Schooljaar nr augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar 2015-2016. nr. 1 22 augustus 2015"

Transcriptie

1 Schooljaar nr augustus 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Iedereen weer hartelijk welkom terug op school. We hebben prachtige zomerweken achter ons en wij als team hebben er weer zin in. De afgelopen week was er al volop activiteit in de lokalen. Er was voor de zomer flink wat verhuisd en nu moest alles nog een goed plekje krijgen. De lokalen zien er fris en opgeruimd uit en wachten op de kinderen om het gezellig te maken. We zien uit naar een inspirerend schooljaar waarin we met elkaar de zorg en ontwikkeling van de kinderen zo goed mogelijk willen vormgeven. Als school staan we ervoor om een goede basis mee te geven. Er mag veel geleerd worden, we delen leuke dingen met elkaar en we hopen dat ieder het naar de zin zal hebben. Het verwondert me Een herder die begeleidt een kudde schapen Hij loopt erachter en ziet elk dier gaan. En als bij nacht de kudde weer gaat slapen Dan maakt hij vuur en blijft oplettend staan. De vader en de moeder blijven waken Als hun kind veilig in zijn bedje ligt. Terwijl zij zich over hem zorgen maken Slaapt hij tevreden met een lach op zijn gezicht. De leerkracht ziet de kinderen binnenkomen Ze zijn vandaag weer aan hem toevertrouwd. Ze hebben als hun dromen meegenomen De leerkracht weet: t zijn kinderen van goud. O God, ik vraag U heel bescheiden Steun mij ook dit jaar maar weer. Als herder en als ouder mag ik hen begeleiden En dat verwondert me zo, elke keer. In die afhankelijkheid willen wij dit nieuwe schooljaar met elkaar aan de slag gaan. Ik wens u allen Gods zegen toe! Welkom Wij heten speciaal de nieuwe leerlingen van harte welkom op onze school. In groep 1: Lynn Knuth, Siem Vink, Julian Lam, Ruben de Jong, Fleur de Weerd, Ian Spoolder en Xander van den Berg In groep 2: Milou Belder In groep 5: Lynn Belder en de tweeling Anouk en Youri van Zessen In groep 7: Mieke van Zessen In groep 8: Tamara Nollet. Wij wensen jullie een goede tijd toe op onze school en hopen dat jullie je snel thuis zullen voelen Ook de nieuwe leerkrachten heten we hartelijk welkom en een goede tijd op onze school: Juf Jansje van Bezooijen in groep 2, juf Mireille van der Nat in groep 4 (vervanging zwangerschapsverlof van juf Liesbeth), juf Carline van der Ham in groep 6 (LIO stagiaire CHE) en juf Nina Pin in groep 7.

2 Verkeers brigadiers Tot nu toe hebben wij een krap rooster voor het brigadieren. Dat betekent dat elke dag kinderen van groep 8 mee zullen helpen om uur. Maar op de donderdagmiddag hebben wij nog geen enkele ouder en sommige brigadiers zijn zelfs 2x in de week aan de beurt. Wij zijn een school met het label School op Seef, er is een prachtige oversteekplaats, maar straks zijn er te weinig ouders om mee te helpen. Daarom een dringende oproep: meld u aan als brigadier, zelfs als u maar één keer in de twee weken kunt. Namens alle kinderen heel hartelijk dank! Schoolmelk Tot nu tot is er voor 30 leerlingen schoolmelk aangevraagd. Wellicht hebt u het vergeten of dacht u, dat komt na de vakantie nog wel! Aanmelden kan op ieder moment, maar het duurt ongeveer twee weken voordat de mutatie bij Campina verwerkt is. Aanmelden doet u zelf via de site De keuze is Halfvolle melk of Optimel framboos. Deze melk kan op vier dagen aangeboden worden bij de lunch. Voor de kleuters is dit voor drie dagen aangezien zij op vrijdag om uur vrij zijn. Continurooster Het is zover: we beginnen nu echt met het continurooster. Dat zal best even wennen zijn, zowel voor de kinderen als voor de leerkrachten. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (behalve de kleuters) blijven de kinderen tussen de middag allemaal op school en eten met hun leerkracht in de klas. Na het eten gaan ze een kwartier buiten spelen en daarna gaan ze weer verder met het werk. Er zijn een aantal afspraken die ervoor zorgen dat het eten rustig gebeurt en dat iedereen de lunch op krijgt. Afspraken over het samen eten: - Kinderen brengen hun eigen lunch in een trommel mee, voorzien van naam. - Kinderen gebruiken hun lunch onder begeleiding van de leerkracht in het eigen lokaal. - Er is een kwartier tijd voor het eten van de lunch. - Ouders zorgen voor een lunch die het eigen kind ook in een kwartier kan opeten. - Eten dat over is wordt weer mee teruggegeven. - Geen snoep of andere lekkernijen meegeven bij de lunch. - Een stuk fruit mag natuurlijk altijd. - De kinderen eten in rust op hun eigen plaats. - De leerkracht begint en eindigt met een stil moment. - Het digibord gaat niet aan, wel kan er mooie rustige muziek aanstaan. Het eten bij de kleuters verloopt iets anders: - Er zijn 2 ouders per dag beschikbaar om te assisteren bij het eten. - Tijd voor de lunch is 25 minuten Hoe ziet de dagindeling eruit? Tijd Pauze / Lunch /6 en , 4, Kleuters eten vanaf uur Kleuters spelen buiten /6 en 8: eten /6 en 8: buiten spelen 3, 4 en 7: eten , 4 en 7: buiten spelen Na een aantal weken gaan we bekijken of er aanpassingen nodig zijn in dit rooster. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn alle groepen om uur uit. Uitzondering zijn de kleuters die op vrijdag om uur uit zijn. Op woensdag zijn alle groepen om uur uit.

3 Zending De komende maanden zamelen we bij wijze van proef ons geld op dinsdagmorgen in. We sparen voor de adoptiekinderen die wij ondersteunen via de Stichting Woord en Daad en SOS-kinderdorpen. Daarna gaan we weer voor een project sparen. Welk doel dat gaat worden is nu nog niet bekend, maar het sparen gaat vanaf volgende week weer beginnen! Bijbelverhalen We beginnen dit schooljaar weer vooraan in de Bijbel bij de prachtige verhalen van de Schepping. Iedere keer weer mogen we de kinderen vertellen hoe mooi God de hemel en de aarde heeft geschapen. Van het kleinste miertje tot de grootse bergen. En wij mogen daarvan genieten iedere dag! Gebedsgroep: Bidden voor school Van harte welkom! Eén keer in de maand komen ouders bij elkaar om te bidden voor school. We bidden voor de kinderen en de leerkrachten. We delen in verdriet, dat kinderen en de school treft. Maar ook dankbare gebeurtenissen leggen we neer in gebed voor onze Hemelse Vader. We beginnen met een stukje uit de Bijbel en daarna bidden we met elkaar. We nodigen u/jou van harte uit om een keer te komen kijken en met ons samen te zijn. De eerste datum is donderdag 17 september aansluitend na het uitzwaaien van het schoolreisje. Voor vragen, mail gerust naar Janet Bac (moeder van Rebecca) of naar Yolande Schroten (moeder van Amelie en Janienke) PS: Wilt u of jij dat we voor u/jou bidden? Stop dan een briefje in het gebedsbusje bij de hoofdingang. Rapporten Graag willen we de rapporten terug ontvangen. Inleveren uiterlijk volgende week. Hoofdluiscontrole Komende week zal er een hoofdluiscontrole plaatsvinden in alle klassen. Het is nu nog niet duidelijk welke dag dat zal zijn, maar dat hoort u z.s.m. Voor de luizenmoeders is het heel fijn als de kinderen dan geen vlechten, staartjes en gel in het haar hebben. Op school zijn luizenzakken te koop voor 3,00. Aankoop is niet verplicht maar zorgt u dan zelf voor een goede zak of tas. Schoolregels Het is goed aan het begin van het jaar enkele vaste regels nog eens aan te scherpen. Deze willen we zo consequent mogelijk handhaven en we vragen ook u hier mede op toe te zien. De leerlingen van gr. 1-2 worden via de hoofdingang gebracht tussen uur. De leerlingen van gr. 3 t/m 8 gaan via het schoolplein bij de zij -ingang naar binnen. Het is niet de bedoeling om vóór de bel naar binnen te gaan, tenzij dat is afgesproken. De ingang bij het fietsenhok dient zo vrij mogelijk te blijven, zodat ieder de fiets goed kan wegzetten Graag deze ingang en het schoolplein zoveel mogelijk vrij houden voor de (spelende) kinderen.

4 Verzoek bewoners Amaliahof. Met komen en gaan naar school wordt er net voor de pleiningang nog al eens over het trottoir gefietst vlak langs de ingang van de Amaliahof. Het is niet de bedoeling op het trottoir of voetpad te fietsen. De bewoners zijn daarbij bang voor botsingen als zij de deur uitkomen. Daarom het verzoek hierop toe te zien en dit voorkomen. Sociaal Oké: omgangsregels Vanuit de werkgroep Sociaal Oké wordt aangegeven welke regels wij belangrijk vinden en hoe wij deze structureel behandelen in de groepen. Er zijn negen regels opgemaakt en die komen regelmatig aan de orde. Hiervoor is een rooster. De regel wordt in elke groep besproken en opgehangen en komt ook terug in de thema s van onze methode Kinderen en hun sociale talenten. Wij hopen op deze manier de kinderen er meer bewust van te maken hoe wij met elkaar omgaan op school. Via het programma ZIEN doen we 2x per jaar een meting om goed zicht te hebben op het sociaal welbevinden van de leerlingen. Kinderen en hun sociale talenten Jaarrooster Week Sch.wk. Datum Thema Regel van de week /8 28/8 Alle regels bespreken 36/ /8 11/9 Ervaringen delen Naar elkaar luisteren! 38/ /9-25/9 Aardig doen Van elkaar afblijven! 40/ /9-9/10 Samen spelen en werken Iedereen hoort erbij! /10 16/10 Omgaan met ruzie Niemand uitschelden! /10 23/10 Herfstvakantie /10 30/10 Omgaan met ruzie Niemand uitschelden! Van elkaar afblijven Naar elkaar luisteren Iedereen hoort erbij Niemand uitschelden Je eigen afval niet zoveel letten op stop, denk, doe pesten pikken we niet van elkaars spullen opruimen elkaar afblijven Talentgericht De werkgroep Talentgericht gaat in het nieuwe schooljaar door met het ontwikkelen van beleid en lesmateriaal voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben. Er zal worden geëvalueerd hoe en of het plusgroepje ook in de loop van volgend jaar vorm gaat krijgen en in beeld gebracht worden welke leerlingen hier behoefte aan hebben. Een van de werkgroep leden gaat zich specialiseren als Hoogbegaafdheidspecialist.

5 Met behulp van de input vanuit die opleiding hoopt de werkgroep Talentgericht volgend jaar het beleid door te ontwikkelen, zodat we ook voor deze leerlingen zo dicht mogelijk kunnen blijven aansluiten bij de behoeften van het kind. Schoolgids - website - jaarrooster De schoolgids zal over enkele weken klaar zijn en op de site gepubliceerd worden. Ook laten we een aantal exemplaren drukken, waarvan een aantal in de lectuurbak bij de hoofdingang zullen komen. Indien u dat wenst kunt u dan een papieren exemplaar meenemen. Volgende week ontvangt u een jaarrooster van de schoolactiviteiten en een groepslijst van uw kind(-eren). Bijna alle informatie vindt u op onze website. Het nieuws uit de groepen komt op de groepsblog. De oude verslagen en foto s van afgelopen jaar zullen over twee weken verdwijnen. Als u nog wat wilt downloaden, dan hebt u nog even de kans. Gymnastiek en Zwemmen Groep 1 en 2 gymmen bij slecht weer in het speellokaal van de school. Er wordt gegymd in hemd en onderbroek en op gymschoenen. Bij mooi weer spelen de kinderen buiten. De gymlessen van groep 3 t/m 8 zijn in gymzaal De Lingebolder aan de Kon. Emmalaan 84. Tijdens deze lessen wordt er een shirt en een sportbroekje gedragen of een gympakje. Verder worden er gymschoenen gedragen die niet buiten gebruikt worden. Het is de bedoeling dat de gymspullen na iedere gymles weer mee naar huis genomen worden (en dus niet op school aan de kapstok blijven hangen!). Bij mooi weer kan er door de hogere groepen gesport worden op het sportveld. Het schoolzwemmen is bestemd voor de kinderen van groep 3 en 4 en wordt gesubsidieerd door de gemeente. De vervoersregeling komt voor rekening van de ouders. Daarvoor geldt een bijdrage van 3,00 per zwemles. Gym rooster: Maandag: uur groep 7 en groep 8 om de week Vrijdag: uur groep 5/ uur groep uur groep uur groep uur groep 7 Zwemrooster: Dinsdag: uur 1 e half jaar groep 4, 2 e half jaar groep 3 Informatieavonden Om nader kennis te maken met de leerkracht(-en), en om de ouders/verzorgers goed te informeren over de gang van zaken in de groep, de leerstof en ook de belangrijkste aandachtspunten houden we voor elke groep een informatiebijeenkomst. We verwachten graag alle ouders. Vooraf of na de voorlichting is er koffie en thee in de hal van de school. Van harte welkom! Maandag 31 augustus: Groep 1 en uur Groep 5/6 en uur Dinsdag 1 september: Groep 3 en uur Groep uur Administratie Wijzigingen van ( -)adressen en/of telefoonnummers en bereikbaarheid. Het adressenbestand en ook de mobiele telefoonnummers willen we zo volledig mogelijk en actueel houden. Graag wijzigingen direct doorgeven. Dat kan via de leerkracht maar bij voorkeur ook dit melden bij onze administratieve kracht, mw. Geeske Mulder. Per mail naar: admin@cbsjuiana.nl. Hartelijke groet, mede namens alle collega s, Caroline van Reenen Directeur CBS Juliana

6 Agenda maandag 24 augustus: eerste schooldag nieuwe schooljaar alle ouders mogen om 8.30 uur even binnenlopen en kennismaken in de nieuwe groep woensdag 26 augustus: hoofdluis controle maandag 31 augustus: informatieavond groep 1, 2, 5/6 en 7 dinsdag 1 september: kennismakingsavond groep 3, 4 en 8 donderdag 17 september: schoolreizen groep 1 t/m 7 maandag 21 september: school in bedrijf uur vrijdag 25 september: school in bedrijf uur woensdag 7 oktober: start Kinderboekenweek donderdag 8 oktober: ouder-vertel-gesprekken dinsdag 13 oktober: ouder-vertel-gesprekken donderdag 15 oktober: afsluiting Kinderboekenweek Talentgericht en Sociaal Oké!

Schooljaar nr augustus 2018

Schooljaar nr augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 nr. 1 28 augustus 2018 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie.juliana@stichtinglogos.nl Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de eerste

Nadere informatie

Schooljaar nr augustus 2016

Schooljaar nr augustus 2016 Schooljaar 2016-2017 nr. 1 19 augustus 2016 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar nr augustus 2017

Schooljaar nr augustus 2017 Schooljaar 2017-2018 nr. 1 18 augustus 2017 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie.juliana@stichtinglogos.nl Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de eerste

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 3. 17 oktober 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Het is al bijna herfstvakantie.

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Schooljaar nr. 2: 11 september 2015

Schooljaar nr. 2: 11 september 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 2: 11 september 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste drie weken zitten er

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Schooljaar Nr september 2014

Schooljaar Nr september 2014 Schooljaar 2014-2015 Nr. 3. 30 september 2014 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Er zijn weer voldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, We zitten midden in een periode

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 7. 10 januari 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste schoolweek in dit jaar

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 17. 24 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hebben we weleens een week meegemaakt

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016

Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Informatieboekje groep 4 schooljaar 2015-2016 Welkom in de groepen 4 Groep 4a Dimf van Balen dvbalen@bshofstee.nl Groep 4b Eveline Bindels ebindels@bshofstee.nl Vicky van Beckhoven vvbeckhoven@bshofstee.nl

Nadere informatie

In het team zijn we het schooljaar gestart met o.a. de volgende gedachten:

In het team zijn we het schooljaar gestart met o.a. de volgende gedachten: Schooljaar 2014-2015 Nr. 1. 4 september 2014 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Geachte ouders en verzorgers, Allen weer welkom terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouders of verzorgers,

Beste ouders of verzorgers, Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 3

Informatieboekje Groep 3 Informatieboekje Groep 3 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 3 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Deze week zijn Lilith, Marouan, Ties, Christine, Jelle, Kyano, Aniruddh, Luc en Shanayah jarig. Alvast van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Lilith, Marouan, Ties, Christine, Jelle, Kyano, Aniruddh, Luc en Shanayah jarig. Alvast van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 8-9 : Kennismakingsavond groep 1-2 (19.00 20.00) groep 3-4 (20.00 21.00) Do. 10-9: : Kennismakingsavond groep 5-6 (19.00 20.00) groep 7-8 (20.00 21.00) Aan het einde van deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 22 augustus 2013 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week Geboren! Uit het team Dubbele

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding

Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009. Begin schooljaar Boekentassenwijding Kindvriendelijke liturgie 20 september 2009 Begin schooljaar Boekentassenwijding alle kinderen mogen hun boekentas meebrengen kinderen met boekentas in de intredeprocessie ze zetten die vooraan in de kerk

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, In de periode tussen de Pasen

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Informatiefolder Schooljaar 2016/2017. Groep BB 2. Elimschool. Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030

Informatiefolder Schooljaar 2016/2017. Groep BB 2. Elimschool. Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030 Informatiefolder Schooljaar 2016/2017 Groep BB 2 Elimschool Molenstraat 3, 7462 TK Rijssen Tel.: 0548-542030 Beste ouders/ verzorgers, Door middel van deze folder willen we u graag informeren over de gang

Nadere informatie