Terugblik op de Zomerschool Zing, beleef, geniet op Rhodos in juni

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Terugblik op de Zomerschool Zing, beleef, geniet op Rhodos in juni"

Transcriptie

1 Terugblik op de Zomerschool Zing, beleef, geniet op Rhodos in juni Het was onvergetelijke, absoluut geslaagde ervaring! Alles was leuker, intenser, mooier dan we konden verwachten. Een week samen met een fantastische groep nieuwsgierige, gezellige mensen, een week vol ontdekkingen, nieuwe kennis, lach, emoties en dankbaarheid aan de prachtige natuur, gastvrije Grieken en elkaar! We hebben deze reacties gekregen van de deelnemers, hartelijk dank voor alle lieve woorden! INGRID (het koor ff anders): Zingen en vrijheid Inspiratie moed en lef Groei en saamhorigheid Plezier en heel veel pret Lang waren de dagen Mooie omgeving en prachtig weer Ieder zijn steentje bij gedragen Zorgde voor een goede sfeer Het gezamenlijk beleven Bracht ons dichter bij elkaar We zijn om elkaar gaan geven Ja, het is echt waar Al die verschillende mensen Vormden samen een hechte groep We hadden niet veel meer te wensen Daarom hier een oproep Aan Andre en Elena, voor een vervolg op deze reis Wie weet wat er in het verschiet is We hebben genoten, dit is het bewijs Liefs Ing WILLEM: Hallo Elena en André, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige workshop-vakantie "Zing, beleef, geniet". Ondanks dat ik geen lid ben van het popkoor Elan, maar partner van Marga als koorlid, en totaal geen muziek ervaring heb anders als het ernaar luisteren, heb ik bijzonder genoten van deze voortreffelijke week op Rhodos. Allereerst de wijze waarop jullie het programma hebben opgesteld, daar begeleiding aan hebben gegeven en de professionele ontspannen invulling van de workshops was heel relaxed, liefdevol en leerzaam. Ook de wisselende omgevingen waarin de hele week zich afspeelde was bijzonder. Ik had het idee dat ik iedere dag vakantie had en ondertussen heb leren zingen met heel veel achtergrondinformatie. Het klimaat op Rhodos maakt het hele sprookje af. Alleen maar zon gezien met een lekkere bries en mediterrane blauw en warm zeewater.

2 Voor mij persoonlijk was het bijzonder om een week in gezelschap te verkeren van alleen maar lieve, vrolijke, zanglustige en gezellige mensen. Ik heb daarbij geleerd om met deze groep liefdevol, geïnspireerd, actief en met wederzijdse waardering een topprestatie neer te zetten. Dat het eindigt met een aantal publieke optredens in de historische stad Rhodos is helemaal het toppunt. Tevens wil ik alle meegereisde koorleden bedanken voor hun warmte, gezelligheid en steun die ik van eenieder heb gekregen waardoor er weer een extra dimensie aan mijn leven, samen zingen, beleven en genieten, is toegevoegd! Het kon niet uitblijven dat ik op basis van bovenstaande heb besloten om definitief toe te treden tot het popkoor Elan. Ik zal vanaf begin oktober, na mijn zomer tennisperiode, gaan deelnemen aan de activiteiten van het koor. Lieve Elena en André, geweldig bedankt voor deze voortreffelijke week en ik wens jullie nog heel veel succes en plezier met de voortzetting van deze onderneming. Veel liefs aan allen, Willem MARGA (het koor Elan): Lieve Elena en André, Elke dag denk ik op vele momenten terug aan de prachtige week. Vanmorgen schalde "Laat maar" door ons huis en dan krijg ik een brok in mijn keel. Wat heb ik genoten van jullie prachtige workshops, met zoveel liefde en passie verzorgd. Tijdens en ook na deze week werd ik mij bewust wat muziek met je kan doen. Je bevrijd voelen en je open kunnen stellen voor al het moois om je heen en daar de tijd voor nemen om van te genieten. Ik durfde ook steeds harder te zingen, zonder te schreeuwen, maar om mijn stem beter te gebruiken. Dat was een hele ervaring. Alles was perfect verzorgd en voor 100 % goed voorbereid. Prima hotel, heerlijke restaurants en op mooie locaties, weg van de toeristendrukte, de plaatsen van de workshops, zo divers en inspirerend. Elke dag was een groot feest, waar ik met heel veel blijdschap op terug kijk. Geweldig om te zien hoe verantwoordelijk jullie je voelden voor iedereen, de zorg voor alle deelnemers en de grote betrokkenheid. Het heeft mijn leven verrijkt en...het feit dat Willem dit ook zo heeft ervaren heeft ook onze relatie verrijkt. Heel erg bedankt. Liefs, marga

3 LIA (het hoor Callandria): Ik sluit me bij de mooie woorden van Willem aan. De workshops vond ik heel divers en behoorlijk de diepte ingaan. Het stemde echt tot nadenken. Het landschap, varen op het schip, mooi! Het hotel en de tuin, was erg mooi. Met een hartelijke groet, Lia ELLIE (het koor ff anders): Lieve Elena en Andre, Ik kom even van mijn roze wolk om jullie te laten weten hoe ik onze gezamenlijke week "Zing, Beleef, Geniet!" op Rhodos heb ervaren. Wat een fantastische week, ik heb intens genoten. De combinatie van zingen, workshops, zon, zee, zwemmen en varen, echt iets voor mij. Ik heb het opgezogen, alles klopte: de accommodaties, het heerlijke eten en een biertje op zijn tijd, heerlijk!!!!!!!!!!!!!!! Jullie hebben een natuurlijke manier van begeleiden en kennisoverdracht, ik heb ervaren dat het met liefde wordt gedaan. Natuurlijk zullen bij andere groepen de processen weer anders verlopen, maar hou die kracht vast, die is waardevol. Ik heb mijzelf kunnen toetsen aan anderen, wie ben ik, wat kan ik, hoe sta ik tegenover anderen en wat kan ik verbeteren, bijvoorbeeld soms mijn trompet laten horen. Ik hoop op een vervolg "Zing, Beleef, Geniet!" met een workshop "SOLO en DUO zang om zo met steun van elkaar de kracht in mezelf te vinden, zodat het solo zingen sterker en vrijer wordt. Ik dank jullie, mijn maatje Ingrid en de groep hartelijk voor deze mooie en leerzame ervaringen, met als kers op de taart het gezamenlijk zingen bij de diverse terrasjes in Rhodos stad. Lieve groet, Ellie. P.S. Het lied VARKA STO GIALO krijg ik niet uit mijn hoofd.

4 FRIEDY (het koor ff anders): Lieve Andre en Elena, Wat een heel bijzondere week heb ik mogen beleven met jul lie Zomerschool Zing, Beleef, Geniet!! Nou genieten was het, wat hebben jullie veel tijd, energie en vooral Liefde gestoken in alles wat we gedaan hebben. Iedere dag een andere locatie, waar de workshop gegeven werden: op het strand, waar we ook heerlijk konden zonnen en zwemmen, op een luxe jacht die langs de kust voer en waar we in diverse baaien hebben gezwommen, tijdens een wijnproeverij, wat een prima combinatie!! Bij zonsondergang onze liedjes gezongen, kippenvel!!! Heel veel van het eiland gezien en bij de ECHTE GRIEK altijd heerlijk gegeten, iedere dag op een andere plek. Als ik naar de foto s kijk word ik daar heel blij van. Kortom een aanrader voor iedereen die wat meer wil genieten van zang en muziek, en een heel fijne vakantie op het mooie eiland Rhodos wil hebben. Andre en Elena BEDANKT! Liefs, Friedy. HANS (het koor Elan): Hoi Elena, André en ver alle leden van het Krasikoor (zo noemen we nu ons groepje), Janneke en ikke hebben gisteren de eerste reünie van Rhodos gehad, we hebben voor onze vrienden onze gezamenlijke verjaardag gevierd. Ook deze avond was heerlijk, met natuurlijk alle verhalen van de Zomerschool, nog steeds één glimlach als we het over de Rhodos week hebben. Wat was het fijn die hele Rhodosweek, de workshops bij Dionysos, bij Embona, het strand bij Kalavarda, één van de hoogtepunten het zingen op Monte Smith, die hele dag op de boot, de gezelligheid vanaf het eerste uur op Schiphol. De geweldige verzorging door jullie, de verschillende plekken waar we gegeten hebben, en voor mij wel het hoogtepunt van de hele week, die laatste zondagmiddag in Rhodosstad! Ik kan er alleen maar aan terugdenken met één grote glimlach.

5 En dan heb ik het nog niet gehad over mijn verjaardag, mijn 63 ste de hele dag, ik ga die niet snel vergeten. Elena en André, nogmaals bedankt voor de heerlijke week en de andere leden van Krasi, jullie ook thanks voor de lol en de gezelligheid, ik zie al uit naar de reünie bij Tineke! En ook wij kunnen het deuntje van Varka Sto Gialo niet uit ons hoofd krijgen, Janneke vaak zingend en ik neuriënd en fluitend, we steken elkaar steeds weer aan. Nogmaals allen, vreselijk veel dank voor de fantastische week Groet, Hans JANNEKE (het koor Elan): Lieve André en Elena, Ook van mij nog even een reactie over de zomerschool op Rhodos. Wat hebben jullie dit goed in elkaar gezet zeg!! De workshops zorgden ervoor dat we van begin af aan op gevoelsniveau met elkaar bezig waren. Dat heeft ervoor gezorgd dat we al heel snel eigen met elkaar waren, waardoor de onderlinge sfeer vrijwel direct heel goed was. Wij hebben het eigenlijk niet zo op groepsreizen, maar deze gaan we inlijsten!! Ik hoop echt dat er op termijn een vervolg komt, met nieuwe workshops. Daar hopen we dan ook weer aan mee te kunnen doen. De afwisseling in dagen was prima, leuke, boeiende workshops, mooie locaties, prachtige bootreis, zingen bij zonsondergang, in het busje, en in Rhodos stad op terrasjes, heerlijk gegeten en heel veel gelachen. Ook de muziekquiz was erg geslaagd. Fijn dat we ook wat van het binnenland gezien hebben, en van Rhodos stad. Heel mooi hoor. Nogmaals heel erg bedankt voor deze prachtige reis. Kalispera en een lieve groet van Janneke.

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

waar we een uitgebreide rondleiding kregen en veel hebben gelachen met de studenten en nieuwe vrienden hebben gemaakt.

waar we een uitgebreide rondleiding kregen en veel hebben gelachen met de studenten en nieuwe vrienden hebben gemaakt. Yucatan s wonders Ik ben Sammie ik ben 19 jaar oud en heb mee gedaan met de YEC 2016. Ik ben in de zomervakantie 3 weken in Mexico geweest. De eerste twee weken verbleef in het kamp en de laatste week

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

Een varende stad. Celien maakt overal foto s van. Binnen en buiten. Ze is zo druk aan het fotograferen, dat ze haar verdriet vergeet.

Een varende stad. Celien maakt overal foto s van. Binnen en buiten. Ze is zo druk aan het fotograferen, dat ze haar verdriet vergeet. Naar Engeland Celien staart naar de horizon, die nauwelijks te zien is. De lucht en de zee hebben dezelfde grauwe kleur. Ze trekt haar jas dichter om zich heen. De boot is net vertrokken en vaart nog niet

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2018 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

REDENEN OM. Dankbaar TE ZIJN. Dirkje Evers

REDENEN OM. Dankbaar TE ZIJN. Dirkje Evers REDENEN OM Dankbaar TE ZIJN Dirkje Evers Er zijn vele kleine zegeningen die het leven de moeite waard maken. Leer de kleine dingen in het leven te waarderen. Het helpt je om een dankbaar hart te ontwikkelen

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vrijdag 20 juli, uur ZOMERVAKANTIE!! Start nieuwe schooljaar 3 september om 8.30 uur

Vrijdag 20 juli, uur ZOMERVAKANTIE!! Start nieuwe schooljaar 3 september om 8.30 uur Het Toermalijntje 21-07-2018 2017/2018 nummer 19 AGENDA Vrijdag 20 juli, 12.00 uur ZOMERVAKANTIE!! Start nieuwe schooljaar 3 september om 8.30 uur Afscheid groep 8 Groep acht heeft gisteren afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Burn-out: een geluk bij een ongeluk

Burn-out: een geluk bij een ongeluk Burn-out: een geluk bij een ongeluk Als ik Els (39) voor het eerst spreek, is zij al bijna een jaar thuis vanwege een burn-out. Ze werkt zeven jaar als communicatiemedewerker voor een sportbond wanneer

Nadere informatie

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l B e l e v e n en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l De schoonheid van de Dalmatische kust is met geen pen te beschrijven. Eigenlijk moet je er gewoon zelf

Nadere informatie

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW Terugblik afgelopen seizoen We mogen dankbaar terugkijken op een mooi seizoen van Hart-en-Vrouw. In oktober hielden we een cabaret Avond Oma in de la

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen 118 Juni 2017 Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen Lieve familie en vrienden, Juni is in Noorwegen mid-zomer met de langste dag van het jaar waarop het zelfs in Trondheim niet helemaal donker wordt

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Uitgebreid stijladvies

Uitgebreid stijladvies Uitgebreid stijladvies Enige tijd geleden heb ik bij Kleur en Stijladvies bij Marjan een uitgebreid stijladvies gekregen. Marjan heeft me echt geholpen duidelijk te krijgen wat wel en niet mooi staat bij

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2019 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

Ik ben Juul de giraf en ik heb gehoord dat jij je eerste communie

Ik ben Juul de giraf en ik heb gehoord dat jij je eerste communie Iedereen welkom 1 Hallo, Ik ben Juul de giraf en ik heb gehoord dat jij je eerste communie wil doen. Klopt dat? Weet je wel wat dat is: communie? Het is zo n moeilijk woord. Wees gerust het is geen ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi

Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India. Leer alsof je voor eeuwig zou leven Leef alsof je morgen zou sterven Mahatma Gandhi Nieuwsbrief herfst 2017, Stichting Onderwijs voor India In deze nieuwsbrief: We vieren ons 10-jarig bestaan met een pannenkoeken middag in Stal op de Kaag. We zoeken nieuwe bestuursleden. Leer alsof je

Nadere informatie

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (piano/zangeres/conservatoriumdocent) en Loes Ram (energiebehandelingen/coaching).

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (piano/zangeres/conservatoriumdocent) en Loes Ram (energiebehandelingen/coaching). THEMAREIZEN EN SPECIALE GULET REIZEN Naast de zeilcruises voor 1 of 2 weken bieden wij ook een aantal speciale reizen aan. Op verzoek is het altijd mogelijk om een aantal themareizen te organiseren, zoals

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Het Aquarius Bulletin. augustus 2015 nr. 290

Het Aquarius Bulletin. augustus 2015 nr. 290 Het Aquarius Bulletin augustus 2015 nr. 290 2 Feest Houden jullie vrijdag 28 augustus vrij, want dan wordt het 25 jarig jubileum van Aquarius gevierd. Komt allen. Coocking Boys Naar aanleiding van de mededelingen

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND Opdracht 1 een afspraak maken het Nederlandse landschap Sinterklaas het kaartje Opdracht 13 Carola Hadassa Carola Hadassa Carola Hadassa Opdracht 18 Hallo,

Nadere informatie

crossen over de uitgestrekte velden. De velden zijn daar heel erg groot, dat kun je je bijna niet voorstellen.

crossen over de uitgestrekte velden. De velden zijn daar heel erg groot, dat kun je je bijna niet voorstellen. Canada 2014 Ik vloog op 28 juni 2014 naar Toronto, Canada. Ik moest om 3:oo uur Nederlandse tijd opstaan om op tijd op het vliegveld te zijn. Gelukkig had ik van te voren afgesproken met andere Nederlanders

Nadere informatie

tekst & muziek Carin van Essen illustraties Roel Ottow Van 4 tot 8 jaar met CD!

tekst & muziek Carin van Essen illustraties Roel Ottow Van 4 tot 8 jaar met CD! tekst & muziek Carin van Essen illustraties Roel Ottow Van 4 tot 8 jaar met CD! DAG! Kinderen zijn een kado en geen vanzelfsprekendheid. Zo onbevangen, vol energie en levenslustig als kinderen vaak zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni /juli 2015

Nieuwsbrief juni /juli 2015 Nieuwsbrief juni /juli 2015 Afscheid groep 8 Voor de kinderen van groep 8 zijn de laatste dagen aangebroken en staat er nog een prachtige uitvoering van de musical in het verschiet. De leerlingen vliegen

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen.

Inhoud. Voorwoord. Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen. 1 Inhoud Voorwoord Tip 1. Voel je goed. Tip 2. Blijf trouw aan jezelf. Tip 3. Durf je kwetsbaar op te stellen. Tip 4. Ga hem niet verzorgen of bemoederen. Tip 5. Leer van het verleden en kies opnieuw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Wat een heerlijk blad, dat hadden we echt nodig in de handwerkkringen! Lijst van de te maken items kan weer uitgebreid worden. Carna Hallo, vandaag de eerste Wieke in de bus gekregen, heb het gelezen en

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 12/20/ e nieuwsbrief

Nieuwsbrief. de Mariapassie. 12/20/ e nieuwsbrief Nieuwsbrief de Mariapassie. 12/20/2017 14e nieuwsbrief 14 e nieuwsbrief Terug kijken en met hernieuwde krachten verder gaan. Bekijk ook even de verdere pagina s Verslag van het optreden in Wytgaard door:

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Liedjes eerste communie 2017

Liedjes eerste communie 2017 Liedjes eerste communie 2017 Nr. Titel 1 00 Welkom 2 01 Super-blij (Welkom) 3 02 Oeps (Schuldbelijdenis) 4 03 Kom laat ons zingen (Gloria) 5 04 God kent jou (Tussenzang) 6 05 Met mijn handen gevouwen (Voorbeden)

Nadere informatie

Uitslag tevredenheidsonderzoek 2018 door Zorgboerderij Het Haaksbergerveen te Rekken

Uitslag tevredenheidsonderzoek 2018 door Zorgboerderij Het Haaksbergerveen te Rekken Uitslag tevredenheidsonderzoek 2018 door Zorgboerderij Het Haaksbergerveen te Rekken 1 Beste mensen, Allereerst bedanken we weer alle (pleeg en stief)-ouders en dit jaar speciaal ook hun kinderen die hebben

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land Goh, wat is de wereld groot, of zijn wij zo klein? En waar zou de brievenbus zijn? Want ik wil zo graag mijn brief posten voor de poes, is de brievenbus soms achter de roze bloem? Waarom heeft ze die er

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

4. Organisatorische en financiële problemen, want ze zijn niet goed voorbereid op deze grote aantallen studenten.

4. Organisatorische en financiële problemen, want ze zijn niet goed voorbereid op deze grote aantallen studenten. Antwoorden thema 1 Studie en beroep Oefening 2 1. Met 25 procent. 2. De economische crisis. 3. Omdat de kansen op de arbeidsmarkt toch slecht zijn. 4. Organisatorische en financiële problemen, want ze

Nadere informatie

Stichting Geloofsgemeenschap Oase

Stichting Geloofsgemeenschap Oase Mededelingenblad nummer 034 Mei 2019 Beste mensen, Pasen is alweer 4 weken voorbij. We hopen dat u mooie vieringen bezocht hebt of Pasen op een andere aansprekende manier hebt beleefd. Langzaam wordt het

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Liedjes eerste communie 2018

Liedjes eerste communie 2018 Liedjes eerste communie 2018 Nr. Titel 1 00 Welkom 2 01 Super-blij (Welkom) 3 02 Oeps (Schuldbelijdenis) 4 03 Kom laat ons zingen (Gloria) 5 04 God kent jou (Tussenzang) 6 05 Met mijn handen gevouwen (Voorbeden)

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

* Dankwoord

* Dankwoord * Met veel plezier kijk ik terug op mijn periode als AGIKO in de Hoogstraat. Het was bijzonder om de opleiding tot revalidatiearts te kunnen combineren met het doen van onderzoek. Alle mensen die ik in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Bruidsfotografie 2015

Bruidsfotografie 2015 PrijsBROCHURE Bruidsfotografie 2015 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. - Hilary Cooper - Die ademloze momenten, de momenten vol liefde

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 18 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers U heeft een aantal

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam

Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Rapport Tevredenheidsmeting Niet-geïndiceerde Dagopvang Appingedam Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomst van de tevredenheidsmeting uitgevoerd door de afdeling BK&I van ZhgN onder deelnemers

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

derwijs wijs-nieuwsmail

derwijs wijs-nieuwsmail Spelender derwijs wijs-nieuwsmail lieve nieuwsbrieflezer, De zomer is al weer bijna voorbij. Wat vliegt de tijd. Deze nieuwsbrief heeft lang op zich laten wachten. Er is veel gebeurd op persoonlijk vlak,

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli Een maand eerder Zondag 25 juli Een nieuw leven Het lijkt me zo leuk om naar Aruba te verhuizen. Simon krijgt daar een topbaan en ik kan mijn leven weer op orde brengen. Ik kan gaan doen wat ik wil. Een

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren?

1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? Vastelaovend Over een paar weken is het weer vastelaovend in het Zuiden van het land. 1. Gaat u dit jaar vastelaovend vieren? (n=225) 48% 39% 13% Ja Nee Weet (nog) niet Toelichting Weet (nog) niet VOlgt

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Vakantieplannen Beeldverhaal en heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van Villa 7

Vakantieplannen Beeldverhaal en heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van Villa 7 Workshop Hoedje van Papier in de Wijk - Kindermagazine Villa 7 - Editie 1 - Juni 2009 Even voorstellen... De redactie van Villa 7 Vakantieplannen Beeldverhaal en heel veel foto s! Van de kinderredactie

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nehemia 8:10b - Feest met de wet

Nehemia 8:10b - Feest met de wet Nehemia 8:10b - Feest met de wet Je moet al zo veel, en dan moet je je van God ook nog aan zijn wetten houden? Hoe kun je nu blij zijn met de wet? Toch wordt in Jeruzalem feest gevierd als de wet gelezen

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

DANSKAMP.NL 2015 *extra artikel* 15:30 Romi 0 Comments

DANSKAMP.NL 2015 *extra artikel* 15:30 Romi 0 Comments DANSKAMP.NL 2015 *extra artikel* 15:30 Romi 0 Comments Ik ben nu een aantal dagen terug van Danskamp en in het kort, het was het GE-WEL- DIG! Ik heb nog nooit zoiets geweldigs meegemaakt. Alles was perfect.

Nadere informatie

Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken?

Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken? Auteur Info tijdig? Info voldoende en duidelijk? Was het boek geschikt voor de doelgroep? Boek voorgelezen / besproken? Wat vonden de leerlingen van het boek? 1 Jozua Douglas zeker prima en goed zeker,

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Contact. Cliënten. 50 jaar Careander: Jubileumfeest Voorstellingen Kinderfeest En verder: Boek Aan het werk. viert feest

Contact. Cliënten. 50 jaar Careander: Jubileumfeest Voorstellingen Kinderfeest En verder: Boek Aan het werk. viert feest Een uitgave van Careander - 4 2017 Cliënten Contact 50 jaar Careander: Jubileumfeest Voorstellingen Kinderfeest En verder: Boek Aan het werk Careander is een protestants christelijke organisatie voor mensen

Nadere informatie

JV 'Het Knipperlicht' Uitslag enquête seizoen 2015 / 2016

JV 'Het Knipperlicht' Uitslag enquête seizoen 2015 / 2016 JV 'Het Knipperlicht' Uitslag enquête seizoen 2015 / 2016 Ik voel me op m'n gemak op de JV Algemeen Het is gezellig (5x), er is een leuke groep (3x), het is belangrijk om met geloof bezig te zijn (3x)

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Jeugdpopkoor Zinge! heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website:

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website: SCHOOLJOURNAAL 21 december 2018 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA VERJAARDAGEN dec. 22 Dean Smith Gr. 4 dec. 26 Nils Witteman Gr. 5 dec.

Nadere informatie

2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart.

2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart. 108 1 Een lied van David. God geeft mij moed 2 U geeft mij moed, God! Ik wil muziek maken en zingen, met heel mijn hart. 3 Ik wil mijn harp laten klinken, ik wil de zon wakker maken met mijn lied. 4 Heer,

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta!

Houd uw mailbox en de website in de gaten voor leuke groepsverslagen van onze ervaringen met de thematische zaakvakkenmethode Faqta! In deze buytenleyn: Verrast Goede doel verjaardagsgeld Koningsspelen Bezoek wijktuin Ingekomen post Agenda Eerstkomende Oud Papier Actie: 2 juni, groep 4 Volgende MR vergadering: 14 mei Volgende OR vergadering:

Nadere informatie

Inhoud. Grondslagen 17. Meditaties 37. Deel 1. Deel 2

Inhoud. Grondslagen 17. Meditaties 37. Deel 1. Deel 2 Inhoud Inleiding 13 Deel 1 Grondslagen 17 Deel 2 Meditaties 37 Tot rust komen en je ontspannen 1 wens jezelf veiligheid toe 40 2 tel de vrede af op je vingers 42 3 ga naar de plek waar het leven goed is

Nadere informatie