LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI"

Transcriptie

1 ALGEMENE INFORMATIE

2 LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

3 WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert reizen off the beaten track voor de twintigers en dertigers met een druk bestaan. Ga raften in Costa Rica, fietsen in Myanmar, hiken in Slovenië of slapen op een verlaten strand in Griekenland. Je reist in een internationale groep met maximaal 15 likeminded people waarmee je in korte tijd de mooiste plekken op aarde ontdekt.

4 DO YOU DARE TO #geenstress Heb je geen zin en tijd in alle stress die komt kijken bij het plannen van een vakantie? Heb je wel zin om een land écht te ervaren? Wil je meer zien en meemaken dan de standaard trekpleisters van een land? #offthe beatentrack We hebben 23 reizen samen met de locals van elke bestemming ontwikkeld, waardoor we je kunnen beloven dat je op plekken gaat komen die je zelf nooit had kunnen vinden. Zoek de adrenaline op samen met likeminded people van over de hele wereld. #doyoudaretoliveit Kies de droomreis die bij jou past; van easy tot hardcore en van tropische eilanden tot aan de Mount Everest. Check de worldmap en zoek de bestemming van jou volgende avontuur.

5 THE SWEAT Kies het level dat bij jou past LEVEL EASY Vergis je niet, easy betekend niet dat je alle dagen op het strand ligt. Het blijven uitdagende en avontuurlijke reizen, er wordt alleen niet van je verwacht dat je in staan bent de Mount Everest te beklimmen met 10 kilo bakstenen in je rugzak. #easycomeeasygo MODERATE Ben jij een adrenaline junk of hou je van een uitdaging? Kick jij op off-road mountainbiken, wild-water raften of het maken van een uitdagende trial? Dan ben je met een moderate reis op de juiste plek. Onderschat deze reizen echter niet en werk je conditie even bij alvorens je op het vliegtuig stapt. #thefitterthebetter HARDCORE Niet voor pussies. Bij Yomads hebben we twee reizen die de titel hardcore mogen dragen en die titel hebben ze meer dan verdiend. Nepal, Mount Everest en de Tanzania, Kilimanjaro, twee bergen waar je u tegen zegt. Voor deze reizen is een juiste voorbereiding dan ook meer dan noodzakelijk. Hulp, tips of tricks nodig bij het voorbereiden? Get in contact! #hopeforthebest #butpreparefortheworst.

6 GROEN OP REIS Boek je een reis bij Yomads, dan kun je met een gerust hart op pad. Yomads is onderdeel van SNP Natuurreizen (partner van ANWB), en werkt samen met de Duitse reisorganisatie Hauser en met World Expeditions met vestigingen in Australië, Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland. Alle aangesloten organisaties zijn al jarenlang betrouwbare spelers in de reiswereld en werken met goede (Engelstalige) gidsen ter plaatse. Ook heel belangrijk: met een Yomads reis ben je verzekerd van de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk. De reizen zijn samengesteld op basis van het best practice principe op het gebied van duurzame en verantwoordelijke initiatieven, de gidsen zijn vakbekwaam. Accommodations zijn geselecteerd op basis van hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid, locatie en hun charme. Culturele interactie en filantropie wordt sterk gestimuleerd.

7 Montenegro actieve reis Ontdek de schoonheid van Montenegro te voet, per fiets en met de kajak Highlights Trek door het indrukwekkende Durmitor gebergte Ga mountainbiken in de Bjelasica bergen Kajak en zwem in de schitterende Baai van Kotor Ontdek Centinje, de voormalige hoofdstad van Montenegro Geniet van een boottocht op het prachtige Skadarmeer Voeg nóg meer avontuur toe aan je reis met extra activiteiten, zoals raften en fietsen Wat ga je doen Dag 1 - Aankomst in Podgorica en transfer naar het Skadarmeer Dag 2 - Kolasin en fietsen naar Katun Vranjak Dag 3 - Wandeltocht bij Bjelasica Dag 4 - Vrije dag Zabjak Dag 5 - Wandeltocht in het Durmitor gebergte Dag 6 - Naar Centinje, kajakken in de Baai van Kotor Dag 7 - Vrije dag in Kotor Dag 8 - Einde van de reis in Kotor Groen op reis De reis is gebaseerd op het best practice principe op het gebied van duurzame en verantwoorde initiatieven en de gidsen hebben allemaal ruime ervaring Alle accommodaties zijn geselecteerd op basis van hun milieuvriendelijkheid, hun locatie en hun charme De lokale touroperator is gecertificeerd op het hoogste niveau Reisniveau Middelzwaar Van de activiteiten bij een middelzware reis, zoals fietsen, wandelen, kajakken of andere fysieke inspanningen, krijg je een snellere hartslag en ga je zweten. Wees slim en bereid je goed voor op deze reizen. Hoe? Begin ten minste drie maanden voordat de reis start met gymen, joggen en snelwandelen of fiets minimaal drie keer per week. Dit om er zeker van te zijn dat je een goede conditie krijgt. Want: des te fitter je bent, des te leuker is je reis.

8 Beste reistijd Montenegro heeft drie klimaatzones. In de kustgebieden heerst een mediterraan klimaat met droge zomers en hoge temperaturen tot 28 C. De winters aan de kust zijn mild en de lente begint vroeg. Het laagland rondom Podgorica heeft een Zuidoost-Europees landklimaat: De zomers zijn warm en droog, de winters zijn zacht en regenachtig. In het bergachtige binnenland heeft het klimaat een continentale inslag- in de zomer warm met temperaturen rond de 22 C, in de winter soms erg koud. De beste tijd voor actieve reizen naar Montenegro is eind mei tot begin juli en eind augustus tot half september. Dit is bij de prijs inbegrepen 7x ontbijt 4 nachten in een hostel, 3 nachten in een bungalow op basis van gedeelde kamers Uitrusting en entreegelden voor activiteiten, zoals vermeld op het programma Transfers volgens programma Lokale Engelssprekende Yomads gids Niet inbegrepen Vervoer van en naar het vliegveld, optioneel bij te boeken Maaltijden en entrees buiten programma om Fooien Persoonlijke uitgaven Optionele excursies Hulp nodig bij het boeken van je vlucht? Als Yomad regel je natuurlijk het liefste zoveel mogelijk zelf voor je reis. Maar enkele tips zijn nooit verkeerd! Onze reisexperts helpen je graag bij het vinden van een scherp geprijsde vlucht en geven graag tips. Bel hiervoor met +31 (0) , mail ons via info@yomads.nl / info@yomads.be of stuur ons een bericht via social media. Programma in detail Dag 1: Aankomst in Podgorica, transfer naar het Skadarmeer Welkom in Montenegro! Na aankomst in Podgorica, de hoofdstad van Montenegro, reis je op eigen gelegenheid naar het Skadarmeer. s Avonds krijgen we een introductie over Montenegro in het algemeen, deze reis in het bijzonder en ontmoet je jouw medereisgenoten en de Yomads gids. Maaltijden: - Dag 2: Kolasin en fietsen naar Katun Vranjak s Ochtends heel vroeg gaan we aan boord voor een boottocht op het Skadarmeer. Dit is het grootste meer van de Balkan en ligt op de grens van Montenegro en Albanië. Deze boottocht is een uitstekende manier om de prachtige natuur van deze omgeving van heel dichtbij te bewonderen. Na het ontbijt pakken we de trein die ons over bergkammen, door tunnels en over bruggen naar Kolasin brengt. Daar hebben tijd om lekker te ontspannen, voordat we op pad gaan voor een twee à drie uur durende mountainbike trip door de Bjelasica bergen, die eindigt in Katun Vranjak.

9 Dag 3: Bergwandeling in de Bjelasica bergen (6-7 uur) Vandaag verkennen we het glooiende landschap van Bjelasica te voet. We beklimmen de hoogste top van deze regio, Crna Glava (2.139m). Onze afdaling brengt ons naar het Biogradska meer, waarbij we een van Europa s laatste jungle regio s passeren. Dag 4: Vrije dag in Zabjak Vandaag is het helemaal aan jou om te bepalen hoe de dag eruit ziet. Zo kun je tijdens deze vrije dag bijvoorbeeld: Raften in de Tara Kloof (ongeveer 60 euro per persoon). Mountainbiken in de omgeving van Zabjak (ongeveer 35 euro per persoon). Dag 5: Wandelen in het Durmitor gebergte (ongeveer 5 uur) Een volle dag wandelen in het Durmitor gebergte voert ons via uitgestrekte bossen en grasvelden naar de Planinca top. Van daaruit heb je een waanzinnig mooi uitzicht op de omliggende rotsachtige toppen van het Durmitor massief. Op de weg naar beneden kun je genieten van het uitzicht op twee bergmeren: Crno Jezero (het zwarte meer) en Zminje Jezero (slangenmeer). Dag 6: Naar Cetinje, kajakken in de Baai van Kotor Vandaag reizen we naar Cetinje, dat tot 1918 de hoofdstad van Montenegro was. We hebben voldoende tijd om dit vredige stadje en de statige oude ambassadegebouwen te verkennen, voordat we het Lovcen gebergte oversteken dat het binnenland van Montenegro scheidt van de zee. Op de top van deze bergketen hebben we een prachtig uitzicht tot aan de Baai van Kotor en de Middellandse Zee. s Middags gaan we zeekajakken in de schitterende Baai van Kotor. Dag 7: Vrije dag in Kotor Vandaag ben je vrij om je eigen ding te doen! Ga je op eigen houtje de Venetiaanse stad Kotor verkennen of neem je liever een verfrissende duik in een van de vele wateren van dit gebied? Of ga je het allebei doen; de keuze is helemaal aan jou. Dag 8: Einde van de reis in Kotor Na het ontbijt zit onze reis door Montenegro erop. Hierna kun je of huiswaarts keren of je zet dit avontuur op eigen gelegenheid voort. Accommodaties

10 Virpazar 1N Hostel Kolasin 1N Berghut Zabljak 3N Bungalow Kotor 2N Hostel Disclaimer De reis kan op elk moment wijzigen als gevolg van slecht weer, natuuromstandigheden en andere omstandigheden buiten onze macht.

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017

SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017 SCHOOLREIS VOL ACTIE & FUN MONTENEGRO LOVCEN NP, SKADAR MEER & DE KUST 29 APRIL 6 MEI 2017 PROGRAMMA 29 april Vanaf Düsseldorf airport vliegt de groep rechtstreeks op Podgorica. Hier wordt de groep opgedeeld

Nadere informatie

9 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro mei-juni 2017.

9 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro mei-juni 2017. 9 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro mei-juni 2017. Dag 1. Charleroi Podgorica Hotel in Bar. Dag 2 Stari Bar, Ulcinj, Ada Bojana. Vandaag bezoeken wij de zuidelijkste steden van Montenegro, met nog

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

10 dagen Macedonië & Montenegro. 29 mei tot 7 juni 2018.

10 dagen Macedonië & Montenegro. 29 mei tot 7 juni 2018. 10 dagen Macedonië & Montenegro. 29 mei tot 7 juni 2018. Dag 1. Transfert naar Charleroi, landen in Skopje, check in hotel. Dag 2. Stadswandeling in Skopje Skople is een prachtige mengeling van oud en

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017

13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Reisgroep Veldhoven 13-daagse busreis naar Kroatië/Dalmatië en Montenegro maandag 5 t/m zaterdag 17 juni 2017 Maandag 5 juni 2017 - Heenreis Na het vertrek vanuit Veldhoven worden onderweg diverse tussenstops

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

10 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro. Mei 2017.

10 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro. Mei 2017. 10 dagen Macedonië & Kosovo & Montenegro. Mei 2017. Dag 1 Stadswandeling in Skoplje Skoplje is een prachtige mengeling van oud en nieuw, oost en west. Wij beginnen onze wandeling bij het oude trein station,

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

PERIODESCHRIFT AARDRIJKSKUNDE EUROPA EN DE WERELD

PERIODESCHRIFT AARDRIJKSKUNDE EUROPA EN DE WERELD PERIODESCHRIFT AARDRIJKSKUNDE EUROPA EN DE WERELD HET KLIMAAT Het klimaat is, zo luidt de officiële definitie, het gemiddelde weer over een periode van 30 jaar. Dat wil zeggen dat het klimaat in een bepaald

Nadere informatie

De ervaring van je leven

De ervaring van je leven REISINFORMATIE 2019/2020 De ervaring van je leven WWW.MASTERSKIP.COM 5 AFWISSELENDE REIZEN WELKE KIES JIJ? IEDERE REIS HEEFT ZIJN EIGEN KARAKTER 01 02 03 04 05 OCEAANREIS NAAR HET CARIBISCH GEBIED Noord-Spanje

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Australië de hoogtepunten

Australië de hoogtepunten AUSTRALIË Australië de hoogtepunten Privé rondreis Kant-en-Klaar - 21 dagen / 17 nachten REF: 299 REISBESCHRIJVING Sydney - Blue Mountains - Alice Springs - Kings Canyon - Ayers Rock - Port Douglas - Great

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara

NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte savanne van de Masai Mara Kenia Privésafari per 4x4 Kenia 4 Kids: combi Masai Mara & beach Ontdek Kenia met het gezin tijdens de herfstvakantie Nairobi - Masai Mara Game Reserve Diani Beach NL Tijdens deze safari ontdekt u de uitgestrekte

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

Antoine in Nepal. Karel Peeraer.

Antoine in Nepal. Karel Peeraer. Antoine in Nepal Karel Peeraer www.ezelen.be Een wereldreis naar geluk! Welkom Het is fijn wandelen als de natuur je rugzakje draagt. Antoine wandelt door de bergen. Zijn oogjes kijken in het rond. Plots

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021 DOSSIERNUMMER: 3021 dag 1 AMSTERDAM - SAN JOSÉ 25/02/2012 Vandaag begint uw reis met Personal Touch Travel. U wordt opgewacht op Schiphol om gezamelijk in te checken. Na de incheck vliegt u in 9 uur naar

Nadere informatie

SELVAGGIO BLU Een unieke trektocht langs de wilde oostkust van Sardinië

SELVAGGIO BLU Een unieke trektocht langs de wilde oostkust van Sardinië SELVAGGIO BLU Een unieke trektocht langs de wilde oostkust van Sardinië De Selvaggio Blu is een onbekende en afgelegen trektocht. Via een combinatie van wandelen, klauteren en rappels baan je je een weg

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls

Safari Hoogtepunten. Victoria Falls Start je safari met het ontdekken van de Moremi regio. Zie giraffen, olifanten, zebra's, leeuwen en wildebeesten in het Moremi-wildreservaat vanuit je open 4x4-voertuig. Ontdek de Okavango-delta in traditionele

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

TRAVELLER SALESKIT 2017

TRAVELLER SALESKIT 2017 TRAVELLER SALESKIT 2017 We believe travel when practised responsibly is a force for good Lonely Planet Lonely Planet is s werelds succesvolste reisuitgever. Al meer dan 40 jaar helpt Lonely Planet reizigers

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 AMSTERDAM - Bij jongerenreizen wordt vaak het beeld opgeroepen van funvakanties op massabestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Madagaskar MADAGASCAR EXPLORER. Groepsreis. Antananarivo Andasibe Antsirabe Ranomafana Isalo Ifaty - Antananarivo

Madagaskar MADAGASCAR EXPLORER. Groepsreis. Antananarivo Andasibe Antsirabe Ranomafana Isalo Ifaty - Antananarivo Madagaskar Groepsreis MADAGASCAR EXPLORER Antananarivo Andasibe Antsirabe Ranomafana Isalo Ifaty - Antananarivo Op nachtwandeling in Andasibe National Park Stop in Ambositra, het centrum van de houtsnijderij

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie