ineo+ 454e kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.develop.nl ineo+ 454e kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm"

Transcriptie

1 ineo+ 454e kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

2 Een flinke boost voor uw productiviteit Kan een multifunctional de productiviteit op kantoor echt zo veel verbeteren? Waarom is een systeem voor op kantoor met alle mogelijke documentfuncties altijd zo moeilijk te gebruiken? Waarom kunnen hoogwaardige multifunctionals niet specifiek worden afgestemd op uw behoeften? Geen onredelijke vragen, vinden wij. En daarom is de ineo+ 454e helemaal ontworpen voor meer snelheid, hoogwaardige resultaten en gebruiksgemak op maat. Net als uw smartphone of tablet kan deze multifunctional intuïtief, en dus heel gemakkelijk, worden bediend. Functies die vaak worden gebruikt, kunnen op het startscherm worden geplaatst. Functies die u nooit gebruikt, kunnen gewoon worden verwijderd. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De ineo+ 454e is een kantoorsysteem dat uw productiviteit een boost geeft en een uitstekende uitvoer biedt. Het is bovendien een systeem dat zich aanpast aan uw manier van werken! Als u op zoek bent naar haarscherpe afdrukken, een uitstekende afdrukkwaliteit en een grote verscheidenheid aan afwerkingsopties, dan is de ineo+ 454e de oplossing die u moet hebben. Wat uw behoeften ook zijn printen, scannen, kopiëren, faxen, en of tools om het dagelijks werk te vereenvoudigen met de ineo+ 454e vult u de kwaliteitswensen van uw klanten in of verhoogt u de productiviteit op kantoor op een wel heel voordelige manier. Gebruiksvriendelijkheid op maat Multifunctionals zijn vaak allesbehalve gebruiksvriendelijk. De ineo+ 454e is echter de eenvoud zelve. Het intuïtieve, gemakkelijk te begrijpen bedieningsconcept zorgt ervoor dat dit systeem net zo eenvoudig te gebruiken is als uw smartphone of tablet. Het 23 centimeter (9 inch) grote capacitieve touchscreen ondersteunt de bekende bewegingen, zoals swipen, slepen en de vingers naar elkaar toe of uit elkaar bewegen om in en uit te zoomen. Dankzij de nieuwe menustructuur ziet u in één oogopslag alle functies en selecteert u in een paar klikken de instellingen die u nodig hebt. Veelgebruikte functies laat u op het startscherm staan. De functies die u niet gebruikt, verwijdert u gewoon. Zo bespaart u veel tijd. U weet in no time hoe het systeem werkt en uw dagelijkse kantooractiviteiten worden een stuk leuker. ineo + 454e met afwerkingseenheid (FS-534), afwerkingseenheid voor boekjes (SD-511), papiercassettes (PC-210) en hoogvolume-eenheid (LU-204)

3 ineo + 454e met afwerkingseenheid (FS-534), afwerkingseenheid voor boekjes (SD-511), papiercassettes (PC-210) en banner tray (BT-C1e) Groen Het milieu, de bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen en verlaging van de energiekosten zijn belangrijke criteria bij het kiezen van de juiste multifunctional voor uw kantoor. De ineo+ 454e is de nieuwe norm op het gebied van groene energiezuinigheid. Duurzaamheid had prioriteit in het constructieconcept. Enkele groene eigenschappen van het systeem: lege pagina's worden automatisch verwijderd zodat onnodig kopiëren en papierverspilling worden voorkomen. Geavanceerde hardware maakt een verlaging van het stroomverbruik mogelijk. Het gemiddeld wekelijks energieverbruik (de TEC-waarde) is hierdoor erg laag. Alleen maar goed nieuws voor het milieu en dankzij de lagere energienota ook voor u! ineo+ 454e Intelligent. Stijlvol. Intuïtief.

4 Alle documentfuncties De kwaliteiten van de ineo+ 454e worden meteen duidelijk wanneer u kijkt naar het brede pakket standaard- en optionele functies. Ook het gebruiksgemak van het systeem zult u zeker waarderen. Superieure scanfuncties > Met zijn snelheid van maximaal 160 pagina's per minuut is de ineo+ 454e uitzonderlijk snel voor een systeem in deze klasse. De scanmogelijkheden van dit systeem zijn enorm divers. U kunt van uw gescande documenten rechtstreeks een Word- (.docx), Excel- (.xlsx), PowerPoint- (.pptx) of doorzoekbaar PDF-bestand maken. Handmatig converteren is niet meer nodig. U kunt meteen aan de slag. Verder is het mogelijk om gescande documenten op verschillende manieren te distribueren, bijvoorbeeld door ze te verzenden als of door ze over te brengen naar een Windows-map of FTP server. Allemaal handige functies om tijd te besparen en routinetaken vlotter te laten verlopen! Uitgebreide afwerkingsen mediamogelijkheden > Functies als het maken van boekjes, nieten, perforeren, het printen van banners en het vouwen van brieven, met daarbij een brede keuze aan printmedia, zorgen ervoor dat u nagenoeg elk document kunt maken. Professionele afdrukken met Colour Management > De printengine en innovatieve HD-toner zijn perfect op elkaar afgestemd. Samen creëren ze haarscherpe afdrukken met een resolutie van dpi en schitterende kleuren. Ook kleine lettertjes blijven perfect leesbaar. In combinatie met een Fiery-controller biedt de ineo+ 454e ook uitstekende mogelijkheden om de kleuren goed te beheren.

5 die u nodig hebt Professionele afdrukken met Colour Management > De printengine en innovatieve HD-toner zijn perfect op elkaar afgestemd. Samen creëren ze haarscherpe afdrukken met een resolutie van dpi en schitterende kleuren. Ook kleine lettertjes blijven perfect leesbaar. In combinatie met een Fiery-controller biedt de ineo+ 454e ook uitstekende mogelijkheden om de kleuren goed te beheren. Handig te beheren op afstand > Het systeem kan met om het even welke webbrowser worden beheerd vanaf een desktopcomputer. Dankzij de afstandsbedieningsfunctie van het display kan meteen hulp worden geboden. Het bedieningsscherm van het systeem kan met een aparte app worden weergegeven op een Androidtablet. ineo Remote Care maakt het mogelijk om de systeemstatus te laten monitoren door uw Develop dealer. Zo krijgt u automatisch bericht wanneer de toner bijna op is. U komt dus nooit zonder toner te zitten. Niet alleen bespaart u zo veel tijd en werk, het betekent ook dat de ineo+ 454e altijd operationeel is. Diverse vormen van authenticatie > De toegang tot het systeem kan worden beveiligd met verschillende vormen van authenticatie: pincodes, een vingeraderscanner of contactloze smartcards. Hogere productiviteit > De ineo+ 454e produceert 45 ppm in kleur of zwart-wit en is een extreem betrouwbaar systeem met diverse functies die het produceren van documenten sneller laten verlopen. Zo is het mogelijk om toner te vervangen zonder dat de printopdracht wordt onderbroken. Ook Carbon copy is zo'n functie om vlotter te werken. Betrouwbare gegevensbeveiliging > Tegenwoordig moeten alle kantoorsystemen die deel uitmaken van het netwerk of die een eigen harde schijf hebben, afdoende worden beveiligd. Beveiligingsfuncties als IPsec, S/MIME (encryptie van ) en IP-filtering zorgen ervoor dat de volledige systeemcommunicatie en documentoverdracht veilig is. Milieuvriendelijk > Het lage energieverbruik, de lage gebruikskosten en het slimme milieuconcept van het systeem hebben diverse ecocertificaten opgeleverd, zoals Energy Star. En deze milieuvriendelijke eigenschappen hebben natuurlijk ook een gunstig effect op de financiën van uw organisatie!

6 Stroomlijn uw leven op kantoor! De ineo+ 454e vereenvoudigt uw werkprocessen, helpt u bij het maken van documenten en beschermt een van de waardevolste zaken die uw organisatie rijk is: haar gegevens! Optimale werkprocessen Een geautomatiseerde lijn waarin alle productiestappen perfect zijn gecoördineerd, zoiets associeert u meestal met de productie-industrie. Maar kan dit ook voor het dagelijkse werk op kantoor? Wij vinden van wel. De ineo+ 454e is een universele oplossing om uw werkprocessen te optimaliseren. Met zijn vele handige functies beperkt de ineo+ 454e niet alleen de hoeveelheid handwerk voor u maar ook de kosten die daarbij komen kijken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om documenten te scannen als PowerPoint-presentatie of om ze te archiveren als PDF/A-bestand. Op deze manier helpt de ineo+ 454e u bij het stroomlijnen van uw documentproductie. Brede keuze aan afwerkings- en mediamogelijkheden Geen zin meer om voor speciale opdrachten, zoals het printen van uitnodigingen op dik, hoogwaardig papier, naar een apart servicebureau te stappen? Kies dan voor de ineo+ 454e en u bespaart uzelf veel tijd en geld. U kunt printen op enveloppen, gerecycled papier, voorbedrukt papier, transparanten en allerlei andere media, tot kaarten van maar liefst 300 g/m 2. Uiteenlopende papierformaten van A6 tot SRA3 of door uzelf gedefinieerde formaten en banners van maximaal 1,2 meter lang worden met het grootste gemak verwerkt en bedrukt met een uitstekende kwaliteit. Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden kunt u boekjes tot 80 pagina's maken, brieven vouwen (op verschillende manieren), hand-outs nieten of facturen perforeren. Voorbedrukte offsetvellen kunnen professioneel worden geïntegreerd in elke printopdracht. Met de ineo+ 454e maakt u nagenoeg alles zelf! Aandacht voor gegevensbeveiliging Veel multifunctionals scoren uitstekend op het gebied van features, maar laten wat beveiliging betreft veel steken vallen. Of beveiliging is een dure optie, extra bij te kopen! De ineo+ 454e daarentegen is gecertificeerd volgens ISO EAL 3 (norm voor computerbeveiliging) en voldoet aan IEEE (internationale norm voor de beveiliging van multifunctionals). Bovendien heeft dit systeem allerlei functies om u extra gemoedsrust te bezorgen, zoals encryptie van de harde schijf, het wissen van gegevens (indien nodig) en ondersteuning voor standaarden als TSL, SSL en IPsec. Veilig printen wil zeggen dat documenten niet in verkeerde handen terechtkomen en dat alleen daartoe bevoegde personen het systeem kunnen gebruiken. Investeer in een ineo+ 454e en u kunt erop vertrouwen dat uw gegevens niet op straat komen te liggen!

7 LK-101 v3 licentiekit webbrowser LK-102 v3 licentiekit Encrypted PDF of PDF/A (1a/1b) LK-107 licentiekit Unicodelettertypen LK-111 licentiekit native ThinPrint-client LK-105 v3 licentiekit searchable PDF LK-108 licentiekit OCR-fonts KH-102 keyboard houder LK-106 licentiekit Barcodefonts LK-110 licentiekit diverse bestandsformaten DOCX en XLSX FK-511 fax 2e lijn FK-511 fax 1e lijn PK-519 perforatieeenheid FS-533 interne afwerkingseenheid UK-204 upgradekit (2 GB geheugen) EK-606 USB-hubkit EK-607 USB hubkit + Bluetooth JS-506 extra uitvoerblad OT-506 uitvoerblad WT-506 werkblad KP-101 keypad (10 toetsen) AU-102 vingeraderherkenning SC-508 beveiliging tegen kopiëren (2 x nodig) PK-520 Perforatieeenheid BT-C1e Banner tray SX-600 draadloos LAN UK-208 WLAN voor Androidtouchscreen FS-534SD afwerkingseenheid 50 vel ID-kaartlezer Voor diverse ID-kaarttechnologieën MK-735 mount kit voor lokale ID-kaartauthenticatie PC-210 papierlade 2 x 500 vel DK-510 kast LU-301 papierlade aan zijkant (klein) VI-506 interfacekit voor IC-414 IC-414 Fiery controller PC-110 papierlade 1 x 500 vel PC-410 papierlade 1 x vel LU-204 papierlade aan zijkant (groot)

8 ineo+ 454e Algemene gegevens Type machine Consolesysteem (ingebouwde scanner) Print-/kopieersnelheid > A4: max. 45/45 ppm (kleur/zwart-wit) > A3: max. 22/22 ppm (kleur/zwart-wit) Printsysteem Laser Gradaties 256 Papierlade > Standaard: vel, max vel > Universele cassette 500 vel (A5-A3, g/m 2 ) > Universele cassette 500 vel (A5-SRA3, g/m 2 ) > Handinvoer 150 vel (A5-SRA3, breedte 90 mm tot 320 mm, lengte 139,7 tot mm en banner, g/m 2 ) standaardpapier, enveloppen, transparanten, dik papier, bannerpapier Papierformaat Max. 320 x 450 mm Max. 297 x mm (bannerpapier) Afdrukgebied Max. 314 x 443 mm Max. 291 x mm (bannerpapier) Opwarmtijd 25 sec. of minder Afmetingen (b x h x d) 615 x 921 x 685 mm (zonder opties) Gewicht Circa 101 kg (zonder opties) Voeding V, 50/60 Hz Printerspecificaties Controller Standaard: geïntegreerde controller, 800 MHz (SoC-architectuur) Optioneel: Fiery-controller IC-414, 2,6 GHz Geheugen Standaardcontroller gebruikt systeemgeheugen/ harde schijf (2 GB RAM/250 GB harde schijf) Fiery IC-414: 2 GB, 160 GB harde schijf Resolutie Max x 600 dpi (met Smoothing Technology) Modus voor hoge kwaliteit: x dpi Netwerkprotocollen TCP/IP (IPv4/IPv6), IPX/SPX, SMB, NetBEUI, LPD, SNMP, HTTP/HTTPS, IPP, AppleTalk, EtherTalk, LDAP Emulatie PCL 6, PS 3, XPS, Fiery IC-414: Adobe PS 3 Interfaces Ethernet 10 BaseT/100 BaseTX/1000 BaseT, USB 2.0 Driver Windows XP/XPx64/Vista/ Vistax64/7/7x64/8/8x64, Windows Server 2003/2003x64/2008/2008x64/2008 R2x64/2012x64, Mac OS X 10.x, Unix, Linux, Citrix Afdrukfuncties Direct Print van PCL-, PS-, TIFF-, XPS, OOXML- en PDF-documenten, overlay, kaft/omslag, watermerk, carbon copy, mixmedia en mixplex, banner printen Scanspecificaties Scantype Scan-to- /FTP/Box (HDD)/PC (SMB)/ WebDAV/Me/Home/USB/DPWS, netwerk-twain Resolutie Max. 600 dpi Scansnelheid Max. 160 ppm (kleur/zwart-wit) Formaat van originelen Max. A3 Scanformaten TIFF, PDF, Compact PDF, JPEG, XPS, Compact XPS, PPTX Optioneel: PDF/A (1a/1b), Searchable PDF/PPTX/ DOCX/XLSX PDF/A (1a/1b), Encrypted PDF, Linearised PDF Scanadressen 2.100, LDAP-ondersteuning Kopieerspecificaties Documentinvoer > DualScan-documentinvoer > 100 vel, max. 163 g/m 2 > A6 tot A3 Voorselectie voor kopiëren Zoom % in stappen van 0,1 % Eerste A4-kopie 5,5/4,6 sec. (kleur/zwart-wit) Geheugen 2 GB RAM HDD 250 GB Resolutie Printen: x 600 dpi (met Smoothing Technology) Kopieerfuncties Hoofdstuk en kaft/omslag, proefkopie, aanpassing kleurenafbeelding, creatief, postermodus, boek kopiëren, glanzende kopie, ID-kaart kopie, watermerk, stempel, datum-/paginastempel, kopieerbeveiliging, 2-in-1/4-in-1/8-in-1, overlay (optioneel) Faxspecificaties Compatibiliteit G3/Super G3, MH, MR, MMR, J-BIG/ECM, IPFAX (ifax standaard) Overdrachtssnelheid 33,6 kbit/s, < 3 sec. ITU-No. 1 Faxgeheugen Gebruikt systeemgeheugen Faxfuncties Polling, time shift, PC-Fax, verzending naar vertrouwelijke box, verzending naar , FTP, SMB Opties > Interne afwerkingseenheid met nieten van 50 vel (meerdere posities), stapelen max. 500 vel, optionele perforatie-eenheid (2-/4-gaats) > Grote afwerkingseenheid voor nieten 50 vel: stapelen max vel vel via interne lade, optionele afwerkingseenheid voor boekjes (voor het nieten van boekjes en vouwen van brieven) en perforatie-eenheid (2-/4-gaats) > Extra uitvoerblad, max. 200 vel (150/50) > Papierkast (500 vel) > Papierkast (2 x 500 vel) > Hoogvolumelade vel (A4) > Extra hoogvolumelade vel (A4) > Extra hoogvolumelade vel (SRA3) > Hoogvolumelade > Onderkast > Keypad (10 toetsen) > Banner tray > Werkblad > Faxeenheid > Fiery-controller > Security kit > Keyboard houder > USB-interfacekit > USB-interfacekit met Bluetooth > Vingeraderherkenning > Diverse kaartoplossingen > Mount kit voor kaartlezer > Stempel afzender voor documenten > i-option (extra functies) > WLAN-adapter > Kit voor Android-afstandsbediening Softwareoplossingen > Personal Applications (opt.), Enterprise Suite (opt.), Fiery Profiler Color Management (opt.), Data Administrator (gebruikersaccounts en kostenplaatsen), Kaartoplossingen (opt.), Unix-/Linux-ondersteuning, SAP-ondersteuning, EveryonePrint (opt.), PCounter (opt.) Konica Minolta Business Solutions Nederland BV Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam Alle gegevens met betrekking tot de papiercapaciteit van de documentinvoer, de accessoires voor de verwerking en de papiercassettes gaan uit van een papiergewicht van 80 g/m 2, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Alle gegevens met betrekking tot de print, scan- of faxsnelheid gaan uit van papier van A4-formaat met een papiergewicht van 80 g/m 2, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Alle gegevens met betrekking tot het papiergewicht gelden voor media die door Konica Minolta worden aanbevolen. Alle technische gegevens zijn gebaseerd op kennis van het moment van printen. Technische wijzigingen voorbehouden. Develop en ineo zijn gedeponeerde merken/productnamen van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. Alle overige merk- en productnamen zijn gedeponeerde merken of productnamen van de desbetreffende fabrikanten. Konica Minolta is op geen enkele wijze aansprakelijk voor deze producten. Juni 2013

ineo 554e Zwart-wit 55 pagina s per minuut

ineo 554e Zwart-wit 55 pagina s per minuut ineo 554e Zwart-wit 55 pagina s per minuut Eenvoudig te bedienen krachtpatser Zwart-wit multifunctiesystemen beschikken tegenwoordig over meer dan alleen de functies die voor de alledaagse werkzaamheden

Nadere informatie

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 452 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hier onder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Box Faxen

bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Box Faxen bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur Scan-to-e-mail Scan-to-me Scan-to-SMB Scan-to-home Scan-to-FTP Scan-to-box Scan-to-USB

Nadere informatie

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing Multifunctional kleur CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik Innovators in Printing CP2224i Verhoogde efficiëntie bij het voorbereiden van complexe kopieer-, print- en scanopdrachten De Itec

Nadere informatie

bizhub C454e A3-multifunctional kleur Max. 45 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Faxen Box Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-me

bizhub C454e A3-multifunctional kleur Max. 45 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Faxen Box Kleur Zwart-wit Scan-to-e-mail Scan-to-me bizhub C454e A3-multifunctional kleur Max. 45 pagina's per minuut Functionaliteit CL/S Lokaal/netwerk USB Scan-to-e-mail Scan-to-me Scan-to-SMB Scan-to-home Scan-to-FT Scan-to-box Scan-to-USB Scan-to-WebDAV

Nadere informatie

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm Wanneer productiviteit telt...... kiest u voor de ineo 601 / 751 Een zwart-witprinter op een afdeling waar grote volumes worden verwerkt, op een interne printafdeling

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353, kantoorsystemen Succesvolle combinatie van

Nadere informatie

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S.

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PRINT COPY SCAN FAX TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PERFECTE AFDRUKKEN IN KLEUR IN EEN MUM VAN TIJD. De TASKalfa 7551ci-serie is

Nadere informatie

MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digitale zwart-wit multifunctionele printer Kopieerapparaat Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 Zwart-wit ppm 75 Zwart-wit ppm Aficio MP 9002 90 Zwart-wit ppm Hogere

Nadere informatie

De economische manier om in kleur te communiceren

De economische manier om in kleur te communiceren irc2380i irc3080/i irc3580/i Multifunctionele printer De economische manier om in kleur te communiceren MET MEER AANDACHT TEGEN LAGERE KOSTEN C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i KLEUR LAAT EEN

Nadere informatie

DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN.

DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN. DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN. PROFITEER VAN ONZE GEAVANCEERDE KLEURENTECHNOLOGIE. Dankzij de geavanceerde kleurentechnologie van deze TASKalfamachine zullen al uw documenten uitzonderlijk scherp

Nadere informatie

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN INTELLIGENTE DOCUMENTOPLOSSINGEN DOCUMENTOPLOSSINGEN 2 WERKOMGEVINGEN VOOR DE WERELD VAN VANDAAG De moderne werkomgeving bevat een schat aan data en

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem

Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp. Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem Snelheid en veelzijdigheid in een elegant, ruimtebesparend ontwerp MX-B381 Digitaal Multifunctioneel Zwart-Wit Systeem Max. 38 PPM Groot LCD-kleurenscherm (touchscreen) Indrukwekkende prestaties in een

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem 41 PPM IN Z/W EN KLEUR GROOT LCD KLEUREN- SCHERM (TOUCHSCREEN)

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN Hogere productiviteit en lagere kosten? Met de Nashuatec DSm622, DSm627 en DSm632 is volledige controle

Nadere informatie

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Een aangepast antwoord op al uw behoeften Zou u de kosten van uw normale processen voor documentafhandeling willen drukken en tegelijkertijd

Nadere informatie

bizhub 4020 A4-multifunctional zwart-wit Max. 40 pagina s per minuut Functionaliteit Printen Faxen TWAIN-scannen Zwart-wit

bizhub 4020 A4-multifunctional zwart-wit Max. 40 pagina s per minuut Functionaliteit Printen Faxen TWAIN-scannen Zwart-wit bizhub 4020 A4-multifunctional zwart-wit Max. 40 pagina s per minuut Functionaliteit Zwart-wit PCL/PS Lokaal/Netwerk Kleur, zwart-wit Scan-to-e-Mail Scan-to-SMB Scan-to-FTP Scan-to-USB TWAIN-scannen Zwart-wit

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

VERSTERK UW ONDERNEMING MET BEVEILIGDE MULTIFUNCTIONALITEIT IN KLEUR

VERSTERK UW ONDERNEMING MET BEVEILIGDE MULTIFUNCTIONALITEIT IN KLEUR MX-4501N/MX-4500N Digitaal Multifunctioneel Full-Colour Systeem VERSTERK UW ONDERNEMING MET BEVEILIGDE MULTIFUNCTIONALITEIT IN KLEUR SHARP DOCUMENT SOLUTIONS PAL I PAL DK PAL N PAL M NTSC M PRINT COPY

Nadere informatie

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt.

WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox WorkCentre 7800 serie Multifunctioneel systeem Verander de manier waarop u werkt. De slimste investeringen in technologie betalen

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties.

Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties. WorkCentre 7525 / 7530 / 7535 / 7545 / 7556 A3 Multifunctioneel kleurensysteem Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties. Concessionaire farafel INTERIORS

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie