Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie"

Transcriptie

1 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 19 maart 2013 Aanwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder B. Boelhouwers, wethouder P.R. Riedijk, wethouder A.J. Herweijer, wethouder G.P. Boluijt, secretaris : 9.00 uur Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie 1. Besluitenlijst van de vergadering van 12 maart 2013 Ongewijzigd vastgesteld. 2. BenW-voorstellen 1.1 Herinrichting Voorstraat Numansdorp In 1 e aanleg besproken. Portefeuillehouder 14/5 RBZ 16/4 1/11 Bron:

2 Besluit: 1. Wethouder Flieringa aan te stellen als projectwethouder. 2. Het Plan van Aanpak herinrichting Voorstraat Numansdorp vast te stellen. 3. Dit Plan van Aanpak conform bijgevoegd voorstel ter kennisname aan te bieden aan de gemeenteraad. 4. In het kader van het nieuwe GVVP een definitief besluit te nemen over het al dan niet instellen van eenrichtingsverkeer op de Koninginneweg. Flieringa draagt zorg voor verwerking gemaakte opmerkingen en een 2 e bespreking in college. 2/11 Bron:

3 5. Het Programma van Eisen herinrichting Voorstraat Numansdorp conform bijgevoegd voorstel ter vaststelling aan te bieden aan de gemeenteraad. 6. Direct na vaststelling van het Programma van Eisen een informatiebijeenkomst te organiseren voor de groep Gebruikers. 7. De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel voor te stellen om het investeringsbudget van ,00 beschikbaar te stellen voor de herinrichting van de Voorstraat. 8. Af te wijken van het inkoop- en aanbestedingsbeleid ten behoeve van de ontwikkeling van de inrichtingsplannen conform een nader uit te werken opdracht. 9. De kosten voor het opstellen van een inrichtingsplan conform Plan van Aanpak ten laste te brengen van de investering herinrichting Voorstraat. 1.2 Restitutie havengelden Conform. 3/11 Bron:

4 Besluit: 1. De eigenaren van de Antiquiteit een bedrag van 563 aan havengelden te restitueren. 2. De eigenaar hierover middels bijgevoegde brief te informeren. 1.3 Vestigen recht van Opstal SSS Conform. 4/11 Bron:

5 Besluit: 1. Instemmen met de vestiging van een opstalrecht ten behoeve van de gebouwen van SSS, lopende tot 1 oktober 2020 onder de volgende voorwaarden: - Bij beëindiging of geen verlenging van de huurovereenkomst voor de voetbalvelden door: o niet- nakoming van de huurvoorwaarden; o opzegging van de zijde van de huurder; o opzegging van de zijde van de gemeente; komt het opstalrecht te vervallen. - Wij nemen in de opstalovereenkomst op dat bij tussentijdse beëindiging van het opstalrecht door de grondeigenaar (gemeente) de waarde van de door opstalhouder gestichte gebouwen door de gemeente wordt vergoed, welke waarde wij op de in de huurovereenkomst omschreven wijze zullen vaststellen. - Indien opstalhouder tussentijds het opstalrecht beëindigd of de huur van de grond opzegt, vergoedt de gemeente geen bijdrage voor de opstallen. - De kosten voor het vestigen van het opstalrecht komen voor 5/11 Bron:

6 2. Instemmen met de concept overeenkomst voor de vestiging recht van opstal. 3. Instemmen met de aanbiedingsbrief aan Stichting Beheer Sportcomplex Klaaswaal (SSS) 1.4 Plan van Aanpak vrijkomende locatie gemeentewerf Numansdorp Ad 1 en 2: Conform. Ad 3: Portefeuillehouder beoordeelt mededeling aan commissie. RBZ 16/4 mededeling Besluit: 1. In te stemmen met het plan van aanpak voor de vrijkomende locatie van de gemeentewerf aan de Vlielanderstraat; 2. In te stemmen met de dekking van de benodigde middelen ad ,00 via de Nota stand van zaken bouwgronden per 31 december 2012; 3. de commissie RBZ via de bijgevoegde mededeling informeren. 1.5 Transformatie Sociaal Domein Hoeksche Waard Conform. Portefeuillehouder herbeoordeelt MZ 17/4 6/11 Bron:

7 Besluit: 1. Kennisnemen van de projectopdracht Visie op het Sociaal Domein ; 2. Kennisnemen van de concept-notitie Visie op het Sociaal Domein ; 3. De concept-notitie Visie op het Sociaal Domein vrijgeven voor inspraak met het maatschappelijk middenveld; 4. Instemmen met de projectstructuur transformatie Sociaal Domein in de Hoeksche Waard; mededeling aan commissie. Nu te summier van opzet. mededeling 7/11 Bron:

8 5. Instemmen met het advies om bij voorkeur de benodigde capaciteit voor het transformatieproces uit de eigen ambtelijke organisaties te halen. Lukt dit niet dan de capaciteit extern in te huren. Bij voorkeur de inhuur binnen de projectstructuur via één bureau te laten lopen; 6. Voor te stellen om de maximaal benodigde middelen voor 2013, 2014 en 2015 ad ,00 beschikbaar te stellen (15.1% van de totale kosten voor de Hoeksche Waard max ,00) met de opdracht aan het RMT om via eigen inzet de kosten zo laag mogelijk te houden. 7. Dit bedrag te dekken door middel van de inzet van de reserve invoeringsbudget wet werken naar vermogen ( ,00) 8. De raad bij de bestemming van het jaarrekeningsresultaat voorstellen het resterende bedrag ( ,00) beschikbaar te stellen uit het rekeningsresultaat Het RMT de opdracht te geven om samen met het MOHW en de programmamanager van het SOHW de projectstructuur verder uit te werken en te implementeren. 8/11 Bron:

9 1.6 Nieuwe raad van toezicht stichting Acis en begroting 2013 Conform. 14/5 ingekomen stuk Besluit: 1. Het benoemingsbesluit raad van toezicht stichting Acis, de tekst algehele statutenwijziging stichting Acis en de begroting 2013 van de stichting Acis voor kennisgeving aannemen en deze ter kennisname van de raad brengen. 1.7 Projectopdracht Aanbesteding leerlingenvervoer Conform Besluit: 1. Instemmen met de projectopdracht Aanbesteding leerlingenvervoer Aanvraag sponsorverzoek HW Wonen Conform. Besluit: 1. Het sponsorverzoek van HW Wonen voor Alpe d HuZes afwijzen 2.1 Pilot voor buurtpreventie Conform. Besluit: 1. Instemmen met het plan van aanpak. 2.2 Managementletter 2012 Deloitte Conform. Besluit: 1. Kennis nemen van de managementletter Beheersing EMU saldo Conform. MZ 17/4 ingekomen stuk 9/11 Bron:

10 Besluit: 1. Kennis nemen van de brief van het Ministerie van Financiën Proefdraaien beheersing EMU-saldo Handhaven van huidige investeringsniveau en vooralsnog geen actieve maatregelen te treffen. 3.1 Brugdagen 2013 Conform. Besluit: 1 Vrijdag 27 december 2013 aan te wijzen als brugdag. 2 Het mandaat voor het aanwijzen van brugdagen te leggen bij HD. 3.2 Beantwoorden mailberichten. Met tekstuele aanvulling akkoord. Besluit: 1. Ter beantwoording van de mailberichten bijgevoegde brief versturen. 3. Regionale aangelegenheden/sohw - 4. Perscontacten - 5. Uitnodigingen - 10/11 Bron:

11 6. Rondvraag en mededelingen Voorbereiding nieuw GVVP In aanwezigheid van de dames Jacobs en De Jong-Voogt discussieert het college over de te treffen maatregelen en prioritering. Wethouder Flieringa organiseert vervolgproces om te komen tot besluitvorming. 7. Sluiting Voorstel ZZP-er in beeld Volgende week behandeling in college. Volgende vergadering: 26 maart 2013 Vastgesteld in de vergadering van 26 maart 2013, de secretaris, de voorzitter, 11/11 Bron:

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 16 juli 2013 Aanwezig Afwezig Aanvang : J.J. Luteijn, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder A.J. Herweijer, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 29 juni Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 29 juni Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 6 juli 2010 Aanwezig Afwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.R. Riedijk, wethouder G.P. Boluijt, secretaris : H.J.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1.1 Groepsaankoop zonnepanelen Conform RBZ mededeling

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1.1 Groepsaankoop zonnepanelen Conform RBZ mededeling BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 17 september 2013 Aanwezig Aanvang : G.P. Boluijt, secretaris J.J. Luteijn, voorzitter B. Boelhouwers, wethouder H.J. Flieringa, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 7 september 2010 Aanwezig : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder Ch.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van maandag 20 juni 2011 Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van maandag 20 juni 2011 Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 28 juni 2011 Aanwezig Aanvang : F.D. van Heijningen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014

Besluitenlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 enlijst van de College van B&W van 4 maart 2014 Datum: 4 maart 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 januari 2011 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 23 augustus 2011 Aanwezig Afwezig Aanvang : F.D. van Heijningen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 21 april 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 4 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 21 januari 2014 Aanwezig Aanvang : G.P. Boluijt, secretaris J.J. Luteijn, voorzitter B. Boelhouwers, wethouder H.J. Flieringa, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 25 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 september 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van maandag 8 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 22 december 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, J.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 1 november 2016 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J.Luteijn Secretaris: A. Buijserd Aanwezig: B. Boelhouwers, A. Buijserd, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 16 februari 2010 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 3 maart 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 9 juni 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, G. Broekhuizen,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 23 december 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, J.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 december 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 5-12-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Severeijns,

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

Voor de uitvoering ervan zijn financiële middelen nodig, voor ,=.

Voor de uitvoering ervan zijn financiële middelen nodig, voor ,=. Memo Aan: Gemeenteraad Cc: Van: College van Burgemeester en Wethouders Datum: 17 mei 2017 Kenmerk: 17ini01544 Onderwerp: Jaarplan 2017 Sociaal Domein Achterhoek Aanleiding Op 14 februari 2017 hebben de

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 januari 2014 Aanwezig: De heer P.H.G. Verlinden (locoburgemeester) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen (wethouder) De heer J.F.M. van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 25 OKTOBER 2016 Aanwezig : Burgemeester T. Cnossen : Wethouder D.P. de Kruif : Wethouder G.A. de Kruif : Secretaris S.M.T. van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 20 september 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 20 september 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 27 september 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-03270/Z.07090 Besluitenlijst

Nadere informatie

Datum vergadering 25 oktober 2011

Datum vergadering 25 oktober 2011 Gemeente Langedijk Datum vergadering 25 oktober 2011 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F.

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 27 januari 2015, Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 27 januari 2015, Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 3 februari 2015 Week 06 Aanwezig:, G. Bekhuis,, J. Kes, N. van Ginkel en M. van Hal-Vink No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Van 18 juni 2013 openbaar

Van 18 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 11 juni 2013. Advies Akkoord. BW-006079 2 Onderwerp Handhavingsverzoek tegen een frame met leiperen en een carport aan Meerkoethof 3. R Advies en tot: 1.

Nadere informatie

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 6 oktober 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00750 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla Breuer HET COLLEGE

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx, Struijlaart en Heutink-Wenderich, secretaris

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 16 april Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 16 april Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 16 april 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 29 januari 2019 Aanwezig : Dhr. G. Boonzaaijer Dhr J. Lange Dhr. R. Jorg tot 14.00 uur Dhr. J.E. Waaldijk Mevr. J.C. Broekhuis Loco burgemeester Loco

Nadere informatie

Van 20 november 2012 openbaar

Van 20 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2012. Advies Akkoord. BW-003032 2 Onderwerp Laten adopteren van het groene middeneiland op rotondes. R Advies - Instemmen met het in bruikleen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 MAART 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 MAART 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 20 MAART 2018 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 11 augustus 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00597 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Besluitvormend Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 12 MEI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Rikus Jager De heer Klaas Smidt; de heer Erik van Schelven; de heer Homme Geertsma De heer

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 01-06-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 28 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering CONCEPT enlijst HL B&W vergadering Datum 25-06-2018 Tijd 11:00-14:00 Locatie HL Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Toelichting burgemeester, secretaris, 1.1 Openbare besluitenlijst vergadering

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. 13 mei 2014 KDK/00873/i.00437 9.3. Datum: 18 maart 2014 Verzonden: 1 mei 2014

RAADSVOORSTEL. 13 mei 2014 KDK/00873/i.00437 9.3. Datum: 18 maart 2014 Verzonden: 1 mei 2014 RAADSVOORSTEL Raadsvergadering van kenmerk Agendapunt 13 mei 2014 KDK/00873/i.00437 9.3 Datum: 18 maart 2014 Verzonden: 1 mei 2014 Aan de gemeenteraad. Onderwerp: Financien projectorganisatie 3 Decentralisaties

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 februari 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02509/Z.07090 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 11 november 2013

Verslag Dagelijks Bestuur van 11 november 2013 DATUM 11 november 2013 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER Dhr. P.E.J. den Oudsten SECRETARIS dr. ing. G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren P.E.J. den Oudsten (m.u.v. agendapunt E-2

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 DECEMBER 2018 Aanwezig : Burgemeester T. Cnossen : Wethouder D.P. de Kruif : Wethouder M.H. Treep : Wethouder A.J. Vlam : Secretaris

Nadere informatie

Bundel van de Bestuurscommissie Veiligheid, reguliere vergadering. van 8 februari 2019

Bundel van de Bestuurscommissie Veiligheid, reguliere vergadering. van 8 februari 2019 Bundel van de Bestuurscommissie Veiligheid, reguliere vergadering. van 8 februari 2019 A Algemeen A.1 Opening en mededelingen A.2 Besluitenlijst (incl. presentielijst) gezamenlijke vergadering Bestuurscommissie

Nadere informatie

Agenda vergadering B&W - 1 -

Agenda vergadering B&W - 1 - Agenda vergadering B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. (1157) Uitnodigingen. Uitnodiging Gemeente Molenwaard inzake Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2015 in Bleskensgraaf 2. (1163) B&W concept besluitenlijst d.d. 16

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 OKTOBER 2018 Aanwezig : Burgemeester T. Cnossen : Wethouder D.P. de Kruif : Wethouder M.H. Treep : Wethouder A.J. Vlam : Secretaris

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 15 november 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 18-12-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretaris W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, W. Heeg, J. Klink, J.J. de Kloet, F.

Nadere informatie

Openbaar besluit: Ter afdoening naar: Terugkoppeling naar B&W:

Openbaar besluit: Ter afdoening naar: Terugkoppeling naar B&W: Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 5 juli 2016 Nummer: 2016 / 27 - A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard, G.C.

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst - College van B&W

Openbare besluitenlijst - College van B&W Datum 23-04-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie B&W kamer Voorzitter B. Koelewijn Openbare besluitenlijst - College van B&W 1. Besluitenlijst van de vergadering burgemeester en wethouders van 16 april 2019 19INT00476

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 27-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Vastgestelde openbare besluitenlijst collegevergadering van 24-05-2016

Vastgestelde openbare besluitenlijst collegevergadering van 24-05-2016 Nr. Dienst/ Registratienummer 1. Concept openbare besluitenlijst collegevergadering van 17 mei 2016 Backoffice/Informatiebeheer 654557 Y. Arnoldussen-Schors yvonne.arnoldussen@brunssum.nl 045-5278543 Het

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, A. Vader, S. Stroosnijder, J. Elliott Gemeentesecretaris M. van Vliet 2 e loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 oktober 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 4 oktober 2016 1. 9041 Afvalstoffenverordening gemeente Lisse 2017 1. handel de zienswijze af overeenkomstig de bijgevoegde nota. 2. stel de nota van inspraak van de concept Afvalstoffenverordening Lisse 2017 vast. 3.

Nadere informatie

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 15 september 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

2. VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 3 FEBRUARI 2009

2. VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 3 FEBRUARI 2009 datum plaats aanwezig afwezig verslag van 10 februari 2009 Roelofarendsveen de heer B. Eenhoorn, burgemeester de heer J. uit den Boogaard, wethouder de heer A. Kea, wethouder de heer T. van Velzen, wethouder

Nadere informatie

1. Het calamiteitenplan voor de archieven 2016 vast te stellen.

1. Het calamiteitenplan voor de archieven 2016 vast te stellen. BESLUITEN LIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 december 2016 Aanwezig: burgemeester de heer BJ. Bouwmeester, wethouder de heer J. Huizing, wethouder de heer J. Zwiers,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 15 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02346/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Van 15 januari 2013 openbaar

Van 15 januari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 8 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005467 2 Onderwerp Verkoop landbouwperceel Trumpertweg sectie E, nr. 4258, nr. 4259 gedeeltelijk. R Advies Instemmen met

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Van 10 september 2013 openbaar

Van 10 september 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 03 september 2013. Akkoord. BW-006276 2 Onderwerp Bezwaarschrift tegen het besluit van 6 mei 2013 tot het opleggen van maatwerkvoorschriften op grond van

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

1. F.T.J.M. Backhuijs 15 september 2015

1. F.T.J.M. Backhuijs 15 september 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1. F.T.J.M. Backhuijs 15 september 2015 der Korte inhoud ingekomen en te behandelen zaken 1 TVL 2015/360 Onderwerp: Jaarverslag Omgevingsrecht

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 5 maart 2013

Advies en besluitenlijst 5 maart 2013 en besluitenlijst 5 maart 2013 Instantie BW Datum 5 maart 2013 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer Week 10. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. C.J.A. van Lith

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Els Jonker 2018/ Mailadres: els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren,

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 1 maart 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02564/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 december 2013

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 december 2013 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 548 Interne Dienstverlening/ Secretariaat G.13.03373 Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 26 november 2013. Conform vaststellen. 549 Staf/Concerncontrol.

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering:

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering: Notulen Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN15-00407 Aanwezigen: Afwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, gemeentesecretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 september 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 10 FEBRUARI 2015. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 10 FEBRUARI 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 10 FEBRUARI 2015 besluitenlijst Portefeuillehouder: Burgemeester Organisatie-eenheid: SECR Besluitnummer: b2015.0135 Betreft: Jaarverslag Regio Alkmaar

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad, Vergadering: 17 12 2013 Agendanummer: 9

Aan de gemeenteraad, Vergadering: 17 12 2013 Agendanummer: 9 Vergadering: 17 12 2013 Agendanummer: 9 Status: Opiniërend Portefeuillehouder: W. Zorge Behandelend ambtenaar A. Lont, 0595 447709 E mail: gemeente@winsum.nl (t.a.v. A. Lont) Aan de gemeenteraad, Onderwerp:

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-05-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de commissie Werken en Besturen van Venray van 7 september 2016.

Besluitenlijst van de commissie Werken en Besturen van Venray van 7 september 2016. Besluitenlijst van de commissie Werken en Besturen van Venray van 7 september 2016. Aanwezig: Voorzitter: L. Philipsen Commissiegriffier: E. Theunis-Kessels CDA: M. Direks, P. van Duijnhoven, A. Vullings

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D

BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D Registratienummer: 1377755 Registratiedatum: 1 augustus 2019 Domein-team: id-bo Opsteller: Henriëtte Dielissen BESLUITENLIJST B&W VERGADERING GEMEENTE BERNHEZE D.D. 06-08-2019 2. kccvg PB 1340845 Heibloem

Nadere informatie

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND

VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND VASTGESTELD OPENBAAR VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN STEENWIJKERLAND d.d. 28 februari 2017 NUMMER : AANWEZIG: J.H. Bats, waarnemend burgemeester E. Dedden, wethouder J.W. Brus, wethouder

Nadere informatie