Schooljaar nr. 2: 11 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar nr. 2: 11 september 2015"

Transcriptie

1 Schooljaar nr. 2: 11 september 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam Beste ouders en verzorgers, De eerste drie weken zitten er op en het voelt weer helemaal vertrouwd met elkaar op school. Soms lijkt het wel alsof de vakantie al heel lang geleden is en we zijn alweer druk bezig met allerlei voorbereidingen voor komende activiteiten. Vorige week mochten we de meesten van u begroeten tijdens de informatieavonden en dat was fijn. Voor sommige ouders is alles nieuw, voor anderen is het meer bekend, maar toch was u er in groten getale. Het geeft aan, dat u zich betrokken voelt bij het onderwijs op onze school en dat vinden wij erg belangrijk. Samen mogen we zowel op school als thuis vorm geven aan de vorming, begeleiding en educatie van de kinderen. Juist voor hen is het belangrijk als er een goede afstemming tussen beide is. Zending de stand is 101,56 De komende maanden zamelen we ons geld op dinsdagmorgen in. We sparen onder andere voor de adoptiekinderen die wij ondersteunen via de Stichting Woord en Daad en SOSkinderdorpen. Eén van die kinderen is Jeiby uit Guatamala. Hij heeft ons een prachtige tekening gestuurd en een briefje daarbij. Zo blijven we ook met elkaar betrokken. Bijbelverhalen De eerste weken hebben we verteld over de schepping en hoe goed alles was. Maar ook hoe het daarna ging met Adam en Eva, hoe zij tegen God in gingen en daardoor het mooie paradijs moesten verlaten. Nu zijn we bezig met de verhalen rondom Noach. Het zijn overbekende verhalen, maar toch steeds weer met een duidelijke boodschap voor ons allemaal. God heeft heel veel geduld met ons mensen, maar soms raakt dat geduld op en laat Hij Zijn recht gelden. Maar dan zien we, dat God ondanks dat recht toch vooral genadig wil zijn. Hij laat Noach en zijn gezin en de dieren ontkomen aan de watervloed en zij krijgen een nieuwe kans om samen met Hem een nieuw begin te maken. Iedere keer als we de regenboog aan de hemel zien, worden wij herinnerd aan die belofte van de Here God. Verkeers brigadiers Tot onze vreugde kan ik zeggen dat we genoeg brigadiers hebben om onze kinderen te helpen bij het oversteken. Daarbij heeft groep 8 ook een groot aandeel: maar liefst 12 leerlingen helpen iedere week mee aan het eind van de dag. Iedereen hartelijk dank!

2 Schoolmelk We merken dat steeds meer kinderen schoolmelk gaan gebruiken. Het aantal is nu al verdubbeld naar 65 kinderen. Aanmelden kan op ieder moment, maar het duurt ongeveer twee weken voordat de mutatie bij Campina verwerkt is. Aanmelden doet u zelf via de site Continurooster Inmiddels draaien we nu drie weken met het continurooster. En we kunnen zeggen dat we er steeds meer aan gewend raken. Van de kinderen horen we positieve geluiden: zij ervaren nu elke middag als een soort woensdagmiddag. Veel ouders vinden het rustiger omdat ze niet 4x per dag heen en weer hoeven naar school. Maar ook merken zij dat de kinderen veel meer tijd hebben s middags om te ontspannen en te spelen. Ook de leerkrachten beginnen eraan te wennen. Het blijft voor hen nog wel druk en goed plannen, maar gaandeweg komt de routine erin. Het eten in de groep gaat goed, de meeste kinderen krijgen ook alles op wat in hun trommeltje zit. En compliment voor u als ouders voor het feit dat er bijna geen koek en snoep wordt meegegeven. Indien een leerling het toch bij zich heeft, wordt het gewoon weer mee teruggegeven in de trommel. We blijven dit proces goed volgen en zullen het regelmatig evalueren. Als team buigen we ons nu over het al dan niet invoeren van één of meer fruitdagen. Dat zou betekenen dat we hen stimuleren om voor de kleine pauze geen koek mee te nemen maar een lekker stukje fruit. We vinden het belangrijk dat kinderen gewend raken aan het eten van fruit en willen ook als school kinderen voorgaan in gezonde voeding. Hoofdluiscontrole Aankomende dinsdag 15 september zal er een extra controle plaatsvinden in de groepen 3, 6, 7 en 8. Voor deze groepen gelden nog steeds de volgende maatregelen: - Jassen in luizenzakken - Meisjes de lange haren in een paardenstaart Nu de koude periode voor de deur staat, komen er steeds meer jassen en straks ook mutsen en sjaals. In deze luizenzak is alles prima opgeborgen en je raakt ook niets kwijt. Op school zijn goede, stevige luizenzakken te koop voor 3,00. Aankoop is niet verplicht maar zorgt u dan zelf voor een goede zak of tas. Kinderen en hun sociale talenten Jaarrooster Week Sch.wk. Datum Thema Regel van de week 38/ /09-25/09 Aardig doen Van elkaar afblijven! 40/ /09-9/10 Samen spelen en werken Iedereen hoort erbij! /10 16/10 Omgaan met ruzie Niemand uitschelden! /10 23/10 Herfstvakantie /10 30/10 Omgaan met ruzie Niemand uitschelden! Van elkaar afblijven Iedereen hoort erbij Niemand uitschelden

3 Even voorstellen de OUDERRAAD Afgelopen maandag is de nieuwe OR voor het eerst bij elkaar gekomen. De groep is behoorlijk uitgebreid en bestaat nu uit 11 personen. Achteraan van links naar rechts: Lizette Zondag (moeder van Mees groep 2), Marijke Verhaar (moeder van Luuk groep 5), Natasja Kool (moeder van Senna groep 2 en Keano groep 4), Wendy de Vries (moeder van Lisanne groep 2), Leonie Versloot (moeder van Thom groep 3), Nicole Kraay (moeder van Jesse groep 4 en Sterre groep 5) Vooraan van links naar rechts: Saskia Versluis secretaresse (moeder van Lieke groep 4), Janneke Kleijweg (moeder van Marit groep 2), Maresa Simioli penningmeester (moeder van Romea groep 3 en Indro groep 6), Regina van Willigen voorzitter (moeder van Nathan groep 3, Bjorn en Dafne groep 7 Petra van der Heiden (moeder van Fleur groep 3 en Charlotte groep 8). Ik kan u zeggen dat deze groep dames bruist van energie en enthousiasme. Er zijn grote plannen voor de komende winterfair en er zal zeker een beroep op velen van u gedaan worden om een handje hieraan mee te helpen. Noteert u vast de datum in uw agenda: vrijdag 20 november van uur op school. Ook zullen straks de brieven weer verstuurd worden voor de jaarlijkse ouderbijdrage. Van harte aanbevolen! Even voorstellen de MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Wilko Scherpenzeel (vader van Lotte groep 7) lid GMR Gemeenschappelijke MR van Logos Harm Middag (vader van Josephine groep 2 en Pauline groep 6)

4 Monique van Kerkwijk Ivar Brefeld (moeder van Joost groep 7) (vader van Madelief groep 7) Secretaresse Ralf Arents (vader van Sim groep 1, Nienke groep 5 en Roelof groep 7) voorzitter Nellie Pijl Hans v. Snippenberg Hanneke Mostert leerkracht gr. 5 leerkracht gr. 8 leerkracht gr. 1 Aankomende maandag 14 september komt de MR voor het eerst bij elkaar. Zij zullen dan onder andere het nieuwe Schoolplan bespreken. School op Seef Zoals u weet hebben wij afgelopen schooljaar het verkeers veiligheidslabel van School op Seef behaald. Daar zijn we best trots op, omdat wij verkeersveiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Ook dit schooljaar zullen wij weer extra oefen op het schoolplein en rond de school met de fietsvaardigheden van de kinderen. De eerste keer zal zijn op: maandag 28 september dinsdag 29 september u u groep u u groep 6 groep u u groep 7 groep u u groep 8 groep 4 Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 geldt dat ze hun fiets mee moeten nemen. Tevens hebben we nog hulp nodig op deze dagen. Ook al kunt u maar een uurtje meehelpen, alle hulp is welkom! Schoolreizen groep 1 t/m 7 Nog 6 nachtjes slapen en dan is het zover de groepen 1 t/m 7 gaan een gezellig dagje uit! Groep 1 en 2 naar PukkeMuk in Dongen, groep 3 en 4 naar de Julianatoren in Apeldoorn en de groepen 5 t/m 7 gaan naar Drievliet in Den Haag. Er moeten nog enkele ouders het geld betalen, wilt u zorgen dat dit zo spoedig mogelijk geregeld wordt? We wensen alle kinderen en begeleiders een heel fijne dag!

5 School in Bedrijf Op maandag 21 september en vrijdag 25 september is onze school weer in bedrijf. In de morgenuren van uur staat de deur van de school open voor iedereen die zomaar eens wil kijken hoe een gewone schooldag van de kinderen eruit ziet. Alle lokalen staan open en er wordt gewoon volgens rooster lesgegeven. Kent u iemand in uw buurt die nieuwsgierig is naar onze school of binnenkort voor de keuze komt te staan welke school ze moeten kiezen, nodig hen dan uit om vrijblijvend binnen te lopen. Enkele dames van de OR staan klaar om u welkom te heten met koffie, thee en wat lekker Hartelijk welkom! Website en blogs groepen De eerste nieuwtjes uit de groepen staan al op de blogs. Van lieverlee vult dat zich steeds verder. Het is de moeite waard regelmatig op de blogs te kijken voor actueel nieuws en foto s uit de groepen. Verjaardagen september en oktober: 1 Ieke de Graaf J2 1 Julian Lam J1 4 Nikki van den Bol J2 4 Ruben de Jong J1 7 Fleur de Weerd J1 9 Noémi Geerling J3 10 Niek Horde J5/6 11 Bjorn van Willigen J7 15 Brooklyn van Gaans J7 15 Isabel Hartman J5/6 15 Senna Kool J2 16 Elize Mostertman J3 17 Thom Brouwer J3 23 Lotte Scherpenzeel J7 24 Raphael Lam J3 25 Jaylie Houweling J2 27 Anouk van Zessen J5/6 27 Youri van Zessen J5/6 OKTOBER Groep 2 Floor Hartman J3 12 Stefan Lems J2 12 Sander van Pouderoijen J5/6 14 Fleur de Bie J3 14 Lisanne de Vries J2 15 Godelieve van Sliedregt J2 19 Feline van Dijk J3 28 Martin Slob J5/6 Hartelijke groet, mede namens alle collega s, Caroline van Reenen, directeur CBS Juliana

6 Agenda maandag 14 september: 1 e MR vergadering dinsdag 15 september: extra hoofdluis controle groep 3, 6, 7 en 8 donderdag 17 september: 1 e bijeenkomst gebedsgroep donderdag 17 september: schoolreizen groep 1 t/m 7 maandag 21 september: school in bedrijf uur vrijdag 25 september: school in bedrijf uur maandag 28 september + dinsdag 29 september: School op Seef woensdag 7 oktober: donderdag 8 oktober: dinsdag 13 oktober: donderdag 15 oktober: start Kinderboekenweek ouder-vertelgesprekken ouder-vertelgesprekken afsluiting Kinderboekenweek Talentgericht en Sociaal Oké!

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

Schooljaar Nr september 2014

Schooljaar Nr september 2014 Schooljaar 2014-2015 Nr. 3. 30 september 2014 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Er zijn weer voldoende

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 1 22 augustus 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 1 22 augustus 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 1 22 augustus 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Iedereen weer hartelijk welkom

Nadere informatie

Schooljaar nr augustus 2016

Schooljaar nr augustus 2016 Schooljaar 2016-2017 nr. 1 19 augustus 2016 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar nr augustus 2018

Schooljaar nr augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 nr. 1 28 augustus 2018 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie.juliana@stichtinglogos.nl Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de eerste

Nadere informatie

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016 Schooljaar 2015-2016 nr. 8 / 15 januari 2016 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 3. 17 oktober 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Het is al bijna herfstvakantie.

Nadere informatie

Schooljaar nr augustus 2017

Schooljaar nr augustus 2017 Schooljaar 2017-2018 nr. 1 18 augustus 2017 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie.juliana@stichtinglogos.nl Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de eerste

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Schooljaar 2016-2017 nr. 8 13 januari 2017 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar Nr juli 2014

Schooljaar Nr juli 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 13. 8 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Aan het einde van de middag kom

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 4 / 16 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 4 / 16 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 4 / 16 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste periode van 8 weken

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 13. 18 februari 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Na een best wel enerverende

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, We zitten midden in een periode

Nadere informatie

Schooljaar nr. 5 / 6 november 2015

Schooljaar nr. 5 / 6 november 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 5 / 6 november 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De herfst is duidelijk ingetreden,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Graag wens ik u allen, met

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 16. 12 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, In de komende weken staat de viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Protocol nieuwe schooltijden

Protocol nieuwe schooltijden Protocol nieuwe schooltijden Voorwoord De school hanteert vanaf schooljaar 2016 2017 nieuwe schooltijden. De leerlingen van groep 1 t/m4 gaan 4 gelijke dagen naar school met een continurooster. Daarnaast

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar Nr. 13:

Schooljaar Nr. 13: Schooljaar 2017-2018 Nr. 13: 17-05-2018 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie.juliana@stichtinglogos.nl Beste ouders en verzorgers, We zitten als school nu

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht

NieuwsBron. NieuwsBron oktober Belangrijke data. Lieke geboren: van harte gefeliciteerd! Oproep: brigadierouder gezocht NieuwsBron oktober 2018 NieuwsBron Nieuwevaart 11, 5161 AN, Sprang-Capelle Tel. 0416-315390 http://www.pcbsdebron.nl/ De start van het schooljaar De eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn werkelijk

Nadere informatie

Deze week starten de meeste groepen met het eerste IPC thema. U wordt hierover ook via Parro geïnformeerd.

Deze week starten de meeste groepen met het eerste IPC thema. U wordt hierover ook via Parro geïnformeerd. Samenwijzer, 30 e jaargang, nummer 2, 17 september 2019 Start schooljaar De eerste weken van het schooljaar zitten er weer op. De kinderen raken zo langzamerhand gewend aan hun nieuwe juf(fen), hun nieuwe

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nummer 2, 18 september 2019

Nummer 2, 18 september 2019 Nummer 2, 18 september 2019 Kalender Schoolfotograaf maandag 23 september MR vergadering maandagavond 23 september AC vergadering woensdagavond 2 oktober Donderdag 3 oktober Voorstelling Tim op de tegels,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink Protocol continurooster CBS De Mandebrink Inhoud: 1. Voorwoord 2. Uitwerking continurooster 2.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 2.2. De lunch 2.2.1. Afspraken voor het team 2.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 1 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Betreft: Klassenverdeling 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de informatie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe.

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe. Geachte ouders/verzorgers, De vakantie zit er weer op: terug in het gareel en weer allemaal aan het werk! Gelukkig hebben we met elkaar vastgesteld dat alle leerlingen en leerkrachten weer gezond op school

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Protocol nieuwe schooltijden

Protocol nieuwe schooltijden Protocol nieuwe schooltijden Voorwoord De school hanteert vanaf schooljaar 2016 2017 nieuwe schooltijden. De leerlingen van groep 1 t/m4 gaan 4 gelijke dagen naar school met een continurooster. Daarnaast

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Woolderschool Voorwoord De Woolderschool hanteert vanaf het schooljaar 2018 2019 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag op school blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 4

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 4 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 4 2 2-0 1-2 0 1 9 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam oktober 2018 Belangrijke data: Herfstvakantie van maandag 22-10-2018 tot maandag 29-10-2018 dinsdag 06-11-2018 margedag alle groepen donderdag 08-11-2018 lampionnenfeest 16.00 uur tot 17.00 uur vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Juni 2016 1 protocol continurooster Voorwoord De school hanteert vanaf het schooljaar 2016 2017 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school 2016 28 november 11 december nieuwskalender 6 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 december 2 3 4 schwk 12 wk 48 Sinterklaas in Koningshaven! 14.30 tot 16.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 oktober 2017 Telefoon:686904 regenboog@rehoboth.nu http:// regenboog.rehoboth.nu Nieuwsbrief 2 oktober 2017 Twitter: DeRegenboog1 Facebook: basisschool de Regenboog Wij sparen olie en frituurvet voor ons vetpotje!

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 17. 24 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hebben we weleens een week meegemaakt

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari 2017

Nieuwsbrief 3 februari 2017 Nieuwsbrief 3 februari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Vervoer Een groot aantal leerlingen van onze school gaat op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

De Zuiderpoort staat open!

De Zuiderpoort staat open! Geachte ouders/verzorgers, schoolkalender Voor u ligt de nieuwe schoolkalender voor het schooljaar 2015 2016. In deze kalender vindt u praktische informatie en de planning van dit schooljaar. Met vriendelijke

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Start. We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagde startweek. Niet in het minst door de gezellige feestavond in de sporthal. Op ontspannen wijze hebben veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 8 september 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week De school is weer begonnen

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie