HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL"

Transcriptie

1 TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US.

2 INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente functionaliteit, betrouwbaarheid en productiviteit vormen de kern van KYOCERA's nieuwe TASKalfa-reeks. Deze machines zijn uiterst betrouwbaar, hoeven vrijwel niet te worden onderhouden en staan garant voor soepele werkprocessen op het kantoor. Alle TASKalfa-multifunctionals zijn hoogwaardige machines die specifiek zo zijn ontworpen dat een groot aantal taken snel en efficiënt kan worden afgehandeld. De nieuwe TASKalfa 550c/650c/750c zijn bijvoorbeeld de perfecte partners bij hoge volumes. Deze hoogst efficiënte kleurenmultifunctionals zijn snel, met een productie tussen 55 en 65 pagina's per minuut in kleur en tot 75 ppm in zwart-wit. Alle apparaten beschikken over een grote capaciteit van vel A4 die kan worden uitgebreid tot maar liefst vel. Alle papiergewichten worden automatisch afgehandeld, variërend van 80 g/m 2 t/m 256 g/m 2 ; deze flexibele multifunctionals kunnen zelfs afdrukken op papier met een gewicht tot 300 g/m 2 en bieden ondersteuning voor een groot aantal formaten, zoals banners tot mm lang. De verbeterde toner en de geoptimaliseerde beeldverwerking staan garant voor een excellente kleur- en beeldkwaliteit. Deze multifunctionals komen tegemoet aan de hoogste eisen van uw kantoor, welke taak ook moet worden uitgevoerd. STERKE PUNTEN: Tot 75 A4-pagina s per minuut in zwart-wit en 65 A4-pagina s per minuut in kleur Uitstekende beeldkwaliteit dankzij de geavanceerde nieuwe toner- en kleurentechnologie Groot aantal papierformaten mogelijk, tot 300g/m 2, A3+ en afdrukken van mm lange banners Kleurenbeheer met optionele EFI Fiery-controller Krachtige 1.2 GHz Power PC, 2 GB RAM + 80 GB HDD Afdrukken en scannen van documenten via een netwerk Optionele faxfunctie Papiercapaciteit van vel, uitbreidbaar tot vel Twee optionele finishers Optionele Data Security Kit

3 VERBETERDE MOGELIJKHEDEN, VEREENVOUDIGDE BEDIENING Het ruime, 10,4 inch grote kleurentouchscreen met zijn grote, duidelijke pictogrammen is zo ontworpen dat het apparaat heel gemakkelijk kan worden bediend. De duidelijkheid en intuïtieve structuur zorgen ervoor dat alle communicatie- en bedieningsopties uiterst toegankelijk zijn. De apparaten zijn bovendien uitgerust met de mogelijkheid om adressen en specifieke bestandsformaten op te slaan in uw eigen sjablonen. Met deze comfortabele opties kunnen zelfs complexe communicatieprocedures worden uitgevoerd met één druk op de knop. Het grote scherm is daarnaast ideaal om in een preview vooraf scans te bekijken, zodat u deze kunt controleren voordat u uw scans opslaat. U beschikt hiermee over de technologie die u nodig heeft om uw workflow sneller en comfortabeler te maken, welke taak ook moet worden uitgevoerd. Het grote kleurentouchscreen met intuïtieve menustructuur biedt snel en gemakkelijk toegang tot alle functies.het hoge-resolutiescherm biedt tevens een gedetailleerde preview van scans, zodat u tijd kunt besparen door ervoor te zorgen dat alleen de juiste scans worden opgeslagen of doorgestuurd.

4 COMPLETE FUNCTIONALITEIT De multifunctionals TASKalfa 550c/650c/750c zijn ontworpen om met hoge kwaliteit hoge volumes af te kunnen leveren, en maken al uw professionele kantoorcommunicatie tot prioriteit nummer 1. Deze snelle multifunctionals voeren elke taak snel en professioneel uit, of u nu moet afdrukken, kopiëren of scannen. Optioneel is ook een fax beschikbaar, wat deze apparaten tot echte communicatie-experts maakt. BRILJANTE KEURENPRODUCTIE, TELKENS WEER De TASKalfa 550c/650c/750c biedt een hoge beeldkwaliteit en een excellente kleurenconsistentie door de nieuw ontwikkelde toner samen met de verbeterde beeldverwerking. Hierdoor kan een scherp contrast en hoge reproduceerbaarheid gerealiseerd worden, ook voor brieven waar kleur in verwerkt is. De standaardresolutie van 600 dpi staat garant voor zeer heldere en duidelijke documenten met vloeiende schaduwen en excellente kleurverlopen. Aan deze multifunctionals kan bovendien nog een EFI Fiery-controller worden toegevoegd die hoogst precieze afdrukken maakt tot dpi. Deze top-end afdrukfunctie voorziet in kristalheldere afdrukken, zelfs bij gebruik van uitzonderlijk fijne lijnen en kleine letters.

5 INFORMATIE VERTROUWELIJK HOUDEN Deze nieuwe TASKalfa-multifunctionals bieden een veelomvattende gegevensbeveiliging die voldoet aan de hoogste eisen. Een firewall, eenvoudige gebruikerscertificatie voor toegangscontrole en een verbeterde toegangsregeling op basis van rollen (Role Based Access Control) zijn allemaal ingebouwd. Daarnaast zijn deze machines uitgerust met beveiligingsfuncties zoals HDD-encryptie en verbeterde PDF-beveiliging evenals veilige transmissie met SSL. En als uw bedrijf aan extreem hoge veiligheidseisen moet voldoen, zijn als aanvullende beveiligingsopties ook het IPSec-protocol en overschrijven van gegevens beschikbaar waarmee het risico van interne gegevenslekken wordt geminimaliseerd. SNEL TOEGANG TOT DOCUMENTEN Documenten die vaak worden gebruikt, kunnen op de harde schijf gemakkelijk en veilig worden opgeslagen in opslagboxen, van waaruit deze naar wens kunnen worden afgedrukt. Vanuit opslagboxen met één vrij toegankelijke box, en ruimte voor maximaal 200 gebruikersboxen met wachtwoordbeveiliging voor informatie die gevoeliger is kunnen documenten snel en gemakkelijk worden opgevraagd terwijl het verkeer op het kantoornetwerk tot een minimum wordt beperkt. EEN INTEGRAAL DEEL VAN UW NETWERK De nieuwe TASKalfa is zo ontworpen dat deze gemakkelijk in uw netwerk kan worden geïntegreerd. De Gigabit-LAN-verbinding en ondersteuning voor IPv4/IPv6 bieden een complete netwerkfunctionaliteit. Compatibiliteit met de optionele WLAN en Bluetooth maakt deze apparaten hoogst toegankelijk. En met het grote aantal comfortabele functies zoals afdrukken vanaf USB of scannen naar USB kunnen deze machines optimaal worden geïntegreerd in elke workflow op het kantoor.

6 GEMAAKT VOOR HET ZWARE KANTOORWERK Vanwege de hoge afdruksnelheid verwerken deze machines in korte tijd veel papier. En daar zijn zij op berekend. De standaard geleverde documententoevoer en duplexeenheid maken het mogelijk documenten dubbelzijdig te scannen en dubbelzijdig af te drukken. De papiercapaciteit kan worden uitgebreid tot vel A4-papier. Ook kunnen gebruikers papier en toner aanvullen terwijl het apparaat met een afdruktaak bezig is. Hierdoor hoeft de afhandeling van de opdracht niet te worden onderbroken. Met ondersteuning voor het afdrukken van grote formaten en gebruik van papier tot 300 g/m2 beschikt het apparaat over zowel de capaciteit als de flexibiliteit om snel en gemakkelijk een groot aantal verschillende afdruktaken uit te voeren. Tel daarbij op de grote verscheidenheid aan afwerkingsopties, zoals nieten in meerdere posities, zadelnieten en perforatie van 2 of 4 gaten en de efficiënte boekjesfinisher. Dit alles bij elkaar vormt een efficiënt systeem voor al uw documenttaken op uw kantoor. Basis uitvoering Standaard is de machine uitgerust met een hoge-capaciteitspapiercassette van vel plus twee universele papiercassettes van 540 vel en een multifunctionele lade van 100 vel die samen een papiercapaciteit bieden van vel en een documententoevoereenheid met omkeerfunctie voor gemakkelijk dubbelzijdig scannen. Uitgebreide basisuitvoering Voeg een finisher van vel toe die in 3 posities tot 50 vel niet en een perforator voor het perforeren van 2 of 4 gaten 50 Flexibiliteit Maak uw eigen brochures met een in-house boekjesfinisher die automatisch vouwt, in het midden bindt en zadelnieten biedt. Verwerkt met gemak zware pagina's voor kaften. Hoge capaciteit Voeg een extra hoge-capaciteitspapiercassette van vel toe voor een totaal van vel

7 Perforator PH-6B/PH-6C voor 2 en 4 gaten Kleurentouchscreen van 10,4 inch voor gemakkelijke bediening Documententoevoer met duplexfunctie voor dubbelzijdig scannen Boekjesfinisher DF-810 Papiercassette PF-800 voor maximaal vel 3 standaard papiercassettes met 2 x 540 vel en 1 x vel COUNT ON US. De doelstelling van KYOCERA, als een van de toonaangevende fabrikanten van kantoordocumentoplossingen, is om altijd producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. Wij bieden u niet alleen de betrouwbaarste hardware en software, maar ook een uitzonderlijke service, uitgebreide consulting en pasklare financiering. Wat u ook nodig heeft op ons kunt u rekenen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de KYOCERA Business Partner in uw regio.

8 TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS De TASKalfa 550c/650c/750c omvat extreem duurzame onderdelen die een efficiënte en betrouwbare werking garanderen om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van een drukke kantooromgeving. De TASKalfa 550c/650c/750c biedt een effectieve productiviteit en een maximale flexibiliteit, terwijl de gevolgen voor het milieu minimaal zijn. Algemeen Technologie Kleurenlaser-MFP Afdruksnelheid TASKalfa 550c: Tot 55/27 A4/A3-pagina s per minuut in kleur en zwart-wit TASKalfa 650c: Tot 65/30 A4/A3 pagina's per minuut in kleur en zwart-wit TASKalfa 750c: Tot 65/30 A4/A3 pagina's per minuut in kleur en zwart-wit Resolutie 600 x 600 dpi x dpi (PostScript 3) Opwarmtijd 180 seconden of minder na inschakeling Tijd tot eerste kopie TASKalfa 550c/650c: 5,3 seconden of minder in zwart-wit 6,5 seconden of minder in kleur TASKalfa 750c: 4,6 seconden of minder in zwart-wit 6,5 second of minder in kleur Afmetingen (B x D x H) 980 mm x 698 mm x mm Gewicht Hoofdeenheid: Circa 246 kg Voeding AC V, 50/60 Hz Opgenomen vermogen TASKalfa 550c: tijdens afdrukken/kopiëren: W of minder, in standby-stand: 348 W, in slaapstand: 27 W TASKalfa 650c: tijdens afdrukken/kopiëren: W of minder, in standby-stand: 296 W, in slaapstand: 26 W TASKalfa 750c: tijdens afdrukken/kopiëren: W of minder, in standby-stand: 344 W, in slaapstand: 27 W Geluid (ISO 7779 / ISO 9296) Tijdens afdrukken: 71 db(a) Tijdens standby: 53 db(a) Certificering GS, TÜV, CE Dit product is gefabriceerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en milieurichtlijn ISO Papierverwerking Invoercapaciteit Multifunctionele lade van 100 vel, g/m 2, 330 x 483 mm A6R, bannerpapier 313 x mm, folio; universele papiercassettes van 2 x 540 vel, g/m 2, 320 x 460 mm A5R, folio; hoge-capaciteitspapiercassette van vel, g/m 2, A4; max. invoercapaciteit met opties vel Duplexeenheid Standaard met ondersteuning voor dubbelzijdig afdrukken op A3 A5, g/m 2 Documententoevoer met duplex Max. 100 vel, g/m 2 (enkelzijdig) / g/m 2 (dubbelzijdig), A3 A5R Uitvoercapaciteit Max. 100 vel, bedrukte zijde beneden Afdrukfuncties CPU PowerPC Freescale GHz Geheugen Standaard 2 GB RAM + 80 GB HDD Interfaces Standaardinterface Ethernet 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T, USB 2.0 (high speed) Uw KYOCERA partner: Emulaties XPS, PCL6 and PS3 compatible Besturingssystemen Windows 2000, Windows XP/Server2003/Server 2008/Vista (32/64bit), Mac OS X, Linux/UNIX, Novel Netware (NDPS), Citrix, SAP, AS-400 Lettertypes/barcodes 80 contourlettertypes, 136 PostScript Afdrukfuncties Tabs afdrukken, banners afdrukken, vertrouwelijk afdrukken, afdrukken volgens planning, proefafdruk, afdrukken naar overlaybestand, opslaan in opslagbox Kopieerfuncties Maximale grootte origineel A3 Continu kopiëren Geheugencapaciteit Standaard 2 GB RAM + 80 GB HDD Zoombereik 25 t/m 400% in stappen van 1% Digitale functies Kopiëren onderbreken, schaduwlijnen randen wissen, beeldverschuiving, voorblad, blad invoegen, spiegelen, trimmen/ maskeren, 2 originelen op één kopie en 4 originelen op één kopie, paginanummering, afdrukken van datum/tijd, taken reserveren, beelden draaien, beeldrichting, modus voor dik papier, schaduwlijnen midden wissen, proefkopie, taken samenstellen, lege pagina overslaan Belichtingsmodus Automatisch, handmatig: 11 stappen Beeldinstelling Tekst, tekst/foto's, foto, afgedrukt beeld, kaart Scanfuncties Functionaliteit Scannen naar bestand, scannen naar , scannen naar FTP, scannen naar SMB, TWAIN 1.7, scannen naar opslagbox, WS-scan, scannen naar USB Scansnelheid 77 beelden per minuut (A4, kleur, zwart-wit, 300 dpi) Scan resolutie 600 dpi, 400 dpi, 300 dpi, 200 dpi, 150 dpi, 100 dpi Maximaal scanformaat A3 Herkenning origineel Tekst, foto, tekst + foto, afgedrukt beeld Interface 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Netwerkprotocol SMB, IPX/SPX, TCP/IP(IPv4/IPv6), EtherTalk, NetBIOS over TCP/IP Bestandstypes TIFF, PDF (slim PDF, secure PDF), JPEG, XPS Compressiemethode JPEG Faxfunctiies Compatibiliteit ITU-T Super G3 Modemsnelheid 33.6 kbps to 2.4kbps Transmissiesnelheid 3 seconden of minder Scandichtheid Normaal: 8 punten/mm x 3,85 regels/mm Fijn: 8 punten/mm x 7,7 regels/mm Superfijn: 8 punten/mm x 15,4 regels/mm Ultrafijn: 16 punten/mm x 15,4 regels/mm Maximale grootte origineel A3 Compressie methode JBIG, MMR, MR, MH Ontvangst in geheugen Transmissie 500 MB (HDD) Ontvangst 200 MB (HDD) Faxfuncties Internetfax, faxen via netwerk, tweede faxpoort, verzending uit geheugen, uitgestelde verzending, verzending van ingespreksignaal, groepsverzending, box voor vertrouwelijke faxen Opties Faxsysteem (T) MP-80 Tweede faxpoort GA-1310 Fiery-controller Papierverwerking PF-800 Hoge-capaciteitspapiercassette: Max vel, g/m 2, A4 DF-800 Finisher: Hoofduitvoerlade: Max vel A4; g/m 2 ; 305 x 457 mm 100 x 148 mm Subuitvoerlade: Max. 250 vel A4; g/m 2 ; 330 x 483 mm A5R Nieten tot 50 vel A4 of 30 vel A3 in 3 posities, A3 A4R, g/m 2 (nietmodus) DF-810 Boekjesfinisher: Hoofduitvoerlade: Max vel A4; g/m 2 ; 305 x 457 mm 100 x 148 mm Subuitvoerlade: Max. 250 vel A4; g/m 2 ; 330 x 483 mm A5R Nieten tot 50 vel A4 of 30 vel A3 in 3 posities, A3 A4R Capaciteit voor zadelnieten: max 60 pagina's (15 vel) boekjes vouwen en nieten, g/m 2 ; A3 A4R PH-6B/PH-6C/PH-6D Perforator: 2 gaten/4 gaten/zweeds type, g/m 2, A3 B5R AK-800 Geleidingsrail finisher: voor DF-800 en DF-810 Beveiliging Data Security kit IPsec-gebruik Optionele interfaces GN-2010 Bluetooth-module GN-1050 Wireless LAN-adaptor GN-3010 Antenne voor Wireless en Bluetooth Verbruiksartikelen TK-875K Toner-Kit Toner zwart voor pagina's bij 6% A4-dekking, pagina's bij 5% A4-dekking TK-875Y, TK-875M, TK-875C Toner-kit Toner Cyaan, Magenta, Geel voor pagina's bij 6% A4-dekking, pagina's bij 5% A4-dekking KYOCERA MITA Nederland B.V., Beeachavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel +31 (0) , Fax +31 (0) TASKalfa 550c/650c/750c/editie 11/2009 gedrukt op chloorvrij gebleekt papier - * Specificaties kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Informatie was bij het ter perse gaan correct. Alle andere merk- en productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van hun respectieve eigenaars zijn.

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S.

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PRINT COPY SCAN FAX TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PERFECTE AFDRUKKEN IN KLEUR IN EEN MUM VAN TIJD. De TASKalfa 7551ci-serie is

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem 41 PPM IN Z/W EN KLEUR GROOT LCD KLEUREN- SCHERM (TOUCHSCREEN)

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing Multifunctional kleur CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik Innovators in Printing CP2224i Verhoogde efficiëntie bij het voorbereiden van complexe kopieer-, print- en scanopdrachten De Itec

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

Intelligente oplossingen voor kleur

Intelligente oplossingen voor kleur MF9170 MF9130 MF8450 Kleurenlaser All-in-One Intelligente oplossingen voor kleur i-sensys MF9170 / MF9130 / MF8450 C O L O U R Zwart ppm Kleur COPY FAX OVERTREF DE VERWACHTINGEN 33.6 kbps Netwerk scannen

Nadere informatie

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US.

KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. KYOCERA SOLUTIONS EFFICIENCY OMHOOG, KOSTEN OMLAAG COUNT ON US. U wilt natuurlijk een perfecte workflow in uw bedrijf. Dan heeft u printers en multifunctionals nodig die naadloos integreren in elke werkomgeving

Nadere informatie

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur

Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Kantoorsysteem voor grote volumes in kleur Optimaliseer uw documentproductie De huidige printmarkt heeft continu te maken met nieuwe uitdagingen. Uw klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit en

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

MC352dn/MC362dn/MC562dn

MC352dn/MC362dn/MC562dn ALS U ZICH REGISTREERT OP MC352dn/MC362dn/MC562dn Veelzijdige A4-kleuren-MFP voor optimale efficiency en prestaties PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN 1 NETWERKFUNCTIE A4 a Kleur/monochroom a Print A6 tot

Nadere informatie

WorkCentre 7232/7242. Gedetailleerde specificaties. WorkCentre 7232 WorkCentre 7242. UITVOERSNELHEID printen en kopiëren.

WorkCentre 7232/7242. Gedetailleerde specificaties. WorkCentre 7232 WorkCentre 7242. UITVOERSNELHEID printen en kopiëren. Gedetailleerde specificaties WorkCentre 7232 afgebeeld met de optie voor twee laden. WorkCentre 7242 afgebeeld met tandemlade met hoge capaciteit en Office Finisher-opties. UITVOERSNELHEID printen en kopiëren

Nadere informatie

HOGE PRODUCTIVITEIT EN PERFECTE KLEURENAFDRUKKEN.

HOGE PRODUCTIVITEIT EN PERFECTE KLEURENAFDRUKKEN. Fiery Controller PRINTING SYSTEM 13/14 VOOR TASKalfa 3051ci TASKalfa 3551ci TASKalfa 4551ci TASKalfa 5551ci TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci HOGE PRODUCTIVITEIT EN PERFECTE KLEURENAFDRUKKEN. DE EFI FIERY

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties.

Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties. WorkCentre 7525 / 7530 / 7535 / 7545 / 7556 A3 Multifunctioneel kleurensysteem Xerox WorkCentre 7500 serie Multifunctionele systemen Superieure kleuren. Robuuste prestaties. Concessionaire farafel INTERIORS

Nadere informatie

Offerte imagerunner ADVANCE C5030i

Offerte imagerunner ADVANCE C5030i 1 Het imagerunner ADVANCE concept De imagerunner ADVANCE C5030i maakt deel uit van een baanbrekende productlijn die het resultaat is van de drang naar innovatie binnen Canon. De imagerunner ADVANCE is

Nadere informatie

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden

GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden GEAVANCEERDE zakelijke mogelijkheden imagerunner ADVANCE Kantoormultifunctionals voor kleur en zwart-wit you can De manier waarop we tegenwoordig werken, was 20 jaar geleden ondenkbaar. Flexibele werktijden,

Nadere informatie

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen

Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen ColorQube 9301/9302/9303 A3 Kleuren Multifunctioneel systeem Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Multifunctioneel systeem Indrukwekkende kleur, grote besparingen Elk succesvol bedrijf moet de kosten waar mogelijk

Nadere informatie

Producten & software oplossingen

Producten & software oplossingen Producten & software oplossingen Introductie Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions. Innovatieve documentoplossingen, gericht op het optimaliseren van

Nadere informatie

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur

WorkCentre 7328 / 7335 / 7345. printen kopiëren scannen faxen e-mailen. Krachtige. kantoorfuncties. plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 printen kopiëren scannen faxen e-mailen Krachtige kantoorfuncties plus het voordeel van kleur WorkCentre 7328 / 7335 / 7345 PRINTEN KOPIËREN Robuust kopiëren en printen Netwerkprinten

Nadere informatie

bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Box Faxen

bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Box Faxen bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur Scan-to-e-mail Scan-to-me Scan-to-SMB Scan-to-home Scan-to-FTP Scan-to-box Scan-to-USB

Nadere informatie

Dell printers en imagingoplossingen

Dell printers en imagingoplossingen Dell printers en imagingoplossingen Een nieuwe manier om te creëren en samen te werken De bekroonde printers van Dell bieden verschillende oplossingen voor bedrijven van elke grootte, van kleine en middelgrote

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! AFDRUKKEN Lexmark T650-serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 53 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer. Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur

ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer. Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur ColorQube 8900 A4 Kleur Multifunctionele printer Xerox ColorQube 8900 Multifunctionele printer Werkgroepprestaties plus echte besparingen op kleur Om het van uw concurrenten te kunnen winnen, moet uw bedrijfstechnologie

Nadere informatie

ADVIES ONDERHOUD POSTBUS 90 BELLWEG 11 KVK ZUID-LIMBURG 14071361 6101 AB ECHT KCC@ALLBIDIGIT.NL 6101 XA ECHT IBAN NL36RABO0146092465 PAGINA 1 VAN 1

ADVIES ONDERHOUD POSTBUS 90 BELLWEG 11 KVK ZUID-LIMBURG 14071361 6101 AB ECHT KCC@ALLBIDIGIT.NL 6101 XA ECHT IBAN NL36RABO0146092465 PAGINA 1 VAN 1 Bedankt voor de interesse in onze scanners. Als specialist op het gebied van scannen helpen wij u graag! Op onze website vindt u een selectie van scanners die wij aanbieden, gesorteerd op volume wat deze

Nadere informatie

DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SUSTEEM MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N

DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SUSTEEM MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N Verkorte installatiehandleiding GEPRINT IN FRANKRIJK TINSH4904GHZZ DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SUSTEEM MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N Verkorte INSTALLATIEHANDLEIDING Houd deze

Nadere informatie