Wonen aan Het Dok. Wonen aan het water in het hart van de stad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen aan Het Dok. Wonen aan het water in het hart van de stad"

Transcriptie

1 Wonen aan Het Dok Wonen aan het water in het hart van de stad Uniek op centrale plek Het Dok is zo bijzonder door zijn vele unieke kenmerken op één centrale plek. Vrij uitzicht over het dok en de binnenhaven Op 100 meter van de winkels Riante living en ruime slaapkamers Grote balkons op het zuiden Parkeren op eigen terrein of in de parkeerkelder Hoogwaardige architectuur: zowel in vormgeving als materiaalgebruik Ook geschikt als tweede woning Kopen zonder risico Kopen in dit schitterende gebouw kunt u geheel zonder zorgen of risico, ook als u nog een koopwoning bezit die nog niet verkocht is! U kiest de zekerheid die u wilt. Er is keuze uit: compensatie voor dubbele lasten kopen onder voorbehoud dat uw huidige woning wordt verkocht kopen met inruil van uw huidige woning Nieuwe elan van wonen Aan het Dok van Perry en de Peperdijk toont Het Dok het nieuwe elan van wonen; eigentijds op een plek rijk aan historie.

2 Pagina 2 Het Dok Wonen aan water in het hart van de stad. Een slogan die niet zomaar is gekozen! Wonen in Het Dok is absoluut thuiskomen; heerlijk tot rust komen in een royale woonruimte op een toplocatie met eigentijdse architectuur. Prachtig uitzicht over het water en alle winkels op loopafstand. Met de keuze voor de namen van de gebouwen word teruggegrepen naar de rijke historie van het gebied. Namen als "De Zeeuw", "De Ruyter Kungsholm", "Sibajak" en "Maipu" zijn namen van schepen die ooit in het grote dok zijn gebouwd en vanaf de hellingbaan te water zijn gelaten. Nu benamen zij geen schip maar een bouwwerk vervaardigd onder architectuur: eigentijdse gebouwen met moderne en luxe appartementen. Eigentijdse gebouwen met moderne en luxe appartementen Historie Wijken voor scheepswerf De grond onder dit prachtige nieuwbouwproject heeft een rijke historie. Nog niet eens zo heel lang geleden stonden rond het Dok van Perry prachtige herenhuizen en kadewoningen. In de jaren '60 en '70 week dit stukje Vlissingse historie voor de industriële groei van de Koninklijke Maatschappij De Schelde. Zeer spijtig, maar in het licht van de economische belangen ook niet zo vreemd. De scheepswerf was immers de grootste werkgever van de stad en vele gezinnen waren afhankelijk van deze werf. Authentiek met modern wooncomfort Op oude foto's is nog goed te zien wat een rijke bebouwing hier stond. Om recht te doen aan de rijke historie is door de architect grote zorg besteed aan het creëren van de juiste invulling van deze locatie. De architect is hierin uitstekend geslaagd. De combinatie van herenhuizen en appartementen doet denken aan de tijden van weleer. Uiteraard voldoen de woningen ditmaal aan alle eisen van modern wooncomfort. Dokje van Perry In de jaren '70 is het kleine droogdokje naast het grote dok, het Dokje van Perry, ten behoeve van de bouw van een grote loods volgestort en gelijk gemaakt met de grond er omheen. Om het gebied in oude luister te herstellen is ervoor gekozen het oude dokje terug te schenken aan de stad. Na het uitgraven bleek een deel van het dokje in goede staat onder de grond aanwezig te zijn. Het andere gedeelte is met nieuwe materialen hersteld. Prachtig resultaat Het resultaat is nu zichtbaar: het oude dokje ligt er prachtig bij en is omgeven door een fraaie wandelpromenade. Soms staat het dokje vol water, soms is hij leeg. Het is immers een droogdok. Regelmatig liggen er schepen in het dokje, maar ook bij leegstand is het prachtig om de oude constructie van zo'n droogdok te kunnen aanschouwen.

3 Pagina 3 Locatie en omgeving Locatie De kenmerken van de locatie van Het Dok worden eigenlijk het beste beschreven met de al eerder genoemde slogan. "Wonen aan water in het hart van de stad." Unieke locatie Wellicht denkt u dat er niet zo veel unieks is aan deze locatie. Er zijn toch meer appartementen in het centrum? En daar heeft u natuurlijk gelijk in. Maar: zijn er appartementen te vinden met deze kwaliteit, deze grootte, deze ligging met zicht op water en die ook nog eens écht op een steenworp afstand van alle voorzieningen liggen? Het antwoord is nee. Alleen Het Dok voldoet aan al deze kwaliteiten. Centraal gelegen Wanneer u langs het Dok van Perry loopt en rechtsaf slaat, is het nog slechts 100 meter voor u in de Walstraat staat: het winkelhart van Vlissingen. En als u vanuit de Peperdijk via de fiets/voetgangsbrug het dok oversteekt, staat u na 300 meter voor de Albert Heijn en tevens bij de bushaltes. Loopt u vanaf daar nog 500 meter verder, dan staat u op de Boulevard. Zelfs het NS station is op slechts 5 fietsminuten te bereiken! Alle voorzieningen zijn dus op loopafstand. Wilt u verder weg met fiets of auto, dan is de ontsluitingsweg over de Koningsbrug ook vlakbij. U hoeft niet de complete binnenstad te doorkruisen, binnen enkele straten heeft u de ontsluitingsroute bereikt. Groene boulevard De Vlissingse Boulevard is vlakbij, maar nog dichterbij deze woningen vind u de 'Groene Boulevard'. Zo wordt de Oranjedijk, welke loopt vanaf het sluizencomplex tot aan het station, wel genoemd. Een heerlijk pad met weids uitzicht over de Westerschelde waar u kunt lopen of fietsen. Een schitterende plek voor een avondwandeling langs de Oranjemolen. Plattegrond Op deze kaart kunt u duidelijk zien hoe mooi de projectlocatie Het Dok is. Aan het water, in het centrum, dichtbij strand en andere vrijetijdsvoorzieningen Maritieme rust Hoewel de woningen midden in de stad liggen heeft de omgeving toch een heerlijke rust over zich. Zittend op uw balkon en genietend van de stilte vergeet u gewoon dat u echt midden in de stad bent. U hoeft niet weg om water te zien, dat heeft u immers ook voor uw deur! Vanuit uw woning heeft u altijd zicht over het Dok met het Kanaal door Walcheren op de achtergrond. Er zijn zelfs appartementen die naast uitzicht over het Dok en het kanaal uitzicht over de Westerschelde en de zee bieden!

4 Pagina 4 Luxe appartementen De luxueuze appartementen Het Dok zijn gesitueerd aan het historische Dok van Perry op slechts één minuut lopen van het centrum van Vlissingen. Makkelijk en snel er op uit in deze dynamische stad! Heeft u de voorkeur voor een appartement op de begane grond met een flinke tuin en vrije achterom? Of liever een appartement op de vierde verdieping met een weids uitzicht en royaal balkon op het zuidwesten? Het Dok heeft het allemaal! Appartementen Er is een enorme diversiteit in de appartementen. Of u nu de voorkeur heeft voor een appartement op de begane grond, met een flinke tuin er bij en een eigen achterom, of liever kiest voor een ligging op de 4e verdieping met een weids uitzicht en een royaal balkon op het zuid/westen: het is er allemaal. Natuurlijk zijn er ook gezamenlijke kenmerken. Want ieder appartement beschikt bijvoorbeeld over een eigen privé parkeerplaats in de kelder onder het gebouw. Ruime plaatsen, goed bereikbaar via de ingang aan de achterzijde met zowel auto als fiets. En natuurlijk heeft elk appartement in diezelfde kelder ook een eigen ruime berging voor opslag van spullen en uiteraard de fietsen. En dan de groottes. Wellicht moeten we u daar op één punt teleurstellen: er zijn geen kleine appartementen en geen appartementen met een klein balkonnetje. Bij elke woning is gekozen voor een royaal woonprogramma. Natuurlijk zijn er verschillende groottes, maar zelfs de kleinste appartementen zijn groot vergeleken bij wat gangbaar is op de markt. Ditzelfde geldt voor de balkons. Ook deze zijn allemaal zeer ruim en voldoende groot om niet niet alleen met verschillende mensen te kunnen zitten, maar ook dusdanig ruim dat u met uw gezelschap buiten kunt eten. De meeste appartementen beschikken over een groot balkon, maar er zijn ook enkele woningen die een grote loggia hebben, een aparte ruimte in de woonkamer waar alle ramen weggeklapt kunnen worden zodat u hier buiten kunt zitten. Zo heeft elk appartement zijn eigen kenmerken en kunt u de woning kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

5 Pagina 5 Belangrijkste kenmerken Wat hebben de appartementen u te bieden. Zeer ruime woonruimte met veel indelingsmogelijkheden Veel lichtinval met uitzicht op het Dokje van Perry of het Houtdok Zeer ruime op het zuiden en zuidwesten gelegen zonneterrassen Parkeren in de ondergrondse parkeerkelder Luxe en zeer ruime badkamer Inpandige berging en privé bergruimte in de kelder Ook geschikt als tweede woning Koopsom vanaf: ,- incl. BTW v.o.n Er zijn meerdere appartementen beschikbaar op verschillende verdiepingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Koopsom appartementen vanaf: ,- incl. BTW v.o.n Vereniging van Eigenaars Lidmaatschap VVE Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars van dat appartementencomplex. Aan Het Dok staan vier complexen: "De Zeeuw", "De Ruyter Kungsholm" Sibajak en "Maipu". Voordelen Het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaars heeft grote voordelen. U betaalt namelijk maandelijks een bedrag aan de Vereniging en met alle bijdrages bij elkaar zorgt en reserveert de Vereniging voor de verzekering en het groot onderhoud van het totale gebouw, dus ook uw woning. Alleen het onderhoud aan de binnenzijde van uw woning is voor uw rekening. Ontzorgen De Vereniging verzorgt dus de rest. Hierbij moet u denken aan de opstalverzekering, het schoonhouden van de algemene ruimtes zoals de entree, elektraverbruik van algemene ruimtes, onderhoud van liftinstallaties en intercominstallaties, schilderwerk en onderhoud van kozijnen, onderhoud van het dak, etc. Betrokken bij onderhoud Dat is het grote voordeel van het wonen in een appartement, u heeft er geen omkijken meer naar. Natuurlijk, als u juist wél betrokken wilt worden bij het onderhoud van het gebouw is er altijd de mogelijkheid om plaats te nemen in het bestuur van de Vereniging. Uw hulp wordt altijd op prijs gesteld! Maar als u liever gewoon onbezorgd wilt wonen in uw woning, dan betaalt u maandelijks uw bijdrage en heeft u geen omkijken naar het onderhoud.

6 Het Dok Pagina 6 Moderne Herenhuizen Eigentijdse en speelse indeling De herenhuizen aan het Dok van Perry hebben elk een eigen uiterlijk. De eigentijdse en speelse indeling zorgt voor een aangenaam leefklimaat. In deze woning bent u omgeven door een zee van licht. Adembenemend uitzicht De sfeer en het karakter van vroeger, maar de kwaliteit en het comfort van nu. Zonder uitzondering hebben de herenhuizen een adembenemend uitzicht vanuit de zitkamer op de 1e verdieping. De woonkeuken op de begane grond kent een ongekende ruimte met vele gebruiksmogelijkheden. De combinatie met drie ruime slaapkamers, een diepe tuin op het westen en een enkele of dubbele garage zorgt voor een fantastische woonbeleving. Belangrijkste kenmerken Wat hebben de herenhuizen u te bieden. Koopsom vanaf: ,incl. BTW v.o.n. Royale woonruimte verdeeld over 2 verdiepingen Centrale vide zorgt voor een transparante en open leefomgeving Veel licht door de grote puien in zowel voor- als achtergeval Magnifiek uitzicht op het historische Dokje van Perry Zonnige achtertuin op het westen Ruime garage/berging grenzend aan de tuin Alle ruimtes naar eigen wens vrij indeelbaar Modern wooncomfort met energiezuinige installaties en optimale isolatie Koopsom Herenhuizen vanaf: ,- incl. BTW v.o.n.

7 Pagina 7 Kopen met zekerheid Zekerheden De huidige woningmarkt is duidelijk aan het opklimmen uit het dal van de afgelopen jaren. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat een verhuizing van een bestaand koophuis naar een nieuw koophuis de nodige onzekerheden met zich 1. Inruil huidige woning Als u dat wenst, dan kunt u uw huidige woning inruilen op een woning aan Het Dok. Wij bezoeken uw huidige woning en zullen u een voorstel doen voor deze inruil. Als u hier voor kiest, maken wij een koopcontract op voor zowel de nieuwe woning als uw huidige woning. De overdracht van beide woningen vindt op dezelfde dag plaats, zodat u ook geen overbruggingshypotheek hoeft af te sluiten. U krijgt ruim voor de overdrachtsdatum de beschikking over de nieuwe woning. Hierdoor kunt u de inrichting laten plaatsen en de verhuizing regelen. Kiest u voor inruil, dan kiest u voor groot gemak en zekerheid! 2. Overbruggingsgarantie Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe woning te kopen aan Het Dok, terwijl u zelf uw huidige woning nog moet verkopen, dan loopt u het risico tijdelijk met dubbele lasten geconfronteerd te worden. U weet immers niet wanneer uw huidige woning verkocht wordt. Voor deze dubbele lasten is een oplossing: Overbruggingsgarantie. Als u hiervoor kiest, ontvangt u gedurende 2 jaar nadat u eigenaar bent geworden van uw nieuwe woning (dus vanaf het moment dat u dubbele lasten heeft) maandelijks een royaal compensatiebedrag voor het dekken van de dubbele lasten. Het maandelijkse bedrag houdt verband met de aankoopprijs van het nieuwe appartement. U ontvangt namelijk elke maand 0,21% over de koopprijs van uw nieuwe woning. Koopt u bijvoorbeeld een woning voor ,-, dan is uw maandelijkse compensatie voor dubbele lasten 735,-. 3. Kopen met zekerheid verkoop huidige woning Wilt u totaal geen risico en uw woning niet inruilen, maar zelf verkopen? Ook geen enkel punt! Dan is er nog de mogelijkheid dat u een nieuwe woning aan Het Dok koopt onder voorbehoud dat uw huidige woning verkocht wordt. U koopt dus wel, maar wordt voorlopig nog geen eigenaar. De overdracht bij de notaris vindt namelijk pas plaats als u uw huidige woning verkocht heeft. Dus 100% zekerheid met 0% risico. Wat zijn nu de voordelen aan het verhuizen naar een hagelnieuwe woning aan Het Dok? Ook in deze woningen moet er nog een keuken geplaatst worden, komt er nieuw sanitair en moeten wanden en vloeren worden afgewerkt. Maar het mooie is hier: dan kan allemaal gebeuren vóór u de woning betrekt. U merkt dus niets van het stof, de rommel en de aannemers die door uw woning lopen. Alles wordt voor u verzorgd - wij begeleiden u hierbij ook - voordat u de woning betrekt. Pas als de hele inrichting is afgerond en de woning is schoongemaakt, verhuist u uw spullen. Zonder enige overlast maakt u dan de stap naar uw moderne en zeer comfortabele woning aan Het Dok!

8 Pagina 8 Waarom wachten? Wat let u om direct te gaan genieten? Gelijkvloers woongenot "Was ik maar jaren eerder verhuisd van mijn grondgeboden woning naar een appartement". Een uitspraak die wij meer dan regelmatig horen. Vraagt u het maar eens na bij uw bekenden: iedereen zal beamen dat het wonen in een gelijkvloers appartement zoveel woongenot geeft. Het enige waar men spijt van heeft, is dat men niet eerder is geswitcht. Pak nu uw kans! Ruil uw huidige woning in en stap zorgeloos over naar uw nieuwe (t)huis! Onderhoudsvriendelijk Een appartement, zeker een nieuwbouw-appartement zoals deze, is zeer onderhoudsvriendelijk: uw dagelijkse huishouden is zo aan kant. Naar het groot onderhoud heeft u geen omkijken meer. Daar zorgt immers de Vereniging van Eigenaren voor. Veilig onderkomen Een appartement voelt een stuk veiliger aan dan het alleen moeten laten van een vrijstaande woning. Als u op reis gaat trekt u zo de deur achter u dicht. Voor meer informatie: We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten wat bij uw situatie het beste past. Onze makelaar komt daarom graag - uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos - bij u langs om u nader te informeren. M2 makelaars Paul Krugerstraat MA Vlissingen Tel:

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder

T TE KOOP. Thorbeckeplein 4 te Breda. Vraagprijs 175.000,= k.k. met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder T TE KOOP Thorbeckeplein 4 te Breda met eigen parkeerplaats in afsluitbare kelder Vraagprijs 175.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl

Nadere informatie

WoonSpeciaal M A K E L A A R D I J V. T W I L L E R T

WoonSpeciaal M A K E L A A R D I J V. T W I L L E R T Het Noordstad Makelaardij v. Twillert Woonmagazine voor de kop van Noord-Holland nummer 04 december 2008 M A K E L A A R D I J V. T W I L L E R T WoonSpeciaal Het talent van Noordstad Nieuwbouw: maritiem

Nadere informatie

WoonSpeciaal M A K E L A A R D I J V. T W I L L E R T

WoonSpeciaal M A K E L A A R D I J V. T W I L L E R T Het Noordstad Makelaardij v. Twillert Woonmagazine voor de kop van Noord-Holland nummer 04 december 2008 M A K E L A A R D I J V. T W I L L E R T WoonSpeciaal Het talent van Noordstad Nieuwbouw: maritiem

Nadere informatie

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 15: januari 2015 WONEN EN LEVEN.. Drukte in makelaarswereld U bent van ons gewend dat we de woonkrant uitgeven in de week

Nadere informatie

Klokgeluiden. Onder andere KlokBouw, KlokOntwikkeling, Novaform en KlokMilieu maken deel uit van KlokGroep.

Klokgeluiden. Onder andere KlokBouw, KlokOntwikkeling, Novaform en KlokMilieu maken deel uit van KlokGroep. Klokgeluiden Editie nummer 1 Februari 2013 Jaargang 1 Oplage 114.000 Klokgeluiden is een uitgave van KlokGroep. Onder andere KlokBouw, KlokOntwikkeling, Novaform en KlokMilieu maken deel uit van KlokGroep.

Nadere informatie

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne 8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne Naar hartelust wonen Smaakvol wonen betekent ruimte kwaliteit geven, hoogstaande architectonisch vormgeving creëren en duurzaamheid garanderen. Deze riante

Nadere informatie

Uw droomhuis aankopen met Snel ERA makelaars. Voordelen aankoopmakelaar

Uw droomhuis aankopen met Snel ERA makelaars. Voordelen aankoopmakelaar Jaargang 9 nummer 2 februari 2013 IN DEZE KRANT: Binnen 3 maanden verkocht! Lees verder op pagina 13 BINNEN 3 MAANDEN! Aangekocht en verkocht Fam. vd. Berg Lees verder op pagina 13 Is uw WOZ juist berekend?

Nadere informatie

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63

UTRECHT. Valeriaanweg 21. Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht. Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 Punt Makelaars BV Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Telefoon 030 273 74 64 Fax 030 273 74 63 info@puntmakelaars.nl www.puntmakelaars.nl UTRECHT Valeriaanweg 21 www.puntmakelaars.nl (030) 273 74 64 adres

Nadere informatie

S P E C I A L. Tijdelijke VRIJ OP NAAM ACTIE (geldig tot 1 februari 2010) Na een stormachtig 2009 gaat ook in 2010 geen zee ons te hoog!

S P E C I A L. Tijdelijke VRIJ OP NAAM ACTIE (geldig tot 1 februari 2010) Na een stormachtig 2009 gaat ook in 2010 geen zee ons te hoog! www.demakelaars.nl Uitgave december 2009 OON Na een stormachtig 2009 gaat ook in 2010 geen zee ons te hoog! S P E C I A L Oplage: 20.000 Verspreidingsgebied: Weesp, Muiden, Muiderberg, Nigtevecht, Nederhorst

Nadere informatie

AANKOOP VERKOOP TAXATIES HUUR MAGAZINE 2 2014

AANKOOP VERKOOP TAXATIES HUUR MAGAZINE 2 2014 AANKOOP VERKOOP TAXATIES HUUR MAGAZINE 2 2014 Voor u ligt het Greveling Magazine met het ruime woonaanbod bij u in de buurt Rijshorst. Bouwfonds Essendael. R.Smaal B.V. Wijnhuis Rhoon. Handelsbanken Greveling

Nadere informatie

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten

Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Gauke Boelensstraat 97 - Drachten Vraagprijs 265.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Stationsweg 23 9201 GG Drachten Tel: 0512-36 80 36 drachten@makelaardijfriesland.nl www.makelaardijfriesland.nl

Nadere informatie

Wòòne n aan de Nuuwe Kaai!

Wòòne n aan de Nuuwe Kaai! Wòòne n aan de Nuuwe Kaai! De Nieuwe Kaai is op en top Bergs wonen! Op en top Bergs, omdat het aan de rand van de binnenstad ligt en wordt gebouwd met oog voor juist die historische details die Bergen

Nadere informatie

Welkom in Intermezzo. De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De. indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen

Welkom in Intermezzo. De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De. indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen 2 3 Inhoudsopgave Welkom in Intermezzo 5 In het hart van de dynamiek 8 Icoon van de Zuidas 10 Buiten zijn in de stad 14 Badkamer inspiratie 18 Sportieve ontspanning 22 Veelzijdige omgeving 26 Zo voelt

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

De Woonmarkt. Presentatie woningaanbod Boekweit Olie tennistoernooi Tevreden klant aan het woord. Jaargang 17 Zomer 2014.

De Woonmarkt. Presentatie woningaanbod Boekweit Olie tennistoernooi Tevreden klant aan het woord. Jaargang 17 Zomer 2014. De Woonmarkt Jaargang 17 Zomer 2014 Presentatie woningaanbod Boekweit Olie tennistoernooi Tevreden klant aan het woord De Woonmarkt is een uitgave van: Breed 4, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl

Nadere informatie

De Woonmarkt BOEKWEIT OLIE LOEIGOED BEZIG VANAF DE NIEUWE LOCATIE: VEEMARKT 32. Jaargang 17 Voorjaar 2015. De Woonmarkt is een uitgave van:

De Woonmarkt BOEKWEIT OLIE LOEIGOED BEZIG VANAF DE NIEUWE LOCATIE: VEEMARKT 32. Jaargang 17 Voorjaar 2015. De Woonmarkt is een uitgave van: De Woonmarkt Jaargang 17 Voorjaar 2015 BOEKWEIT OLIE LOEIGOED BEZIG VANAF DE NIEUWE LOCATIE: VEEMARKT 32 De Woonmarkt is een uitgave van: Veemarkt 32, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl Volg ons op:

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Laagt 46 Amsterdam. Vraagprijs 117.500,-- kosten koper TE KOOP Het Laagt 46 Amsterdam Vraagprijs 117.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

Wijchen, Passedwarsstraat 47

Wijchen, Passedwarsstraat 47 Wijchen, Passedwarsstraat 47 Twee-onder-één-kap woning met garage en berging op ruim perceel in Oud-Wijchen op mooie locatie, op loopafstand van het centrum. Inhoud Ca. 365 m³ Woonoppervlakte Ca. 105 m²

Nadere informatie

Bergenspark; heerlijk wonen in een rustige omgeving Bergen

Bergenspark; heerlijk wonen in een rustige omgeving Bergen Bergenspark; heerlijk wonen in een rustige omgeving Bergen Bergenspark 8 ruime en moderne 2 onder 1 kapwoningen 2 Bergenspark Bergen Gezellig en sfeervol Bergen Strand, duinen, bos, poldergebied en het

Nadere informatie

TE KOOP. Het Hoogt 239 Amsterdam. Vraagprijs 159.500,-- kosten koper

TE KOOP. Het Hoogt 239 Amsterdam. Vraagprijs 159.500,-- kosten koper TE KOOP Het Hoogt 239 Amsterdam Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135

Nadere informatie

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k.

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden en licht 3-kamerhoekappartement met een zonnig balkon, eigen berging en eigen parkeerplaats op het afgesloten

Nadere informatie

t Schootsveld Met zicht op het Schootsveld Karakteristiek wonen! wonen in het woonleefhart

t Schootsveld Met zicht op het Schootsveld Karakteristiek wonen! wonen in het woonleefhart t Schootsveld wonen in het woonleefhart Met zicht op het Schootsveld Schootsveld te Nieuwpoort-langerak 14 karakteristieke kadewoningen en 2-onder-1-kap herenhuizen Gemeente Molenwaard - Zuid-Holland Rust,

Nadere informatie

Dit is hét moment om een huis te kopen!

Dit is hét moment om een huis te kopen! NUMMER 02-2014 Jaargang 33 sinkebv.nl Altijd vertrouwd dichtbij! Nieuw in ons aanbod: pagina 4 Dit is hét moment om een huis te kopen! Emmeloord Cornelis Dirkszplein 43 Zeer lage hypotheekrente! Mooie

Nadere informatie

Tolhekbuurt 21 - Nij Beets

Tolhekbuurt 21 - Nij Beets Tolhekbuurt 21 - Nij Beets Vraagprijs 349.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Tolhekbuurt 21 - Nij Beets Tussen Beetsterzwaag en Nij Beets

Nadere informatie

thuis& melior woning gekocht & hypotheek Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Advies over alles op het gebied van wonen Nieuwbouw in De Lier

thuis& melior woning gekocht & hypotheek Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Advies over alles op het gebied van wonen Nieuwbouw in De Lier thuis& Editie 3 Juni 2015 Kijk ook op www..nl Advies over alles op het gebied van wonen Hypotheken Verzekeringen Makelaardij Persoonlijk & Onafhankelijk woning gekocht & hypotheek Nieuwbouw in De Lier

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN DE BARONIE. 4 starterswoningen, 11 royale appartementen en een luxe penthouse aan het Parkplein

COMFORTABEL WONEN IN DE BARONIE. 4 starterswoningen, 11 royale appartementen en een luxe penthouse aan het Parkplein COMFORTABEL WONEN IN DE BARONIE 4 starterswoningen, 11 royale appartementen en een luxe penthouse aan het Parkplein INHOUD 3 INHOUD 4 VOORWOORD 6 DE OMGEVING VAN DE BARONIE 8 WINKELEN EN WERKEN IN DE BARONIE

Nadere informatie

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k.

TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. TE KOOP Willem de Zwijgerlaan 199, Woudenberg Vraagprijs 350.000,- k.k. T&A Van Es Makelaardij Dorpsstraat 251 3925 KC Scherpenzeel T. 033-2770669 info@makelaarscherpenzeel.nl www.makelaarscherpenzeel.nl

Nadere informatie

De Woonmarkt. Boekweit Olie gaat verhuizen! Jaargang 17 Najaar 2014. Volg ons op: Breed 4, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl

De Woonmarkt. Boekweit Olie gaat verhuizen! Jaargang 17 Najaar 2014. Volg ons op: Breed 4, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl De Woonmarkt Jaargang 17 Najaar 2014 Boekweit Olie gaat verhuizen! De Woonmarkt is een uitgave van: Breed 4, Hoorn 0229-24 42 34 www.boekweitolie.nl Volg ons op: Voorwoord We gaan knallen op de Veemarkt,

Nadere informatie

De bouwwerkzaamheden zijn in juni 2013 begonnen. De woningen worden naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2014 opgeleverd.

De bouwwerkzaamheden zijn in juni 2013 begonnen. De woningen worden naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2014 opgeleverd. - QuaWonen http://www.quawonen.com/projecten/nieuwbouw-projecten/de-primeur/ pagina 1 van 2 woning zoeken mijn woning omgeving projecten over quawonen nieuws contact Home Projecten Nieuwbouwprojecten Locatie

Nadere informatie

De woekerpolis - deel 2 WOONSPECIAAL. De wereld verandert. Geen foute business, maar goede producten. 40-jaar Kossen boten Oudesluis bv

De woekerpolis - deel 2 WOONSPECIAAL. De wereld verandert. Geen foute business, maar goede producten. 40-jaar Kossen boten Oudesluis bv 01 maart 2012 WOONSPECIAAL Geen foute business, maar goede producten NVM Open huizen dag 40-jaar Kossen boten Oudesluis bv De woekerpolis - deel 2 De wereld verandert Den Helder - Sternstraat 11 Den Helder

Nadere informatie