Nieuwsflits nr: 222. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 22 december 2015 Opgericht 29 maart 1956

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits nr: 222. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 22 december 2015 Opgericht 29 maart 1956"

Transcriptie

1 22 december 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 222 Voorzitter: W.J. Rademaker Secretaris: D. van der Zwan Penningmeester: J. van der Lely Plv. voorzitter/junioren D. van der Zwan Bestuurslid: G. Ruts Bestuurslid: N. Pronk Goochelclub Rotterdam, KvK: , gironummer NL93INGB Aangesloten bij de NMU: De Nederlandse Magische Unie Seniorleden 100, incl. NMU / junioren 70, incl. NMU / dames 25 Per 1 januari 2016: Seniorleden 125, incl. NMU / junioren 70, incl. NMU / dames 25 Zie bericht over korting! Redactie: Dick van der Zwan Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. Agenda Clubavonden De verjaardagskalender Première Christian Farla Jesse in Dubai Berichten ideeën Internet nieuwtjes

2 AGENDA CLUBAVONDEN: Donderdag 7 januari 2016 Zondag 10 januari GEEN CLUBAVOND Nieuwjaarsreceptie. Inloop vanaf uur. Aanvang rond uur. Einde uur. Donderdag 21 januari Donderdag 4 februari Donderdag 18 februari Donderdag 3 maart Donderdag 17 maart Donderdag 7 april Donderdag 21 april Donderdag 5 mei Donderdag 19 mei Donderdag 2 juni uur. Optreden junioren. Zaal open uur uur Senioren. Forum over de goochelkunst van vroeger en die van nu uur tot uur JUNIOREN uur Senioren Algemene Leden Vergadering uur tot uur JUNIOREN uur Senioren uur Senioren. Nog niet bekend. Wie heeft er een idee? uur tot uur JUNIOREN uur Senioren GEEN CLUBAVOND! uur Senioren uur tot uur JUNIOREN uur Senioren. Jesse en Niels verzorgen een avond. Donderdag 16 juni uur Senioren. Touwenavond door Anton. LET OP, AVOND INVULLINGEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD!

3 De verjaardagskalender Margriet v. d. Zwan 9 december Wim Dubois 10 december Martin Hanson 10 december Noah v.d. Wende 13 december Anton Tanesha 16 december Jori Veldhuizen 17 december Dick de Witte 20 december Laura Feenstra 23 december Sem Kauffeld 24 december Contributie 2016 Beste leden, In de jaarvergadering is besloten dat de contributie per 2016 zal moeten worden verhoogd naar 125 euro mits er een inkomstenbron is gevonden. Zoals bekend hebben enkele leden in Dirksland opgetreden en daar een behoorlijk bedrag voor de club mee verdiend. Het bestuur heeft daarom besloten dat een ieder seniorlid een korting krijgt van 25 euro. Als we in 2016 geen externe inkomsten binnenhalen, overweegt het bestuur om in 2017 (op basis van de eerder genomen beslissing m.b.t. contributie in 2015!!! ) het contributie bedrag te verhogen naar 125 euro. De penningmeester zal binnenkort een bericht naar je zenden om je contributie voor 2016 voor een bepaalde datum over te maken. Het Bestuur wenst u fijne dagen en een gezond en magisch 2016 toe.

4 Christian Farla _ Night of Illusions Als lid van Goochelclub Rotterdam heb ik 2 jaar terug vele leden mogen begroeten tijdens hun bezoek in Duitsland waar ik 4 seizoenen lang meer dan 2500 shows speelde in het Wintergarten Theater in Phantasialand. Nadat Theaterimpresariaat Ruud De Graaf de show met eigen ogen zag wilde hij de show graag naar de Nederlandse theaters halen. Ik werd gevraagd of ik zelf de show wilde produceren. Dat betekende een nieuw script schrijven, een decor ontwerpen, kostuums uitzoeken, muziek monteren, 40 magic en illusie effecten uitkiezen in het thema en een cast bij elkaar zoeken. meer info op : info@christianfarla.nl Met de tijdsdruk hijgend in mijn nek was daar dan op 7 december 2015 de grote première van Christian Farla s Night of Illusions. Een zoektocht naar het geheim van onsterfelijkheid. Oftewel een plaatsje bij de grote magiërs die mij voorgingen. Vele BNers o.a. de Peter Strykes ( LA THE Voices en Wibi Soerjabi zijn goede vrienden van Christian ) bezochten zijn première. Het is een unieke show geworden. Iets wat je ook zeker niet in Las Vegas zou zien. Het concept is origineel evenals de vele nieuwe illusieacts waaronder een grote Zwarte Scorpion ontsnappingsact.. Indien mogelijk breng dan zeker nog een bezoek aan deze nieuwe show van Christian Farla en zijn vrouw Bianca.

5 Jesse in Dubai Op woensdag 17 november had Richard Stooker op Facebook een oproep geplaatst dat hij twee goochelaars zocht die het leuk zouden vinden om op te treden in Dubai. Dit leek mij een leuke kans en ik heb hier samen met een aantal andere goochelaars op gereageerd. Na een uurtje kreeg ik een reactie dat de opdrachtgever uit Dubai Dennis Oosterwold en mij (Jesse Ray) heeft uitgekozen en wij de opdracht krijgen. De week erna zouden we al vertrekken en alles werd voor ons snel georganiseerd, vliegtickets, hotel, werkvisum. We zijn er de laatste dag achter gekomen dat ze daar alles op het laatste moment regelen en ook veranderen. We zouden op woensdag vertrekken en maandag avond werd het bekend dat we een dag later zouden vertrekken en een dag later terug zouden komen. Voor mij kwam dit gelukkig beter uit, want als ik op woensdag zou moeten vertrekken had ik een tentamen moeten missen. Op donderdag 26 november was het dan zover, om 12 uur in de trein naar Schiphol en daar sprak ik meteen met Dennis af. We hadden via WhatsApp al contact met een paar andere artiesten die ook voor dezelfde opdracht naar Dubai gingen en spraken af om in het vliegtuig elkaar te ontmoeten. We waren in totaal met 28 Nederlanders die in Dubai moesten optreden. Er zaten acrobaten, free-runners, BMX ers, muzikanten en allerlei soorten dansers bij. Het was een erg verdeelde groep, maar heel gezellig, om 1 uur landen we in Dubai en rond drie uur zaten we in het hotel en deden we nog even met zijn alle een drankje op de vakantie. Vrijdag om half 9 werden we door elkaar wakker gemaakt en gingen we naar het zwembad op het dak, daar bestelden we roomservice om ontbijt op het dak bij het zwembad te serveren. Dit gaf gelijk de extra dimensie van het artiestenleven erbij, lekker met de thee in een zwembad in 30 graden in de winter was een totaal nieuwe ervaring. Om twaalf uur werden we door de organisatie gebeld en werden we in taxi s opgehaald en naar de locatie gebracht. We moesten allemaal vijf keer een act doen van 15 minuten op straat voor de opening van de winkelstraat Boxpark. Na elke act kregen we 45 minuten pauze om bij elkaar te kijken en naar de volgende locatie te gaan welke vaak 5 minuten lopen was. Om zeven uur s avonds waren we klaar en gingen we met een klein groepje gezellig uit eten en nog een beetje van Dubai bekijken. De volgende dag was eigenlijk hetzelfde.

6 Zondag was alweer de laatste dag, we zijn we met een klein groepje naar het grootste winkelcentrum ter wereld geweest, de Dubai Mall, daar hebben we meer dan 8 uur rondgelopen en nog lang niet alles gezien. We kwamen daar ook in de opening van een winkel een goochelaar tegen die goocheltrucjes verkocht in die winkel. We vertelde dat we goochelaars waren en liepen met hem mee naar zijn hoekje om te zien wat hij verkocht, toen we vertelden dat we vanuit Nederland kwamen om hier te goochelen wilde hij graag wat zien en terwijl wij zijn kaarten aanpakten hadden we niet door dat hij ondertussen de hele winkel bij elkaar riep. Binnen een paar seconden stonden alle medewerkers en winkelend publiek om ons heen en hadden hebben Dennis en ik nog een aantal trucs laten zien en maakten we gelijk behoorlijk wat vrienden. Helaas was het toen alweer tijd om terug te gaan naar Nederland. Het was een geweldige tijd met geweldige nieuwe vrienden. Jesse van der Lely Berichten Nieuwjaarsreceptie GCR Zondag 10 januari 2015 Nieuwjaarsreceptie. Aanvang uur tot uur BELANGRIJK: Laat even weten of en met hoeveel personen je denkt te komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratis toegang voor alle seniorleden met hun partner. De junioren zijn met hun ouders ook van harte welkom. Het is een Receptie dus geen uitgebreide maaltijd.

7 Wie wat wil vertonen, graag. Wel een paar dagen van te voren melden graag. Kunnen we een kleine planning maken. Berichten Peter Brehm heeft om gezondheidsredenen zijn lidmaatschap opgezegd. We wensen Peter het allerbeste toe en Peter heeft in het verleden vele keren voor GCR klaargestaan om zalen te versieren met zijn balloncreaties. Peter en Yvonne, Bedankt en het gaat jullie goed Ook van Henk Driessen kreeg ik een bericht dat hij nog vele onderzoeken moet ondergaan. En kaartje zal hem goed doen Website GCR even uit de lucht De website van GCR is gehackt. Gelein doet er alles aan om deze weer zo snel mogelijk in de lucht te krijgen. Maar dat is weer veel werk. Ideeën lijst Gelein. Ik heb een hoop zooi thuis liggen en die wil ik kwijt (ruilmarkt/voordoen en uitleg van de spullen) Ruilen van Dvd s (alleen originelen) Martin vertelt. Diverse onderwerpen Martin. Wellicht een aardig idee om een clubavond van GCR in te vullen met een forum over de goochelkunst van vroeger en die van nu. Twee "ouderen" en twee "jeugdige senioren" bespreken wat er is veranderd in 55 jaar goochelen of is er eigenlijk wel iets veranderd. Vier onderwerpen bedenken waar steeds 15 minuten over wordt gesproken. Natuurlijk een heel goede dagvoorzitter benoemen. Jan de Bruyn Al jaren heb ik een idee en nu schrijf ik het eens op: Mochten we als club nog eens een congres organiseren of ons ergens in de kijkerd willen zetten, kunnen we niet met een hele zwik goochelaars een synchroon goochelact instuderen? Iedereen exact gelijk dezelfde trucjes laten doen op muziek J. Ik heb absoluut geen danser maar dit lijkt mij een gaaf idee haha. Jong en oud, alles door elkaar. Moet iets heel geinigs van te maken zijn!

8 Dick Jori Flashmob met goocheltrucs. Wellicht een leuk idee voor een invulling van een clubavond: Hoe goochel je nieuwe klanten te voorschijn? - Op welke manier voert iedereen zijn of haar marketing (flyers, brochures, banners, media, internet), wellicht iedereen aan het woord met als het kan voorbeelden meenemen - Er is een tijdje geleden een lezing via internet geweest van Robin Matrix of dit onderwerp, wellicht hem uitnodigen? (deze lezing heb ik online niet bijgewoond) Hans Misschien wel een idee om de interne discussie in de Nieuwsflits te plaatsen, wat jij zegt, wat Martin zegt en John. Jan Voor een goede vriendin (Judith, is ook wel eens op de club geweest en wil trouwens best een keer toneel dramalessen aan de jeugd geven ) doe ik voor een kleine voorstelling het licht en geluid. De redactie vindt het altijd fijn als er stukjes worden ingezonden over het goochelen in het algemeen. Graag dan met foto s. Hoe meer berichten hoe eerder weer de volgende Nieuwsflits. De redactie

Nieuwsflits nr: 225. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 7 maart 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 225. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 7 maart 2016 Opgericht 29 maart 1956 7 maart 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 225 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 228. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 1 juni 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 228. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 1 juni 2016 Opgericht 29 maart 1956 1 juni 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 228 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 238. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 12 Februari 2017 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 238. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 12 Februari 2017 Opgericht 29 maart 1956 12 Februari 2017 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 238 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan picapica46@gmail.com info@clownpicapica.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 245. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 22 augustus 2017 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 245. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 22 augustus 2017 Opgericht 29 maart 1956 22 augustus 2017 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 245 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan picapica46@gmail.com info@clownpicapica.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 208. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 8 maart 2015 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 208. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 8 maart 2015 Opgericht 29 maart 1956 8 maart 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 208 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 229. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 7 juli 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 229. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 7 juli 2016 Opgericht 29 maart 1956 7 juli 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 229 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 231. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 14 september 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 231. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 14 september 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 231 14 september 2016 Opgericht 29 maart 1956 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 209. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 29 maart 2015 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 209. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 29 maart 2015 Opgericht 29 maart 1956 29 maart 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 209 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 223. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 11 januari 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 223. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 11 januari 2016 Opgericht 29 maart 1956 11 januari 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 223 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 226. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 20 april 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 226. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 20 april 2016 Opgericht 29 maart 1956 20 april 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 226 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 239. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 6 maart 2017 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 239. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 6 maart 2017 Opgericht 29 maart 1956 6 maart 2017 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 239 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan picapica46@gmail.com info@clownpicapica.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 210. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 1 april 2015 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 210. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 1 april 2015 Opgericht 29 maart 1956 1 april 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 210 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 230. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 18 augustus 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 230. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 18 augustus 2016 Opgericht 29 maart 1956 18 augustus 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 230 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 224. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 24 januari 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 224. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 24 januari 2016 Opgericht 29 maart 1956 24 januari 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 224 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 197. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 8 oktober 2014 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 197. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 8 oktober 2014 Opgericht 29 maart 1956 8 oktober 2014 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 197 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 234. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 14 november 2016 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 234. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 14 november 2016 Opgericht 29 maart 1956 14 november 2016 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 234 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 246. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 9 oktober 2017 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 246. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 9 oktober 2017 Opgericht 29 maart 1956 9 oktober 2017 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 246 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@kpnmail.nl Secretaris: D. van der Zwan picapica46@gmail.com info@clownpicapica.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 219. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 28 oktober 2015 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 219. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 28 oktober 2015 Opgericht 29 maart 1956 28 oktober 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 219 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 211. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 15 april 2015 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 211. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 15 april 2015 Opgericht 29 maart 1956 15 april 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 211 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Nieuwsflits nr: 212. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 11 mei 2015 Opgericht 29 maart 1956

Nieuwsflits nr: 212. Wat treft u aan in deze Nieuwsflits. 11 mei 2015 Opgericht 29 maart 1956 11 mei 2015 Opgericht 29 maart 1956 Nieuwsflits nr: 212 Voorzitter: W.J. Rademaker voorzitter@goochelclubrotterdam.nl, johnanders@versatel.nl Secretaris: D. van der Zwan secretaris@goochelclubrotterdam.nl,

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Reisverslag China. Voor het officiële programma begon waren we al 2 dagen in China zodat we alvast konden wennen aan het tijdsverschil.

Reisverslag China. Voor het officiële programma begon waren we al 2 dagen in China zodat we alvast konden wennen aan het tijdsverschil. Reisverslag China Voor de reis begon hadden we eerst een soort kennismakingsdag. Met de mensen uit Nederland gingen we naar een Chinees restaurant. Waar we iedereen konden ontmoeten en we kregen nog meer

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.67

Winter editie W.C.D.67 Winter editie W.C.D.67 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur

Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Het bestuur Jaarverslag 2016 Stichting Kinderkleding Ruilen Dit jaarverslag is tot stand gekomen door terug te kijken op onze website / facebookpagina / mail etc. van het afgelopen jaar en er vervolgens een aantal

Nadere informatie

A C C O F I E T J E S. Ten behoeve van de leden van accordeonvereniging Accordando

A C C O F I E T J E S. Ten behoeve van de leden van accordeonvereniging Accordando A C C O F I E T J E S Ten behoeve van de leden van accordeonvereniging Accordando Jaargang 28, nummer 2 Juli 2011 CLUBBLAD VAN ACCORDEONVERENIGING ACCORDANDO Opgericht op 18 oktober 1951 Adres: Dorpshuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober Maandag 29 september 2014

Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober Maandag 29 september 2014 Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober 2014 Maandag 29 september 2014 We hadden om 8 uur afgesproken op Schiphol in vertrek hal 1. Eenmaal verzameld moesten we ons inchecken. Nadat we ingecheckt waren

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 32. Even bijpraten. 17 mei Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 32. Even bijpraten. 17 mei Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 32 17 mei 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

LESBRIEF NACHTREIS - Sahand Sahebdivani (evt. Anastasis Sarakatsanos)

LESBRIEF NACHTREIS - Sahand Sahebdivani (evt. Anastasis Sarakatsanos) LESBRIEF NACHTREIS - Sahand Sahebdivani (evt. Anastasis Sarakatsanos) Bij deze versie hoort een digitale versie op Prezi: https://prezi.com/view/qdtwunxtktur20docoas/ Het is belangrijk om zelf alvast door

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Interview met Pam M Jones

Interview met Pam M Jones Interview met Pam M Jones Door Timen van Ark, Radio presentator bij www.countryland.nl Programma Countryland Café Uitzending 10-09-2016 We hebben vandaag hier een artiest die ook een beetje bekendheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede November 2015

Activiteiten programma De Meerstede November 2015 Dinsdag 3 november Mozaïek. Vanmiddag creatief bezig zijn samen met de vrijwilligers. Locatie 1 e etage creatief-centrum Kosten extern consumptie / 1,00 materiaal Locatie: 1 e etage creatief-centrum Zaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N O V E M B E R 2 0 1 3 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : 1 B I N N E N K O R T 2 O P R O E P P R O J E C T M U Z I S C H E V O R - M I N G 3 B E Z O E K A A N H E T G E M E E N T E H U I S

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van VideoClub HOORN en de REGIO

Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van VideoClub HOORN en de REGIO augustus 2012 Deze nieuwsbrief is een maandelijkse uitgave van VideoClub HOORN en de REGIO http://www.videoclub-hoorn.nl blocq.x11@tiscali.nl Agenda juli: 25 juli Videokijkavond. Kanofimpjes etc. bekijken.

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.63

Winter editie W.C.D.63 Winter editie W.C.D.63 1 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

activiteitenoverzicht augustus 19

activiteitenoverzicht augustus 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan augustus 19 Inhoud 1. Nieuws 4 2. Interview 5 3. Lunchen met Mike 6 4. Activiteitenoverzicht 7 Groepsbegeleiding 7 Inloop Curtisslaan & Inloop Ypendael 7 Bakken

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Reisverslag Pisa 2012

Reisverslag Pisa 2012 Reisverslag Pisa 2012 Door: Anne Marte Gardenier, vw5c DAG 1: om 10.40 kwamen we aan in het regenachtige Pisa. Het was gelijk weer erg gezellig met mijn italiaan. Het klikte ook goed met haar ouders. Daarna

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Moorslede. In deze nieuwsbrief: Beste vrienden muzikanten,

Nieuwsbrief. Januari Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Moorslede. In deze nieuwsbrief: Beste vrienden muzikanten, Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Moorslede Nieuwsbrief Januari 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuwjaarswensen en -recepties Voorbereiding concert Rapalje Data Beste vrienden muzikanten, Bij het begin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1ste nieuwsbrief van het 10de jaargang. Waarin U kunt zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is en

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 18

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 18 Activiteiten Walcheren September 18 din 4 sept Eethuis op pad We gaan weer naar Resto VanHarte omdat het zo gezellig en lekker is. Resto VanHarte bevindt zich op dinsdag in het Gasthuis te Middelburg.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Lesbrief: Wijs online Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Wijs online Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Wijs online Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding In alle beroepen waarin met mensen wordt gewerkt, is communiceren

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

Tekstsoortenles Brief niveau B

Tekstsoortenles Brief niveau B Tekstsoortenles Brief niveau B Wat doe je in deze les? Bij de les Andere tekstsoort van Nieuwsbegrip XL lees je allerlei verschillende soorten teksten. Zoals een verslag, een reclametekst, een brief of

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 9 16 december 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 9 16 december 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 9 16 december 2013 Hak een romanschrijver zijn hoofd af en zijn tong zal zich nog krullen in de L van Literatuur. Louis Paul Boon Om te beginnen Zoals gewoonlijk zit iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni 2017

Nieuwsbrief 23 juni 2017 Nieuwsbrief 23 juni 2017 Dinsdag 27 juni: actiedag primair onderwijs Suikerfeest Schooljaar 2017-2018 Woensdag 28 juni 14.30-15.00: Eindpresentatie Aslan Musical groep 2: dinsdag 11 juli Bouw Kronstadtbrug

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

De Rossenberg Schooljaar Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst!

De Rossenberg Schooljaar Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst! 8 JANUARI 2015 De Rossenberg NIEUWSFLITS 06 Schooljaar 2014-2015 Welkom Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst! Jarigen Alle jarigen

Nadere informatie

LET S GO! Informatiekrant Maaslandcollege

LET S GO! Informatiekrant Maaslandcollege LET S GO! Informatiekrant Maaslandcollege Kies jij dit jaar of volgend jaar een nieuwe school? Lizz, Jayd, Azra, Lisa, Bas, Arda, Linsey, Pleun, Jens, Mikai en Sies vertellen je graag over hun school:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Van het bestuur SEPTEMBER

Van het bestuur SEPTEMBER Van het bestuur De laatste speelavond van het seizoen 2016 2017 is dit jaar op 30 juni a.s. We gaan dan de zomerstop in voor een periode van precies 2 kalendermaanden want op 1 september starten we weer

Nadere informatie

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS

Zomervakantie 5,- VIER DE BIJ WORKSHOPS OF GRATIS VIER DE Zomervakantie BIJ WORKSHOPS 5,- OF GRATIS Van maandag 22 juli tot en met zondag 1 september kun je bij Cultura de zomervakantie vieren! Kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Bekijk

Nadere informatie

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont Werkbezoek aan Creative Studio of Irina Pushkareva in Minsk, Belarus (Wit-Rusland) 31 maart 4 april 2017 Hans Salemink, coördinator van Kazou en Nick Ruhe*) *) Nick is een van de vaste acteurs van de theatergroep

Nadere informatie