KWEK, KWEK, KWEK, DE DONALD DUCK ZIJN GOED MAAR NIET SLECHT, KWEK, KWEK, KWEK, DE DONALD DUCK ZIJN GOED MAAR NIET GEK!!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KWEK, KWEK, KWEK, DE DONALD DUCK ZIJN GOED MAAR NIET SLECHT, KWEK, KWEK, KWEK, DE DONALD DUCK ZIJN GOED MAAR NIET GEK!!!!"

Transcriptie

1 Groep 1: De Asterixen Wij Asterixen staan op de eerste plaats. Met de knuffelige meisjes en boefjes van jongetjes hebben we onder leiding van Marjolein, Manon en Erwin altijd energie gehad om leuke dingen te gaan doen. We zijn met het heerlijke weer allemaal heel mooi bruin en rood geworden. We hebben veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Kortom, we hebben een onvergetelijke tijd gehad! Groep 2: De Batman's Martijn, Stijn en Thijn, die namen waren voor de leiding erg fijn. Marloes, Famke, Dion, Jan, Anne, Tom, Niels, Mijs en Karolien, wij vonden het fijn om jullie elke ochtend weer te zien! De hele week hebben we lekker warm weer gehad, en na deze week zijn jullie helemaal afgemat. Een hele fijne vakantie allemaal! Dit is het einde van ons verhaal. Groep 3: De Calimero's Hier komen de toppers van groepje drie. De calimero's. Tijdens de zeskamp waren ze aan het knallen, het schilderen en het levend ganzenbord ging goed met zn alle. Vooral Nils, Lex, Rob en Daan gingen er tijdens het voetballen hard tegenaan. Ook met Ilva Juul, Noortje Anne, Amber, Evelien, Sanne, Elise en Karlijn was het vier dagen heel fijn. Laura en moniek hadden een leuke tijd en kijken terug op een week vol gezelligheid. Calimero s bedankt. Groep 4: De Donald Ducks De Donald Ducks waren: 2 leiding, 4 stoere kerels en 9 stoere meiden. Om te beginnen die 2 om te leiden. De ene vergat elke keer de groepsnaam, de ander werd door zijn gel-haar beroemd. Dan die andere 13, een geweldige teamgeest en (meestal) aardig voor elkaar. Bij het ganzenborden elke keer een nieuw record, ga zo maar door. Kortom het was reuze-gezellig met dit stel. We sluiten natuurlijk af met onze yell: KWEK, KWEK, KWEK, DE DONALD DUCK ZIJN GOED MAAR NIET SLECHT, KWEK, KWEK, KWEK, DE DONALD DUCK ZIJN GOED MAAR NIET GEK!!!! Groep 5: De Elmo's 5 meiden, 7 jongens die samen de Elmo's zijn. Voetballen op dinsdag vonden wij reuze fijn. Op woensdag zeskamp en levend ganzenbord. O, wat duurt de Zevensprong maar kort! Donderdag en vrijdag waren mooie dagen, wij hadden niks te klagen. Dit was het voor deze keer, Maar volgend jaar zijn we er zeker weer!

2 Groep 6: De Flintstones Acht jongens, vier meiden, Fanatiek gingen ze deze dagen ten strijde, Lotte, Lieven, Merel en Joan kunnen toch zoooo kletsen, Bijna net zo veel als hun leiding kan zwetsen! Jasper, Luuk en Stef, Ze lijken zo lief, maar hebben zo veel lef! Hilde week met winnen in de ban, Dat waren Tom, Jip, Kay, Kylian en Jan! De heeeele week ontzettend blij, Martijnde is nu dicht bij. Hier in Rooi zeggen we dan houdoe, Maar de Flintstones zeggen... Jabedabedoeeeee!! Groep 7: De Garfields In tegenstelling tot de echte luie Garfield waren deze Garfields supersportief! De vele spelletjes werden ze niks te veel. De 6 jongens en 7 meiden hebben elkaar zo goed aangemoedigd dat ze vele records hebben verbroken. Zij waren nergens bang voor en van de achtbanen in Dippiedoe kregen ze maar geen genoeg. Hier zijn de Garfields! Groep 8: De Harry Potters Hier komen de kanjers van groep acht. Iedereen aardig en altijd een lach. Leonie, Irene en Alizee doen altijd gezellig mee. Maar Kenneth, Thijmen, Wesley en Enrico stelen ook de show. Hier zijn ook Thessa, Steffie en Britt. Zij hadden tijdens de zeskamp erg veel pit. En voor Julian, Jens en Roel was de zevensprong een dolle boel. Allemaal bedankt voor de leuke tijd, Vera en Roel waren blij met jullie gezelligheid. Groep 9: De Incredibles De Incredibles een leuke enthousiaste groep. Maar ook echte helden! Die de handschoen van Buzz Lightyear terug vonden.. Groep 10: De Jimmy Neutrons De Jimmy Neutrons hebben met elkaar 4 dol dwaze dagen beleefd. We zijn gemotiveerd, fanatiek en hebben erg veel lol gehad! Op de leiding klauteren was elke dag al een activiteit op zích! Dankzij het mooie weer was iedereen vrolijker dan vrolijk en dat maakte deze leuke week helemaal af! Groep 11: De Kuifjes Wij zijn groep 11, de kuifjes. We vinden ons groepje erg leuk, grappig, gezellig en sportief. Bij de spelletjes en opdrachten konden we heel goed samen werken. En samen met onze leiding maakten we veel plezier. We hebben met zijn alle een hele fijne week gehad!

3 Groep 12: De Lucky Lukes Hier zijn de lucky lukes. Jan, Steven, Niels en Jelt, waren met de zeskamp een echte held. Noah, Aimee, Sam en Floor, zetten tijdens de zeskamp goed door. Siem, Suze, Yvar, Morgan en Tijn, vonden de Zevensprong ook erg fijn. ook rianne en marieke hadden veel plezier Groep 13: De Mario's 2 jongens en 8 meiden, die hebben deze week voor de strip-olympics moeten strijden. De Mario's hebben samen met ons super veel plezier gemaakt, en zich tijdens het busreisje op donderdag prima vermaakt. Lieve Eva, Meike, Anouk, Fleur, Birte, Pippi, Joske, Sanne, Menno en Gijs, Bedankt voor de leuke week, groetjes Sjoerd en Thijs Groep 14: De Ninja Turtles Dimitri, Timo, Tom en Daan Zijn er deze week flink tegenaan gegaan! Arwen, Lizzy, Lieke en Meyke, Vonden het heel leuk deze week, dat lieten ze blijken. Isa, Silvie, Jessie en Maud Doen volgend jaar zeker weer mee, want dat team is goud! Groep 15: De Octo's Zijn een hele leuke groep kids die zich heel de week fanatiek hebben ingezet. Elke dag hadden ze met elkaar en andere groepjes veel pret. De spelletjesmiddag en zeskamp vonden ze erg leuk. De attracties van Dippiedoe waren echt een feest. Bij de zevensprong genieten de kinderen het meest! Groep 16: De Phineas & Ferbs De Phineas en Ferbs zijn leuke en fanatieke kinderen. De jongens zijn fanatiek in het spel en de meisjes klappen het liefst de hele dag in hun handen. In Dippiedoe gingen ze graag in de blauwe achtbaan en het liefst met ons. We weten zeker dat Marit, Jesse, Sara, Lotte, Pien, Sofia, Jort, Mexxim, Isis, Merlijn, Mijntje, Rens en Britt een leuke zevensprong hebben gehad!

4 Groep 17: De Quasimodo's Voor deze striphelden week kwamen wij uit onze stoel. Voor veel gezelligheid met Ivar, Naomi, Jessie en Roel. Bij het spelcircuit, de zeskamp en het ganzenbord gingen wij hard. Vooral met het enthousiasme van Dani, Julia, Bram en Bart. Bij Dippie Doe gingen wij voor goud en waren wij alles behalve stout. Het waren onvergetelijke dagen met Indi, Bram, Tijs en Wout. Vandaag sluit deze geweldige week waarin we veel hebben kunnen doen met onze leiding Ilona en Jeroen! Groep 18: De Rescue Rangers De jongens zijn grappig en stoer. De meiden zijn lief en dapper. Op dinsdag allemaal een beetje stil en verlegen, maar op vrijdag was er geen 1 jongen of meisje meer die heeft gezwegen! De jongens en meiden komen van verschillende scholen. Maar aan het eind van de week toch elkaars beste vrienden. Hier zijn de Rescue Rangers! Groep 19: De Spidermans *S* Staat voor samen, samen zoeken wij de zware jongens. *P* Staat voor parade, alle mooie superhelden bij elkaar. *I* Staat voor een ijsje, Ton en Rens likken hun vingers erbij af. *D* Staat voor doen, Guus en Yort kunnen niet stil blijven zitten. *E* Staat voor eigenwijs, maar ze zijn wel lief voor hun leiding. *R* Staat voor racen, Toon en Floris winnen van iedereen op de stormbaan. *M* Staat voor meiden, Pleun, Romy, Floor en Anouk zijn onze spidergirls. *A* Staat voor avontuur, Bob, Stan en Goede gaan op onderzoek uit. *N* Staat voor nieuw, dit is de eerste Zevensprong voor Yort, Bob, Floris, Stan, Toon, Guus, Ton en Goede *S* Staat voor Spidermans. Wij hopen dat jullie een super leuke en gezellige week hebben gehad! Groep 20: De Tarzan & Janes De Tarzan en Janes zijn allemaal hetzelfde verkleed, Daardoor hebben we ze razend snel compleet. De jongens zijn erg fanatiek met alle spellen En de meiden houden van mooie verhalen vertellen. Lars, Stijn, Bas, Kay, Dirk, Bo, Marit, Maaike, Kaya, Roos, Pascalle, Lisa-Maria en Senna bedankt voor de leuke tijd. Linda en Ingrid kijken terug op een week vol gezelligheid. Groep 21: De Wickie de Vikings Wat hebben wij weer een leuk avontuur beleefd! Want wat zijn ze toch lief, onze kleine wickies. Altijd snoepjes samen delen en leuk samen spelen. En om even recht door zee te gaan, deze Vikingen gingen er flink tegenaan!

5 Groep 22: De X-Men Hee allemaal, wij zijn de X-Men. Dit was voor ons het 1e jaar Zevensprong. Maar dit 1e jaar was een top week! Dat komt natuurlijk door onze kanjers! Ze waren enthousiast, deden goed mee en waren super leuk. We zullen jullie missen, maar hopelijk zien we jullie nog. Veel liefs, Nikki en Lotte Groep 23: De Yogi Bears We hebben een super week gehad. We hebben een hoop spelletjes gedaan en gesprongen op de springkussens. We hebben een super uitstapje gehad, in Dippiedoe. We hebben geen ruzie gehad en er samen een super gezellige week gehad. Het was een topgroepje! Groep 24: De Zorro's De Zorro's zijn de beste en leukste van allemaal. Daarom schrijven wij jullie dit verhaal. Ze vonden geen enkel spel stom of saai. Vooral hun schilderij is erg fraai. Lieve Zorro's, Michelle en Margo gaan jullie erg missen.

1. De Avonturiers 2. De Buffels 3. De Chimpansees 4. De Dromedarissen 5. De Elanden

1. De Avonturiers 2. De Buffels 3. De Chimpansees 4. De Dromedarissen 5. De Elanden 1. De Avonturiers De avonturiers heldhaftig en snel. Lekker sporten, spelen en spoor zoeken, dat konden ze wel. Tien topkinderen, allemaal even leuk. We hebben veel gelachen, lagen in een deuk. Jaap, Linde,

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

Kampleiding Hoi Hoi,

Kampleiding Hoi Hoi, Kampleiding 2019 Hi kampgangers! Mijn naam is Rick van der Weide. Ik ben 31 jaar en ga alweer voor de 10 e keer mee op kamp. Zoals elk jaar kijk ik weer ontzettend uit naar Pupillenkamp van Groen Geel.

Nadere informatie

Bedankt GROEP 8E

Bedankt GROEP 8E GROEP 8E 2014-2015 Mart Annink Jesse Baart Hey, ik ben Mart. Ik ga naar de OSG Montessori. Ik ga TL- HAVO doen. Ik heb er op zich wel zin aan. We kwamen allemaal binnen we keken elkaar aan en dachten:

Nadere informatie

Groep 4. Schrijven Ik kan heel netjes schrijven. Raadsel Wat is het lievelingsdrankje van een krokodil? Croco cola Odette

Groep 4. Schrijven Ik kan heel netjes schrijven. Raadsel Wat is het lievelingsdrankje van een krokodil? Croco cola Odette Groep 4 School Dit is de Maria-Bernadette school. Mijn lievelingsvak is spelen en werken. We hebben Kapla, een bouwhoek, computer en een toneelstukje bedenken. Dat doe ik vaak en tekenen en knutselen.

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( ) Groep ( ) Bauke vd Broek Iris vd Broek Mare van Eijk Bradey Jonkers Lana Duijndam Gijs Kuijpers Siem Stolwijk Nikki vd Mulukom Joshua

Nadere informatie

jaike henkes nienke swinkels

jaike henkes nienke swinkels Groep 1 ( 7 ) Groep 2 ( ) Groep 3 ( 7 ) tijn jacobs dejan vd westerlo joshua schroyen bradey jonkers jurre jacobs lotte vd boer tuur strijbosch matz tomassen mare v eijk iris vd broek bauke vd broek tim

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03

Groepjes en Hulp jvw 2019 versie_03 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( 8 ) Groep 3 ( 6 ) Juul v Stolwijk Siem v Stolwijk Bouke vd Broek Lotte Verhees Lex vd Bilt Zara vd Westerlo Stef Wijnen Max Coumans Pleun Tomassen Guus vd Broek Niene Duijndam Matz

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

groep 7 (oktober 2013) 1

groep 7 (oktober 2013) 1 Ik ging met Yasmina postzegels verkopen. Ik heb op woensdagmiddag en donderdag gelopen. Het was leuk om te doen. De goede doelen waren: kinderen in Nederland die niet zoveel geld hadden en naar kinderen

Nadere informatie

Trainen op 2 janurari

Trainen op 2 janurari Praatpaal jaargang 27 2 01-01-2018 ALGEMEEN Trainen op 2 janurari Op 2 januari spelen ODO 1 en 2 een oefenwedstrijd tegen Weidevogels, daarom een aanpassing op het trainingsschema. De E en F trainen van

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids (Sportdag) Schoolfotograaf Kennismakingsochtend Wist je dat... Van de directie Beste ouders /

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Om de gemaakte foto s van de eerste dagen summertime te bekijken, scan je deze code (met snapchat) of ga je naar de summertime website!

Om de gemaakte foto s van de eerste dagen summertime te bekijken, scan je deze code (met snapchat) of ga je naar de summertime website! 08.30 uur Opstaan 09.15 09.45 uur Ontbijt 09.45 10.00 uur Voorbereiden 1ste training 10.00 13.20 uur 1ste training 13.30 14.30 uur Lunch 14.30 15.15 uur Spelletjes, rust, T-shirts etc. 15.15 16.30 uur

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week

Nadere informatie

september oktober - november 2018

september oktober - november 2018 september oktober - november 2018 INLEIDING Liefste Akabé Toetertoe-fans, Met veel plezier heten wij jullie welkom in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Gedichten gemaakt door groep 5 /6:

Gedichten gemaakt door groep 5 /6: Gedichten gemaakt door groep 5 /6: Ik ben Douwe. Ik ben grappig, leuk en aardig. Ik zit in een trekker. Ik zie een trekker. Er komt een trekker aan. Ik zit in de trekker. Ik lach. Ik geef gas!!!! Ik voel

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Vijfkamp deel 5. De Wieke vriezenveen Nummer: 1 - zaterdag 14 april 2018 om 14:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:00u

Vijfkamp deel 5. De Wieke vriezenveen Nummer: 1 - zaterdag 14 april 2018 om 14:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:00u Vijfkamp deel 5 De Wieke vriezenveen 14-4-2018 Nummer: 1 - zaterdag 14 april 2018 om 14:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 14:00u 1. 25m vrije slag - 5-8 jaar 1. Esmé Sportel (Dedemsvaart-AC, 200900682)

Nadere informatie

Kanjerkrant november 2014

Kanjerkrant november 2014 Kanjerkrant november 2014 Wat leuk dat u de Kanjerkrant van De Duinsprong bekijkt! In deze krant leest u over activiteiten in de groepen die te maken hebben met de Kanjertraining. In deze editie leest

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

Ma 14-12 9.30-10.30u presentatie Nederlands LEU 104. 11.00-12.00u CKV ROY 101. 12.00-13.00u PO wiskunde BLM 604. 12.00-13.

Ma 14-12 9.30-10.30u presentatie Nederlands LEU 104. 11.00-12.00u CKV ROY 101. 12.00-13.00u PO wiskunde BLM 604. 12.00-13. : M3a: Ma 14-12 9.30-10.30u presentatie Nederlands LEU 104 11.00-12.00u CKV ROY 101 12.00-13.00u PO wiskunde BLM 604 12.00-13.30u PO ma2 LEV 201 Di 15-12 8.30-9.30u PO wiskunde BLM 604 9.30-11.30u PO ma

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Maandag 26 augustus 11:30 UUR TOT 11:45 UUR OSCAR DE EGEL SAMEN MET JIBO Oscar de egel

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

4e Van Gogh Super Sprint

4e Van Gogh Super Sprint 4e Van Gogh Super Sprint Z&PV Nuenen Nuenen 28-6-2015 4e Van Gogh Super Sprint - zondag 28 juni 2015 om 13:30u (25 m) Aanvangstijd juryvergadering: 13:00u 1. 4x50m wisselslag dames 2. 4x50m wisselslag

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014 de blauwe smurfen Blauw.(witte muts? ) Naam 1 Jeffrey 7b 2 Daan 7b 3 David 7b 4 Teun 7a 5 Stefan 7a 6 The dragon girls Wit met iets leuks erop naam 1 Wies 8b 2 Sanne 8a 3 Daisy 8a 4 Britt 8a 5 Nina 8b

Nadere informatie

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes

Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Kinderkookcafe - voor jongens en meisjes Een partijtje om je vingers bij af te likken! De kinderen worden tijdens dit feestje echte koks. Ze krijgen een schortje, we knutselen een koksmuts en spelen spelletjes

Nadere informatie

Kids Nieuwsbrief oktober 2015

Kids Nieuwsbrief oktober 2015 Kids Nieuwsbrief oktober 2015 schoolreisje Duinoord Dit jaar zijn we met schoolreisje naar Duinoord geweest. Het was een zeer geslaagde dag. En daarom kwamen er veel meer scholen. De kinderen hadden het

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Kerst en vakantie DE JARIGE VAN DEZE MAAND: NIEUWSBRIEF 5

Kerst en vakantie DE JARIGE VAN DEZE MAAND: NIEUWSBRIEF 5 1 NIEUWSBRIEF 5 15-12-2017 Kerst en vakantie DE JARIGE VAN DEZE MAAND: Groep 1/2a: Mike Straathof (15-12) Sen Vink (24-12) Justin vd Meij (29-12) Groep 1/2b: Quinten Pereboom (15-12) Avey Olsthoorn ((19-12)

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Het allerleukste meisje

Het allerleukste meisje > > 0 0 0 Het allerleukste meisje Er zijn meisjes die het liefst met poppen spelen er zijn meisjes die vaak voor de spiegel staan er zijn meisjes die zich als een bruid verkleden en dan wensen dat ze ooit

Nadere informatie

Bijlage groep 7. Schoolvoetbaltoernooi. Schoolreis Drievliet.

Bijlage groep 7. Schoolvoetbaltoernooi. Schoolreis Drievliet. Bijlage groep 7 Schoolvoetbaltoernooi Wij gaan iets vertellen over het schoolvoetbaltoernooi van 22-5-2019. 22 mei is het schoolvoetbaltoernooi je hebt jongens en meisjesteams. Van de meisjes doen er uit

Nadere informatie

Kanjerkrant juli 2014

Kanjerkrant juli 2014 Kanjerkrant juli 2014 Wat leuk dat u de Kanjerkrant van De Duinsprong bekijkt! In deze krant leest u over activiteiten in de groepen die te maken hebben met de Kanjertraining. In deze editie leest u onder

Nadere informatie

Nieuwjaarstoernooi 2015 jeugd

Nieuwjaarstoernooi 2015 jeugd Nieuwjaarstoernooi 2015 jeugd Met ZUMBA les om 12.45 uur in de Darshal!!! Programma: Olympia hal: Mixtoernooi F jeugd ( F2/3 en alle trainende leden) 11.00 11.15 De Engeltjes De Sterretjes 11.15 11.30

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Jongens Junioren enkel

Jongens Junioren enkel Jongens Junioren enkel Groep: A Groep: C 1 Olivier Altenburg(Scylla) 1 Milan Stepanovski(Pecos) 2 Josco Maaskant(HBC) 2 Joey Boekkooy(Scylla) 3 Jan Jaap Schipper(Bultman/Smash'70) 3 Willy Zetsen(OpenlineWesta)

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014

PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 PERSBERICHT embargo tot 2 april 2014 Het Meertens Instituut heeft de Nederlandse Voornamenbank uitgebreid met populariteitslijsten. Voor Nederland, maar ook voor provincies, regio s en gemeenten worden

Nadere informatie

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden JO19 1 Breemen, Joep van M 4-3-1999 Peter Habraken 2 Habraken, Max M 8-6-1999 Marcel Boonman 3 Heijden, Mark van der M 13-7-1999 Ad van der Laar 4 Vleuten, Geert van der M 26-8-1999 5 Hulsen, Daan M 30-12-1999

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal,

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal, Nieuwsbrief FFF 03-09-2017 Nummer 1 Hoi Allemaal, Na 3 lange maanden zonder basketbal gaan we gelukkig komende dinsdag weer beginnen!! Tenminste... mijn kids zijn erg blij dat het seizoen eindelijk weer

Nadere informatie

uur uur

uur uur 08.30 uur Ontbijt 09.45 09.55 uur Voorbereiden 1ste training 09.55 12.20 uur 1ste training 12.45 13.45 uur Lunch 13.45 14.15 uur Rust, klein spelletje, T-shirts 14.15 14.30 uur Voorbereiden 2de training

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Olijftak. NR1-8 oktober 2016 DE OLIJFTAK 1

Nieuwsbrief. De Olijftak. NR1-8 oktober 2016 DE OLIJFTAK 1 Nieuwsbrief De Olijftak NR1-8 oktober 2016 DE OLIJFTAK 1 Bicos Wat fijn dat we door kunnen in Bicos dit jaar! Met heel veel zin en nieuwe moed zijn we twee weken geleden begonnen en hebben dus de eerste

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

1e Estafettekampioenschap Doetinchem Doetinchem, Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m vrije slag 11 jaar en ouder :30 Startlijst

1e Estafettekampioenschap Doetinchem Doetinchem, Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m vrije slag 11 jaar en ouder :30 Startlijst Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m vrije slag 11 jaar en ouder 30-6-2018-16:30 Startlijst 3 De Rijn 3 De Rijn 4:57.01 Naomi, Rooijens, Hester, Moene, Tara, Spuij, Isa, Verwaal 4 Wwv 2 Wwv 4:53.18 Sterre, Naves,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Aan

Nadere informatie

TEAMINDELING WOUDIA

TEAMINDELING WOUDIA TEAMINDELING WOUDIA 2019-2020 Woudia JO19 (Geb. Datum 2001) 11vs11 Woudia MO19 (geb. datum 2001) 11vs11 zondag 2e klasse Zondag 3e klasse Coach: Ton Peerenboom Coach: Mark Neefjes Trainers: Di. Ton Peerenboom

Nadere informatie

KLASSENKRANT GROEP 6D

KLASSENKRANT GROEP 6D KLASSENKRANT GROEP 6D November 2013 Beste ouders/verzorgers, Dit is de eerste digitale klassenkrant van groep 6D. U kunt hieronder lezen wat de kinderen hebben geschreven over het Lingehavenconcert, over

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Mededelingen. Nieuwe leerlingen. 19 mei nummer 14 Jaargang 36

Agenda. Verjaardagen. Mededelingen. Nieuwe leerlingen. 19 mei nummer 14 Jaargang 36 19 mei 2017 - nummer 14 Jaargang 36 Agenda 21-05 Eerste Communie 22-05 10.30 uur aanvang lessen groep 4 24-05 Studiedag 25-05 Hemelvaartsdag 26-05 Vrije dag 31-05 t/m 02-06 Schoolkamp groepen 6 en 7 Verjaardagen

Nadere informatie

Krabbel. Wij heten van harte welkom..

Krabbel. Wij heten van harte welkom.. Jarigen Wij heten van harte welkom Afscheid van de TSO Kort nieuws uit de MR Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Hieperstepiephoera!!! In de zomervakantie zijn Linde, Mitchel, Silvijn, Jarco, Silvijn,

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids Even voorstellen Sponsorloop Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Deel 1 Nationale Zwemcompetitie regio klasse 1 Sint-Oedenrode,

Deel 1 Nationale Zwemcompetitie regio klasse 1 Sint-Oedenrode, Programmanr. 1 Dames, 4 x 100m vrije slag Dames Senioren Open 12-10-2014-15:00 Resultaten 1. Noord Limburg(SG) 1 Noord Limburg(SG) 4:28.17 4:22.77 Chantal Willems 91 31.50 1:06.01 Kimberley Teunissen 92

Nadere informatie

En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen

En weer een aantal geslaagden. Nieuws uit de MR en Jenakids. Sportief nieuws. Nieuws uit de Verkeerscommissie. Fijne vakantie. Nieuws uit de bouwen Jarigen Dank-je-wel Welkom terug, Nicole Heres Afscheid groep 8 Geslaagden typediploma Sportief nieuws Fijne vakantie!! Nieuws uit de MR Nieuws uit de Verkeerscommissie Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel

Nadere informatie