MailStore Server De standaard op het gebied van archivering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MailStore Server De standaard op het gebied van archivering"

Transcriptie

1 MailStore Server De standaard op het gebied van archivering Na jarenlang succesvol gebruik in ruim bedrijven nu beschikbaar in versie 10. MailStore Server geldt inmiddels als de mondiale standaard voor archivering in bedrijven. Gemakkelijk te installeren en 100 procent betrouwbaar in iedere situatie.

2 1 12 Efficiënt management is niet alleen een van de meest belangrijke manieren om te communiceren. is ook een van de grootste en meest waardevolle informatiebronnen in het bedrijfsleven. Informatie die via wordt verzonden, wordt doorgaans niet elders opgeslagen, maar blijft gewoon in de postvakken van de medewerkers staan. Dit leidt tot een grote kennisopslag die een aantal jaar omspant en met de dag groter wordt. Voor zakelijk succes is het essentieel dat informatie goed wordt beveiligd, bijvoorbeeld met back-ups, dat er aan de wetgeving wordt voldaan en dat bronnen minder worden belast, terwijl werknemers er snel en gemakkelijk toegang toe krijgen. De fundamentele uitdaging Bedrijven hebben meestal goedwerkende servers of groupware-oplossingen tot hun beschikking voor de communicatie via . Deze systemen zijn echter niet ontworpen om gegevens gedurende lange periodes op te slaan, of ze massaal te verspreiden. Daardoor ontstaan er technische uitdagingen (functionaliteiten, bronnen en prestaties), juridische gevolgen of financiële beperkingen. Hoe werkt de archivering van ? Een archief dient te worden beschouwd als een verlengstuk van het reeds bestaande systeem. De beheerder definieert het archiefbeleid, bijvoorbeeld over welke s er moeten worden gearchiveerd, wanneer dat moet worden gedaan en of s, waarvan een kopie in het archief staat, mogen worden verwijderd. Het archief maakt een efficiënt management mogelijk van zeer grote gegevensvolumes. Het voorziet alle gebruikers in een onderneming ook van snelle, comfortabele toegang tot de gearchiveerde e- mails. Vertrouwd door meer dan organisaties in ruim 100 landen. MailStore Server ondersteunt vrijwel alle e- mailsystemen en archiveringsmethoden. Geïntegreerde en uiterst schaalbare opslagtechnologie, die geen SQL-server vereist. Minimale systeemvereisten. In slechts enkele minuten gemakkelijk in te stellen. Uiterst laag in onderhoud. Ondersteunde talen: Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Tsjechisch, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees, Russisch, Sloveens, Spaans en Turks.

3 2 12 Voordelen van het archiveren van e- mail Juridische en economische voordelen Naleving van wet- en regelgeving en ediscovery Bescherming tegen juridische risico's IT-kosten en -uitgaven verlagen Bedrijven moeten de uitdaging het hoofd bieden om te voldoen aan een stijgend aantal voorschriften over compliance, ediscovery en andere wetgeving. Hiervoor moeten ze hun verkeer op een centrale, complete en beveiligde wijze opslaan voor een bepaalde periode, en er tegelijkertijd voor zorgen dat s in een mum van tijd weer kunnen worden opgespoord. Door al hun te archiveren zijn ondernemingen ook beschermd tegen algemene juridische risico's. Het archiveren van maakt het mogelijk om s als bewijs in rechtszaken te gebruiken en om de afhandeling van klachten van klanten te verbeteren, doordat er meer informatie vanaf het begin beschikbaar is. Overbelaste servers, toenemende opslagkosten en complexe back-upen herstelprocessen zetten IT-afdelingen en hun budgetten onder enorme druk. MailStore Server verlaagt deze kosten permanent. Het schermt ook financiële risico's af die afkomstig zijn van gegevensverliezen of juridische geschillen. Totale bescherming tegen gegevensverlies 100% complete archivering Gebruikers kunnen belangrijke s naar keuze verwijderen, zonder dat dit wordt opgemerkt. Dat betekent dat uw onderneming dagelijks belangrijke gegevens kwijtraakt. Door alle bij ontvangst of verzending meteen te archiveren kunt u absoluut zekerstellen dat alle van uw onderneming wordt gearchiveerd. Onafhankelijk van lastige PST-bestanden PST-bestanden raken al snel beschadigd en zijn van grote invloed op de opslag- en back-upmogelijkheden. Bovendien kunnen ze uitgroeien tot een ware ediscovery-nachtmerrie. Met MailStore Server kunt u alle PSTbestanden van de onderneming centraal archiveren en back-uppen. Lagere opslagvereisten De werkbelasting van servers verminderen s kunnen volgens voorgeprogrammeerde regels uit de postvakken van mailservers worden verwijderd wanneer ze eenmaal

4 3 12 zijn gearchiveerd. Daardoor is het mogelijk om de werkbelasting van de server op een consequent laag niveau te houden. Bespaar tot 70% opslagruimte MailStore Server gebruikt ontdubbelen en compressie om de totale opslagvereisten te verminderen tot 30-70% van de server. Vereenvoudig back-up en herstel Verminder back-up en hersteltijden Herstel met één klik voor alle gebruikers Door de gegevensbelasting van de mailserver te verminderen kan deze veel sneller worden geback-upt en hersteld in geval van een storing. Gebruikers kunnen met een enkele muisklik uit archieven herstellen. De beheerder hoeft geen tijdrovend proces meer te doorlopen om ze uit de back-up te herstellen. Verhoogde productiviteit Bijzonder snelle toegang voor zoeken Hoge gebruikersacceptatie Eliminatie van postvakquota MailStore Server biedt uiterst snelle zoekfuncties op volledige tekst, voor s en alle types bestandsbijlagen. Toegang is ook mogelijk via de oorspronkelijke mappenstructuur. Een handige add-in voor Microsoft Outlook geeft gebruikers toegang tot hun archief. Deze integreert naadloos in hun normale werkomgeving. Door te archiveren hebt u geen postvakquota meer nodig om het gebruik van de opslagcapaciteit van een server te beperken. Onafhankelijkheid Onafhankelijkheid van servers Onafhankelijkheid van externe leveranciers De hoofdvraag bij het maken van een back-up van servers is de tijd die nodig is voor herstel wanneer servers een storing hebben. Tijdens deze storingstijd, die vaak uren of dagen kan duren, hebben de onderneming en de medewerkers geen toegang meer tot bedrijfskritische informatie. Wanneer een mailserver buiten dienst is of gegevens zijn kwijtgeraakt, heeft iedere gebruiker in de onderneming toegang tot alle s via het archief. Daardoor kunt u volledig zonder onderbrekingen uw werk blijven doen. Bij veel ondernemingen worden s niet lokaal opgeslagen onder de zeggenschap van de onderneming, maar op online externe servers. Dat betekent dat u uitsluitend op de back-uproutine van de provider moet vertrouwen en dat de provider in de toekomst ook nog bestaat. E- mails lokaal archiveren vormt een extra, handige back-upmethode.

5 4 12 Onafhankelijkheid van MailStore Alle s kunnen altijd in standaardindelingen uit het archief worden hersteld. Dit garandeert onafhankelijkheid op lange termijn; zelfs van MailStore zelf.

6 5 12 Geïntegreerde opslagtechnologie De kern van MailStore Server bestaat uit uiterst geavanceerde opslagtechnologie die geen externe databasesoftware vereist en onmiddellijk beschikbaar is na de set-up. Op basis hiervan kan een enkele MailStore Server-installatie tot 500 gebruikers en een snel toenemend aantal s zowel efficiënt als gemakkelijk gedurende een periode van jaren beheren. Als u MailStore Server met een aanzienlijk groter aantal gebruikers wilt inzetten, adviseren wij dat u contact opneemt met ons technisch supportteam voor het bespreken van uw individuele scenario. Efficiënte gegevensopslag Hoge schaalbaarheid Vanuit het perspectief van de gebruiker wordt het archief als één entiteit gepresenteerd, terwijl het intern uit een willekeurig aantal individuele archiefopslagen kan bestaan. Als de archiefopslag die momenteel wordt gebruikt voor het archiveren van nieuwe s zijn opslaglimieten nadert, kan een nieuwe archiefopslag automatisch worden gemaakt en worden gebruikt in het bestandssysteem. Met dit concept is flexibel opslagmanagement mogelijk. Het garandeert schaalbaarheid van grote hoeveelheden gegevens. Bespaar tot 70% opslagruimte MailStore Server gebruikt ontdubbelen om de totale opslagvereisten te verminderen. Dat betekent dat identieke MIME-delen (bijv. hoofdteksten van s of bestandsbijlagen) slechts één keer in het archief worden opgeslagen, ook als ze vaker dan één keer in de postvakken van gebruikers voorkomen. Daarnaast worden de ontdubbelde MIME-delen gecomprimeerd, waardoor de totale opslagvereisten worden verminderd tot 30-70% van de server. Extra functies Flexibel opslagmanagement Bescherming tegen knoeien Optioneel: SQL-server gebruiken Snelle opslag hardware, zoals SSD, is vaak duurder dan langzamere opslag hardware, zoals HDD. Met MailStore kunt u de kosten afstemmen op uw zakelijke behoeften. Zo kunt u archiefopslagen die veel worden gebruikt op snelle opslag hardware opslaan en archiefopslagen die minder vaak worden gebruikt op langzamere opslag hardware. MailStore Server maakt gebruik van SHA-hashes en past AES256- encryptie op de teksten en bestandsbijlagen van s toe. Dit verzekert dat er niet met gegevens kan worden geknoeid nadat ze zijn gearchiveerd. Indien vereist, kunnen ondernemingen die hun eigen infrastructuur al hebben, voor hun gegevensopslag ook Microsoft SQL Server of PostgreSQL gebruiken.

7 6 12 Flexibele archivering MailStore Server stelt u in staat om uw te archiveren, ongeacht welk systeem u gebruikt om ze op te slaan. Tijdens het archiveringproces worden er geen wijzigingen doorgevoerd in uw systeem en u heeft geen systeembeheertoegang nodig. Ondersteunde systemen en archiveringsmethoden 100% complete archivering Door alle bij ontvangst of verzending meteen te archiveren kunt u absoluut zekerstellen dat alle van uw onderneming wordt gearchiveerd. Ook als gebruikers s uit hun postvak verwijderen, zijn die s al gearchiveerd. Bestaande s archiveren MailStore Server stelt u in staat om uw bestaande uit postvakken, openbare mappen, gedeelde postvakken, clients en e- mailbestanden te archiveren (bijv. PSTbestanden). Ondersteunde systemen Microsoft Exchange Server 2003, 2007, 2010, 2013 en 2016 Microsoft Office 365 Google Apps Alle met IMAP of POP3 compatibele e- mailservers MDaemon, IceWarp en Kerio Connect PST, EML en andere bestanden clients zoals Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird Algemene informatie De werkbelasting van servers Mappenstructuren Authentieke archivering s kunnen volgens voorgeprogrammeerde regels uit de postvakken van mailservers worden verwijderd wanneer ze eenmaal zijn gearchiveerd. Daardoor is het mogelijk om de werkbelasting van de e- mailserver op een consequent laag niveau te houden. Zo kunnen s ouder dan 18 maanden uit de postvakken worden verwijderd wanneer ze eenmaal zijn gearchiveerd. Tijdens het archiveringsproces importeert MailStore Server de mappenstructuur zoals de gebruiker die voor het archief heeft opgezet. Daardoor wordt de oplossing in ondernemingen meer geaccepteerd. Bovendien verbetert het de bruikbaarheid van gearchiveerde gegevens. wordt gearchiveerd met MIME-compatibiliteit zonder gegevensverlies. Dit verzekert dat er aan de juridische vereisten is voldaan en betekent dat de gegevens ook buiten MailStore kunnen worden gebruikt.

8 7 12 Gebruikersbeheer s worden per gebruiker aan archieven toegewezen. Gebruikers kunnen op een van de volgende manieren worden aangemaakt: Handmatig Google Apps-integratie Active Directory-integratie Office 365-integratie Generieke LDAP-integratie Applicatie-integratie voor MDaemon-, Kerio Connect- iedere externe en IceWarp-integratie gebruikersdatabase. Bijzonder snelle toegang voor zoeken Gebruikers krijgen met gebruik van verschillende methoden toegang tot het archief en kunnen snel door hun s bladeren, dankzij een ongelofelijk krachtige zoekfunctie met volledige tekst. Dankzij MailStore Server is het niet meer nodig dat gebruikers stub-objecten en andere technologieën benaderen, die de prestaties van de server verlagen. MailStore Server biedt altijd een directe liveweergave van het archief, ongeacht het toegangspad.

9 8 12 Ondersteunde toegangspaden Integratie met Outlook Een handige add-in voor Microsoft Outlook geeft gebruikers toegang tot hun archief. Deze integreert naadloos in hun normale werkomgeving. De add-in zorgt voor alle essentiële functies, zoals zoeken met volledige tekst, toegang via de bekende mappenstructuur van de gebruiker en herstel met slechts één klik. De add-in kan volgens de groepsrichtlijnen worden gedistribueerd. MailStore Web Access MailStore Web Access geeft toegang tot het e- mailarchief met iedere webbrowser en vanaf ieder platform. MailStore Mobile Web Access Geïntegreerde Mobile Web Access verzekert dat moderne smartphones en tablets worden ondersteund (ios, Android, Windows Phone en Blackberry OS). MailStore IMAP-server MailStore Server heeft een geïntegreerde IMAP-server die IMAP-compatibele clients leestoegang biedt tot het archief. Dit is een comfortabele manier voor veel andere clients (zoals Mozilla Thunderbird) verspreid over alle besturingssystemen (zoals macos of Linux) en mobiele platformen voor toegang tot het archief. MailStore Client Van alle opties die toegang tot het archief bieden, bevat MailStore Client het grootste aantal functies: gebruikers kunnen niet alleen door hun s bladeren en deze bekijken, maar ook afhankelijk van hun rechten archiverings- en exporttaken instellen en uitvoeren. Productiviteitseigenschappen Krachtige zoekfunctie met volledige tekst Herstel met één klik Doorsturen en beantwoorden van gearchiveerde s Beveiligde HTML-preview Teamwerk MailStore Server biedt uiterst snelle zoekfuncties op volledige tekst, voor s en alle types bestandsbijlagen. Optioneel is toegang ook altijd mogelijk via de oorspronkelijke mappenstructuur. Gebruikers kunnen zelf uit het archief herstellen naar hun postvak. Gebruikers kunnen direct antwoorden op gearchiveerde s en deze doorsturen door ze rechtstreeks te openen in Microsoft Outlook of een andere client, zonder herstel. MailStore Server biedt een beveiligde HTML-preview van gearchiveerde s met een op een whitelist gebaseerde HTML-opschoonfunctie die speciaal is ontwikkeld voor MailStore. Toegang tot de archieven van andere medewerkers is mogelijk, afhankelijk van de rechten die zijn toegewezen.

10 9 12 Eigenschappen voor compliance Een uitgebreid technologieconcept waarborgt dat ondernemingen die MailStore Server gebruiken consequent aan de nalevings- en ediscovery-vereisten kunnen voldoen. Hiernaast voert een auditkantoor regelmatige certificering uit aan de hand van criteria uit internationaal erkende normen. Volledigheid Authentieke archivering Knoeibestendig Bewaarperioden Conservatoir beslag (Legal Hold) Opslaan in logboeken Auditortoegang ediscovery Exporteigenschappen MailStore Server maakt de complete archivering van alle binnen een onderneming mogelijk. kan bijvoorbeeld worden gearchiveerd voordat deze wordt doorgestuurd naar de postvakken van medewerkers. Een gearchiveerde is in elk opzicht identiek aan de oorspronkelijke . Deze kan, indien nodig, zonder verlies van informatie worden hersteld uit het archief. MailStore Server voorkomt dat er met gearchiveerde gegevens kan worden geknoeid door het genereren van SHA-hashwaarden uit e- mailinhoud en door gebruik van interne AES-256-encryptie. Gebruikers kunnen standaard geen s uit het archief verwijderen, tenzij de beheerder hun bevoegdheid uitdrukkelijk heeft gewijzigd. Ook kan een algemeen bewaarbeleid dat alle gebruikersrechten tijdelijk opheft, worden gedefinieerd. Als conservatoir beslag is ingeschakeld, kunnen er geen s uit het archief worden verwijderd, ongeacht alle andere mogelijke configuraties van gebruikersrechten en bewaarbeleid. MailStore Server gebruikt een geïntegreerde auditfunctie om wijzigingen en gebeurtenissen, die door de beheerder kunnen worden gedefinieerd, consequent in een logboek op te slaan. Een speciale gebruiker voor auditors biedt externe auditors de mogelijkheid tot toegang tot het archief. Het zoeken in een archief kan ook op bedrijfsniveau worden uitgevoerd als een ediscovery-procedure. Dit maakt het mogelijk om in één enkele stap de volledige portefeuille van een onderneming te doorzoeken. MailStore Server beperkt bedrijven niet tot een eigen bestandsindeling. Alle gearchiveerde kan op elk moment, in een enkele stap worden geëxporteerd.

11 10 12 Beheer-API Met behulp van de krachtige beheer-api kan MailStore Server in de bestaande IT-infrastructuur van bedrijven worden geïntegreerd. Zo kunnen specifieke workflows worden ingesteld en beheertaken geautomatiseerd of op afstand bestuurd met behulp van scripts of centrale IT-beheeroplossingen. Systeemvereisten. Ondersteunde besturingssystemen (32 bit- en 64 bit-versies) Microsoft Windows Vista SP2 Microsoft Windows 7 SP1 Microsoft Windows 8.1 Microsoft Windows 10 Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 en 2008 SP2 (Foundation, Standard, Enterprise, Datacenter) Microsoft Windows SBS 2008 SP2 Microsoft Windows SBS 2011 SP1 Microsoft Windows Server 2012 en 2012 R2 (Foundation, Essentials, Standard, Datacenter) Microsoft Windows Server 2016 (Essentials, Standard, Datacenter) Algemene informatie Er is geen aanvullende webserver (zoals Microsoft IIS) nodig (MailStore Server start zijn eigen HTTPserver op de juiste TCP-poorten). MailStore Server kan soepel worden uitgevoerd in virtuele omgevingen zoals VMware. MailStore Server kan soepel worden uitgevoerd in omgevingen met terminalservers. Microsoft SQL Server is niet nodig, maar kan worden gebruikt, indien vereist. Dimensionering van hardware Hoewel MailStore Server in de meeste gevallen 'out of the box' kan worden gebruikt, dienen grotere ondernemingen de oplossing binnen de context van hun bestaande IT-infrastructuur te bekijken en een korte planningsfase te implementeren. Raadpleeg voor meer informatie onze MailStore Server Help. Maak ook gebruik van de mogelijkheid om contact op te nemen met ons technisch supportteam voor het bespreken van uw individuele scenario.

12 11 12 Word een van de ruim succesverhalen MailStore Server is een van 's werelds vooraanstaande oplossingen voor archivering. Zijn klanten omvatten duizenden bedrijven in elk formaat en uit alle sectoren, alsmede overheden, bestuursinstanties en andere publieke instellingen. Wat zeggen onze klanten? Vanuit het perspectief van een IT-beheerder is MailStore eenvoudig te installeren en gemakkelijk te beheren. Qua aangeboden archiveringsmethoden is de oplossing enorm flexibel en opmerkelijk licht van gewicht. Ashley Hunt, Systems Coordinator PGA of Australia MailStore Server biedt een keur aan oplossingen die verbeteringen zijn ten opzichte van onze vorige benadering van archiveren. Al anderhalf jaar werkt het systeem perfect. Richard Edwards, Senior Systems Administrator Indianapolis Airport Authority MailStore krijgt de hoogste cijfers in klanttevredenheidsenquête Een internationale enquête die werd gehouden onder MailStore Server-klanten, bevestigt het hoge tevredenheidsniveau over de kwaliteit van onze producten en services. Ruim 570 ondernemingen reageerden op onze oproep en beoordeelden MailStore Server op documentatie, support, producteigenschappen vanuit het oogpunt van beheerders en gebruikers, en de prijs-prestatieverhouding. 97,6 procent van de deelnemers beoordeelde de stabiliteit als 'Zeer goed' of 'Goed', terwijl 94,4 procent een oordeel van 'Zeer goed' of 'Goed' velde over de prestaties van de softwareoplossing. De services die door het technisch supportteam werden geleverd, werden ook aan een onderzoek onderworpen. 93,0 procent van degenen die deelnamen aan de enquête beoordeelde de kwaliteit

13 12 12 van de support als 'Zeer goed' of 'Goed' en 94,2 procent beoordeelde de responstijden als 'Zeer goed' of 'Goed'. Download enquête: /en/whitepaper/mailstore-customersatisfaction-survey-2016-en.pdf Zijn er vragen? Ons team kijkt uit naar uw telefoontje of en zal u graag ondersteuning bieden bij alle vragen met betrekking tot MailStore Server. MailStore Software GmbH Cloerather Str Viersen Duitsland Tel.: Fax: sales@mailstore.com +49 (0) (Internationaal) +1 (800) (VS) +49 (0) Gratis 30-daagse proefversie en wekelijkse webinars:

MailStore Server. De standaard in e-mailarchivering

MailStore Server. De standaard in e-mailarchivering MailStore Server De standaard in e-mailarchivering Na jarenlang succesvol gebruik in ruim 25.000 bedrijven en nu beschikbaar in versie 9. De MailStore Server geldt inmiddels als de mondiale standaard voor

Nadere informatie

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup Pro 6.13 - November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 6 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. HERZIENING VAN

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

AdBackup Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro

AdBackup Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro AdBackup 6.21 - Januari 2017 AdBackup 6.21 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als het op zichzelf staande product AdBackup Pro Pagina 1 van 8 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP EN HYPER-V GRANULAIR

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio Eindgebruikersprijs via Microsoft Grote postvakken: Iedere gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Exchange Online Plan 1 3,10

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

AdBackup 7.1 November 2017

AdBackup 7.1 November 2017 AdBackup 7.1 November 2017 Pagina 1 van 9 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP EN HERSTEL VAN NTFS-RECHTEN VOOR GEGEVENSTOEGANG... 3 2. INSTELLEN VAN DE BACK-UP- EN HERSTELFUNCTIES WANNEER BEPERKTE TOEGANGSRECHTEN

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het aanbod bij Copaco verandert continu. Zo zijn er onlangs nieuwe abonnementen voor klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) beschikbaar gekomen. Deze nieuwe plannen

Nadere informatie

Basis voor succesvolle processen. ELO management. met ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise-Content-Management

Basis voor succesvolle processen. ELO  management. met ELOxc for Microsoft EWS. Enterprise-Content-Management Basis voor succesvolle processen met ELOxc for Microsoft EWS Enterprise-Content-Management www.elo.com met ELOxc for Microsoft EWS Informatie gebruiken. Processen optimaliseren. Besparingspotentieel realiseren.

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

AdBackup Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES

AdBackup Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES AdBackup 6.22 - Mei 2017 INDEX VAN DE FUNCTIES Pagina 1 van 10 1. BACK-UP EN HERSTEL VMWARE... 3 2. NIEUWE MELDING VOOR GEMISTE PLANNING... 6 3. BESCHERMING BIEDEN TEGEN HET GEVAAR VAN RANSOMWARE... 7

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland

Overzicht van het Office 365 portfolio bij Copaco Nederland Overzicht van het portfolio bij Copaco Nederland Nadat het portfolio van Copaco Nederland in 2013 al flink werd uitgebreid, vindt u vanaf 1 december 2013 nog meer artikelen in onze prijslijst. Nieuw zijn

Nadere informatie

Een Local Exchange Server is een tweede mogelijkheid. Hier wordt Zarafa Exchange geïnstalleerd op een server van uw organisatie.

Een Local Exchange Server is een tweede mogelijkheid. Hier wordt Zarafa Exchange geïnstalleerd op een server van uw organisatie. Zarafa Exchange is een product waarbij u uw berichten, agenda, taken en contacten altijd ter beschikking stelt. Deel uw agenda met collega s, synchroniseer uw adresboek met uw smartphone of PDA en raadpleeg

Nadere informatie

Alfresco's Simple Records Management

Alfresco's Simple Records Management Alfresco's Simple Records Management Het e erste open source dossie r beh eersysteem Ee nvoudig beheer van dossiers Nieuwe wetten, regelgeving en normen hebben voor veel verandering gezorgd in hoe verslagen

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio midden- en kleinbedrijf Enterprise Business Essentials Business Business Premium Enterprise E1 ProPlus Enterprise E3 Enterprise E5 Eindgebruikersprijs via Microsoft 5,10 gebruiker/

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Technische Specificaties 1) Installatie Om Sophia te starten, hoeft niets geïnstalleerd te worden op de server. Sophia is een Windows applicatie: Sophia.ECDL.exe (app. 15 MB) Bij de installatie zal er

Nadere informatie

AdBackup Oktober 2016 AdBackup 6.20 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Oktober 2016 AdBackup 6.20 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup 6.20 - Oktober 2016 AdBackup 6.20 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 13 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. GRANULAIRE RESTORE VAN

Nadere informatie

Productbeschrijving Remote Backup

Productbeschrijving Remote Backup December 2015 Versie 1.4 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Ondersteunde platformen... 3 Kenmerken... 4 Geografische dekking... 5 Minimaal dataverkeer... 5

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Technische Specificaties 1) Installatie Om Sophia te starten, hoeft niets geïnstalleerd te worden op de server. Sophia is een Windows applicatie: Sophia.ECDL.exe (app. 30 MB) Bij de installatie zal er

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Systeemvereisten. Datum: Naam: Systeemvereisten versie 43 revisie 15 Status:

Systeemvereisten. Datum: Naam: Systeemvereisten versie 43 revisie 15 Status: Datum: 12-11-2012 Naam: Systeemvereisten versie 43 revisie 15 Status: Inhoudsopgave 1. Systeemvereisten... 3 1.1. Systeem- en configuratievereisten Ontwikkelomgeving... 3 1.1.1. Minimale systeemvereisten

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

Systeemvereisten voor Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Systeemvereisten voor Qlik Sense. Qlik Sense September 2017 Copyright QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Systeemvereisten voor Qlik Sense Qlik Sense September 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus

Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus Handleiding voor de overdracht Overstappen van Norman Endpoint Protection op Avast Business Antivirus Pro Plus Samenvatting In dit document wordt beschreven hoe u van uw Norman Endpoint Protectionproduct

Nadere informatie

Adobe s positionering op document beveiliging

Adobe s positionering op document beveiliging Adobe s positionering op document beveiliging Colin van Oosterhout Business Development Manager 1 Beveiliging: een funndamentele eis voor electronische documenten Electronische processen moeten gelijk

Nadere informatie

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2

NSi Output Manager Veelgestelde vragen. Version 3.2 NSi Output Manager Veelgestelde vragen Version 3.2 I. Algemene productinformatie 1. Wat is nieuw in Output Manager 3.2? NSi Output Manager 3.2 bevat diverse verbeteringen aan serverzijde, waarbij de meest

Nadere informatie

De Outlook en SharePoint integratie

De Outlook en SharePoint integratie Direct vanuit Outlook e-mailberichten en/of bijlagen opslaan in SharePoint ( drag and drop ). GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. Alle document management functionaliteiten beschikbaar

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden.

SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden. SAP Mobile Documents SP 05 Hoe het werken met de nieuwste versie nog makkelijker is geworden. Documentnummer: 1.0 Datum: 4-1-2016 Auteur: SANDER MAES Rompertdreef 1b 5233 ED s-hertogenbosch Postbus 86

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Handleiding- CrashplanPRO - Online Backup Download de clients hier: Windows 32- bit: http://content.cloud2.nl/downloads/back01- cra.backupnoc.nl/crashplan_x86.exe Windows

Nadere informatie

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013

Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC. Marcel Maspaitella tools2work Cybersoek, 25 juni 2013 Zakelijk gebruik van je smartphone, tablet en PC Marcel Maspaitella tools2 Cybersoek, 25 juni 2013 Onderwerpen n Synchronisatie n Email systemen n Outlook n Gmail IMAP in de praktijk n Overzetten van gegevens

Nadere informatie

Installatie Cloud Backup

Installatie Cloud Backup September 2018 Versie 2.0 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Cloud Backup... 3 Minimale hardware-eisen... 3 Ondersteunde besturingssystemen... 3 Kenmerken... 4 Support... 4 Downloaden

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

AdBackup Juni 2016 AdBackup 6.18 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Juni 2016 AdBackup 6.18 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup 6.18 - Juni 2016 AdBackup 6.18 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 7 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. BACK-UP ZONDER VERBINDING...

Nadere informatie

ELO for Mobile Devices

ELO for Mobile Devices ELO for Mobile Devices ELO 9 for Mobile Devices voor Android, ios en BlackBerry 10 Bereikbaarheid en snelle responstijden zijn belangrijke succesfactoren voor moderne bedrijven. Wie efficiënt kan handelen

Nadere informatie

Pagina 1. Installatiehandleiding vanaf versie 2017

Pagina 1. Installatiehandleiding vanaf versie 2017 Pagina 1 Installatiehandleiding vanaf versie 2017 Inhoudsopgave Update stand alone DATAflor BUSINESS (single user)... 3 Update server DATAflor BUSINESS... 6 Update client DATAflor BUSINESS (na server update)...

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

Document Management Made Easy

Document Management Made Easy Document Management Made Easy Contentverse 8 Feature Set Wat uw branche of bedrijfsgrootte ook is, wij hebben het antwoord op uw papier problemen. Onze document management oplossing, Contentverse, biedt

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Omdat u moet kunnen vertrouwen op uw backup... BACKUPAGENT, DE VOORDELEN OP EEN RIJ - Veilige backups zonder omkijken, alle bedrijfskritische

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. T-Mobile UC-One Communicator Quick Start

GEBRUIKERSHANDLEIDING. T-Mobile UC-One Communicator Quick Start GEBRUIKERSHANDLEIDING T-Mobile UC-One Communicator Quick Start Inhoud Inhoud 2 1 Inleiding 3 2 Systeemeisen 3 3 Verwijderen oude Assistant Enterprise software 3 4 Downloaden en installeren 3 5 Eerste keer

Nadere informatie

Zarafa en Agenda

Zarafa  en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa E-mail en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je e-mail, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Een nieuwe afspraak kunnen plannen en de uitnodiging direct versturen

Nadere informatie

Veiligheid van uw data

Veiligheid van uw data Cloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk. Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Helpt je op weg met de upgrade. Augustus 2015 - Presentator

Helpt je op weg met de upgrade. Augustus 2015 - Presentator Helpt je op weg met de upgrade Augustus 2015 - Presentator 1 1. Controle compatibiliteit van het systeem en programmatuur Windows 7 en 8.1 Als het Windows 10 downloaden icoon in het systeem vak staat:

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Helpt je op weg met de upgrade. Augustus 2015 - Presentator

Helpt je op weg met de upgrade. Augustus 2015 - Presentator Helpt je op weg met de upgrade Augustus 2015 - Presentator 1 1. Controle compatibiliteit van het systeem en programmatuur Windows 7 en 8.1 Als het Windows 10 downloaden icoon in het systeem vak staat:

Nadere informatie

INHOUD VAN SERVICE CALLS

INHOUD VAN SERVICE CALLS INHOUD VAN SERVICE CALLS door Welke service zit wel/niet in het Swiftpage abonnement? De technische support door Swiftpage als onderdeel van een actief abonnement of supportplan is onderhevig aan de systeemgebonden

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project laat ik zien wat de voor en nadelen zijn van werken in de Cloud. Ook laat ik zien hoe je met Google Drive kunt werken een totale beschrijving van aanmelden tot gebruiken en instaleren.

Nadere informatie

Content Management Made Easy

Content Management Made Easy Content Management Made Easy Content management is voor bedrijven van doorslaggevend belang. Het op de juiste manier inzetten van het beschikbare kapitaal en personeel is de sleutel tot een rendabele onderneming.

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium

Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Dienstbeschrijving Voor al uw Office 365 varianten Exchange Online, OneDrive voor Bedrijven, Office voor Bedrijven, Office 365 Instap en Premium Versie januari 2016 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

HP Backup and Recovery Manager

HP Backup and Recovery Manager HP Backup and Recovery Manager Gebruikershandleiding Versie 1.0 Inhoudsopgave Inleiding Installatie Installatieprocedure Taalondersteuning HP Backup and Recovery Manager Herinneringen Periodieke back-ups

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 16-7-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Werken met Office 365 Outlook...

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Alfresco Document Management 100% Open Source

Alfresco Document Management 100% Open Source Alfresco Document Management 100% Open Source Alfresco Document Man agement Of u nu uw organisatie effectiever wilt maken, uw klanten beter wilt bedienen of intern een betere onderlinge samenwerking wilt

Nadere informatie

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting Let op Dit document bevat de systeemeisen voor versie 5.0 van de iprova Suite. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen de systeemeisen voor iprova wijzigen. Controleer

Nadere informatie

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017

Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Handleiding Back-up Online Mac Versie april 2017 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Dashboardmail 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Installatieprocedure vanuit de installatiemail: Installatie van

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Snel op weg met webworxx e-mail

Snel op weg met webworxx e-mail pagina 1 van 23 Snel op weg met webworxx e-mail U heeft kleur bekend en gekozen voor webworxx e-mail. Met deze handleiding helpen wij u graag snel op weg bij het instellen van uw e-mailaccount. Firefox

Nadere informatie

Factsheet NPrinting; QlikView reporting done right

Factsheet NPrinting; QlikView reporting done right ; QlikView reporting done right De juiste informatie, bij de juiste mensen op het juiste moment Over Pink Elephant Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en

Nadere informatie

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik.

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. Hosted Exchange Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. HOSTED EXCHANGE Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u altijd beschikking heeft over uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Nadere informatie

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane SQL beheerder. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane SQL beheerder Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane SQL beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 3 De juiste SQL server editie voor uw organisatie... 3 SQL Server 2008 Express...

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Zoekt u naar manieren om tijd te besparen en uw productiviteit te verhogen? Wilt u moeiteloos verbonden

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Exchange Online Versie april 2014

Dienstbeschrijving Zakelijk Exchange Online Versie april 2014 Dienstbeschrijving Zakelijk Exchange Online Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik 4 2.1 Productvarianten en opties 4 2.2 De mogelijkheden van Zakelijk Exchange Online

Nadere informatie

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint

Eenvoudig. mobielzakelijk printen. Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Als gebruikers weten hoe ze moeten mailen of internetten, kunnen ze printen met EveryonePrint Eenvoudig mobielzakelijk printen EveryonePrint is ideaal voor alle bedrijven, van groot tot klein, waar gebruikers

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Remote Backup

Gebruiksaanwijzing Remote Backup Gebruiksaanwijzing Remote Backup December 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Ondersteunde browsers... 3 Inloggen in portal... 3 Gebruik op meerdere

Nadere informatie

Taxis Pitane BACK-UP BEHEERDER. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane BACK-UP BEHEERDER. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane BACK-UP BEHEERDER Censys BV Eindhoven Inhoud Wat doet de Taxis Pitane Back-up beheerder?... 3 Kenmerken van de software... 4 Instellingen van de software... 5 FTP back-up... 6 Berichtgeving

Nadere informatie

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende

Microsoft 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician Studerende Personalia Naam: Frans Geboortedatum: 19-03-1987 Woonplaats: Weesp Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Frans is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur

EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur EPLAN Software & Service. 12 februari 2016 We starten om 14:00 uur Het team van vandaag Martin Versteeg Productmanager Pro Panel Moderator Michiel van de Wiel It specialist Tips en tricks nieuwe stijl

Nadere informatie

ChainWise server randvoorwaarden

ChainWise server randvoorwaarden ChainWise server randvoorwaarden Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 8-6-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Beveiligingsbeleid. Online platform Perflectie

Beveiligingsbeleid. Online platform Perflectie Beveiligingsbeleid Online platform Perflectie 2018 Beveiligingsbeleid Perflectie Versiebeheer Naam Functie Datum Versie Dimitri Tholen Software Architect 12 december 2014 1.0 Dimitri Tholen Software Architect

Nadere informatie

NFON Neorecording Dienstbeschrijving

NFON Neorecording Dienstbeschrijving Versie 1 NFON NL Bleiswijkseweg 37 2712 PB Zoetermeer Tel.: + 31 88 743 6363 www.nfon.nl 2017 NFON NL Alle rechten voorbehouden Zet- en drukfouten voorbehouden Versie 1/ 2.2017 (NL) Geldig vanaf 01.02.2017

Nadere informatie