Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 6 november Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 6 november 2015 Beste ouders, Schoolontbijt voor alle groepen Op vrijdagochtend 13 november doen we mee aan het nationaal schoolontbijt. Dit betekent dat er in alle groep om 8.45 uur gestart wordt met een heerlijk en verantwoord ontbijt. De kinderen hoeven daarom thuis niet te eten, dit doen wij samen in de klas. Iedereen moet wel zorgen voor zijn eigen BORD, BEKER en BESTEK (mes en vork). We gaan er van uit dat we een heerlijke start van de dag zullen beleven. In de bijlage zit nog een ouderbrief vanuit de organisatie Nationaal Schoolontbijt. Schooltuin Afgelopen week is er weer verder gewerkt in de schooltuin. Aan de straatkant is de nieuwe beplanting er in gezet, de heg vervangen, gras gezaaid en de groepen 1, 2, 3 en 4 hebben bolletjes geplant. Het hele aanzicht van de school is er door veranderd. In het voorjaar zal het er vast heel mooi uit gaan zien. Ook in het andere deel van de tuin wordt er druk gewerkt, hier is o.a. de natte plek verder afgemaakt. Hierin staan waterplanten en we hopen er met de kinderen allemaal kleine beestje te kunnen zoeken in het voorjaar. Verschillende ouders hebben o.a. bollen gegeven voor het planten. Heel hartelijk bedankt hiervoor.

2 Medezeggenschapsraad De medezeggenschapsraad (MR) is een raad uit ouders en personeel van een school. Zij heeft tot taak de directie te adviseren over of in te stemmen met het voorgenomen beleid. De MR van onze school bestaat uit: DE TEAMGELEDING: Afien Wijnands (voorzitter) en Hennie Hellendoorn (secretaris) DE OUDERGELEDING: Barbra Vereecken en Eddy Elswijk De MR vergadert zes keer per jaar. Donderdag 12 november is de volgende vergadering van dit schooljaar. Deze vergaderingen zijn openbaar en worden op school gehouden. Als U een vergadering een keer wilt bezoeken, kunt U dat aangeven bij een van de MR leden. Hieronder volgt de agenda voor a.s. donderdag: Agenda MR vergadering Datum: 12 november uur Opening Zijn er nog punten die toegevoegd moeten worden op de agenda? uur Notulen vorige vergadering ( ) + besluitenlijst De notulen inmiddels vastgesteld. Waren er nog vragen, actiepunten n.a.v. deze notulen? uur Binnengekomen post uur Mededelingen vanuit directie / team Ondersteuningsdocument Jaarplan Begroting Techniek uur Mededelingen (G)MR Evalueren ouderavond Rapportgesprekken 16 en 17 november 2015 Schooltijden uur Rondvraag uur Sluiting Spaaractie Aves Tijdens het schoolfeest van september zijn wij als school bezig geweest om geld in te zamelen. Twee rondes van het rad van fortuin gingen naar het goede doel van stichting Aves. Tijdens deze mooie zondag is er al 385 euro opgehaald voor het goede doel. En fantastisch bedrag, maar dit bedrag gaat waarschijnlijk nog groter worden. Alle kinderen hebben namelijk een wereldbol mee naar huis gekregen om te sparen voor het goede doel. Dit geld willen wij graag volgende week weer op school hebben. Nog even voor de duidelijkheid, de wereldbollen mogen de kinderen houden, maar de inhoud willen wij graag op school hebben. De inhoud van de spaarwereldbollen mogen bij de leerkrachten worden ingeleverd. Veel succes nog met alle klusjes die de kinderen gaan doen dit weekend om nog geld in te zamelen! Op staat beschreven wat de doelen zijn.

3 Scholencross Morgen zaterdag 7 november is de tweede scholencross. Deze begint om 14:30 uur. Opgeven hiervoor is niet meer mogelijk. Alle deelnemers namens onze school, veel plezier en succes! Gezocht boekenpret ouder Voor de vrijdagochtend zijn wij opzoek naar een ouder uit groep 1 en 2, die het leuk vind om te helpen bij de boekenpret. Aanmelden kan bij de leerkracht. Gym groep 3 en 4 Vanaf het begin van dit jaar gymmen groep 3 en 4 samen. Dat is een groep van 36 kinderen. Dat is een hele grote groep. Hierdoor kunnen wij niet alle kinderen even goed begeleiden. Ook is de gymzaal erg vol met 36 kinderen. Het is niet mogelijk om één spel te spelen met de hele groep en dat is juist zo leuk als afsluiting. Daarom is er overleg geweest met de gemeente over de mogelijkheid om extra gym uren te krijgen, zodat wij de groepen kunnen splitsen. Die uren zijn er! Daar zijn wij heel blij mee. De extra gym uren zijn gevonden op dinsdagochtend. Groep 4 gaat vanaf nu op dinsdagochtend gymmen. Van 8:45 10:15 uur. Groep 3 blijft op de dinsdagmiddag van 13:45-15:15 uur. De gym dag blijft dus hetzelfde alleen het tijdstip is anders voor groep 4. De kinderen nemen dus nog steeds de gymkleren mee naar school op dinsdag. Groep 1 en 2 Deze week hebben wij allemaal hard gewerkt om een mooie lampion te maken. Het is een paddenstoel geworden, hierdoor past de lampion ook bij ons thema rondom de kabouters. Daarnaast hebben de kinderen een boom opgevuld met papier dat ze eerst zelf hebben gescheurd. We hebben deze week ook gesproken over het (herfst)weer. Wel mooi dat juist deze week mist, zon, bewolking en regen was. Jasmijn heeft deze week verteld over zichzelf, zij had de ikke-tas mee gehad. Ze heeft maandag ook haar zusje Linde laten zien aan ons. Wat een lief baby tje! Afgelopen woensdag heeft Youri getrakteerd, omdat zijn broertje Tijn was geboren. Woensdag hebben de kinderen ook bloembollen mogen planten in de tuin van de school. Wat wordt de tuin mooi! We hebben met zijn allen op de boomstammen gezeten en verschillende herfstliedjes gezongen. Er lagen ook veel bladeren en dat maakte het nog mooier. Meester Mathijs was deze week de hele week aanwezig en heeft ook verschillende activiteiten met de kinderen gedaan, zoals een paraplu gevouwen. Volgende week werken wij verder aan het thema kabouters. Woensdag 11 november besteden we natuurlijk aandacht aan de lampion. We lopen dan met zijn allen naar juf Mery en gaan dan zingen om alvast te oefenen. De kinderen krijgen om uur de lampion mee naar huis. De lampionstokjes mogen thuis blijven! Deze hebben wij niet nodig bij de optocht. Op vrijdag 13 november kunnen we s morgens eerst genieten van een heerlijk schoolontbijt. Om uur gaan we die ochtend richting het bos. De ouders die zich hebben opgegeven om te rijden mogen om 9.45 uur op school zijn. Willen de kinderen denken aan laarzen en een stoelverhoger? Als we terugkomen uit het bos (ca uur) krijgen de kinderen hun eerste rapport van dit schooljaar mee naar huis.

4 Groep 3 We hebben een gezellige week gehad, waarin hard is gewerkt. Vanaf de herfstvakantie zitten we in groepjes in de klas. Maandag zijn we gestart met taakspel. De groepjes waarin we zitten zijn de teams. Bij taakspel staan drie regels centraal waar we die les extra op gaan letten, bijv. steek je vinger op als je iets wilt vragen of zeggen, zit goed op je stoel, let op je eigen werk. Aan het begin krijgen we per groepje een stapeltje kaartjes. Het is de bedoeling dat we de kaartjes houden zodat we een beloning kunnen verdienen. We spelen het spel 15 minuten. Het ging supergoed. Vorige week is er door een misverstand het diploma van Veilig en Vlot niet meegegeven naar huis. De kinderen krijgen het vandaag mee. Groep 4 Sinds deze week hebben wij een nieuw persoon in de klas. Omi zit achterin de klas. Zij heeft haar eigen kamertje achterin de klas. Kinderen hebben spullen gemaakt en meegenomen voor Omi. Zo hebben wij allemaal familiefoto s gemaakt, van al haar kinderen en kleinkinderen. Ook hebben wij de stamboom gemaakt van haar familie. De kinderen hebben allemaal een blad meegekregen waar zij een stamboom van hun familie op gaan maken. We hebben al een aantal stambomen terug gekregen in de klas. De rest verwachten wij komende maandag weer in de klas. Met spelling werken wij deze week over de spellingsregel van oor, -eer, -eur. Dus woorden als spoor, peer en scheur. Als wij deze woorden goed hakken kan je deze woorden ook goed schrijven. Met rekenen werken wij deze week met grote plus en minsommen die de kinderen moeten uitrekenen met een getallenlijn in hun uitrekenschrift. Woensdag mochten wij ook helpen met het mooi maken van de schooltuin. Wij gingen helpen met bollen planten. Zodat er in het voorjaar veel mooie bloemen gaan bloeien. Ook zijn wij erg trots op de moeder van Milan de Jonge. Zij heeft de marathon van New York gelopen voor het goede doel! Heel goed gedaan. Milan kwam donderdag ook op school met een trui uit New York. Volgende week is Denise de Coole kikker van de week. Volgende week vrijdag is het schoolontbijt op school en dan krijgen de kinderen ook hun rapport mee naar huis. Vrijdag 20 november vieren juf en meester hun verjaardag in de klas.

5 Groep 5 en 6 Komende week is het alweer 11 november. We zijn deze week dus begonnen met het maken van de lampionnen. Ze zijn ontzettend leuk geworden! Maar het blijft nog even een verrassing! De kinderen van groep 6 hebben met topografie de provincie Groningen mee naar huis gekregen om te leren. Donderdag 19 november hebben de kinderen de toets, dus goed leren!! In de klas zijn we ook druk bezig met het leren van de tafels. Elke week staat één tafel centraal. Elke dag zeggen we deze tafel op. Daarnaast doen we korte oefeningen om ze zo goed mogelijk te kunnen onthouden. Deze week hebben we de tafel van 3 gehad. Volgende week doen we de tafel van 4. Met WO hebben we het over de tijd van de ontdekkers en hervormers. Deze week hebben de kinderen in de klas hun presentatie mogen maken. Aankomende week moeten ze deze presenteren. De kinderen hebben hun eigen presentatie mee naar huis, zodat ze hun eigen onderdeel nog kunnen oefenen. Misschien kunnen de kinderen hun eigen onderdeel ook thuis presenteren. Groep 7 en 8 We hebben prachtige uitvindingen gemaakt. Allemaal in het kader van ons verhalend ontwerp. We willen u graag kennis laten maken met onze Uitvinder Henk Anders, beroemde en minder beroemde uitvindingen en onze eigen uitvindingen! We presenteren dit op vrijdag 13 november om uur! U bent van harte welkom! We zijn dinsdag weer druk geweest om onze lampions klaar te krijgen. Het worden mooie Chinese/ Japanse exemplaren. In beide groepen zijn we druk geweest met vermenigvuldigen en delen. Sommen als 12,56 x 42 of 56 x78. Sommen als 1563: 3, 504: 14 of 1564: 4. En. Zomaar in een gekke bui verzonnen we een weddenschap met juf Monique. Zo trok iedereen die mee wilde doen zijn broek omhoog tot de knieën en donderdag gingen we in sportkleding naar school. Het geeft een leuke groepssfeer. Vandaag hadden we twee verschillende schoenen aan! Juf Manouk loopt al de hele week stage bij ons en ze geeft al veel les. We vinden het leuk als zij er is. Donderdag 12 november moet het SOVA-huiswerk ingeleverd zijn op school!! En tot slot, maandag a.s. is er de Topografietoets van Spanje en Portugal! Succes nog even met leren.

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Wij als commissie wensen U en U kinderen veel loopplezier

Wij als commissie wensen U en U kinderen veel loopplezier Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 10 april 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Lars van de Schelde, Fleur van Dijk en Huub Rietkerk zijn afgelopen week jarig geweest! Alsnog gefeliciteerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 25 september 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Zaterdag 26 september is Bloem de Boer uit groep 4 jarig. Bloem wordt dan 7 jaar! Lotte Riesewijk

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 21 augustus Beste ouders, Gefeliciteerd Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 augustus 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Vandaag 21 augustus is Sven van de Schelde uit groep 2 jarig! Sven is 5 jaar geworden. Bjarne van

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 14 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 14 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 14 juli 2017 Beste ouder, Nog één week en dan is het zomervakantie. De laatste schoolweek is altijd weer een bijzondere week. Woensdagavond 19

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 oktober 2015

Datum: donderdag 8 oktober 2015 Datum: donderdag 8 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Studiedag: morgen hebben alle kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. We wensen jullie een lekker lang weekend toe! Kalender:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee.

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7-8 Uitleg rots en Presentatie. door Monique Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee Koffie/ thee. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 september 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Uit groep 5 zijn op 26 september Bloem de Boer jarig, op 27 september Lotte Riesewijk jarig en op

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Vakantie De komende 2 weken is het meivakantie. We hopen dat iedereen heel veel plezier heeft!

Vakantie De komende 2 weken is het meivakantie. We hopen dat iedereen heel veel plezier heeft! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 mei 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Op koningsdag waren er wel vier kinderen jarig! Bas van Dijk uit groep 5. Bas is 9 jaar geworden. Fabienne

Nadere informatie

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015

Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 27 - nr. 3 Nieuwsbrief 9 oktober 2015 In deze editie: Kalender Kinderboekenweek Scharrelen bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 12 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 12 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 12 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl ENA (A AGENDA (ALGEMEEN) 13 november Nationaal Schoolontbijt 19 november Zakelijke Ouderavond

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 23 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf

Nadere informatie

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen

Weekbrief 11 april Algemene mededelingen Weekbrief 11 april 2016 Algemene mededelingen Inspectiebezoek Maandag 4 april heeft de inspectie van onderwijs onze school bezocht. De inspecteur heeft gesproken met de directie, leerkrachten, leerlingen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 28 maart is Lars van der Schelde jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 28 maart is Lars van der Schelde jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 24 maart 2017 Beste ouder, Gefeliciteerd Op 28 maart is Lars van der Schelde jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Agenda 29-03 rapportgesprekken

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Info week 11 12-03-2015

Info week 11 12-03-2015 Info week 11 12-03-2015 Donderdag fruitdag Iedere donderdag is het fruitdag! Dan verwachten wij dat alle kinderen voor de ochtendpauze een stuk fruit mee naar school krijgen. Dit is lekker en gezond!!

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen.

De jaarverslagen van de OV en de MR zullen we volgende week al bij het RSN doen. Riemslootnieuws 675 03-11- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie