Even Bijbomen. 5 september 2014 nummer 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Even Bijbomen. 5 september 2014 nummer 1"

Transcriptie

1 Even Bijbomen wekelijkse informatie van basisschool de Populier 5 september 2014 nummer 1 Pleinwacht in de maand september: Maandag 8 september: de ouders van Tim van der Lans en Quinty Resoort Dinsdag 9 september: de ouders van Borre Meskers en Isa van Weert Donderdag 11 september de ouders van Thomas van Veen en Damian Maaijen Vrijdag 12 september: de ouders van Daan Vink en Zahra El Fizazi Maandag 15 september: de ouders van Imane El Azzemani en Naomi Geers Dinsdag 16 september: de ouders van Maral Bjanbadorzj en Ecren Bayhan Donderdag 18 september: de ouders van Arman Dudan en Israe El Idrisse Vrijdag 19 september: de ouders van Kelvin Graat en Lisa Manus Maandag 22 september: de ouders van Myra Guleij en Felix Nieuwenhuijsen Dinsdag 23 september: de ouders van Esra de Gunst en Enrique R. Cortorreal Donderdag 25 september: de ouders van Aya Haouch en Yassin de Jong Vrijdag 26 september: de ouders van Vincent de Jong en Delilah de Dood Maandag 29 september: de ouders van Yusif Kawa Moh en Nora Doughli Dinsdag 30 september: de ouders van Anna Vis en Chakir Dribal Het nieuwe pleinwachtrooster voor het gehele schooljaar staat inmiddels op de website van de school; onder het kopje algemeen-pleinwacht. Een nieuw schooljaar Allereerst welkom terug! Fijn om u en alle leerlingen weer te mogen verwelkomen op school. We hopen dat u, samen met uw gezin, hebt genoten van een heerlijke vakantie. De klassen zijn weer gevuld met onder meer onze leerlingen, nieuwe energie, nieuwe rugzakken en nieuwe agenda s. We hebben daarnaast een nieuwe gymleerkracht voor de groepen, Bart van Herk, een nieuwe IBer Lucia Mulder en een onderwijsassistent Thamar Esveld. Wij wensen iedereen een inspirerend en leerzaam schooljaar toe. Even Bijbomen (EBB) is digitaal Even Bijbomen verschijnt vanaf dit nieuwe schooljaar eens per twee weken, op vrijdag, in uw mailbox. Dit in verband met de wijziging van mijn werkdagen (om de week werk ik op vrijdagmiddag in groep 7/7B). Het is dus belangrijk dat wij uw juiste mailgegevens hebben. Mochten deze zijn of worden gewijzigd, wilt u dit dan aan de groepsleerkracht of aan Karin Klein schoolleider@obsdepopulier.nl doorgeven? Ouders die geen mailadres hebben, kunnen dit doorgeven aan de groepsleerkracht. Zij ontvangen dan uiteraard een papieren exemplaar.

2 Werkavond plein Ook op het schoolplein is te zien dat het een natte, zonnige zomer was. Na de grote vakantie groeit er van alles wat er niet thuishoort. Dus hoog tijd voor een gezellige tuinavond. Indien iedereen een keer een avondje helpt, bent u maar heel af en toe aan de beurt. In juni hebben we met een groot aantal mensen een paar uurtjes gewerkt en het plein zag er toen weer picobello uit. Wie wil helpen snoeien, onkruid wieden en vegen? Op maandagavond de 29e gaan we aan de slag. We beginnen om 18:30 uur. Uiteraard bent u ook welkom indien u in juni ook al heeft geholpen. Vele handen..indien u in het bezit bent van een elektrische heggenschaar, bezem en/of kniptang, graag meenemen. We zorgen voor koffie en thee met wat lekkers erbij. Graag aanmelden bij de leerkracht. Luizencontrole, afgelopen week Een kleine impressie van de eerste controle van dit schooljaar, fijn dat er enkele nieuwe aanmeldingen zijn om te helpen controleren! Nieuwe website, schoolgids en een Google agenda De website wordt dit schooljaar in een nieuw jasje gestoken. Er zal onder meer een online agenda komen. In deze agenda staan de geplande activiteiten van dit schooljaar. U ontvangt geen papieren exemplaar meer. De schoolgids van dit schooljaar verschijnt, na de vaststelling in de medezeggenschapsraad, uiteraard ook op de website van de school: Op dit moment is Google agenda nog niet beschikbaar, hier volgen de belangrijke data voor de komende periode: 8 & 9 september oudervertelmomenten 10 t/m 24 september Jantje Beton 12 september Ellen de Jong viert haar verjaardag 15 september informatieavond 23 september schoolreisje voor de groepen 1 t/m 7 29 september tuinavond Schoolreis Nog even en we gaan een heerlijk dagje weg.dinsdag 23 september gaan namelijk met de groepen 1 t/m 7 op schoolreis! Binnenkort worden de groepjes ingedeeld en gaat de voorpret beginnen. De groepen 1 t/m 4 gaan naar Plaswijckpark en groep 5 t/m 7 gaat naar de Efteling.

3 De kinderen worden gewoon om 08:25 uur op school verwacht. Ouders die een groepje begeleiden kunnen zich verzamelen in de lerarenkamer waar ze rond 08:45 uur ingelicht worden door Nicole Verbree en Rianne Verkleij. Beide bussen vertrekken om 09:00 uur vanaf school. De kinderen van groep 1 t/m groep 4 hoeven alleen eten en drinken mee te nemen voor de kleine pauze. De kinderen van groep 5 t/m groep 7 nemen gewoon hun eten en drinken voor beide pauzes mee. Er mogen ook andere lekkere dingen meegenomen worden, maar die mogen niet in de bus genuttigd worden. De kinderen van groep 5 t/m groep 7 mogen maximaal 5 euro meenemen om een souvenirtje te kopen. Rond 16:15 uur verwachten we groep 1 t/m groep 4 weer terug op school. Rond 16:45 uur verwachten we groep 5 t/m groep 7 weer terug op school. Wij zoeken voornamelijk nog begeleiding voor de groepen 1 t/m 4. Mocht u interesse hebben om mee te gaan kunt u dit melden bij Nicole Verbree of Rianne Verkleij. Groep 8 blijft op school en krijgt deze dag les van Marco Kleiweg. Lucia Mulder en Karin Klein blijven deze dag ook werken op De Populier. Wij hebben er al erg veel zin in! De schoolreiscommissie, Nicole en Rianne Bellijst schooljaar Bij deze EBB vindt u een bijlage, over de bellijst. Dit formulier krijgt u vandaag ook geprint mee naar huis. Graag ontvangen wij het ingevulde formulier weer terug. Alvast bedankt. De informatieavonden In alle groepen wordt aan het begin van het schooljaar een voorlichtingsavond gegeven over het onderwijs in de betreffende groepen. U ontvangt die avond van de groepsleerkracht informatie over de lesstof en activiteiten van de groep van uw kind(eren) gedurende dit schooljaar. Mocht u van gedachten willen wisselen over uw kind(eren) kunt u hiervoor uiteraard een andere afspraak maken. De informatieavond van dit schooljaar staan gepland op: Maandagavond 15 september 19:00 uur - 19:30 uur groep 1&2, 4, 5, 7 en de B -groep 19:45 uur - 21:15 uur groep 3, 6 en 8 Jantje Beton Ook dit jaar doen wij met groep 3 t/m groep 8 weer met veel plezier mee aan de Jantje Beton Loterij. Dit jaar is de Jantje Beton Loterij van 10 t/m 24 september. De Jantje Beton Loterij is voor scholen een unieke kans om bij te dragen aan het vergroten van de speelkansen voor kinderen in Nederland én geld te verdienen voor de eigen school. De helft van de opbrengst mogen scholen zelf besteden, bijvoorbeeld aan het opknappen van het schoolplein, de aanschaf van spelmaterialen of de organisatie van buitenactiviteiten. Woensdag 10 september hebben wij om 12:05 de feestelijke opening op het plein. U bent dan van harte welkom! Die ochtend krijgen alle leerlingen hun lotenboekje mee naar huis, inclusief een ouder-infoblad waarop u kunt lezen hoe de loterij werkt. Uiteraard wordt dat eerst duidelijk met de leerlingen besproken. Op wordt alles uitgelegd in een samenvattend filmpje.

4 Hieperdepiep Aanstaande donderdag ben ik jarig. Ik wil dit graag samen met de kinderen vieren op vrijdag 12 september. Deze dag hoeven de kinderen geen eten en drinken mee naar school te nemen. Ik ga voor iedereen pannenkoeken bakken. Als één van de kleuters echt geen pannenkoeken lust, is het handig wel brood mee te nemen. Ik heb er zin in! Ellen de Jong Kapotte fiets Er staat al een poosje een kapotte fiets in de kleuterberging. Het lijkt een eenvoudig klusje. Er moet een los wiel vastgezet worden. Welke handige ouder kan ons even helpen? Even melden bij Ellen de Jong of Marina Kremer. Gezocht-gezocht-gezocht Om de school om te kunnen toveren in de herfstsfeer zijn wij op zoek naar pompoenen, kalebassen en dennenappels. Wie heeft dit toevallig thuis liggen? Wij kunnen het goed gebruiken. Vragen, aandachtspunten, opmerkingen enz.? U bent van harte welkom! Vanaf dit schooljaar ben ik (in principe) iedere dinsdag en vrijdag op school aanwezig. Voor schooltijd (vanaf 08:15 uur) probeer ik zoveel mogelijk op het schoolplein te staan. U kunt dan, mocht dat wenselijk zijn, een afspraak met mij maken. Op de dagen dat ik niet werkzaam ben op De Populier kunt u telefonisch of via de contact opnemen. Mocht ik de telefoon op dat moment niet op kunnen nemen, kunt u de voic inspreken. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen. Mijn telefoonnummer is , mijn adres; schoolleider@obsdepopulier.nl. Met vriendelijke groet, Karin Klein Binnengekomen mailberichten: In het bakje in de hal kunt u flyers vinden voor de open dagen van Het Jeugdtheaterhuis, neem ze gerust mee! Instuif Kinderkoor De Waterdruppels Kijk jij ook zo graag naar The Voice Kids? En zing jij zelf ook graag? Kom dan eens gezellig meezingen met ons kinderkoor. Wij zijn Kinderkoor De Waterdruppels; een klein en gezellig koor en zingen tijdens de

5 gezinsvieringen van de RK Kerk St. Jan de Doper. Deze vieringen zijn ongeveer één keer in de zes weken. Ook zingen we bij doopvieringen. Naast het zingen hebben we ieder jaar een uitje, komt Sinterklaas rond zijn verjaardag een cadeautje brengen en houden we in maart een uitvoering voor alle papa's, mama's, opa's, oma's, zusjes, broertjes, tantes, oom, buurvrouwen, buurmannen en wie je nog meer kunt bedenken. O ja en het is gratis! Maandag 15 september houden we een instuif. Dus Kom gezellig maandag 15 september kijken en meezingen! We zingen van uur tot uur. Onze repetitieruimte is i.v.m. de verbouwing van de parochiezaal tijdelijk in de gemeenschapsruimte van De Akker, schuin tegenover de kerk aan de AP van Neslaan. Er is voor iedereen wat te drinken en een snoepje! En natuurlijk mogen de papa's en/of mama's er ook gezellig even bij bllijven. Namens het kinderkoor Edith van der Lans edithvanderlans@gmail.com

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school.

Volgt u ons al op De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige school. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 3 november 2015 nummer 5 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De opening van het nieuwe bord en logo van onze prachtige

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen

Volgt u ons al op Even Bijbomen & Bijblijven. Uitnodiging sociale media en kinderen Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 5 april 2016 nummer 14 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen & Bijblijven Uitnodiging sociale media en kinderen

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 10 juli 2015 nummer 20 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl De laatste schooldag van het jaar, lekker lang naar buiten.

Nadere informatie

Even Bijbomen. 19 september 2 oktober 2014 nummer 2

Even Bijbomen. 19 september 2 oktober 2014 nummer 2 Even Bijbomen wekelijkse informatie van basisschool de Populier 19 september 2 oktober 2014 nummer 2 Pleinwacht in de maand september 6 oktober: Vrijdag 19 september: de ouders van Kelvin Graat en Lisa

Nadere informatie

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 26 januari 2016 nummer 10 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 26 januari 12 februari 2016 dinsdag 26 januari:

Nadere informatie

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto.

Volgt u ons al op Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort voor het maken van de foto. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 12 januari 2016 nummer 9 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Hardlopen voor Serious Request! Met dank aan Natasja Gort

Nadere informatie

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s.

Volgt u ons al op Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor de prachtige foto s. Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier juni 2016 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Avondvierdaagse, wat een feest! Met dank aan Souad en Rob voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Even Bijbomen. en toen was het stil

Even Bijbomen. en toen was het stil Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 16 januari 30 januari 2015 nummer 9 en toen was het stil Zoals u weet bereikte ons zondagavond 11 januari het verdrietige bericht

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl

Even Bijbomen. Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 15 september 2015 nummer 2 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Wat is de tuin toch een plaatje! Pleinwacht 17 september

Nadere informatie

Volgt u ons al op

Volgt u ons al op Even Bijbomen. Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier mei 2017 nummer 17 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 29 mei 7 juli Hieronder leest u het pleinwachtrooster

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015

Even Bijbomen. Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 13 februari 6 maart 2015 nummer 11 Het mooie Boskoop! Rob bedankt voor deze prachtige foto, februari 2015 Pleinwacht 13 februari

Nadere informatie

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto!

Even Bijbomen. Tussen de middag, na de lunch heerlijk even vrije tijd voor de leerlingen! Irma Both bedankt voor de foto! Even Bijbomen Het om-de-week informatieblad van basisschool De Populier 1 mei 2015 nummer 16 Volgt u ons al op Twitter? @obs_depopulier.nl Pleinwacht 1 mei 5 juni 2015 maandag 18 mei: de ouders van Inès

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 18 20 mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Jantje Beton Schoolfoto s Nieuws uit de groepen Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website en in het Ouderportaal. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming

Belangrijke data. Informatieavond. Groepsvorming NUMMER 2 JAARGANG 33 21 september 2018 Belangrijke data 24 september Schoolreis groep 7 Groep 6 Thijssenshof 18.30-19.30 uur Informatie avond Bavolab 19.30-20.30 uur Informatieavond Trainingslab 25 september

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september:

Kamp groep 8. Iedere maand staat er op de website van CJG een vraag centraal. De vraag van de maanden september: Nieuwsbrief 2 5 oktober 2018 Dag van de leraar Vandaag is het de dag van de leraar! Dank voor de attentie die zij van de OR hebben ontvangen op deze dag! De leerkrachten worden tijdens de studiedag van

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 28 november 2013 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Tel: 053 431 43 01 Locatie Veldkamp Tel: 053 436 14 44 Administratie t.vorgers@skoe.nl Kalender: Wilt u wijzigingen en/of

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag was het team er helemaal klaar voor om de ouders en kinderen te verwelkomen. Het weer werkte mee om nog een stukje vakantiegevoel te behouden, maar eigenlijk was

Nadere informatie

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school:

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school: Inhoud Nieuw schooljaar! Aanwezigheid directeur Karin van Amelsvoort Welkom juf Jacqueline van Oostrum en Dagmar Swerink Berichtje van juf Martine Welkom nieuwe leerlingen! Schoolgids en informatieavond

Nadere informatie