GAMMA : - Fish & Peach. - Instant Monstercrab - Milky Cream & Scopex - Sweet Spices - Red Fruit & Kelp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GAMMA : - Fish & Peach. - Instant Monstercrab - Milky Cream & Scopex - Sweet Spices - Red Fruit & Kelp"

Transcriptie

1

2 Wat jaren geleden begon als nu en dan wat boilies draaien voor een besloten kring is in de loop der jaren geleidelijk aan uitgegroeid tot de productie van boilies voor een steeds groter wordende klantenkring. Jaar na jaar stelt deze groeiende groep vissers vertrouwen in ons en onze producten, en dat wordt ontzettend gewaardeerd. Daar tegenover wordt er dan ook tot het uiterste gegaan om een 100% vers, stabiel, en vangkrachtig product af te leveren dat ook nog eens betaalbaar is. Om tot dit resultaat te komen hebben we een lange weg bewandeld en zal er ook in de toekomst naar gestreefd worden om al deze punten op niveau te houden. Om maximale transparantie te bieden worden al onze producten gelabeld en voorzien van houdbaarheidsdatum, samenstelling, en analytische waarden zoals eiwit- en vetpercentage. Om kwaliteit te garanderen wordt er enkel gewerkt met gecertificeerde grondstoffen waarvan de doorlooptijd zeer kort gehouden wordt. Gegarandeerd vers dus! Born to Fish spiegelt niemand zomaar megavangsten voor die tot stand zijn gekomen door toedoen van een superboilie, maar biedt een gevarieerd assortiment aan waarmee met behulp van advies naar de visser toe, in eender welke situatie kan worden gescoord. Kijk voor meer gedetailleerde informatie alvast even bij producten waar alles afzonderlijk beknopt wordt voorgesteld. U zal versteld staan van onze democratische prijzen. Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust met behulp van onze contactpagina. We helpen u graag verder!

3 GAMMA : Boilies : Mixen : Pellets + Tijgernoten : - Fish & Peach - Tasty Robin Red & Garlic - Instant Monstercrab - Milky Cream & Scopex - Sweet Spices - Red Fruit & Kelp - Fish Mix - Milk Mix - Fish & Chunks Mix - Red Fish Mix - Sweet Spices Mix - Cold Water Mix - High Oil Carp-Pellets 16 mm - Micro Carp-Pellets 6 mm - Tijgernoten 8-12 mm Pop -ups : - Pink Peach - Crab & Squid - Milky Cream & Scopex - Sweet Pineapple - Tasty Robin Red & Garlic Liquids: - Neutral Base - Sweet Fish & Peach - Instant Monstercrab - Milky Cream & Scopex

4 Diepvriesboilies : FISH & PEACH 4,75 /kg < 50kg / 4,55 50kg Dat de karper een zoetekauw is, is algemeen bekend. Bij deze boilie wordt daar handig op ingespeeld door een zachte peach flavour op oliebasis met een romige sweetner te combineren en aan het geheel toe te voegen. De instant werking van deze aangenaam smakende vismeel boilie is optimaal en heeft daardoor in het binnenland, en zeker ook in het buitenland al voor menig succes gezorgd. Leverbaar in 16 & 20mm (meerprijs voor 16mm: 25ct./kg) TASTY ROBIN RED & GARLIC 4,90 /kg < 50kg / 4,70 50kg Vismeel, Robin Red en Garlic gaan vaak hand in hand. Met recht, want indien deze ingrediënten juist worden gecombineerd vormen ze een schot in de roos. Deze boilie waaraan verder geen kunstmatige aroma's zijn toegevoegd heeft een uitgesproken geur, en een verrassende zoet-kruidige smaak afkomstig van natuurlijke suikers (melasse, lactose), sweetners, garlic, en uiteraard Robin Red. Leverbaar in 16 & 20mm (meerprijs voor 16mm: 25ct./kg) INSTANT MONSTERCRAB 4,95 /kg < 50kg / 4,75 50kg Monstercrab heeft niet voor niets de status van klassieker verworven binnen de karpervisserij. Toch dient een Monstercrab boilie volgens ons veel meer te zijn dan een standaard balletje waaraan een visachtig geurtje hangt. We hebben dan ook kosten nog moeite bespaart om hiervoor een zeer rijke, exclusieve vismix samen te stellen die als geen ander dit top aroma complementeert. De Instant Monstercrab is een echt all-round aas geworden met een uitstekende instant respons, maar eveneens aangevuld met essentiële nutriënten welke nodig zijn voor gedegen voercampagnes. Om het geheel helemaal af te maken hebben we aan de mix ook nog een flinke dosis knapperige stukjes pellet toegevoegd, wat garant staat voor een nog eigenzinniger karakter. Op zoek naar een échte Monstercrab boilie... probeer dan deze eens! Leverbaar in 16 & 20mm (meerprijs voor 16mm: 25ct./kg)

5 MILKY CREAM & SCOPEX 4,55 /kg < 50kg / 4,35 50kg Een klassieker in een nieuw jasje. Het ontbreken van vismeel is op veel wateren een voordeel geworden. Op lange termijn bleek echter het ontbreken van grondstoffen van dierlijke oorsprong vaak een tekort op te leveren. In deze boilie hebben we getracht dierlijke vetten en eiwitten te compenseren door deze uit plantaardige grondstoffen te winnen. En met succes, want ook op langere termijn blijft hij gewoon vangen. De smaak en attractie worden bepaald door een combinatie van melkextracten en een heerlijke Scopex flavour. Hét wapen voor een vismeel-lam gevist water. Leverbaar in 16 & 20mm (meerprijs voor 16mm: 25ct./kg) SWEET SPICES hebben we de 4,60 /kg < 50kg / 4,40 50kg de rij Als laatste in de rij hebben we de Sweet Spices. Een boilie die z n heerlijke smaak te danken heeft aan een reeks aromatische, zoetgeurende kruiden. Deze kruidenmélange, waarvan kaneel het meest op de voorgrond treedt, bezit een onweerstaanbare aantrekkingskracht op karper, en vormt in combinatie met een reeks top ingrediënten een eigenzinnige boilie waar een karper op doortocht geen nee tegen kan zeggen. Leverbaar in 16 & 20mm (meerprijs voor 16mm: 25ct./kg) RED FRUIT & KELP (16mm) 4,95 /kg < 50kg / 4,75 50kg In de koudere periode van het jaar is het vaak moeilijk kiezen welke boilie nu juist in te zetten. Het metabolisme van de karper is sterk vertraagd en is moeilijker te verleiden om je aas te eten, laat staan het te blijven eten. De Red Fruit & Kelp is een boilie speciaal samengesteld met het oog op de behoeftes van de karper in deze periode, zijnde: licht verteerbaar voedsel dat alle elementaire voedingsstoffen aanlevert. Door het toevoegen van oa. Crunchy Kelp worden er essentiële vitaminen en mineralen verstrekt waar de karper in de koude maanden extra nood aan heeft. Op de koop toe geeft het de boilie ook nog eens een mooie open structuur mee, wat zorgt voor het optimaal uitlekken van de overige ingrediënten, additieven en aroma s. Z n super instant zoet-fruitige aroma maakt de cirkel rond en zorgt voor een uiterst aanlokkelijk geurspoor, zelfs in de koudste waterlagen. Voor de koudere maanden met een r (november april) is de Red Fruit & Kelp een absolute aanrader. Enkel verkrijgbaar in 16mm. Toeslag van 25ct/kg is reeds in de prijs inbegrepen.

6 Bestelinformatie: Onze boilies zijn vanaf 5kg verkrijgbaar in de diameters 16mm en 20mm. Uitgezonderd Red Fruit & Kelp. Deze boilie is enkel leverbaar in 16mm, gedurende de koudere periode van het jaar/zolang de voorraad strekt. Let wel, voor 16mm geldt er een meerprijs van 1,25 per zak van 5kg. (bij de Red Fruit & Kelp is deze toeslag al verrekend in de prijstabel). Op aanvraag worden de boilies vacuüm verpakt, tegen meerprijs van 30ct/kg boilies. De levertijd van onze boilies is afhankelijk van de drukte van het moment. Gelieve tijdig uw bestelling door te geven om verrassingen te voorkomen wanneer er bijvoorbeeld een vistrip in de planning staat.

7 Mixen : FISH MIX Aangenaam geurende, romige mix op basis van hoogwaardig Danish fishmeal. Deze zeer complete vismix bevat een prima instant werking, een licht verteerbare samenstelling en is zodanig uitgebalanceerd dat hij het hele jaar door kan worden ingezet. 18,00 /5kg RED FISH MIX Mix met alle goede eigenschappen van de Fish mix, maar zoals de naam al doet vermoeden, verrijkt met Robin Red. Deze mix is erg zacht en aangenaam van geur, behoeft in feite geen verdere toevoegingen, maar laat zich indien gewenst combineren met een breed scala aan additieven. 19,50 /5kg FISH & CHUNKS MIX De Instant Fish & Chunks-mix ligt aan de basis van onze Monstercrab boilie en onderscheid zich van doorsnee door z n structuur, smaak, en jawel z n vangkracht. Een evenwichtige combinatie van ingrediënten vormen de basis van deze voedzame doch licht verteerbare mix, die verder is aangevuld met natuurlijke triggers, smaakmakers/versterkers, apetite stimulator en een dosis gebroken pellets. 19,50 /5kg MILK MIX 18,00 /5kg Een licht verteerbare mix rijk aan vezels, koolhydraten, vitaminen en mineralen verrijkt met attractieve melkderivaten. Het ontbreken van vismeel kan op de hedendaagse wateren vaak als een surplus worden beschouwd. Het gebrek aan dierlijke vetten en eiwitten zijn gecompenseerd door deze uit plantaardige grondstoffen te winnen. Hierdoor blijft het ook op lange termijn aantrekkelijk voedsel voor de karper.

8 SWEET SPICES MIX Deze eigenzinnige mix heeft z n heerlijke geur en smaak te danken aan een combinatie van zoet geurende kruiden die hun attractiviteit door de jaren heen ruimschoots bewezen hebben. Om het geheel af te werken wordt aangeraden om een degelijke sweetner toe te voegen. Verder enkel eitjes bijvoegen, en hop naar de waterkant. Zij die toch graag wat flavour toevoegen doen dit best met iets uit het dairy/cream gamma. 18,50 /5kg COLD WATER MIX In de koudere periode van het jaar draait het metabolisme van de karper op een laag pitje. Speciaal voor deze periode hebben we een mix samengesteld die aan de behoeften van onze koudbloedige vriend voldoet. Zeer licht verteerbaar aas is een must tijdens de koude seizoenen. Tegelijkertijd dient een goed koud water aas alle elementaire voedingsstoffen te bevatten. Door het toevoegen van oa. Crunchy Kelp worden er essentiële vitaminen en mineralen verstrekt waar de karper in de koude maanden extra nood aan heeft. Op de koop toe geeft het de boilie ook nog eens een mooie open structuur mee, wat zorgt voor het optimaal uitlekken van overige ingrediënten, additieven en aroma s. Voor al wie op zoek is naar de ultieme mix voor winter en voorjaar heeft met de Cold Water Mix gevonden waarnaar hij zocht 19,50 /5kg Al onze mixen worden na uw bestelling gemengd en worden steeds bereid met verse ingrediënten. Bij afname van 50kg boiliemix 10% korting

9 Pellets : 16mm HIGH OIL CARP PELLETS 15,25 /5kg 65,95 /25kg De High Oil Carp-Pellet lost relatief traag op in het water waardoor hij z n attractors uiterst langzaam afgeeft en een langdurige werking garandeert. Zoals de naam al doet vermoeden zitten deze pellets boordevol visolie en bevatten ze alle mogelijke voedingsstoffen die de karper nodig acht. Geen vis die deze pellets ongemerkt voorbij zwemt. 6mm MICRO CARP- PELLETS 12,25 /5kg 49,00 /25kg De kracht van klein en krachtig aas is niet te onderschatten. Eens bijgevoerd gaat er van deze aromatische vislokkers een enorme signaalwerking uit. Vanwege hun hoge dosis aan attractieve oliën, en wateroplosbaar viseiwit geven ze je stek de nodige impulsen mee om snel karper alert te maken. Doordat ze langzaam afbreken in het water garanderen ze een langdurige werking, en zijn ze mede door hun wat lagere vetgehalte het ganse jaar door te gebruiken. Tijgernoten : ZAK 25kg (standaard 8-12mm) Niet leverbaar.

10 Pop-ups : Dankzij hun opvallende kleur en optimale attractie laten ze geen karper onberoerd, en zijn ze daardoor ideaal om als single hookbait en/of snowman te vissen. De pop-ups blijven meer dan 48h drijven en zijn verkrijgbaar in potjes van 50gram in de diameters 12 en 20mm. Verkrijgbaar in: - Pink Peach 6,50 High-Visual Pink - Milky Cream & Scopex 6,50 Bright Yellow - Tasty Robin Red & Garlic 6,50 Red - Crab & Squid 6,50 High-Visual Pink - Sweet Pineapple 6,50 Bright Yellow

11 Liquids : Liquid Food-dips 8,25 /125ml Loopt het even moeilijk op je water en krijg je de karpers maar niet over de streep om je aas op te nemen? Niet getreurd, want met behulp van 4 onweerstaanbare Liquid Food-dips geven we je een extra troef in handen om alsnog een aanbeet af te dwingen. Deze vloeibare additieven zorgen mede dankzij een hoge concentratie wateroplosbare visproteïnes voor optimale attractie op de stek, en zenden een krachtig voedselsignaal uit waardoor karpers je aas al van ver kunnen lokaliseren. Tevens zijn ze multifunctioneel, dus op tal van manieren in te zetten. Ideaal als dip of soak voor boilies,pellets en particles. Of als attractief voedingsadditief bij het bereiden van Groundbait, Stick- of Bag mix. Verkrijgbaar in: - Neutral Base - Sweet Fish & Peach - Instant Monstercrab - Milky Cream & Scopex

12 Kledij : SWEATER 30,00 Aangenaam warme trui met capuchon, vervaardigd uit 80% katoen 20% polyester. Op bestelling verkrijgbaar in de maten S t/m XXL T-SHIRT 16,50 Premium kwaliteit T-shirt van 100% katoen. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

13 Contact : Joy Hendrix (joy@borntofish.be) Klein Hitsveld Achel België (provincie Limburg) tel: (0032)(0)473 /

14

2015

2015 2015 WWW.NEOBAITS.COM INHOUD OVER ONS 4 FISHING EGGS 6 BOOSTED PELLETS 7 CRUSHED GROUNDBAIT 8 BAIT LIQUID 9 PELLETS 10-11 EGG CONNECTOR 12 Een revolutionair voer en aas 4 OVER ONS NEO Baits is een gloednieuw

Nadere informatie

web De eerste website waar gepassioneerde vissers met gepassioneerde vissers praten.

web  De eerste website waar gepassioneerde vissers met gepassioneerde vissers praten. catalogus 2010-2011 web www.gulpcarp.com Lees meer over de laatste gebeurtenissen in het karpervissen en testverslagen van het Gulp! Carp Team. Stel je vragen direct aan de kenners Krijg veel nieuwe tips.

Nadere informatie

Dedicated to your performance

Dedicated to your performance Hengelsportbrochure 2014 www.coppens.com Introductie De hengelsportwereld is zeer divers en er kunnen verschillende vormen worden onderscheiden. Van wedstrijd hengelaars die vaak grote hoeveelheden kleine

Nadere informatie

Hengelsportvoeders '16/'17

Hengelsportvoeders '16/'17 Hengelsportvoeders '16/'17 Dedicated to your performance Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare pellets Waterstabiliteit Voerpellet Hengelsport Match RS Rubberachtige structuur

Nadere informatie

Vijvervoer '16/'17. Dedicated to your performance. Vijver. Zinkend voer. Prebiotisch. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis. Semi drijvend voer

Vijvervoer '16/'17. Dedicated to your performance. Vijver. Zinkend voer. Prebiotisch. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis. Semi drijvend voer Vijvervoer '16/'17 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch Drijvend voer Versterkt de kleur van de vis Semi drijvend voer Vijver Pond pellet Uitgebalanceerde voedingsstoffen Kan het hele

Nadere informatie

Catalogus 2015. www.bfpbaits.com

Catalogus 2015. www.bfpbaits.com Catalogus 2015 www.bfpbaits.com Over BFP Baits Inhoud Over BFP Baits.. BFP Baits bestaat sinds 2005. Eerst onder de naam BFP Products, maar sinds een aantal jaren ligt de focus alleen nog maar op het aas.

Nadere informatie

Vijvervoer brochure 2015 www.coppens.com. Laatst herzien: September 2014. Dedicated to your performance

Vijvervoer brochure 2015 www.coppens.com. Laatst herzien: September 2014. Dedicated to your performance Vijvervoer brochure 2015 www.coppens.com Laatst herzien: September 2014 introductie Vijvers vormen de kroon op menige prachtige tuin. Ze worden compleet gemaakt door de kleurrijke vijvervissen die er in

Nadere informatie

HENGELSPORT HENGELSPORT. Zeer aantrekkelijk voer. Zinkend voer. Drijvend voer. Lokvoer. Haakbare pellets. Waterstabiliteit.

HENGELSPORT HENGELSPORT. Zeer aantrekkelijk voer. Zinkend voer. Drijvend voer. Lokvoer. Haakbare pellets. Waterstabiliteit. 2019 HENGELSPORT Onze hengelsportvoeders zijn toonaangevend voor zowel de fanatieke hobbyvisser als voor de professional. Goede vangst! Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare

Nadere informatie

Geschreven door Chris donderdag 11 augustus :15 - Laatst aangepast woensdag 02 mei :44

Geschreven door Chris donderdag 11 augustus :15 - Laatst aangepast woensdag 02 mei :44 Het grootste deel van onze range pellets is van het merk Coppens,zodoende garanderen wij kwaliteit en versheid. De 1kg verpakkingen worden even zo als de 5kg verpakkingen standaard geleverd in transparante

Nadere informatie

Hengelsportvoeders '17/'18

Hengelsportvoeders '17/'18 Hengelsportvoeders '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare pellets Waterstabiliteit Voerpellet Hengelsport Nieuwe Premix en additieven

Nadere informatie

-2ltr: 8,50-3ltr: 11,85-5ltr: 18,35-11ltr: 31,35. Hothemp: -2ltr: 10,30-3ltr: 14,15-5ltr: 20,60-11ltr: 33,65

-2ltr: 8,50-3ltr: 11,85-5ltr: 18,35-11ltr: 31,35. Hothemp: -2ltr: 10,30-3ltr: 14,15-5ltr: 20,60-11ltr: 33,65 Standaard verpakking van de 2ltr portie's is in vriezergeschikte vacuum sealzak, de 3ltr,5ltr en 11ltr in transparante emmerverpakking met garantiesluiting. Ook verpakken wij,zonder extra kosten,op verzoek

Nadere informatie

Vijvervoer '17/'18. Dedicated to your performance. Vijver. Prebiotisch en/of probiotisch. Zinkend voer. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis

Vijvervoer '17/'18. Dedicated to your performance. Vijver. Prebiotisch en/of probiotisch. Zinkend voer. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis Vijvervoer '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleur van de vis Semi drijvend voer Zeer aantrekkelijk voer Vijver Nieuwe Premix en

Nadere informatie

Hengelsportvoeders '18/'19 Dedicated to your performance

Hengelsportvoeders '18/'19 Dedicated to your performance Hengelsportvoeders '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare pellets Waterstabiliteit Voerpellet Hengelsport Nieuwe Premix en additieven

Nadere informatie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! Het Ontbijt 1 Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! 2 Ontbijtgewoonten Veel mensen maken bij het ontbijt al

Nadere informatie

VIJVER VIJVER. Een prachtige tuin is niet compleet zonder vijver. Kleurrijke vijvervissen in een vijver geven iedere tuin een extra dimensie.

VIJVER VIJVER. Een prachtige tuin is niet compleet zonder vijver. Kleurrijke vijvervissen in een vijver geven iedere tuin een extra dimensie. 2019 VIJVER Een prachtige tuin is niet compleet zonder vijver. Kleurrijke vijvervissen in een vijver geven iedere tuin een extra dimensie. Gearomatiseerd met insectenmeel D E D I C AT E D TO YO U R P E

Nadere informatie

Spomb floater's: -per 2 stuks: 2,50

Spomb floater's: -per 2 stuks: 2,50 Spomb en toebehoren: Spomb: -midi: 16,00 -large: 17,50 De methode om uw voer spot on te krijgen,een aparte spod hengel niet nodig! Simpelweg uw rig en lood verwijderen,spomb bevestigen dmv de wartel en

Nadere informatie

.. G E I N S P I R E E R D D O O R D E N AT U U R

.. G E I N S P I R E E R D D O O R D E N AT U U R Fokker Diervoeders BV De Huufkes 73-75 5674 TL Nuenen Nederland Tel.: +31 (0)40-2835511 Fax: +31 (0)40-2838523 E-mail: info@fokker-diervoeders.nl www.fokker-diervoeders.nl V O E D I N G SW I J Z E R..

Nadere informatie

IJSPASTA. Gebruik onze egale én gepasteuriseerde pasta voor smeuïg roomijs:

IJSPASTA. Gebruik onze egale én gepasteuriseerde pasta voor smeuïg roomijs: IJSPASTA Een zachte romige smaak en een smeuïge structuur: de twee basisvoorwaarden voor een overheerlijk roomijs. En die liggen nu binnen úw handbereik met de exclusieve ijspasta van Colac. De egale én

Nadere informatie

specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat

specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat honden en katten Het voedingsprogramma dat tegemoetkomt aan de specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat Dog Croc Economy Onze voordelige dierenvoeding voor honden is geschikt voor alle hondenrassen

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Pro Line Tackle 21. Pro Line Bait Range 24. Openingstijden 26. Verdelers 27

INHOUDSOPGAVE. Pro Line Tackle 21. Pro Line Bait Range 24. Openingstijden 26. Verdelers 27 1 INHOUDSOPGAVE Eddy Sterckx Bait Range 7 Red Devil 7 Red Devil Squid 8 Red Angel 9 Monster Devil 10 Monstersquid 10 Extreme Devil 11 The Exorcist 12 Winter Devil 13 Red Devil Peach 14 Sweet Devil 14

Nadere informatie

Vijvervoer '18/'19. Dedicated to your performance. Vijver. Prebiotisch en/of probiotisch. Zinkend voer. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis

Vijvervoer '18/'19. Dedicated to your performance. Vijver. Prebiotisch en/of probiotisch. Zinkend voer. Drijvend voer. Versterkt de kleur van de vis Vijvervoer '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleur van de vis Semi drijvend voer Zeer aantrekkelijk voer Vijver Nieuwe Premix en

Nadere informatie

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram.

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram. Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion Limited Love in a Box Christmas Book, het prachtige Love in a Box Bookbox in een speciale kerst editie! Gevuld met 12 heerlijke chocolade kogel truffels met

Nadere informatie

Aquariumvoeders '16/'17

Aquariumvoeders '16/'17 Aquariumvoeders '16/'17 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Semi-drijvend voer Aquarium Vital Goed verteerbaar Hoog vitamine-c-gehalte Met

Nadere informatie

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods

BODY & FIT. Superfood Smoothies. 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods BODY & FIT Superfood Smoothies 10 heerlijke smoothie recepten met Superfoods Rode Fruit Smoothie De Rode Fruit smoothie bevat een heelijke combinatie van bramen en aarbeien. De toegevoegde superfoods zorgen

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Low Fat Diet

Gastro-Intestinal Low Fat Diet GASTRO-INTESTINAL LOW FAT DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

Aquariumvoeders '18/'19

Aquariumvoeders '18/'19 Aquariumvoeders '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Semi-drijvend voer Zeer aantrekkelijk voer Aquarium Nieuwe

Nadere informatie

is e r n ie t! Bewust Beter Betaalbaar

is e r n ie t! Bewust Beter Betaalbaar B e te r is e r n ie t! Premium Care Beter voor uw hond is er niet! Premium Care is zeer gezonde A-merk kwaliteit voeding voor een heel gunstige prijs. De voeding heeft de beste verteerbaarheid door een

Nadere informatie

KWO Rotary De samenstelling van karperaas. KWO REDACTIE 06 februari, 2015 om 10:00

KWO Rotary De samenstelling van karperaas. KWO REDACTIE 06 februari, 2015 om 10:00 KWO Rotary De samenstelling van karperaas KWO REDACTIE 06 februari, 2015 om 10:00 ZELDEN HADDEN WE ZO N BREED ONDERWERP IN DE KWO ROTARY ALS IN DEZE EDITIE. TOCH WETEN DRIE ERVAREN AASMAKERS ELK ENKELE

Nadere informatie

PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA!

PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA! Onze premium vetstoffen geprobeerd? Dan wil je niet meer terug! PROFITEER VAN ONZE PERMANENTE ACTIE 3+1* OP DEBCO DEB, MIRA, SILSA, ALFA EN PROBA ÉN 6+1* OP HET SAINT HONORÉ-GAMMA! Als ervaren bakker maak

Nadere informatie

Aquariumvoeders '17/'18

Aquariumvoeders '17/'18 Aquariumvoeders '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Prebiotisch en/of probiotisch Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Semi-drijvend voer Aquarium Nieuwe Premix en additieven Verbeterde

Nadere informatie

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla GEZONDE RECEPTEN Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla Goed om te weten: De NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla is glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en bevat geen toegevoegde

Nadere informatie

Healthiness smoothies

Healthiness smoothies Healthiness smoothies Een smoothie receptenboek met heerlijke healthy smoothies, leuke weetjes, handige tips en trics. Inhoudsopgave Wie, wat, waar, waarom, wanneer Smoothies 3 Sporty smoothie 4 Raw cacao

Nadere informatie

Snacks. Archy s Cuisine.

Snacks. Archy s Cuisine. Snacks Archy s Cuisine Snacks : Archy s Cuisine 2 Mini Beef Cubes / trainingsblokjes van rundvlees Lamb Sticks / Sticks van lamsvlees Archy s trainingsblokjes zijn licht en luchtig en bevatten een hoog

Nadere informatie

Frozen Yoghurt. Frozen Yoghurt Regular art.nr. 90405. Lekker en Gezond! Frozen Yoghurt

Frozen Yoghurt. Frozen Yoghurt Regular art.nr. 90405. Lekker en Gezond! Frozen Yoghurt Frozen Yoghurt Frozen Yoghurt Regular art.nr. 90405 Ready to Use mix voor Frozen Yoghurt met de pure smaak van Volle Yoghurt. Verpakking: Bag in Box van 5 liter Energie per portie*: 86 kcal. Maar er is

Nadere informatie

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl

Het geheim. van finesse. www.cafeami.nl Het geheim van finesse www.cafeami.nl Sterk concept voor de horeca Er gaat geen dag voorbij zonder dat er een kop koffie wordt geschonken. TopClass Group biedt met Café Ami een onderscheidend koffieconcept

Nadere informatie

wintertactiek Mijn favoriete Dennis de Wilde SPIEGEL

wintertactiek Mijn favoriete Dennis de Wilde SPIEGEL magazine SPIEGEL Mijn favoriete wintertactiek Dennis de Wilde Er zijn talloze technieken en tactieken beschikbaar waarmee we onze visserij kunnen verfijnen en afstemmen op de koudste periode van het jaar.

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

Obesity Management Diet

Obesity Management Diet Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Management Diet is speciaal ontwikkeld om katten op een verantwoorde en effectieve

Nadere informatie

PRODUCTEN VOOR DE FOODSERVICE

PRODUCTEN VOOR DE FOODSERVICE Creative with oils & fats PRODUCTEN VOOR DE FOODSERVICE A.1. ONS GAMMA FRITUURVETTEN Product Omschrijving Kenmerken FRIBEL 4x2,5 kg en 12,5 kg Het goudgele uitzicht en de niet te evenaren smaak blijven

Nadere informatie

KOI KOI. Gearomatiseerd met insectenmeel DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

KOI KOI. Gearomatiseerd met insectenmeel DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE 2019 KOI Koi zijn bijzondere siervissen en worden door velen gezien als levende juwelen. Ons speciale koivoer is bepalend voor het mooi uiterlijk van de koi. Gearomatiseerd met insectenmeel DEDICATED TO

Nadere informatie

Koivoeders '18/'19. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis

Koivoeders '18/'19. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Koivoeders '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Bevat Actigen Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Prebiotisch en/of probiotisch Inclusief Montmorillonit () Omega-3 vetzuren Antibiotica

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

simply perfect hondenvoeding

simply perfect hondenvoeding hondenvoeding simply perfect Premium Care wordt exclusief geproduceerd voor bij het Forix Groep samenwerkingsverband aangesloten winkels. Informatie Forix Groep Noordwijkerhout - www.forix.nl Premium Care,

Nadere informatie

EVENWICHTIGE MAALTIJD

EVENWICHTIGE MAALTIJD EVENWICHTIGE MAALTIJD Sojaproteïne-isolaat, fructose, sojalecithine, verdikkingsmiddelen (cellulosepoeder, guargompoeder, carrageen, xantaangom), havervezels, maïszemelen, calciumcitraat, fructo-oligosacchariden,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Met uitzondering van Arion Salmon & Rice alle soorten 35,00 per zak Arion Salmon & Rice: 38,00 per zak

Inhoudsopgave. Met uitzondering van Arion Salmon & Rice alle soorten 35,00 per zak Arion Salmon & Rice: 38,00 per zak Arion hondenvoer Inhoudsopgave Arion Premium Small Breed Puppy Lamb & Rice... 2 Arion Premium Puppy Large Breed... 3 Arion Premium Maintenance Small Breed... 4 Arion Premium Performance... 5 Arion Premium

Nadere informatie

Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer. Plaats: Eindhoven. Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige

Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer. Plaats: Eindhoven. Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer Plaats: Eindhoven Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige Workshop voeding Doel Basisvoeding Van theorie naar praktijk Sportspecifieke

Nadere informatie

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken EENVOUDIG EN GEZOND AFSLANKENN www.bcminfo.be Diëten met maaltijdvervangers Eenvoudig, snel en gezond afslanken KOM MEER TE WETEN OVER MAALTIJD- VERVANGERS

Nadere informatie

Eiwitbehoeftes van zwarte soldatenvlieg larven

Eiwitbehoeftes van zwarte soldatenvlieg larven Eiwitbehoeftes van zwarte soldatenvlieg larven Larven van de zwarte soldatenvlieg zijn in staat om heel wat verschillende reststromen om te zetten tot nutritionele biomassa. In het kader van de projecten

Nadere informatie

Koivoeders '17/'18. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis

Koivoeders '17/'18. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Koivoeders '17/'18 Dedicated to your performance Zinkend voer Bevat Actigen Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Prebiotisch en/of probiotisch Inclusief Montmorillonit () Omega-3 vetzuren Koi

Nadere informatie

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio

Ga nu op ontdekking in deze verassende ijscreaties en proef de wereld want. .fijnproevers smelten voor Glacio Glacio s ijscreaties zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht en selectie van unieke ingrediënten. Zoals de kolibrie die zorgvuldig zijn nectar verzamelt, zo selecteert Glacio de beste kwaliteitsingrediënten

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Diet

Gastro-Intestinal Diet GASTRO-INTESTINAL DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maag-darmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

SUPERFOODIES MINI E-BOOK EEN VOORPROEFJE MET 9 VAN DE 27 HEERLIJKE ONTBIJTRECEPTEN 27 ONTBIJT RECEPTEN. voor minder dan 1,50 per stuk

SUPERFOODIES MINI E-BOOK EEN VOORPROEFJE MET 9 VAN DE 27 HEERLIJKE ONTBIJTRECEPTEN 27 ONTBIJT RECEPTEN. voor minder dan 1,50 per stuk SUPERFOODIES MINI E-BOOK EEN VOORPROEFJE MET 9 VAN DE 27 HEERLIJKE ONTBIJTRECEPTEN 27 ONTBIJT RECEPTEN voor minder dan 1,50 per stuk INHOUD INLEIDING 3 SUPERFOODIES PALEONOLA FRUITY GREENS 5 01 Cookies

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

Obesity Management Diet

Obesity Management Diet OBESITY MANAGEMENT DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Management Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,...

Een handvol pompoenzaden per dag: goed op bijten. Pompoenpitten zijn lekker in yoghurt, slaatjes, brood of gebak, pastagerechten,... Toepassingen van pompoenpitten Werkt mee aan de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed door zink Dragen bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting door zink Goed voor je blaas

Nadere informatie

Ons programma in het kort:

Ons programma in het kort: Ons programma in het kort: Gemiddeld 1 kilo per week afvallen Geen honger & geen jojo effect, gewoon gezond en lekker eten Healthy lifestyle change waarin je ontzettend veel leert over voeding Afvallen

Nadere informatie

Dag knapperd! Laat ons je voorstellen aan:

Dag knapperd! Laat ons je voorstellen aan: Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Door deze informatie te digitaliseren proberen we zo min mogelijk papier te verbruiken. Alvast bedankt voor je begrip! Deze box zit boordevol

Nadere informatie

WELLNESS CATFOOD DOG & CAT WELLNESS DOGFOOD HI-TEC BALANCED NUTRITION

WELLNESS CATFOOD DOG & CAT WELLNESS DOGFOOD HI-TEC BALANCED NUTRITION WELLNESS CATFOOD DOG & CAT WELLNESS DOGFOOD HI-TEC BALANCED NUTRITION NL 2 WELLNESS CATFOOD Wellness WELLNESS KITTEN WELLNESS ADULT WELLNESS SENSITIVE King Qualifood is een divisie van de firma Natural

Nadere informatie

JVi. Veelgestelde Vragen INHOUDSOPGAVE

JVi. Veelgestelde Vragen INHOUDSOPGAVE JVi Veelgestelde Vragen INHOUDSOPGAVE 1. Wat is JVi? 2. Waarom moet ik iedere dag 120 ml JVi drinken? 3. Kan ik JVi combineren met andere Nu Skin-producten? 4. Is JVi een SCS-gecertificeerd product? 5.

Nadere informatie

AQUARIUM. Prachtige zoet- en zoutwater vissen zijn bepalend voor de sfeer in veel woonkamers, restaurants en bedrijfsentrees.

AQUARIUM. Prachtige zoet- en zoutwater vissen zijn bepalend voor de sfeer in veel woonkamers, restaurants en bedrijfsentrees. 2019 AQUARIUM Prachtige zoet- en zoutwater vissen zijn bepalend voor de sfeer in veel woonkamers, restaurants en bedrijfsentrees. D E D I C AT E D TO YO U R P E R F O R M A N C E AQUARIUM Verbeterde premix

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Onderscheidende product(ie) kenmerken van Bio-Trio 2

Inhoudsopgave. 1. Onderscheidende product(ie) kenmerken van Bio-Trio 2 Inhoudsopgave Document: Pagina: 1. Onderscheidende product(ie) kenmerken van Bio-Trio 2 2. Bio Spring NSE 18-0-3(+2)+12 4 3. Bio Allround NSE 10-4-6(+3)+12 6 4. Bio Pre-Seed NSE 10-10-0(+HF)+12 8 5. Bio

Nadere informatie

productbrochure CaroCroc, sinds 1932 Gewoon Goed Wat geef ik mijn kat De breuken Productinformatie Caro Croc

productbrochure CaroCroc, sinds 1932 Gewoon Goed Wat geef ik mijn kat De breuken Productinformatie Caro Croc , sinds 1932 Gewoon Goed De breuken Productinformatie Wat geef ik mijn kat productbrochure 2 Oer Hollands, zonder poespas ofwel Gewoon Goed Uw kat is uw vriend en huisgenoot. Daarom is alleen het beste

Nadere informatie

Snacks. Vegepet.

Snacks. Vegepet. Snacks Vegepet Snacks : Vegepet 2 Sweet Potato Granules / Zoete aardappel training korrels Sweet Potato Biscuit / Zoet Aardappel koekjes Onze hond zal je bevelen met veel enthousiasme gehoorzamen wanneer

Nadere informatie

BIOLOGISCHE VOEDING HAVERDESSERT BIO DRESSING BRONWATER

BIOLOGISCHE VOEDING HAVERDESSERT BIO DRESSING BRONWATER HAVERDESSERT De haverdesserten zijn ideaal na de maaltijd of als tussendoortje. Ze bevatten geen cholesterol of lactose. Het is aangeraden om koel te serveren, maar het is niet nodig deze in de koelkast

Nadere informatie

Dhoca kwaliteitsvoer. omdat het beter en goedkoper kan!

Dhoca kwaliteitsvoer. omdat het beter en goedkoper kan! Kk K Dhoca kwaliteitsvoer. omdat het beter en goedkoper kan! 2014 een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de firma Dhoca. Het jaar waarin we van start gaan met een eigen voedingslijn Dhoca kwaliteitsvoer!

Nadere informatie

ALMO NATURE GROEP 150

ALMO NATURE GROEP 150 Orange Label Dry - 12 x 105 gram AL0420 Konijn AL0421 Rund AL0422 Kip AL0423 Sardines AL0424 Kalkoen Dry - 5 x 750 gram AL0430 Konijn AL0431 Rund AL0432 Kip AL0433 Sardines AL0434 Kalkoen Adult - 24 x

Nadere informatie

Wat zijn vetten? Soorten vetten Onverzadigde vetten Verzadigde vetten Transvetten Vetpercentages Tips

Wat zijn vetten? Soorten vetten Onverzadigde vetten Verzadigde vetten Transvetten Vetpercentages Tips Vetten 1 Onderwerpen Wat zijn vetten? Soorten vetten Onverzadigde vetten Verzadigde vetten Transvetten Vetpercentages Tips 2 Wat zijn vetten? Vetten zijn naast eiwitten en koolhydraten, een van de drie

Nadere informatie

VAN DE SAUSMEESTERS VAN GOUDA S GLORIE ASSORTIMENTSBOEK

VAN DE SAUSMEESTERS VAN GOUDA S GLORIE ASSORTIMENTSBOEK SINDS 1 924 VAN DE SAUSMEESTERS VAN GOUDA S GLORIE ASSORTIMENTSBOEK 2 VAN DE SAUSMEESTERS VAN GOUDA S GLORIE Een nieuwe verpakking met de vertrouwde kwaliteit! De sauzen van Gouda s Glorie komen uit de

Nadere informatie

Wij gaan hem vragen naar zijn geheim en filosofie achter zijn bedrijf.

Wij gaan hem vragen naar zijn geheim en filosofie achter zijn bedrijf. Interview van een bv-er Mario Gijbels, Karperhart voorjaar 2010 Mario Gijbels, Een zeer gedreven karpervisser, eentje die de soms harde klappen van het karpervissen al op jonge leeftijd ervaarde, zich

Nadere informatie

Damse brie 1.5 kg

Damse brie 1.5 kg Naam van de exploitant: Damse Kaasmakerij Merknaam: DAMSE BRIE Etikettekst (NL) (nl): DAMSE BRIE IS EEN ZACHTE WITSCHIMMELKAAS MET EEN ROMIGE SMAAK EN EETBARE KORST. DEZE BRIE WORDT IN DE DAMSE KAASMAKERIJ

Nadere informatie

Het wildseizoen staat alweer voor de deur en dat betekent goed nieuws voor de Stoofperen, Appelcompote en Tutti Frutti!

Het wildseizoen staat alweer voor de deur en dat betekent goed nieuws voor de Stoofperen, Appelcompote en Tutti Frutti! Het wildseizoen staat alweer voor de deur en dat betekent goed nieuws voor de Stoofperen, Appelcompote en Tutti Frutti! Gieser Wildeman stoofpeer De Gieser Wildeman stoofpeer heel gekookt is een echte

Nadere informatie

Zuger mozzarella 300g

Zuger mozzarella 300g Naam van de exploitant: Züger Frischkäse AG Merknaam: ZUGER Etikettekst (NL) (nl): Bio-Mozzarella Wettelijke verkoopsbenaming (NL) (nl): Zachte kaas uit Zwitserland gemaakt van gepasteriseerde volle melk

Nadere informatie

Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Deze box zit boordevol gezonde en lekkere snacks voor je hele gezin!

Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Deze box zit boordevol gezonde en lekkere snacks voor je hele gezin! Dag knapperd! Proficiat met de aankoop van je PureSquare Home Box! Deze box zit boordevol gezonde en lekkere snacks voor je hele gezin! Hierbeneden geven we je bij ieder product een korte omschrijving,

Nadere informatie

Koivoeders '16/'17. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Versterkt de kleuren van de vis. Drijvend voer.

Koivoeders '16/'17. Dedicated to your performance. Koi CLAY. Zinkend voer. Bevat Actigen. Versterkt de kleuren van de vis. Drijvend voer. Koivoeders '16/'17 Dedicated to your performance Zinkend voer Bevat Actigen Drijvend voer Versterkt de kleuren van de vis Prebiotisch Inclusief klei Omega-3 vetzuren Koi Staple Laag energie niveau voor

Nadere informatie

Yakult, elke dag een flesje!

Yakult, elke dag een flesje! Yakult, elke dag een flesje! minder zoet, minder calorieën + vezels + vitamine C de originele smaak Al meer dan 80 jaar Yakult is een lekkere frisse zuiveldrank vol miljarden Lactobacillus casei Shirota.

Nadere informatie

De voeding die uw vogel nodig heeft voor een goede gezondheid.

De voeding die uw vogel nodig heeft voor een goede gezondheid. De voeding die uw vogel nodig heeft voor een goede gezondheid. Essentiële voedingsstoffen - het is het enige voedsel dat uw vogel nodig heeft! Zupreem Nature s Promise : producten voor kleine knaagdieren

Nadere informatie

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf!

Smoothie e-book. zorg goed voor jezelf! Smoothie e-book Genieten van smoothies is een lekkere en gezonde manier om meer groenten te eten. Je zorgt voor veel extra vitaminen en mineralen. En als je ze goed samenstelt kunnen ze een maaltijd vervangen.

Nadere informatie

Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg

Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg NV DIDDEN SA Gentsestwg 617-619 Chée de Gand Brussel 1080 Bruxelles Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg (Art. nr 184101) Leverancier Didden nv Adres van leverancier : Genstesteenweg 617-619 1080 Brussel

Nadere informatie

Het winnende recept van

Het winnende recept van Het winnende recept van Naturefood is als extrusie- en hogedrukgranulaat beschikbaar. Bij Extruderen worden hoogwaardige grondstoffen onder een druk van ca. 4-6 Bar verhit. Het gebruikelijke visvoer (vlokken,

Nadere informatie

Mango konfijt met gember 1.5 kg (Art. nr )

Mango konfijt met gember 1.5 kg (Art. nr ) NV DIDDEN SA Gentsestwg 617-619 Chée de Gand Brussel 1080 Bruxelles Mango konfijt met gember 1.5 kg (Art. nr 184201) Leverancier Didden nv Adres van leverancier : Genstesteenweg 617-619 1080 Brussel E-mail

Nadere informatie

NATURAL BEAUTY COCKTAILS

NATURAL BEAUTY COCKTAILS NATURAL BEAUTY COCKTAILS EEN NIEUWE BEHANDELING VOOR JE HAAR COCKTAILS JOUW HAAR, ECHT GEZOND EN PRACHTIG. milk_shake heeft een verrukkelijk assortiment aan haarbehandelingen gecreëerd waardoor je haar

Nadere informatie

SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT

SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Satiety Support Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

1 gram verteerbare koolhydraten levert 4 kcal (afkorting verteerbare koolhydraten =

1 gram verteerbare koolhydraten levert 4 kcal (afkorting verteerbare koolhydraten = Voedingsanalyse van 2 typische fastfoodmaaltijden : cijfers en feiten Doelstelling : Vanuit de voedingswaarde en met behulp van de cursus, de effecten van fastfood op de gezondheid kunnen afleiden. De

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

Grafiek 1: Aanbeveling versus huidige inname. Gemiddelde aanbeveling per dag (ADH) voor volwassenen (19-59 jaar) 2 (uitgedrukt als 100 %)

Grafiek 1: Aanbeveling versus huidige inname. Gemiddelde aanbeveling per dag (ADH) voor volwassenen (19-59 jaar) 2 (uitgedrukt als 100 %) 1 2 Grafiek 1: Aanbeveling versus huidige inname 3 g groenten 2 stukken (of 25 g) fruit minstens 5 sneetjes (of 175 g) bruin brood of volkorenbrood 141 g of 47 % van de ADH (214 g incl. soepen en sappen)

Nadere informatie

Voor op brood (kuipjes 41 % totaal vet) Voor op brood (kuipjes > 41 % vet) Twenty Four Brio Light Becel pro.activ Calorie Light

Voor op brood (kuipjes 41 % totaal vet) Voor op brood (kuipjes > 41 % vet) Twenty Four Brio Light Becel pro.activ Calorie Light INFOKAART n van margarine-, halvarine- en bak- en braadproducten December 2016 - Het assortiment margarineproducten wordt steeds groter en sluit steeds beter aan op de wensen en eisen van de consument.

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

De zin en onzin over wheat germ oftewel tarwekiemen.

De zin en onzin over wheat germ oftewel tarwekiemen. De zin en onzin over wheat germ oftewel tarwekiemen. Veel hobbyisten gebruiken wheat germ pellets. Als je vraagt waarom ze dit doen is het antwoord meestal omdat de Japanse kwekers dit ook doen of omdat

Nadere informatie

Beste KOOK-OOK klant!

Beste KOOK-OOK klant! Beste KOOK-OOK klant! Groenten zijn gezond. Ze zitten boordevol voedingsstoffen maar bevatten weinig calorieën. De enorme hoeveelheden mineralen en vitaminen geven je lichaam alle bouwstenen die het nodig

Nadere informatie

FIBRE RESPONSE DIET. Droogvoeding Verpakking van 2kg, 7,5kg en 14kg

FIBRE RESPONSE DIET. Droogvoeding Verpakking van 2kg, 7,5kg en 14kg FIBRE RESPONSE DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Voor sommige maag-darmaandoeningen

Nadere informatie

Real Tea Made Easy Op het werk

Real Tea Made Easy Op het werk Real Tea Made Easy Op het werk Senza Tea Ruim 400 jaar geleden introduceerde de VOC thee in Europa. Bij Senza Tea zijn we trots op de Nederlanders die ons echte thee brachten, maar niet op wat thee in

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Aanbiedingen van de maand november + stuntaanbieding! Heerlijk herfst recept Wees lief voor je darmen Nieuwsflits Sapjes

In deze nieuwsbrief: Aanbiedingen van de maand november + stuntaanbieding! Heerlijk herfst recept Wees lief voor je darmen Nieuwsflits Sapjes In deze nieuwsbrief: Aanbiedingen van de maand november + stuntaanbieding! Heerlijk herfst recept Wees lief voor je darmen Nieuwsflits Sapjes Aanbiedingen van de maand In de maand november zijn onderstaande

Nadere informatie

Dag allemaal! Laat ons jullie voorstellen aan:

Dag allemaal! Laat ons jullie voorstellen aan: Dag allemaal! PureSquare is blij jullie te verwelkomen. Door deze informatie te digitaliseren proberen we zo min mogelijk papier te verbruiken. Alvast bedankt voor jullie begrip! Deze info hoort exclusief

Nadere informatie

Gezonde voeding bij ouderen. Door Ann Van Hoye, diëtiste

Gezonde voeding bij ouderen. Door Ann Van Hoye, diëtiste Gezonde voeding bij ouderen Door Ann Van Hoye, diëtiste Op het menu Voedingsbehoefte Gezonde voeding Het leven start bij water Smaak Ondervoeding Voedselinfectie Voedingsbehoefte Voedingsbehoefte Basaal

Nadere informatie

ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY

ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY Echte thee met het gemak van een zakje WWW.SENZATEA.NL OP HET WERK Iedereen een moment geven om te genieten van échte thee, dat is onze passie! En dus selecteren

Nadere informatie

SWEET MARTIQUE SAUS Art. Nr: 101531 (3l)/ 101551(5l)/ 101561 (10l)

SWEET MARTIQUE SAUS Art. Nr: 101531 (3l)/ 101551(5l)/ 101561 (10l) NV DIDDEN SA Gentsestwg 617-619 Chaussée de Gand Brussel 1080 Bruxelles SWEET MARTIQUE SAUS Art. Nr: 101531 (3l)/ 101551(5l)/ 101561 (10l) Leverancier Didden nv Adres van leverancier : Genstesteenweg 617-619

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE WIL JE AFSLANKEN? OF JE CALORIEËN CONTROLEREN EN TOCH DE AANBEVOLEN VITAMINES, VOEDINGS- EN BOUWSTOFFEN

Nadere informatie