Beste ouders en verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en verzorgers,"

Transcriptie

1 Schooljaar nr januari 2017 CBS Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit nieuwe jaar. Voor zover ik u nog niet persoonlijk heb gesproken, wil ik u allen een goed, gezond en gezegend 2017 toe wensen. We mogen samen verder gaan in de opvoeding en begeleiding van onze kinderen. Met elkaar hebben we het belang van ieder kind op het oog en we mogen elkaar daarin meenemen en ondersteunen. Na alle drukte en feestelijkheden van december is het goed om weer gewoon aan het werk te zijn. Deze weken van januari zijn we in alle groepen bezig met het toetsen van de leerlingresultaten met het leerlingvolgsysteem. Bij het eerste rapport dat u op 14 februari ontvangt, zal ook de uitslag zijn van deze toetsperiode. Tijdens de gesprekken met de leerkracht worden de resultaten met u besproken. Verder leest u in deze nieuwsbrief allerlei informatie over komende activiteiten. Veel leesplezier! Oud en nieuw Samen hand in hand, staan wij met elkaar. Willen wij u danken voor het oude jaar. Wat er komt en gaat, U blijft altijd, Heer, als een goede Vader, elke morgen weer. Samen aan Uw hand, durven wij het aan. Uit het oude jaar Heer, in het nieuwe gaan. Samen hand in hand, zingend met elkaar, bidden wij U Vader, zegen ons dit jaar. Zending de stand is nu ,57 De thermometer is een heel stuk gestegen na de collecte tijdens de kerstdienst. Inmiddels zijn we boven de gekomen en gaan we naar de dat is mooi! Van onze beide sponsorkinderen Jelby uit Guatamala en Ricardo uit Brazilië ontvingen we een kerstkaart en een tekening. Het gaat met beide jongens erg goed en ze zijn zeer blij en dankbaar dat ze naar school kunnen en een thuis hebben waar ze goed opgevangen worden. Bij de thermometer in de hal hangt de tekening van Jelby en een foto van Ricardo. Spaart u weer verder mee om deze kinderen financieel te ondersteunen? Namens hen maar ook namens de kinderen in Haïti (project lesboeken): heel hartelijk dank! Bijbelverhalen Vanaf januari gaan we weer terug naar het Oude Testament met de verhalen rond David. Deze week hebben we verteld over de vriendschap tussen David en Jonathan, de zoon van koning Saul. Jonathan weet dat David eenmaal koning zal worden over Israël en niet hij, terwijl hij wel de kroonprins is. Maar Jonathan weet ook, dat God de goede keuze heeft gemaakt. David heeft het niet makkelijk aan het hof, want koning Saul merkt dat de mensen David beter vinden dan hem. Daarom zoekt Saul manieren om David te pakken te krijgen maar dat lukt niet. Jonathan helpt zelfs David om te ontkomen aan zijn vader. In deze verhalen komt duidelijk het thema vriendschap naar voren. Wanneer ben je een echte vriend voor iemand en wat betekent dat dan. Dat levert mooie en soms diepe gesprekken op. Bovenal is het belangrijk om te weten, dat God de Vriend is die je nooit in de steek laat, wat er ook gebeurt als je maar op Hem vertrouwt.

2 Nieuwe methode Sociale Vorming Zoals u wellicht weet hebben wij ons de afgelopen tijd intensief georiënteerd op een nieuwe methode voor sociale vorming. Tot op heden hadden wij de methode Kinderen en hun sociale talenten. Wij merkten echter dat wij bepaalde tools misten om te kunnen toepassen en de methode was ook wat gedateerd. Wij hebben vanaf de zomervakantie gewerkt met KWINK. Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren (SEL), inclusief burgerschap en mediawijsheid. Kwink biedt een doordacht SEL-programma, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Praktisch, leuk en altijd actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep. De definitie van sociaal-emotioneel leren is: het ontwikkelproces waarmee je fundamentele levensvaardigheden (SEL-competenties) verwerft zodat we onszelf, onze vriendschappen en ons werk effectief en moreel verantwoord kunnen vormgeven. Dat is nogal wat. Maar gelukkig kunnen de kinderen dit op school oefenen en leren. Belangrijk voor nu en later. Ook in het kader van burgerschap, sociale integratie en mediawijsheid. Kwink is volledig online lesmateriaal. Met behulp van Kwink leert uw kind belangrijke lessen voor het leven. Het oefent hiermee zijn sociaal-emotionele vaardigheden. Daarvoor is een veilige groep van belang. Een groep waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en waarin verstorend gedrag als pesten niet voorkomt. Samenwerking school en ouders Uw kind is enorm gebaat bij een optimale samenwerking tussen school en thuis. Kinderen ervaren namelijk een groot gevoel van veiligheid als hun belangrijkste opvoeders zoveel mogelijk dezelfde normen en waarden delen. Voor een kind is het fijn dat het weet dat, als er een probleem is, ouders en school daar samen goed over kunnen praten. En dat beiden het belang van het kind op het oog hebben. Leuk om te lezen: Artikel uit Naar School (een Special van Ouders van Nu)

3 Parkeren en ophalen rond de school Regelmatig gebeurt het dat de stoepen rond de school geblokkeerd worden door wachtende auto s. Er zijn voldoende parkeervakken beschikbaar, maar die worden lang niet allemaal gebruikt omdat die wat verder weg liggen. Maar kinderen die naar huis gaan hebben niet goed zicht als de stoep vol staat met auto s. Daarom een vriendelijk verzoek namens alle kinderen: parkeer uw auto in de bestemde vakken. Daarnaast krijg ik van sommige ouders te horen, dat er bij het ophalen van de kleuters ook ouders staan met (grote) honden. Er zijn echter ook kleine kinderen bij die angst hebben voor deze honden. Een vriendelijk verzoek daarom om de hond aan een korte lijn bij uzelf te houden, zodat de kleine kinderen vrij over de stoep kunnen gaan. School in Bedrijf Op maandag 6 februari en donderdag 9 februari is onze school weer in bedrijf. In de morgenuren van uur staat de deur van de school open voor iedereen die zomaar eens wil kijken hoe een gewone schooldag van de kinderen eruit ziet. Alle lokalen staan open en er wordt gewoon volgens rooster lesgegeven. Kent u iemand in uw buurt die nieuwsgierig is naar onze school of binnenkort voor de keuze komt te staan welke school ze moeten kiezen, nodig hen dan uit om vrijblijvend binnen te lopen. Enkele dames van de OR staan klaar om u welkom te heten met koffie, thee en wat lekkers. Hartelijk welkom! Project Direct na de voorjaarsvakantie starten we op school met ons jaarlijks project. Het thema zal zijn Landen. Op donderdag 16 maart zal de afsluitingsavond zijn waarop u allen van harte welkom bent. Even voorstellen: twee nieuwe collega s binnen ons team Sinds deze week werken twee nieuwe collega s op onze school. In groep 1 is dat juf Arianne de Bruin als onderwijsassistente. Zij werkt op maandag, dinsdag en vrijdag voor extra ondersteuning aangezien groep 1 steeds groter wordt met de instroom. In groep 5 is juf Bea Hartman ingestroomd vanuit het speciaal basisonderwijs. Na jaren gewerkt te hebben op Beatrix de Burcht wil zij graag weer terugkeren in het regulier basisonderwijs. Wij hebben haar een leer- werkplek geboden in groep 5 op woensdag t/m vrijdag. Na een paar weken van overgang en wennen is het de bedoeling dat zij zelfstandig lesgeeft en juf Liz gaat dan vooral individuele leerlinghulp bieden aan groep 5 en mogelijke enkele andere taken. juf Arianne de Bruin juf Bea Hartman Welkom op onze school Na de kerstvakantie zijn een aantal leerlingen bij ons ingestroomd vanuit andere scholen. Het betreft Simon (groep 7) en Toine (groep 5) Nieuwenhuis vanuit Asperen. Vanuit de Wilhelminaschool zijn Lotte (groep 5) en Pepijn (groep 3) Heijkoop overgekomen vanwege verhuizing. In groep 1 komen tot aan de voorjaarsvakantie 6 nieuwe leerlingen erbij: Anton Kanu, Mady den Otter, Manuel de Waard, Sam-Jin Mok, Elena Verkroost en Henriëtte Slob. Alle nieuwe leerlingen heten wij van harte welkom en we hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen.

