Trainingskampen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Trainingskampen 2014-2015"

Transcriptie

1 Trainingskampen Like us & Follow us!

2 Trainingskampen Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal 3 China 4 Spanje 6 Italië 7 Your Sport Events zorgt voor een compleet trainingskamp naar wens. U geeft aan wat voor wensen u heeft en wij verzorgen de locatie en de middelen die nodig zijn. Wij verzorgen en organiseren alles rondom uw trainings kamp conform uw verwachtingen. In deze brochure bieden wij een aantal standaard en zeer complete trainingskampen aan in diverse landen. U kunt de trainingskampen nog volledig naar wens aan laten passen. Voor vragen of meer informatie neemt u contact op via

3 Portugal Informatie Op zoek naar een trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen of een tussentijdse trainingsstage voor de tweede seizoenshelft in een warm land. Dan is deze trainingslocatie wel iets voor u. In Portugal biedt de Academico de Alcochete in Alcochete de gelegenheid om onder zeer goede omstandigheden u en uw team voor te bereiden op een goed seizoen. Alchochete is gelegen aan het strand op 35km gelegen van Lissabon. Naast de trainingen en oefenwedstrijden onder de Portugese zon is er ook voldoende tijd voor ontspanning zoals heerlijk relaxen aan het strand of het bezoeken van Lissabon en de stadions van de grote clubs in Portugal zoals Sporting Lissabon en Benfica. Voor uw trainingskamp is er van alles mogelijk. Wij kunnen voor u een trainingskamp volledig op maat en naar wens maken. Ook zijn er standaard trainingskampen mogelijk. Hieronder ziet u een voorbeeld van een standaard en zeer uitgebreide mogelijkheid voor een trainingskamp. 6 trainingen, 4 oefenwedstrijden bij gestaan door een plaatselijke trainer. 10 nachten o.b.v. all inclusief. (ontbijt, lunch, diner). Transfers vanaf het vliegveld hotel, naar wedstrijden enz. Uitjes naar bijvoorbeeld Lissabon, Sporting en Benfica stadion en shoppen. Mineraal water tijdens de wedstrijden en trainigen. Of meer informatie via:

4 China Informatie Een uniek trainingskamp in een volledig andere omgeving dan u gewend bent. China, het land wat zeer sterk in ontwikkeling is. Your Sport Events heeft nu vele mogelijkheden voor een onvergetelijk trainingskamp op de meeste bijzondere locaties in China. Uw team zal als nieuw terug komen en volledig klaar zijn voor het seizoen. Noord China is een trainingskamp paradijs tijdens de zomer periode. Dit deel is de fundering van de Chinese nationale teamsport trainingen. Beijing, de hoofdstad van China is het centrum van de Chinese sport organisaties. Zeer moderne accommodaties en goede faciliteiten verdeeld over 26 sportcentra. Zo zijn er trainingskampen mogelijk op de sportparken van Qinghuangdao en Shandong. Naast Noord China zijn er ook vele mogelijkheden in Zuid en West China om hier uw trainingskamp te beleggen. Ook hier voldoen de sportparken aan de meest moderne faciliteiten om onder de best mogelijke omstandiheden uw trainingskamp te beleggen. Zo kunt u naar Shanghai, Chengdu en Beijing. Wij hopen u te mogen verwelkomen op een van de vele mogelijkheden in China!! Shanghai-Parkview Hotel 4 star Century Park Het hotel ligt op 30 minuten rijden vanaf het Pudong internationale vliegveld. Het hotel heeft 209 kamers die aan alle comfort voldoen. Daarnaast biedt het hotel de mogelijkheid om gebruik te maken van een luxe Spa en Fitness Center. Het centrum van de stad biedt vele mogelijkheden zoals het Paul Andrea s masterpiece, het artistieke centrum van Shanghai. Daarnaast zijn er vele bars en restaurants waardoor u een onvergetelijk trainingskamp zult beleven. U zult uw trainingen afwerken op het Adidas Football Center van Century Park. Hier heerst een zeer mooie natuurlijke omgeving. Dit trainingscentrum is de basis voor vele professionele teams zoals het Nationale elftal van China en Manchester United. Het trainingscentrum heeft 1 veld wat volledig voldoet aan de FIFA standaarden en 3 kleinere trainingsvelden. Daarnaast biedt het sportpark de mogelijkheid om gebruik te maken van luxe kleedkamers. Een trainingskamp op dit zeer luxe sportpark in Shanghai biedt vele mogelijkheden. Zo kan er een volledig naar wens samengesteld trainingskamp worden gemaakt inclusief oefenwedstrijden tegen de locale teams. Hieronder bieden wij u een standaard trainingskamp wat van zeer hoge standaard is. Inclusief 7 nachten in 1 persoonskamer en/of 2 persoonskamers 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch, dinner) Elke dag kan de sportkleding gewassen worden Water tijdens de trainingen en wedstrijden Een eigen bus voor de stukken van het hotel naar het trainingscentrum en de wedstrijden Transfers van het vliegveld naar hotel en terug 2 trainingen per dag Verrijdbare goals 2 vriendschappelijke wedstrijden Of meer informatie via:

5 China Beijing Olympic Center Area Beijing Olympic center Area ligt in het district Chaoyang. Dit is op 25 kilometer van het Beijing International Airport. Dit gebied biedt de beste mogelijkheden voor uw trainingskamp met haar zeer goede faciliteiten en accommodaties. Verblijf in het World Brand Hotel en train in het Beijing Olympic Center Stadium. Uw team zal een onvergetelijk trainingskamp ervaren. Het Olympic Sports Centre is een multifunctioneel stadion in Beijing. Het stadion heeft een oppervlakte van m 2 en heeft een capaciteit van plaatsen. Wanneer u kiest voor een trainingskamp op deze locatie zult u volledig voorbereid zijn voor het seizoen. Een unieke ervaring. Een trainingskamp op dit zeer luxe sportpark in Beijing biedt vele mogelijkheden. Zo kan er een volledig naar wens samengesteld trainingskamp worden gemaakt inclusief oefenwedstrijden tegen de locale teams. Hieronder bieden wij u een standaard trainingskamp wat van zeer hoge standaard is. Inclusief 7 nachten in 1 persoonskamer en/of 2 persoonskamers 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch, dinner) Elke dag kan de sportkleding gewassen worden Water tijdens de trainingen en wedstrijden Een eigen bus voor de stukken van het hotel naar het trainingscentrum en de wedstrijden Transfers van het vliegveld naar hotel en terug 2 trainingen per dag Verrijdbare goals 2 vriendschappelijke wedstrijden

6 Spanje Barcelona trainingskampen Barcelona een stad waar iedereen weleens is geweest of zeker graag een keer naartoe wilt. Grote voetbalclubs die hier gevestigd zijn en tot de top van het voetbal behoren. Naast de grote clubs als FC Barcelona en RCD Espanyol zijn hier ook vele goed georganiseerde amateur clubs gevestigd. De combinatie van een wereldstad en sport biedt de uitgelezen mogelijkheid tot een mooie locatie om uw trainingskamp te beleggen. Uw trainingskamp kan plaats vinden op vele locaties in of rond Barcelona. Locaties dicht aan het strand met zeer goede velden waarop u dagelijks trainingssessies kan afwerken en het spelen van oefenwedstrijden tegen de locale teams. Of meer informatie via:

7 Italië Trainingskampen in Italië In Italië zijn er op vele verschillende locaties mogelijkheden om uw trainingskamp te beleggen. Zo is het mogelijk om te trainingen in de alpen, aan de kust en grote steden zoals Milaan en Rome. De trainingskampen zijn geheel op maat samen te stellen. Dat houdt in dat het programma volledig naar wens is tijdens uw verblijf. Zo kunt u trainingen en oefenwedstrijden combineren met een dagje uit of het bezoeken van een club. Naast een trainingskamp voor uzelf bestaat er ook de mogelijkheid om uw trainingskamp uit te breiden met professionele begeleiding van een top coach uit Italië. Ook kunt u 2 of 3 dagen trainen bij een club van de Pro Youth Academy van een professionele club zoals AC Milan Junior Camps of FC Inter Academy Trainings. Er zijn dus vele mogelijkheden om voor u een gepast trainingskamp in Italië te beleggen. Of meer informatie via:

8 Contactinformatie Contact informatie: Your Sport Events Bernard Zweersplein TW Schiedam Telefoonnummer: (+316) (+316) Website: Like us & Follow us! Uw trainingskamp gevonden? Vraag een vrijblijvende offerte op! Waarom Your Sport Events? Wij gaan verder dan alleen het ondersteunen van verenigingen bij hun sportevenementen. Wij ontzorgen u en uw organisatie. Met Your Sport Events kunt u erop vertrouwen dat het evenement goed georganiseerd wordt, zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij verzorgen uw totale evenement en zorgen ervoor dat het een succes wordt voor u en uw deelnemers! In deze brochure vindt u ons ruime pakket aan buitenlandse trainingskampen. Naast deze trainingskampen bieden wij u nog veel meer! Onze standaard diensten bestaan onder andere uit: (inter)nationale toernooien, trainingskampen in binnen- en buitenland en clinics. Wij zijn actief in meerdere sporten zoals voetbal, zaalvoetbal, basketbal, rugby en biketrail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zien u graag binnenkort bij één van onze evenementen! For Your Event!

Trainingskamp bij Olympisch centrum Papendal

Trainingskamp bij Olympisch centrum Papendal Trainingskamp bij Olympisch centrum Papendal Contact informatie: Your Sport Events Bernard Zweersplein 65 3122 TW Schiedam The Netherlands Telefoonnummer: (+316) 50 61 32 99 (+316) 81 31 39 13 Website:

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013 Coaching Education Trip Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United Hatfield, Londen 14 oktober 16 oktober 2013 1 Informatie bestemming ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Offerte Trainingskamp. Premiere Classe Breda, Nederland. Januari 2013

Offerte Trainingskamp. Premiere Classe Breda, Nederland. Januari 2013 Offerte Trainingskamp Januari 2013 Premiere Classe Breda, Nederland 1 Informatie bestemming - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 2 Offerte - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Duisburg, Duitsland. 17 19 maart 2014

Coaching Education Trip. Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Duisburg, Duitsland. 17 19 maart 2014 Coaching Education Trip Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 Duisburg, Duitsland 17 19 maart 2014 1 Informatie Duisburg hotel ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking Arsenal Soccer schools in Argolida het 8 e internationale jeugd voetbal toernooi de Atreus Cup. Daarnaast wordt het 7e Xenophanis Trophy in Amfissa

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

HOCKEY kampen LissaboN Winter 2013

HOCKEY kampen LissaboN Winter 2013 HOCKEY kampen LissaboN Winter 2013 Wie Zijn Wij Move Sports is een erkende Touroperator en een volledig bevoegd Sport Reis-en Evenementen Management Buro. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van

Nadere informatie

Voetbalkampen LissaboN Winter 2013

Voetbalkampen LissaboN Winter 2013 Voetbalkampen LissaboN Winter 2013 Wie Zijn Wij Move Sports is een erkende Touroperator en een volledig bevoegd Sport Reis-en Evenementen Management Buro. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van

Nadere informatie

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel voel de energie! Trainingskampen De velden en zalen met fitness en sauna zijn perfect voor trainingskampen. Vitesse De trainingsaccommodatie van Vitesse ligt schitterend en biedt alle faciliteiten. Hoofdkantoor

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

VOOR DE TEAMS VAN MORGEN

VOOR DE TEAMS VAN MORGEN VOOR DE TEAMS VAN MORGEN 4 TRAINEN EN VERGADEREN 6 TRAININGSCENTRUM 8 TEAMHOTEL INHOUD 10 VERGADERARRANGEMENTEN 12 KNVB CAMPUS CLINICS 14 TRAININGSKAMPEN 16 EVENEMENTEN 18 SPORTMEDISCH CENTRUM 20 KNVB

Nadere informatie

Brochure Internationale jeugdvoetbal toernooien 2016

Brochure Internationale jeugdvoetbal toernooien 2016 Brochure Internationale jeugdvoetbal toernooien 2016 www.winningmood.com 1 Inhoud Toernooien buitenland Pagina 2-4 MIC Cup, Spanje 22 maart tot en met 27 maart Pagina 5-8 Atreus Cup, Griekenland 3 tot

Nadere informatie

Voetbalreisgids VFL Wolfsburg

Voetbalreisgids VFL Wolfsburg Voetbalreisgids VFL Wolfsburg Ga voorbereid op reis naar VFL Wolfsburg en haal het maximale uit uw voetbalweekend! Informatie over VoetbalreizenXL, VFL Wolfsburg en de reis met praktische informatie. 0

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

SPV 81 selectie op trainingskamp in Spanje.

SPV 81 selectie op trainingskamp in Spanje. SPV 81 selectie op trainingskamp in Spanje. Polsbroek/Marbella, 11 t/m 14 januari. In de nacht van donderdag op vrijdag was het zover. Rond 03.00 verzamelden staf en spelers zich op het SPV complex om

Nadere informatie

INHOUD. Toernooien buitenland. 8e Atreus Cup, Griekenland. 7e Xenophanis Trophy, Griekenland. 1e Souroti Cup, Griekenland

INHOUD. Toernooien buitenland. 8e Atreus Cup, Griekenland. 7e Xenophanis Trophy, Griekenland. 1e Souroti Cup, Griekenland Toernooien buitenland INHOUD 8e Atreus Cup, Griekenland 27 tot en met 30 april 7e Xenophanis Trophy, Griekenland 14 tot en met 17 juni 1e Souroti Cup, Griekenland 5 tot en met 9 juli San Marino Cup, San

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN LOCATIE Centraal gelegen in Nederland. Schiphol Airport - 45 min. Soestduinen Het hotel ligt op 18,5 km afstand van het centrum van Utrecht. Amersfoort

Nadere informatie

Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen

Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen organiseert : Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen Gimisports Belgium bvba Wallebeekstraat 3C, 9800 Astene 0476 337362 / 0478/870845 gino@gimisports.be michael@gimisports.be www.gimisports.be

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Sportexperience. bij asvuvv,

Sportexperience. bij asvuvv, Sportexperience asv UVV bij asvuvv, de bedrijfsdagen van nu! Naast een algemene sportvereniging voor het hele gezin, kunnen ook organisaties voor hun sportieve prestaties bij ons terecht. Bedrijfsuitjes,

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen.

De stage staat open voor zowel recreatieve als competitieve tennissers vanaf 18 jaar. JP verzorgt de trainingen. Buitenlandse TENNIS STAGE 2016 Van zondag 10 17 april Komend jaar gaan we wederom naar Turkije. Vanwege het enorme succes vorig jaar verblijven we ook dit jaar weer in het Limak Arcadia ***** Golf & Resort

Nadere informatie

Holland Cup Almere Eerste editie 2009 19 april - 20 april 2014

Holland Cup Almere Eerste editie 2009 19 april - 20 april 2014 Holland Cup Almere Eerste editie 2009 19 april - 20 april 2014 Holland Cup Aantal teams: 116 Number of games: 5 Categorieën: E-junioren, D-junioren, D-junioren A-B, C-junioren, C-junioren A-B, B-junioren,

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten,

TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, TENNIS REISTURKIJE Beste tennisvrienden, kennissen, familieleden en sympathisanten, Voor de allereerst keer zal tennisschool Dirk de Vries voor jullie een buitenlandse tennisreis/tennisstage aanbieden.

Nadere informatie

Colofon. Dit is een publicatie van: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland NBSO Chengdu. Opgesteld door: Bertrille Snoeijer, NBSO Chengdu

Colofon. Dit is een publicatie van: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland NBSO Chengdu. Opgesteld door: Bertrille Snoeijer, NBSO Chengdu Colofon Dit is een publicatie van: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland NBSO Chengdu Opgesteld door: Bertrille Snoeijer, NBSO Chengdu Contactpersoon: NBSO Chengdu Chief Representative : Bertrille Snoeijer

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

INCLUSIEF WAT DOET BARCELONA SS ALS CLUB? Barcelona SS trainingspak Wedstrijdkleding ter beschikking door BSS. Toernooien en wedstrijden in Nederland

INCLUSIEF WAT DOET BARCELONA SS ALS CLUB? Barcelona SS trainingspak Wedstrijdkleding ter beschikking door BSS. Toernooien en wedstrijden in Nederland WAT DOET BARCELONA SS ALS CLUB? Als je lid wordt van Barcelona Soccer Schools in 2016/2017 ben je gegarandeerd van een totaalontwikkeling die past bij jouw ambitie als voetballer en hulp die jou een toekomstig

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJES 2017

TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJES 2017 TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJES 2017 WWW.BEACHSTADIUM.COM SUN, FUN & TEAMBUILDING AT THE HAGUE BEACH STADIUM The Hague Beach Stadium is het toneel van (inter)nationale topsport maar het is ook de ideale locatie

Nadere informatie

IAG Trainingsstages & Kampen

IAG Trainingsstages & Kampen IAG Trainingsstages & Kampen Op kamp in de grootste gymnastische accommodatie van de wereld Ruim 10.000 m2 vloeroppervlak 10 volledig ingerichte sporthallen voor: Turnen Dames, Turnen Heren, Röhnrad, Acrogym,

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai

Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Wordt opgeleid tot succesvol trader op een unieke locatie: Dubai Dubai is de afgelopen jaren van relatief onbekende stad ergens in het Midden-Oosten uitgegroeid tot de topbestemming van de jetset en het

Nadere informatie

ANNA VAN BUERENPLEIN ONG DEN HAAG

ANNA VAN BUERENPLEIN ONG DEN HAAG KANTOORRUIMTE 31.943 M2 (UNITS V.A. 50 M2) COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL KAART COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA

Nadere informatie

Beidahu. Vakantie in Beidahu in China voor een unieke wintersportervaring. China Jilin. Resort highlights

Beidahu. Vakantie in Beidahu in China voor een unieke wintersportervaring. China Jilin. Resort highlights Beidahu China Jilin Vakantie in Beidahu in China voor een unieke wintersportervaring Resort highlights Appreciate rime scenery on the Mountain top Explore the magical crystal world Savor the local hot

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

Surf vakanties in Portugal

Surf vakanties in Portugal Surf vakanties in Portugal Verlaten stranden, mooie golven, warm water, ongerepte natuur en een rijke cultuur. Portugal heeft veel te bieden, maar vooral haar ligging op de zuidwest punt van Europa maakt

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Voetbalreisgids Bayer Leverkusen

Voetbalreisgids Bayer Leverkusen Voetbalreisgids Bayer Leverkusen Ga voorbereid op reis naar Leverkusen en haal het maximale uit uw voetbalweekend! Informatie over VoetbalreizenXL, Bayer Leverkusen en de reis met praktische informatie.

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

Extra editie CV Wieringermeer Arsenal Elite FC Volendam

Extra editie CV Wieringermeer Arsenal Elite FC Volendam De Aftrap Extra editie CV Wieringermeer Arsenal Elite FC Volendam Sport travel & events Boek een sportreis bij Eurotravel Sports Spek je clubkas! Ga met ons op reis en verdien geld voor je eigen club!

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

VOLLEDIG GEWIJD AAN ALLE SPORTLIEFHEBBERS!

VOLLEDIG GEWIJD AAN ALLE SPORTLIEFHEBBERS! VOLLEDIG GEWIJD AAN ALLE SPORTLIEFHEBBERS! Incentives, seminaries, productvoorstellingen, sporttoernooien in een oase van groen MARTIN S RED verwelkomt een brede waaier aan evenementen en dit in een sportief

Nadere informatie

Matchmaking & Marktoriëntatie reis Agrofood & Toerisme naar Sichuan Province en Liyang, CHINA

Matchmaking & Marktoriëntatie reis Agrofood & Toerisme naar Sichuan Province en Liyang, CHINA Matchmaking & Marktoriëntatie reis Agrofood & Toerisme naar Sichuan Province en Liyang, CHINA De missie vindt plaats tussen 19 tot en met 26 oktober. Na de succesvolle missie van vorig jaar is besloten

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

David Lloyd Leisure Een nieuwe club in Edegem

David Lloyd Leisure Een nieuwe club in Edegem David Lloyd Leisure Een nieuwe club in Edegem David Lloyd Leisure Geschiedenis David Lloyd was één van de succesvolste Britse tennissers in de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw David Lloyd Leisure Geschiedenis

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

We Have a Dream. Internationaal Voetbaltoernooi. Over 18s: 13 t/m 15 juni / Youth: 11 t/m 15 juli

We Have a Dream. Internationaal Voetbaltoernooi. Over 18s: 13 t/m 15 juni / Youth: 11 t/m 15 juli We Have a Dream Internationaal Voetbaltoernooi Over 18s: 13 t/m 15 juni / Youth: 11 t/m 15 juli 2014 Welkom op de allereerste editie van de Amsterdam Peace Cup! De Amsterdam Peace Cup is een internationaal

Nadere informatie

Programma Business Club Manchester. WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015

Programma Business Club Manchester. WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015 PSV TRAVEL Programma Business Club Manchester WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015 Manchester Wie Manchester zegt, zegt voetbal. Niet verwonderlijk met twee grote voetbalclubs.

Nadere informatie

The Bilderberg International Goalkeeping Conference 2015. 10% korting voor VVON leden

The Bilderberg International Goalkeeping Conference 2015. 10% korting voor VVON leden The Bilderberg International Goalkeeping Conference 2015 10% korting voor VVON leden Na het grote succes van de afgelopen 3 jaren, wordt het 4 e internationale keeperscongres dit jaar wederom in november

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016

Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 Lommel United jeugdopleiding Partnership-Mogelijkheden 2015-2016 'onze jeugd, onze trots, uw opportuniteit' Opleiden is investeren in de toekomst! Investeren in talent en mensen. Hen de kansen bieden om

Nadere informatie

WK 2018 Rope skipping 24/7-2/8 Shanghai, China. Contact WK Competitiehal en hotels

WK 2018 Rope skipping 24/7-2/8 Shanghai, China. Contact WK Competitiehal en hotels WK 2018 Rope skipping 24/7-2/8 Shanghai, China Infodocument - Update 19/02/2018 Contact WK 2018 1 contactadres: ropeskipping@gymfed.be Competitiehal en hotels Competitiehal: The Gymnasium of Shanghai University

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden!

Jean-Pierre zal dit jaar hulp krijgen van Merlijn om de trainingen in goede banen te leiden! Buitenlandse TENNIS STAGE 2017 Van woensdag 19 26 april Komend jaar gaan we naar Djerba. Ons nieuwe hotel is het IBEROSTAR MEHARI DJERBA ****. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2016 met uitgebreide

Nadere informatie

Thomas Verhaar. Update

Thomas Verhaar. Update Update 28-01-2019 Met veel trots stelt V.O.C. de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Thomas speelt sinds

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw 2015

Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw 2015 Kerst en Oud & Nieuw Graag nodigen wij u uit om de feestdagen in Grand Hotel Karel V te vieren! Met veel warmte presenteren wij onze winterse arrangementen. Dompel uzelf met vrienden

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS IERLAND 2016

NASCHOLINGSREIS IERLAND 2016 NASCHOLINGSREIS IERLAND 2016 9 juni 12 juni Alles is Liefde.. voor Paro! Na zeven keer kunnen we inmiddels wel zeggen dat het een traditie is om begin juni een nascholing te organiseren in Ierland. Een

Nadere informatie

Techniektrainingen en voetbalstages voor jonge voetballertjes!

Techniektrainingen en voetbalstages voor jonge voetballertjes! Al meer dan 5 jaar dé referentie in de streek! Techniektrainingen en voetbalstages voor jonge voetballertjes! Word jij later ook een Rode Duivel? Kom bij ons aan je techniek schaven en word een complete

Nadere informatie

VERSLAG TRAININGSKAMP RKZVC 1 TURKIJE 1 TOT 6 JANUARI

VERSLAG TRAININGSKAMP RKZVC 1 TURKIJE 1 TOT 6 JANUARI VERSLAG TRAININGSKAMP RKZVC 1 TURKIJE 1 TOT 6 JANUARI Financiering Al vanaf de zomer is de begeleiding bezig geweest om het mogelijk te maken dat de eerste selectie in de winter op trainingskamp kon gaan.

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

1st International KeeperzCamp

1st International KeeperzCamp 1st International KeeperzCamp Benicàssim (Valencia), Spanje. 25 februari t/m 1 maart 2017 - Verblijf in 4* hotel in Benicàssim - Dagelijks (techniek)training(en) / fun & skillz activiteiten - Exclusieve

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie