Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Even Bijbomen. Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag."

Transcriptie

1 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 17 april 2015 nummer 15 Volgt u ons al op Pleinwacht 20 april 31 mei 2015 maandag 20 april: de ouders van Bo van Beyere Henegouwen en Akram Dribal dinsdag 21 april: de ouders van Amanda Vanli en Jasmijn de Jong donderdag 23 april: de ouders van Hugo Both en Quinty Resoort vrijdag 24 april: de ouders van Iris van Drunen en Isa van Weert dinsdag 28 april: de ouders van Daan Folkers en Abigail de Dood (de groepen 7&7B&8&8B zijn naar het museum) donderdag 30 april: de ouders van David Groeneweg en Zarah El Fizazi vrijdag 1 mei: de ouders van Sami Haouch en Dean Kersbergen maandag 18 mei: de ouders van Inès Harberts en Damian Maaijen dinsdag 19 mei: de ouders van Sem de Jong en Emmely Verbeek donderdag 21 mei: de moeder van Mart van der Pluijm en Kaoutar El Azzemani vrijdag 22 mei: de ouders van Bas Sloot en Ecren Bayhan dinsdag 26 mei: de ouders van Bas Sloot en Naomi Geers donderdag 28 mei: de ouders van Karolina Stalinska en Israe El Idrissi vrijdag 29 mei: de ouders van Jamy Tangel en Lisa Manus Gelukkig komen veel ouders, op de dagen dat zij pleinwacht hebben, tussen de middag op school om een leerkracht te helpen bij de pleinwacht. Heel fijn en belangrijk voor de veiligheid van uw kind(eren)! Lekker buiten gymmen, wat een weertje afgelopen dinsdag.

2 Groen doet goed, aftrap op De Populier! Groen doet goed Alphen aan den Rijn gaat aan de slag om kinderen tussen 4 en 12 jaar en hun opvoeders de buitengebieden van Alphen aan den Rijn in te laten trekken. Alle activiteiten vallen binnen een thema: 50 dingen die je moet doen voor je 12 de. De 50-dingenlijst vindt zijn oorsprong in een Brits variant. Op basis daarvan is een lijst voor Alphen aan den Rijn opgesteld. Vanuit het thema is een drietal kernpunten opgesteld. Het eerste kernpunt binnen dit thema is de realisatie van een leskist over de 50 dingen die je gedaan moet hebben. Er wordt door een NME medewerker een lesprogramnma op alle 36 scholen in Alphen aan den Rijn aangeboden. De aftrap voor dit project vindt plaats op donderdag 30 april op ons schoolplein! Rond 09:30 uur wordt dit op spectaculaire wijze geopend. Het programma op het schoolplein zal ongeveer minuten duren. U bent alle van harte uitgenodigd! Onze school is in 2012 begonnen met een hoogbegaafdengroep. Deze vorm van onderwijs is duidelijk een succes, want nu drie jaar later telt groep 6,7 en 8 zeventien kinderen. Komend schooljaar wil de school daarom graag starten met een middenbouwgroep ( 3 t/m 5). Hierover wordt een informatieavond gegeven op dinsdag 19 mei van tot uur. Herinnering ouderbijdrage schoolkamp groep 8&8B Nog maar twee maanden en dan is het zover; het schoolkamp voor groep 8! In november 2014 heeft u hierover de volgende informatie ontvangen. Dit jaar gaan de groepen 8&8B van woensdag 17 juni t/m vrijdag 19 juni logeren in Serooskerke, middenin een natuurgebied in Zeeland. Meer informatie kunt u lezen door te klikken op de volgende link: Vanuit het kamphuis nemen ze deel aan allerlei natuur- & sportactiviteiten in en om dit natuurgebied.

3 Inmiddels hebben al veel ouders de bijdrage overgemaakt op het rekeningnummer van de school. Mocht u dit nog niet hebben overgemaakt, wilt u dit dan zo snel mogelijk verzorgen? De kosten voor dit kamp bedragen 125,00 per kind. Dit bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer: NL94 INGB , ten name van: OBS De Populier, onder vermelding van: schoolkamp 2015 en de naam van uw kind Het allereerste ontwerp van het nieuwe schoolplein, na de eerste bijeenkomst! Aankomende woensdag, 22 april, komt de werkgroep opzomeren van het schoolplein weer bij elkaar. Vincent Verbeek heeft inmiddels een eerste ontwerp (naar aanleiding van de eerste brainstormronde) klaar, heel inventief en verrassend! We kunnen al wel verklappen dat we heel veel helpende handen nodig hebben.meer info ontvangt u snel na de tweede bijeenkomst. We zullen dan onder meer het voorstel bespreken en het plan van aanpak nader uit gaan werken. Wellicht hebt u de hulp-gezocht-briefjes al in de school gezien. Gezien de grote verandering van de inrichting van het schoolplein verneemt u nog van ons of de tuinavond, gepland op 26 mei nog doorgaat. Koningsspelen Op vrijdag 24 april gaan wij meedoen aan de Koningsspelen Het programma ziet er als volgt uit: 8.30 uur Koningsontbijt 9.30 uur Koningsjournaal, met daarbij de aftrap voor de Koningsspelen. Iedereen zingt en danst op het lied Energie 9.45 uur: start met de speurspeltocht in gemengde groepen (bij slecht weer binnen circuit) uur lunch in de eigen klas uur eigen invulling per klas uur start vrijmarkt met optreden winnaar talentenjacht uur einde van de dag Wat moet iedereen meenemen: - bord, beker en bestek voor het ontbijt. Het ontbijt wordt vanuit de Koningsspelen verzorgd. Leerlingen die een dieet hebben moeten wel zelf eten meenemen; - een normaal lunchpakket zoals gewoonlijk; - spullen voor de vrijmarkt die de leerlingen kunnen verkopen. Alles wat niet wordt even doorgeven aan de maar daarbij leerkracht.3 verkocht, moet weer mee naar huis. N.B. voor de jongere leerlingen (groep 1, 2 en) is het fijn als er begeleiding van een volwassene is. Indien dit niet lukt graag even doorgeven aan de desbetreffende leerkracht; - heel veel opa s en oma s, vrienden en bekenden die op onze vrijmarkt komen en er een gezellig feestje van komen maken. Wat hebben we nodig nodig: - Hulp bij de spelspeurtocht

4 - lekkere koekjes/cakejes/pannenkoeken voor de verkoop - Indien mogelijk begeleiding op de vrijmarkt bij spelletjes, zodat het voor de kinderen nog leuker wordt Indien u ons kunt en wilt helpen (wat super zou zijn) kunt u zich aanmelden bij Ellen de Jong of één van de andere leerkrachten. Kortom: We gaan er, mede door uw aanwezigheid een sportieve en gezellige happening van maken. Hopelijk tot vrijdag! Afscheid stagiare Op 24 april, de dag van de koningsspelen, is juf Dyantha, die stage loopt in groep 1 en 2 voor de laatste keer bij ons op school. Maar aangezien het dan de Koningsspelen zijn, komt ze op 1 mei nog een dagje terug, zodat we op een gezellige manier afscheid van haar kunnen nemen. Ook heeft ze beloofd daarna, als het uitkomt, nog af en toe even te komen. Spijkerbroeken Ellen de Jong heeft voor een knutselideetje oude spijkerbroeken nodig. Indien u (uiteraard hele oude) ze over heeft, zou ik ze graag willen ontvangen. Ander kosteloos materiaal blijft natuurlijk ook welkom. Bureau Halt! Vanaf maandag 20 april zal er drie keer door Bureau Halt voorlichting worden gegeven in groep 7/8. Meer informatie is te lezen in de bijlagen. Weerbaarheidstraining groep 7/7B Voor de paasvakantie is er een informatie-avond geweest over de weerbaarheidstraining voor de groepen 7 en 7B. Deze avond was erg interessant. Er werd duidelijk uiteengezet wat het programma voor de komende maanden is. De aanwezige ouders hebben twee informatieboekjes meegekregen. De kinderen van de ouders die niet aanwezig konden zijn hebben de boekjes maandag in de klas meegekregen. Donderdagmiddag 16 april heeft de eerste training plaatsgevonden. De groep is verdeeld in een jongensgroep en een meisjesgroep. De trainster heeft eerst een voorstelrondje gedaan en daarna wat oefeningen met de kinderen. Aan het eind werd er een ontspanningsoefening gedaan, het stevig in de grond staan. Tot slot hebben alle kinderen een huiswerkboekje meegekregen. Daar staan opdrachten voor de komende weken in, voor elke week een andere. De kinderen zullen aan de ouders vragen om hen daar bij te helpen. Eén van de leerkrachten van groep 7 zal zoveel mogelijk bij de training aanwezig zijn.

5 Treetownsoccertoernooi woensdag 29 april 2015 Op woensdag 29 april zal op het terrein van voetbalvereniging Floreant het jaarlijkse Treetownsoccer-toernooi plaatsvinden. Vorig jaar waren de meiden van groep 8 nog eerste geworden. We zijn benieuwd of we dit jaar weer met een beker naar huis zullen gaan. Van groep 3/4 wordt één jongensteam afgevaardigd. Van groep 5/6 doet er één jongensteam en één meisjesteam mee. Van de groepen 7/7B/8/8B hebben we uiteindelijk 4 teams kunnen maken. Twee volwaardige jongensteams (met elk 12 spelers!) en daarnaast twee meisjesteams met elk 2 à 3 wissels. Het is echt geweldig. Nagenoeg de gehele groepen 7/7B/8/8B doen mee. Slechts 2 van de 45 leerlingen hebben elders verplichtingen. De juiste tijden zijn nog niet bekend. Zodra we meer weten, zullen wij u op de hoogte brengen. De meiden van de groepen 7 en 8 dienen die dag een lunchpakket mee naar school te nemen. Zij zullen al om uur in de klas eten, omdat zij als eersten tegen enen het veld op zullen moeten gaan. Alvast heel veel succes voor alle teams! U komt toch alle kinderen aanmoedigen? Theorie-verkeersexamen 2015 De kinderen van de groepen 7 en 7B hebben vandaag het theoretische gedeelte van het Verkeersexamen afgelegd. Aangezien voor het examen verteld werd over W.O. II en er daarna lekker buitengespeeld kon worden, waren de kinderen niet (erg) zenuwachtig. Er was dan ook al een tijd lang geoefend. Ze kennen de regels, niet fietsen op de stoep, niet met z'n drieën naast elkaar fietsen enz. Er zat een enkele lastige vraag in, maar het is uiteindelijk goed gelukt! Gefeliciteerd groep 7 en groep 7B! Voor de leerlingen die net niet zijn geslaagd is vrijdag 22 mei een herexamen gepland, succes alvast! Verjaardag Rianne Verkleij Op vrijdag 1 mei vier ik mijn verjaardag met groep 5/6. In de middag sluit groep 6B natuurlijk aan. Over de invulling van de dag horen de kinderen en u later meer Eind-cito in groep 8 en 8B Volgende week dinsdag tot en met donderdag 21 t/m 23 april zullen de kinderen van de groepen 8 hun hersens gaan kraken over de Eind-Cito. Er zal getoetst worden op het gebied van rekenen, hoofdrekenen, begrijpend lezen, studievaardigheden, spelling, werkwoorden, ontleden enz. Daarnaast zullen zij ook een toets maken over Geschiedenis, Aardrijkskunde en Natuur. Gezamenlijk vormen deze vakken het onderwerp Wereldoriëntatie. De uitslag zal te zijner tijd aan de kinderen worden meegegeven. Dit is in ieder geval na de meivakantie. De kinderen mogen wat snoep/kauwgom (niet te veel, dan gaan de energiebanen verkeerd door het lichaam ;-)) meenemen. De kauwgom mag alleen bij de Eind-Cito. In de middag gaan de kinderen iets ontspannends doen. Succes!

6 Groepen 7/7B/8/8B naar het Vincent van Goghmuseum in Amsterdam Dinsdag 28 april gaan de bovengenoemde groepen een bezoek brengen aan het Van Goghmuseum. Deze keer gaan we met een bus. De bus wordt aangeboden door de 3 musea die rond het Museumplein in Amsterdam zijn gesitueerd. Voor de school zijn er dan ook geen kosten aan deze bus verbonden. De bus vertrekt echt om 8.30 uur. De kinderen worden dan ook om 8.15 uur op school verwacht. Nadat alle hoofden zijn geteld en de kinderen nog voor een laatste keer naar het toilet zijn geweest, zal de bus naar Amsterdam vertrekken. Er is niet bekend of er gesnoept mag worden in de bus. Popcorn is uiteraard niet toegestaan. De kinderen zullen hierover nog nader worden geïnformeerd. Bij aankomst zal de groep in 3 groepen worden gesplitst. Elke groep krijgt zijn eigen begeleiding vanuit het museum. In de klas zal er op voorhand een inleidende les worden gegeven, zodat de kinderen wat voorkennis hebben. Wilt u uw kind het tussendoortje en een lunchpakket meegeven? We hopen eigenlijk op mooi weer, zodat we in het Vondelpark onze lunch op kunnen eten. De bus zal om ongeveer uur bij school aankomen. Net zoals bij het uitje naar Den Haag mogen de kinderen bij aankomst naar huis. Voor degenen die op school tot moeten wachten is er uiteraard gelegenheid om binnen de tijd voorbij te laten gaan. Sprekers over W.O. II in de groepen 7/7B/8/8B Donderdag 16 april is mevr. Bobeldijk uit Boskoop langsgekomen om de leerlingen haar eigen levensgeschiedenis van tijdens de Tweede Wereldoorlog te vertellen. Daarnaast was er een meneer die een boek heeft geschreven over Boskoop in de Tweede Wereldoorlog. Ten tijde van W.O. II zijn er 40 Joodse mensen in Boskoop ondergedoken, waaronder de vader en andere familieleden van Marga van Praag. Er was dan ook veel te vertellen. Het was voor de kinderen heel interessant, omdat het over hun eigen dorp ging. Het komt dan dichterbij. Een verslaggeefster van de Goudse Koerier is langs geweest om een paar foto's te maken en een verslag over dit bezoek te kunnen schrijven. Wellicht leest u er meer over in de krant. Op 4 mei a.s. zullen Jamy uit groep 7 en Boyan uit groep 7B tijdens de dodenherdenking een krans leggen bij het Oorlogsmonument in Boskoop. Iedereen is welkom om daar ter plekke met elkaar te herdenken. Vrijheid is belangrijk, vrijheid geef je door!

7 Vakantierooster , voor onze vroegboekers! Herfstvakantie 19 t/m 23 oktober 2015 Kerstvakantie 21 december 2015 t/m 1 januari 2016 Voorjaarsvakantie 22 februari t/m 26 februari 2016 Goede vrijdag 25 maart 2016 Paasvakantie 28 maart t/m 1 april 2016 Koningsdag 27 april 2016 Meivakantie 2 t/m 17 mei 2016 Junivakantie 13 t/m 17 juni 2016 Zomervakantie 11 juli t/m 19 augustus De volgende studiedagen zijn inmiddels gepland vrijdagmiddag 4 december 2015 vrijdagmiddag 18 december 2015 maandag 30 november 2015 vrijdag 25 maart 2016 dinsdagmiddag 28 juni 2016 de vrijdag na de wandelvierdaagse (juni 2016) Er wordt nog 1 studiedag ingeroosterd. Zodra deze datum bekend is, wordt u uiteraard hierover geïnformeerd. N.B. de MR heeft een positief advies uitgebracht op dit vakantierooster. Belangrijke data: Hier volgen de belangrijke data voor de komende periode: 20 april, 16 juni en een nog nader te bepalen datum bureau Halt in groep 7&8 20 en 21 april Tineke van Arkel afwezig, Erik Henzen vervangt 21 t/m 23 april Eindcito 23 april afsluitingsconcert muziekproject Wieger wordt wakker in de Zijdekerk inloop vanaf 18:45 uur, concert 19:00-19:45 uur 24 april Koningsspelen 27 april Koningsdag, de leerlingen zijn vrij 28 april de groepen 7/7B/8 en 8B gaan naar het Van Goghmuseum in Amsterdam 29 april Treetownsoccertoernooi 30 april opening Groen doet Goed, 09:30 uur. Alle ouders zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 30 april open podium voor de groepen 3&4 en 5&6. Ouders van leerlingen in deze groepenzijn vanaf 13:30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 1 mei Rianne Verkleij viert haar verjaardag 4 t/m 15 mei vakantie 18 mei Boskoopse sportdag groep 3&4 (meer informatie volgt) 19 mei Boskoopse sportdag groep 7&7B&8&8B (meer informatie volgt) 20 mei Boskoopse sportdag groep 1&2 (meer informatie volgt) 21 mei Boskoopse sportdag groep 5&6&6B (meer informatie volgt)

8 21 mei Praktisch Verkeersexamen groep 7 (meer informatie volgt) 22 mei herexamen Theoretisch Verkeersexamen groep 7 Vragen, aandachtspunten, opmerkingen enz.? U bent van harte welkom! Iedere dinsdag en vrijdag ben ik (in principe) op school aanwezig. Voor schooltijd (vanaf 08:15 uur) probeer ik zoveel mogelijk op het schoolplein te staan. U kunt dan, mocht dat wenselijk zijn, een afspraak met mij maken. Op de dagen dat ik niet werkzaam ben op De Populier kunt u telefonisch of via de contact opnemen. Mocht ik de telefoon op dat moment niet op kunnen nemen, kunt u de voic inspreken. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mijn telefoonnummer is , mijn adres; schoolleider@obsdepopulier.nl. Met vriendelijke groet, Karin Klein

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 15 september 2015 nummer 2 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Wat is de tuin toch een plaatje! Pleinwacht 17 september

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto.

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 12 januari 2016 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort

Nadere informatie

Even Bijbomen. Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 20 maart 2015 nummer 13 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Tja, de zonsverduistering bewonderen dat viel niet mee. Rianne

Nadere informatie

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 1 mei 2015 nummer 16 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 mei 5 juni 2015 maandag 18 mei: de ouders van Inès

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school.

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 3 november 2015 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Even Bijbomen. en toen was het stil

Even Bijbomen. en toen was het stil Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 16 januari 30 januari 2015 nummer 9 en toen was het stil Zoals u weet bereikte ons zondagavond 11 januari het verdrietige bericht

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 6 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 26 januari 2016 nummer 10 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 26 januari 12 februari 2016 dinsdag 26 januari:

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Datum: 9 april 2015 Obs Het Paas activiteit Op donderdag 2 april stond de school in het teken van de paasviering. s Morgens hebben de kinderen paaseieren gezocht, die door de paashaas in het Burgemeester

Nadere informatie

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger,

Betreft: informatie groep 8. Beste ouder/verzorger, 01 / 05 Datum 9 09 15 Betreft: informatie groep 8 01 / 05 Batenstein 01 1 / 05 2403 PK Alphen aan den Rijn T +31 (0)172 431 232 E r.redegeld@skba.nl 01 / 05 www.basisschoolspectrum.nl Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s.

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2016 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond

Nijsbrief  Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 E-mail: gielguorde@gearhing.net Website: www.gielguordemantgum.nl Hierbij de derde nijsbrief van het nieuwe schooljaar die natuurlijk ook weer op de website

Nadere informatie

Even Bijbomen. 30 januari 13 februari 2015 nummer 10. Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015

Even Bijbomen. 30 januari 13 februari 2015 nummer 10. Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 30 januari 13 februari 2015 nummer 10 Wat ligt onze school toch prachtig.januari 2015 Pleinwacht 16 januari 20 februari 2015 maandag

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier mei 2017 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 29 mei 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

MAANDMEMO APRIL 2017

MAANDMEMO APRIL 2017 MAANDMEMO APRIL 2017 Beste ouders, Het voorjaar is in volle gang: de klok is een uur vooruit, het is heerlijk weer en de leerlingen kunnen weer volop buitenspelen. Komende maand staat er weer genoeg op

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

agenda belangrijk Beste ouders,

agenda belangrijk Beste ouders, agenda do. 5 april - theoretisch verkeersexamen groep 7 (pt. 9) ma. 16 april - bezoek repetitieruimte Viribus Unitis groep 5 en 6 (pt. 7) di. 17 t/m do. 19 april - Centrale Eindtoets groep 8 (pt. 3) wo.

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 10 juli 2015 nummer 20 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De laatste schooldag van het jaar, lekker lang naar buiten.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Journaal april 2015

Journaal april 2015 Journaal 15 17 april 2015 Het zijn spannende weken. De afgelopen week is groep 7 gestart met de Entree-toets. Iedere ochtend hebben zij een gedeelte van de toets gemaakt. Ook de komende week zal groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie