Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen:"

Transcriptie

1 Vuurvlindernieuws oktober 2015 Nieuwe leerlingen: We verwelkomen Tina Rezagholikhanis in groep 1a en in groep 1b is Sem Horstink nieuw. Ook vinden we het fijn dat Yara Horstink (groep 5a) en Silke en Veerle Tuinstra (groep 5b) nu bij ons op school zitten. Fijne tijd toegewenst allemaal! Nieuws van het personeel: Helaas een aantal trieste berichten deze keer. Op 16 september is Matty Annema, één van onze vaste toezichtouders op 68 jarige leeftijd overleden. Veel van de kinderen zagen haar als de oma-oppas. Met een aantal van hen had Matty een speciale band. Op 23 september heeft de crematieplechtigheid plaatsgevonden. Ook school heeft medeleven betuigd aan haar echtgenoot en verdere familie. Op 28 september ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van onze fijne collega meester Gerrit Schaap. Vanaf 2011 is meester Gerrit Schaap bij ons werkzaam op school. In de bovenbouw was hij een vaste waarde, ook vertegenwoordigde hij ons team in de medezeggenschapsraad. Vanaf oktober 2014 is hij met ziekteverlof. Ondanks de vele behandelingen en onderzoeken bleef hij positief in het leven staan. We hebben respect voor de wijze waarop Gerrit wist om te gaan met de vele teleurstellingen. Zijn betrokkenheid bij de kinderen en zijn collega`s van onze school is er altijd gebleven. Daarom zal het gemis groot blijven! We wensen zijn vrouw, hun kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen. Vrijdagavond kunnen we als collega`s ons medeleven betuigen. Zaterdag vindt de afscheidsdienst plaats in besloten kring. Kind-oudergesprekken groepen 5 t/m 8: De 1 e ronde van de kind-oudergesprekken in de groepen 5 t/m 8 is geweest. Gelukkig hebben veel ouders/verzorgers gehoor gegeven aan deze oproep om samen met zoon/dochter de vragen van het bijbehorende format in te vullen. Tijdens de gesprekken hadden de kinderen zelf ook een aandeel. De bevindingen hierover zijn overwegend positief. Ouder/verzorgers die nog geen gebruik hebben gemaakt worden in de gelegenheid gesteld om dit alsnog te doen. Intern worden de bevindingen nog uitgebreid geëvalueerd.

2 Trefwoord: Thema`s van de komende weken zijn ook te vinden op Week 40 en 41 (28 september t/m 9 oktober): Stilte Inhoud: Stilte en geluid, rust en drukte, actie en bezinning. Bijbel: Achab en Elia (1 Koningen 17, 18, 19) Week 42 en 43/44 (12 t/m 30 oktober): Hebzucht Inhoud: Hebbedingen, hebzucht, jaloezie en macht. Hebzucht beteugelen; tevredenheid. Bijbel: Achab en Nabot (1 Koningen 21, 1-29) Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Het inloopspreekuur van de verpleegkundige mevr. Ingrid Fijnvandraat ( ) en de schoolmaatschappelijk werkster juf Sibbel ( ) is op de 1e donderdag van iedere maand van tot uur in de spreekkamers op de begane grond. Deze keer is op ook de opvoedparty van uur in de teamkamer. Berichtje van verpleegkundige mevr. Ingrid Fijnvandraat (GGD) Graag ga ik in gesprek met ouders over het thema opvoeden. Het doel is om met een klein gezelschap om de tafel te gaan, met elkaar te praten en informatie uit te wisselen over een (te kiezen) opvoedthema. Leren van elkaar en tips/adviezen uitwisselen. Niets moet alles mag, er is geen goed of fout. Dit gesprek kan plaatsvinden op donderdag van uur in de teamkamer. Opgeven kan via de mail: i.fijnvandraat@ggdfryslan.nl of telefonisch: Sportsnuffelweken: Ook dit najaar kunnen alle basisschoolleerlingen weer mee doen aan de sportsnuffelweek! Tijdens de Sportsnuffelweek van 5 tot en met 18 oktober kunnen kinderen gratis kennismaken met heel veel verschillende leuke sporten. Op school zijn in week 39 flyers uitgedeeld aan alle kinderen. De activiteiten in de Sportsnuffelweek zijn georganiseerd door sportaanbieders uit de hele gemeente. Aanmelden voor een activiteit kan via Op de flyer staat precies uitgelegd hoe je je kunt inschrijven. Van de ouderraad, Alle ouders hebben een brief ontvangen met informatie over de ouderbijdrage. In deze brief staat ook hoe en naar wie u de bijdrage kunt overmaken. Van harte aanbevolen! Oproep: Op school hebben wij behoefte aan oude tandenborstels voor onze spatramen. Inleveren kan bij de leerkrachten van groep 5. Wie helpt mee!

3 Van de medezeggenschapsraad: Het nieuwe schooljaar is begonnen met drie nieuwe ouderleden in de MZR. Martin Vermanen is nog net in het schooljaar 2014/2015 aangetreden en na de zomervakantie zijn ook Angela Wind en Michiel Duyvendak aangeschoven. Peter de Rijke is voorzitter en Angela Wind secretaris. De MZR bestaat verder nog uit de leerkrachten Geeske Kruisenga, Maaike van Terwisga, Anjo Hoogkamp en Margriet Kuiper. De MZR houdt zich komende tijd bezig met het schooljaarplan, profilering, evaluatie pestprotocol, oudertevredenheidsonderzoek, verkeer en veiligheid, aandacht school en kerk, kwaliteit van het onderwijs, etc. Mocht u een onderwerp hebben voor de MZR dan kunt u dit mailen naar DVVMR@palludara.nl of één van bovenstaande ouders aanspreken. Wij staan open voor uw mening!! Eindopbrengst Millenniumdoelen: Dankzij de kapperactie en de sponsorloop op onze eigen school is de eindopbrengst maar liefst 3220,00 geworden. Allemaal super bedankt! Leerlingenpanel: Ook dit jaar komt het leerlingpanel van onze school weer een aantal keren bijeen. Vanuit de groepen 6, 7 en 8 zitten per groep 2 vertegenwoordigers in dit panel. Vanuit de groepen kunnen agendapunten worden aangedragen. De schooldirecteur zit dit panel voor en ook is een vertegenwoordiger van onze MZR aanwezig. Op donderdag komt dit panel voor de 1 e x bij elkaar. Verslaggeving hiervan is terug te vinden op onze website. Binnenkomen groepen 3: Na de herfstvakantie mogen de leerlingen van de groepen 3 op eigen gelegenheid naar het lokaal lopen als de bel gaat. Dit gaat vast en zeker lukken! Thematafel: Wat fijn dat er telkens ouders/verzorgers zijn die de thematafel inrichten bij de ingang van onze kleutergroepen. Op deze manier weet meteen iedereen waar de kinderen van de groepen 1 en 2 aan werken. Deze keer staat de thematafel in het teken van kinderboekenweek. Zeker het bekijken waard!

4 Van 7-18 oktober is weer de jaarlijkse Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Raar maar waar. Het thema staat volop in het teken van natuur, wetenschap en techniek. Wil je alles weten over katten? Hoe groot is het heelal? Hoe maak je superkrachtige schetenpoeder? Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Spraakmakende weetjes trekken de aandacht van alle kinderen. Op de Brede school Duinterpen gaan we in de groepen aandacht besteden aan de Kinderboekenweek. Op woensdag 7 oktober is er voor de groepen 1-4 een voorstelling en op donderdag 8 oktober brengt Goochelaar Ries een bezoek aan de groepen 5-8. Dit jaar is er ook weer de 2-jaarlijkse BOEKENBEURS. Vanaf maandag 5 oktober mogen de leerlingen boeken die ze niet meer lezen/ willen hebben mee naar school nemen. Deze leveren ze in bij hun leerkracht. Voor deze boeken krijgen ze boekenpunten waarmee ze door de hele brede school boeken kunnen "kopen". De boekenbeurs vindt plaats op woensdag 14 oktober 2015 van uur. De kinderen krijgen de punten die ze hebben verzameld door het inleveren van boeken bij het uitgaan van de school op die woensdag mee. We hopen op een heleboel leesplezier! Team "De Vuurvlinder" en "De Wyken". Op vindt u allerlei i.v.m over het thema, tips voor boeken en activiteiten.

5 Belangrijke data (voor uw prikbord) 30 sept: Oud papier actie in Tinga. (o.b.s. de Wyken organisert) 1 okt: Oud papier actie in Duinterpen/de Brekken. 1 okt: Opvoedparty van uur in de teamkamer. 7 okt: Start Kinderboekenweek. 7 okt: Goochelaar bezoekt de groepen 1 t/m 4. 8 okt: Goochelaar bezoekt de groepen 5 t/m okt: Boekenruilbeurs op de Brede School Duinterpen van uur. 14 okt: Aantal teams van onze school doen mee aan Sneeker damclub kampioenschap. (Veel succes Toegewenst!) 15 okt: 1 e Bijeenkomst leerlingenpanel c.b.s. de Vuurvlinder. 19 t/m 23 okt: Herfstvakantie. Kinderen zijn vrij van school. 28 okt: Finaleronde Sneeker damclub kampioenschap. 3 nov: Medezeggenschapraadsvergadering. Aanvang uur. 4 nov: Oud papieractie Tinga. 5 nov: Oud papieractie Duinterpen/De Brekken.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws april 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand april verwelkomen wij Thom Roorda, Jordi ruis, Silke Akkerboom, Fabian de Haan en Anna en Ellen IJsselstein in groep 1c. Allemaal een hele fijne

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen: . Vuurvlindernieuws juli 2016 Nieuwe leerlingen: We heten Maksym Kachanov van harte welkom bij ons op school in groep 7a. Maksym is vanuit Oekraïne verhuisd naar Sneek. Fijn dat Maksym de laatste weken

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: Deze keer zijn er geen nieuwe leerlingen in de instroomgroepen te melden. Alle kinderen die in maand september 4 jaar zijn geworden, gaan al naar school

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 6 oktober 2016 Agenda 4 november: schoolavond 1. 8 november: voortgangsgesprekken: kinderen 14.00 uur uit. 11 november: schoolontbijt. 14 november: Kijkmiddag. 24 november: informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1. Nieuwsbulletin:

Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1. Nieuwsbulletin: Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1 Nieuwsbulletin: Ook komend cursusjaar willen we u graag maandelijks op de hoogte houden van actuele zaken bij ons op de c.b.s. de Vuurvlinder. Ons nieuwsbulletin

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws september De scholen zijn weer begonnen:

Vuurvlindernieuws september De scholen zijn weer begonnen: Vuurvlindernieuws september 2016 De scholen zijn weer begonnen: Ook bij ons hangt het spandoek er weer! Van harte hopen wij dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Hopelijk is iedereen weer klaar

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws mei 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand mei verwelkomen wij Thomas Hoving, Merle Zijlstra, Denise Londema en Dani Dijkman in groep 1c. Nieuw in groep 6c is Evert van der Veen. Allemaal

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 Schooljaar 2015-2016 1 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 2 Schooljaar 2015-2016 1 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 2 Schooljaar 2015-2016 1 oktober 2015 Agenda 05-10: groep 7 naar Bladel 06-10: opening Kinderboekenweek (raar maar waar!) 07-10: groep 8 naar Technieklokaal Zevenaar 09-10: groep 7 terug

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

De school is van ons allemaal, we maken er samen een fijne school van!

De school is van ons allemaal, we maken er samen een fijne school van! november 2014 Vuurvlindernieuws (www.cbsdevuurvlinder.nl) Nieuwe leerlingen: In de maand november verwelkomen wij Daan Rullmann, Tobias Rullmann, Mylan Sak, Kaylee Schoo, Lise Bijma, Esra Uzun en Finette

Nadere informatie

Weeknieuws 9 cursus 2015 2016 16 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers,

Weeknieuws 9 cursus 2015 2016 16 oktober 2015. Beste ouders/verzorgers, Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 9 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09 oktober

Nieuwsbrief 09 oktober Nieuwsbrief 09 oktober Trefwoord In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 Kledingbeurs 2 In- en uitgaan 3 Leerlingenraad 4 Foto s verkiezing 5 Schooltijden groep 1 6 Schooltijden instroom 6 Vanuit de MR 7 Mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV

NIEUWSBRIEF. Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV NIEUWSBRIEF Nr. 3 oktober 2017 I In dit nummer o.a.: Ouderavond 4 oktober Staken 5 oktober Welkom nieuwe leerlingen Schoolplein Vanuit de OV obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Aan de ouders, Zending Bijbelverhalen Startweek (week 34/35/36) De natuur Wijsheid

Aan de ouders, Zending Bijbelverhalen Startweek (week 34/35/36) De natuur Wijsheid Aan de ouders, De vakantie is weer voorbij, wij zijn blij dat iedereen weer gezond terug is op school. Afgaande op alle vakantieverhalen heeft iedereen een prima vakantie gehad. De komende maand staat

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl donderdag 27 juni 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF DE LAATSTE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september:

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september: Nieuwsbrief 2 5 oktober 2018 Dag van de leraar Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag! De leerkrachten worden tijdens de studiedag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

2 oktober 2015. Inhoud: Ik wens u en jullie allemaal een fijn weekend toe! Met vriendelijke groet, Eelke Hoekstra

2 oktober 2015. Inhoud: Ik wens u en jullie allemaal een fijn weekend toe! Met vriendelijke groet, Eelke Hoekstra 2 oktober 2015 Inhoud: Voorwoord 1 Bijbeltekst van de dag 1 Trefwoord 2 M5 signaleringsinstrument 2 Remproef VVN 2 Schoolvoetbaltoernooi 2 Afscheid juf Baukje van der Goot 2 Dag van de Duurzaamheid 3 Consultatiebureau

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 3 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 3 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 3 van CBS De Tarissing 2018-2019 Weekopening in de kerk Oktober 8 Weekopening groep 6/7 10 Dag van de Duurzaamheid 17 Pannenkoekendag 19 BLP ochtend 22 Herfstvakantie 29 Studiedag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, De zomervakantie is begonnen! NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Voorwoord TREFWOORD. Kalender

Voorwoord TREFWOORD. Kalender CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 8 S E P T E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer dir.kompas@cbo-meilan.nl Kalender September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2 OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2 OKTOBER 2015 OVERLIJDEN MICHEL MIDDENDORP Wij staan niet altijd stil Bij het woord samen Maar het is een groot gemis Als samen uit je leven is. Woensdagavond 23 september bereikte ons het

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen De komende maand verwelkomen we Jan en Feitze Sijtsma en Thirza Weijers. We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school!

Nieuwe leerlingen De komende maand verwelkomen we Jan en Feitze Sijtsma en Thirza Weijers. We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Nieuwe leerlingen De komende maand verwelkomen we Jan en Feitze Sijtsma en Thirza Weijers. We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Bibliotheek bezoek A.s. dinsdag 6 oktober gaan de kinderen

Nadere informatie

29 mei Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 mei Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15-10-2015

Nieuwsbrief 15-10-2015 Nieuwsbrief 15-10-2015 AGENDA Zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober Maandag 26 oktober Donderdag 29 oktober Maandag 2 november Maandag 9 november Donderdag 12 november Dinsdag 1 december Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014. Juf Charlotte afwezig Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 01 4 september 2014 Agenda oktober Vrij. 3 inloop onderbouw Ma. 6 Dag van de leerkracht Ma. 6 inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige Ma. 6/7/8 juf

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper.

Bedankt Hofstede Tweewielers uit Beltrum voor de paaltjes op de rode loper. Nieuwsbrief 1 31 augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019 Afgelopen maandag lag de rode loper uit en hebben we samen de première beleefd van het schooljaar 2018-2019. De titel van dit jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Oktober 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Oktober 2015: Maandag 5 oktober

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuws uit het team: Meester Jelle is eerste jaar stagiair van de Marnix Academie en is deze week begonnen in groep 5/6. Zijn stagedag is donderdag. We wensen hem veel plezier

Nadere informatie

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 6 Uitgifte: 14-1-2016.

E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE UITWISSELING. Schooljaar: 2015-2016 Nummer: 6 Uitgifte: 14-1-2016. Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017

Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017 Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017 Schooljaar 2017-2018 De kop is er af. Na 6 weken zomervakantie zijn we weer begonnen en beginnen we langzamerhand weer te wennen aan het schoolse ritme. Samen met u

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

t bijdehandje schooljaar nummer september 2017

t bijdehandje schooljaar nummer september 2017 t bijdehandje schooljaar 2017-2018 nummer 03 19 september 2017 Basisschool De Regenboog Kerkenbos 12 2715 RP Zoetermeer telefoon 079 3211592 directie@regenboog.unicoz.nl www.unicoz.nl/regenboog -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Naast deze vrije woensdagen zijn in de jaarkalender 2013-2014 ook alle andere vrije dagen en middagen opgenomen en ook de vakanties.

Naast deze vrije woensdagen zijn in de jaarkalender 2013-2014 ook alle andere vrije dagen en middagen opgenomen en ook de vakanties. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 16, nummer 1 vrijdag 6 september 2013 Beste ouders, Het schooljaar is weer in volle vaart begonnen. We willen er als team weer een goed

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Vanuit de vereniging. Schoolse zaken. Week t/m 25 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Vanuit de vereniging. Schoolse zaken. Week t/m 25 juni 2016 Nieuwsbrief Week 25 19 t/m 25 juni 2016 Vanuit de directie Het was een korte week voor de kinderen deze week. Op donderdag middag waren de kinderen vrij en hadden de leerkrachten een werkmiddag waarin

Nadere informatie