ineo 554e Zwart-wit 55 pagina s per minuut

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ineo 554e Zwart-wit 55 pagina s per minuut"

Transcriptie

1 ineo 554e Zwart-wit 55 pagina s per minuut

2 Eenvoudig te bedienen krachtpatser Zwart-wit multifunctiesystemen beschikken tegenwoordig over meer dan alleen de functies die voor de alledaagse werkzaamheden in een kantoor nodig zijn. Zij bieden tevens verschillende handige extra functies die erg nuttig zijn voor allerlei bedrijfstakken, zoals ingenieurs- architectenbureaus, assurantiekantoren, onderwijsinstellingen, banken, bibliotheken en de gehele publieke sector. Gebruikers uit al deze gebieden zoeken een kantoorsysteem dat intuïtief en eenvoudig te bedienen is. Niemand wil immers tijd verliezen met afdrukken en kopiëren. En juist met dit doel voor ogen is de nieuwe zwart-witserie van Develop ontwikkeld. Elk van deze systemen ineo 224e, ineo 284e, ineo 364e, ineo 454e en ineo 554e is eenvoudig te bedienen en heeft een groot aantal extra functies, die het dagelijkse kantoorwerk een stuk eenvoudiger maken. Als er minder tijd nodig is voor het afdrukken, kopiëren en scannen, dan blijft er meer tijd over voor de eigenlijke kerntaken en neemt de productiviteit in het kantoor toe. ineo 554e met afwerkingseenheid (FS-533), afwerkingseenheid voor boekjes (SD-512), postinserter (PI-505), z-vouweenheid (ZU-606), papierlade (PC-210) en hoogvolumelade (LU-204)

3 ineo 554e met papierlade (PC-210), werkblad (WT-506) en uitvoerblad (OT-506) Intuïtief als een smartphone Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone een tablet-pc, waardoor het intuïtieve multitouchbedieningsprincipe van de ineo-systemen absoluut vertrouwd overkomt en de gebruiker snel thuis is in de veelheid van functies. Daardoor gaat er in het kantoor niet alleen minder tijd verloren, maar neemt ook de productiviteit evenredig toe. En als het ineo-systeem in een voor het publiek toegankelijke ruimte wordt neergezet, bijvoorbeeld in een bibliotheek een universiteitsgebouw, dan vergemakkelijkt het intuïtieve multitouch-concept het gebruik voor iedereen die niet bekend is met een multifunctional. Gepersonaliseerd display Ongeacht in welke kantooromgeving de ineo zwart-witsystemen worden ingezet, zij worden in de regel niet door slechts één persoon gebruikt, maar vaak door verschillende teams door een hele afdelingen. En op dat gebied scoren de nieuwe ineo zwart-witsystemen doordat hun bedieningsdisplays gepersonaliseerd kunnen worden voor de dagelijkse arbeidsprocessen. Elke gebruiker kan daardoor zijn eigen display samenstellen met alle mogelijkheden en functies die hij nodig heeft. Wanneer dit nog niet genoeg is, dan kunnen er apps gedownload worden om het systeem nog persoonlijker te maken. De voordelen zijn duidelijk: directe toegang tot de dagelijks gebruikte functies en tijdsbesparing bij routinetaken. Meer nog: de ingebouwde webserver van Develop maakt het zelfs mogelijk om het complete bedieningsdisplay en toepassingen aan te passen. Zo kunnen bijv. bedrijfsmededelingen en ondersteunende informatie het bedrijfslogo in het display opgenomen worden. ineo 554e Eén systeem kennen allen bedienen!

4 Veelzijdige functies De ineo 554e biedt een groot aantal standaard en optionele functies, die zowel praktisch als eenvoudig te bedienen zijn. Veelzijdig scannen > Met maximaal 160 afbeeldingen per minuut is de ineo 554e ongebruikelijk snel voor een systeem in zijn klasse en overtuigt hij verder door zijn veelheid aan scanmogelijkheden. Doordat alle documenten direct in Word (.docx), Excel (.xlsx), PowerPoint (.pptx) als doorzoekbare PDF zijn in te scannen, is er geen handmatige conversie meer nodig en het bestand kan direct verder bewerkt worden, wat nog meer tijd bespaart. Natuurlijk is het ook mogelijk om de scans direct per door te sturen in een Windows-map op de FTP-server op te slaan. Dit alles maakt uw dagelijkse werk een stuk eenvoudiger! Uitgebreide afwerkingsen mediamogelijkheden > Boekjes maken, nieten, perforeren, lang papier afdrukken en vouwen, met daarbij keuze uit allerlei verschillende media op deze manier is een pressionele productie voor praktisch elke behoefte gegarandeerd. Indrukwekkende afdrukken > Systeem en HD-toner zijn optimaal op elkaar afgestemd. Daardoor kan de ineo 554e met dpi sprekende kleuren en haarscherpe afdrukken produceren, die ook bij kleine lettergrootten uitstekend leesbaar zijn.

5 gemakkelijk te bedienen Capacitief touchscreen > Door functies zoals wissen, drag and drop en zoomen is het kantelbare 9 -touchscreen net zo eenvoudig te bedienen als een smartphone tablet-pc. Deze functies zijn zo vanzelfsprekend, dat de meeste gebruikers er niets nieuws voor hoeven te leren. Bovendien kan het menu aangepast worden aan de gewoonten van de gebruiker. Handig te beheren op afstand > Heel praktisch: Beheerders kunnen het systeem vanaf ongeacht welke pc via de webbrowser aansturen. Dankzij de remote-functie van het display is een snelle service te allen tijde gegarandeerd. Meer nog: Het touchscreend kan via app s op een Android tablet-pc weergegeven worden, en dit met behoud van alle functies! Zo kunnen bijvoorbeeld de instellingen voor een afdruktaak ingesteld worden, zonder dat de gebruiker zich in dezelfde ruimte bevindt als de multifunctional. Bovendien kan uw servicepartner via ineo Remote Care de machinestatus voortdurend in de gaten houden. Als de toner opraakt wordt dat direct gemeld en kan de toner tijdig vervangen worden. Dit bespaart tijd en geeft een zeker gevoel! Diverse vormen van authenticatie > De toegang tot het systeem gebeurt op een beveiligde manier: wachtwoorden, vingeraderscanner contactloze kaartsystemen zorgen voor een veilige authenticatie. Betrouwbare gegevensbeveiliging > In het kader van een bedrijfsnetwerk moet elke component volledig beschermd zijn tegen activiteiten van onbevoegden. Dat geldt ook voor systemen, die dankzij beveiligingsmechanismen zoals IPsec, S/MIME codering en IP-filtering elk niveau en elke vorm van interne en externe communicatie beveiligen. Bovendien worden alle gegevens, die zich op de harde schijf van het systeem bevinden, door codering en indien nodig ook door overschrijven beschermd tegen toegang door onbevoegden. Het geeft een rustig gevoel om te weten dat hierbij gewerkt wordt volgens internationale normen, zoals ISO EAL3 en IEEE Milieuvriendelijk > Laag energieverbruik, geringe bedrijfskosten en een weldoordacht milieuvriendelijk concept zijn beloond met erkende eco-certificaten, zoals de Energy Star. En daarbij zorgt deze milieuvriendelijke oplossing ook nog eens voor ruimte binnen uw budget!

6 Een economische en milieuvriendelijke familie Welk model u ook kiest uit de zwart-witserie, drie dingen zijn zeker: Een identieke systeemoverstijgende bediening met gemeenschappelijke kenmerken en functies, efficiënt energieverbruik en milieuvriendelijkheid. Drie kwaliteitscriteria, waarvoor een investering in ineo multifunctionals zich terugbetaalt! Eén systeem kennen allen bedienen Alle actuele ineo-multifunctiesystemen zowel de kleuren- als de zwart-witserie hebben nu gemeenschappelijke kenmerken en functies voor een maximum aan bedieningscomfort. Dit is met name een voordeel voor grote bedrijven en openbare instellingen, waar zowel kleurenals zwart-witsystemen zijn geplaatst. Ongeacht welk ineomodel gebruikt wordt: Het werken met ieder systeem is nagenoeg identiek, wat een hoop tijd bespaart bij routinewerkzaamheden. Milieuvriendelijk en zuinig Talrijke energiebesparende maatregelen zorgen er bij de ineo zwart-witsystemen voor, dat het energieverbruik zo n 40 procent onder dat van hun voorgangers ligt. Dat bespaart geld aan de ene kant en is goed voor het milieu aan de andere kant. De nieuwe ineo e-serie is niet alleen voordelig voor het bedrijf, maar verbetert ook de ecologische voetafdruk ervan. ineo 554e met afwerkingseenheid (FS-535), afwerkingseenheid voor boekjes (SD-512), papierlade (PC-210) en hoogvolumelade (LU-204)

7 OT-506 Uitvoerblad LK-101 V3 Webbrowser LK-102 V3 Encrypted PDF PDF/A (1a/1b) JS-506 Extra uitvoerblad LK-105 V3 Searchable PDF LK-106 Barcodefonds LK-110 Diverse bestandsformaten (.docx,.xlsx,.pptx) LK-108 OCR-fonts FK-511 Fax 1e lijn FK-511 Fax 2e lijn PK-519 Perforatieeenheid PI-505 post-inserter FS-533 Interne afwerkingseenheid JS-602 Extra uitvoerblad LK-107 Unicodelettertypen UK-204 Upgradekit (2 GB geheugen) LK-111 Thin Print Extra USB-Keyboard KH-102 Keyboard houder SD-512 afwerkingseenheid voor boekjes PK-521 Perforeereenheid WT-506 Werkblad EK-606 USB-hubkit EK-607 USB-hubkit + Bluetooth JS-506 Job separator KP-101 Keypad (10 toetsen) AU-102 Vingeraderherkenning BT-C1e Banner tray SC-508 Security Kit (2 x nodig indien DF-701 geïnstalleerd is) SX-BR-4600 Draadloos LAN FS-535 afwerkingseenheid ZU-606 z-vouweenheid UK-208 WLAN voor Android-panel MK-735 Mount kit voor lokale ID-kaartauthenticatie ID-kaartlezer Voor diverse ID-kaarttechnologieën PK-520 Perforatieeenheid FS-534SD Afwerkingseenheid 50 vel / boekjesmodule PC-110 Papierlade, 1 x 500 vel LU-301 Hoogvolumelade (A4, vel) PC-210 Papierlade, 2 x 500 vel PC-410 Papierlade, vel LU-204 Hoogvolumelade (A4-SRA3, vel) FS-534 Afwerkingseenheid 50 vel DK-510 Kast

8 ineo 554e Algemene gegevens Print-/kopieersnelheid > A4: max. 55 ppm > A3: max. 27 ppm Printsysteem Laser Gradaties 256 Papierlade > Standaard: vel, max vel > Universele cassette 500 vel (A5 A3, g/m 2 ) > Universele cassette 500 vel (A5 SRA3, g/m 2 ) > Bypass 150 vel (A6 SRA3, breedte 90 mm tot 320 mm, lengte 139,7 mm tot mm, g/m 2 ) voor standaardpapier, enveloppen, transparanten, dik papier, bannerpapier Papierformaat A6 SRA3, aangepaste papierformaten; Bannerpapier, max x 297 mm Afdrukgebied Max. afdrukgebied voor SRA3-formaten: 307,1 x 437,1 mm; für 311,1 x 457,2 mm Papierformaat: 302,7 x 448,7 mm Opwarmtijd 22 sec. minder Afmetingen (b x h x d) 615 x 921 x 685 mm (zonder opties) Gewicht Circa 93 kg (zonder opties) Voeding V, 50/60 Hz; minder dan 2,0 kw (systeem alleen) Interfaces Ethernet 10 BaseT/100 BaseTX/1000 BaseT, USB 2.0 Driver Windows XP/Vista/7/8 (32/64), Windows Server 2003/2008 (32/64), Windows Server 2008 R2/2012 (64), Apple OS X 10.x, Linux, Unix, Citrix Afdrukfuncties Direct Print van PCL, PS, TIFF, XPS, PDF en gecodeerde PDF, OOXML (DOCX, XLSX, PPTX), Mixmedia en Mixplex, job-programmering, overlay, doorslagkopie, watermerk, kopieerbeveiliging Faxspecificaties (optioneel) Compatibiliteit G3/Super G3, MH, MR, MMR, J-BIG/ECM, IPFAX (ifax standard) Overdrachtssnelheid 33.6 kbits/s, < 3 sec. ITU-No. 1 Faxgeheugen Gebruikt systeemgeheugen Faxfuncties Polling, time shift, PC-Fax, verzending naar vertrouwelijke box, FTP, , SMB, max. 400 programma s Cloud Printing Ready Printerspecificaties Controller interne 800 MHz controller (SoC-architectuur) Geheugen Standaard systeemgeheugen MB, Standaard HDD-geheugen 250 GB Resolutie Max x 600 dpi (met Smoothing Technologie) Kwaliteitsmodus: x dpi Netwerkprotocollen TCP/IP (IPv4/IPv6), IPX/SPX, SMB, NetBEUI, AppleTalk (EtherTalk), LPD, SNMP, HTTP, IPP Emulatie PCL 6 (XL 3.0), PCL 5, Postscript 3 (CPSI 3016), XPS Scanspecificaties Scantype Scan to /FTP/Box (HDD)/PC (SMB)/ WebDAV/Me/Home/USB/DPWS, Network Twain Scanresolutie Max. 600 x 600 dpi Scansnelheid max. 160 afbeeldingen per minuut Formaat van originelen Max. A3 Scanformaten TIFF, PDF, compact PDF, JPEG, XPS, Compact XPS, PPTX Optioneel: PDF/A (1a/1b), doorzoekbare PDF/PPTX/ DOCX/XLSX/PDFA (1a/1b), gecodeerde PDF, PDF met outline support Scanadressen 2.100, LDAP-ondersteuning Kopieerspecificaties Documentinvoer max. 100 vel, A6 A3; g/m 2 Voorselectie voor kopiëren Zoom % in stappen van 0,1%, Auto-Zoom Eerste A4-kopie 4,1 sec. Werkgeheugen 2 GB RAM Geheugen 250 GB Resolutie Afdrukken: 600 x 600 dpi Kopieerfuncties kaft/omslag, proefkopie, aanpassing kleurenafbeelding, creatief, postermodus, boek kopiëren, glanzende kopie, ID-kaart kopie, watermerk, stempel, tijd/pagina- stempel, kopieerbeveiliging, 2in1/4in1/8in1, overlay (optioneel) Opties > Interne afwerkingseenheid met nieten van 50 vel multipositienieten, max. capaciteit voor 500 vel, optionele perforatieeenheid (2-/4-gaats) > Afwerkingseenheid met nieten van 50 vel: max. capaciteit van vel vel via interne lade, optionele perforatieeenheid (2-/4-gaats) > Afwerkingseenheid met nieten van 50 vel en afwerkingseenheid voor boekjes (voor het nieten van boekjes): capaciteit van max vel vel via interne lade, optionele perforatie-eenheid (2-/4-gaats) > Afwerkingseenheid met nieten van 100 vel: optionele afwerkingseenheid voor boekjes (voor het nieten van boekjes), perforatie-eenheid (2-/4-gaats), extra uitvoerblad, post-inserter, z-vouweenheid > Uitvoerblad > Papierlade (500 vel) > Papierlade (2 x 500 vel) > Hoogvolumelade vel (A4) > Hoogvolumelade vel (A4) > Hoogvolumelade vel (SRA3) > Onderkast > Keypad (10 toetsen) > Banner tray > Werkblad > Faxeenheid > Security kit > Keyboard houder > USB-interfacekit > USB-interfacekit met Bluetooth > Vingeraderherkenning > Diverse kaartoplossingen voor ID-kaart authenticatie > Mount kit voor kaartlezer > Stempel afzender voor documenten > i-option (extra functies) > WLAN-adapter > Kit voor Android-afstandsbediening Stware-oplossingen > Enterprise Suite (opt.), Data Administrator (beheer van gebruikersaccounts en gebruikersnamen), Card solutions (opt.), Unix/Linux-ondersteuning, SAPondersteuning, EveryonePrint (opt.), PCounter (opt.) Develop Nederland Hoogoorddreef 9 Postbus CC Amsterdam Alle gegevens met betrekking tot de papiercapaciteit van de documentinvoer, de accessoires voor de verwerking en de papiercassettes gaan uit van een papiergewicht van 80 g/m 2, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Alle gegevens met betrekking tot de print-, scan- faxsnelheid gaan uit van papier van A4-formaat met een papiergewicht van 80 g/m 2, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Alle gegevens met betrekking tot het papiergewicht gelden voor media die door Konica Minolta worden aanbevolen. Alle technische gegevens zijn gebaseerd op kennis van het moment van printen. Technische wijzigingen voorbehouden. Develop en ineo zijn gedeponeerde merken/productnamen van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. Alle overige merk- en productnamen zijn gedeponeerde merken productnamen van de desbetreffende fabrikanten. Konica Minolta is op geen enkele wijze aansprakelijk voor deze producten. Maart 2014

bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Box Faxen

bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit Printen Box Faxen bizhub 754e A3-multifunctional zwart-wit Max. 75 pagina's per minuut Functionaliteit PCL/PS Lokaal/netwerk USB Kleur Scan-to-e-mail Scan-to-me Scan-to-SMB Scan-to-home Scan-to-FTP Scan-to-box Scan-to-USB

Nadere informatie

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm

ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm ineo + 452 kleur 45 ppm zwart-wit 45 ppm In alle opzichten een blikvanger Het fraaie ontwerp van de ineo+ 452 springt meteen in het oog, maar het is vooral wat hier onder schuil gaat dat het grote verschil

Nadere informatie

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing

Multifunctional kleur. CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik. Innovators in Printing Multifunctional kleur CP2224i Innovatieve machine voor dagelijks gebruik Innovators in Printing CP2224i Verhoogde efficiëntie bij het voorbereiden van complexe kopieer-, print- en scanopdrachten De Itec

Nadere informatie

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm

ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm ineo 601 / 751 zwart-wit 60 / 75 ppm Wanneer productiviteit telt...... kiest u voor de ineo 601 / 751 Een zwart-witprinter op een afdeling waar grote volumes worden verwerkt, op een interne printafdeling

Nadere informatie

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL

HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL TASKalfa 550c/650c/750c A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS HOGE KWALITEIT EN HOGE SNELHEID IN ÉÉN MULTIFUNCTIONAL KLEUR, COUNT ON US. INNOVATIIEVE TECHNOLOGIE VOOR EFFICIENCY VAN HET HOOGSTE NIVEAU Excellente

Nadere informatie

De economische manier om in kleur te communiceren

De economische manier om in kleur te communiceren irc2380i irc3080/i irc3580/i Multifunctionele printer De economische manier om in kleur te communiceren MET MEER AANDACHT TEGEN LAGERE KOSTEN C O L O U R irc2380i / irc3080/i / irc3580/i KLEUR LAAT EEN

Nadere informatie

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353

bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353 Creatieve combinatiemogelijkheden bieden oplossingen op maat Kantoorsystemen bizhub C253 en bizhub C353 bizhub C253 en bizhub C353, kantoorsystemen Succesvolle combinatie van

Nadere informatie

bizhub 4020 A4-multifunctional zwart-wit Max. 40 pagina s per minuut Functionaliteit Printen Faxen TWAIN-scannen Zwart-wit

bizhub 4020 A4-multifunctional zwart-wit Max. 40 pagina s per minuut Functionaliteit Printen Faxen TWAIN-scannen Zwart-wit bizhub 4020 A4-multifunctional zwart-wit Max. 40 pagina s per minuut Functionaliteit Zwart-wit PCL/PS Lokaal/Netwerk Kleur, zwart-wit Scan-to-e-Mail Scan-to-SMB Scan-to-FTP Scan-to-USB TWAIN-scannen Zwart-wit

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSm622/627/632 MET MULTIFUNCTIONELE VEELZIJDIGHEID GECONTROLEERD NETWERKPRINTEN Hogere productiviteit en lagere kosten? Met de Nashuatec DSm622, DSm627 en DSm632 is volledige controle

Nadere informatie

DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN.

DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN. DE BESTE KLEUREN VOOR UW DOCUMENTEN. PROFITEER VAN ONZE GEAVANCEERDE KLEURENTECHNOLOGIE. Dankzij de geavanceerde kleurentechnologie van deze TASKalfamachine zullen al uw documenten uitzonderlijk scherp

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S.

BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PRINT COPY SCAN FAX TASKalfa 6551ci TASKalfa 7551ci A3 KLEURENMULTIFUNCTIONALS BETROUWBARE EN ZEER PRODUCTIEVE KLEURENMFP S. PERFECTE AFDRUKKEN IN KLEUR IN EEN MUM VAN TIJD. De TASKalfa 7551ci-serie is

Nadere informatie

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem

PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S. MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem PRESTATIES, PRODUCTIVITEIT EN ELEGANTIE in EEN NIEUWE GENERATIE KLEUREN-MFP S MX-4100N/MX-4101N Digitaal multifunctioneel Full-Colour systeem 41 PPM IN Z/W EN KLEUR GROOT LCD KLEUREN- SCHERM (TOUCHSCREEN)

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Flexibele multi-communicatieplatforms MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B De oplossing voor de verwerking van al uw documenten Sneller werken in zwart-wit De krachtige prestaties van de Aficio MP 2550/MP

Nadere informatie

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur

Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur Snel & kostenefficiënt afdrukken in kleur MP C6000SP/MP C7500SP Snellere kleurenworkflow Moeiteloze productiviteit in kleurenworkflow Zorg voor een revolutie in de productie van uw kleurendocumenten met

Nadere informatie

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B

MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Multifunctionele communicatiecentra op maat MP 4000/MP 4000B MP 5000/MP 5000B Voortreffelijke documentafhandeling in zwart-wit Kantoorproductiviteit op een geheel nieuw niveau De krachtige, multifunctionele

Nadere informatie

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer

Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Geavanceerd, Flexibel & Gebruikersvriendelijk Documentbeheer Een aangepast antwoord op al uw behoeften Zou u de kosten van uw normale processen voor documentafhandeling willen drukken en tegelijkertijd

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

Offerte imagerunner ADVANCE C5030i

Offerte imagerunner ADVANCE C5030i 1 Het imagerunner ADVANCE concept De imagerunner ADVANCE C5030i maakt deel uit van een baanbrekende productlijn die het resultaat is van de drang naar innovatie binnen Canon. De imagerunner ADVANCE is

Nadere informatie

A203FPS Ideaal voor werkgroepen

A203FPS Ideaal voor werkgroepen Multifunctional zwart/wit A203FPS Ideaal voor werkgroepen Innovators in Printing A203FPS Eenvoudig en snel in gebruik en beheer De Itec A203FPS is de ideale multifunctional voor werkgroepen die snel en

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking

Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Gebruikersvriendelijke & snelle documentenverwerking Creëren, delen, communiceren wat kan er nog gemakkelijker zijn? De huidige kantoren zijn door middel van netwerken verbonden en hebben geavanceerde

Nadere informatie

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit

bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P Buitengewone print- en kopieerkwaliteit voor een uitstekende kleurenproductiviteit Productiesysteem bizhub PRESS C6000 en bizhub PRESS C7000/P bizhub PRESS C6000

Nadere informatie

Multifunctionele systemen Doordachte vernieuwing

Multifunctionele systemen Doordachte vernieuwing WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 A3 Multifunctionele zwart-witsystemen Xerox WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 Multifunctionele systemen Doordachte vernieuwing

Nadere informatie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie

Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Krachtige machine voor professionele kleurenproductie Optimaliseer uw documentproductie Tegenwoordig wordt de printwereld geconfronteerd met talloze uitdagingen. Door de nieuwe mogelijkheden op het gebied

Nadere informatie

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP SRA3 kleuren MFP MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm MP C6003SP 60 Zwart-wit Kleur ppm Laat

Nadere informatie

De workflow-professionals

De workflow-professionals bizhub 223/283/363/423 De workflow-professioals bizhub 223/283/363/423, katoorsysteme bizhub 223/283/363/423, katoorsysteme Professioele zwart-wit multifuctioals voor workflows i kleur Vadaag de dag komt

Nadere informatie

WorkCentre 5700 serie multifunctioneel systeem Produceer meer voor lagere kosten op een beveiligde manier.

WorkCentre 5700 serie multifunctioneel systeem Produceer meer voor lagere kosten op een beveiligde manier. WorkCentre 5735 / 5740 / 5745 / 5755 / 5765 / 5775 / 5790 A3 Multifunctioneel zwart-wit systeem Xerox WorkCentre 5700 serie multifunctioneel systeem Produceer meer voor lagere kosten op een beveiligde

Nadere informatie

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Kleuren MFP tot SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopieerapparaat Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 Zwart-wit Kleur ppm 35 Zwart-wit Kleur ppm Creëer een hyperefficiënte werkplek Verbeter uw kantoorproductiviteit

Nadere informatie

MC352dn/MC362dn/MC562dn

MC352dn/MC362dn/MC562dn ALS U ZICH REGISTREERT OP MC352dn/MC362dn/MC562dn Veelzijdige A4-kleuren-MFP voor optimale efficiency en prestaties PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN 1 NETWERKFUNCTIE A4 a Kleur/monochroom a Print A6 tot

Nadere informatie