Schooljaar Nr april Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317"

Transcriptie

1 Schooljaar Nr april 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam Beste ouders en verzorgers, In de periode tussen de Pasen en de meivakantie volgt deze Nieuwsbrief, nr. 13 weer in de formele opzet. Tussentijds is per of per groep nog genoeg uitgewisseld. En ook op de site en de groepsblogs worden regelmatig mededelingen gedaan. Met deze brief kijken we naar de huidige stand van zaken tot en met de meivakantie en geven we bij de agenda zo veel mogelijk een overzicht van de activiteiten voor het hele schooljaar. Intern is er in directieverband steeds meer de overdracht van de taken en verantwoordelijkheden. De nieuwe directeur Caroline van Reenen houdt zich nu al volop bezig met de zaken die op de periode na 1 mei betrekking hebben. Terugblik afgelopen periode Voor de Pasen was het een fijne en goede sfeer met de Paasvieringen en de Paaslunch. Dank voor alle inzet en de verzorging door de ouderraad. Kijkend naar de agenda en het fotoarchief (zie de site), gebeurde er genoeg. Het waren met name leuke en interessante activiteiten. Er waren diverse uitstapjes en excursies. Zo is o.a. te noemen: Alle kleuters brachten een bezoek aan boer Zijderveld. Gr. 3 bezocht de bibliotheek. Gr. 4/5 had de uitvoering van het miniconcert. Gr. 6 ging naar de schaapskooi. Gr. 6, 7 en 8 brachten een bezoek aan de techniekmanifestatie Game On in Gorinchem. En gr. 7-8 bezochten vrijdagmorgen eveneens de technobiel die in Leerdam was neergestreken. En er was ook nog de reuring van 1 april. Het onderzoek van tand- en mondhygiëne.

2 Schoolvoetbal. Meisjes 2 in de finale. Ondertussen vonden de voetbalmiddagen plaats. Daaraan deden 4 teams mee. Jongens en meisjes 1 e en 2 e klasse. Mede dankzij de hulp van coaches en begeleiders kreeg dit een prima verloop. Zie de verslagen en foto s op de site. Meisjes 2 e klasse hebben de finale gehaald. Zij spelen op Koningsdag op 27 april tegen de Wilhelminaschool om de beker. Dat start vanaf uur op het sportpark van LRC. Supporters van harte welkom! Stagiaires en groepsbezetting Ondertussen gaat de opvang van de groepen en het lesprogramma ook door met alle aandacht voor het welbevinden en het talentgericht werken. De zorg voor de leerlingen en werken naar de eigen mogelijkheden is volop in de picture. De rapportbesprekingen zijn goed en prettig verlopen. Bij de klasactiviteiten en lessen was er veel hulp van goede en gemotiveerde stagiaires. Sommige stagiaires blijven tot het einde van het jaar. Anderen stoppen iets eerder, bij voorbeeld vanwege afstudeeropdrachten e.d. Zo is juffrouw Mireille van der Nat vorig week al weer afgezwaaid. Zij heeft met veel enthousiasme lesgegeven in gr. 4/5. Soms zal juffrouw Mireille nog wel op school zijn in het kader van een studieopdracht over hoe kunnen leerlingen (meer) verantwoordelijk zijn voor hun eigen leerproces?. Bijbelverhalen Naaman was zo blij dat hij naar Elisa rende om hem te bedanken. De God van Israël is de enige, echte God! Na de verhalen over het lijden en sterven en de opstanding van de Here Jezus, zijn we weer een stukje terug gegaan in de Bijbel. We vertellen nu de verhalen van de profeten Elia en Elisa. Vorige week hoorden we over Elia en zijn moeilijke tijd onder het bewind van koning Achab. Hij was een van de weinige mensen die overgebleven waren om God te dienen. Toch merkte Elia dwars door alle tegenstand heen, dat God hem niet in de steek liet. Hij zorgde voor Zijn dienaar en hield hem staande. Deze week gaan we verder met de verhalen over de opvolger van Elia, namelijk de profeet Elisa. Ook hij maakte een moeilijke tijd door, want er waren nog maar weinig gelovigen overgebleven. Maar het wonderlijke was wel, dat zelfs de rijke generaal Naaman uit Syrië van hem gehoord had en helemaal de reis naar Israël maakte om door de God van Elisa genezen te worden. Op die manier bemoedigde God Elisa en daarmee ook ons. Want ook nu lijkt het erop, dat wij als christenen een steeds kleinere minderheid worden in ons land. Maar dan zegt God ook tegen ons: Houd goede moed, Ik ben bij je! Zending de stand is nu 1.470,37 De thermometer groeit langzaam maar zeker. Iedere maandag kunnen de kinderen geld meenemen voor onze beide doelen: onze sponsorkinderen en de weeskinderen in Namibië van Stichting Philadelphia. We merken helaas vaak, dat kinderen vergeten zijn geld mee te nemen op maandagmorgen. Enkele kinderen brengen dan s middags alsnog geld mee, super! Laten we allemaal proberen hierin trouw te zijn en te blijven. Allen gevers hartelijk dank voor uw bijdrage!

3 Kinderjury Tot volgende week maandag 20 april kunnen de kinderen van groep 6, 7 en 8 nog lezen uit de speciale boekenbakken. Dan moeten zij een top 3 kiezen van hun leukste, spannendste, of mooiste boek dat zij hebben gelezen. De stembriefjes gaan in een grote bus en deze wordt dan door de bibliotheek opgehaald. Na de meivakantie zullen we daarvan de uitslag horen en deze uitslag wordt meegenomen naar de landelijke stemming. We zijn benieuwd of de keuze van onze kinderen straks overeen komt met de landelijke stemming. Afscheid directeur Verspuij Deze week is nog een gewone week voor onze directeur Jan Verspuij. De laatste dingen worden besproken en overgedragen. Volgende week staat bijna helemaal in het teken van zijn afscheid. U als ouders weet daar meer van dan onze directeur zelf en dat willen we ook graag zo houden. Daarom vermelden we hier niet teveel van alle activiteiten die zullen plaatsvinden. Wel wijzen we u nog op de rode brievenbus in het kantoor van Geeske en de spullen die deze week ingeleverd moeten worden bij de leerkrachten. Voor alle overige vragen kunt u terecht bij juf Caroline of de eigen leerkracht. Geboortebericht In de vorige nieuwsbrief vermeldden we twee geboortes. Op 19 maart werd bij Pieter en Hennie de Jong Silas geboren. Het broertje van Anna (gr. 2a) en Ruben (gr. 1a). Dankbaar en blij werd de geboorte aangekondigd. Vervuld werd ons verlangen. Aan U is alle eer. Graag van harte de felicitatie met dit nieuwe wonder en een goede en gezegende tijd met elkaar toegewenst. Aandacht voor omgangsregels en sociaal oké. Kinderen en hun sociale talenten. Week Datum Thema Regel van de week 16/ /24-04 Een taak uitvoeren (les b) Je eigen afval opruimen! 18/ /08-05 Meivakantie 20/ /22-05 Jezelf presenteren (les b) Niet zoveel letten op elkaar! 22/ /05-06 Een keuze maken (les b) Stop Denk Doe! Je eigen afval niet zoveel letten op stop, denk, doe pesten pikken we niet van elkaars spullen opruimen letten afblijven Oproep: Tijdige aanmelding nieuwe leerlingen. Ook voor het nieuwe schooljaar verwachten we een flinke instroom van nieuwe kleuters. We kijken graag hoe we de beste verdeling kunnen maken en de nieuwe instroom kunnen regelen. Momenteel kijken we naar de indeling voor Welke indeling is voor leerlingen en leerkrachten het meest gunstig? Het is van belang dat er tijdig wordt aangemeld. We doen de oproep om de aanstaande 4-jarigen (in ieder geval degenen die in het schooljaar vier jaar worden ) aan te melden. Er is geen specifieke aanmeldingsdag of bijeenkomst. Voor jongere broertjes of zusjes kan een inschrijfformulier worden opgevraagd bij de directie. Voor nieuwe leerlingen is het verzoek dat de ouders zelf contact met school opnemen. Er worden met de directie aparte afspraken gemaakt voor bezoek, rondleiding, kennismaking en inschrijving. Onze school wil staan voor kwalitatief eigentijds onderwijs, vanuit een overtuigde Christelijke identiteit. Zie o.a. ook de website: Hebt u bekenden in uw omgeving? Zeg het voort!!.

4 Ramen zemen extra ronde - oproep hulpouders!! We hebben heel wat raamoppervlakte. We willen graag de buitenramen een extra beurt geven op de schoolpleinen en mogelijk bij de lokalen. Dat is wel gewenst! Daar is een flinke groep vrijwilligers bij nodig. We doen een oproep voor extra inzet en hulp. Graag een oproep voor dinsdagmorgen, 21 april. Start vanaf 8.30 uur. Met vereende krachten kan veel werk worden verzet en het is nog gezellig ook. Zo mogelijk neemt u uw gereedschap mee. Van harte uitgenodigd! Drukte bij school Bij het schoolleven hoort ook de drukte van de begin- en eindtijden. Oftewel het komen en gaan. Gelukkig vindt het meeste goed zijn weg. Er is de drukte bij de in- en uitgang van het plein en de toegangsdeuren. Soms moet er (in haast) nog net iets geregeld of verteld worden. Dat geldt voor ouders, leerkrachten en ook de leerlingen. Graag willen we ons houden aan de tijden en regelingen zoals genoemd in de schoolgids. In principe is er de start vanaf 10 minuten voor schooltijd. Aan de kleuterouders is het verzoek om buiten te wachten totdat het sein wordt gegeven om naar binnen te komen. Nu is er nog weleens een opeenhoping in de hal van de school. Dat is niet de bedoeling. Daarbij ook een oproep om weleens even geduld te betrachten of de beurt af te wachten bij het naar binnengaan. Dat geldt zeker nu er ruim 70 kleuters zijn. Maar dat geldt ook bij de ingang van het grote schoolplein en het fietsenhok. Graag het verzoek om hier rekening mee te houden en ruimte te houden voor de naar binnengaande kleuters of spelende leerlingen op het plein. Met een blik op de onderstaande foto-indrukken zijn we dankbaar en blij met alle (dagelijkse) hulp, mogelijkheden en activiteiten. Met een hartelijke groet, namens het team, C. van Reenen en J. Verspuij Talentgericht en Sociaal Oké! 15 april Gr. 7 oefent voor het praktisch verkeersexamen. Fiets meenemen. 16 april 8.30 uur. Gebedsgroep Morgen: Verkeersexamen gr. 7, theorie 20 april Morgen: Verkeersexamen gr. 7, praktijk april Eindtoets Cito gr april Ramen zemen. Vrijwilligers zijn zeer welkom Vanaf 8.30 uur. Graag ook eigen spullen meenemen. 22 april Uiterlijke inleverdatum rapport 22 april Afscheidsreceptie directeur Jan Verspuij Van tot uur in de gemeenschapsruimte van de school. Voor (oud)ouders, oud-leerlingen en belangstellenden. 24 april Feestdag 27 april t/m 8 mei April-Mei vakantie 27 april Finale schoolvoetbal. Meisjes 2 e klasse. Juliana Wilhelmina Op sportpark van LRC vanaf uur. 14 en 15 mei Vrij i.v.m. Hemelvaartsdag 21 mei 8.30 uur. Gebedsgroep 22 en 25 mei Alle groepen vrij i.vm. studiedag leerkrachten en Pinksteren mei Schoolkamp gr mei Glasstadmars

5 Enkele foto-indrukken: Gr. 3 in de bibliotheek De kleuters bij de boer. Paasviering gr. 8 en de kleuters

6

7

Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Graag wens ik u allen, met

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, We zitten midden in een periode

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 17. 24 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hebben we weleens een week meegemaakt

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 16. 12 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, In de komende weken staat de viering

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 12 16 maart 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 12 16 maart 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 12 16 maart 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, We zijn al weer in de derde

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 3. 17 oktober 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Het is al bijna herfstvakantie.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 15. 27 maart 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De maand maart is bijna weer voorbij.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 13. 18 februari 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Na een best wel enerverende

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 19. 7-6- 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Op 15 mei ontving u de laatste officiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Schooljaar Nr juli 2014

Schooljaar Nr juli 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 13. 8 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Aan het einde van de middag kom

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 1 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Betreft: Klassenverdeling 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 14. 8 maart 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, We schrijven inmiddels 8 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 7. 10 januari 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste schoolweek in dit jaar

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 10. 9 april 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De vorige complete nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van april. Het is genieten van het mooie lenteweer deze week. Tijdens het buitenspelen gaan de jassen uit Tussen de middag eten de kinderen, die overblijven, heerlijk

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest

Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest Wees niet bedroefd, al ga ik heen, want ik beloof, de Heilige Geest Net als de wind, krachtig en sterk, komt Hij bij jou, de Heilige geest. Net als een vuur, dat in je brandt. Zo zal Hij zijn, de Heilige

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand mei is psalm 135: 1.

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand mei is psalm 135: 1. Nieuwsbrief Jarig Maandag 3 juni is meester Jochen de Gier jarig en woensdag 5 juni juf Ina van Vliet. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Afscheid Juf Janneke Groenewegen heeft

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016 Schooljaar 2015-2016 nr. 8 / 15 januari 2016 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5

Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 Nieuwsbrief N U M M E R 3 5 2 8 M E I 2 0 1 5 Wist u dat we met meer dan 100 kinderen, ouders en leerkrachten meedoen met de avondvierdaagse! Dat wordt leuk! Nieuws uit het team Juf Debby van groep 2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 11. 17 januari 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de eerste

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag

Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71. Biddag Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 11 maart 2015 nr. 71 Agenda Project Landen 2-12 maart 2015 Ledenvergadering 26 maart 2015 Grote Rekendag 25 maart 2015 Paasviering s middags op 2 april 2015 Koningsspelen 24

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuw logo. Beter een hart zonder woorden dan woorden zonder hart! Agenda. Beste ouder/verzorger,

Nieuw logo. Beter een hart zonder woorden dan woorden zonder hart! Agenda. Beste ouder/verzorger, Beter een hart zonder woorden dan woorden zonder hart! Nieuwsbrief 05-12 november 2015 Agenda 15 november Juf Lenneke jarig 17 november Rapport Oud papier 19 november 10-minutengesprek 22 november Juf

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

Schooljaar Nr september 2014

Schooljaar Nr september 2014 Schooljaar 2014-2015 Nr. 3. 30 september 2014 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Er zijn weer voldoende

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar Nr januari Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam

Schooljaar Nr januari Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam Schooljaar 2014-2015 Nr. 10 30 januari 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste maand in het nieuwe

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ik zie je verdriet

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ik zie je verdriet De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze week verder verteld over Paulus. Paulus wordt geroepen om Jezus te volgen. Hierna gaat hij op reis om in de wereld het evangelie te verspreiden. Paulus

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 28 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Aan de ouders en verzorgers Zo, dit was tot aan de zomervakantie de laatste gebroken week. Nu een periode waarin we nog veel werk te

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Als schoolteam hebben we 10 juni een bespreking- en studiedag.

Als schoolteam hebben we 10 juni een bespreking- en studiedag. Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 12. 6 juni 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hierbij de volgende officiële nieuwsbrief,

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

KIKA-LEGE-FLESSEN-ACTIE

KIKA-LEGE-FLESSEN-ACTIE 27 AGENDA Maandag 25 mei: 2 e Pinksterdag Dinsdag 26 mei: Deze week groepsmail over Wonderlijk Gemaakt uit (Zie info verderop.) Vrijdag 29 mei: Kijkochtend (kleuters vrij) Maandag 1 juni t/m woensdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 - jaargang 12 - nummer 66 - juli 2014. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2013-2014 - jaargang 12 - nummer 66 - juli 2014. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2013-2014 - jaargang 12 - nummer 66 - juli 2014 Voorwoord Nieuwsbrief 9 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hopen dat u dit een prettige manier vindt om op de hoogte te blijven

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie