Daily News Dag 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Daily News 04-08-2013 Dag 9"

Transcriptie

1 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

2 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

3 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

4 Wedstrijden van de dag

5 De Molshoop Sponsoren:

6 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

7 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

8 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

9 Wedstrijden van de dag

10 De Molshoop Sponsoren:

11 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

12 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

13 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

14 Wedstrijden van de dag

15 De Molshoop Sponsoren:

16 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

17 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

18 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

19 Wedstrijden van de dag

20 De Molshoop Sponsoren:

21 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

22 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

23 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

24 Wedstrijden van de dag

25 De Molshoop Sponsoren:

26 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

27 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

28 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

29 Wedstrijden van de dag

30 De Molshoop Sponsoren:

31 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

32 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

33 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

34 Wedstrijden van de dag

35 De Molshoop Sponsoren:

36 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

37 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

38 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

39 Wedstrijden van de dag

40 De Molshoop Sponsoren:

41 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

42 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

43 Het menu van de dag: KLIEKENDAG Broodje Hamburger 2,50 Br. Beenham 2,50 Portie Sate 3,50 ½ Kip + Patat 4,00 Biefstuk + Patat 5,00 Vriend van Bijvanck Open De afgelopen week hebben we een aantal Vrienden van Bijvanck Open mogen verwelkomen. Hieronder een overzicht van de personen die een bijdrage hebben geleverd. Dank hiervoor! Bert Moll Ingrid, Marcel en Jeffrey Dooyeweerd Bernard de Boer Bardo van Hoogen James en Corrie Cooke Joop van Kooij Gerard Kamphorst Bert Bult (?) Wist u dat De laatste 6 wedstrijden van gisteren gemiddeld 2 uur en 15 minuten hebben geduurd? Rikst en Peter van der Bijl (ATC) dit echt een toptoernooi vinden? Weleens over gehoord hadden, maar dat zondagochtend kwart over acht écht bestaat? Er ene v.d. Linden vandaag jarig is? Fleur ook op andere plekken dan haar bed ontspant? De kippen er gisteren uitvlogen? Ruim 100 stuks verkocht en daarnaast nog 60 broodjes hamburger Vandaag IJskarretje dot com vandaag weer op het park hebben? En dat een deel van de opbrengst naar Spieren voor Spieren gaat? RvR zat te flirten met oudere vrouwen op baan 5? Wessel de Mengpaneel gisteren redelijk onder spanning heeft gestaan? We gisteren met onze veiling??? euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren? Het weer van de dag: Flink warm De zomerwarmte is er nog steeds. Met flink wat zon gaan de temperaturen richting 23 tot 28 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. Om uur opnieuw 18 tot 23 graden. De nacht volgt met rustig weer en 13 tot 18 graden. Oad Moan!

44 Wedstrijden van de dag

45 De Molshoop Sponsoren:

46 Daily News Dag 9 Vrijwillig Vandaag de laatste dag, maar over een maand hebben wij onze evaluatie alweer, we hebben volgend jaar immers de 29 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Jawel DAHON, want Ger en ik hebben besloten in ieder geval het 30 jarige bestaan van dit toernooi te willen meemaken. Ger in de vorm van hoofdsponsor en ik in de vorm van voorzitter. Dank voor Ger en Marjan! De afgelopen week was weer een zeer zware belasting voor de mensen van de Bijvanck. Naast de bijna onmogelijke aantallen maaltijden die zijn verkocht, hebben we ook dit jaar een record aan corona s ingeslagen, volgend jaar dan nog meer inkopen!? Wat een kanjers staan er deze week op de baan! Van een ex profvoetballer, tot wellicht de nieuwe Wimbledon kampioen over een paar jaar (pa weet hoe dat moet). Van onze local-heroes tot onze concurrenten van TV Huizen, jullie waren er allemaal weer! Maarrrrr Dit toernooi is en blijft het toernooi van vrijwilligers; van de mensen van de barcommissie die voor jullie natje zorgen, het team van James dat meer dan 1000 maaltijden deze week heeft verzorgd, onze schoonmakers die ook de wc s na een bezoek van 400 man kan schoon krijgen, een aantal extra mannen die we deze week hebben ingezet als parkeerwachters en deur beveiliging (!), maar natuurlijk ook mijn team! Mijn team bestaat uit een aantal individuen, die in een week als deze dusdanig goed als team kunnen functioneren, dat we eigenlijk als 1 persoon naar buiten kunnen gaan. In de afgelopen week zijn we bij elkaar zo n 1000 uur samen aanwezig geweest. Om ballen te halen, banen te slepen, bouillon uit te delen, zonneschermen te plaatsen, eitjes te bakken, 1 e hulp te geven, glazen te halen, bier te schenken, standen te verwerken en nog veel meer, alles om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldig toernooi hebt gehad! Ik ben trots op mijn team, omdat ze ervoor zorgen dat ik alle complimenten krijg. Ze zorgen ervoor dat als ik iets beloof, zij het voor mij uitvoeren. Ik ben slechts de voorkant, zij zorgen voor de uitvoering! Dit team is het fijnste team waar ik tot nu toe mee heb gewerkt en ik hoop dan ook dat dit team de komende jaren als 1 bij elkaar blijft; om ervoor te zorgen dat JIJ een geweldige ervaring hebt! Samen met dit team wordt ik een WIJ. WIJ die vrijwillig deze week onze relatie op het spel zetten, genoeg slaaptekort voor een winterslaap opbouwen, maar aan het eind van deze dag zeer tevreden terugkijken op een geslaagde 28 e editie van het DAHON Bijvanck Open Toernooi. Wij danken jullie voor je inzet, geduld, mooie ballen en onnodig commentaar en WIJ hopen dat jullie volgend jaar weer aanwezig zijn bij wat voor ons het mooiste/leukste/gezelligste toernooi in heel Nederland is (in ieder geval in t Gooi). Tot de volgende keer! Ben Ernsting Hoofdsponsor: Sponsoren: PS. Tijdens de prijsuitreiking maken we ook het eindbedrag bekend voor Spieren voor Spieren. Als toernooiwinnaar heb je ook de mogelijkheid om je prijzengeld te doneren aan het goede doel;-)

47 Interview met toernooi-speler: Alexander Nonnekes Vandaag stellen wij uw voor aan de beste speler die de Bijvanck Open tot nu toe kent. Alexander Nonnekes. Begonnen op zijn 5de en speelt inmiddels met schoenmaat 44 in de HE2. Hij is tweevoudig kampioen hier bij de Bijvanck Open en kan vandaag zijn titel wederom verlengen. Zijn grootste successen zijn het winnen van een Future (dubbel) en een Satellite (dubbel). Uiteraard is het tweemaal winnen van de Bijvanck Open een groot succes. Alexander is dan ook tevreden met zijn tennis. Groeien hoeft niet meer zolang hij er maar plezier in houdt. Als het kon zou hij dan toch zijn voorhand ruilen met Federer aangezien hij geen winners kan slaan met zijn forehand. Zoals iedereen al wel weet doneert de Bijvanck Open dit jaar geld aan Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Dit doen zij door onderzoek te financieren maar ook door het direct helpen van kinderen door bijvoorbeeld een rolstoel te financieren. Tevens heeft Spieren voor Spieren een aantal expertisecentra waar kinderen terecht kunnen voor diagnose en begeleiding. Als ik Alexander vraag naar zijn werk dan verteld hij vol trots dat hij één van de vijf medewerkers van Spieren voor Spieren is. Toen Alexander speelde bij jong Oranje was de directeur van Spieren voor Spieren zijn bondscoach. Na zijn studie is hij benaderd door zijn oud bondscoach om te komen werken bij Spieren voor Spieren en dit doet hij nog steeds met veel plezier. Alexander begeleidt de evenementen die gedaan worden voor Spieren voor Spieren waarvan het Gala de grootste is. Mocht je zelf een leuk evenement hebben neem dan contact op via Ik zit zelf te denken aan versieren voor spieren en ben nog op zoek naar mooie dames. Jullie kunnen je aanmelden via Alexander, bedankt en heel veel succes vandaag! Contact: Bijvanck Open Stichtseweg TA Blaricum I: T: E: toernooi@bijvanckopen.nl

Daily News Dag 6

Daily News Dag 6 Daily News 01-08-2013 Dag 6 Van de voorzitter Woensdag 31 juli heeft Bijvanck Open misschien wel zijn meest legendarische avond gehad. Wimbledon-winnaar Richard Krajicek speelde samen met zijn zoon Alec

Nadere informatie

Daily News Dag 2

Daily News Dag 2 Daily News 27-07-2014 Dag 2 Van de Voorzitter Hoofdsponsor: Sponsoren: Zo dag 1 van Bijvanck Open zit erop en wat een dag gelijk! Om half 9 stonden Bijvanck Open s lekkere hapjes voor u klaar voor een

Nadere informatie

Daily News Dag 4

Daily News Dag 4 Daily News 29-07-2014 Dag 4 Van de Voorzitter Zo, dag 4 van Bijvanck Open 2014 29 e editie staat op het punt van beginnen! Hoofdsponsor: Sponsoren: Gisteren een screenshot van Buienradar opgenomen in de

Nadere informatie

Daily News Dag 7

Daily News Dag 7 Daily News 02-08-2013 Dag 7 Van de voorzitter Hoofdsponsor: Sponsoren: Dag 7 alweer van Bijvanck Open. Wat gaat de week toch snel, vooral als je in een roes leeft. Na de legendarische woensdagavond gingen

Nadere informatie

Daily News Dag 2

Daily News Dag 2 Daily News 26-07-2015 Dag 2 Van de Voorzitter Onrustig Vandaag kwam voor mij onrustig in verschillende vormen. Allereerst natuurlijk het weer: tegen 11en kwamen er via onze app diverse dames in verschillende

Nadere informatie

Daily News Dag 8

Daily News Dag 8 Daily News 03-08-2013 Dag 8 The day after the night before Hoofdsponsor: Sponsoren: En toen was het alweer dag 8 van het Dahon Bijvanck Open. Nu je eindelijk in het ritme begint te komen, zit het er bijna

Nadere informatie

Daily News Dag 5

Daily News Dag 5 Daily News 31-07-2013 Dag 5 Van de voorzitter Hoofdsponsor: Sponsoren: Na een 2e pauze om te sproeien gisteravond, krijgen we de komende dagen heerlijk weer, met alleen een beetje afkoeling aanstaande

Nadere informatie

Daily News Dag 5

Daily News Dag 5 Daily News 30-07-2014 Dag 5 Van de Voorzitter Zaagmans! We zitten alweer op de helft van ons toernooi. Eigenlijk heb je er geen erg in en dat komt omdat alles tot-nu-toe op rolletjes verloopt (afkloppen

Nadere informatie

Daily News 29-07-2013 Dag 3

Daily News 29-07-2013 Dag 3 Daily News 29-07-2013 Dag 3 Van de Voorzitter Hoofdsponsor: Sponsoren: En het voorweekend ligt alweer achter ons! We hebben een prachtig weekend gehad, als dat een voorbode is voor de rest van de week!

Nadere informatie

Daily News Dag 3

Daily News Dag 3 Daily News 28-07-2014 Dag 3 Van de Voorzitter En het voorweekend ligt alweer achter ons! Hoofdsponsor: Sponsoren: We hebben een prachtig weekend gehad, als dat een voorbode is voor de rest van de week!

Nadere informatie

Daily News Dag 4

Daily News Dag 4 Daily News 30-07-2013 Dag 4 Voorpagina-nieuws: extra editie van de Mollshoop! Hoofdsponsor: Sponsoren: Dit jaar heeft Ernst Bang Ding ons prachtige toernooi gekoppeld aan een goed doel. En daar ben ik

Nadere informatie

Daily News Dag 2

Daily News Dag 2 Daily News 28-07-2013 Dag 2 Van de Voorzitter Hoofdsponsor: Sponsoren: Zo dag 1 van Bijvanck Open zit erop en wat een dag gelijk! Het voelt alsof we al in het finaleweekend zitten, zo druk was het gistermiddag/avond

Nadere informatie

INSCHRIJVING SLUIT OP 10

INSCHRIJVING SLUIT OP 10 INSCHRIJVING SLUIT OP 10 nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Het bestuur van De Hoge Wick dat de laatste jaren druk bezig is de club groener en meer energieneutraal te maken, onderzoekt serieus de mogelijkheid

Nadere informatie

THE AMERSFOORT TIMES US ALTA OPEN EDITION

THE AMERSFOORT TIMES US ALTA OPEN EDITION THE AMERSFOORT TIMES US ALTA OPEN EDITION TUESDAG, JUNE 19, 2018 Sponsors of the US ALTA OPEN 2018 PICTURE OF THE DAY Forecast Dinsdag 19 juni 2018 (Amersfoort): 80% kans op zon 5% kans op regen Temperatuur:

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

PROGRAMMA INDOOR SOCCER 2017 WOLVEGA

PROGRAMMA INDOOR SOCCER 2017 WOLVEGA PROGRAMMA INDOOR SOCCER WOLVEGA Voorwoord Namens de organisatie Indoor Soccer willen wij op voorhand alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun bijdrage aan dit toernooi. Na een succesvolle

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017

MCD-CCKS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2017 1 2 Inhoudsopgave: 1) START VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE TOP MCD RECEPTEN 7) MCD TENNIS TIP

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2

- CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 1 - CCKS 2017 Bulletin 3.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD KAMPIOENSCHAPPEN 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 2 3) WORDT JIJ DE MCD DAGSPELER? 4) MCD TOP FOTO S 5) MCD WEER PROGNOSE 6) HEERLIJKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INTRODUCTIE Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst! Met onze ca. 500 leden zijn wij een

Nadere informatie

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals PROGRAMMABOEKJE Zaterdag 7 september 2013 Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- Pim Mulier sportpark DSS - Ex-internationals Welkom Trainer DSS DSS van 7 oktober 1919 is bijna 94 jaar oud en, met ruim 1200 leden, één

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

TOERNOOI PROGRAMMA. wwww.12emantoernooi.nl

TOERNOOI PROGRAMMA. wwww.12emantoernooi.nl TOERNOOI PROGRAMMA wwww.emantoernooi.nl WELKOM BIJ HET e MAN TOERNOOI Wij heten jullie allemaal van harte welkom in Brazilië. Brazilië dit jaar gastland van ons prachtige toernooi. Wij zijn trots dat we

Nadere informatie

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN CROWDFUNDING ZONNEPANELEN Je wilt graag zonnepanelen crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Tennisvereniging A.L.T.C. DDV. Sponsorpresentatie 2012

Tennisvereniging A.L.T.C. DDV. Sponsorpresentatie 2012 Tennisvereniging A.L.T.C. DDV Sponsorpresentatie 2012 24 feb 2012 De Grootste vereniging van Nederland Op de Zuidas in Amsterdam Oud-Zuid, vlak naast het Olympische Stadion, vindt u een van de modernste

Nadere informatie

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt!

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt! November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9 Artikelen over bijzonderheden Marsdijk bedankt! Marsdijk bedankt! Paar foto s van het SWAMP-weekend Evaluatie en de cijfers Doe ook mee: Sponsorpakketten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

SPONSOREN E.K.C. NÄÄS

SPONSOREN E.K.C. NÄÄS SPONSOREN E.K.C. NÄÄS Voorwoord Terug van weggeweest Het internationale korfbaltoernooi van E.K.C. Nääs is weer terug. Jaren geleden was het iedere 2 jaar een vast gegeven dat teams uit Nederland en Duitsland

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2018

INFORMATIE  NK A-klasse 2018 INFORMATIE NK A-klasse 2018 NK 2018 De Nederlandse kampioenschappen bowlen op het hoogste niveau worden dit jaar georganiseerd in Dolfijn The Plays to be! Thomas Dol heet ons welkom in het recent geopende

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

11 & 12 juni 2016 meer

11 & 12 juni 2016 meer 0 RIJDEN LIVE VOLG DE WEDST ERATOR.COM/ OP TOERNOOIGEN WK 11 & 1 juni 016 meer Sportpark Midden m Amsterda WK.NU 0 0De 16e editie van het WK Nederland gaat in het weekend van 11 en 1 juni 016 van start.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar

De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar Nieuwsbrief 1 Jaargang 1 23-01-18 De eerste editie van de nieuwsbrief schooljaar 2017-2018 Daar is hij dan de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. De nieuwsbrief is deze keer samengesteld door kinderen

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Alle zomer toernooien zitten erop en we gaan weer even een trainingsperiode in. Dit zal zonder Isabel en Alwin gebeuren daar

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Hans van Ringen 4x4 minitoernooi. 25 juni Deelnemende Ploegen. Hoofdsponsor: SPORTMAAT. 3 e Editie

Hans van Ringen 4x4 minitoernooi. 25 juni Deelnemende Ploegen. Hoofdsponsor: SPORTMAAT. 3 e Editie Hans van Ringen 4x4 minitoernooi 3 e Editie 25 juni 2016 Hoofdsponsor: SPORTMAAT Deelnemende Ploegen Hans van Ringen ZATERDAG 25 JUNI 2016 Toernooi 2016 Van harte welkom bij de vv Helpman voor het 3 e

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Duurzame Zorg Toernooi 2015

Duurzame Zorg Toernooi 2015 2015 Programmaboekje Duurzame Zorg toernooi Duurzame Zorg Toernooi 2015 Met onder andere: zaterdag 30 mei Programma Duurzame Zorgtoernooi 2013 Voorwoord van Cor Kros Leuke wist-je-datjes Toernooireglement

Nadere informatie

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013

Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 Sponsornieuwsbrief Voorschoten 97 juni 2013 1. Onze vereniging krijgt een nieuw tenue Het contract voor het kledingplan met Wout Bergers is getekend. Verschillende mensen hebben zich de afgelopen maanden

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

Beste coaches en begeleiders,

Beste coaches en begeleiders, 22 Juni 2019 Beste coaches en begeleiders, Hartelijk welkom op het HVB Landentoernooi 2019 voor F-jeugd (6-tallen) en E-jeugd (6- en 8-tallen) Vandaag hopen wij er een gezellige, sportieve en respectvolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Dit is jouw persoonlijke groeimanifest

Dit is jouw persoonlijke groeimanifest Dit is jouw persoonlijke groeimanifest Met dit document ga je je leven veranderen. Bewaar m dus goed! Door je persoonlijke groeimanifest in te vullen zul je een helder beeld krijgen van waar je momenteel

Nadere informatie

Duurzame Zorg Toernooi 2015

Duurzame Zorg Toernooi 2015 2015 Programmaboekje Duurzame Zorg toernooi Duurzame Zorg Toernooi 2015 Met onder andere: zaterdag 30 mei Programma Duurzame Zorgtoernooi 2014 Voorwoord van Cor Kros Leuke wist-je-datjes Toernooireglement

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017.

Nationaal Kampioenschap Junioren Delft, 5 november 2017. Nationaal Kampioenschap Junioren 2017. Delft, 5 november 2017. Vandaag was de dag waar een hoop jongvolwassenen naar toe hadden geleefd en gewerkt, er waren voor het NK Junioren Kegelen toch echt 60 kwalificatieballen

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon)

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon) Stappenplan: organisatie van een padel toernooi Wil je als club een padel toernooi organiseren? Dan kan de KNLTB je daarbij helpen! Het organiseren van een padel toernooi op jouw club biedt niet alleen

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder..

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. Damesdag Dinsdag 29 mei 2012 Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. De dag begon wat somber maar uiteindelijk viel het reuze mee. Temperaturen van 25 graden waren voorbij, het kwik zakte vandaag

Nadere informatie

Schoolhockey Toernooi 2017

Schoolhockey Toernooi 2017 Schoolhockey Toernooi 2017 Op woensdag 29 maart 2017 Programma: Bij DMHC Shinty, Hoofdstraat 21 Driebergen Dag jongens en meisjes Van harte welkom op Shinty voor het Schoolhockey toernooi 2017. Hartstikke

Nadere informatie

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Dit Event Wordt Mede Mogelijk Gemaakt Door: Beste Bowlingvrienden

Nadere informatie

Vierde Heemskerkse Kroegenbridge

Vierde Heemskerkse Kroegenbridge Vierde Heemskerkse Kroegenbridge Voorwoord Geachte deelnemers, SPONSOREN BEDANKT!! Hartelijk welkom bij de Vierde Heemskerkse Kroegenbridge. Inmiddels is duidelijk geworden dat het een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Bowlingcentrum De Veenpoort Lloydsweg KK VEENDAM

Bowlingcentrum De Veenpoort Lloydsweg KK VEENDAM Logo: gemaakt door Chris Drenth Bowlingcentrum De Veenpoort Lloydsweg 14 9641 KK VEENDAM 0598 622 715 1 VOORWOORD Voor de vierde keer wordt het Chris Drenth Mini-turfjes Jeugd Bowlingtoernooi gehouden

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen.

Ook het Open Toernooi voorspelt een succes te worden, de inschrijvingen stromen binnen en de maand juli is met mooi tennisweer begonnen. Nieuwsbrief Juli 2012 Van de voorzitter Beste leden, De eerste helft van dit seizoen heeft weer wat opmerkelijke hoogtepunten opgeleverd. Op de eerste plaats natuurlijk het kampioenschap en de promotie

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017 TC de Helze Algemene Ledenvergadering 2017 Datum 8 februari 2017 Locatie t Graviljoen Tijd 20:30 uur Agenda TC de Helze 8 februari 2017 Agendapunten: Verslag ALV 3 februari 2016 Bestuursmutaties Jaarcijfers

Nadere informatie

Het senioren 50+ toernooi T.V. De Broekhoek 3 september 2018

Het senioren 50+ toernooi T.V. De Broekhoek 3 september 2018 Het senioren 50+ toernooi T.V. De Broekhoek 3 september 2018 Op maandag 3 september is er voor de elfde keer weer een goed verzorgd eendagstoernooi georganiseerd. De 80 deelnemers werden vanaf 8.30 uur,

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

Beste leerkracht, De gastles stap voor stap

Beste leerkracht, De gastles stap voor stap Beste leerkracht, Leuk dat jij een gastles wil geven! Met deze gastles leren kinderen meer over spierziekten en over de stichting Spieren voor Spieren. In deze lesbrief vind je alle benodigde informatie

Nadere informatie

AD Drechtsteden Stad & Regio

AD Drechtsteden Stad & Regio AD Drechtsteden Stad & Regio In de Spiegel Woensdag 17 augustus 2016 Elke week houden wij een regio- of stadgenoot een spiegel voor. Vandaag: Wim Erkelens, bekend van de Robin Matena Bokaal, het rolstoelhockey-evenement

Nadere informatie

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen!

Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! Koken in het Groen Dakpark Delfshaven Kookt in het Groen! De 6 de editie Koken in het Groen: een mengelmoes aan nationaliteiten genoot met elkaar van een late zomerdag op een van s stads mooiste tuinen.

Nadere informatie

Strijd sportief! Toon je een goede verliezer of een groot winnaar met respect voor je tegenstander.

Strijd sportief! Toon je een goede verliezer of een groot winnaar met respect voor je tegenstander. Beste voetballiefhebbers, Van harte welkom op Ontmoetingspark Rigtersbleek bij de negende editie van ons DEF Toernooi. De toernooicommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een sterk deelnemersveld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

23 FEBRUARI D PUPILLEN. Mede mogelijk gemaakt door...

23 FEBRUARI D PUPILLEN. Mede mogelijk gemaakt door... 23 FEBRUARI D PUPILLEN Mede mogelijk gemaakt door... ADRES EN CONTACT Toernooicommissie: Boarding Tournament NL / The Ultimate Football Academy W:www.tufacademy.nl / www.boardingtournamentnederland.com

Nadere informatie

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 BEDRIJVEN INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS 3 FACEBOOK VOORBEELD 3 BEDRIJVEN 4 PARTICULIEREN 5 OPVOLGENDE MAIL 6 BEDANKMAIL 7 INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS In dit

Nadere informatie

Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015

Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015 Korte terugblik op Buurtvolleybal Toernooi Schuytgraaf 12 september2015 Afgelopen zaterdag was het zover, de tweede editie van het Schuytgraaf Buurtvolleybal toernooi. De weersverwachtingen waren redelijk..

Nadere informatie

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken!

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken! 1. www.idvoetbal.nl 2. Home pagina 3. Talent? 4. Voorrondes 5. Meedoen? 1. www.idvoetbal.nl Typ het adres op internet in de adresbalk of bij Google. Je komt dan op de home pagina. Dit lees je. 1. Maak

Nadere informatie

Stichting Ponyopvang

Stichting Ponyopvang Even voorstellen U kunt als sponsor hier komen te staan en op de website Ook U kunt ons sponsoren kijk voor meer informatie op www.ponyopvang.nl Stichting Ponyopvang Even een voorwoord van onze voorzitter.

Nadere informatie

P rogramma T oernooi:

P rogramma T oernooi: Nr.122 10-09-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: Zielhorst Zaterdag 10 september werd het toernooi Wheelchair Mania gespeeld. Basketball Events Organisation heeft voor het eerst in haar geschiedenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015. De hoofdsponsors van NBSVV zijn: Broersen auto s Port-Handling Moerdijk Industrial Supplies BV Beste deelnemers en vrijwilligers, Voor alweer de 19 e keer op rij organiseert NBSVV het "Gijs van Nes" bedrijventoernooi

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Koningsspelen In dit nummer:

Koningsspelen In dit nummer: Nieuwsbrief 4 - April 2019 In dit nummer: Koningsspelen 2019 Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2019 Trianon SeniorPlus toernooi TOZ Welkom nieuwe commissieleden! VACATURES bij commissies binnen onze

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKE STAGE HAARLEM UITGEWERKTE PROJECTEN 30 UUR

MAATSCHAPPELIJKE STAGE HAARLEM UITGEWERKTE PROJECTEN 30 UUR Help de Dierenbescherming Pimp de lespakketten voor de basisschool Vernieuwen en aanpassen van de lespakketten van de Dierenbescherming en leuke interactieve dingen bedenken om de lessen leuker te maken.

Nadere informatie