Wonen aan Het Dok. Wonen aan het water in het hart van de stad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen aan Het Dok. Wonen aan het water in het hart van de stad"

Transcriptie

1 Wonen aan Het Dok Wonen aan het water in het hart van de stad Uniek op centrale plek Het Dok is zo bijzonder door zijn vele unieke kenmerken op één centrale plek. Vrij uitzicht over het dok en de binnenhaven Op 100 meter van de winkels Riante living en ruime slaapkamers Grote balkons op het zuiden Parkeren op eigen terrein of in de parkeerkelder Hoogwaardige architectuur: zowel in vormgeving als materiaalgebruik Ook geschikt als tweede woning Kopen zonder risico Kopen in dit schitterende gebouw kunt u geheel zonder zorgen of risico, ook als u nog een koopwoning bezit die nog niet verkocht is! U kiest de zekerheid die u wilt. Er is keuze uit: compensatie voor dubbele lasten kopen onder voorbehoud dat uw huidige woning wordt verkocht kopen met inruil van uw huidige woning Nieuwe elan van wonen Aan het Dok van Perry en de Peperdijk toont Het Dok het nieuwe elan van wonen; eigentijds op een plek rijk aan historie.

2 Pagina 2 Het Dok Wonen aan water in het hart van de stad. Een slogan die niet zomaar is gekozen! Wonen in Het Dok is absoluut thuiskomen; heerlijk tot rust komen in een royale woonruimte op een toplocatie met eigentijdse architectuur. Prachtig uitzicht over het water en alle winkels op loopafstand. Met de keuze voor de namen van de gebouwen word teruggegrepen naar de rijke historie van het gebied. Namen als "De Zeeuw", "De Ruyter Kungsholm", "Sibajak" en "Maipu" zijn namen van schepen die ooit in het grote dok zijn gebouwd en vanaf de hellingbaan te water zijn gelaten. Nu benamen zij geen schip maar een bouwwerk vervaardigd onder architectuur: eigentijdse gebouwen met moderne en luxe appartementen. Eigentijdse gebouwen met moderne en luxe appartementen Historie Wijken voor scheepswerf De grond onder dit prachtige nieuwbouwproject heeft een rijke historie. Nog niet eens zo heel lang geleden stonden rond het Dok van Perry prachtige herenhuizen en kadewoningen. In de jaren '60 en '70 week dit stukje Vlissingse historie voor de industriële groei van de Koninklijke Maatschappij De Schelde. Zeer spijtig, maar in het licht van de economische belangen ook niet zo vreemd. De scheepswerf was immers de grootste werkgever van de stad en vele gezinnen waren afhankelijk van deze werf. Authentiek met modern wooncomfort Op oude foto's is nog goed te zien wat een rijke bebouwing hier stond. Om recht te doen aan de rijke historie is door de architect grote zorg besteed aan het creëren van de juiste invulling van deze locatie. De architect is hierin uitstekend geslaagd. De combinatie van herenhuizen en appartementen doet denken aan de tijden van weleer. Uiteraard voldoen de woningen ditmaal aan alle eisen van modern wooncomfort. Dokje van Perry In de jaren '70 is het kleine droogdokje naast het grote dok, het Dokje van Perry, ten behoeve van de bouw van een grote loods volgestort en gelijk gemaakt met de grond er omheen. Om het gebied in oude luister te herstellen is ervoor gekozen het oude dokje terug te schenken aan de stad. Na het uitgraven bleek een deel van het dokje in goede staat onder de grond aanwezig te zijn. Het andere gedeelte is met nieuwe materialen hersteld. Prachtig resultaat Het resultaat is nu zichtbaar: het oude dokje ligt er prachtig bij en is omgeven door een fraaie wandelpromenade. Soms staat het dokje vol water, soms is hij leeg. Het is immers een droogdok. Regelmatig liggen er schepen in het dokje, maar ook bij leegstand is het prachtig om de oude constructie van zo'n droogdok te kunnen aanschouwen.

3 Pagina 3 Locatie en omgeving Locatie De kenmerken van de locatie van Het Dok worden eigenlijk het beste beschreven met de al eerder genoemde slogan. "Wonen aan water in het hart van de stad." Unieke locatie Wellicht denkt u dat er niet zo veel unieks is aan deze locatie. Er zijn toch meer appartementen in het centrum? En daar heeft u natuurlijk gelijk in. Maar: zijn er appartementen te vinden met deze kwaliteit, deze grootte, deze ligging met zicht op water en die ook nog eens écht op een steenworp afstand van alle voorzieningen liggen? Het antwoord is nee. Alleen Het Dok voldoet aan al deze kwaliteiten. Centraal gelegen Wanneer u langs het Dok van Perry loopt en rechtsaf slaat, is het nog slechts 100 meter voor u in de Walstraat staat: het winkelhart van Vlissingen. En als u vanuit de Peperdijk via de fiets/voetgangsbrug het dok oversteekt, staat u na 300 meter voor de Albert Heijn en tevens bij de bushaltes. Loopt u vanaf daar nog 500 meter verder, dan staat u op de Boulevard. Zelfs het NS station is op slechts 5 fietsminuten te bereiken! Alle voorzieningen zijn dus op loopafstand. Wilt u verder weg met fiets of auto, dan is de ontsluitingsweg over de Koningsbrug ook vlakbij. U hoeft niet de complete binnenstad te doorkruisen, binnen enkele straten heeft u de ontsluitingsroute bereikt. Groene boulevard De Vlissingse Boulevard is vlakbij, maar nog dichterbij deze woningen vind u de 'Groene Boulevard'. Zo wordt de Oranjedijk, welke loopt vanaf het sluizencomplex tot aan het station, wel genoemd. Een heerlijk pad met weids uitzicht over de Westerschelde waar u kunt lopen of fietsen. Een schitterende plek voor een avondwandeling langs de Oranjemolen. Plattegrond Op deze kaart kunt u duidelijk zien hoe mooi de projectlocatie Het Dok is. Aan het water, in het centrum, dichtbij strand en andere vrijetijdsvoorzieningen Maritieme rust Hoewel de woningen midden in de stad liggen heeft de omgeving toch een heerlijke rust over zich. Zittend op uw balkon en genietend van de stilte vergeet u gewoon dat u echt midden in de stad bent. U hoeft niet weg om water te zien, dat heeft u immers ook voor uw deur! Vanuit uw woning heeft u altijd zicht over het Dok met het Kanaal door Walcheren op de achtergrond. Er zijn zelfs appartementen die naast uitzicht over het Dok en het kanaal uitzicht over de Westerschelde en de zee bieden!

4 Pagina 4 Luxe appartementen De luxueuze appartementen Het Dok zijn gesitueerd aan het historische Dok van Perry op slechts één minuut lopen van het centrum van Vlissingen. Makkelijk en snel er op uit in deze dynamische stad! Heeft u de voorkeur voor een appartement op de begane grond met een flinke tuin en vrije achterom? Of liever een appartement op de vierde verdieping met een weids uitzicht en royaal balkon op het zuidwesten? Het Dok heeft het allemaal! Appartementen Er is een enorme diversiteit in de appartementen. Of u nu de voorkeur heeft voor een appartement op de begane grond, met een flinke tuin er bij en een eigen achterom, of liever kiest voor een ligging op de 4e verdieping met een weids uitzicht en een royaal balkon op het zuid/westen: het is er allemaal. Natuurlijk zijn er ook gezamenlijke kenmerken. Want ieder appartement beschikt bijvoorbeeld over een eigen privé parkeerplaats in de kelder onder het gebouw. Ruime plaatsen, goed bereikbaar via de ingang aan de achterzijde met zowel auto als fiets. En natuurlijk heeft elk appartement in diezelfde kelder ook een eigen ruime berging voor opslag van spullen en uiteraard de fietsen. En dan de groottes. Wellicht moeten we u daar op één punt teleurstellen: er zijn geen kleine appartementen en geen appartementen met een klein balkonnetje. Bij elke woning is gekozen voor een royaal woonprogramma. Natuurlijk zijn er verschillende groottes, maar zelfs de kleinste appartementen zijn groot vergeleken bij wat gangbaar is op de markt. Ditzelfde geldt voor de balkons. Ook deze zijn allemaal zeer ruim en voldoende groot om niet niet alleen met verschillende mensen te kunnen zitten, maar ook dusdanig ruim dat u met uw gezelschap buiten kunt eten. De meeste appartementen beschikken over een groot balkon, maar er zijn ook enkele woningen die een grote loggia hebben, een aparte ruimte in de woonkamer waar alle ramen weggeklapt kunnen worden zodat u hier buiten kunt zitten. Zo heeft elk appartement zijn eigen kenmerken en kunt u de woning kiezen die het beste bij uw voorkeuren past.

5 Pagina 5 Belangrijkste kenmerken Wat hebben de appartementen u te bieden. Zeer ruime woonruimte met veel indelingsmogelijkheden Veel lichtinval met uitzicht op het Dokje van Perry of het Houtdok Zeer ruime op het zuiden en zuidwesten gelegen zonneterrassen Parkeren in de ondergrondse parkeerkelder Luxe en zeer ruime badkamer Inpandige berging en privé bergruimte in de kelder Ook geschikt als tweede woning Koopsom vanaf: ,- incl. BTW v.o.n Er zijn meerdere appartementen beschikbaar op verschillende verdiepingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Koopsom appartementen vanaf: ,- incl. BTW v.o.n Vereniging van Eigenaars Lidmaatschap VVE Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars van dat appartementencomplex. Aan Het Dok staan vier complexen: "De Zeeuw", "De Ruyter Kungsholm" Sibajak en "Maipu". Voordelen Het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaars heeft grote voordelen. U betaalt namelijk maandelijks een bedrag aan de Vereniging en met alle bijdrages bij elkaar zorgt en reserveert de Vereniging voor de verzekering en het groot onderhoud van het totale gebouw, dus ook uw woning. Alleen het onderhoud aan de binnenzijde van uw woning is voor uw rekening. Ontzorgen De Vereniging verzorgt dus de rest. Hierbij moet u denken aan de opstalverzekering, het schoonhouden van de algemene ruimtes zoals de entree, elektraverbruik van algemene ruimtes, onderhoud van liftinstallaties en intercominstallaties, schilderwerk en onderhoud van kozijnen, onderhoud van het dak, etc. Betrokken bij onderhoud Dat is het grote voordeel van het wonen in een appartement, u heeft er geen omkijken meer naar. Natuurlijk, als u juist wél betrokken wilt worden bij het onderhoud van het gebouw is er altijd de mogelijkheid om plaats te nemen in het bestuur van de Vereniging. Uw hulp wordt altijd op prijs gesteld! Maar als u liever gewoon onbezorgd wilt wonen in uw woning, dan betaalt u maandelijks uw bijdrage en heeft u geen omkijken naar het onderhoud.

6 Het Dok Pagina 6 Moderne Herenhuizen Eigentijdse en speelse indeling De herenhuizen aan het Dok van Perry hebben elk een eigen uiterlijk. De eigentijdse en speelse indeling zorgt voor een aangenaam leefklimaat. In deze woning bent u omgeven door een zee van licht. Adembenemend uitzicht De sfeer en het karakter van vroeger, maar de kwaliteit en het comfort van nu. Zonder uitzondering hebben de herenhuizen een adembenemend uitzicht vanuit de zitkamer op de 1e verdieping. De woonkeuken op de begane grond kent een ongekende ruimte met vele gebruiksmogelijkheden. De combinatie met drie ruime slaapkamers, een diepe tuin op het westen en een enkele of dubbele garage zorgt voor een fantastische woonbeleving. Belangrijkste kenmerken Wat hebben de herenhuizen u te bieden. Koopsom vanaf: ,incl. BTW v.o.n. Royale woonruimte verdeeld over 2 verdiepingen Centrale vide zorgt voor een transparante en open leefomgeving Veel licht door de grote puien in zowel voor- als achtergeval Magnifiek uitzicht op het historische Dokje van Perry Zonnige achtertuin op het westen Ruime garage/berging grenzend aan de tuin Alle ruimtes naar eigen wens vrij indeelbaar Modern wooncomfort met energiezuinige installaties en optimale isolatie Koopsom Herenhuizen vanaf: ,- incl. BTW v.o.n.

7 Pagina 7 Kopen met zekerheid Zekerheden De huidige woningmarkt is duidelijk aan het opklimmen uit het dal van de afgelopen jaren. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat een verhuizing van een bestaand koophuis naar een nieuw koophuis de nodige onzekerheden met zich 1. Inruil huidige woning Als u dat wenst, dan kunt u uw huidige woning inruilen op een woning aan Het Dok. Wij bezoeken uw huidige woning en zullen u een voorstel doen voor deze inruil. Als u hier voor kiest, maken wij een koopcontract op voor zowel de nieuwe woning als uw huidige woning. De overdracht van beide woningen vindt op dezelfde dag plaats, zodat u ook geen overbruggingshypotheek hoeft af te sluiten. U krijgt ruim voor de overdrachtsdatum de beschikking over de nieuwe woning. Hierdoor kunt u de inrichting laten plaatsen en de verhuizing regelen. Kiest u voor inruil, dan kiest u voor groot gemak en zekerheid! 2. Overbruggingsgarantie Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe woning te kopen aan Het Dok, terwijl u zelf uw huidige woning nog moet verkopen, dan loopt u het risico tijdelijk met dubbele lasten geconfronteerd te worden. U weet immers niet wanneer uw huidige woning verkocht wordt. Voor deze dubbele lasten is een oplossing: Overbruggingsgarantie. Als u hiervoor kiest, ontvangt u gedurende 2 jaar nadat u eigenaar bent geworden van uw nieuwe woning (dus vanaf het moment dat u dubbele lasten heeft) maandelijks een royaal compensatiebedrag voor het dekken van de dubbele lasten. Het maandelijkse bedrag houdt verband met de aankoopprijs van het nieuwe appartement. U ontvangt namelijk elke maand 0,21% over de koopprijs van uw nieuwe woning. Koopt u bijvoorbeeld een woning voor ,-, dan is uw maandelijkse compensatie voor dubbele lasten 735,-. 3. Kopen met zekerheid verkoop huidige woning Wilt u totaal geen risico en uw woning niet inruilen, maar zelf verkopen? Ook geen enkel punt! Dan is er nog de mogelijkheid dat u een nieuwe woning aan Het Dok koopt onder voorbehoud dat uw huidige woning verkocht wordt. U koopt dus wel, maar wordt voorlopig nog geen eigenaar. De overdracht bij de notaris vindt namelijk pas plaats als u uw huidige woning verkocht heeft. Dus 100% zekerheid met 0% risico. Wat zijn nu de voordelen aan het verhuizen naar een hagelnieuwe woning aan Het Dok? Ook in deze woningen moet er nog een keuken geplaatst worden, komt er nieuw sanitair en moeten wanden en vloeren worden afgewerkt. Maar het mooie is hier: dan kan allemaal gebeuren vóór u de woning betrekt. U merkt dus niets van het stof, de rommel en de aannemers die door uw woning lopen. Alles wordt voor u verzorgd - wij begeleiden u hierbij ook - voordat u de woning betrekt. Pas als de hele inrichting is afgerond en de woning is schoongemaakt, verhuist u uw spullen. Zonder enige overlast maakt u dan de stap naar uw moderne en zeer comfortabele woning aan Het Dok!

8 Pagina 8 Waarom wachten? Wat let u om direct te gaan genieten? Gelijkvloers woongenot "Was ik maar jaren eerder verhuisd van mijn grondgeboden woning naar een appartement". Een uitspraak die wij meer dan regelmatig horen. Vraagt u het maar eens na bij uw bekenden: iedereen zal beamen dat het wonen in een gelijkvloers appartement zoveel woongenot geeft. Het enige waar men spijt van heeft, is dat men niet eerder is geswitcht. Pak nu uw kans! Ruil uw huidige woning in en stap zorgeloos over naar uw nieuwe (t)huis! Onderhoudsvriendelijk Een appartement, zeker een nieuwbouw-appartement zoals deze, is zeer onderhoudsvriendelijk: uw dagelijkse huishouden is zo aan kant. Naar het groot onderhoud heeft u geen omkijken meer. Daar zorgt immers de Vereniging van Eigenaren voor. Veilig onderkomen Een appartement voelt een stuk veiliger aan dan het alleen moeten laten van een vrijstaande woning. Als u op reis gaat trekt u zo de deur achter u dicht. Voor meer informatie: We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten wat bij uw situatie het beste past. Onze makelaar komt daarom graag - uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos - bij u langs om u nader te informeren. M2 makelaars Paul Krugerstraat MA Vlissingen Tel:

Brochure. Peperdijk 27 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 27 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 27 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 49 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 49 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 49 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 45 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Wagenaarstraat 52, Vlissingen

Wagenaarstraat 52, Vlissingen Wagenaarstraat 52, Vlissingen Vraagprijs 345.000,- V.O.N. Fantastisch nieuwbouw appartement Fantastisch nieuwbouw appartement gelegen op een unieke locatie in Vlissingen. Hier woont u middenin hartje Vlissingen,

Nadere informatie

Brochure. Wagenaarstraat 54 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Wagenaarstraat 54 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Wagenaarstraat 54 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 25 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 25 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 25 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 375.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de

Nadere informatie

Wagenaarstraat 48, Vlissingen

Wagenaarstraat 48, Vlissingen Wagenaarstraat 48, Vlissingen Vraagprijs 339.900,- V.O.N. Unieke locatie! Fantastisch nieuwbouw appartement gelegen op een unieke locatie in Vlissingen. Hier woont u middenin hartje Vlissingen, direct

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 33 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 33 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 33 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 749.500,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 37 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 37 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 37 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Wilgenstraat 142, Oost-Souburg

Wilgenstraat 142, Oost-Souburg Wilgenstraat 142, Oost-Souburg Vraagprijs 169.500,- K.K. Prachtig appartement! Op de bovenste etage van het flatgebouw 'Wilgenhof' gelegen prachtig appartement! Deze woning beschikt o.a. over een keuken

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 35 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 35 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 35 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 399.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 3 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 3 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 3 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 329.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Omschrijving Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Riant wonen en werken in de binnenstad! Deze royale stadsvilla, gelegen op een rustige locatie,

Nadere informatie

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Wassenaarseweg CT Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 118m². Vraagprijs k.k. Te Koop Wassenaarseweg 263 2596 CT Den Haag Bovenwoning, Appartement, 118m² Vraagprijs 575.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 575.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Burgemeester de Bruijnstraat te Doetinchem!

Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Burgemeester de Bruijnstraat te Doetinchem! Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Burgemeester de Bruijnstraat 83-12 te Doetinchem! In deze brochure vindt u naast de foto s en plattegronden diverse aanvullende gegevens

Nadere informatie

President Wilsonlaan 126, Middelburg

President Wilsonlaan 126, Middelburg President Wilsonlaan 126, Middelburg Vraagprijs 199.500,- K.K. Een prachtig appartement Een prachtig appartement, gelegen op de bovenste verdieping en daardoor ook een schitterend vrij uitzicht op de skyline

Nadere informatie

Boulevard De Ruyter 118, Vlissingen

Boulevard De Ruyter 118, Vlissingen Boulevard De Ruyter 118, Vlissingen Vraagprijs 192.500,- K.K. Beschrijving Dit appartement heeft een schitterend uitzicht dat nooit gaat vervelen. De Westerschelde en haar scheepvaart; een levend schilderij

Nadere informatie

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n.

TE KOOP. Gelind 4 5421 BN GEMERT Prijs: 151.000 v.o.n. TE KOOP Gelind 4 Prijs: 151.000 v.o.n. Omschrijving TE KOOP ''Wonen met het centrum Om de Hoek'' 13 fraaie nieuwbouw appartementen gelegen in het centrum van Gemert. De woonoppervlakte varieert van circa

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Statig pand in groene omgeving!

Statig pand in groene omgeving! Statig pand in groene omgeving! De Ellenborgh Benschop BijZonderPlan, het nieuwe kopen Is het onderstaande voor u van toepassing? Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we

Nadere informatie

Brochure. Dok van Perry 1 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Dok van Perry 1 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Dok van Perry 1 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 289.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen

Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Pablo Picassoplein 41, Vlissingen Vraagprijs 285.000,- K.K. Royaal appartement. Een prachtig en royaal appartement met privé parkeerplaats in het karakteristieke 'Harlekijn' gebouw. Het meest in het oog

Nadere informatie

Brochure. Wagenaarstraat 42 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- kosten koper

Brochure. Wagenaarstraat 42 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- kosten koper Brochure Wagenaarstraat 42 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 349.000,- kosten koper Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Luzernevlinder DK UTRECHT (LEIDSCHE RIJN)

Luzernevlinder DK UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) Luzernevlinder 98 - UTRECHT Luzernevlinder 98 3544 DK UTRECHT (LEIDSCHE RIJN) VERKOCHT 67m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Te koop gekomen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

Rolderdiephof 147, 3521 DC Utrecht

Rolderdiephof 147, 3521 DC Utrecht Rolderdiephof 147, 3521 DC Utrecht Vraagprijs 500.000,- k.k. Omschrijving Moderne, comfortabele maisonnette met vier kamers, uitzicht over het Merwedekanaal én eigen parkeerplaats. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

Akkerdistelstraat 35 - Goes

Akkerdistelstraat 35 - Goes q Akkerdistelstraat 35 - Goes Vraagprijs 189.000,- k.k. Omschrijving Akkerdistelstraat 35 - Goes Keurig onderhouden en luxe uitgevoerd 3-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een nieuw appartementencomplex

Nadere informatie

Koudekerkseweg 104, Vlissingen

Koudekerkseweg 104, Vlissingen Koudekerkseweg 104, Vlissingen Vraagprijs 319.000,- K.K. Beschrijving Een prachtig herenhuis! Zo eentje waar er maar een paar van in Vlissingen staan. De mooie, statige gevel verraad al dat de sfeer van

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving OPEN HUIS ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 11:00 TOT 15:00 UUR...HOPVELD 4 GEMERT Dit geheel gemoderniseerd appartement met eigen parkeerplaats is gelegen op een absolute

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Vraagprijs 398.800,- k.k. Omschrijving Bijzonder wonen op een toplocatie! In de populaire nieuwbouwwijk De Bongerd is deze goed onderhouden grootste type van de 3 woningen

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

Carleyspassage 17 Venlo

Carleyspassage 17 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Carleyspassage

Nadere informatie

Bordeslaan 'S-Hertogenbosch

Bordeslaan 'S-Hertogenbosch Bordeslaan 302 - 'S-Hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Havenstraat 1F te Volendam

Havenstraat 1F te Volendam Havenstraat 1F te Volendam Vraagprijs 469.000 k.k. Omschrijving: Penthouse in hartje Volendam! Appartementen in het centrum van Volendam zijn vrij zeldzaam. Wij zijn daarom verheugd op een toplocatie in

Nadere informatie

Plein Nijmegen

Plein Nijmegen Plein 1944-89 Nijmegen - Bij interesse of vragen graag contact opnemen met verkopende partij: Margot Vandermeulen Joep Schoormans (06) 47314429 plein1944-89@outlook.com Plein 1944-89, 6511 JE te Nijmegen

Nadere informatie

Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN)

Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN) Linschotensingel 1 AA - UTRECHT Linschotensingel 1 AA 3525 XA UTRECHT (HOOGRAVEN) VERKOCHT 70m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Een licht

Nadere informatie

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL GROENELAAN 29 VEENENDAAL INTRO Deze sfeervolle op- en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De woning beschikt over een diepe en privacy-rijke

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

SNELLINCKSTRAAT 61 ROTTERDAM

SNELLINCKSTRAAT 61 ROTTERDAM SNELLINCKSTRAAT 61 SNELLINCKSTRAAT 61 OMSCHRIJVING UNIEK IN! In een zeer rustige straat van het centrum van de stad ligt dit schitterend, bijzonder smaakvol en optimaal ingedeeld herenhuis van ca. 300

Nadere informatie

TE KOOP. Cederstraat K.K VD Alphen aan den Rijn

TE KOOP. Cederstraat K.K VD Alphen aan den Rijn Cederstraat 55 2404 VD Alphen aan den Rijn TE KOOP 165.000 K.K. Cederstraat 55 2404 VD Alphen aan den Inleiding Rijn Goed afgewerkt 4-kamer appartement met vrij uitzicht en heerlijk zonnig balkon (Zuid).

Nadere informatie

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Centrale ligging. Drie slaapkamers. Appartement met tuin. Garage. Tongelresestraat 186, 5613 DR Eindhoven H51 H51

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Centrale ligging. Drie slaapkamers. Appartement met tuin. Garage. Tongelresestraat 186, 5613 DR Eindhoven H51 H51 Huizen vanhendriks Tongelresestraat 186, 5613 DR Eindhoven Centrale ligging Appartement met tuin Drie slaapkamers Moderne badkamer en keuken Garage H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij.

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs 339.000,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg 2 4462 CG Goes T (0113) 23 33 40 info@timmermanmakelaardij. q Ridderhof 9 - Goes Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Ridderhof 9 - Goes Op loopafstand van het stadscentrum, de "Hollandse Hoeve" (kinderboerderij en speeltuin) en Sportpunt Zeeland, in een parkachtige

Nadere informatie

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Pastoor Spieringsstraat 299, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 20-06-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Vondelstraat 93 V Vondelstraat 93 Een statige half vrijstaande villa met

Nadere informatie

Groene Loper VK Bleiswijk k.k.

Groene Loper VK Bleiswijk k.k. TE KOOP Groene Loper 60 2665 VK Bleiswijk 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Adres Groene Loper 60 Postcode 2665 VK Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Geschakelde woning Woonruimte

Nadere informatie

Zorgeloos wonen in een serviceflat!

Zorgeloos wonen in een serviceflat! Zorgeloos wonen in een serviceflat! Amersfoortsestraatweg 90 C11 Naarden amersfoortsestraatweg90c11.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1960 in overleg 117.500 k.k. Bijzonderheden Soort woning

Nadere informatie

TE KOOP. Johan van Oldenbarneveltlaan K.K AE Woerden. Rien Treur Makelaardij BV

TE KOOP. Johan van Oldenbarneveltlaan K.K AE Woerden. Rien Treur Makelaardij BV TE KOOP 256.500 K.K. Rien Treur Makelaardij BV Breeveld 28 3445 BB Woerden 0348-444146 info@rientreur.nl Johan van Oldenbarneveltlaan 34 3445 AE Woerden J. van Oldenbarneveltlaan 34 3445 AE Woerden Inleiding

Nadere informatie

TE KOOP. Wijnhaven 69 r 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 90m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Wijnhaven 69 r 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 90m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Wijnhaven 69 r 3011 WJ Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 90m² Vraagprijs 550.000 k.k. KENMERKEN Prijs 550.000 k.k. Postcode 3011 WJ Woningtype Portiekflat Tuin Ja, Zonneterras, Zuid, 520 190cm Garage

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k. TE KOOP Kastanjelaan 59 2665 GA Bleiswijk 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Adres Kastanjelaan 59 Postcode 2665 GA Stad Bleiswijk Ligging Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

Nadere informatie

overburght charme van toen, comfort van nu

overburght charme van toen, comfort van nu overburght charme van toen, comfort van nu Uw eigen nieuwe plek op het oudste stukje Geldrop OverBurght wordt goed wonen. Uitstekend bereikbaar, centraal gelegen, veel groen, stijl, uitstraling en hoogwaardige

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

TE KOOP. Sluiskade Noordzijde K.K HS Almelo

TE KOOP. Sluiskade Noordzijde K.K HS Almelo Sluiskade Noordzijde 54 7602 HS Almelo TE KOOP 349.000 K.K. Sluiskade Noordzijde 54 7602 HS Almelo Inleiding Een prachtig karakteristiek en vrijstaand herenhuis in 1932 onder architectuur gebouwd en gelegen

Nadere informatie

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k.

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k. HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE 625.000 k.k. www.hockerkade12.nl Hockerkade 12, Heemstede Ruim, modern, zonnig en licht appartement met geweldig uitzicht aan open vaartwater! Instap klaar, keurig afgewerkt en

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica.

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand Grijpskerke Onderscheidend wonen! Eengezins hoekwoning Egelantier Egelantier Wonen in hartje Zeeland: ruim, groen en levendig Aan de rand van Heinkenszand in de

Nadere informatie

M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht

M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht M.A. de Ruyterstraat 5, 3572 XM Utrecht Vraagprijs 600.000,- k.k. Omschrijving Michiel Adriaensen de Ruyter (1607-1676) is een zeeheld van weleer én de naamgever van één van de leukste en gezelligste straten

Nadere informatie

Een fascinerend nieuwbouw project!

Een fascinerend nieuwbouw project! I N F O R M A T I E B R O C H U R E Een fascinerend nieuwbouw project! Markant wonen in het hart van Borger. Alle voorzieningen om de hoek en een prachtig uitzicht op het dynamische centrum? Weiteringzathe

Nadere informatie

VOORMEER 5 ALKMAAR k.k.

VOORMEER 5 ALKMAAR k.k. VOORMEER 5 ALKMAAR 539.000 k.k. www.voormeer5.nl Omschrijving Op zoek naar luxe en ruimte? In deze kast van een woning kunt u komen te wonen op de mooiste locatie van het trendy nieuwe stadsdeel Schelphoek.

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs 425.000,- k.k. Op zoek naar een ruime woning met oprit op een prima locatie aan de rand van Bleiswijk en op loopafstand van de Rottemeren? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos!

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Amstelveenseweg 982-B te Amsterdam Algemeen: Aan de rand van het Amsterdamse bos ligt dit prachtige 2-kamerappartement van ca. 70 m² gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

Twee-onder-een kapwoningen

Twee-onder-een kapwoningen Twee-onder-een kapwoningen herenhuizen vrijstaande woningen Voor fijnproevers Culinair gezien behoort Ouderkerk aan de Amstel tot de absolute top. U vindt hier toprestaurants als Lute en Jagershuis. Bij

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

Lisztlaan 2, Vlissingen

Lisztlaan 2, Vlissingen Lisztlaan 2, Vlissingen Vraagprijs 299.000,- K.K. Ruime woning! Een fijne grote twee-onder-een-kap woning met garage én carport in de gezellige wijk Paauwenburg. Scholen, winkels, alles binnen handbereik.

Nadere informatie

Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k. Te Koop Spotvogellaan 4 2261CN Leidschendam Herenhuis 227m² Vraagprijs 749.000 k.k. Vraagprijs 749.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Huizen. Heerlijk balkon met waanzinnig uitzicht. Instapklaar, jas ophangen, wonen! Fraai lichtinval. Interne berging én private parkeerplaats

Huizen. Heerlijk balkon met waanzinnig uitzicht. Instapklaar, jas ophangen, wonen! Fraai lichtinval. Interne berging én private parkeerplaats Huizen vanhendriks Dr. Ahaushof 64 + PP, 5042 EL Tilburg Instapklaar, jas ophangen, wonen! Fraai lichtinval Interne berging én private parkeerplaats Heerlijk balkon met waanzinnig uitzicht Centrale ligging

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

Hoge Morsweg 12 Leiden

Hoge Morsweg 12 Leiden Hoge Morsweg 12 Leiden Wonen In rustige, kindvriendelijke straat gelegen, in de wijk De Hoge Mors, royale jaren 30 hoekwoning met voortuin en een achtertuin met berging en achterom. De zonnige achtertuin

Nadere informatie

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse Zoom 315 2652 BP Berkel En Rodenrijs 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Klapwijkse Zoom 315 Postcode 2652 BP Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Lammerenburgweg 0 ONG V.O.N GX Vlissingen

TE KOOP. Lammerenburgweg 0 ONG V.O.N GX Vlissingen TE KOOP 539.000 V.O.N. Lammerenburgweg 0 ONG 4386 GX Vlissingen Historie Lammerenburg was oorspronkelijk een fraai landgoed van de Vlissingse koopmansfamilie Lampsins. Het landgoed bevond zich waar nu

Nadere informatie

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate

Bloemendalsweg 13 F13 - Colmschate - Vraagprijs 212.000,- k.k. Omschrijving Bloemendalsweg 13 F13 - Dit appartement ligt op een heel fijne plek aan de rand van (Deventer-Oost). Met een vrij en weids uitzicht over de bosrijke omgeving en

Nadere informatie

Sint Kruislaan 23, Vlissingen

Sint Kruislaan 23, Vlissingen Sint Kruislaan 23, Vlissingen Vraagprijs 119.000,- K.K. Beschrijving Sfeervol en tot in de puntjes afgewerkt 2- kamer appartement gelegen op de tweede etage van een net appartementencomplex op steenworp

Nadere informatie

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33

appartement koopsom ,- v.o.n. Appartement Donjon 33 appartement koopsom 199.000,- v.o.n. Appartement Donjon 33 33 Donjon 33 Altijd al willen wonen in een appartement in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Leidschenveen CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Laan van Leidschenveen CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Laan van Leidschenveen 287 2493 CW Den Haag Portiekflat, 3 kamers, 81m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2493 CW Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging Woningtype

Nadere informatie

Leeuwendalersweg 13 A AMSTERDAM

Leeuwendalersweg 13 A AMSTERDAM Leeuwendalersweg 13 A AMSTERDAM Vraagprijs 349.000,00 kosten koper Gelegen aan de Leeuwendalersweg ligt een prachtige, moderne woning met veel licht en een fraaie indeling. De woning is gelegen in stadsdeel

Nadere informatie

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag Horst 19 te Helmond Deze klassieke rietgedekte villa is gelegen op absolute toplocatie in een van oudsher bekende villawijk in Helmond. De woning is van een zeer degelijke kwaliteit en geeft direct bij

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

HUIZERPOORTSTRAAT 20 NAARDEN 275.000 k.k. www.huizerpoortstraat20.nl Plattegronden 3D Plattegronden Kadaster Omschrijving COMPACT EN LICHT APPARTEMENT INSTAPPKLAAR! De woning wordt u

Nadere informatie

ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS k.k.

ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS k.k. ALET SCHOUTENSINGEL 20 BERKEL EN RODENRIJS 525.000 k.k. www.aletschoutensingel20.nl Omschrijving Op zoek naar Woongeluk gecombineerd met een mooie tweekapper en garage? Dit zou zomaar voor u de woning

Nadere informatie

TE KOOP. Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn v.o.n.

TE KOOP. Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn v.o.n. TE KOOP Raadhuisstraat ong 2406 AC Alphen Aan Den Rijn 599.000 v.o.n. KENMERKEN Prijs 599.000 v.o.n. Postcode 2406 AC Ligging Aan water, Aan rustige weg, In centrum Woningtype Portiekflat Garage Garage,

Nadere informatie