PROEFKAMERMUZIEK. Reserveer tijdig want de belangstelling is groot! Albert Adams, initiatiefnemer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROEFKAMERMUZIEK. Reserveer tijdig want de belangstelling is groot! Albert Adams, initiatiefnemer"

Transcriptie

1 PROEFKAMERMUZIEK Een rijk palet aan klanken, smaken en geuren Grote Kerk van Muiden seizoen 2014/2015 De programmering van Proefkamermuziek is als een muzikale reis over grenzen. Het rijke palet van muziekstijlen, de theatrale presentaties en bevlogenheid van de uitvoerenden maken deze serie tot een lust voor oren en ogen. Na de informele optredens van circa vijf kwartier worden er heerlijke wijnen geschonken en is het tijd voor napraten. Maar de serie biedt meer dan avontuur en het strelen van de zinnen. Proefkamermuziek is een serie van ontmoetingen, een gelegenheid om een gezellig avondje uit te gaan in het mooie stadje Muiden. Het eerste jubileumseizoen van de serie Proefkamermuziek in Muiden biedt een keur aan artiesten en ensembles. Het Nederlands Blazers Ensemble, Amsterdam Sinfonietta en het Ragazze Kwartet traden eerder met groot succes op. Harpist Remy van Kesteren en The Amsterdam Consort zullen voor het eerst acte de présence geven in deze serie van het goede leven. Het traditionele kerstconcert wordt gegeven door het Muidens Ensemble met vocale solisten. Reserveer tijdig want de belangstelling is groot! Albert Adams, initiatiefnemer

2 THE AMSTERDAM CONSORT vrijdag 3 oktober uur Pimpinone, speels intermezzo in drie akten muziek Telemann - Pimpinone solisten Marina Zyatkova - Vespetta Piotr Micinski - Pimpinone regie Eva Buchmann muzikale leiding Jan Willem de Vriend mmv Bas Balledux De oudere welgestelde Pimpinone wil graag trouwen met de prachtige jonge Vespetta. Zij wil graag een rijk leven leiden, maar na het huwelijk niet in de keuken verdwijnen en het huishouden doen. Na haar intrek als huishoudster genomen te hebben, worden al gauw de ringen uitgewisseld en toont ze haar ware gezicht. Ze houdt zich niet aan de afspraken, gaat vaak uit en is helemaal niet zo bereidwillig om haar plichten als zorgzame echtgenote na te komen. Ze voert als reden aan dat het dienstverband als huishoudster door het huwelijk is komen te vervallen en haar nu alle vrijheden zijn toegestaan. Pimpinone, die inmiddels spijt heeft van het huwelijk, heeft geen andere keuze dan haar gedrag te accepteren. De musici van The Amsterdam Consort hebben elkaar niet alleen op het podium gevonden, maar ook in hun liefde voor cultuur. De kunst en cultuur in Italië zijn, naast het goede leven in Toscane, favoriet en vaak onderwerp van gesprek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat van dit ensemble optredens in Nederland en Italië te bezoeken zijn. De passie en het speelplezier spatten van dit Italiaans getinte operaatje Pimpinone af.

3 REMY VAN KESTEREN and friends zaterdag 8 november uur Memento muziek oa Villa Lobos - Preludes De Falla - Spanish Dance uit La Vida Breve Milhaud - Brazileira uit Scaramouche Fondse - Cordoba harp Remy van Kesteren zang Nora Fischer Mirovia Strijkkwartet Zet Remy met een aantal musici bij elkaar en er gaat van alles borrelen en swingen. Memento is een muzikale reis met Braziliaanse en Spaanse klassieke muziek verweven met werk van Martin Fondse, improvisatie, volksmuziek en jazz. Een programma dat de grenzen van de klassieke muziek opzoekt en overschrijdt, met persoonlijke verhalen recht uit het hart. Reken op een avond vol Latijns-Amerikaans temperament, ongehoorde combinaties en muziek waar de energie en de vonken vanaf spatten. In 2013 won Remy van Kesteren (1989) de Grachtenfestivalprijs en als eerste Nederlander ooit de prestigieuze USA International Harp Competition. Hij studeerde aan de conservatoria van Parijs en Amsterdam en zijn debuut in het Concertgebouw maakte hij op 16-jarige leeftijd. In 2010 startte hij het Nederlands Harp Festival in Utrecht, dat onder zijn artistieke leiding in februari 2014 zijn derde editie beleefde. Remy geeft inmiddels wereldwijd vele optredens en is een echte muzikale verhalenverteller die zich graag verbindt met andere musici, acteurs en dansers.

4 MUIDENS ENSEMBLE zaterdag 20 december uur Johann Sebastian Bach - Weihnachtsoratorium drie Kantates en Christmas Carols sopraan Francien van der Heijden alt Maria Koetsier tenor Bernard Loonen bas Frans Fiselier De kerstuitvoeringen van het Weihnachtsoratorium in de Grote Kerk zijn inmiddels uitgegroeid tot een Muidense traditie die mensen met elkaar verbindt. Ook dit jaar zal het Muidens Ensemble weer drie kantates van dit meesterwerk uitvoeren. Tevens zullen de zangers een aantal Christmas Carols uit verschillende windstreken zingen. In Bach zijn tijd werden composities vaak bewerkt al naar gelang de beschikbare musici. Bij de uitvoeringen in Muiden zingen de solisten ook de koordelen en worden daarin bijgestaan door een vierkoppig vocalistenkwartet. De bezetting van het orkest is net als in vroeger tijden bij gebrek aan geld gebruikelijk was: klein en intiem.

5 NEDERLANDS BLAZERS ENSEMBLE donderdag 22 januari uur De Hemel muziek Joseph Haydn Die sieben letzte Worte bewerking Hans van der Heide tekst & verteller Bart Moeyaert Na tien jaar is het werk af: met Die Schöpfung en Die Jahreszeiten van Joseph Haydn als uitgangspunt creëerden de Vlaamse schrijver/dichter Bart Moeyaert en het NBE een eigen universum met De Schepping (2004) en Het Paradijs (2010). Met de laatste episode De Hemel (2014) wordt de cyclus afgerond en is het verhaal verteld. In de bijzondere voor het NBE gemaakte bewerking, klinken de zeven adagio s van Haydn s Sieben letzte Worte zoals ze nog nooit hebben geklonken, met Moeyaert zelf als begenadigd verteller. Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) is een groep van ruim twintig topmusici die zo n tachtig keer per jaar samenkomen om in binnen- en buitenland bijzondere programma s te spelen. Gezamenlijke bezieling en honger naar avontuur drijft het NBE tot het maken van theatrale muziekprogramma s die zelden onder één muzikale noemer te vangen zijn; het NBE speelt muziek van alle soorten en maten die de zinnen en verbeelding prikkelt. Het ensemble wordt regelmatig uitgenodigd voor bijzondere gelegenheden. Zo trad het NBE op tijdens staatsbezoeken in India, Thailand en Turkije, en was het te gast in de fameuze PROMS serie in de Royal Albert Hall in Londen.

6 RAGAZZE KWARTET zaterdag 21 februari uur Haute couture muziek Stravinksy - Three pieces for String Quartet Prokofiev - Strijkkwartet opus 50 nr. 1 in b Ravel - Strijkkwartet in F couturier Henriëtte Tilanus viool Rosa Arnold viool Jeanita Vriens altviool Annemijn Bergkotte cello Amber Docters van Leeuwen Begin vorige eeuw stond in Parijs alles op zijn kop: in de muziek, de mode en de schilderkunst. Het Ragazze Kwartet vroeg de aanstormende couturier Henriëtte Tilanus, winnares van de H&M Design Award 2013, zich te laten inspireren door deze baanbrekende tijd. Het resultaat: jurken die het Parijse joie de vivre oproepen. In deze jurken speelt het Ragazze Kwartet Franse muzikale meesterwerken; het ragfijne Strijkkwartet van Ravel, het bonte kleurenpalet van Prokofjev, en de theatrale muziek in de drie korte stukken van Stravinsky. De zwarte jurkjes van Coco Chanel en de bonte kostuums van de Ballets Russes vormden de inspiratie voor mode-ontwerpster Henriëtte Tilanus. Het Ragazze Kwartet: vier jonge, gepassioneerde, talentvolle musici die graag aan iedereen willen laten horen hoe mooi en ontroerend, maar ook fluisterend, swingend en messcherp het klassieke strijkkwartet kan zijn. In de zomer 2013 trad het Ragazze Kwartet op in het Verbier Festival in Zwitserland en in oktober won het kwartet de Kersjes van de Groenekan Prijs, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk ensemble in de Nederlandse kamermuziek.

7 AMSTERDAM SINFONIETTA zaterdag 11 april uur Wonderen en stormen muziek Beethoven - Strijkkwintet opus 29 Storm Mendelssohn - Strijkoctet opus 20 muzikale leiding/viool Candida Thompson viool Candida Thompson, Ingrid van Dingstee, Karen Segal, Jacobien Rozemond altviool Daniel Bard, David Marks cello Kaori Yamagami, Örs Köszeghy Beethoven schreef het strijkkwintet Storm in de periode dat hij ontdekte dat hij doof werd. Het kwartet dankt zijn bijnaam aan het explosieve laatste deel. De solisten van Amsterdam Sinfonietta spelen tevens het eerste echte meesterwerk van Felix Mendelssohn. Het zestienjarige wonderkind schreef het strijkoctet als verjaardagscadeau voor zijn vioolleraar. Een criticus die de eerste uitvoering hoorde schreef hierover: De jeugdigheid, briljantie en perfectie maken het werk tot een van de wonderen van de negentiende-eeuwse muziek. Al ruim 25 jaar is Amsterdam Sinfonietta het enige professionele strijkorkest in Nederland. Het repertoire omvat uiteenlopende muzikale stijlen, van barok tot hedendaags. Candida Thompson leidt de 22 musici vanaf de eerste stoel. Zonder dirigent spelen vergt een grote inzet, betrokkenheid en hoog niveau van alle musici. Dit programma wordt uitgevoerd door acht solisten uit Amsterdam Sinfonietta.

8 INFORMATIE Plaatsbewijzen zijn inclusief een glas wijn van 3,- Losse plaatsbewijzen Middenschip stoel 29,00 Middenschip bank 25,00 Zijbeuk 10,00 Reserveren losse kaarten Abonnementen Alleen voor plaatsen in het middenschip Naar keuze 4-6 optredens Prijzen vanaf 80 (= 20% korting op losse plaatsbewijzen) Let op: reserveringen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt Het aantal stoelen in het middenschip is beperkt, dus bestel snel want de belangstelling is altijd groot! Bestellen via het bestelformulier: Steun Cultuur met wijn CULTUUR & WIJN biedt u de mogelijkheid om podiumkunstinstellingen financieel te ondersteunen. Als u wijn bestelt via dan komt 25% van uw aankoopbedrag ten goede aan een gezelschap dat is aangesloten bij dit initiatief. Bij de afrekening van uw online bestelling kunt u uw keuze voor een gezelschap aangeven. De wijnen kunt u proeven na afloop van de optredens. Proefkamermuziek is een initiatief van Stichting Art connects People en een samenwerking van Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Nederlands Kamerkoor en lokale partners. Fotografie Wout van den Berg Corbino Remke Spijkers Bokkie Vink Albert Adams Partners

concert series Amsterdam Leiden Enschede Tilburg Arnhem Utrecht

concert series Amsterdam Leiden Enschede Tilburg Arnhem Utrecht concert series Amsterdam Leiden Enschede Tilburg Arnhem Utrecht thuis in zes steden Welkom bij ons nieuwe concertseizoen. In deze brochure presenteren wij concertseries in zes steden. Uiteraard in onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. uitgesproken tijdens de opening van het seizoen, maandag 2 september 2013

Nieuwsbrief. uitgesproken tijdens de opening van het seizoen, maandag 2 september 2013 Nieuwsbrief Jong KC September 2013 Verantwoordelijkheid nemen uitgesproken tijdens de opening van het seizoen, maandag 2 september 2013 Het begin van het schooljaar leent zich er altijd goed voor om ons

Nadere informatie

Cultuurfonds Mode Stipendium 2014 naar Youasme

Cultuurfonds Mode Stipendium 2014 naar Youasme cultuurbericht voorjaar 2015 Uitgave voor donateurs en relaties van het Prins Bernhard Cultuurfonds Cultuurfonds Mode Stipendium 2014 naar Youasme Measyou Donateursexcursie naar de Oude en Nieuwe Kerk

Nadere informatie

in première In 2012 gaf Amsterdam Sinfonietta 58 concerten 54 voorstellingen voor kleuters 30 educatieve activiteiten (inleidingen en workshopdagen)

in première In 2012 gaf Amsterdam Sinfonietta 58 concerten 54 voorstellingen voor kleuters 30 educatieve activiteiten (inleidingen en workshopdagen) in première Sinfonietta is al 25 jaar het enige professionele strijkorkest in Nederland en neemt daarmee een unieke plaats in binnen het Nederlandse muziekleven. Sinds de oprichting treedt het op in concertzalen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Het bestelformulier vindt u bij deze brochure. Voorwoord 3. Nederlandse Bachvereniging 6. Dichter bij de Bachvereniging 9

Inhoudsopgave. Het bestelformulier vindt u bij deze brochure. Voorwoord 3. Nederlandse Bachvereniging 6. Dichter bij de Bachvereniging 9 S E I Z O E N 2 0 1 4-2 0 1 5 K O M D I C H T E R B I J B A C H B A C H V E R E N I G I N G. N L Inhoudsopgave Voorwoord 3 6 Dichter bij de Bachvereniging 9 Programma s 2014-2015 Vriendenconcert: Bachs

Nadere informatie

xynix opera Jaarverslag 2009 xynix opera jaarverslag 2009 1 maart 2010 Xynix Opera Groenekanseweg 104 A 3737 AJ Groenekan

xynix opera Jaarverslag 2009 xynix opera jaarverslag 2009 1 maart 2010 Xynix Opera Groenekanseweg 104 A 3737 AJ Groenekan xynix opera Jaarverslag 2009 Xynix Opera Groenekanseweg 104 A 3737 AJ Groenekan 1 maart 2010 T 0346 212231 F 0346 213973 info@xynixopera.nl www.xynixopera.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Wat bracht 2009?

Nadere informatie

magazine Een nieuw huis voor Hart Passie voor percussie Doet u mij maar een kunstmenu Gezocht: broedplaats voor bands

magazine Een nieuw huis voor Hart Passie voor percussie Doet u mij maar een kunstmenu Gezocht: broedplaats voor bands magazine Vol inspiratie over kunst, cultuur, kennis & muziek Een nieuw huis voor Hart Passie voor percussie Doet u mij maar een kunstmenu Gezocht: broedplaats voor bands Met Kinderspecial Muziek maakt

Nadere informatie

MAGAZINE. I can t stop shaking The room has a groove in the floor It s almost earthquaking

MAGAZINE. I can t stop shaking The room has a groove in the floor It s almost earthquaking 1 FINALE SENA YOUNG TALENT GUITAR AWARDS 21 JUNI Amsterdam NORTH SEA ROUND TOWN 26 JUNI 12 JULI Rotterdam WONDERFEEL 24 26 JULI s Graveland ZOMERJAZZFIETSTOUR 29 AUGUSTUS Groningen 1 JAZZ DAG 26 27 JUNI

Nadere informatie

Stichting Donateurs Koninklijk Concertgebouworkest

Stichting Donateurs Koninklijk Concertgebouworkest jaarverslag 213 Voor de eeuwige schoonheid van de muziek jaarverslag 213 amsterdam, 3 juni 214 Tien jaar oud was ze, toen ze er voor het eerst speelde. In november kwam Jane Piper (voorpagina) terug in

Nadere informatie

KLASSIEKE MUZIEKREIZEN Verbonden met kunst en cultuur

KLASSIEKE MUZIEKREIZEN Verbonden met kunst en cultuur KLASSIEKE MUZIEKREIZEN Verbonden met kunst en cultuur 2014 Grote sterren Zomerfestivals Riga, culturele hoofdstad Individuele reizen Richard Strauss 2014 Luxe cruise Al sinds 1990 uw specialist in muziekreizen

Nadere informatie

Kunsthuis 13 Velp. Kunst Theater Muziek

Kunsthuis 13 Velp. Kunst Theater Muziek Kunsthuis 13 Velp Kunst heater uziek Seizoenbrochure 2007/2008 2 WELKO KUNSHUIS 13 2007/2008 Hooggeëerd publiek... Het afgelopen seizoen presenteerde met gepaste trots haar eerste seizoenbrochure en nieuwe

Nadere informatie

Beste gast, Frank Lissenburg Directeur. Inhoud

Beste gast, Frank Lissenburg Directeur. Inhoud PROGRAMMA 2011-2012 Beste gast, Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen. Dat zijn kreten die mij te binnen schieten als ik denk aan theaterseizoen 2011-2012. Te beginnen omdat er een nieuwe, prachtige speellocatie

Nadere informatie

Eén jaar samen! KNMO staat op de kaart HARMONIEËN FANFARES BRASSBANDS BIGBANDS SHOW MARS PERCUSSIE MAJORETTE/TWIRL COLOR GUARD

Eén jaar samen! KNMO staat op de kaart HARMONIEËN FANFARES BRASSBANDS BIGBANDS SHOW MARS PERCUSSIE MAJORETTE/TWIRL COLOR GUARD JAARGANG 2014: NR. 8, DECEMBER PRIJS 4,40 Eén jaar samen! KNMO staat op de kaart HARMONIEËN FANFARES BRASSBANDS BIGBANDS SHOW MARS PERCUSSIE MAJORETTE/TWIRL COLOR GUARD 4 Kort nieuws 8 Merknaam KNMO begint

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bericht van de Raad van Toezicht 3. Voorwoord 4

Inhoudsopgave. Bericht van de Raad van Toezicht 3. Voorwoord 4 Inhoudsopgave Bericht van de Raad van Toezicht 3 Voorwoord 4 1. Codarts, Hogeschool voor de Kunsten 5 1.1 Missie 5 1.2 Opleidingen 5 1.3 Kengetallen 7 2. Studenten 9 2.1 Kroonjuwelen 9 2.2 Kengetallen

Nadere informatie

Het dans- en muziekcentrum

Het dans- en muziekcentrum Het dans- en muziekcentrum GEZAMENLIJKE ARTISTIEKE EN ZAKELIJKE VISIE INHOUDSOPGAVE Integrating dance and music into our daily lives KUNST BINNENSTEBUITEN 4 Mijn dans- en muziekcentrum.nl 5 Een inspiratiebron

Nadere informatie

Dagboek Albanië. Aflevering 6. 8 17 maart 2002

Dagboek Albanië. Aflevering 6. 8 17 maart 2002 Dagboek Albanië Aflevering 6 8 17 maart 2002 Vrijdag 8 maart 2002 Vier uur opstaan blijft niet leuk. Maar het hoort er bij. Spijt had toen ik op Schiphol binnen een kwartier klaar was met inchecken en

Nadere informatie

Spant! Goois Jazz Festival. Vol Spant voor Kika. q35,- ACTIE. Zaterdag 21 maart. 32 e. Presentatoren Astrid Cattel en Kent Hanson

Spant! Goois Jazz Festival. Vol Spant voor Kika. q35,- ACTIE. Zaterdag 21 maart. 32 e. Presentatoren Astrid Cattel en Kent Hanson Goois Jazz Festival 32 e Zaterdag 21 maart Spant! Vol Spant voor Kika Op zaterdag 21 maart 2015 verwelkomt het Bussumse Spant! de 32e editie van het Goois Jazz Festival. Organisator Kiwanis Naarden heeft

Nadere informatie

VOORWOORD. Deze E!M is gemaakt door: Lieve E!M ers,

VOORWOORD. Deze E!M is gemaakt door: Lieve E!M ers, E i i d t e 20 Deze E!M is gemaakt door: foto door Jaap van de Klomp VOORWOORD Lieve E!M ers, Hèhè, jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier issie dan: een spiksplinternieuw nummertje van Encore!Magazine.

Nadere informatie

desingel Songs of War vr 15 nov 2013 Blauwe zaal

desingel Songs of War vr 15 nov 2013 Blauwe zaal desingel vr 15 nov 2013 Blauwe zaal Grote podia Songs of War Muziektheater Transparant, I Solisti del Vento & Barokorkest B Rock olv. Wim Maeseele & Marit Strindlund regie Wouter Van Looy & Heiner Goebbels

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2013. Van de voorzitter

Nieuwsbrief December 2013. Van de voorzitter Nieuwsbrief December 2013 Van de voorzitter Wat hebben we toch een ontzettend actieve jeugdcommissie. Absolute topper natuurlijk de onlangs gehouden Jeugdmuziekdag. Wat een werk, wat een enthousiasme.

Nadere informatie

KUNSTstof-magazine. KUNSTstof-magazine Jaargang 4 nummer 5. Uitgave van het Leerdams Kunstenaars Collectief

KUNSTstof-magazine. KUNSTstof-magazine Jaargang 4 nummer 5. Uitgave van het Leerdams Kunstenaars Collectief KUNSTstof-magazine KUNSTstof-magazine Jaargang 4 nummer 5 Uitgave van het Leerdams Kunstenaars Collectief Van de redactie 5 e Leerdamse Kunst vierdaagse door Sylvia Bosch Tip van Kunststof Behoud van Leerdams

Nadere informatie

theater CKV/ Of i.s.m.

theater CKV/ Of i.s.m. Voorstellingen in het Parkt theater voor een lage prijs! Geselecteerd voor de vakken CKV/ Ne/ En/ Du/ Fr/ La-Gr Of gewoon voor de Fun! i.s.m. Hoi allemaal, Dit jaar hebben jullie een flyer gekregen met

Nadere informatie

ter lering en vermaak

ter lering en vermaak 2010 totaal vokaal oost festival 2010 Totaal Vokaal Festival Oost ter lering en vermaak 2 intro Voorwoord Zou er wel animo zijn? Ach, met een paar fanatiekelingen van Noord erbij moet het lukken. Maar

Nadere informatie

nr 443 jaargang 42 maart 2015

nr 443 jaargang 42 maart 2015 SJOFAR Is de voortzetting van Gospel Music Magazine, Music & Art, Bottomline en Signs. Esther Bürger speelt klassiek op het Christian Artists Seminar Foto: Edwin Roos-Nijntjes nr 443 jaargang 42 maart

Nadere informatie

K F E S TI. pastorale 3 &1 4

K F E S TI. pastorale 3 &1 4 Z MU 2 1 K F E S TI pastorale L li 3 &1 4 ju IE VA 2 1 0 NISSE 17 jaar muziekfestival Pastorale au Parvis Nisse met steun uit Nisse en omgeving Rob Schreuder Paul Krugerstraat 22 4443 AK NISSE TEL. (0113)

Nadere informatie

Samen terugblikken en vooruitkijken... Jazzpodium de Tor Walstraat 21 7511 GE Enschede telefoon: (053) 43 18 060 (alleen op concert-avonden)

Samen terugblikken en vooruitkijken... Jazzpodium de Tor Walstraat 21 7511 GE Enschede telefoon: (053) 43 18 060 (alleen op concert-avonden) programma sept - dec 2014 Samen terugblikken en vooruitkijken... Jazzpodium de Tor Walstraat 21 7511 GE Enschede telefoon: (053) 43 18 060 (alleen op concert-avonden) Entreeprijs: 15 met studentenpas:

Nadere informatie

Etgl3$$$$$ frlrrr*a $$N. Persbericht

Etgl3$$$$$ frlrrr*a $$N. Persbericht Persbericht 15d" Gergiev Festival Rotterdam: programma van internationaal kaliber Ruim dertig concerten. Rotterdams Philharmonisch Orkest r Mariinsky Theater o Henschel Quartett. Zefiro Torna o European

Nadere informatie

september 09 Jongeren Zomeropera Muziektheater Transparant Cursus Amarant Purcell Simons & Koek Kasimir en Karoline Dans

september 09 Jongeren Zomeropera Muziektheater Transparant Cursus Amarant Purcell Simons & Koek Kasimir en Karoline Dans september 09 Jongeren Zomeropera Muziektheater Transparant Theater Simons & Koek Kasimir en Karoline Dans Sidi Larbi Cherkaoui Apocrifu hommage aan pina bausch en merce cunningham Muziek B Rock & Innsbrucker

Nadere informatie

Wij zijn het podium van de stad, maar ook het kloppende culturele hart

Wij zijn het podium van de stad, maar ook het kloppende culturele hart jaarverslag Wij zijn het podium van de stad, maar ook het kloppende culturele hart 7 januari: Nieuwjaarsconcert Gemeente Tilburg Traditioneel biedt de provincie de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten

Nadere informatie

Nieuwe Veste 2014 MUZIEK BEELDEND THEATER. DANS SCHRIJVEN Bij Nieuwe Veste kun je meer! Cursussen & lessen. In The spotlight! CURSUSSEN EN LESSEN

Nieuwe Veste 2014 MUZIEK BEELDEND THEATER. DANS SCHRIJVEN Bij Nieuwe Veste kun je meer! Cursussen & lessen. In The spotlight! CURSUSSEN EN LESSEN Nieuwe Veste 2014 2015 MUZIEK BEELDEND THEATER DANS SCHRIJVEN Bij Nieuwe Veste kun je meer! Cursussen & lessen In The spotlight! CURSUSSEN EN LESSEN uitgelicht INTERVIEWS DOCENTEN EN LEERLINGEN 02 Nieuwe

Nadere informatie