Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 11 maart Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 11 maart 2016. Beste ouders,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 11 maart 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Zondag 13 maart is Elke Iepsma uit groep 4 jarig! Elke wordt dan 8 jaar. Luna de Lange uit groep 2 is 16 maart jarig! Luna wordt dan 6 jaar. Op donderdag 17 maart zijn er twee jarige: Sophie Schwab uit groep 2, zij wordt dan 6 jaar en Jasmijn Sweere uit groep 1, zij wordt dan 5 jaar. Van harte gefeliciteerd allemaal en een fijne verjaardag! Agenda Open dag e rapport mee minutengesprekken minutengesprekken Witte Donderdagviering Goede vrijdag, alle leerlingen vrij e paasdag, alle leerlingen vrij Open dag Op woensdag 16 maart hebben alle scholen in de Noordoostpolder weer een open dag. Ouders van kinderen die in de loop van het nieuwe schooljaar 4 jaar worden zijn dan van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Ook als u onze school al goed kent omdat uw oudere kind(eren) onze school al bezoekt/bezoeken willen wij vragen om in deze periode uw peuter op te geven. Voor ons is het belangrijk tijdig te weten op hoeveel kinderen wij mogen ontvangen. We kunnen daar namelijk bij het maken van de groepsverdeling dan meteen rekening mee houden. Mocht u een gezin kennen in ons dorp (en omstreken) met jonge kinderen, wilt u hen dan attenderen op deze open dag? De open dag is van s morgens 9.00 uur uur en s avonds van uur uur. Palmpasen Ook dit jaar worden er, de komende week, weer Palmpasen stokken gemaakt. Veel ouders zijn hier al druk mee geweest om alles voor te bereiden. Maandag- en vrijdagmorgen gaan de kinderen op school hieraan werken. We willen graag dat alle kinderen een Palmpasen stok meenemen met hun naam erop. Voor de rest zorgen wij. De stok moet met 2 latjes een kruis vormen.

2 Ongeveer 60 bij 35 cm en een spijker bovenaan om het broodje aan vast te maken. Vrijdag, 18 maart wordt de stok mee naar huis genomen. De kinderen van groep 7 en 8 zullen een stok voor de Markehof bewoners maken. Viering Palmpasen Zaterdagavond is er om uur in de kerk van Marknesse een kinderwoord dienst, hierbij willen we iedereen van harte uitnodigen. Deze viering staat in het teken van Palmpasen. De kinderen krijgen in de viering de gelegenheid om in processie te lopen met de eigengemaakte Palmpasenstok. Alle kinderen zijn hiervoor uitgenodigd en mogen in processie door de kerk lopen. Ze nemen hun Palmpasen stok zelf mee naar de kerk en worden daar opgevangen. Na het rondlopen mogen ze even bij de ouders zitten en worden na ongeveer een kwartier opgeroepen om in het kerkzaaltje een eigen programma te volgen. Tijdens de viering zal er ook een kinderwoorddienst plaatsvinden en zullen de kinderen van groep 4 die 1 e communie gaan doen zich voorstellen. We hopen zo veel mogelijk kinderen in de kerk te zien! Bijlage Als bijlage bij de Marinfo vindt u een aankondiging van de Buitendag van Staatsbosbeheer op 2 e paasdag. Rapport Volgende week vrijdag ontvangen de leerlingen hun 2 e rapport. U ontvangt dan ook het gespreksrooster. Boomfeestdag Deze woensdag (16 maart) gaan de kinderen van groep 6 en 7 naar het bos ter eren van de Boomfeestdag. De wethouder opent de Boomfeestdag en plant de eerste boom. Aansluitend gaan de kinderen een educatieve wandelroute met opdrachten in het bos volgen en zullen ze zelf bomen planten. De leerlingen en begeleiders worden met bussen opgehaald en teruggebracht. De bus zal om 8.35 vertrekken. Zorg dat je op tijd bent! Indien kinderen later zijn, kunnen zij niet mee en zullen bij een andere klas gevoegd worden. Er wordt verzocht dat de leerlingen laarzen dragen. Om de bus en de school schoon te houden, is het zeer gewenst dat de leerlingen schoenen in een plastictas meenemen voor de terugreis. De laarzen kunnen dan in de plastic tas terug. Wij hopen op een prachtige zonnige dag, maar indien het regenachtig weer is, is regenkleding misschien handig. Op de boomfeestdaglocatie is namelijk geen beschutting tegen wind en regen. Schooltuin In het najaar hebben we met de kinderen allemaal bolletjes geplant. Er komen er al heel veel op. Het is echt een fleurig gezicht.

3 Aanstaande zaterdag Oud papier!! Beste ouders, Graag zie ik u bij de container aan de oude weg tegenover Verwer om 9:00 uur. Voor vragen kunt u mij mailen, bellen of aanspreken op het schoolplein. Kunt u niet, dan bent u zelf verantwoordelijk voor een vervanger!! Heeft u geruild met een andere ouder zou u dat aan mij door willen geven, dan kan ik dat in mijn ouderschema aanpassen. Groet, Susanne Elswijk (Moeder van Toon en Guusje) e.elswijk@home.nl maart 2016 (dorp (3)) 11 juni 2016 (buitenwegen 10 september (dorp (4)) (4)) Sanne Zomerman David Oldenburg Brooke Huizinga Roos Vereecken Mees van Bentem Renske Rietkerk Milan Vreeke Djoey Fernandez Lopez Hester Polman Fleur van Dijk Elke Iepsma Noor Bakker Tarah de Bruijn Bas Wolters Jesse de Vries Roos Veenstra Twan Geelhoed Meike Meerema Quinty van Mierlo Lars van de Schelde Keano Thole Esme Vroegop Manon Buitenman Tipp de lange Donny Heininga Groep 1 en 2 Deze week hebben we voor het laatst gewerkt over de dierentuin. Fantastisch om te zien hoe de kinderen in hun rol in de dierentuin aan het werk waren. Ze kunnen zelf rondleidingen geven. De kinderen hebben deze week een giraf gemaakt voor in het plakboek. Daarnaast hebben ze een rekenspel uit de kast gedaan. De kinderen van groep 2 hebben de verschillende letters die tot nu toe aan bod zijn geweest herhaald. Volgende week hangen er 3 klinkers in de letterkast, de a-, de o- en de e-. Kinderen mogen spullen meenemen die met deze klanken beginnen. Wilt u er hierbij aan denken dat het om de korte klanken gaat, bijvoorbeeld de e- van emmer en niet van eend. Dit is belangrijk voor het leesproces. We bieden de komende week deze klinkers aan, zodat de kinderen ook woordjes kunnen gaan maken met de aangeboden letters. Volgende week zullen we ook starten met een nieuw thema, dit zal gaan over de lente en Pasen. Wij missen nog een aantal rapporten, afgelopen dinsdag hebben de kinderen van wie we het rapport nog niet hebben al een briefje meegehad. Wilt u het rapport zo spoedig mogelijk inleveren! Nog even een leuke uitspraak over het maken van speelafspraken die bij de tijd van nu past: We hebben gewoon even met elkaar geappt. Fijn weekend allemaal! Willen alle kinderen volgende week een Palmpaasstok meenemen? Op vrijdagochtend 18 maart gaan we deze stokken versieren. Wie kan ons hierbij helpen?

4 Groep 3 Maandag zijn we gestart met een uitgebreide vertelkring. Iedereen had wel iets over de vakantie te vertellen. Fijn om te horen dat iedereen er zo van had genoten. Iedereen komt nu ook op tijd binnen in de klas. We kunnen gelijk starten. Maandagmiddag hebben we het werken over de plattegronden afgerond. De maandbeloning was een keertje extra knutselen. We hebben daarvoor lego, duplo en blokken gebruikt. Hiermee konden we in groepjes de plattegronden nabouwen van huizen, tuinen en schuren. Met veilig leren lezen hebben we kern 8 afgerond. De woorden om te oefenen krijgen de kinderen vandaag weer mee naar huis. Volgende week gaan we kijken of we ongeveer 40 woorden in 1 minuut kunnen lezen. Volgende week donderdagmiddag gaan we de Palmpasenstokken maken. Wie van de ouders vindt het leuk om daarbij te helpen? U kunt dat doorgeven aan de leerkracht. Groep 4 Fijn om iedereen weer te zien na de vakantie. Een flink aantal bruine gezichten in de klas die heerlijk hebben genoten van een zon of ski vakantie. Voor de vakantie hebben wij de maandbeloning behaald. Dat was op de ramen schilderen. Het is een vrolijk resultaat geworden. Maandag hebben we ook een filmpje van het vastenproject bekeken. Daar zagen we hoe de kinderen in Afrika leven. We zagen dat die kinderen een veel zwaarder leven hebben dan wij en dat het geld van het vastenproject daar echt goed terecht gaat komen. Dinsdag hadden wij de brandweer in de klas. Zij vertelde ons wat wij kunnen doen als er brand is en wat je kan doen om brand te voorkomen. De kinderen hebben heel aandachtig geluisterd en ik verwacht dat ze er ook veel van hebben geleerd. Met wereldoriëntatie zijn we met een nieuw onderwerp begonnen. Meester had in de

5 vakantie namelijk Joris ontmoet en hij bedenkt allemaal trucs. Wij zijn deze week bezig geweest om Joris te maken en zijn gezin, vrienden, zijn kamer en de doos vol met trucs. Maart is een maand waar veel kinderen jarig zijn bij ons in de klas. Deze week hebben we namelijk drie verjaardagen gevierd. Van Twan, Guusje en Djoey. Komende zondag is Elke jarig. Volgende week gaan we Palmpasen stokken versieren. Daarom willen we dat elk kind een Palmpasen stok mee naar school neemt. Zodat wij daar donderdag mee aan het werk kunnen. Groep 5 en 6 Omdat verhaalsommen soms nog erg lastig zijn besteden wij hier sinds kort extra aandacht aan in de klas. Wanneer de pauze voorbij is komen we in de klas. Op het bord staan dan twee verhaaltjessommen die we meteen in ons kladschrift moeten maken. Bij het maken van de verhaalsommen stellen we ons altijd een paar vragen: Wat willen ze weten? Wat weten we al? Welke som moet ik daarbij maken? Hoe reken ik de som uit? Check: klopt mijn antwoord met het verhaal? Deze sommen kunnen de kinderen uiteraard ook thuis oefenen via: Aankomende week is er de boomplantdag. Groep 6 gaat hier samen met groep 7 heen. Lees het stukje hierover goed door. Let op: neem laarzen mee en zorg dat je op tijd op school bent (8.35)!! Groep 5 krijgt op dat moment les, samen met groep 8. In de komende periode zullen er door een beeldcoach uit het expertisecentrum van AVES, in het kader van professionalisering, video-opnamen gemaakt worden in de klas. Deze beelden stellen de leerkracht en begeleider in staat de onderwijsleersituatie te bekijken en waar nodig te verbeteren. Deze beelden zullen niet openbaar worden gemaakt. In geval van vragen of bezwaar kunt u contact opnemen met de directeur Dick Bakker. Groep 7 en 8 Oh, wat is het mooi geworden. Ik had niet gedacht dat het zo leuk zou zijn! Uitspraken die we hoorden toen we elkaar onze prachtige kunstwerken van karton presenteerden. We hebben ze tentoon gesteld bij de ingang van onze klas! Komt u gerust een kijkje nemen. We zijn er trots op en daarom hebben we er foto s van op de website gezet. De aanmeldformulieren voor voortgezet onderwijs zijn allemaal de deur uit. Dat is fijn! De kinderen van groep 7 mogen volgende week woensdag meedoen aan de Boomfeestdag. Zij moeten wel extra vroeg vertrekken! Er staat een apart stukje over deze dag die ze samen met groep 6 beleven in deze Marinfo. De kinderen van groep 5 en groep 8 zullen de dag samen met juf Monique op school zijn. Meester Mathijs leerde ons maandag over Oostenrijk. Dit is het nieuwe land dat we voor topografie moeten leren. Veel kinderen kennen al veel over het land vanwege de vakanties die ze daar waren. Er was dus veel over te vertellen. Tot slot vertellen we nog dat we volgende week vrijdag een gastles over slim omgaan met geld zullen krijgen in het kader van de Week van het Geld.

6

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 26 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 26 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 26 februari 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Zondag 28 februari is Romy Temmink jarig uit groep 8! Romy wordt dan 12 jaar. Noor Bakker uit groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 8 januari 2016. Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 8 januari 2016. Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 januari 2016 Beste ouders, De kerstvakantie is weer voorbij en ik hoop dat iedereen een fijne tijd heeft gehad. We kijken weer vooruit naar

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 23 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Vakantie De komende 2 weken is het meivakantie. We hopen dat iedereen heel veel plezier heeft!

Vakantie De komende 2 weken is het meivakantie. We hopen dat iedereen heel veel plezier heeft! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 mei 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Op koningsdag waren er wel vier kinderen jarig! Bas van Dijk uit groep 5. Bas is 9 jaar geworden. Fabienne

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 4 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Nieke Brouwer uit groep 8 is 5 september jarig. Nieke wordt dan 11 jaar! Maud van Bentem uit groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject

Project golfkarton. Grote rekendag. Agenda. 11 mrt Afgelopen maandag is het schoolproject Agenda 16 mrt. Start lentekriebels groep 7 en 8 18 mrt. Open dag voor nieuwe ouders 19 mrt. Kangoeroewedstrijd gr.4- gr.8 23 mrt. Palmpaasstokken voorbereiding 25 mrt. Grote rekendag 29 mrt. Palmpasen

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 14 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 14 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 14 juli 2017 Beste ouder, Nog één week en dan is het zomervakantie. De laatste schoolweek is altijd weer een bijzondere week. Woensdagavond 19

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 6 november 2015 Beste ouders, Schoolontbijt voor alle groepen Op vrijdagochtend 13 november doen we mee aan het nationaal schoolontbijt. Dit

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 17 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 17 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 17 november 2017 Beste ouders, Het lijkt erop dat de e-mail weer goed functioneert. De nieuwsbrief versturen we deze week alleen via de e-mail.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 7 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 7 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 7 september 2018 Beste ouders, Afgelopen maandag zijn we weer gestart na 6 weken vakantie. We zijn blij dat heel veel kinderen hebben genoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Palmpasenstok Donderdag en vandaag hebben onze leerlingen een Palmpasenstok gemaakt. De symbolische schikking heeft de volgende betekenis.

Palmpasenstok Donderdag en vandaag hebben onze leerlingen een Palmpasenstok gemaakt. De symbolische schikking heeft de volgende betekenis. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 18 maart 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Maandag 21 maart is Marel Mulders uit groep 5 jarig! Marel wordt dan 8 jaar. Sam de Boer uit groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vandaag zijn de Koningsspelen. Een vrolijke en sportieve dag die we dit jaar met alle leerlingen in Marknesse vieren. Op het moment van

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar Juf Geeske In de week van 12 november zal juf Geeske worden geopereerd aan haar kruisbanden. Door deze operatie zal zij een aantal weken niet op school kunnen zijn. Zodra bekend is hoe de vervanging geregeld

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

We zijn gestart met een aantal nieuwe teamleden. Welkom juf Paulien. Juf Paulien staat op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag voor groep 3-4.

We zijn gestart met een aantal nieuwe teamleden. Welkom juf Paulien. Juf Paulien staat op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag voor groep 3-4. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 2 september 2016 Beste ouders, Zes weken vakantie! Wat leek het een lange periode. Maar de tijd is omgevlogen! Deze zin hebben we deze week veel

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

PROGRAMMA voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig Hartkerk te Heerhugowaard De Noord

PROGRAMMA voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig Hartkerk te Heerhugowaard De Noord PROGRAMMA 2019-2020 voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig Hartkerk te Heerhugowaard De Noord 1 PROGRAMMA 2019 2020 voor de samenwerking tussen de Sint Josephschool en de Heilig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Info maart 2017 IN DEZE INFO Agenda PAGINA 2 projectweek VANAF PAGINA 3 nieuws uit de groepen 12 en 13 maart contactavonden Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Ik hoop dat u een fijne vakantie heeft

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie