Aan het thuisfront. The Road to Dakar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan het thuisfront. The Road to Dakar"

Transcriptie

1

2 Aan het thuisfront. Velen hebben manlief de laatste tijd veel avonden en zaterdagen moeten missen, omdat hij weer naar Eindhoven moest. Wat was daar nou toch allemaal te doen? En ook zo vaak? In dit overzicht willen we jullie laten zien hoeveel werk er verzet is om alles weer in gereedheid te krijgen voor de Dakar Aan de auto s is keihard gewerkt om weer de strijd aan te kunnen gaan met de welbekende concurrenten, Kamaz, Iveco en Tatra. Uiteraard kan de inzet van de jongens niet tot stand komen zonder de steun van het thuisfront, daarom willen wij jullie dan ook enorm bedanken voor het feit dat jullie deze steun, het geduld en begrip op hebben kunnen brengen, zodat de mannen aan de auto s konden werken. Om elkaar voor vertrek nog eens te zien en te spreken is er, zoals bekent, een avond georganiseerd op 17 december aanstaande. Een goed moment om ook kennis te maken met elkaar voor diegene die daar nog niet toe in de gelegenheid zijn geweest. Op 26 december zal het team vanaf Schiphol vertrekken richting Argentinië, op de vlucht die gepland staat om uur. Vanuit Eindhoven gaat er, zoals elk jaar, een bus waar de teamleden en hun partner in kunnen stappen om zo met elkaar naar Schiphol af te reizen. De Rally zal op nieuwjaarsdag starten in Mar del Plata en op 15 januari zal de finish zijn in Lima, Peru. De rustdag is dit jaar op 8 januari in Copiapo, Chili. In dit document vinden jullie de reisinformatie die op dit moment bekent is en uiteraard een overzicht van de laatste maanden in de werkplaats in Eindhoven.

3 Aan het thuisfront. Dakar 2012 is dichtbij. Na een succesvol eerste jaar als VeKa MAN with a mission team, met twee trucks in de top 10 van de eindklassering, en daarmee het meest succesvolle Nederlandse team in het vrachtwagenklassement, willen we voor 2012 een gooi doen naar nog meer succes. Het jaar 2011 begon met de deelname aan de Dakar Argentina-Chile, met een 5 de en 7 de positie in de eindrangschikking. In de zomer van 2011, werd met succes deelgenomen aan de Silkwayrally Moscow-Sochi. In deze rally kwam het snelheidspotentieel van Peter Versluis en Pascal de Baar duidelijk tot uiting, waardoor een hoge eindklassering in de Dakar 2012, een reëel doel is. Voor 2012 is het plan om met 4 wedstrijdtrucks, de Dakar aan te gaan vangen en het team nog nadrukkelijker op de kaart te zetten met goed en snel materiaal, professionele organisatie, veel exposure op TV, internet en social media en uiteraard ook weer een exclusieve sponsordag na de Dakar.

4 Start voorbereiding Na de Dakar 2011, waren er een aantal zaken die in het team gewenst waren om uit te voeren voor de komende wedstrijden. Ook was er uiteraard de auto van Peter welke gehavend uit de strijd was gekomen en weer opgelapt moest worden. Al met al was het al snel duidelijk dat er veel werk lag voor de mannen. De wens was om met een nieuwe opbouw te gaan rijden in de komende wedstrijden. De auto s werden ieder jaar al compleet gedemonteerd en opnieuw opgebouwd, maar nu moest er daarnaast ook nog eea vernieuwd worden. De opbouw zou compleet vernieuwd worden met een ander ontwerp en minder gewicht. Deze opbouw zou gebouwd worden door Jack Oosterwijk uit Sleeuwijk. Jack en zijn mensen hebben de eerste opbouw voor de Silkway Rally al gereed gekregen en geplaatst op de Truck van Peter. Ook konden we hiermee Jack, als nieuw teamlid voor Dakar 2012 verwelkomen. Er lagen op een gegeven moment uitsluitend chassis in de werkplaats en alleen de auto van Marcel van Vliet stond nog op de wielen en werd regelmatig ingezet bij diverse sponsorevenementen.

5 Vorderingen Eerst demonteren en dan opbouwen. Na de Dakar werden de auto s heel snel alweer geprepareerd voor de sponsordag in maart op de Kurenpolder in Hank. Deze dag was een groot succes. Echter op dit evenement hebben de auto s flink voor de kiezen gekregen en leek het wel of er nog een Dakar mee gereden was. Nu moest er echt begonnen worden met het compleet opnieuw opbouwen en verbeteren van de trucks. Hier zag je direct de vorderingen van het gehele traject.

6 Vorderingen..

7 Vorderingen.. Er stond al een geweldig team tijdens de Dakar 2011, maar ook hier werd de invulling gewijzigd. Doordat er met meer wedstrijdauto s in de Dakar 2012 meegedaan wordt, was het ook noodzaak het team uit te breiden. Een nieuwe rijdersequipe werd toegevoegd in de personen van Pascal de Baar, Wouter de Graaff en Martin Roesink. En als monteur kwam Tonny van Schaik vanuit Twello. Ook kwam er vanuit het Werkendamse versterking in de personen van Jack Oosterwijk, Gerben de Jong en Dirk Verhorst. Naast deze mensen kwamen er direct uit het Brabantse nog een aantal zeer welkome versterkingen, namelijk: Toon van Lievenogen, Koos van Tienen, Andre van Hees en Sjaak van Kempen daarnaast traden Harrie Schuurmans en Frank Deenen in vast fulltime dienstverband. Voor de equipes werden als navigator van Peter, Jurgen Damen toegevoegd en als monteur bij Marcel, Peter Bell. Al met al een forse groei in het team.

8 Sponsoring.. Op het gebied van sponsoring zijn er de nodige verschillen t.o.v. vorig jaar. Gelukkig hebben we veel sponsoren kunnen behouden en een aantal nieuwe sponsors kunnen toevoegen aan het team, wat ook zeer noodzakelijk was. De bedrijven die we als nieuwe sponsor hebben mogen verwelkomen zijn allen zeer enthousiast en hebben de intentie om meerdere jaren met ons te gaan samenwerken. Een goed teken denken we en ook vertrouwen biedend voor de aankomende jaren. Op deze manier kunnen we het team in stand houden en mooie evenementen en wedstrijden tegemoet zien.

9 Richting vertrek November kwam steeds dichterbij, het moment van inschepen was op 22 November. Naar het moment van vertrek werd door het gehele team toegewerkt, auto s klaar, voorraden erin, reserve onderdelen, kleding, bestickeren van de trucks en ga zo maar door. Alles moest af en dit legde een enorme druk bij iedereen. De eindsprint was zwaar maar het is gelukt. Op de 22 ste ging al het materiaal aan boord van het schip in LeHavre, nadat er eerst op de 9 de al drie voertuigen ingescheept waren vanwege de enorme drukte qua deelnemende teams.

10 Vertrek.. Zoals eerder vermeld zal het vertrek van het team op 26 december zijn met een vlucht welke gepland staat voor uur. Verdere info over de reis vindt je hier: De organisatie die de reizen begeleid is: Noot: Uiteraard ontvangt iedereen nog een lijst met contactgegevens voor de thuisblijvers.

11 Dakar 2012 De aankomende Dakar 2012, wordt weer een reis naar het onbekende. Voor de aanstaande editie is er een derde land toegevoegd aan de te rijden route, namelijk Peru. In dit land is nog niet eerder gereden en kunnen, na Chili, dit land voor de laatste 4 proeven van de rally. Hierbij ook het etappeschema, voor zover op dit moment bekent. Etappeschema 1ste etappe (1 januari):mar Del Plata/Arg - Santa Rosa de la Pampa (796 km verbinding; 60 km race tegen de klok) 2de etappe (2 januari):santa Rosa de la Pampa - San Rafael (486 km verbinding; 295 km race tegen de klok voor motoren, quads en vrachtwagens, 290 km voor auto's) 3de etappe (3 januari):san Rafael - San Juan (293 km verbinding; 270 km race tegen de klok voor motoren en quads, 208 km voor auto's en vrachtwagens) 4de etappe (4 januari):san Juan - Chilecito (388 km verbinding; 326 km race tegen de klok) 5de etappe (5 januari):chilecito - Fiambala (151 km verbinding, 265 km race tegen de klok voor motoren en quads; 246 km verbinding, 177 km race tegen de klok voor auto's en vrachtwagens) 6de etappe (6 januari):fiambala/arg - Copiapo/Chi (394 km verbinding; 247 km race tegen de klok) 7de etappe (7 januari):copiapo - Copiapo (154 km verbinding; 444 km race tegen de klok) 8 januari (rustdag) 8ste etappe (9 januari):copiapo - Antofagasta (209 km verbinding; 477 km race tegen de klok) 9de etappe (10 januari):antofagasta - Iquique (9 km verbinding; 557 km race tegen de klok) 10de etappe (11 januari):iquique - Arica (317 km verbinding; 377 km race tegen de klok) 11de etappe (12 januari):ariqua/chi - Arequipa/Per (171 km verbinding, 538 km race tegen de klok voor motoren en quads; 120 km verbinding 120, 478 km race tegen de klok voor auto's; 120 km verbinding, 432 km race tegen de klok voor vrachtwagens) 12de etappe (13 januari):arequipa - Nasca (259 km verbinding, 246 km race tegen de klok voor motoren en quads; 440 km verbinding, 246 km race tegen de klok voor auto's en vrachtwagens) 13de etappe (14 januari):nasca - Pisco (76 km verbinding; 276 km race tegen de klok) 14de en laatste etappe (15 januari, podia in Lima): Pisco - Lima (254 km verbinding; 29 km race tegen de klok) Totaal km, waarvan km race tegen de klok voor motoren en quads km, waarvan km race tegen de klok voor auto's km, waarvan km race tegen de klok voor vrachtwagens

12 Route Hierbij de route voor Dakar 2012,

13 Tenslotte.. Om dit overzicht af te sluiten willen we jullie nog graag op de hoogte brengen van hoe zijn ze te volgen? Op de website zullen weer dagelijks nieuwsberichten en dagverslagen worden geplaatst om te vertellen hoe het de mannen vergaat. Daarnaast de voor velen al bekende Facebook pagina Ook dit jaar is er weer een overeenkomst met RTLGP en zullen de auto s, het bivak en de bewegingen van het team door RTLGP in beeld worden gebracht. Voor de Dakar zal er door hetzelfde RTLGP een special worden uitgezonden over ons team. In deze special komen onze mensen aan het woord, maar ook een aantal sponsoren. Deze special zal in het teken staan van de voorbereidingen naar de Dakar. Een leuke kijk in de keuken van het team. Jullie zullen vanaf tweede kerstdag manlief weer moeten missen, maar ze gaan voor een mooi avontuur en jullie kunnen trots zijn op deze bikkels! Bedankt.

Jasper Riezebos. Op weg naar Dakar...

Jasper Riezebos. Op weg naar Dakar... Op weg naar Dakar... 3 Biografie Naam Adres Sonnenbergweg 5 8271 RJ IJsselmuiden E-mail rally-sportriezebos@live.nl Telefoon 06-201 64 232 Korte kennismaking Mijn naam is, een echte motorcrossliefhebber.

Nadere informatie

DAKAR 2013. Petronas Team De Rooy IVECO

DAKAR 2013. Petronas Team De Rooy IVECO DAKAR 2013 Petronas Team De Rooy IVECO Agenda Punten Team 2013 Service Team Team Leden Indeling Trucks en monteurs Structuur Doelstelling Datums Bivak Diverse Team 2013 - Gerard Tom Darek Torpedo - Hans

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Eerder dan aangekondigd is hier weer al een nieuwsbrief. In de afgelopen twee weken is er veel gebeurd en 7 september komt nu

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300 Sponsoring Seizoen 2018 Wie ben ik? Ik ben Birgit Scheffer, 20 jaar en ik kom uit Drachten. Ik heb één héle grote passie, namelijk; MOTORSPORT! Sinds kleins af aan ben ik gek op motoren. Ik ben op gegroeid

Nadere informatie

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring.

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Algemene informatie Pennucci Racing is een jong en enthousiast raceteam, met toch al behoorlijk wat ervaring in de racesport. Pennucci

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I.

GPT RallY. Kalmarweg 14/ JG Groningen. The Netherlands T. +31 (0) F. +31 (0) E. I. GPT RallY Kalmarweg 14/10 9723 JG Groningen The Netherlands T. +31 (0)50 211 00 73 F. +31 (0)50 311 33 12 E. info@gptrally.nl I. www.gptrally.nl fotografie / photography MCH photography Dakarworld photography

Nadere informatie

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL

29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL 29 september 2017 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL Beste deelnemer, Op vrijdag 29 september 2017 wordt de derde editie van de Miles of Pleasure rally gereden. De Miles of Pleasure rally is een eendaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Nieuwsbrief Oktober 2015 Vooraf Nu het nieuwe studiejaar goed en wel is begonnen en iedereen weer een beetje in het ritme zit, zijn de leden van de Hanze Racing Division druk in de weer om alle werkzaamheden

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE AFRICA Eco RACE 2010

PRAKTISCHE INFORMATIE AFRICA Eco RACE 2010 PRAKTISCHE INFORMATIE AFRICA Eco RACE 2010 27 december 2009-10 januari 2010 TIMING Maandag 1 juni 2009 Maandag 30 november 2009 Zondag 27 december 2009 Maandag 28 december 2009 Dinsdag 29 december 2009

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi

Jaargang 4. Programmaboekje jeugdtoernooi Jaargang 4 Programmaboekje jeugdtoernooi Premium Partner Hoofdsponsor VOORWOORD 1 We zijn enorm trots op alweer de 4e editie van het Lycurgus Openlucht Jeugdtoernooi. Het is voor ons als organisatie ook

Nadere informatie

Onderhoud 2012 (week 5) tot

Onderhoud 2012 (week 5) tot Onderhoud 2012 (week 5) 30-01-2012 tot 03-02-2012 Afgelopen maandag was eindelijk de dag dat de HuMo s (hulpmotoren) en de generatoren van boord gingen, wat een flinke klus leek te worden was uiteindelijk

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen

SADSCORSICA 2014TOUR. 2014 SADS Geert Jansen 1 8 Daagse rondreis op Corsica (Fr.), inclusief: Retour vliegticket Köln-Bonn / Corsica Vertrek Köln-Bonn 12 april 2014 (o.v.b.) Vertrek Corsica 19 april 2014 (o.v.b.) Overnachting in hotels Half pension

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport. Geldig vanaf 15 december 2013

Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport. Geldig vanaf 15 december 2013 400 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) Eindhoven Station } Eindhoven Airport 2014 Geldig vanaf 15 december 2013 Welkom in de bus! Elke dag reizen meer dan 80.000 mensen met Hermes.

Nadere informatie

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Wat? ScancoveryTrial SPONSORED BY CLOUD 9 De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 5 juli 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 5 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

28 september 2018 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL. Editie 4

28 september 2018 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL. Editie 4 28 september 2018 WIJ DAGEN JOU UIT VOOR HET GOEDE DOEL Editie 4 Beste relatie, Op vrijdag 28 september 2018 wordt de vierde editie van de Miles of Pleasure rally gereden. De Miles of Pleasure rally is

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017... van Margaret Dag lieve lezers, Hier dan eindelijk weer eens een nieuwsbrief. Het heeft even geduurd, maar hopelijk is deze nieuwsbrief het wachten waard geweest. U kunt hieronder

Nadere informatie

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station

Zuidoost-Brabant. Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel. Heesterakker <> Eindhoven Station Sterrenlaan <> Eindhoven Station 4 404 Heesterakker Eindhoven Station Sterrenlaan Eindhoven Station l. a t u e Buslijnen 06 Zuidoost-Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 3 december 05 803 / 3--05 nnetfolder

Nadere informatie

Hierbij ons eerste nieuws! Wij willen jullie op de hoogte houden van onze activiteiten door middel van een nieuwsbrief per mail!

Hierbij ons eerste nieuws! Wij willen jullie op de hoogte houden van onze activiteiten door middel van een nieuwsbrief per mail! Hierbij ons eerste nieuws! Wij willen jullie op de hoogte houden van onze activiteiten door middel van een nieuwsbrief per mail! De eerste Challenge zit erop! Afgelopen zondag hebben wij onze eerste Challenge

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE VOOR HET NIEUWE JAAR

ALLE INFORMATIE VOOR HET NIEUWE JAAR TOPSPINNER ALLE INFORMATIE VOOR HET NIEUWE JAAR # T VDEBOCHT 4 0 E J A A R G A N G - T O P S P I N N E R 2 0 1 8 D e v e r n i e u w d e t o p s p i n n e r i n j e h a n d e n! V i n d h i e r a l l e

Nadere informatie

SCHEVENINGEN ZEILRACE & RALLY: START 15 JULI 2017, BESTEMMING PLYMOUTH (UK)

SCHEVENINGEN ZEILRACE & RALLY: START 15 JULI 2017, BESTEMMING PLYMOUTH (UK) Artikel: Website (Rotterdamsche Zeilvereeniging) Auteur: Wytse Bouma/Peter de Weerdt SCHEVENINGEN ZEILRACE & RALLY: START 15 JULI 2017, BESTEMMING PLYMOUTH (UK) Op 15 juli 2017 om 17.00 uur in de middag

Nadere informatie

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Welkom Agenda: Waarom naar Euskirchen? Wat moet ik me voorstellen bij een gezamenlijk kamp? Voorbereidingen Euskirchen Waar ligt dat? Vervoer naar Euskirchen

Nadere informatie

Individueel mannen. 1. Jim Otter Leersum 1.18, Machiel Ittmann Hilversum 1.19, Ferdinand Oldeman Moordrecht 1.21,00. Individueel vrouwen

Individueel mannen. 1. Jim Otter Leersum 1.18, Machiel Ittmann Hilversum 1.19, Ferdinand Oldeman Moordrecht 1.21,00. Individueel vrouwen De 22e Triathloon is weer uitstekend verlopen. De uitslagen zijn ondertussen naar alle deelnemers gestuurd en we hopen ze spoedig op de website geplaatst te hebben. Hieronder de overall uitslagen: 1 /

Nadere informatie

5 juni 2016 de gezelligste klassiekerrit door de liemers en de achterhoek voor oldtimers / oude motoren en nostalgische cabrio s

5 juni 2016 de gezelligste klassiekerrit door de liemers en de achterhoek voor oldtimers / oude motoren en nostalgische cabrio s Kijk op onze facebook pagina voor leuke prijzen! 5 juni 2016 de gezelligste klassiekerrit door de liemers en de achterhoek voor oldtimers / oude motoren en nostalgische cabrio s www.diemsetorenclassic.nl

Nadere informatie

De basis van ons verhaal!

De basis van ons verhaal! De basis van ons verhaal! Waarom een autotoertocht voor Villa Pardoes? In acht dagen rijden Jan Heijmans, Jeroen Vermeer, Stijn van der Heijden en Stefan Methorst met twee auto's ruim 7.000 kilometer kris

Nadere informatie

Boofzheim Basis Informatie

Boofzheim Basis Informatie Boofzheim Basis Informatie Boofzheim is een mooi dorpje in de Elzas met veel vakwerkhuisjes. De vertrekhaven ligt aan het Rijn- Rhone kanaal in een rustige en landelijke omgeving en ongeveer 1,5 km van

Nadere informatie

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013.

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. De Dreefse trappers die vorig jaar hadden deelgenomen aan de koers in Meer keken met veel plezier terug op deze dag. Dit jaar zouden we

Nadere informatie

Sterk in Speciaalbouw

Sterk in Speciaalbouw Sterk in Speciaalbouw Sinds 1972 is de naam Jack Oosterwijk niet meer weg te denken uit de wereld van aanhangwagens. Het bedrijf heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op de markt

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN!

SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! SPONSORBROCHURE SEIZOEN 2015-2016 SAMEN STERK VOOR VOETBALVERENIGING FC BERGEN! VOORWOORD WELKOM Bij Voetbalvereniging FC Bergen. Een voetbalclub die uitgaat van de basis, namelijk liefde voor en plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

nieuwsbrief term Lieve allemaal,

nieuwsbrief term Lieve allemaal, Lieve allemaal, De aard van onze school is dat het een constante golf -van verandering is. Dat vraagt veel flexibiliteit van de -leerkrachten, het bestuur, MT en niet te vergeten jullie als ouders en jullie

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer Nieuws van de school 2. Colofon 4 Bijlagen

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer Nieuws van de school 2. Colofon 4 Bijlagen Nieuws Nummer 2 2015-2016 15-12-2015 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Nieuws van de school 2 VSO winkel 2 Venlo on Ice 3 Kerstviering 3 Voorleesontbijt 3 Afscheid Marjo

Nadere informatie

Wellness Centre Ameide

Wellness Centre Ameide Wellness Centre Ameide Uitgever W.C.A. / GdR Jaargang nr. 4 Nummer 3 Datum 16-03-2003 MEN S HEALTH CHALLENGE 2005 Op 5 maart was het weer zover. Het WCA organiseerde voor de 3 e keer een roeimarathon op

Nadere informatie

25 augustus 2012 toertocht Diekirch-Valkenswaard.

25 augustus 2012 toertocht Diekirch-Valkenswaard. 25 augustus 2012 toertocht Diekirch-Valkenswaard. Zoals bekend wordt op de laatste zaterdag van augustus de toertocht DiekirchValkenswaard verreden. De leden van de ATB groep hadden deze rit een maand

Nadere informatie

Deelname Iveco en FPT Industrial aan Dakar 2015

Deelname Iveco en FPT Industrial aan Dakar 2015 Deelname Iveco en FPT Industrial aan Dakar 2015 Team PETRONAS/DEROOY/IVECO presenteert zich voor de volgende editie van 's werelds beroemdste offroad rally, Dakar 2015. Er zijn drie Iveco-trucks klaargemaakt

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Team GerCor gaat deze beleving aan om in het heetst van de strijd een bijdrage te leveren aan de 400.000 kinderen die in armoede leven, een gelukkig(er) leven te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Sponsorbrochure. T:

Sponsorbrochure.  T: Sponsorbrochure info@curacaoculinair.com www.curacaoculinair.com T: +599 9521 8956 GEACHTE FIJNPROEVER, Anouk de Raaf Het eerste weekend van april in 2018 vindt Curaçao Culinair voor de derde keer plaats.

Nadere informatie

FOUR MEN ONE MISSON LIBYA RALLY HERE WE COME STEVE DJETEN WITTEN JEAN KNOKKE-HEIST

FOUR MEN ONE MISSON LIBYA RALLY HERE WE COME STEVE DJETEN WITTEN JEAN KNOKKE-HEIST FOUR MEN ONE MISSON LIBYA RALLY HERE WE COME STEVE DJETEN WITTEN JEAN KNOKKE-HEIST 1. Donderdag 17 april Fez: technische & administratieve controle 2. Vrijdag 18 april Etappe 1: Fez Bouarfa 3. Zaterdag

Nadere informatie

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

Saab Historic Rally Team

Saab Historic Rally Team Saab Historic Rally Team Inhoudsopgave 1. Saab Historic Rally Team 1.1 Aanleiding 1.2 Doelstelling 1.3 Doelgroep 2. Teamleden SHRT 2.1 Lidmaatschap 2.2 Rechten en plichten teamleden 3. Saab Club Nederland

Nadere informatie

Ardennen weekend 2017

Ardennen weekend 2017 Ardennen weekend 2017 Al voor de vierde keer heeft de OTMV afd. Noord Brabant een Ardennen weekend georganiseerd. Het wordt steeds meer een weekend met de partner. 29 trekkers en 19 bijrijders die de route

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

legalee editi SPONSORBOEK EDITIE 2015 STOUTER DA

legalee editi SPONSORBOEK EDITIE 2015 STOUTER DA 12 legalee editi SPONSORBOEK EDITIE 2015 STOUTER DA N STOUT e ie Feestelijke 12e edit STOUTE CR 12 ED E NUNSPEET De Stoute Cross Nunspeet wordt komend najaar alweer voor de twaalfde keer georganiseerd.

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden.

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Beste 4x4ders, Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Zoals u wellicht hee4 gelezen in de agenda van 4x4 España gaan wij mei 2016 richbng Marokko. Waar we ca. 14 dagen

Nadere informatie

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie.

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. NIEUWSBRIEF 16 mei 2010 Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. De 2 e race in de 3D-Cup ligt nu alweer achter ons, maar goed gekozen om dit te combineren met Hemelvaart zodat nu ook de kinderen weer van de

Nadere informatie

Voorjaarsrit Nieuwsbrief. Brand Bier Wielerteam.

Voorjaarsrit Nieuwsbrief. Brand Bier Wielerteam. Digitale nieuwsbrief Nieuwsbrief Brand Bier Wielerteam www.brandbierwielerteam.nl 3 e jaargang Nummer 8 Oplage: 250 ex. Contactadres: brandbierwielerteam@gmail.com Voorjaarsrit 2017 Op zondag 2 april werd

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie

stappen aan boord van Volvo Ocean Race(r) OCEANRACESACADEMY.COM

stappen aan boord van Volvo Ocean Race(r) OCEANRACESACADEMY.COM Scheveningse ondernemers stappen aan boord van Volvo Ocean Race(r) OCEANRACESACADEMY.COM VO60 BouDragon in de Scheveningse haven Wie zijn wij? Hans Bouscholte, voormalig Volvo Ocean Race schipper, heeft

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem.

Beets groep Purmerend, Koninklijke Saan Diemen en Molenaar Haarlem. Beste vrienden van Scouting Diemen, Na onze laatste nieuwsbrief van september bent u natuurlijk al een kijkje wezen nemen in het Diemerbos. Met u doen veel andere mensen dat..want de bouw van onze blokhut

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 400 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport Buslijnen 2015 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 14 december 2014

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes

APRIL LEJOG ROYAL. PETROL & WINE programma 2015 data onder voorbehoud de reizen gaan door bij deelname van minimaal 10 equipes PETROL & WINE 2015 Het nieuwe jaarprogramma van Petrol & Wine voor 2015, met veel nieuwe reizen, maar op de vertrouwde leest geschoeid: bijzondere hotels van topklasse, schitterende wegen speciaal geselecteerd

Nadere informatie

27 september 2019 SPONSOR ONS EN STEUN HET GOEDE DOEL

27 september 2019 SPONSOR ONS EN STEUN HET GOEDE DOEL 27 september 2019 SPONSOR ONS EN STEUN HET GOEDE DOEL Beste relatie, Op vrijdag 27 september 2019 vieren wij met de Stichting Miles of Pleasure ons eerste lustrum. Op deze dag zal alweer de vijfde editie

Nadere informatie

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, juni 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles te

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Paracycling & junioren

Paracycling & junioren Sponsorbrochure Healthy Ageing Tour is een vijfdaagse UCI wielerwedstrijd waarvoor jaarlijkse de vrouwelijke wereldtop naar Noord Nederland komt. In 2018 vindt de wedstrijd plaats van 4 t/m 8 april. Afgelopen

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg.

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Bestuurslid op de TV bij L1. 7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Begin januari werd het ROL via de provincie gevraagd een bijdrage te leveren

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE

14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE 14 t/m 16 juli 2017 SPONSORBROCHURE Een nieuwe start Voor u ligt de sponsorbrochure van het Nederlands Kampioenschap Dressuur 2017. In enkele jaren zijn deze kampioenschappen op ons Nationaal Hippisch

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure

Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Rabobank Gouden Pijl Al 37 jaar één met de regio Sponsorbrochure Dinsdag 12 augustus 2014 Inhoudsopgave 3 Van de voorzitter 4 & 5 Gouden Pijl Middagprogramma 6 & 7 Gouden Pijl Avondprogramma 8 Breng uw

Nadere informatie

ZEIL DE VOLVO OCEAN RACE MET ONS MEE! Stap aan boord van onze VO60 BOUDRAGON

ZEIL DE VOLVO OCEAN RACE MET ONS MEE! Stap aan boord van onze VO60 BOUDRAGON ZEIL DE VOLVO OCEAN RACE MET ONS MEE! Stap aan boord van onze VO60 BOUDRAGON Partners van Oceanraces Academy: Supporters van: OCEANRACESACADEMY.COM VO60 BouDragon in de Scheveningse haven Wie zijn wij?

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie