MailStore Server. De standaard in archivering

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MailStore Server. De standaard in e-mailarchivering"

Transcriptie

1 MailStore Server De standaard in archivering Na jarenlang succesvol gebruik in ruim bedrijven en nu beschikbaar in versie 9. De MailStore Server geldt inmiddels als de mondiale standaard voor archivering in bedrijven Gemakkelijk te installeren en 100 procent betrouwbaar in iedere situatie.

2 1 11 Efficiënt management is niet alleen één van de meest belangrijke manieren om te communiceren. is ook één van de grootste en meest waardevolle informatiebronnen in het bedrijfsleven. Informatie die via wordt verzonden, wordt doorgaans niet elders opgeslagen, maar blijft gewoon in de postvakken van de medewerkers staan. Dit leidt tot een grote kennisopslag die een aantal jaar omspant en die met de dag groter wordt. Om als onderneming succesvol te zijn is het van doorslaggevend belang dat deze langetermijnback-ups van deze informatie maakt, en deze ook beschikbaar stelt voor doeltreffend gebruik door alle medewerkers. De fundamentele uitdaging Bedrijven hebben meestal goedwerkende servers of groupware-oplossingen tot hun beschikking voor de communicatie via . Deze systemen werden echter niet ontworpen om gegevens gedurende lange periodes op te slaan, of ze massaal te verspreiden. In de praktijk kan dit leiden tot een reeks technische, juridische en financiële kwesties. Hoe werkt de archivering van ? Een archief dient te worden beschouwd als een verlengstuk van het reeds bestaande systeem. Het is dan ook vanzelfsprekend dat het op precies dezelfde manier wordt gebruikt. De beheerder kan definiëren welke s op welk moment naar het archief dienen te worden overgedragen en of de s uit de postvakken van het gewone systeem dienen te worden verwijderd, wanneer ze eenmaal zijn gearchiveerd. Het archief maakt een efficiënt management mogelijk van zeer grote gegevensvolumes. Het voorziet alle gebruikers in een onderneming ook van snelle, comfortabele toegang tot de gearchiveerde e- mails. Vertrouwd door organisaties in 100 landen. MailStore Server ondersteunt vrijwel alle e- mailsystemen en archiveringsmethoden. Geïntegreerde en uiterst schaalbare opslagtechnologie, die geen SQL-server vereist. Minimale systeemvereisten. In slechts enkele minuten gemakkelijk in te stellen. Uiterst weinig onderhoud. Ondersteunde talen: Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Tsjechisch, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russischs, Sloveens, Spaans en Turks.

3 2 11 Voordelen van het archiveren van Juridische en economische voordelen Naleving van wet- en regelgeving en ediscovery Bescherming tegen juridische risico's IT-kosten en -uitgaven verlagen Bedrijven moeten de uitdaging het hoofd bieden om te voldoen aan een stijgend aantal voorschriften over compliance, ediscovery en andere wetgeving. Hiervoor moeten ze hun verkeer op een centrale, complete en beveiligde wijze opslaan voor een bepaalde periode, en er tegelijkertijd voor zorgen dat s in een mum van tijd weer kunnen worden opgespoord. Door al hun te archiveren zijn ondernemingen ook beschermd tegen algemene juridische risico's. Het archiveren van maakt het mogelijk om s als bewijs in rechtszaken te gebruiken en om de afhandeling van klachten van klanten te verbeteren, doordat er meer informatie vanaf het begin beschikbaar is. Overbelaste servers, toenemende opslagkosten en complexe back-up- en herstelprocessen zetten IT-afdelingen en hun budgetten onder enorme druk. MailStore Server verlaagt deze kosten permanent. Het schermt ook financiële risico's af die afkomstig zijn van gegevensverliezen of juridische geschillen. Totale bescherming tegen gegevensverlies 100% complete archivering Gebruikers kunnen belangrijke s naar keuze verwijderen, zonder dat dit wordt opgemerkt. Dat betekent dat uw onderneming dagelijks belangrijke gegevens kwijtraakt. Door alle bij ontvangst of verzending meteen te archiveren kunt u absoluut zekerstellen dat alle e- mail van uw onderneming wordt gearchiveerd. Onafhankelijkheid van lastige PST-bestanden PST-bestanden zijn gevoelig voor gegevensverlies of -beschadiging, hebben een gigantische invloed op de opslag en back-up en kunnen een nachtmerrie zijn voor ediscovery. Met de MailStore Server kunt u alle PSTbestanden van de onderneming centraal archiveren en back-uppen.

4 3 11 Lagere opslagvereisten De werkbelasting van mailservers verminderen Bespaar tot 70% opslagruimte s kunnen volgens voorgeprogrammeerde regels uit de postvakken van mailservers worden verwijderd, wanneer ze eenmaal zijn gearchiveerd. Daardoor is het mogelijk om de werkbelasting van de server op een consequent laag niveau te houden. MailStore Server gebruikt single instance-archivering om de totale opslagvereisten te verminderen. Dat betekent dat identieke mime-delen (Multipurpose Internet Mail Extension, bijv. bestandsbijlagen) slechts één keer worden opgeslagen. Bovendien worden bestandsbijlagen gecomprimeerd. Vereenvoudig back-up en herstel Verspil minder tijd aan back-up en herstel Herstel met één klik voor alle gebruikers Door de gegevensbelasting van de mailserver te verminderen kan deze veel gemakkelijker worden geback-upt, d.w.z. sneller, en ook sneller worden hersteld in geval van een storing. Gebruikers kunnen met een enkele muisklik uit archieven herstellen. De beheerder hoeft geen tijdrovend proces meer te doorlopen om ze uit de back-up te herstellen. Verhoogde productiviteit Bijzonder snelle toegang voor zoeken Hoge gebruikersacceptatie Maak postvakquota verleden tijd MailStore Server biedt uiterst snelle zoekfuncties op volledige tekst, voor s en alle types bestandsbijlagen. Toegang is ook mogelijk via de oorspronkelijke mappenstructuur. Een handige add-in voor Microsoft Outlook geeft gebruikers toegang tot hun archief. Deze integreert naadloos in hun normale werkomgeving. Door te archiveren hebt u geen postvakquota meer nodig om het gebruik van de opslagcapaciteit van een mailserver te beperken.

5 4 11 Onafhankelijkheid Onafhankelijkheid van servers Onafhankelijkheid van externe leveranciers Onafhankelijkheid van MailStore De hoofdvraag bij het maken van een back-up van servers is de tijd die nodig is voor herstel, wanneer servers een storing hebben. Tijdens deze storingstijd, die vaak uren of dagen kan duren, hebben de onderneming en de medewerkers geen toegang meer tot bedrijfskritische informatie. Wanneer een mailserver buiten dienst is of gegevens zijn kwijtgeraakt, heeft iedere gebruiker in de onderneming toegang tot alle s via het archief. Daardoor kunt u volledig zonder onderbrekingen uw werk blijven doen. Bij veel ondernemingen worden s niet lokaal opgeslagen onder de zeggenschap van de onderneming, maar op online externe servers. Dat betekent dat u de back-uptools van de operator moet vertrouwen en dat de operator in de toekomst ook nog bestaat. Het lokaal archiveren van deze gegevens is een eenvoudig, aanvullend hulpmiddel voor back-up. Alle s kunnen altijd in standaard indelingen uit het archief worden hersteld. Dit garandeert onafhankelijkheid op lange termijn; zelfs van MailStore Server zelf.

6 5 11 Geïntegreerde opslagtechnologie De kern van de MailStore Server bestaat uit uiterst geavanceerde opslagtechnologie die geen externe databasesoftware vereist en onmiddellijk beschikbaar is, nadat de set-up is voltooid. Op basis hiervan kan een enkele MailStore Server-installatie tot 500 gebruikers en een snel toenemend aantal s zowel efficiënt als gemakkelijk gedurende een periode van jaren beheren. Als u de MailStore Server met een aanzienlijk groter aantal gebruikers wilt inzetten, adviseren wij dat u contact opneemt met ons technisch supportteam voor het bespreken van uw individuele scenario. Efficiënte gegevensopslag Hoge schaalbaarheid U kunt intern vanuit het perspectief van een gebruiker een compleet archief maken van elk aantal individuele archiefdatabases. Als de archiefopslag die wordt gebruikt voor het archiveren van nieuwe s zijn opslaglimieten nadert, kan een nieuwe opslagdatabase automatisch worden gemaakt en worden gebruikt in het bestandssysteem. Met dit concept is een flexibel opslagmanagement mogelijk. Het garandeert schaalbaarheid van elk gegevensvolume en ook van elk aantal gebruikers. Bespaar tot 70% opslagruimte MailStore Server gebruikt single instancearchivering om de totale opslagvereisten te verminderen. Dat betekent dat identieke mime-delen (Multipurpose Internet Mail Extension, bijv. bestandsbijlagen) slechts één keer in een archief worden opgeslagen, zelfs als ze vaker dan één keer in de postvakken van gebruikers voorkomen. Bovendien worden bestandsbijlagen gecomprimeerd. Algemene informatie Flexibel opslagmanagement Bescherming tegen knoeien Optioneel: SQL-server gebruiken U kunt snelle en overeenkomstig dure opslagruimte gebruiken om alleen maar uw archiefopslagdatabases te onderhouden die actuele s bevatten. In tegenstelling daarmee kan de opslagruimte van een oudere archiefopslag die minder vaak wordt benaderd, op een meer kostenefficiënte wijze worden ingericht. MailStore Server maakt gebruik van SHA hashes en past AES256-encryptie op de teksten en bestandsbijlagen van s. Dit verzekert dat er op een later tijdstip niet met gearchiveerde gegevens kan worden geknoeid. Indien vereist, kunnen ondernemingen die hun eigen infrastructuur al hebben, voor hun gegevensopslag ook de Microsoft SQL Server gebruiken.

7 6 11 Flexibele archivering MailStore Server stelt u in staat om uw te archiveren, ongeacht welk systeem u gebruikt om ze op te slaan. Nu en in de toekomst garandeert dit uw onderneming optimale flexibiliteit. Tijdens het archiveringproces worden er geen wijzigingen doorgevoerd in uw systeem en u hebt geen systeembeheertoegang nodig. Ondersteunde systemen en archiveringsmethoden 100% complete archivering Door alle bij ontvangst of verzending meteen te archiveren kunt u absoluut zekerstellen dat alle van uw onderneming wordt gearchiveerd. Wanneer een gebruiker een uit zijn postvak verwijdert, is zijn al gearchiveerd. Bestaande s archiveren MailStore Server stelt u in staat om uw bestaande uit postvakken, openbare mappen, gedeelde postvakken, clients en e- mailbestanden te archiveren (bijv. PSTbestanden). Ondersteunde systemen Microsoft Exchange Server 2003, 2007, 2010 en 2013 Microsoft Office 365 Google Apps Alle met IMAP of POP3 compatibele e- mailservers MDaemon, IceWarp en Kerio Connect PST, EML en andere bestanden clients zoals Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird Algemene informatie De werkbelasting van mailservers verminderen Mappenstructuren Gebruikersbeheer s kunnen volgens voorgeprogrammeerde regels uit de postvakken van mailservers worden verwijderd, wanneer ze eenmaal zijn gearchiveerd. Daardoor is het mogelijk om de werkbelasting van de server op een consequent laag niveau te houden. Tijdens het archiveringsproces importeert MailStore Server de mappenstructuur zoals de gebruiker die voor het archief heeft opgezet. Daardoor wordt de oplossing in ondernemingen meer geaccepteerd. Bovendien verbetert het de bruikbaarheid van gearchiveerde gegevens. s worden per gebruiker aan archieven toegewezen. Gebruikers worden voor het archiveren aangemaakt met gebruik van één van de volgende methoden: Handmatig beheer Active Directory-integratie Generieke LDAP-integratie MDaemon-, Kerio Connect- en IceWarp-integratie Applicatie-integratie voor iedere externe gebruikersdatabase.

8 7 11 Uiterst snelle toegang voor zoeken Gebruikers krijgen met gebruik van verschillende methoden toegang tot het archief en kunnen snel door de s bladeren, dankzij een ongelofelijk krachtige zoekfunctie met volledige tekst. Dankzij MailStore Server is het niet meer nodig dat gebruikers stub-objecten en andere technologieën benaderen, die de prestaties van de server verlagen. MailStore Server biedt altijd een directe, liveweergave van het archief, ongeacht het toegangspad. Ondersteunde toegangspaden Integratie met Outlook Een handige add-in voor Microsoft Outlook geeft gebruikers toegang tot hun archief. Deze integreert naadloos in hun normale werkomgeving. De add-in zorgt voor alle essentiële functies, zoals zoeken met volledige tekst, een geavanceerde zoekfunctie, toegang via de bekende mappenstructuur van de gebruiker en herstel met slechts één klik. De add-in kan volgens de groepsrichtlijnen worden gedistribueerd. MailStore Web Access MailStore Web Access geeft toegang tot het e- mailarchief met iedere webbrowser. Dat betekent dat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot het archief, ongeacht welk systeem ze gebruiken en zonder dat ze extra software moeten installeren. MailStore Mobile Web Access De geïntegreerde Mobile Web Access verzekert dat moderne smartphones en tablets worden ondersteund (ios, Android, Windows Phone en Blackberry). MailStore IMAP-server De MailStore Server heeft een geïntegreerde IMAPserver die IMAP-compatibele clients leestoegang biedt tot het archief. Dit is een comfortabele manier voor veel andere clients (zoals Mozilla Thunderbird) verspreid over alle besturingssystemen (zoals Mac OS of Linux) en mobiele platformen voor toegang tot het e- mailarchief. Productiviteitseigenschappen Krachtige zoekfunctie met volledige tekst Herstel met één klik Doorsturen en beantwoorden van gearchiveerde s MailStore Server biedt uiterst snelle zoekfuncties op volledige tekst, voor s en alle types bestandsbijlagen. Optioneel is toegang ook altijd mogelijk via de oorspronkelijke mappenstructuur. Gebruikers kunnen zelf uit het archief herstellen naar hun postvak. Gebruikers kunnen direct antwoorden op gearchiveerde s en deze doorsturen door ze rechtstreeks te openen in Microsoft Outlook of andere client, zonder herstel vooraf. Beveiligde HTML-preview MailStore Server biedt een beveiligde HTML-preview van gearchiveerde e- mails met een op een whitelist gebaseerde HTML-opschoonfunctie die speciaal is ontwikkeld voor MailStore. Teamwerk Toegang tot de archiefgebieden van andere medewerkers is mogelijk, afhankelijk van de bevoegdheden die zijn toegewezen.

9 8 11 Eigenschappen voor compliance Een uitgebreid technologieconcept waarborgt dat ondernemingen die MailStore Server gebruiken, in staat zijn om consequent aan de nalevings- en ediscovery-vereisten te voldoen. Hiernaast voert een auditkantoor regelmatige certificering uit aan de hand van criteria uit internationaal erkende normen. Volledigheid Authentieke archivering Knoeibestendig Bewaarperioden Conservatoir beslag (Legal Hold) Opslaan in logboeken Auditortoegang ediscovery Exporteigenschappen MailStore Server maakt de complete archivering van alle binnen een onderneming mogelijk. kan bijvoorbeeld worden gearchiveerd voordat deze wordt doorgestuurd naar de postvakken van medewerkers. Een gearchiveerde is in elk opzicht identiek aan de oorspronkelijke . Deze kan, indien nodig, zonder verlies van informatie worden hersteld uit het archief. MailStore Server voorkomt dat er met gearchiveerde gegevens kan worden geknoeid door het genereren van SHA hash-waarden uit inhoud en door gebruik van interne AES-256-encryptie. Gebruikers kunnen in principe geen s uit een archief verwijderen, tenzij de beheerder hun bevoegdheid uitdrukkelijk heeft gewijzigd. Ook kunnen algemene bewaarperioden die alle gebruikersbevoegdheden tijdelijk opheffen, worden gedefinieerd. Als de functie voor conservatoir beslag is ingeschakeld, kunnen er geen e- mails uit het archief worden verwijderd, ongeacht alle andere mogelijke configuraties, zoals gebruikersbevoegdheden en bewaarperiodes. MailStore Server gebruikt een geïntegreerde auditfunctie om wijzigingen en gebeurtenissen, die door de beheerder kunnen worden gedefinieerd, consequent in een logboek op te slaan. Een speciaal gebruikerstype voor auditors biedt externe auditors de mogelijkheid tot toegang tot het archief. Alle bewerkingen die door dit type gebruiker worden uitgevoerd, worden altijd in een logboek opgeslagen. Het zoeken in een archief kan ook op bedrijfsniveau worden uitgevoerd als een ediscovery-procedure. Dit maakt het mogelijk om in één enkele stap de volledige portefeuille van een onderneming te doorzoeken. MailStore Server beperkt bedrijven niet tot een eigen bestandsindeling. Alle gearchiveerde kan op elk moment, in een enkele stap worden geëxporteerd.

10 9 11 Beheer-API MailStore Server werkt via een krachtige op HTTPS-gebaseerde API voor beheer. Hiermee kan het beheer van de MailStore Server worden geautomatiseerd via het gebruik van script- of programmeertaal (zoals C#, PHP of Python). Opdrachten worden verzonden naar de geïntegreerde API-HTTPS-server via HTTP POST; retourwaarden worden teruggezonden in JSON-indeling. De API voor beheer maakt het mogelijk om administratieve taken te besturen, zoals het beheer van gebruikers of opslaglocaties, op afstand vanaf een centrale locatie. Systeemvereisten Ondersteunde besturingssystemen (32 bit- en 64 bit-versies) Microsoft Windows Vista SP2 Microsoft Windows 7 SP1 Microsoft Windows 8 en 8.1 Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 en 2008 SP2 (Foundation, Standard, Enterprise, Datacenter) Microsoft Windows SBS 2008 SP2 Microsoft Windows SBS 2011 SP1 Microsoft Windows Server 2012 en 2012 R2 (Foundation, Essentials, Standard, Datacenter) Belangrijke kennisgeving voor gebruikers van Windows XP en Server 2003 De meest recente MailStore-versie die op deze platformen kan worden geïnstalleerd, is versie 8, die nog steeds verkrijgbaar is en ondersteund wordt. Een upgrade naar versie 9 (of later), als het huidige besturingssysteem wordt geüpgraded, is gratis met op elk moment een geldige update- en supportservice. Algemene informatie Er is geen aanvullende webserver (zoals Microsoft IIS) nodig (MailStore Server start zijn eigen HTTPserver op de juiste TCP-poorten). MailStore Server kan soepel worden uitgevoerd in virtuele omgevingen zoals VMware. MailStore Server kan soepel worden uitgevoerd in omgevingen met terminalservers. Microsoft SQL Server is niet nodig, maar kan worden gebruikt, indien vereist. Dimensionering van hardware Hoewel MailStore Server in de meeste gevallen out of the box kan worden gebruikt, dienen grotere ondernemingen de oplossing binnen de context van hun grotere IT-infrastructuur te bekijken. Wij adviseren dan ook om een korte planningsfase te implementeren. Raadpleeg voor meer informatie onze MailStore Server Help. Grijp ook uw kans om contact op te nemen met ons technisch supportteam voor het bespreken van uw individuele scenario.

11 10 11 Word één van de ruim succesverhalen MailStore Server is één van 's werelds vooraanstaande oplossingen voor archivering. Zijn klanten omvatten duizenden bedrijven in elk formaat en uit alle sectoren, alsmede overheden, bestuursinstanties en andere publieke instellingen. Wat zeggen onze klanten? Vanuit het perspectief van een IT-beheerder is MailStore eenvoudig te installeren en gemakkelijk te beheren. Qua aangeboden archiveringsmethoden is de oplossing enorm flexibel en opmerkelijk licht van gewicht. Ashley Hunt, Systems Coordinator PGA of Australia MailStore Server biedt een keur aan oplossingen die verbeteringen zijn ten opzichte van onze vorige benadering van archiveren. Al anderhalf jaar werkt het systeem perfect. Richard Edwards, Senior Systems Administrator Indianapolis Airport Authority MailStore krijgt de hoogste cijfers in klanttevredenheidsenquête Een internationale enquête die werd gehouden onder MailStore Server-klanten, bevestigt het hoge tevredenheidsniveau over de kwaliteit van onze producten en services. Ruim 480 ondernemingen reageerden op onze oproep en beoordeelden MailStore Server op documentatie, support, producteigenschappen vanuit het oogpunt van beheerders en gebruikers, en de prijs-prestatieverhouding. 96,1 procent van de deelnemers beoordeelde de stabiliteit als 'Zeer goed' of 'Goed', terwijl 93,2 procent een oordeel van 'Zeer goed' of 'Goed' velde over de prestaties van de softwareoplossing. De services die door het technisch supportteam werden geleverd, werden ook aan een onderzoek onderworpen. 92,8 procent van degenen die deelnamen aan de enquête beoordeelde de kwaliteit van de support als 'Zeer goed' of 'Goed' en 92,2 procent beoordeelde de responsetijden als 'Zeer goed' of 'Goed'. Download enquête:

12 11 11 Zijn er vragen? Ons team kijkt uit naar uw telefoontje of en zal u graag ondersteuning bieden bij alle vragen met betrekking tot MailStore Server. MailStore Software GmbH Cloerather Str Viersen Duitsland Tel.: Fax: +49-(0) (Internationaal) (800) (VS) +49 (0) Gratis 30-daagse proefversie en wekelijkse webinars:

MailStore Server De standaard op het gebied van archivering

MailStore Server De standaard op het gebied van  archivering MailStore Server De standaard op het gebied van e-mailarchivering Na jarenlang succesvol gebruik in ruim 35.000 bedrijven nu beschikbaar in versie 10. MailStore Server geldt inmiddels als de mondiale standaard

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio Eindgebruikersprijs via Microsoft Grote postvakken: Iedere gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Exchange Online Plan 1 3,10

Nadere informatie

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup Pro 6.13 - November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 6 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. HERZIENING VAN

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Productbeschrijving Remote Backup

Productbeschrijving Remote Backup December 2015 Versie 1.4 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Ondersteunde platformen... 3 Kenmerken... 4 Geografische dekking... 5 Minimaal dataverkeer... 5

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het aanbod bij Copaco verandert continu. Zo zijn er onlangs nieuwe abonnementen voor klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) beschikbaar gekomen. Deze nieuwe plannen

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Technische Specificaties 1) Installatie Om Sophia te starten, hoeft niets geïnstalleerd te worden op de server. Sophia is een Windows applicatie: Sophia.ECDL.exe (app. 15 MB) Bij de installatie zal er

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland Overzicht van het portfolio bij Copaco Nederland Nadat het portfolio van Copaco Nederland in 2013 al flink werd uitgebreid, vindt u vanaf 1 december 2013 nog meer artikelen in onze prijslijst. Nieuw zijn

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio midden- en kleinbedrijf Enterprise Business Essentials Business Business Premium Enterprise E1 ProPlus Enterprise E3 Enterprise E5 Eindgebruikersprijs via Microsoft 5,10 gebruiker/

Nadere informatie

Snel op weg met webworxx e-mail

Snel op weg met webworxx e-mail pagina 1 van 23 Snel op weg met webworxx e-mail U heeft kleur bekend en gekozen voor webworxx e-mail. Met deze handleiding helpen wij u graag snel op weg bij het instellen van uw e-mailaccount. Firefox

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2 NSi Output Manager Veelgestelde vragen Version 3.2 I. Algemene productinformatie 1. Wat is nieuw in Output Manager 3.2? NSi Output Manager 3.2 bevat diverse verbeteringen aan serverzijde, waarbij de meest

Nadere informatie

Een Local Exchange Server is een tweede mogelijkheid. Hier wordt Zarafa Exchange geïnstalleerd op een server van uw organisatie.

Een Local Exchange Server is een tweede mogelijkheid. Hier wordt Zarafa Exchange geïnstalleerd op een server van uw organisatie. Zarafa Exchange is een product waarbij u uw berichten, agenda, taken en contacten altijd ter beschikking stelt. Deel uw agenda met collega s, synchroniseer uw adresboek met uw smartphone of PDA en raadpleeg

Nadere informatie

Basis voor succesvolle processen. ELO management. met ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise-Content-Management

Basis voor succesvolle processen. ELO  management. met ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise-Content-Management Basis voor succesvolle processen met ELOxc for Microsoft EWS Enterprise-Content-Management www.elo.com met ELOxc for Microsoft EWS Informatie gebruiken. Processen optimaliseren. Besparingspotentieel realiseren.

Nadere informatie

ELO for Mobile Devices

ELO for Mobile Devices ELO for Mobile Devices ELO 9 for Mobile Devices voor Android, ios en BlackBerry 10 Bereikbaarheid en snelle responstijden zijn belangrijke succesfactoren voor moderne bedrijven. Wie efficiënt kan handelen

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

Alfresco's Simple Records Management

Alfresco's Simple Records Management Alfresco's Simple Records Management Het e erste open source dossie r beh eersysteem Ee nvoudig beheer van dossiers Nieuwe wetten, regelgeving en normen hebben voor veel verandering gezorgd in hoe verslagen

Nadere informatie

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Omdat u moet kunnen vertrouwen op uw backup... BACKUPAGENT, DE VOORDELEN OP EEN RIJ - Veilige backups zonder omkijken, alle bedrijfskritische

Nadere informatie

Content Management Made Easy

Content Management Made Easy Content Management Made Easy Content management is voor bedrijven van doorslaggevend belang. Het op de juiste manier inzetten van het beschikbare kapitaal en personeel is de sleutel tot een rendabele onderneming.

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project laat ik zien wat de voor en nadelen zijn van werken in de Cloud. Ook laat ik zien hoe je met Google Drive kunt werken een totale beschrijving van aanmelden tot gebruiken en instaleren.

Nadere informatie

AdBackup 7.1 November 2017

AdBackup 7.1 November 2017 AdBackup 7.1 November 2017 Pagina 1 van 9 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP EN HERSTEL VAN NTFS-RECHTEN VOOR GEGEVENSTOEGANG... 3 2. INSTELLEN VAN DE BACK-UP- EN HERSTELFUNCTIES WANNEER BEPERKTE TOEGANGSRECHTEN

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013 Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC Marcel Maspaitella tools2 Cybersoek, 25 juni 2013 Onderwerpen n Synchronisatie n Email systemen n Outlook n Gmail IMAP in de praktijk n Overzetten van gegevens

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting Let op Dit document bevat de systeemeisen voor versie 5.0 van de iprova Suite. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen de systeemeisen voor iprova wijzigen. Controleer

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Technische Specificaties 1) Installatie Om Sophia te starten, hoeft niets geïnstalleerd te worden op de server. Sophia is een Windows applicatie: Sophia.ECDL.exe (app. 30 MB) Bij de installatie zal er

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Eenvoud, kracht en snelheid

Eenvoud, kracht en snelheid OpenIMS Open Informatie Management Server Eenvoud, kracht en snelheid E-mail Management Server Whitepaper Open Informatie Management Server www.openims.com OpenSesame ICT BV www.osict.com Inhoudsopgave

Nadere informatie

Exchange Server 2007 bèta 2 goed ontvangen door OVO/NOG Haarlem

Exchange Server 2007 bèta 2 goed ontvangen door OVO/NOG Haarlem Exchange Server 2007 bèta 2 goed ontvangen door OVO/NOG Haarlem Jongeren van nu communiceren snel en direct en maken daarbij gebruik van de nieuwste apparatuur. Om daar goed bij aan te sluiten, koos onderwijsinstituut

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Remote Backup

Gebruiksaanwijzing Remote Backup Gebruiksaanwijzing Remote Backup December 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Ondersteunde browsers... 3 Inloggen in portal... 3 Gebruik op meerdere

Nadere informatie

BackupAgent Cloud Backup

BackupAgent Cloud Backup Vergroot uw toegevoegde waarde met een dienst voor veilige cloud backup en recovery Version 1.0 Disclaimer This document is compiled with the greatest possible care. However, errors might have been introduced

Nadere informatie

PTV MAP&GUIDE INTRANET WAT IS ER NIEUW?

PTV MAP&GUIDE INTRANET WAT IS ER NIEUW? PTV MAP&GUIDE INTRANET WAT IS ER NIEUW? Inhoud Inhoud 1 Wat heeft de nieuwe versie van PTV Map&Guide intranet u te bieden?... 3 2 Wat verandert er bij de licentieverlening?... 3 2.1 U gebruikt op dit moment

Nadere informatie

5 Deuren met oude componenten weergeven op het dashboard

5 Deuren met oude componenten weergeven op het dashboard Xesar Software V2.1.37.17 (gepubliceerd op 09-12-2015) 1 Virtueel netwerk Integratie van max. 14 Xesar-updater wandlezers Er kunnen max. 14 Xesar-wandlezers als updater op het systeem worden aangesloten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik Sense Desktop Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik, QlikTech, Qlik

Nadere informatie

HP Backup and Recovery Manager

HP Backup and Recovery Manager HP Backup and Recovery Manager Gebruikershandleiding Versie 1.0 Inhoudsopgave Inleiding Installatie Installatieprocedure Taalondersteuning HP Backup and Recovery Manager Herinneringen Periodieke back-ups

Nadere informatie

AdBackup Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro

AdBackup Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro AdBackup 6.21 - Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro Pagina 1 van 8 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP EN HYPER-V GRANULAIR

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Zarafa en Agenda

Zarafa  en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa E-mail en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je e-mail, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Een nieuwe afspraak kunnen plannen en de uitnodiging direct versturen

Nadere informatie

Outlook Express 6. Senioren K.U.Leuven. maart 2008. ICT-Kantoor Dienst Administratieve informatieverwerking (AIV)

Outlook Express 6. Senioren K.U.Leuven. maart 2008. ICT-Kantoor Dienst Administratieve informatieverwerking (AIV) Outlook Express 6 Senioren K.U.Leuven maart 2008 ICT-Kantoor Dienst Administratieve informatieverwerking (AIV) Inhoud: Deel 1 Inleiding Opstellen en verwerken van e-mail Gebruik van een adresboek Gebruik

Nadere informatie

Pagina 1. Installatiehandleiding vanaf versie 2017

Pagina 1. Installatiehandleiding vanaf versie 2017 Pagina 1 Installatiehandleiding vanaf versie 2017 Inhoudsopgave Update stand alone DATAflor BUSINESS (single user)... 3 Update server DATAflor BUSINESS... 6 Update client DATAflor BUSINESS (na server update)...

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61 Office Synchronizer Publicatie informatie Versie 1.61 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 U.S.A. Tel.: +1-937-233-8921

Nadere informatie

Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013

Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013 Korte Activatiecode voor AVG Internet Security voor 10 pc voor 2 jaar. omschrijving Omschrijving AVG Internet Security 2013 NIEUW! Ultieme bescherming voor uw pc en online identiteit Bekroonde virusbescherming

Nadere informatie

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013)

Extra Harde Schijf Online. Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) Extra Harde Schijf Online Dienstbeschrijving (Versie 10.0-22-04-2013) 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 De dienst Extra Harde Schijf Online... 4 2.1 Opslagruimte... 4 2.2 Documentenbeheer... 4 2.3 Documenten

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

Systeemvereisten. Systeemvereisten voor Microsoft Dynamics NAV 2009. Rolgebaseerde client

Systeemvereisten. Systeemvereisten voor Microsoft Dynamics NAV 2009. Rolgebaseerde client Systeemvereisten voor Microsoft Dynamics NAV 2009 Rolgebaseerde client Microsoft Windows XP Professional SP3 of later (X86 of 32-bits Microsoft Windows Vista (Business, Enterprise, of Ultimate) SP1 of

Nadere informatie

Productbeschrijving Remote Backup

Productbeschrijving Remote Backup Juni 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Abonnementen... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 4 Geografische dekking... 4 Minimaal dataverkeer...

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online voor Servers Versie maart 2016

Handleiding Back-up Online voor Servers Versie maart 2016 Handleiding Back-up Online voor Servers Versie maart 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 2 1.1 Wat doet Back-up Online voor Servers 2 1.2 Ondersteunde besturingssystemen 2 1.3 Opslagruimte vergroten

Nadere informatie

De Outlook en SharePoint integratie

De Outlook en SharePoint integratie Direct vanuit Outlook e-mailberichten en/of bijlagen opslaan in SharePoint ( drag and drop ). GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. Alle document management functionaliteiten beschikbaar

Nadere informatie

INSTALLATIE NIS UPDATE Q3-2014-03 Q3-2014-03

INSTALLATIE NIS UPDATE Q3-2014-03 Q3-2014-03 INSTALLATIE NIS UPDATE Q3-2014-03 Q3-2014-03 2014 Van Brug Software B.V. Hoewel deze handleiding met zeer veel zorg is samengesteld, aanvaardt Van Brug Software B.V. geen aansprakelijkheid voor enige schade

Nadere informatie

edocs database structuur info

edocs database structuur info edocs database structuur info EMAIL WEBSITE Zwolle, 3 jan. 12 j.moorman@edocs.nl www.edocs.nl PAGINA 2 VAN 6 Background info edocs is een digitale archiveringsproduct voor windows platforms geschreven

Nadere informatie

Dit kunt u vinden op internet via deze link: http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/help/

Dit kunt u vinden op internet via deze link: http://www.adobe.com/nl/products/digitaleditions/help/ BELANGRIJKE NOOT OVER e-books: e-books in epub formaat, zijn beveiligd met DRM (Digital Rights Management) Om digitale E-Books te downloaden en lezen op uw ereader, epub formaat, heeft u het programma

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

KPN Server Back-up Online

KPN Server Back-up Online KPN Server Back-up Online Snel aan de slag met Server Back-up Online Server Versie 6.1, built 2011 d.d. 20-08-2012 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Ondersteunde besturingssystemen... 3 2 Installatie...

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik.

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. Hosted Exchange Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. HOSTED EXCHANGE Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u altijd beschikking heeft over uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Nadere informatie

ELO productvergelijking

ELO productvergelijking ELO productvergelijking ELOoffice ELOprofessional ELOenterprise ELO DMS Desktop ELO productvergelijking De passende oplossing...... voor elke behoefte Oplossingen voor Enterprise-Content-Management (ECM)

Nadere informatie

iprova Suite 4.7 Systeemeisen server

iprova Suite 4.7 Systeemeisen server iprova Suite 4.7 Systeemeisen server Hardware Dualcore Pentium IV 2 Ghz of beter met 4GB RAM; 100 Mbit netwerkverbinding of sneller; 1 GB vrije ruimte voor programmabestanden van iprova; min. 10 GB capaciteit

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Ondersteunde platformen voor Crystal Reports XI ====================================== (c) 2004 Business Objects

Ondersteunde platformen voor Crystal Reports XI ====================================== (c) 2004 Business Objects Ondersteunde platformen voor Crystal Reports XI ====================================== (c) 2004 Business Objects De volgende platforms worden ondersteund op het moment dat versie XI wordt uitgebracht.

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13

Inhoud Installatie en Setup... 5 IRISCompressor gebruiken... 13 Gebruikshandleiding Inhoud Introductie... 1 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 1 Juridische informatie... 3 Installatie en Setup... 5 Systeemvereisten... 5 Installatie... 5 Activering... 7 Automatische update...

Nadere informatie

Focus op communicatie en samenwerking ICT wordt ICS

Focus op communicatie en samenwerking ICT wordt ICS Focus op communicatie en samenwerking ICT wordt ICS Uw netwerk, oud of net nieuw, levert vaker problemen dan ondersteuning op. Vanuit onze eigen frustratie met netwerken en onduidelijke licenties hebben

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

Taxis Pitane BACK-UP BEHEERDER. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane BACK-UP BEHEERDER. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane BACK-UP BEHEERDER Censys BV Eindhoven Inhoud Wat doet de Taxis Pitane Back-up beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 4 Instellingen van de software... 5 FTP back-up... 6 Berichtgeving

Nadere informatie

Document Management Made Easy

Document Management Made Easy Document Management Made Easy Contentverse 8 Feature Set Wat uw branche of bedrijfsgrootte ook is, wij hebben het antwoord op uw papier problemen. Onze document management oplossing, Contentverse, biedt

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Zoekt u naar manieren om tijd te besparen en uw productiviteit te verhogen? Wilt u moeiteloos verbonden

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Windows Server 2008 helpt museum met het veilig delen van informatie

Windows Server 2008 helpt museum met het veilig delen van informatie Windows Server 2008 helpt museum met het veilig delen van informatie Het Rijksmuseum Amsterdam beschikt over een collectie Nederlandse kunstwerken vanaf de Middeleeuwen tot en met de twintigste eeuw. Het

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

AdBackup Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES

AdBackup Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES AdBackup 6.22 - Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES Pagina 1 van 10 1. BACK-UP EN HERSTEL VMWARE... 3 2. NIEUWE MELDING VOOR GEMISTE PLANNING... 6 3. BESCHERMING BIEDEN TEGEN HET GEVAAR VAN RANSOMWARE... 7

Nadere informatie

Applications & Clients

Applications & Clients Applications & Clients APPLICATIONS & CLIENTS OS Financieel Wind ows XP Windows Home of Starter Editions Windows XP Windows Vista Windows Vista Business, Enterprise 32-bits zonder SP, SP1 32-bits Windows

Nadere informatie

// Mamut Business Software

// Mamut Business Software // Mamut Business Software Eenvoudige installatiehandleiding Inhoud Voor de installatie 3 Over het programma 3 Over de installatie 4 Tijdens de installatie 5 Voorwaarden voor installatie 5 Zo installeert

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Worry Free Business Security 7

Worry Free Business Security 7 TREND MICRO Worry Free Business Security 7 Veelgestelde vragen (extern) Dal Gemmell augustus 2010 Inhoud Kennismaking met Worry Free Business Security... 3 Wat is Worry Free Business Security?... 3 Wanneer

Nadere informatie