Met bijzondere dank aan Bas van Zessen voor de jassen en Gerard Wemmers voor het persoonlijk VVAC teneu.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met bijzondere dank aan Bas van Zessen voor de jassen en Gerard Wemmers voor het persoonlijk VVAC teneu."

Transcriptie

1 VVAC C1 gaat internationaal Vorig jaar na de zomer kregen we via Arend Bos een uitnodiging, om tijdens het pinksterweekend, deel te nemen aan een internationaal voetbaltoernooi net buiten Nice, voor de leeftijdscategorie 1996 en In eerste instantie dachten we dat het niet haalbaar zou zijn, om met een compleet elftal inclusief begeleiding naar Nice te gaan. Maar na wat speurwerk, informatie van Easyjet en de goede organisatie van het toernooi bleek al snel dat we voor relatief weinig geld vier dagen all inclusive naar Nice konden gaan. Al snel kregen de plannen meer vorm en nog voor de winterstop werd definitief besloten dat we zouden gaan. Dag 1 En zo verzamelden wij op zaterdagochtend 11 juni 2011 om uur op de Put, om gezamenlijk per auto af te reizen naar Brussel, vanwaar we met Easyjet naar Nice vlogen. Hans, Aljan en Erik hadden de taken als begeleiders goed verdeeld, respectievelijk als chauffeurs, leider, vaderfiguur, trainer, reisleider, fotograaf en verslaggever met in hun kielzog de spelers Dennis v.d. B., Dennis de W., Mark W., Mark R., Rinse, Jeroen, Mike, Dion, Jari, Max, Bob, Sjoerd en Jesse. Ook de sponsors stonden voor dit evenement in de rij! Met bijzondere dank aan Bas van Zessen voor de jassen en Gerard Wemmers voor het persoonlijk VVAC teneu. Om uur arriveerden we op het vliegveld te Brussel en de spanning steeg. Voor sommige van ons was dit de 1 e keer vliegen en ook nog nooit eerder in het buitenland geweest. Ook onze fanclub, familie Vogel en familie van Oosterhout waren inmiddels gearriveerd voor de trip naar Nice.

2 Om uur vertrok het vliegtuig en we hadden een voorspoedige vlucht naar Nice, waar we om uur landden. Volop zon en al 21 C!! Op het vliegveld van Nice werden we keurig opgehaald door onze Franse vrienden (zo noemen wij hen inmiddels), om met een bus langs de kust naar het strand van Monaco te gaan. In Monaco hebben we heerlijk een paar uur gezwommen, in de zon gelegen, geluncht en ijs gegeten. Het strand ligt goed vol en de hormonen gieren hoog. Onze Jeroen nog volop sjans met 2 Françaises, ze kropen bijna op zijn handdoek. In de middag gooit Aljan er nog een zwemtraining uit, conditie en afkoeling, naar een vlot verderop in zee. Dit resulteert in kwallenbeten bij Rinse en Mark R., gelukkig heeft de strand EHBO goed werk verricht. Later in de middag zijn we nog even Monaco ingedoken. Tjongejonge wat een indrukken, mooie vrouwen, dure winkels, de ene Ferrari, Rolls-Royce, Bentley, Porsche, Maybach, Maserati enzovoorts na de andere. We hebben zelfs nog een stukje over het F1 circuit gelopen.

3 Om uur moesten we bij de voetbalclub Omnisport de Tourrette Levens verzamelen, de organiserende club. De spelers kregen te horen bij welke mensen ze thuis zouden slapen. De leiding mocht in een hotelletje in Tourrette slapen. Alhoewel, daar hebben we Aljan alleen de eerste nacht gezien? s Avonds gegeten en gezwommen bij familie De Waard, waarna de leiding om uur totaal versleten naar bed ging. Dag 2 We verzamelen om uur op de club, het programma is inmiddels al een half uur uitgelopen. Ja ja, die Fransen kunnen er wat van.. klok kijken. Iedereen heeft goed geslapen, zin in een nieuwe dag en inmiddels is alweer 22 C. 1 e wedstrijd. We spelen tegen Ville-France, de uiteindelijke finalisten die het toernooi dit jaar zullen winnen. Al vrij snel, 2 e minuut, scoort Jesse met een schitterende kopbal vanuit een hoekschop de 0-1. De jongens staan inmiddels stijf van de zenuwen en zijn nog steeds versleten van de vorige dag. Niets lukt. Op een lullige bal vergist Dennis de W., onze keeper, zich totaal. Binnenkant paal 1-1. Hij dacht dat hij naast zou gaan. Daarna de rest van de wedstrijd constant onder druk gestaan, het had makkelijk 6-1 kunnen zijn. We mogen dik tevreden zijn met de 1-1. Inmiddels is onze fanclub ook gearriveerd.

4 2 e wedstrijd. Entente Rive Gauche (districtsteam) de andere finalist, die uiteindelijk 2 e worden. We beginnen weer veel te zenuwachtig en denken er op het middenveld veel te makkelijk over. We krijgen weinig ruimte en leiden snel balverlies. Dit resulteert na onnodig balverlies door Max in de 15 e minuut in de 1-0. In de 17 e minuut 2-0. Tijdens de 20 e minuut 3-0. In de 22 e minuut scoort Max vanaf een behoorlijke afstand, de keeper stond te ver uit zijn goal, de 3-1. In de 24 e minuut gaat Jeroen bij een verdedigende actie knock out, Sjoerd is niet lekker, Jesse heeft een zonnesteek en Jari heeft weer behoorlijk last van zijn enkel. Blijven er nog negen redelijk fitte spelers over. Jari wordt behandeld, ingetapet. Jeroen vlak na de wedstrijd, na zijn knock out nog aan het bijkomen. Voor onze laatste wedstrijd gaat het tussen AOTL-Pierrevert bij de stand 4-3 helemaal los. Pierrevert scoort bij de stand 4-2 de aansluiter 4-3. De keeper haalt de bal uit de goal en houdt deze erg lang vast. Dit tot grote irritatie van de tegenstander en deze rukken de bal uit zijn armen. Er wordt links en rechts geslagen en uiteindelijk mogen vier spelers met een rode kaart het veld verlaten. Even later op weg naar de kleedkamer valt er nog een 5 e rode kaart! Sensatie alom in Frankrijk. 3 e wedstrijd. Furiani Agliani (Corsica). Door een tekort aan spelers zijn we genoodzaakt Aljan op de goal zetten, dit in overleg met de tegenstander. Al in de 3 e minuut scoort Jesse de 0-1. We krijgen meer lef in het veld en er wordt iets meer

5 gevoetbald. Tijdens 16 e minuut 0-2 door een eigen goal. De eindstand wordt in de 19 e minuut gemaakt 1-2. We hebben de 1 e dag van het toernooi overleefd en zichtbaar is hoe we versleten zijn door de vroege reis de 1 e dag, het te laat naar bed gaan en de warmte. Topscoorder van deze eerste dag is Jesse met 2 goals!! s Avonds eten we aan lange tafels pasta. Aljan is inmiddels vertrokken om met Marlene de Waard naar de Formule 1 op de tv te gaan kijken. Na het eten gaat iedereen met de families mee waar zij slapen. Hotel waar de leiding sliep Dag 3 Hans en Erik ontbijten s ochtends gezamenlijk. Aljan is nooit meer in het hotel gezien, lekker rustig. Iedereen komt goed fit aan. Behalve Aljan dan, hij is wezen stappen tot in de vroege uurtjes met?? 1 e wedstrijd VVAC- Pierrevert. Deze moesten de eerste 15 minuten starten met 9 spelers, n.a.v. de rode kaarten van gisteren. Tijdens de rust stonden we inmiddels met 0-3 achter en waren Bob, Jeroen, Jari en Sjoerd niet meer bij machten om meer dan een kwartier achter elkaar te spelen. In de 2 e helft werd de 0-4 al snel gemaakt, gevolgd door een snelle 0-5 van Rinse, eigen goal!! Mark W. sloot de wedstrijd goed af met de 1-6. Men of the match is ongetwijfeld Jesse. Wat een geweldige aanvoerder hebben we. Hij blijft knokken, zijn team op sleeptouw nemen en ondanks alle tegenslagen positief. Als hij over 4 jaar hopelijk naar ons 1 e elftal gaat, spelen we binnen 2 jaar 2 e klasse. Even een anekdote tussen door. De leiding is ter oren gekomen, dat gisteravond onze vrouwelijke Vogelsupporter op een terras tijdens het diner nogal wat vogels aantrok, die meende vanuit de lucht hun behoefte te kunnen doen. De uitgeserveerde etenswaren werden dan ook voorzien van een bijzondere topping. 2 e wedstrijd Deze gaat om de 7 e en 8 e plaats. We spelen wederom tegen Furiani Agliani uit Corsica. Al snel staan we met 1-0 achter, waarna Mark W. snel de 1-1 maakt. In de 18 e minuut moet Rinse met een bloedneus het veld verlaten. Aljan besluit tot een keepers wissel. Mark R. gaat de goal verdedigen. Tijdens de 2 e minuut in de 2 e helft 2-1.

6 11 e minuut 3-1, 14 e minuut penalty Mark W. 3-2, In de 23 e minuut 4-2 en een speler van de tegenpartij krijgt een tijdstraf van 5 minuten. Mark W. sluit de wedstrijd af met de 4-3. Gezien het niveau van de overige teams zijn we terecht als laatste geëindigd. We begonnen vermoeid aan het toernooi, mede door de reis en ook met de temperatuur hadden we soms problemen. De prestigeprijs is terecht door ons gewonnen. Ondanks alle tegenslagen, blessures bleven we lachen, hadden we respect voor elkaar en waren we bijzonder sportief. Kortom een echt team. Wij de leiding waren trots op jullie! s Avonds hebben we weer aan lange tafels op de club gegeten, waarna een ieder weer met de families meeging. Hans en Erik zijn nog het dorp gaan verkennen.

7 Dag 4 We verzamelen s ochtends bij de familie De Waard, waar we de hele ochtend mogen zwemmen. Om uur worden we opgehaald, om met het bestuur van de club in het dorp te gaan lunchen. Na de voortreffelijke lunch gaan we richting vliegveld. Om uur vliegen we weer terug naar Brussel. Ook onze fanclub is weer op het vliegveld aanwezig. Ja, ja, welk team van VVAC kan zeggen dat ze zulke trouwe supporters hebben, die zelfs over de grens meegaan. Familie Vogel en familie van Oosterhout, wij vonden het erg gezellig dat jullie erbij waren. Om landden we weer op Brussel, waarna we bij de grensovergang de Mac bezocht hebben. Uiteindelijk waren we rond uur weer terug in Graafstroom. Graag willen wij iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt, dat wij deze reis mochten maken. In het bijzonder de voetbalvereniging met hun businessclub Omnisports de Tourrette Levens die het gehele verblijf, eten, drinken, slapen en al het vervoer in Frankrijk voor hun rekening hebben genomen. En de familie De Waard met hun dochters Marlène en Claire bedankt. En ja, we zijn voor volgend jaar al weer uitgenodigd!!

8 Tot slot namens de leiding: Jongens wat zijn jullie een geweldig stel!!. Wij zijn trots op jullie.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Oentsjerk, 15 Mei 2014

Oentsjerk, 15 Mei 2014 Oentsjerk, 15 Mei 2014 Vandaag was het zover, het jaarlijkse voetbaltoernooi van de JP van den Bent stichting welke plaats vond in Epe. Waren we vorig jaar nog aanwezig als fanatieke supporters voor iedere

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

SPV 81 selectie op trainingskamp in Spanje.

SPV 81 selectie op trainingskamp in Spanje. SPV 81 selectie op trainingskamp in Spanje. Polsbroek/Marbella, 11 t/m 14 januari. In de nacht van donderdag op vrijdag was het zover. Rond 03.00 verzamelden staf en spelers zich op het SPV complex om

Nadere informatie

De Road Runners naar Luxemburg.

De Road Runners naar Luxemburg. De Road Runners naar Luxemburg. Donderdag 13 mei was het weer zo ver de Road Runners { zo noemen zich tegenwoordig } en aan hang { supporters } 11 personen, zijn we naar Luxemburg geweest, het is een combinatie

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

PROGRAMMA INDOOR SOCCER 2017 WOLVEGA

PROGRAMMA INDOOR SOCCER 2017 WOLVEGA PROGRAMMA INDOOR SOCCER WOLVEGA Voorwoord Namens de organisatie Indoor Soccer willen wij op voorhand alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun bijdrage aan dit toernooi. Na een succesvolle

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden.

Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden. Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden. Week 1 Op een zonnige zondagochtend was het eindelijk zover, vandaag zou ik naar Kopenhagen vliegen en vervolgens met de trein doorreizen naar het zuiden

Nadere informatie

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal zondag 8 februari 2015 Poule A Geinburgia E1 FC Weesp E4 DOB E1 Ouderkerk E5 toernooi 11.30 uur aanvang 16.00 uur FINALE Poule B Geinburgia E2 FC Weesp E5 Muiden E1 De

Nadere informatie

TOERNOOI PROGRAMMA. wwww.12emantoernooi.nl

TOERNOOI PROGRAMMA. wwww.12emantoernooi.nl TOERNOOI PROGRAMMA wwww.emantoernooi.nl WELKOM BIJ HET e MAN TOERNOOI Wij heten jullie allemaal van harte welkom in Brazilië. Brazilië dit jaar gastland van ons prachtige toernooi. Wij zijn trots dat we

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Met de kids door Mexico

Met de kids door Mexico Met de kids door Mexico Dit is een verslag van de mooie reis die Matt, Marjan, Thijs en Wouter in augustus 2007 met Djoser Junior door Mexico hebben gemaakt. Veel kijk- & leesplezier! Op pad Op pad met

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken.

Het toernooi wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Noord Veluwe, waarvoor wij deze sponsor hartelijk willen bedanken. Voorwoord Beste deelnemers, Hartelijk welkom op het Rabobank Jeugdselectie toernooi van de vv S.E.H.! Wij zijn blij om jullie te mogen begroeten voor de 33 e editie van dit toernooi. Ook dit jaar denken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018

de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 de Blauw-Wit Cup Donderdag 10 mei 2018 1 DEELNEMERS 2 Inhoudsopgave Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Blz. 10 Blz. 11 Blz. 12 Deelnemende clubs Inhoudsopgave Welkomstwoord Toernooi

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Deelnemen is belangrijker dan meedoen Hallo deelnemers en ouders / verzorgers, Voor de 18e keer in het bestaan van Sporting Krommenie wordt de voetbal 2 daagse georganiseerd. Om dit evenement goed te organiseren hebben wij steun nodig van

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Lionsclub Nederland, heel erg bedankt voor weer zo n fantastische ervaring! Esmée Otterloo.

Lionsclub Nederland, heel erg bedankt voor weer zo n fantastische ervaring! Esmée Otterloo. En ook dit jaar hoorde ik weer op mijn verjaardag naar welk land ik op uitwisseling zou gaan. Na een fantastisch avontuur in Canada (2010), zag ik er ook weer erg naar uit om naar Turkije te gaan :) Op

Nadere informatie

JO15 Paas TOERNOOI

JO15 Paas TOERNOOI JO15 Paas TOERNOOI 2019 1 Rotterdam, April 2019 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven.

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven. Oostenrijkreis 2013 Op zondag 21 april 2013 om 19:00 vertrokken 32 leerlingen uit 4H en 5V naar Schröcken, Oostenrijk. De busreis was erg gezellig, sommige leerlingen zijn nauwelijks aan slapen toegekomen.

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord pagina 3 2. Toernooireglement pagina 4 3. Plattegrond van sportpark RVVH pagina 6 4. Dankwoord pagina 7 5. Wedstrijd schema en standen pagina 8 6. Aantekeningen pagina 17 7.

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015.

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Na het geslaagde gastouderbezoek in 2013 zijn van 19 tot 22 maart j.l. weer een aantal gastouders/gezinnen naar Hongarije vertrokken om

Nadere informatie

Jeugdkamp Inside Out!

Jeugdkamp Inside Out! Jeugdkamp Inside Out! Maandag 25 juli 2011: Op 25 juli is het dan weer zover. Om kwart voor 7 s avonds arriveert de bus van de Jong Tours. We verwelkomen de jongeren met een hapje en een drankje en we

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont Werkbezoek aan Creative Studio of Irina Pushkareva in Minsk, Belarus (Wit-Rusland) 31 maart 4 april 2017 Hans Salemink, coördinator van Kazou en Nick Ruhe*) *) Nick is een van de vaste acteurs van de theatergroep

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Reisverslag Comeniusuitwisseling mavo Turkije 1 t/m 7 juni 2013

Reisverslag Comeniusuitwisseling mavo Turkije 1 t/m 7 juni 2013 Reisverslag Comeniusuitwisseling mavo Turkije 1 t/m 7 juni 2013 Zaterdag 1 juni Zaterdag 1juni was het eindelijk zo ver. We gingen naar Turkije. Bij de koffers inleveren was er wel wat gedoe met een ticket

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi.

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. 2 Beste sportvrienden, Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. Om 6 uur zijn de eerste leden van de toernooicommissie al hard bezig met het voorbereiden van een toernooidag. Ook de dag

Nadere informatie

Doelstelling gemist, toch trots!!!

Doelstelling gemist, toch trots!!! Jaarverslag A1 2014-2015 Doelstelling gemist, toch trots!!! Dit seizoen begonnen we zeer rommelig wat de aantallen betreft. Eerst 14 spelers op papier, daarna 15, toen 16 en uiteindelijk 15 A1-junioren.

Nadere informatie

VERSLAG TRAININGSKAMP RKZVC 1 TURKIJE 1 TOT 6 JANUARI

VERSLAG TRAININGSKAMP RKZVC 1 TURKIJE 1 TOT 6 JANUARI VERSLAG TRAININGSKAMP RKZVC 1 TURKIJE 1 TOT 6 JANUARI Financiering Al vanaf de zomer is de begeleiding bezig geweest om het mogelijk te maken dat de eerste selectie in de winter op trainingskamp kon gaan.

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur

zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen uur uur Gelukkig Nieuwjaar zaalvoetbaltoernooi zondag 4 januari 2015 Emergohal, Amstelveen 10.00 uur - 18.00 uur 1 Beste AFC ers! Allereerst heten wij jullie van harte welkom in de Emergohal bij het traditionele

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

WELKOM WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG TOERNOOI!! Beste deelnemers,

WELKOM WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG TOERNOOI!! Beste deelnemers, WELKOM Beste deelnemers, We willen jullie alvast van harte welkom heten op het Dick van Elst International Tournament 2019. Na het succes van een kleine editie twee jaar geleden, dit jaar een tweedaags

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009. Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000.

Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009. Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000. Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009 Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000. Roy, Yvonne, Nicole, Rob, Hanneke, Lilian, Jaap, Arie, Lissy, Irma, Rens, Ingrid, Gert, Gerrit en Sjaan

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Vrijdag 18 april 2014 - Vertrekdag 40 ste Paaskamp 2014.

Vrijdag 18 april 2014 - Vertrekdag 40 ste Paaskamp 2014. Vrijdag 18 april 2014 - Vertrekdag 40 ste Paaskamp 2014. Eindelijk was de dag aangebroken voor onze jongste leden. Het kamp was daar, vier dagen spel, plezier en vooral zo min mogelijk proberen te slapen.

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp

Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Nieuwsbrief Kamp 2017 (2) Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp Ermelo, 24 juli 2017. Beste allemaal, Vorige week zondag is kamp 2017 van start gegaan. ZONDAG De leiding stond al een tijdje op de oprit

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013 Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013 Na zeer geslaagde knufelvliegdagen in de voorbije jaren, stond bij Pampa Modelfighters ook in 2013 deze fantastische dag weer op het programma. Knuffelvliegen begint

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

LMO E-toernooi. 5 mei 2016

LMO E-toernooi. 5 mei 2016 Ab Louws LMO E-toernooi 5 mei 2016 L.M.O. E-pupillen jeugdtoernooi 2016 Rotterdam, april 2016 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooien voor E-pupillen!

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

Het huis van mijn gastgezin

Het huis van mijn gastgezin Camp Troll (Noorwegen) Oslo Gardermoen, de bestemming van mijn vlucht. Vanaf Schiphol is het ruim anderhalf uur vliegen, en het was best spannend als je voor het eerst in een vliegtuig zit, ook al was

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS DE REIS IS BEGONNEN Na maanden van voorbereiding, selecteren patiënten in de ziekenhuizen, vrijwilligers ronselen, bussen, hotelkamers en toegangskaarten regelen, was het gisteren weer zover, de 13e busreis

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Ouderavond JO9 11 juni 2019

Ouderavond JO9 11 juni 2019 Ouderavond JO9 11 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Nieuwe pupillenvoetbal Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Thomas Verhaar. Update

Thomas Verhaar. Update Update 28-01-2019 Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Thomas speelt sinds

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

Een spreekzeggelijke eruptie van Bourgondische geneugten Wartburgia on tour in Madrid

Een spreekzeggelijke eruptie van Bourgondische geneugten Wartburgia on tour in Madrid Een spreekzeggelijke eruptie van Bourgondische geneugten Wartburgia on tour in Madrid Donderdagmorgen 5 uur s ochtends, de benen zijn stram, de oogjes halfdicht. Over een paar uur zit ik in het vliegtuig

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Waar: VV Berkum. Wanneer: 16 juni Tijd: 08.15u-12.30u

Waar: VV Berkum. Wanneer: 16 juni Tijd: 08.15u-12.30u Waar: VV Berkum Wanneer: 16 juni 2018 Tijd: 08.15u-12.30u Beste pupillen en jullie ouders/verzorgers van VV Berkum, Het voetbalseizoen 2017/2018 is alweer bijna afgelopen. Voor VV Berkum sportief gezien

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

Inhoud: De Argo Pagina 1

Inhoud: De Argo Pagina 1 Week 2, 2012 45e jaargang http://usvhercules.nl/argo Van het hoofdbestuur Voor degenen die op nieuwjaarsdag niet aanwezig waren allereerst, namens het gehele hoofdbestuur, de beste wensen voor een fijn

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Comeniusbijeenkomst 5 t/m 8 december 2010 Schwaz, Oostenrijk Deelnemers: Maggie, Sonja en Harry

Comeniusbijeenkomst 5 t/m 8 december 2010 Schwaz, Oostenrijk Deelnemers: Maggie, Sonja en Harry Comeniusbijeenkomst 5 t/m 8 december 2010 Schwaz, Oostenrijk Deelnemers: Maggie, Sonja en Harry Aanwezige partnerscholen: Berlijn en Eisenberg (beiden Duitsland), Stein en natuurlijk Schwaz (Oostenrijk).

Nadere informatie

Uitwisselingsprogramma Engeland;

Uitwisselingsprogramma Engeland; VS. Uitwisselingsprogramma Engeland; Beste spelers en ouders, Bij deze krijgen jullie het programma van het jaarlijkse uitwisselingsprogramma met voetbalvereniging The Trimley Red Devils. Elk jaar zijn

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie