Muziek luisteren waar ik maar wil

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Muziek luisteren waar ik maar wil"

Transcriptie

1 Muziek luisteren waar ik maar wil Als ik de deur uit ga kan ik niet zonder mijn muziek. Ik stap op de fiets met muziek aan, stap op de bus met muziek aan. Dus overal waar ik ben heb ik oordopjes nodig. En ik heb er al vele versleten. Het fijnst vind ik zonder snoer, omdat het makkelijk is met fietsen en sporten omdat ik dan mijn telefoon niet in mijn zak kan houden. Maar buiten het sporten en het fietsen om kan ik ook makkelijk oordopjes gebruiken met een snoer. En ik heb nu een nieuwe gekregen via GSMpunt. Waar ik altijd als eerste op let is de oordopjes, want ik heb heel vaak dat ze uit mijn oren vallen. En daar heb ik zo,n hekel aan. Deze van Monster Beats zitten goed in mijn oren en vallen er nauwelijks uit. Daar maak je me dus al heel blij mee. Ook maak je me blij ermee dat ik een telefoon gesprek kan voeren naast dat ik muziek kan luisteren. Met 1 simpele knop kan ik het gesprek aannemen. Ook kan ik de volume regelen met de 2 andere knoppen die erop zitten. Het enige nadeel vind ik dat ik er niet mee van nummer kan switsen. Dit moet ik dan echt via mijn telefoon doen. Trouwens het belangrijkste is het geluid wat eruit komt. En daar wordt ik echt heel blij van, de kwaliteit is echt gewoon super. Ik heb het echt weleens veel minder gehad. Ik ben dus zeer tevreden met mijn nieuwe headset.

2

3 Ze hebben natuurlijk niet alleen maar headsets te koop maar nog veel meer accessoires voor je telefoon. Wat dacht je van bluetooth speakers, dan heb je helemaal geen headset nodig. Maar zoals je ziet gaat mijn voorkeur dus naar een headset. Want anderen hoeven niet mee te genieten van mijn muziek als ik onderweg ben. Speakers zijn dan wel weer handig voor als je in de tuin/balkon zit. Ben jij ook iemand die nooit de deur uit gaat zonder je muziek? De naam blijft belangrijk

4 De naam van je kindje is voor iedereen belangrijk, maar voor mama,s waarvan hun kindje niet meer leeft is dat extra belangrijk. Ik merk bij zoveel van deze moeders dat ze iets doen in naam van hun kindje of juist dat ze steeds weer opzoek zijn naar iets moois voor hun kindje te herdenken. Ik betrap me erop dat ik het heerlijk vind om mooie dingen met zijn naam te mogen ontvangen. En als er dan iemand voorbij komt die graag een samenwerking wil aangaan met mij, dan is die kans natuurlijk geweldig als je iets moois kan uitzoeken waar ook weer zijn naam in voorkomt. Ik heb al verschillende sieraden samengesteld ter herinnering aan Daan. Het eerste sieraad mijn ketting, die heb ik helemaal zelf bedacht dat ik die wilde. Daarna nog een mooie ring met zijn naam laten maken. Dit keer kwam er een mooie samenwerking voorbij. Vandaag laat ik jullie een mooie armband zien die ik heb mogen ontvangen van Kayasieraden.

5 Eigenlijk koos ik de armband met een hele andere bedel, maar er was een communicatie fout ontstaan. (kan gebeuren) Waardoor ik dus een hartjes bedel kreeg met de naam Daan erin. De bedel zelf vind ik heel mooi, maar helaas vind ik het zelf niet zo passend voor een jongetje. Ben wel heel blij met het sieraad dat zeker, maar het was het gewoon net niet. Ik mocht een ander bedel uitzoeken, de bedel die ik wilde kon er helaas niet meer aangezet worden. Maar wat ik nu uitkoos was zeker ook heel mooi. Ik koos een bedel met een baby hoofdje erop.

6 Ik blijf me verbazen hoe blij iemand mij kan maken als ik iets binnen krijg waar de naam van mijn kleine jongen opstaat. Het is zo belangrijk voor mij dat hij niet wordt vergeten, dus steeds als ik zijn naam zie krijg ik tranen van blijdschap. Weer iemand (onbewust) die iets moois heeft gestuurd naar me in nagedachtenis van mijn prachtige zoon. Bedankt voor deze tranen, want deze zijn fijner dan die van verdriet. Ook jij kan natuurlijk zo,n mooi sieraad bestellen, ze hebben ook hele mooie Mom en Me sieraden. Deze zijn speciaal voor mama/papa en zoon, maar ze hebben ze natuurlijk ook voor mama en dochter.

7 Only for Men Dames het wordt tijd om je partner eens te verwennen. Normaal krijg ik leuke pakjes voor mezelf binnen, maar dit keer mocht ik mijn partner verassen met iets heel leuks. Vind jij het net zo moeilijk als ik om je partner af en toe te verwennen. Mijn partner weet nooit iets te vragen voor zijn verjaardag, want hij koopt vaak alles al wat hij wilt hebben. En als hij echt iets wilt is het vaak zo duur dat ik dat niet kan betalen. Dus toen ik de kans kreeg iets voor hem te bestellen zei ik natuurlijk gelijk ja. En het is niet eens zijn verjaardag. Wat was hij trots dat nu hij eens even in het zonnetje gezet werd. Maar daar horen dan ook foto,s bij, dat deel vond ik dan weer onwijs leuk om te doen. Stiekem hoopte ik dat hij ook wat boxers wilde hebben dan kon ik hem zo ook nog even op de foto zetten. Helaas trapte hij hier niet in. Dus sorry dames ik hou mijn mannetje verder voor mezelf. Wel heb ik hem zelf iets laten uitzoeken, want hij weet zelf wel wat hij wel of niet zal dragen aan kleding. Hij koos een heel fijn mooi, maar simpel shirt. Kende jullie al de kleding van Only for men? Deze webshop was voor mij nieuw maar wat een mooie kleding kwam ik daar tegen. In eerste instantie kwam er een pakje binnen, maar dat bleek niet het juiste te zijn. Al snel maakte ik contact en kregen we al snel opnieuw een pakje binnen. Ja dit leek er meer op. Mijn partner moest hem gelijk even showen voor me hoor, al zeg ik het zelf wat ziet het er goed uit bij hem. Wat een grote collectie aan kleding en vele merken. Gratis verzenden bij besteding van 100 euro Gratis retourneren binnen 30 dagen Veilig en vertrouwd betalen Verrassen jullie je partner ook weleens met kleding?

8

9

10

11 I love my winactie new hoodie + Hoe leuk is het om je eigen website op kleding te laten zetten, ik deed het via Spreadshirt. Ik mocht me eigen shirt ontwerpen via hun en koos voor heel simpel me eigen blog adres. Ik wilde niet standaard een shirt laten bedrukken dus ik koos voor een onwijs mooie hoodie. En ik koos hem in de kleur paars, helemaal verliefd was ik op deze kleur toen hij binnen kwam. Helaas had ik niet begrepen dat vrouwen en mannen maten heel verschillend zijn. Niet verder gekeken naar de maat tabel die erbij stond en even opgemeten. Dus wat was ik teleurgesteld dat ik hem niet aan kon. Kon echt wel huilen, want die kleur was het echt helemaal voor me. Gelijk ben ik er achteraan gegaan om een oplossing te krijgen hiervoor. Ik mocht een nieuwe bestellen, maar werd me aangeraden om een mannen maat te kiezen. Helaas die kleur die ik wilde hadden ze niet voor mannen. Dus ik koos een andere kleur. Wauw ik stond verbaasd toen hij binnen kwam, mooier dan ik had verwacht. Juist omdat ik wel kon huilen van de andere die ik niet aan kon. Maar die paarse heeft ook een lieve eigenaar gevonden, deze heb ik aan een vriendin gegeven die er super blij mee is. Ik koos voor deze hoodie omdat het warme weer nu wel voorbij is en ik altijd dan iets over een shirt heen draag. Dan is het niet leuk dat de tekst niet te zien is. Deze hoodie is super zacht en warm. Echt mooi kwaliteit heb ik wel gemerkt. Maar je kan dus veel meer laten bedrukken dan alleen tekst. Je kan helemaal los gaan met jouw fantasie, zelf foto,s/plaatjes kiezen. Maar ze hebben zelf ook heel veel waar je uit kan

12 kiezen.

13

14 Nu maak ik helemaal de blitz met mijn gave hoodie, maar wil jij ook iets leuks laten maken dan krijg je hier je kans. Ik mag namelijk 2 vouchers van 30- weg geven. Het enige wat jij hoeft te doen is te reageren op deze blog met een geldig adres en het bericht even delen op social media.

15 Deze actie loopt tot 13 oktober, deze dag zal de winnaar een mail ontvangen. *New in* portemonnee Een tijd geleden kocht ik een hele dure mooi portemonnee, nu maanden later ben ik er alles behalve blij mee. Het mooie roze glimlaagje wat er op zit valt er stukje bij beetje af. Steeds zitten me handen onder de roze stukjes van die portemonnee. Het werd tijd voor een nieuwe, dus het kwam als geroepen toen ik een heel leuk pakje binnen kreeg van GSMpunt. Ik kreeg een portemonnee in de kleur turquoise, helemaal blij wat ziet hij er mooi uit. Deze is gemaakt van leer met een slangen motief. Er zit ruimte om een telefoon in kwijt te kunnen, op de site staat dat vrijwel elke telefoon erin past. Helaas heb ik dus geen standaard formaat telefoon dus eigenlijk teleurgesteld dat hij er niet in past. Verder had ik gehoopt dat er meer pasjes in konden, er is maar plek voor 3 pasjes terwijl we tegenwoordig voor alles wel een pasje hebben.

16 Aange zien ik toch mijn telefoon er niet in kan doen, kan ik natuurlijk dat vak gebruiken om de rest van me pasjes in te doen. Creatief opbergen noem ik dat maar. Want wil hem toch zeker gebruiken omdat ik van me andere echt niet vrolijk word. Maar mis toch met deze de ruimte die ik bij mijn oude portemonnee heb. Heb jij een iphone dan is deze denk wel zeer geschrikt ervoor, weet zeker dat die er wel in past. Voor de nieuwste iphone hebben ze ook mooie bescherm hoesjes, die vind je onder het kopje iphone 6S hoesje. Ik ga hem dus alleen gebruiken om mijn geld en pasjes in te doen, dus niet voor mijn telefoon. Ben wel benieuwd wat gebruik jij liever een gewoon beschermhoesje of juist zoals deze portemonnee? En gebruik je dus graag een portemonnee voor jouw telefoon dan heb ik nu een leuke actie voor jullie. Ik heb een kortingscode gekregen waar ik jullie misschien wel blij mee maak. Met de code: VALENTA50 krijg je 50 % korting op een hoesje van Valenta, hoe leuk is dat. De code is geldig tot 31 oktober. Ga jij iets leuks bestellen met deze code?

17 UV- fashions We hebben prachtige zomerse dagen gehad, af en toe zit er nog zo,n hele mooie dag bij. Wat is er dan heerlijker om te genieten buiten in de tuin (of in ons geval balkon). Of misschien ben jij wel een enorme strand genieter. Wel je goed insmeren met zonnebrand want voor je het weet ben je knal rood. En dat is zeker geen pretje. Maar waar ik laatst achter kwam is dat er ook speciaal kleding is om de UV straling tegen te gaan. Hoe super is dat. De meest leuke zwempakjes kwam ik tegen voor kinderen, even smelt ik weg met het idee Daan daar in te zien rond lopen.

18 Dit had ik zo graag voor mijn kleine jongen gekocht. Maar nu bestelde ik voor mezelf iets. Vond het voor volwassenen iets wat tegenvallen, niet dat er geen leuke dingen waren. Alleen ik merkte op dat de maten nogal klein uitvielen. Als eerste bestelde ik namelijk een leuke broek en een vet roze shirt erop. Maar helaas dit kon ik terug sturen aangezien ik het niet aan kon. Heel netjes hebben ze dit snel opgelost. Ik bestelde nu een witte lange broek. Hij is wel wat lang, maar hij zit zo lekker zacht. En nog beter als er nog zo,n warme dag eraan komt, zijn mijn benen beschermd tegen de UV straling.

19 Ik wist voorheen nog helemaal niet dat dit bestond, maar vind het een geweldige uitvinding. Zeker voor kinderen, want welk kind speelt er niet graag buiten met het heerlijke weer. Dan liever beschermd tegen de zonnestralen. Kende jij UV- Fashions al? Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje

20 Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Zo zijn er heel veel verschillende webshops die telefoonhoesje verkopen. Maar haal daar maar eens een shop uit die iets unieks levert in de hoesjes. Heb al veel verschillende hoesjes gehad, mijn vorige was ik echt dol op. Juist omdat er een hele mooie foto van mijn kleine mannetje op staat. Maar inmiddels heb ik een nieuw mooi hoesje. Voor mij wel weer erg wennen omdat dit er eentje is die een klepje heeft om dicht te doen. En normaal vind ik ze heel erg onhandig, maar ik vind hem zo mooi geworden dat ik hem zeker een langer tijd de kans geef om eraan te wennen. Mijn nieuwe telefoon hoesje komt bij de webshop B2C Telecom vandaan, waar je zelf je hoesje kan laten bedrukken. Heb jij die ene dierbare foto die je het liefst altijd bij je hebt, ik wel en daarom heb ik juist die foto gekozen om op me hoesje te laten drukken. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een mooie foto van je huisdier, geliefde, vakantie wat dan ook. Mijn dierbaarste foto is er eentje van mijn gezinnetje, een foto die gemaakt is net na het overlijden van Daan. Dus ik heb Daan in me armen en mijn man naast me. De twee dierbaarste

21 personen die ik heb op mijn nieuwe telefoon hoesje. Ga jij maar alvast iets verzinnen wat jij zou laten bedrukken op jouw telefoon hoesje, want volgende maand mag ik er eentje weg geven. Houd dus mijn blog goed in de gaten als jij ook

22 zo,n hoesje wilt hebben. Dit is in samenwerking met B2C Telecom *New in* Smartpen Sinds een tijdje heb ik een heel gaaf nieuw speeltje, iets heel handigs voor mij met het schrijven. Omdat ik heel graag schrijf maar niet altijd mijn laptop/tablet bij me heb. Of mijn tablet is juist op het moment dat ik inspiratie heb leeg. Dan denk je pen en papier is toch ook prima. Klopt maar ik heb een hekel aan het opnieuw overschrijven zodat ik het ook echt in mijn laptop heb staan. Toch gebruik ik nu ook regelmatig pen en papier. Maar niet zo maar pen en papier. Ik heb een smartpen gekocht. Een Livescribe Echo Smartpen. Dit is een gewone pen waar je op papier mee kan schrijven, maar zodra je hem aanzet (ja en zit een aan/uit knop op) en het juiste papier gebruikt slaat hij alles wat je schrijft op. En dit kan je door middel van een usb kabel overzetten naar je laptop. Alleen dan het probleem nog want hij slaat het op als geschreven tekst, waar ik natuurlijk niks mee kan. Ook daar hebben ze een oplossing voor. Download speciaal programma hiervoor, een maand op proef daarna moet je eenmalig er iets voor betalen. Dit programma zet de geschreven tekst om in tekst die je kan bewerken. Zo kan je het gelijk in word zetten om je tekst te kunnen bewerken. Ik merk wel dat je wel netjes moet schrijven, want anders herkend hij sommige woorden niet. Maar geen probleem, je tekst nalezen moet je toch altijd wel. Zo kan je gelijk alle foutjes eruit halen. Ik vind deze pen zo makkelijk omdat ik ook graag gewoon met pen wil schrijven. En een pen en papier neem je makkelijker overal mee dan je

23 laptop/tablet. Hiermee zet je geschreven tekst om naar tekst om te kunnen bewerken Er zitten nog andere handige functies op, zo kan je ook opnemen. Als je hem op rec zet, je schrijft een woord op als aantekening. Alles wat dan op dat moment gezegd word neemt hij op. Zodra je het woord aanklikt hoor je alles wat hij daarbij heeft opgenomen. Dit is dan weer heel handig voor studenten, maar wat dacht je van een interview. Je hoeft niet alles snel op te schrijven je werkt gewoon met steekwoorden en de rest neem je gewoon op. Deze functie heb ik zelf nog niet gebruikt, heb ik niet nodig voor mijn boek te schrijven. Ja ik gebruik hem dus voor teksten te schrijven voor mijn boek. Ben namelijk heel vaak te vinden bij Ohanahome, wat is er nou heerlijker om daar in de tuin aan mijn boek te werken. Dan is pen en papier echt een uitkomst kan ik je wel vertellen.

24 Zomer, dus nieuwe schoenen De laatste tijd komt steeds vaker de zon door, net een hittegolf overleefd. De meest mooie kleurtjes liggen weer in de winkel, het is zomer. In de zomer kleed je graag in de vrolijkste kleurtjes en lekkere luchtige kleding. Ik heb me zelfs na 15 jaar gewaagd aan een korte broek te kopen en buiten te gaan dragen. Ja ik ben daar echt een muts in, zo onzeker. Maar met die hittegolf was het wel welkom zo,n korte broek. Ook horen daar zomerse schoenen bij, daar heb ik wel een paar van thuis. Maar vind ze niet heel erg lekker zitten. Dus het bericht van Vouchercloud kwam als geroepen. Ik mocht iets

25 leuks uitzoeken op te reviewen. Ik ben gelijk bij de schoenen gaan kijken, terwijl ik eigenlijk nog nooit online schoenen heb besteld. Wil ze graag altijd even passen in de winkel. Toch besloot ik het dit keer wel te proberen. Dus ik ben op zoek gegaan voor gave zomerse schoenen. Ik kwam al snel uit bij sportschoenen. De meest gave schoenen in de meest vrolijke kleurtjes kwam ik tegen. Dus dat werd nog een hele moeilijke keuze. Maar elke schoen die ik echt helemaal geweldig vond, waren in mijn maat uitverkocht. Dus keer op keer baalde ik. Tot ik deze Nike schoenen in de kleur paars tegen kwam. Ik ben echt gek op de kleur paars, dus deze moesten het worden. Dan nog hopen dat deze wel in mijn maat waren. Ik selecteer mijn maat, joeppie deze zijn wel op voorraad in mijn maat. Ik zei tegen mezelf Niet meer verder kijken Deze moeten het gewoon worden. Ik bericht ze terug wat ik graag wil ontvangen en ongeveer een week later werden ze bezorgd. Nu aar hopen of ze echt passen en of ze ook lekker zitten. Ja ze pasten, maar erg lekker vond ik ze nog niet zitten. Ik weet het even inlopen maar daar kreeg ik pijn in me hielen van. Teleurgesteld als ik was dacht ik ze niet vaak meer aan te doen. Toch de keer erop trek ik ze aan, tot mijn verbazing zaten ze nu wel lekker en kreeg ik geen pijn. Ik ben dus blij met mijn nieuwe Nike schoenen.

26

27

28 De boekenkast: Lieve Juul Hoe onvoorstelbaar is het om een kindje te verliezen, ik weet er alles van. Maar hoe is het om een kindje te verliezen tijdens de zwangerschap. Ik kan me daar echt helemaal niks bij voorstellen. Zo dankbaar dat ik nog vier maanden heb mogen zorgen voor Daan. Nathalie van Stijn heeft een hele zware zwangerschap gehad. En dan op het laatst gewoon je kleine meisje verliezen. Al die tijd was Juul sterk genoeg om door de zwangerschap heen te komen. Ondanks alle ziekenhuis bezoekjes red ze het tot 32 weken om de geboorte uit te stellen. Maar dan toch wordt er besloten met spoed een keizersnede in te plannen. Het gaat plotseling niet meer goed met de kleine meid. Ze overlijd voordat haar mama haar heeft gezien. Nooit heeft ze haar oogjes mogen openen. Zo,n klein onschuldig wezentje, geen kans op het leven buiten mama,s buik. Juul is overleden aan de gevolgen van een placenta praevia totalis (voorliggende placenta) Dat is de reden waarom Nathalie tijdens de zwangerschap vele bloedingen heeft. En eigenlijk de gehele zwangerschap rust nodig heeft. Mijn mening: Ik heb lang over dit boek gedaan, huilend heb ik op bed gelegen met het boek in me handen. Wat is het toch een wonder om onbezorgd zwanger te mogen zijn. Je ziet het maar het gaat veelte vaak mis. Het was niet alleen maar verdriet, het is geschreven met een lach en een traan. Maar omdat ik zelf mijn kindje heb verloren, moest ik soms echt het boek weg leggen om even flink te huilen. Wat zij allemaal heeft mee moeten maken, het is echt heel oneerlijk. Ik kon me heel erg inleven in het gevoel wat ze beschreef, de onmacht, verveling en verdriet. Een mooi dagboek van een vrouw die niet onbezorgd zwanger zijn.

29 Wil jij ook dit boek hebben ga dan naar Lieve Juul

Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje

Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Zo zijn er heel veel verschillende webshops die telefoonhoesje verkopen. Maar haal daar maar eens een shop uit

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22 Woordeloze Woensdag 18 Ik heb weer een blok Stralend de wereld in gehad en zo bijzonder is het soms hoe alles bij elkaar gaat passen. Ook dit keer weer werd er geëindigd met een heel mooie passend nummer

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug.

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken. Als ik hieraan

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

Huishoudbeurs 2016 + shoplog

Huishoudbeurs 2016 + shoplog Huishoudbeurs 2016 + shoplog Elk jaar weer is het de traditie om samen met mijn beste vriendin naar de huishoudbeurs te gaan. Mijn plan was, om heel voorzichtig daar aan haar te vragen of ze het erg vond

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Gedachten stroom 4 (angsten)

Gedachten stroom 4 (angsten) Gedachten stroom 4 (angsten) Sinds Daan er niet meer is heb ik vele angsten. En dat stoort me regelmatig wel. Mijn angsten: * Het Martini ziekenhuis * De kinderafdeling in het Martini ziekenhuis * Sirenes

Nadere informatie

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders Moeders voor Moeders Nu jullie weten dat ik zwanger ben, wil ik hier zeker vaker op terug gaan komen. Jullie hebben mijn verhaal kunnen lezen over de moeite die ik heb moeten doen om zwanger te worden.

Nadere informatie

Rijmdagboek, ik had dit niet verwacht!

Rijmdagboek, ik had dit niet verwacht! Rijmdagboek, ik had dit niet verwacht! Eerste druk, 2014 2014 Sunanda Santoshika Ganpat isbn: 9789048431991 nur: 321 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Best tof. Asma haalt haar schouders op. Ik weet niet eens of ik niet mag, zegt ze.

Best tof. Asma haalt haar schouders op. Ik weet niet eens of ik niet mag, zegt ze. Niet naar Texel Je gaat naar Samara, zegt de vader van Asma. Met het vliegtuig naar opa en oma; is dat niet fijn? Asma kijkt haar vader met grote ogen aan. Naar opa en oma?, herhaalt ze verbaasd. Ja, knikt

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND

DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND Tussen JOU en MIJ SCHRIJF- EN DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND Janneke van Bockel Tussen en Begonnen op 20 Herinneringen die je later wil hebben moet je NU maken 4 Ma-ham, luister je wel? zegt ze streng. Ja

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Maya s moeder kijkt verbaasd naar de dichte deur. Ze hoort haar dochter snikken. Nou, zo erg is het toch niet, denkt ze.

Maya s moeder kijkt verbaasd naar de dichte deur. Ze hoort haar dochter snikken. Nou, zo erg is het toch niet, denkt ze. Een dichte deur Maya! De stem van Maya s moeder klinkt nu heel hard en een beetje boos. Als ik je nog eenmaal moet roepen, kom ik je kamer in!, dreigt haar moeder. Maya doet de deur van haar kamer gauw

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

LESMATERIAAL ONDERBOUW. Lespakket CliniClowns Geen kinderachtig effect. Vo or Groep 1-

LESMATERIAAL ONDERBOUW. Lespakket CliniClowns Geen kinderachtig effect. Vo or Groep 1- LESMATERIAAL ONDERBOUW Lespakket CliniClowns Geen kinderachtig effect Vo or 4 Groep 1- ACTIVITEIT 1: AANGENAAM KENNIS TE MAKEN In deze handleiding staat de activiteitenbeschrijving voor groep 1-4. Hier

Nadere informatie

21 mei ben je welkom in Houten.

21 mei ben je welkom in Houten. Rode neuzen run Kimberly de mama van vlinderkindje Elara. Elara speelt net als Daan (misschien wel samen) daar hoog boven in de wolken. Deze mama wilt net als mij dat de naam gezegd blijft worden, het

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Inleiding Het doen van een abortus heeft voor iedereen een verschillende reden en ook verschillende gevolgen. Maar onthoud goed, je hebt het niet

Inleiding Het doen van een abortus heeft voor iedereen een verschillende reden en ook verschillende gevolgen. Maar onthoud goed, je hebt het niet Inleiding Het doen van een abortus heeft voor iedereen een verschillende reden en ook verschillende gevolgen. Maar onthoud goed, je hebt het niet gedaan omdat je een slecht mens bent, maar juist omdat

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Stoppen met postproject +

Stoppen met postproject + Stoppen met postproject + verkoop van snailmail pakketjes [social_share] Na een tijdje dat ik met plezier heb geschreven met vele leuke meiden, mooie dingen heb mogen delen en heb mogen ontvangen heb ik

Nadere informatie

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Mail me

Nadere informatie

uur uur

uur uur 08.30 uur Ontbijt 09.45 09.55 uur Voorbereiden 1ste training 09.55 12.20 uur 1ste training 12.45 13.45 uur Lunch 13.45 14.15 uur Rust, klein spelletje, T-shirts 14.15 14.30 uur Voorbereiden 2de training

Nadere informatie

2c nr. 1 zinnen met want en omdat

2c nr. 1 zinnen met want en omdat OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n

M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n M i j n o u d e r s g a a n s c h e i d e n W E R K B O E K E C H T S C H E I D I N G, S T E U N J E K I N D M I J N W E R K B O E K Dit werkboek is speciaal voor kinderen met gescheiden ouders. Er zijn

Nadere informatie

Pannenkoeken met stroop

Pannenkoeken met stroop Pannenkoeken met stroop Al een maand lang zegt Yvonne alleen maar nee. Heb je je best gedaan op school? Nee. Was het leuk? Nee. Heb je nog met iemand gespeeld? Nee. Heb je lekker gegeten? Nee. Heb je goed

Nadere informatie

7,7. Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Nederlands

7,7. Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december keer beoordeeld. Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Nederlands Boekverslag door een scholier 1936 woorden 6 december 2009 7,7 2 keer beoordeeld Auteur Genre Saskia Noort Thriller & Detective Eerste uitgave 2006 Vak Nederlands 1.Waarom heb je dit boek gekozen? Ik heb

Nadere informatie

Choco per post.

Choco per post. Choco per post Shoppen doen we allemaal, soms of heel vaak. In een winkel of misschien wel liever in een webshop. Meestal kies je iets uit een collectie. Steeds vaker kun je zelf je product samenstellen.

Nadere informatie

Op hun knieën blijven ze wachten op het antwoord van Maria. Maar het beeld zegt niets terug.

Op hun knieën blijven ze wachten op het antwoord van Maria. Maar het beeld zegt niets terug. 1950 Het huilende beeld De zon schijnt met hete stralen op het kleine dorpje. Niets beweegt in de hitte van de middag. De geiten en koeien slapen in de schaduw. De blaadjes hangen stil aan de bomen. Geen

Nadere informatie

Take a look at my life week 18

Take a look at my life week 18 Take a look at my life week 18 Ik heb weer een weekoverzichtje voor jullie. De week begon erg druk, al die bezoekjes aan het ziekenhuis. Helaas eindigde het daar ook, en weet dus niet wanneer ik thuis

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Lieke is verliefd Lees ook de andere boeken over Lieke: Lieke in de hoofdrol Lieke redt de dieren met tekeningen van ivan & ilia Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Kijk ook op: www.ploegsma.nl www.wijzijnvriendinnen.nl

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

Lesbrief. Introductie

Lesbrief. Introductie Lesbrief Introductie Deze lesbrief hoort bij Lieve Stine, weet jij het? van Stine Jensen en Sverre Fredriksen. Dit boek bestaat uit 20 brieven en antwoorden van filosoof Stine. Deze lesbrief bestaat uit

Nadere informatie

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer

KLEM. Katja en Udo in de schulden. Anne-Rose Hermer KLEM Katja en Udo in de schulden Anne-Rose Hermer Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen 1 Katja ontmoet Udo Katja is bijna negentien jaar. Ze woont nog bij haar ouders. Katja werkt in een warenhuis.

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus

Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Johannes 12:1-8 Dichtbij Jezus Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende powerpoint toe.

Nadere informatie

Wat doe jij met mijn kleren? De zwerver keek haar vragend aan. Zijn deze kleren dan van jou? Ja, schreeuwt ze boos. Hoe komt u

Wat doe jij met mijn kleren? De zwerver keek haar vragend aan. Zijn deze kleren dan van jou? Ja, schreeuwt ze boos. Hoe komt u Oma s next topmodel Greetje Rimpel is een vrouw van 86 jaar en woont in piepklein huisje aan de rand van het bos. Elke dag loopt Greetje door het bos op zoek naar lekkere ingrediënten voor in haar soep.

Nadere informatie

Lucy heeft een ballon

Lucy heeft een ballon Caro Kindercoach & begeleiding Maasdijk 16 4283 GA Giessen 0620380336 info@carokindercoach.nl www.carokindercoach.nl heeft een ballon Handleiding Doelgroep: Kinderen van 3 tot 6 jaar. Doel van het lezen

Nadere informatie

Ik ben de voet, en ik loop heel goed.

Ik ben de voet, en ik loop heel goed. Eén lliichaam, velle lleden Ik ben de voet, en ik loop heel goed. www.bijbelidee.nl (( voorbeelld )) Eén lliichaam, velle lleden Voorbereiding Op het werkblad staan een oor, mond, oog, neus, hand,voet,

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

Take a look at my life 14

Take a look at my life 14 Take a look at my life 14 Een week van een hoop geregel en stress omdat ik graag een behandeling wil gaan volgen. Hoop gedoe met geld en vergoedingen. Maar ik ben er gelukkig uit. Toch ben ik er nog niet

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen En zei: vandaag word mevr. Catharina 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Geven. Ja maar wat zei Tom. Umm wacht ik Weet het zei Cato een herinnering.

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen.

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. My weekly 31 t/m 36 Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. Tijdens therapie even een moment voor mijzelf nemen. Ik kan

Nadere informatie

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit

Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst. Voorganger: ds. Bert de Wit Preek Zondag 6 maart 2016, 10.00 uur Jeugddienst Thema: @Home Voorganger: ds. Bert de Wit Schriftlezing: Lucas 15:11-32 Een vader had twee zonen zo begint het verhaal. Met de beschrijving van een gezin.

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, jongens en meisjes,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, jongens en meisjes, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, jongens en meisjes, Hé Joyce, ga je mee? Emma rent achter Joyce aan als ze van het schoolplein lopen. Joyce, wij gaan vanmiddag op bezoek bij mijn oom,

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. Teambuilding voor kersverse ouders! Voor de liefhebbers. Zo houd je je relatie leuk met een kindje erbij VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. Teambuilding voor kersverse ouders! Voor de liefhebbers. Zo houd je je relatie leuk met een kindje erbij VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR Teambuilding voor kersverse ouders! Voor de liefhebbers Zo houd je je relatie leuk met een kindje erbij VAN DE FAMILY FACTORY Voor de liefhebbers Concept en tekst: St. de Family Factory

Nadere informatie

Een MONSTER. om Mij. heen

Een MONSTER. om Mij. heen Een MONSTER om Mij heen Een monster om mij heen Copyright 2012 Kirstin Rozema Auteur: Kirstin Rozema Uitgeverij Boekenbent Vormgeving: Lint. grafisch ontwerp Mens en maatschappij algemeen ISBN 978-94-6203-108-1

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

peuterpuber peuterpret!

peuterpuber peuterpret! van peuterpuber naar peuterpret! 10 tips voor meer gezelligheid Hoi, wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief! Met heel veel plezier maak ik elke maand een nieuwsbrief vol peuterpubers

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING

KIEZEN VOOR WERK: HANDLEIDING CASUS: AMINA Alle vrijheid die ik in Turkije had verdwijnt. Ik voelde me opgesloten en depressief. Toen ik mijn man leerde kennen ben ik misschien te veel van dingen uitgegaan en heb ik te weinig gevraagd.

Nadere informatie

Milan en Timo, voor altijd samen

Milan en Timo, voor altijd samen Milan en Timo, voor altijd samen Petra en Arthur wonen al ruim zes jaar samen wanneer zij in 1994 besluiten om te gaan trouwen. Tot dan vormen zij en hun hond, parkieten en vissen een 'gezin'. In februari

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

Ik dacht even dat het weer een droom was. Maar dat is niet zo. Je bent me niet vergeten. Ondanks alles. Kom je nog een keertje langs?

Ik dacht even dat het weer een droom was. Maar dat is niet zo. Je bent me niet vergeten. Ondanks alles. Kom je nog een keertje langs? Brieven aan Nathalie Door: Margo Hoogenberk Wat was het fijn je weer te zien. Ik geloofde het niet toen ze zeiden dat er bezoek voor me was, ik ben dat niet gewend. Het was niet eens bezoekuur. Ik droom

Nadere informatie

Vertrouwen. De man in de trein

Vertrouwen. De man in de trein Vertrouwen Ik ben op mijn blog een open boek, maar in het dagelijkse leven is dat even iets anders. Ja ik kan best makkelijk praten over de moeilijke dingen, maar mijn gevoel tonen bij mensen is een heel

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Als ik vrijdagmiddag uit school kom, staat mijn moeder in de keuken. Ze heeft twee grote bood schappentassen vol lekkers gekocht voor het weekend en

Als ik vrijdagmiddag uit school kom, staat mijn moeder in de keuken. Ze heeft twee grote bood schappentassen vol lekkers gekocht voor het weekend en Als ik vrijdagmiddag uit school kom, staat mijn moeder in de keuken. Ze heeft twee grote bood schappentassen vol lekkers gekocht voor het weekend en zet alles op het aanrecht. Floor, zou jij nog even voor

Nadere informatie

JANUARI. arkbwspiegelssmileysenstilletijdmetgod.indd 3

JANUARI. arkbwspiegelssmileysenstilletijdmetgod.indd 3 JANUARI 3 arkbwspiegelssmileysenstilletijdmetgod.indd 3 05-07-16 09:56 1 JANUARI De Heer houdt zich echt aan zijn belofte, ook al beweren sommige mensen van niet. Hij wacht omdat hij geduld heeft met jullie!

Nadere informatie

Zoet of (dubbel)zout?

Zoet of (dubbel)zout? Een prikkelende test Beantwoord de volgende vragen. Schrijf jouw antwoorden op een papiertje. Laat twee of drie familieleden en/of vrienden de vragen ook beantwoorden. Zorg ervoor dat jullie elkaars antwoorden

Nadere informatie

tje was saai. Haar ouders hadden een caravan, waarmee ze ieder jaar in de zomer naar Frankrijk gingen. Ook voor deze zomer was de camping al

tje was saai. Haar ouders hadden een caravan, waarmee ze ieder jaar in de zomer naar Frankrijk gingen. Ook voor deze zomer was de camping al Hoofdstuk 1 Echt? Saartjes mond viel open van verbazing. Maar dat is supergoed nieuws! Ze sloeg haar armen om haar vriendin heen. Waaah, helemaal te gek. We gaan naar Frankrijk. Zon, zee, strand, leuke

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd

Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd (Fotos onderaan de pagina) Nieuw jaar, nieuwe blog. En ja inderdaad ik heb al in 2 maanden niks meer geschreven.. sorry daarvoor. Inmiddels hebben al een paar mensen me gevraagd wanneer ik weer eens wat

Nadere informatie

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken.

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken. Diary December December, de laatste maand van het jaar met de kerstdagen en oudejaarsavond. Het is officieel winter nu, maar eigenlijk is er niks van te merken. De kou is nog vrij mild, en het regent in

Nadere informatie

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN Dit thema is opgesplitst in drie delen; gevoelens, ruilen en familie. De kinderen gaan eerst aan de slag met gevoelens. Ze leren omgaan met de gevoelens van anderen. Daarna

Nadere informatie

Niemand op mijn kerstfeest

Niemand op mijn kerstfeest Niemand op mijn kerstfeest Das liep zijn hol uit en voelde de sneeuw eerder dan hij het zag. Hij sprong achteruit zijn sneeuwvrije hol weer in en maakte een sissend geluid van onvrede. Bah, ook dat nog,

Nadere informatie

Oma Pleuntje en opa Joep

Oma Pleuntje en opa Joep Oma Pleuntje en opa Joep Voorpublicatie uit: Wiebeltand van Isabelle de Ridder en Monique Dozy Clavis Uitgeverij (verschijnt voorjaar 2017). Al eerder verschenen: Pleuntje (maart 2016) en Joep (september

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie