Volgt u ons al op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl"

Transcriptie

1 Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 26 januari 2016 nummer 10 Volgt u ons al op Pleinwacht 26 januari 12 februari 2016 dinsdag 26 januari: de ouders/verzorgers van Yaman Abdulhai en Karolina Stalinska donderdag 28 januari: de ouders/verzorgers van Jamy Tangel en Kaoutar El Azzemani vrijdag 29 januari: de ouders/verzorgers van Caprice Tol en Ecren Bayhan maandag 1 februari: de ouders/verzorgers van Naomi Geers en Amanda Vanli dinsdag 2 februari: de ouders/verzorgers van Israe El Idrissi en Dirk Veerman donderdag 4 februari: de ouders/verzorgers van Lisa Manus en Sylvana Walsarie vrijdag 5 februari: de ouders/verzorgers van Victoria Wolters en Enrique Reyes Cortorreal maandag 8 februari: de ouders/verzorgers van Danilo Swaalep en Maurits Blinkhof dinsdag 9 februari: de ouders/verzorgers van Delilah de Dood en Jesse Clerkx donderdag 11 februari: de ouders/verzorgers van Yassin Achbari en Nout van der Heiden vrijdag 12 februari: de ouders/verzorgers van Adrian Borski en Iris Vink Continurooster / de pleinwacht De pleinwacht, ouders volgens het rooster, is tussen 12:15-12:45 uur op het plein om toezicht te houden op de leerlingen van groep 1/2. Die tijd zijn ook (enkele) andere groepen, onder begeleiding van leerkrachten, buiten. Voor de veiligheid van uw kind(eren) is het van groot belang dat we echt op u kunnen en mogen rekenen. De bellijst om eventueel van pleinwachtdag te kunnen ruilen ontvangt u bij deze Even Bijbomen. Het rooster kunt u vinden op de website van de school: - agenda.

2 Carnaval Woensdag 3 februari mogen alle kinderen van groep 1 t/m 4 verkleed naar school komen. Vanaf uur organiseert Het Ouderteam een vrolijk feest voor deze leerlingen in het speellokaal. Tijdens dit feest bekijken we dit jaar kijken wie er het leukst, grappigst, origineelst uit ziet! Dus bedenk een leuke, grappige, originele of creatieve manier van verkleden. Dan kom je met foto en al in de EBB van onze school te staan. We wensen jullie alvast veel voorpret toe. Kunstuitleen Gouda De Populier heeft veel aandacht voor Cultuureducatie, we voegen er nog een element aan toe: De Kunstuitleen. Onze school wordt lid van de Kunstuitleen in Gouda. Zo kunnen we schilderijen lenen en deze ophangen in de Ruimte op een voor ieder mooi zichtbare plaats. Op deze manier kunnen de kinderenkennis maken met moderne Nederlandse kunstenaars, kan er in de groepen aandacht aan worden besteed en kan het aanleiding zijn voor creativiteit van de kinderen zelf. Een vraag aan alle ouders: wie wil met twee kinderen naar Gouda rijden en een kunstwerk uitkiezen? Dit kan op woensdag, donderdag of vrijdagmiddag vanaf uur (ook onder schooltijd). Heeft u interesse? Kom even langs bij Rob Siekman. Het bovenstaande stukje hebt u in de Even Bijbomen van twee weken geleden gelezen. Inmiddels heeft Margriet van der Heiden aan Rob laten weten deze klus op zich te willen nemen, fijn! Mocht dit oproepje aan uw aandacht zijn ontsnapt, maar wilt u Margriet een handje helpen, graag. Kom gerust even langs bij Rob Siekman om dit met hem te overleggen. Petten/hoeden/mutsendag Aanstaande vrijdag, 29 januari, is het petten-/hoeden-/mutsendag (dus geen indianentooi of kroontje) op school. Dat betekent, dat iedereen die dag iets op zijn hoofd mag dragen. Uiteraard gelden die dag wel een paar regels, maar dat wordt goed besproken in de klas. AVI lezen Binnenkort worden de groepen 3 t/m 8 weer getest op AVI lezen. Technisch lezen is van groot belang voor elk kind. Een goede beheersing van het technisch lezen zorgt ervoor dat teksten vlot gelezen kunnen worden. Dit zorgt voor een hoger begrip van de tekst.

3 Op kunnen de kinderen verschillende AVI teksten oefenen. Als eerste wordt het niveau bepaald. De M staat voor Midden, het niveau dat rond januari bereikt moet zijn. De E staat voor Eind, het niveau dat rond juni bereikt moet zijn. De juiste letter, gevolgd door het groepsnummer van uw kind geeft de juiste code. Let op: sommige kinderen zitten onder het niveau van waar het op dat moment eigenlijk moet zijn, of juist erboven. De kinderen weten op dit moment zelf op welk niveau zij zitten. De kinderen klikken dus op het niveau wat ze tot nu toe behaald hebben. De oefening begint nu. Het doel van de oefening is telkens ervoor te zorgen dat het kind daar is met lezen, waar de tekst nog goed leesbaar is. Lukt dit uw kind? Dan kan het zichzelf toetsen door dezelfde toets nog een keer te doen op beheersingsniveau. (herkenbaar aan de groene knop) Als het beheersingsniveau goed gaat bij meerdere teksten, dan kan er een niveau hoger gekozen worden. Lukken de teksten nog niet goed op oefenniveau, ga dan een niveau omlaag om frustratie te voorkomen. ZangExpress groepen 3 t/m 6 ZangExpress is een groot succes in alle klassen. ZangExpress gaat uit van vrijuit zingen. De impuls om te zingen wordt gestimuleerd. Daarom gaan we ervoor zorgen dat de kinderen nu ook thuis de liedjes kunnen oefenen. De groepen 3 t/m 6 starten we met deze pilot. Ouders/verzorgers van deze groepen krijgen deze week een mail binnen met duidelijke informatie over de website en het inloggen. Veel zang plezier alvast! De verkiezing van de nieuwsgebeurtenis, het nieuwswoord en de nieuwspersoon van 2015 De kinderen van groep 8 hebben de gebeurtenis, het woord en Dé persoon van 2015 gekozen. Elk kind mocht over het desbetreffende onderdeel zijn eigen top drie maken. Als je dan uiteindelijk alle stemmen bij elkaar optelt, kom je tot de volgende TOP DRIE (tussen haakjes staat het aantal verkregen stemmen). De nieuwsgebeurtenis van 2015: 1. De aanslagen in Parijs (17) 2. De aanslag op de redactie van het tijdschrift Charlie Hebdo (13) 3. De grote vluchtelingenstromen (9) Het nieuwswoord van 2015: 1. Je suis Charlie (14) 2. Terror-oehoe (10) 3. Vluchtelingencrisis (9) De nieuwspersoon van 2015: 1. Barack Obama (11) Een met z'n drieën gedeelde tweede plaats: 2. Max Verstappen, Adele en Dafne Schippers.

4 Zij kregen er elk 7. Van elk onderdeel werd een lijst aangeleverd door de organisatie Nieuws in de Klas (de educatieplatform van NDP Nieuwsmedia). Het was heel boeiend om te zien wat de kinderen allemaal weten. Hebt u bijvoorbeeld wel eens gehoord van : Ad Blocker? Kenny B? Versiercommissie En zo is de school vandaag omgetoverd in de sfeer van Koning Winter Wat ziet de school er gezellig en warmpjes uit. Enkele ouders hebben wederom hun creatieve kwaliteiten laten zien. Dank jullie wel hiervoor! Gymnastiekrooster, wisseling van de groepen Vanaf woensdag 3 februari wisselt de gymtijd voor de groepen 7/7B&8/8B, vanwege de beschikbare tijd. Dit is aan het eind van dit schooljaar ook aangegeven in de informatiebrief met de diverse roosters. Dit betekent dat groep 7/7B vanaf aankomende woensdag de gewone tijd op school wordt verwacht en groep 8/8B om 08:25 uur bij de gymzaal. Belangrijke data: Hier volgen de belangrijke data voor de komende periode: Woensdag 3 februari Carnaval voor de groepen 1 t/m 4 Vrijdag 22 januari Rianne Verkleij afwezig, Marco Kleiweg vervangt Dinsdag 9 februari verschijnt de volgende Even Bijbomen Maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari voorjaarsvakantie Woensdag 2 maart geen gym voor de groepen 7/7B/8/8B In de week van 7 maart rapportgesprekken voor alle leerlingen Donderdag 10 maart ontvangen alle leerlingen hun rapport Woensdag 16 maart Sopora studiedag, alle leerlingen zijn vrij Vragen, aandachtspunten, opmerkingen enz.? U bent van harte welkom! Vanaf dit schooljaar ben ik (in principe) iedere maandagmiddag, dinsdag de gehele dag en donderdagochtend op school aanwezig. Dinsdag en donderdag probeer ik, voordat de school begint, op het schoolplein te staan. U kunt dan, mocht dat wenselijk zijn, een afspraak met mij maken. Op de dagen dat ik niet werkzaam ben op De Populier kunt u telefonisch of via de contact opnemen. Mocht ik de telefoon op dat moment niet op kunnen nemen, kunt u de voic inspreken. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mijn telefoonnummer is , mijn adres; schoolleider@obsdepopulier.nl. Karin Klein, schoolleider obs De Populier Ingezonden mailbericht:

5 Binnenkort starten weer nieuwe groepen van de Kanjertraining in Alphen aan den Rijn. Voor de leerlingen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar is het op de woensdag. Voor leerlingen in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar zij de trainingen op de maandagmiddag. Er zijn nog enkele plekken vrij. U kunt de ouders van de kinderen die hier baat bij kunnen hebben verwijzen naar mijn website:

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s.

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2016 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor

Nadere informatie

Even Bijbomen. 30 januari 13 februari 2015 nummer 10. Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015

Even Bijbomen. 30 januari 13 februari 2015 nummer 10. Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 30 januari 13 februari 2015 nummer 10 Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015 Pleinwacht 16 januari 20 februari 2015 maandag

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto.

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 12 januari 2016 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort

Nadere informatie

Even Bijbomen. en toen was het stil

Even Bijbomen. en toen was het stil Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 16 januari 30 januari 2015 nummer 9 en toen was het stil Zoals u weet bereikte ons zondagavond 11 januari het verdrietige bericht

Nadere informatie

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school.

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 3 november 2015 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige

Nadere informatie

Volgt u ons al op U vraagt hiermee echt teveel van de school en van de ouders die wèl pleinwacht lopen.

Volgt u ons al op U vraagt hiermee echt teveel van de school en van de ouders die wèl pleinwacht lopen. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier november & december 2016 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht Sinds enkele jaren werken we met een

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 15 september 2015 nummer 2 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Wat is de tuin toch een plaatje! Pleinwacht 17 september

Nadere informatie

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 13 februari 6 maart 2015 nummer 11 Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Pleinwacht 13 februari

Nadere informatie

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 1 mei 2015 nummer 16 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 mei 5 juni 2015 maandag 18 mei: de ouders van Inès

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier mei 2017 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 29 mei 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier november/december 2016 nummer 6 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 24 november 20 december 2016 Hieronder

Nadere informatie

Even Bijbomen. 7 21 november 2014 nummer 5

Even Bijbomen. 7 21 november 2014 nummer 5 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 7 21 november 2014 nummer 5 Pleinwacht 7 28 november: Vrijdag 7 november: de ouders van Bas Sloot en Sophia Manus Maandag 10 november:

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2017 nummer 18 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 21 juni 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 22 mei 2015 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 mei 5 juni 2015 dinsdag 26 mei: de ouders van Bas

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier februari 2017 nummer 10 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 24 februari 2017 Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier januari 2017 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Onze wensboom in december! De Gouwe Koerier, december 2016 Pleinwacht

Nadere informatie

Even Bijbomen. 5 september 2014 nummer 1

Even Bijbomen. 5 september 2014 nummer 1 Even Bijbomen wekelijkse informatie van basisschool de Populier 5 september 2014 nummer 1 Pleinwacht in de maand september: Maandag 8 september: de ouders van Tim van der Lans en Quinty Resoort Dinsdag

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier april mei 2017 nummer 15 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 20 april 19 mei Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 10 juli 2015 nummer 20 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De laatste schooldag van het jaar, lekker lang naar buiten.

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag.

Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag. Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 17 april 2015 nummer 15 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 20 april 31 mei 2015 maandag 20 april: de ouders

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. oktober 2017 nummer 4 Nieuws vanuit De Dennen Op dit moment gaat het thema van taal over pronkstukken. En laat ik nou in deze klas allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier

Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier. maart 2018 nummer 13 Hieronder volgen belangrijke data voor de komende periode: 13 maart Evelyne Geerligs geeft les in De Linden 15 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 3 September

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Even Bijbomen. De huizen van Sinterklaas! 21 november 5 december 2014 nummer 6

Even Bijbomen. De huizen van Sinterklaas! 21 november 5 december 2014 nummer 6 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 21 november 5 december 2014 nummer 6 Pleinwacht 24 november 19 december: maandag 24 november: de ouders van Jesse Clerkx en Kay Blanken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 03 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-09-2019 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Omgekeerde oudergesprekken - Discofeest - Donkere dagen feest! - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR NUMMER 1 NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2018-2019 NUMMER 1 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Hier ben ik Het is goed dat ik er ben Er zijn mensen die van mij houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 10

JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Afwezigheid juf Jenny. Het lijkt erop dat juf Jenny ook na de voorjaarsvakantie nog afwezig zal zijn. We zijn op zoek naar een oplossing waarbij er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag

Belangrijke data. Ziekenboeg. Staking op woensdag 14 maart. Telefonische bereikbaarheid. 23 februari Studiedag NUMMER 11 JAARGANG 32 21 februari 2018 Belangrijke data 23 februari Studiedag 24 februari tm 4 maart Voorjaarvakantie 5 maart Weer naar school 8 maart Sportmiddag groepen 7 en 8 in de OG Hal 13 maart Koffie-uurtje

Nadere informatie

Waar is het feest, hier is het feest!

Waar is het feest, hier is het feest! CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs tel: 010-5112043 Website: www.pwabasisschool.nl Tw itter: @pwabasisschool Facebook: pwaberkel Schooljaar 2014/2015 nr. 3 donderdag

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Agenda. Berichten van de directie

Agenda. Berichten van de directie Nr. 20 vrijdag 16 juli 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda Vr. 17 juli: Studiedag team (alle kinderen zijn vandaag vrij). Ma. 20 juli:

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Nieuwe leerling Maandag komt er een nieuwe leerling in groep 1 / 2 bij juf Eline. Cihan welkom

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 december 2018

Nieuwsbrief 14 december 2018 Nieuwsbrief 14 december 2018 Agenda december (N.B. aanvangstijd ouderavonden is 20.00 uur tenzij anders vermeld. Data staan ook in het Ouderportaal. Ouderportaal is leidend.) 17 dec Paradijsspel op HP

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Nieuwe vloer en nieuwe bezems!! Volgt u ons al op Het om-de-week-bericht van openbare basisschool

de Oehoe de Tamboerijn Nieuwe vloer en nieuwe bezems!! Volgt u ons al op Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 9 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie