Deze week starten de meeste groepen met het eerste IPC thema. U wordt hierover ook via Parro geïnformeerd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze week starten de meeste groepen met het eerste IPC thema. U wordt hierover ook via Parro geïnformeerd."

Transcriptie

1 Samenwijzer, 30 e jaargang, nummer 2, 17 september 2019 Start schooljaar De eerste weken van het schooljaar zitten er weer op. De kinderen raken zo langzamerhand gewend aan hun nieuwe juf(fen), hun nieuwe lokaal en in sommige gevallen ook aan hun nieuwe klasgenoten. Het is fijn te merken dat iedereen zijn draai weer lijkt te vinden in de nieuwe situatie. Vrijwel alle ouders hebben de Parro-app geïnstalleerd en de eerste groepsberichten zijn al verstuurd. Een prettige manier om snel de ouders van informatie over de groep te voorzien. Om ook foto s via Parro te mogen delen, is het belangrijk dat u de privacy-instellingen via Parro inschakelt. Hoe dit moet, kunt u lezen in het bericht dat een paar dagen geleden via Parro verstuurd is. In Parro kunt u meteen uw privacy-voorkeuren voor alle media aangeven. Uw keuzes worden automatisch in Parnassys verwerkt, zodat wij op ieder moment uw voorkeuren kunnen inzien en hier rekening mee kunnen houden. Deze week starten de meeste groepen met het eerste IPC thema. U wordt hierover ook via Parro geïnformeerd. School op Seef Deze week is het SCHOOL OP SEEF Schoolbrengweek en wij als school doen ook mee. Wij willen u vragen uw kind(eren) deze week zo vaak mogelijk lopend of op de fiets naar school te brengen. Door te lopen of fietsen zijn kinderen goed bezig voor hun gezondheid, de verkeersveiligheid rondom school, het milieu, hun verkeersvaardigheid en het is nog eens leuk ook! Als ouder kunt u op de belofte doen om tijdens de Schoolbrengweek te gaan lopen of fietsen. Wanneer zo veel mogelijk ouders deze belofte doen, maken wij als school kans op een mooie prijs. Op vrijdag 20 september organiseren wij een pimp je schoenen- of fiets-dag. Alle kinderen mogen dan op een zo mooi mogelijk versierde fiets naar school te komen. Kinderen die gewend zijn lopend naar school te komen, mogen hun schoenen versieren. De bedoeling is dus dat de kinderen thuis hun fiets of schoenen versieren.

2 Als school kiezen we vrijdagochtend de drie mooist versierde fietsen/schoenen. Hiervan sturen we een foto naar SCHOOL op SEEF en daarmee maken we kans op een leuke prijs. Deze verkiezing zal onder schooltijd gebeuren, maar we houden u zeker op de hoogte van alle mooie creaties en winnaars! Sreenteam Vrijwel alle groepen zijn inmiddels gecontroleerd en vrij van hoofdluis. Heel fijn. Voor groep 3 en groep 8 zijn wij nog op zoek naar een ouder of ouders die bereid is/zijn om een paar keer per jaar de kinderen te controleren op hoofdluis en neten. Indien u dit wilt doen, kunt u dit doorgeven aan de groepsleerkracht of aan Carmen. Nog niet alle kinderen hebben hun luizenzak mee terug naar school genomen. Het is de bedoeling dat alle kinderen een luizenzak hebben en gebruiken voor hun jas. Indien u de luizenzak kwijt bent of deze is stuk, kunt u een nieuwe aanschaffen via school voor 2 euro. TSO nieuws Net als vorig schooljaar hebben we weer tosti-dagen bij de TSO, de tosti-dagen zijn: Maandag: groep 1/2 B, groep 6 en groep 8 Dinsdag: groep 1/2 A en groep 5 Donderdag: groep 3, groep 4 en groep 7 We willen nogmaals vragen geen snoep mee te geven in de broodtrommels, de TSO zorgt voor fruit of iets anders. Ook willen we vragen of jullie je kind/kinderen niet van die hele grote broodtrommels mee willen geven voor de overblijf. Omdat we de broodtrommels altijd in de koelkast zetten is daar beperkte ruimte voor. Ook drinkflessen zijn lastig in de koelkast op te bergen dus een gewone drinkbeker is het makkelijkste voor de overblijf. Voorzie de broodtrommel en de drinkbeker graag van een naam, aangezien er meer kinderen met dezelfde beker of trommel zijn. Verder zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden bij de TSO te komen helpen. Lijkt het je leuk een keer mee te lopen om te kijken of het iets voor je is, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: of via de mail: overblijfsamenopweg@youscope.nl.

3 Activiteitencommissie Binnen de Samen op Weg school is er een activiteitencommissie (voorheen de SR). Wij zijn op zoek naar nieuwe leden! Maar wie zijn wij? En wat doen wij? Wie zijn wij! Wij zijn enthousiaste ouders van kinderen op school, uit verschillende klassen. Ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij de activiteiten die er worden georganiseerd. Nee, wij zijn geen klassenouders. Deze ouders organiseren en regelen meer de dingen die echt met een specifieke groep te maken hebben, zoals een uitje naar de kinderboerderij of de fietslessen. Wij helpen bij het organiseren van diverse activiteiten voor de hele school. Wat doen wij? Samen met leerkrachten organiseren wij in groepsverband diverse activiteiten waar de kinderen veel plezier van hebben. Veel activiteiten komen jaarlijks terug, zoals de Boekenweek, Sinterklaasviering, Kerstviering, het Paasontbijt. Maar ook bijvoorbeeld het eindejaarsfeest, een disco en het griezelfeest van een paar jaar geleden. Bij elke activiteit zijn een aantal leerkrachten en een aantal leden van de activiteitencommissie betrokken. De werkgroep komt bij elkaar en samen met elkaar wordt bepaald wat er gaat gebeuren. Vijf keer per jaar komen we als activiteitencommissie bij elkaar. In deze vergaderingen worden we op de hoogte gehouden van verschillende dingen. Onder andere de financiële kant. Als het schoolgeld slecht wordt betaald, moeten we de begroting aanpassen voor o.a. de Sinterklaascadeaus voor de kinderen. Maar ook de ontwikkelingen die de school doormaakt, op basis van leermethodes en bijvoorbeeld het groene schoolplein. Ook worden er in deze vergaderingen alle activiteiten doorgenomen. Welke activiteit staan er nog voor de deur? Is de werkgroep al bij elkaar geweest? Is er nog hulp nodig? Maar we kijken ook terug naar de activiteiten die zijn geweest? Wat waren de geluiden op het schoolplein? Wat waren verbeterpunten? Maar belangrijkste is, dat we met elkaar een leuke schooltijd willen maken voor de kinderen. En dit doen we vol enthousiasme, met een hoop humor met elkaar! Wat denk je? Is dit wat voor jou? Of wil je meer informatie? Zo ja, geef het aan bij de leerkracht van je zoon of dochter. Zij zal je interesse doorgeven aan Candy, de voorzitter van de activiteitencommissie. Zij zal contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek samen met nog een ander lid van de activiteitencommissie. Op Stap Spelenderwijs een goede start op school Spelend leren met uw kleuter Kinderen leren in hun eerste jaren heel veel: thuis van hun ouders en op school. Van kinderen die naar groep 3 gaan wordt verwacht dat ze al een heleboel kunnen en weten: de namen van kleuren en vormen, een verhaaltje navertellen, tellen en lijnen trekken. U kunt uw kind daarbij helpen. Er is een programma gemaakt, Opstap om u hierbij te ondersteunen.

4 Wat is Opstap? Opstap is een programma voor ouders van kinderen in groep 1 en 2 van de basisschool. De ouders komen wekelijks of om de week bij elkaar, krijgen instructies van de consulenten in het Nederlands, Somalisch, Turks of Berbers en gaan thuis met hun kind deze activiteiten uitvoeren. De volgende keer komen ze weer bij elkaar en bespreken de ontwikkelingen en krijgen nieuwe instructies voor de daarop volgende week. Belangrijk is ook gezelligheid, ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Het Opstapprogramma werkt thematisch. Voorbeeldthema s zijn de lente, kleding, ziek zijn en het circus, elk thema duurt 4 weken. Opstap bestaat uit prentenboeken, instructiebladen voor de ouders en werkbladen voor de kinderen. Het programma wordt uitgevoerd door de consulenten van Kom Erbij. Groepsbijeenkomsten Naast de bijeenkomsten voor de uitleg van het materiaal zijn er 1 keer per maand groepsbijeenkomsten met een thema. Het zijn thema s die te maken hebben met ontwikkeling en opvoeding van kinderen, zoals spelen, voeding en televisie kijken. Ook praat u met elkaar over de manier waarop u uw kind kunt ondersteunen bij het leren op school. Veel ouders vinden het gezellig en leerzaam om naar deze bijeenkom- sten te gaan. Ouders zelf aan het woord: Ik hoor van de juf dat het beter gaat met Peter op school. Rabia kan nu rustig bezig zijn met een werkje. Ik kan beter met de juf over Yassine praten. Eindelijk kan ik zélf in eigen taal mijn kind helpen voor school. De bijeenkomsten zijn gezellig en heel leerzaam. Mijn kind vraagt zelf om Opstap te doen. Wat kost Opstap? Deelname aan Opstap kost» 10,= per jaar (2007). Verder krijgt u de boeken, spelletjes en ander werkmateriaal te leen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op, tel en vraag naar de coördinator of naar één van de consulenten. U kunt zich ook via de leerkracht van uw kind aanmelden, zij stuurt uw gegevens door aan Kom Erbij. *CJG Ridderhof Kom Erbij / VVE Troubadourweg 2a 2402 EP Alphen aan den Rijn Tel.: s.yachou@participe.nu

5 Kind op Maandag Week 39 23/09-27/09 We beginnen opnieuw Genesis 8: 1-22 en 9: 1-17 Het lijkt alsof de schepping opnieuw begint: de donkere wolken verdwijnen, het water zakt. God begint opnieuw met Noach en alle dieren in de ark. Week 40 30/09-04/10 Babbelstad Genesis 9: 18-29, 10: 1-32 en Genesis 11 De nakomelingen van Noach verspreiden zich over de aarde. In Babel besluiten ze een toren te bouwen, zo hoog als de hemel. Maar het gaat mis: Mensen verliezen het contact met elkaar, ze begrijpen elkaar niet meer. Babel wordt een babbelstad waar iedereen praat maar niemand een ander verstaat. Belangrijke data om niet te vergeten 18 september Jaarmarkt; alle kinderen vrij! 16 t/m 20 september SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek 20 september Pimp je schoenen- of fietsdag 1 oktober Schoolfotograaf 9 oktober Informatieavond groep 8 (van 19:00 uur tot 21:00 uur) Samenwijzer, 30 e jaargang, nummer 2, 17 september 2019

Informatiefolder 2012 Programma voor ouders en kleuters

Informatiefolder 2012 Programma voor ouders en kleuters Informatiefolder 2012 Programma voor ouders en kleuters Jeugd Opstap Kinderen leren in hun eerste jaren heel veel: thuis van hun ouders en op school. Van kinderen die naar groep 3 gaan wordt verwacht dat

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt

Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Woensdag 2 oktober 2019 Agenda 3 oktober Circus groep 1 t/m 5 3 oktober Schoolreisje Unit 3 7 t/m 11 oktober De week van de gezonde pauzehap 11 oktober Boekenmarkt Privacy voorkeuren doorgeven via Parro

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Schoolgebed Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet

Schoolgebed Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Het nieuwe schooljaar is gestart, veel ouders hebben al kennisgemaakt met de leerkracht(en) van hun kinderen vrijdag 30 augustustijdens het inloopmoment

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen

Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen 1 Tussenschoolse Opvang Hier vindt u allerlei informatie over de gang van zaken bij de tussenschoolse opvang (TSO). Heeft u na het lezen van deze informatie

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Bericht van directie: Beste ouders, Graag wil ik u vertellen dat ik helaas ons kindcentrum ga verlaten. Kindcentrum Theresia is een plek waar veel mooie dingen gebeuren, oprechte

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data

MATTHIAS NIEUWS December Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 3-12-2017 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl December Belangrijke data December 04-12 08:45 uur Ouderkamer 04-12 Schoentje zetten op school

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom.

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. In dit boekje vindt u informatie over de groepen 1 en 2 van Kiezel en Kei. Op dit moment hebben we drie

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Agenda 11 oktober Boekenmarkt 21 oktober t/m 25 oktober Herfstvakantie

Agenda 11 oktober Boekenmarkt 21 oktober t/m 25 oktober Herfstvakantie Woensdag 9 oktober 2019 Agenda 11 oktober Boekenmarkt 21 oktober t/m 25 oktober Herfstvakantie Kinderboekenweek Alle activiteiten voor de Kinderboekenweek zijn in volle gang. Op school kunt u zien hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen Page 1 of 5 Subscribe Share Past Issues Hofbode 3-3 oktober 2012 Week van de Opvoeding Managementteam Op De Kinderhof werken wij met een managementteam. Dit team bestaat uit de directeur, Ineke Hoekstra,

Nadere informatie

Informatie over groep 1/

Informatie over groep 1/ Informatie over groep 1/2 2016-2017 Van harte welkom op de Nicolaasschool en we wensen u en uw kind een fijne tijd. In groep 1/2 speelt een aantal ontwikkelingsaspecten een grote rol, maar de belangrijkste

Nadere informatie

5 gelijke dagen: ja of nee

5 gelijke dagen: ja of nee 5 gelijke dagen: ja of nee Informatieboekje voor de ouders / verzorgers 6 februari 2017 PAGINA 2 Een ouder vertelt over de voordelen van het 5 gelijke dagen model PAGINA 3 Een ouder vertelt over de voordelen

Nadere informatie

Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!!

Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!! Samenwijzer, 29 e jaargang, nummer 10, 23 januari 2019 Verjaardagen in februari Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!!

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 8 6 september 2019

Jaargang 7 nummer 8 6 september 2019 Jaargang 7 nummer 8 6 september 2019 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een week oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen en halen

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 3, nummer 1 5 september 2019

GAANDERWIJZER jaargang 3, nummer 1 5 september 2019 GAANDERWIJZER 2019-2020 jaargang 3, nummer 1 5 september 2019 Kalender SEPTEMBER OKTOBER 5 Gaanderwijzer 1 3 Gaanderwijzer 3 5 Start Typeles 14.30 17.30 u 7 Oudervertelgesprekken 9 Kermis alle groepen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

Nummer 2, 18 september 2019

Nummer 2, 18 september 2019 Nummer 2, 18 september 2019 Kalender Schoolfotograaf maandag 23 september MR vergadering maandagavond 23 september AC vergadering woensdagavond 2 oktober Donderdag 3 oktober Voorstelling Tim op de tegels,

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar IH:/nwkl./infoboek juli

K.b.s. de Polhaar IH:/nwkl./infoboek juli K.b.s. de Polhaar IH:/nwkl./infoboek juli 2017 1 NAAR DE BASISSCHOOL In dit informatieboekje treft u een aantal punten welke voor u belangrijk zijn. Als u na het lezen van dit informatieboekje nog vragen

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/ NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/2017 18-05-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Nieuwe leerling - Sportdag. - Een nieuw jasje - Lief en leed - Uit groep 5 - Taalfeest

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Speerpunten nieuwe schooljaar. Kwaliteitszorg Cultuureducatie - Muziek Impuls - ICT- Chromebooks Leren zichtbaar maken

Speerpunten nieuwe schooljaar. Kwaliteitszorg Cultuureducatie - Muziek Impuls - ICT- Chromebooks Leren zichtbaar maken Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data Woensdag 12 september- Ouderavond weerbaarheidstraining groep 7. Vrijdag 14 september Groep 8 museumbezoek Boerhaave. Donderdag 20 september Nationale Schoolbrengdag

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Informatieboekje groep

Informatieboekje groep Informatieboekje groep 6 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn:

Nieuwe leerlingen In de afgelopen periode hebben wij nieuwe kinderen op onze school mogen verwelkomen. Dit zijn: Nieuwsbrief 4 Agenda vrijdag 27 oktober dinsdag 31 oktober woensdag 1 november donderdag 2 november vrijdag 3 november zondag 5 november maandag 6 november dinsdag 7 november woensdag 8 november maandag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR DE KLEUTERGROEPEN van de PASTOOR VAN ARS

INFORMATIEBOEKJE VOOR DE KLEUTERGROEPEN van de PASTOOR VAN ARS INFORMATIEBOEKJE VOOR DE KLEUTERGROEPEN van de PASTOOR VAN ARS Pastoor van Arsschool Oude Aaltenseweg 28, 7131 NZ Lichtenvoorde. 0544-371908 www.pastoorvanars.eu HET PROGRAMMA VAN DEZE MIDDAG ZIET ER ALS

Nadere informatie

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website:

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website: Basisschool St. Jozef Kerkendijk 81 5712 ET Someren-Heide Tel. 0493-491654 E-mail: info.jozef@prodas.nl Website: www.bs-someren-heide.nl Facebook: https://www.facebook.com/basisschool.sintjozef Kleuter-informatieboekje

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Informatie voor de groepen 1 en 2

Informatie voor de groepen 1 en 2 Informatie voor de groepen 1 en 2 Welkom op de Maximaschool! U hebt gekozen voor onze school om uw kind een fijne tijd te geven. In het begin is het voor de kinderen erg wennen. Het gaat anders dan op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Ook voor uw kind iets extra s gedurende het schooljaar! De scholen zijn weer begonnen en we hopen en rekenen op een goed nieuw schooljaar in goede harmonie en samenwerking. We

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee

Informatieboekje schooljaar 2011-2012. RKBS De Hofstee Informatieboekje schooljaar 2011-2012 RKBS De Hofstee Klassenorganisatie: Inloop: De kinderen mogen tussen 8.30 en 8.45 uur naar binnen. De kinderen mogen naar binnen gebracht worden, maar om hun zelfstandigheid

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie