Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen:"

Transcriptie

1 . Vuurvlindernieuws juli 2016 Nieuwe leerlingen: We heten Maksym Kachanov van harte welkom bij ons op school in groep 7a. Maksym is vanuit Oekraïne verhuisd naar Sneek. Fijn dat Maksym de laatste weken voor de vakantie alvast kan kennismaken met zijn klasgenoten uit groep 7a. Nieuws van het personeel: Aan het eind van dit cursusjaar nemen we afscheid van mevr. Aletta Slagter. Komend cursusjaar neemt zij de aansturing van alle onderwijsassistentes binnen Palludara voor haar rekening. Ook is zij binnen de stichting al werkzaam als ambulant begeleidster. Deze functie is niet langer te combineren met de functie van coördinator leerlingenzorg op onze school. Vanzelfsprekend vinden wij het erg jammer dat we binnen ons team afscheid nemen van Aletta, maar aan de andere kant zullen we haar nog veelvuldig op onze school aantreffen in haar andere functies. Binnen het team wordt op gepaste wijze afscheid genomen van mevr. Aletta Slagter. Mevr. Priscilla Veldhuizen-Feenstra is benoemd als haar opvolgster. De dubbele felicitaties zijn voor haar. Zij heeft ons ook laten weten dat zij in november haar 1 e kindje verwacht. Ook een prachtig vooruitzicht. Mevr. Priscilla Veldhuizen- Feenstra is op dinsdag en woensdag werkzaam als coördinator leerlingenzorg. De onderlinge taakverdeling met mevr. Jeanette van der Sluis wordt nog nader uitgewerkt. Op donderdag en vrijdag is zij bij aanvang van het cursusjaar ook werkzaam als vervangster voor mevr. Mirjam Ewen-Veluwenkamp in groep 7b. In groep 7c is mevr. Mienke Haanstra op maandag en dinsdag de vervangster van mevr. Vanessa Kloosterman. Meester Durk Sybesma is eens in de 14 dagen op de vrijdagmorgen aanwezig in groep 4a. Alle vervangers zijn goed op de hoogte van de werkwijze van onze school. Zoals eerder gemeld is mevr. Annewieke Wagenaar nieuw in ons team. Zij komt over van een collega-school uit Scharnegoutum. Bij aanvang van het cursusjaar wordt mevr. Annewieke Wagenaar in groep 1c eerst vervangen door mevr. Attie Rienstra. Met deze toevoegingen is de formatie voor nu rond. Schoolse zaken: Op donderdag gaan alle groepen van uur alvast een kijkje nemen in het nieuwe lokaal. De meeste leerkrachten zullen dan ook aanwezig zijn tijdens dit doorschuifmoment. Ook de toekomstige leerlingen t/m oktober 2016 worden hiervoor uitgenodigd.

2 Belangrijke documentatie (schoolgidsen e.d.) over cursusjaar is binnenkort terug te vinden op de vernieuwde website van Palludara. Ook gaan wij bij aanvang van het nieuwe cursusjaar van start met een communicatieportaal. Grote kans dat gevoelige informatie achter een te verkrijgen wachtwoord zal worden geplaatst. Verdere informatie over de lancering van onze nieuwe website volgt! De leerlingen van de groepen 8 zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van de afscheidsmusical. In week 27 en 28 vinden de voorstellingen plaats. Ook de kinderen van de andere groepen krijgen de gelegenheid om onder schooltijd deze musicals te bezoeken. De uitnodigingen voor de ouders/verzorgers en verdere familie volgen nog. Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Het inloopspreekuur van de verpleegkundige mevr. Ingrid Fijnvandraat ( ) en de schoolmaatschappelijk werkster juf Sibbel ( ) is op de 1e donderdag van iedere maand van tot uur in de spreekkamers op de begane grond. Aan het eind van dit cursusjaar stopt juf Sibbel met haar werkzaamheden als schoolmaatschappelijk werkster. Zij mag gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Binnen het team nemen we op ook van haar op gepaste wijze afscheid. Haar opvolgster binnen het gebiedsteam-zuid is mevr. Monique Hoogeveen. We hopen op een fijne samenwerking. Trefwoord: De thema`s van de komende weken zijn ook te vinden op Week 27 en 28: In de war Inhoud: Veelheid en eenheid; verschillen en 'hetzelfde' zijn; misverstanden en elkaar verstaan. Bijbelverhalen onderbouw: Week 27: Sem, Cham en Jafet (Genesis 10); De bouw van de toren (Genesis 11, 1-4). Week 28: In-de-war-stad (Genesis 11, 5-9). Bijbelverhalen middenbouw: Week 27: Heel veel volken (Genesis 9 en 10); Voor altijd veilig (Genesis 11, 1-4). Week 28: Een stad in de war (Genesis 11, 6-9). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 27: De kinderen van Noach (Genesis 9 en 10); Een uitvinding met grote gevolgen (Genesis 11, 1-4). Week 28: Babbeloord (Genesis 11, 6-9).

3 Herhaalde oproep verkeersbrigadiers (Dringend): Iedere schooldag zorgen verkeersbrigadiers van beide scholen ervoor dat de leerlingen van onze school veilig kunnen oversteken op de voetgangersoversteekplaats op de Keizersmantel. Op dit moment zijn er slechts 2 ouders/verzorgers van onze school die hun medewerking verlenen. Om volgend jaar ook een veilige oversteek te kunnen garanderen is het van het grootste belang dat er meer verkeersbrigadiers komen. Geef u daarom op als verkeersbrigadier! Informatie is te verkrijgen bij de schoolleiding! (dvv@palludara.nl of ) Als er geen opgave volgt, komt oversteken onder begeleiding in gevaar! Daarom van harte aanbevolen!! Pilot Praktijk-leren: Als onderdeel van de brede school Duinterpen gaan we komend cursusjaar een samenwerking aan met de Friese Poort. Een groep van een 15-tal 2 e jaars onderwijsassistenten is de gehele week aanwezig binnen onze brede school. Maar liefst 4 dagen van de week kunnen deze studenten ondersteunende werkzaamheden verrichten in verschillende groepen. De resterende dag in de week krijgen ze les op locatie. Ook kunnen deze studenten worden ingezet bij projecten binnen de brede school. Op de 2 e etage is een lokaal voor deze studenten ingericht. Praktijkleren kan gezien worden als een win-win situatie voor beide partijen. Lessen en stage kunnen op deze manier goed gekoppeld worden. We hebben hoge verwachtingen van deze nieuwe samenwerking. De 7 studenten voor onze school zijn intussen ingedeeld. Vanaf de 2 e week na de zomervakantie zijn ze aanwezig. Plusbus: Sinds oktober 2011 is er binnen Palludara een bovenschoolse Plusklas voor leerlingen uit de groepen 3 t/m 8. Na de zomervakantie verhuist de Plusbus van stichting Palludara van de Simon Havingaschool naar onze school. Grote kans dat de kinderen die volgend jaar deze Plusbus bezoeken hier de lessen op de dinsdag eens in de 14 dagen kunnen volgen van uur. Op de 1 e etage hebben we de beschikking over 2 lokalen. Van de ouderraad: Ongelooflijk maar waar, het schooljaar loopt ten einde. De musicals en het afscheid van de groepen 8 komen steeds dichter bij. Evenals de laatste schooldag voor de overige groepen. De zomervakantie is in aantocht en hopelijk kunnen alle kinderen (en ouders) straks genieten van een mooie zomer: relaxen, activiteiten, spelen, zwemmen etcetera.

4 De ouderraad vergadert maandag 4 juli voor de laatste keer dit schooljaar. We nemen dan afscheid van 5 "ervaren" ouderraadsleden. Inge, Yvonne, Rianne, Sharon en ikzelf nemen afscheid van de ouderraad. Na vele fantastische jaren allerlei activiteiten te hebben mogen organiseren voor de kinderen van de Vuurvlinder, dragen wij het stokje met een gerust hart over aan onze opvolgers. U zult hen het nieuwe schooljaar vast en zeker tegen komen. Als voorzitter van de ouderraad draag ik de hamer over aan Barbara de Vivo. Ik heb afgelopen jaren veel geleerd en genoten maar bovenal ben ik trots op onze mooie school, de kinderen, de ouders, de teamleden en uiteraard de mede ouderraadsleden. Allemaal bedankt! Tot slot wens ik u een fantastische zomer toe en wie weet: Oan't sjen, Mariska Oranje Voorzitter ouderraad. Van de MZR: Cbs de Vuurvlinder valt onder stichting Palludara. Deze stichting heeft zelf ook een centrale medezeggenschapsraad. Voor onze school heeft Sander Bolt hier zitting in. Een aantal keer per jaar organiseert men een ontmoetingsavond met thema voor de diverse MZR raden van de scholen die onder de stichting vallen. Deze resonansavond is een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Helaas is de opkomst wel eens teleurstellend. Wij hebben een aantal veiligheidspunten besproken tijdens de vergadering. Deze punten worden doorgegeven aan de directie en de verkeerscommissie. De MZR gaat zich buigen over het schoolondersteuningsprofiel, hier moeten wij instemming voor geven. Tevens hebben we een brainstorm gehouden over de jaarplanning van volgend schooljaar. Maaike van Terwisga treedt af en Anjo Hoogkamp is gestopt bij de Vuurvlinder en dus ook met het lidmaatschap van de MZR. Wij zijn blij dat leerkrachten Ina Huizinga en Bianca Olivier-van der Heide ons team komen versterken. Maaike en Anjo bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren. Peter de Rijke Voorzitter MZR Tot slot: We wensen alle schoolverlaters heel veel succes toe! Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst! We mogen weer beginnen op maandag 29 augustus. Team CBS de Vuurvlinder.

5 Belangrijke data (voor uw prikbord) 5 juli: 10-minutengesprekken in de groepen 1 t/m 4 van uur. 6 juli: Op school nemen we om uur informeel afscheid van juf Sibbel, onze schoolmaatschappelijk werkster. 7 juli: Het inventaris van de plusbus komt alvast naar c.b.s. de Vuurvlinder. 7 juli: Afscheidsmusical van groep 8a. 11 juli: Afscheidsmusical van groep 8c. 12 juli: Afscheidsmusical van groep 8b. 13 juli: Rapportenavond voor de groepen 1 t/m 7. Vanaf uur. 13 juli: Oud papier actie in de wijk Tinga. Vanaf uur rekenen wij op de hulp van dhr. Harm ten Brink, dhr. Wessel Cnossen, dhr. Arjan Dijkman en dhr. Johannes Dijkstra. 14 juli: Om uur is het Uitzwaaimoment voor de leerlingen van onze groepen 8. Voor de kinderen van groep 8 is dit de laatste schooldag. 14 juli: Van uur nemen alle kinderen alvast een kijkje in het lokaal van volgend cursusjaar. 14 juli: Oud papier actie in de wijk Duinterpen. Vanaf uur rekenen wij op de hulp van dhr. Emiel donker, dhr. Piere Hoegen Dijkhof, dhr. Michiel Duyvendak, dhr. Simon Eekhof, dhr. Dirk Fledderus en mevr. Margriet de Heer. 15 juli: Laatste schooldag. Alle kinderen zijn om uur vrij van school. 29 aug: 1 e schooldag van nieuwe schooljaar.

Vuurvlindernieuws september De scholen zijn weer begonnen:

Vuurvlindernieuws september De scholen zijn weer begonnen: Vuurvlindernieuws september 2016 De scholen zijn weer begonnen: Ook bij ons hangt het spandoek er weer! Van harte hopen wij dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Hopelijk is iedereen weer klaar

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: Deze keer zijn er geen nieuwe leerlingen in de instroomgroepen te melden. Alle kinderen die in maand september 4 jaar zijn geworden, gaan al naar school

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2015 Nieuwe leerlingen: We verwelkomen Tina Rezagholikhanis in groep 1a en in groep 1b is Sem Horstink nieuw. Ook vinden we het fijn dat Yara Horstink (groep 5a) en Silke en Veerle

Nadere informatie

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws april 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand april verwelkomen wij Thom Roorda, Jordi ruis, Silke Akkerboom, Fabian de Haan en Anna en Ellen IJsselstein in groep 1c. Allemaal een hele fijne

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws juli Nieuws van het personeel:

Vuurvlindernieuws juli Nieuws van het personeel: Vuurvlindernieuws juli 2017 Nieuws van het personeel: Goed nieuws! Juf Anky Cusiël is met ingang van week 27 weer volledig inzetbaar in groep 5a. Vanaf week 27 gaat juf Annie de Jong (groep 6b) 3 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws mei 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand mei verwelkomen wij Thomas Hoving, Merle Zijlstra, Denise Londema en Dani Dijkman in groep 1c. Nieuw in groep 6c is Evert van der Veen. Allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1. Nieuwsbulletin:

Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1. Nieuwsbulletin: Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1 Nieuwsbulletin: Ook komend cursusjaar willen we u graag maandelijks op de hoogte houden van actuele zaken bij ons op de c.b.s. de Vuurvlinder. Ons nieuwsbulletin

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Schooljournaal Algemeen nieuws:

Schooljournaal Algemeen nieuws: Schooljournaal Nummer 1 / 16-17 Woensdag 7 september 2016 Bij ons op school Algemeen nieuws: Staan onze leerlingen op de eerste plaats Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten zijn

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws mei Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws mei Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws mei 2017 Nieuwe leerlingen: In de maand mei verwelkomen we Jasper Feenstra, Noor Kuipers, Delayla van der Meulen en Julia Sara van der Zee in onze instroomgroepen. Ook heten we Aniek

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

De toekomst van het onderwijs op onze school

De toekomst van het onderwijs op onze school Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 2 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 6 september 2016 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Bijbelverhalen * Week 39; 17 aug 21 aug Thema: Het begin Verhalen; Schepping, Genesis 1 en 2 Lied 1; God heeft het eerste woord

Bijbelverhalen * Week 39; 17 aug 21 aug Thema: Het begin Verhalen; Schepping, Genesis 1 en 2 Lied 1; God heeft het eerste woord Nieuw cursusjaar Wij zijn het nieuwe cursusjaar goed van start gegaan. Alle meesters, juffen, kinderen en ouders zijn gezond en wel van vakantie teruggekeerd. Daar zijn we erg blij om en dankbaar voor.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I 2 0 1 6 Inhoud: Voorwoord 1 Personele zaken 1 Welkom op school en afscheid 2 Juf Marieke 2 We zwaaien uit 2 Nieuws uit groep 123 2 Nieuws uit groep 45 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

De school is van ons allemaal, we maken er samen een fijne school van!

De school is van ons allemaal, we maken er samen een fijne school van! november 2014 Vuurvlindernieuws (www.cbsdevuurvlinder.nl) Nieuwe leerlingen: In de maand november verwelkomen wij Daan Rullmann, Tobias Rullmann, Mylan Sak, Kaylee Schoo, Lise Bijma, Esra Uzun en Finette

Nadere informatie

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Nieuwsbrief SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief. Op de website en via Parro vindt u ook informatie per groep, na de vakantie is daar ook de schoolgids te downloaden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 16, 15 juni 2018 Kalender: 4 juli Afscheidsmusical groep 8 5 juli Rapporten gaan mee 6 juli Meesters- en juffendag 6 juli Afscheid groep 8 6 juli Alle leerlingen s middags vrij!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 10, 21 juni 2013 Bijbelverhalen: Week 26: 24 t/m 30 juni Ver van huis Psalm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad juli 2016

Maandbrief Klimop-Stad juli 2016 Maandbrief Klimop-Stad juli Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda: Vrijdag 1 juli: Vrijdag 1 juli: Maandag 4 juni en dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

INFORMATIEF Jaargang Nr

INFORMATIEF Jaargang Nr Chr. Basisschool It Harspit waar T OP-timaal presteren EN T WELbevinden de aandacht krijgen die een kind verdient! P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: (0515) 55 96 88 E-mail: ih@palludara.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

A.J. Schreuderschool SO.

A.J. Schreuderschool SO. DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Jaargang 10 nr. 8 Juli 2018 5 juli: OPP middag/avond

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 24 juni 2016 weeknieuws 37 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2

Maandag 24 juni t/m donderdag 27 juni 10 minuten gesprekken Woensdag 26 juni Schoolreis groep 6/7/8. Maandag 1 juli Schoolreis groep 1/2 Nieuwsbrief OBS DE GARVEN Beste ouders/verzorgers, Week 25, juni 2019 Elkaar op de hoogte houden We gebruiken vanuit school Klasbord en de mail om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt op school.

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Verhuizing school: leerlingen 2 extra dagen vrij!

Verhuizing school: leerlingen 2 extra dagen vrij! Borghbericht Info : 39 Jaargang 13 : 26-06-2015 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 27 juni Oud papier groep Apenrots (2) en Vissenkom (1) Boslaan 30 juni Afscheidsfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, De zomervakantie is begonnen! NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5 SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 :deberkenhorst@stichtingpromes.nl Website : http://www.deberkenhorst.nl 18 juni 2019 AGENDA 17-06 Start Project water 17-06

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 NIEUWSBRIEF Pinksteren en Suikerfeest Pinksteren en het Suikerfeest zijn beide feesten van verbondenheid, ook over de grenzen van de eigen geloofsgemeenschap heen.

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 11: 30 juni 2017 Informatie rondom onderzoek naar andere schooltijden (continurooster)

Nadere informatie

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent.

Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je er maar genoeg je best voor doet en vasthoudend bent. deze nieuwsbrief is ook te vinden op onze website www.pcbo-devoorde.nl NIEUWSBRIEF PCBO DE VOORDE MAAND: november 2011 nr. 176 Spreuk van de maand: Als je echt iets wilt bereiken, dan kun je dat, als je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl

2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl 2016 Veertiende jaargang, nummer 8 Zie ook www.rosabasisschool.nl Belangrijke data: Dinsdag 17 mei: We beginnen na een vakantie weer met de lessen! Donderdag 19 mei: Fietsexamen groep 8 Vrijdag 2 juni:

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 753 13-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Voorstellen Zoals beloofd stellen Anne Laura en Maaike zich ook nog even aan u voor.

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws

Nr. 8 6 maart Agenda. Zie het Lam! Welkom. Gedragsregels. Groepsnieuws Beste ouder(s), Na de voorjaarsvakantie zijn we weer met nieuwe energie aan het werk gegaan. De komende tijd staat in het teken van de voorbereiding van de biddagviering, terwijl we ook op weg zijn naar

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 9 J a a r g a n g 6 j u l i Inhoudsopgave

N i e u w s b r i e f 9 J a a r g a n g 6 j u l i Inhoudsopgave N i e u w s b r i e f 9 J a a r g a n g 6 j u l i 2 0 1 8 Terugblik en.. vooruit kijken! In maart van dit jaar werden ouders geïnformeerd over het plotselinge vertrek van Sjoerd van Slageren en de komst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

3 september 2018 Schoolstraat XV Donkerbroek

3 september 2018 Schoolstraat XV Donkerbroek Info 2 3 september 2018 Schoolstraat 15 8435 XV Donkerbroek Mail De Twirrewyn Mocht u afgelopen week nog geen mail hebben ontvangen van De Twirrewyn wilt u dit dan melden op directie@detwirrewyn.nl of

Nadere informatie