4 Terugkeer juf Mirjam Na een periode van zwangerschapsverlof hoopt juf Mirjam van der Graaf volgende week donderdag weer terug te keren op school. Daar zijn wij heel blij mee, want we missen haar wel! Het is de bedoeling dat zij op dondermorgen groep 3/4 zal lesgeven en op vrijdag wisselende taken heeft, waarbij zij vooral andere collega s (groep 3, groep 4 en groep 6/7) zal vervangen die een duurzame dag hebben. Het betekent ook, dat juf Nina niet meer op donderdag voor groep 8 staat, maar dat juf Dorieke op donderdag en vrijdag lesgeeft aan groep 8. Het was fijn dat wij zo intern het verlof van juf Mirjam konden opvullen. Winter Terwijl ik deze nieuwsbrief aan u schrijf, valt buiten wat sneeuw op het plein. Het is wat papperig maar de kinderen genieten enorm van deze mooie wereld. Hieronder een paar foto s als sfeerimpressie: Verjaardagen januari: 1 Kyara Lacet groep 3 2 Lucas den Braven groep 1 3 Siem de Weerd groep 3 5 Maud Klijn groep 3 5 Micha de Ridder groep 1 6 Anna de Jong groep 4 7 Anton Kanu groep 0 7 Rajdeep Satpal groep 8 8 Lieke Rietveld groep 4 9 Janienke Schroten groep 5 12 Simon Nieuwenhuis groep 7 15 Naomi Vis groep 6 16 Marith Mostert groep 5 19 Danée Brouwer groep 1

5 22 Thies Pruijs van der Hoeven groep 8 23 David de Keijzer groep 4 23 Keano Kool groep 5 31 Thomas den Braven groep 4 allemaal (alvast) hartelijk gefeliciteerd Agenda maandag 23 januari: bezoek bibliotheek groep 3 woensdag 25 januari: extra hoofdluis controle groep 3 en 4 maandag 30 januari: + dinsdag 31 januari: gesprekken VO groep 8 maandag 6 februari + donderdag 9 februari: School in Bedrijf uur dinsdag 14 februari: 1 e rapport mee donderdag 16 februari + dinsdag 21 februari: rapportgesprekken ma 27 februari t/m vrij 3 maart: Voorjaarsvakantie maandag 6 maart: dinsdag 7 maart: donderdag 16 maart: studiedag leerkrachten: alle leerlingen vrijdag start project Landen kijkavond afsluiting project Hartelijke groet, mede namens alle collega s, Caroline van Reenen, directeur CBS Juliana Talentgericht en Sociaal Oké

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016 Schooljaar 2015-2016 nr. 8 / 15 januari 2016 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 3. 17 oktober 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Het is al bijna herfstvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Op de Jan Wouter word je lees-wijs

Op de Jan Wouter word je lees-wijs LEES-WIJZER Op de Jan Wouter word je lees-wijs Schoolnieuwsnr. 10, 28 januari 2019 Klankbord Beste ouders, verzorgers, Er gebeurt veel in de school en met elkaar zijn we hard bezig om ons onderwijs steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief IKC de Regenboog 14 februari 2019 PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE. Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen...

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief IKC de Regenboog 14 februari 2019 PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE. Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleuren kinderen... Belangrijke data: PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE Vrijdag 15 februari Studiedag (kinderen vrij!) Maandag 18 februari t/m Vrijdag 22 februari Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u een heel goed en gezond 2018!!

Het team van de Rehoboth wenst u een heel goed en gezond 2018!! Januari 2019 Nieuwsbrief 9 januari Hoofdluiscontrole 21 januari Basiscursus MR 4 februari Vervolgcursus MR 5 februari Studiedag leerlingen vrij 8 februari Rapporten 12 en 13 februari Ouderavonden Januari/februari

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief juni 2018 Wist u dat wij zonnepanelen op het dak hebben gekregen eind mei? Op die manier zijn wij als school zelfvoorzienend! Belangrijke data: Week 24 & 25 Toetsweken Cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 januari 2017

Nieuwsbrief 11 januari 2017 Nieuwsbrief 11 januari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Januari 2017 Maandag 16 vrijdag 27 januari Toetsweken groep 2 t/m 8 Februari 2017 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober

Kind op maandag. Nr Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in september en oktober Nr.1 2019-2020 Gouden weken en PBS Eerste schooldag Startactiviteit AC Ouders op school in en oktober CBS Dr. Picardt 0524-51 21 48 Van Pallandtlaan 7-9 info@drpicardt.nl 7742 WJ Coevorden www.drpicardt.nl

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Schooljaar Nr. 13:

Schooljaar Nr. 13: Schooljaar 2017-2018 Nr. 13: 17-05-2018 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie.juliana@stichtinglogos.nl Beste ouders en verzorgers, We zitten als school nu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

Informatiefolder groep 5

Informatiefolder groep 5 Informatiefolder groep 5 2017-2018 Stillezen Het eerste kwartier van de dag wordt gebruikt voor het stillezen. De leerkracht kan dan extra aandacht geven aan kinderen met hulpvragen of aanvullende onderwijsbehoeften.

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, In de periode tussen de Pasen

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Wingerd nieuws Inspectiebezoek

Wingerd nieuws Inspectiebezoek Wingerd nieuws Inspectiebezoek Donderdag 19 juni j.l. hebben wij als school een regulier inspectiebezoek gehad. Eens per vier jaar wordt er gekeken of deze reguliere inspectie gehandhaafd mag blijven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51. Delft, 11 januari 2013. Geachte ouders,

Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51. Delft, 11 januari 2013. Geachte ouders, Prins Mauritsschool Nassaulaan 54 2628 GJ Delft tel. 015 256 82 51 Delft, 11 januari 2013 Geachte ouders, Met de kinderen hebben we de eerste werkweek in het nieuwe jaar achter de rug. We wensen u Gods

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 November 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 2 september 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: * donderdag 15 september informatieavond alle groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter 19 januari 2017 Van de directie, Graag wil ik deze Doorgeseind starten met een bericht over juf Jannie Jacobs. Zij is dinsdag geopereerd. Ze heeft een nieuwe heup gekregen. De operatie is gelukkig goed

Nadere informatie

Schooljaar Nr september 2014

Schooljaar Nr september 2014 Schooljaar 2014-2015 Nr. 3. 30 september 2014 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Er zijn weer voldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 1 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Betreft: Klassenverdeling 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de informatie

Nadere informatie

Week 43: 24 t/m 28 oktober David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23

Week 43: 24 t/m 28 oktober David wordt gezalfd, 1 Samuël 16:1-13 De sombere koning, 1 Samuël 16:14-23 Een lied van David, Psalm 23 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.8 vrijdag 14 oktober 2016, week 41 Algemene informatie week 42 Herfstvakantie 27 oktober Excursie Bargerveen groep 7/8 2 november Veurdrachtwedstried

Nadere informatie

Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017

Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017 Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017 Schooljaar 2017-2018 De kop is er af. Na 6 weken zomervakantie zijn we weer begonnen en beginnen we langzamerhand weer te wennen aan het schoolse ritme. Samen met u

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie