PROJECT T coupe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROJECT 911 2.2 T coupe"

Transcriptie

1 PROJECT T coupe Dit project beschrijft kort en bondig de restauratie van een ivoorwitte Porsche T coupe uit De auto is door de eigenaar in 1996 in Italië gevonden en geïmporteerd. De auto is geheel origineel, compleet en technisch in goede basis conditie. Eerder is hij in de originele kleur overgespoten. De eigenaar werd door ons geïnformeerd dat met name de carrosserie in de nabije toekomst aandacht verdiende. Dit uitte zich door kleine roestblaasjes onderaan de portieren, voorschermen en voorruitsponning. Uit ervaring weten wij dat deze zichtbaar kleine roestblaasjes indicatie geeft voor grotere corrosie aandoeningen. De eigenaar heeft door ons in de eerste jaren van zijn bezit stapsgewijs de techniek onder handen laten nemen. Zodoende is prioriteit gegeven aan een van de belangrijkste aspecten van het bezit van een Porsche; Rijden in z n mooiste vorm. Hiervoor dienen technische zaken zoals remmen, bediening, stuurinrichting, onderstel(rubbers), afstelling, versnellingsbak, koppeling en motor in goede conditie te zijn. Dit is planmatig met Peter besproken en stapsgewijs uitgevoerd. Na een paar jaar van de 911 genoten te hebben werd deze aangeboden voor een totale restauratie. Hiervoor is de auto geheel gedemonteerd. Alle bekleding, rubbers, ramen, bedrading, kachelsysteem, tank, wielophanging, motor, versnellingsbak, plaatwerk etc. zijn gedemonteerd. Alle gedemonteerde onderdelen zijn geïnspecteerd, beoordeeld en op een inventarisatielijst genoteerd. Hiermee is een plan van aanpak gemaakt. Zodoende is - overeenkomstig met de wensen en mogelijkheden van de klant bepaald welke onderdelen er behouden, vernieuwd, gereviseerd of gerestaureerd gaan worden. Met dit gegeven is een planning, routing en bestellijsten voor onderdelen samengesteld. In de afweging van voor en nadelen is besloten de lak en coating op bodemsecties en binnenschermen handmatig te verwijderen (foto 1 en 2). Dit is een arbeidsintensieve klus. Foto 1. Carrosserie ontdoen van lak en coating.

2 Foto 2. Carrosserie ontdoen van lak en coating. Toen de voorschermen ontdaan waren van de lak en coating zijn deze gestraald. De corrosie in de koplampbakken en de bevestigingspunten was van dien aard dat, gezien onze doelstelling op de auto duurzaam te conserveren, is besloten de voorschermen te vernieuwen. Hetzelfde geldt voor de bevestigingsconsoles aan de carrosserie en de portieren (foto 12). Ook bleek bij de werkzaamheden dat eens eerder een buitendorpel was vervangen. Helaas is deze er niet correct ingelast waarna men de onderzijde van het portier heeft aangepast (!). De portieren zijn derhalve ook vernieuwd. Om de corrosie grondig aan te pakken zijn de buitendorpels, binnenkokers en luchtverwarmingsbuizen verwijderd (foto 3, 4 en 5). Foto 3. Detail buitenkoker / dorpel demontage i.v.m. pasvorm en roest kriksteun.

3 Foto 4. Buitenkoker / dorpel demontage i.v.m. pasvorm en roest kriksteun. C B A Foto 5. A= buitenkoker rechts B= binnenkoker C= Console aan A-stijl t.b.v. montage voorscherm

4 Ook de kriksteunen en slotplaten zijn verwijderd. Hierna is alles grondig gestraald, behandeld en voorzien van nieuwe plaatwerkdelen (foto 6, 8, 9 en 10). Foto 6. Buitenkoker en binnenkoker verwijderd. Slotplaat R.A. scherm verwijderd. Foto 7. Onderaanzicht bodem L.A. bij kriksteun. Nieuw deel in bodem lassen en nieuwe kokers.

5 Ook diverse gecorrodeerde secties in de bodemplaat zijn verwijderd en vervangen (foto 7). De bodemplaat toonde ook vele beschadigingen en deuken. Deze zijn alle hersteld waarna de bodem ook weer op gezonde spanning kwam. Foto 8. Nieuwe binnenkoker, kriksteun en koker achter slotplaat gemonteerd. Slotplaat R.A.. verwijderd.

6 Foto 9. R.A. slotplaat (B-stijl) verwijderd. Nieuwe console achter slotplaat gelast.

7 Foto 10. Slotplaat R.A. vervangen. De accubakken en bodemdeel (tanksupport) waar voorwielophanging aan wordt gemonteerd was in perfecte conditie. Normaal gesproken zijn juist deze delen veelal door roest aangetast, al dan niet als gevolg van lekkende accu s. De frontpartij van de kofferruimte is wel onderhanden genomen. Hier is een nieuwe frontplaat ingelast. Verder bleek divers materiaal ter hoogte van de achterbankzitjes na het stralen te veel aangetast door corrosie. Hier is dan ook het betreffende plaatwerk hersteld. Deze corrosie en de corrosie van de hoedenplank (foto 11) zal zijn veroorzaakt door lekkage via het achterruit. Hiervoor is de hoedenplank vervangen.

8 Foto 11. Corrosie hoedenplank. De achterruitsponningen waren in orde, de sponning van de voorruit is gerepareerd. De naden van de motorkap liepen niet perfect evenwijdig met de achterschermen. Daarom is ook deze vervangen. Bij alle plaatwerkzaamheden zijn voortdurend nauwgezet controle en afstellingen van passingen met alle hang- en sluitwerk verricht. Foto 12. Nieuwe slotplaat B-stijl, binnen en buiten koker en nieuwe A-stijl console t.b.v. voorscherm gemonteerd.

9 Na het verwijderen van alle lijmresten en bitumen in het interieur kon deze kaal geschuurd worden. Zo ook de kofferruimte. De coating op de brandstoftank was beschadigd en is dus geheel kaal gemaakt en gestraald. Vervolgens is de auto in de grondverf gespoten. Hierna zijn alle bodemdelen, motorruimte, brandstoftank, kofferruimte delen en binnenschermen voorzien van nieuwe 3M QL coating, zie foto 13. Een juiste materiaalkeuze is hierbij essentieel. Na alle laswerkzaamheden zijn alle carrosserienaden afgekit met carrosseriekit. De coating is uiteindelijk in de carrosseriekleur gespoten. Foto 13. De bestemde delen zijn voorzien van een nieuwe 3M QL Coating en carrosserienaden afgekit. De originele kleur en laknummer zijn bij Porsche AG opgevraagd om de originaliteit te waarborgen. Vervolgens is de auto geheel gespoten, zowel binnen als buiten (Foto 14 en 15). Daags erna is het dashboard, middentunnel, delen van de achterbank, en motorruimte zwart gespoten. Ook zijn alle af fabriek gespoten onderdelen (denk aan olievoorraadtank, bumpersteunen, wielophanging, schokdempers, fusees, hoofdremcilinder, steunen, beugels enz.) gedemonteerd, geschuurd en eventueel gezandstraald en opnieuw zwart gespoten (Foto 16).

10 Foto 14. Onderzijde in kleur spuiten. Foto 15. Buiten en binnenzijde in kleur spuiten.

11 Foto 16. Een assortiment onderdelen zoals af fabriek zwart gespoten. Nadat de gehele carrosserie binnen, buiten en onderzijde in kleur gespoten is en de interieurdelen + motorruimte zwart gespoten zijn kan de wederopbouw van de auto beginnen. We beginnen hierbij met het monteren van de kabelbomen. We hebben deze kabelboom opengemaakt en geïnspecteerd. Vele koper kernen van de bedrading waren ernstig aangedaan. Het merendeel van de kabelboom is met bedrading met authentieke kleurstellingen geheel vervangen waarbij de originele stekkers ultrasoon gereinigd worden en hergebruikt (foto 17). Hiermee wordt de bedrijfszekerheid voor lange tijd gewaarborgd. Foto 17. Kabelboom

12 Ten behoeve van geluidsisolatie en originaliteit zijn nieuwe dreunplaten aangeschaft. Vervolgens zijn aan de hand van mallen de dreunplaten op maat gemaakt. Hierna zijn de dreunplaten op de gespoten (interieur)bodemplaat aangebracht en met behulp van een verfbrander föhn worden de contouren van de verstevigingruggen in de bodemplaat in de dreunplaten aangebracht (foto 18). Het resultaat is een goed isolerende en beschermende laag op je interieurbodem. Foto 18. Bodemdelen voorzien van nieuwe dreunplaten. Vervolgens hebben we een nieuwe hemelbekleding met originele specificaties gemonteerd (foto 19). Een moeilijke en tijdrovende klus met een dankbaar resultaat. Vervolgens zijn alle vinyldelen op de raamstijlen, bekledinglijsten, portierlijsten, deurbakken en hoedenplank vernieuwd. Ook de bagagetassen in de voetruimten zijn gerepareerd. Hierna is het achterbank isolatiemateriaal en zitjes gemonteerd (foto 20). Bij een specialist hebben wij nieuwe vloertapijt en bekleding van middentunnel in de originele specificaties laten maken. Ook de voorstoelen zijn gedemonteerd waarbij het verenpakket en paardenhaar vulling zijn vernieuwd. De stoelen zijn uitgevoerd in vinyl met een zwarte ribstof. De ribstof is vervangen in originele specificatie en het vinyl is niet beroerd. Dit geeft een prachtige authentieke uitstraling. Ook de karakteristieke stoffering van het dashboard is vernieuwd. Het stuurwiel vertoonde beschadigingen aan het oppervlak. Deze is bekleed met leder, zwart gespoten en claxononderdelen vernieuwd. De instrumentenklokken zijn gedemonteerd, gereinigd, glazen gepolijst en tellerranden gestraald en opnieuw zwart gespoten. De deurbakken hebben diverse reparaties ondergaan, opnieuw bekleed met vinyl en de chroomlijsten zijn handmatig gereproduceerd. Toen zijn alle ramen gemonteerd, voorzien van nieuwe rubbers en chroomlijsten. Vervolgens konden de portierruit frames, raammechanieken, slotmechanieken gemonteerd en afgesteld worden.

13 Foto 19. Monteren van hemelbekleding. Foto 20. Montage van zijpanelen, hoedenplank, bekleding en achterzitjes Vervolgens zijn diverse delen van het onderstel voorzien van nieuwe rubber bussen, samengebouwd en gemonteerd. Uiteraard zijn spoorstang gewrichten, stuurkogels en fuseekogels vernieuwd. Ook zijn de schokdemperpatronen van Koni vernieuwd waarna de

14 complete voortrein gemonteerd kon worden (foto 21). In een later stadium wordt het onderstel nader afgesteld m.b.t. wielgeometrie en wagenhoogte. Voor optimale balans en rijgedrag worden de asdrukken uitgewogen en nauwkeurig afgesteld. Foto 21. Montage van complete voorwielophanging, schokdempers, remmen, leidingen, tank, stuurhuis en voorbumper Met behulp van foto 22 en 23 worden enkele details van de opbouw van de voorzijde toegelicht. De clignoteurunits zijn geheel hersteld, nieuwe bedrading conform originele specificaties voor verlichting en claxons. Nieuwe rubbers, bevestigingsmateriaal etc. gemonteerd. Fraai resultaat.

15 Foto 22. Opbouw voorzijde Foto 23. Detail L.V. binnenscherm, tankvulhalsrubber, QL coating en nieuwe voorscherm

16 De remklauwen zijn gereviseerd waarbij ook de remzuigers zijn vervangen. Deze bleken geoxideerd te zijn. Ook de hoofdremcilinder is gereviseerd. De pedalen lieten zich zwaar bedienen door slijtage aan de lagerbussen. Hiervoor is de pedalenbox gereviseerd en weer netjes zwart gespoten. Hierna konden de nieuwe remleidingen op maat gemaakt (gebogen) worden en samen met nieuwe remslangen en handremkabels gemonteerd worden. Vervolgens is het ruitenwissermechaniek, kachelhuis en kachelklep huizen gemonteerd en afgesteld. Ook de kachelkleppen in de motorruimte en de kachelslangen zijn vervangen. Hierna is de gespoten benzinetank gemonteerd (foto 24). Foto 24. Voorzijde auto afgemonteerd. Hierna konden cosmetische zaken stap voor stap gemonteerd worden. Denk hierbij aan voorbumper, achterbumper, bumper stootlijsten, stootlijsten, chroom eindkapjes, bumperrozetten, rubbers, verlichting, claxongrilles, motorkapgrille, emblemen etc., etc. Hierbij is veel geduld en oog voor detail vereist. Passen, meten, controleren en opnieuw passen.meten.controleren totdat het vereiste afwerkniveau is bereikt.

17 De motor was in goede conditie. In afstemming met de eigenaar is de motor niet gereviseerd. Wel is de distributie gedemonteerd waarbij diverse delen waaronder de kettingspanners zijn vervangen (foto 23). Voorts zijn relevante afdichtingen en pakkingen vervangen en is de dynamo gereviseerd. Ook is de complete koppeling met vliegwiel vervangen omdat deze behoorlijk slijtage vertoonde. Hierna kon de motor met versnellingsbak in de auto gemonteerd worden (foto 24). Foto 23. Motor pakkingen en afdichtingen vervangen. Distributiehuizen de/monteren, opnieuw verpakken en kettingspanners reviseren.

18 Foto 24. Motor en versnellingsbak herenigd met de auto. Ook hebben wij een correcte radio die in modeljaar 71 af fabriek leverbaar was gezocht, gevonden en gemonteerd. Na het monteren van de originele motorruimte stickers, emblemen en type aanduiding konden de inmiddels gereviseerde Fuchs velgen gemonteerd worden. Na het aanbrengen van de vloeistoffen is de motor gestart. Na het warmdraaien is deze grondig afgesteld waarna hij heerlijk soepel loopt. Tenslotte is het onderstel geheel uitgewogen, afgesteld en uitgelijnd waarmee een fantastisch rijgedrag is gerealiseerd.

PROJECT 911 T 2.2 TARGA

PROJECT 911 T 2.2 TARGA PROJECT 911 T 2.2 TARGA Deze auto is door begin maart 2013 in onderdelen aangekocht. Met behulp van de fabriek is de identiteit gecontroleerd en vastgesteld. Het motor serienummer, versnellingsbak serienummer,

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever:

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Taxatierapport Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Dhr. A.H. Maaskant Uitvoeringsdatum: 19-09-2014 Vervaldatum: 23-09-2017 Taxatie uitgevoerd door: Ir. A.C. Wisse InterClassic s Jupiterweg 14 3893 GD

Nadere informatie

Taxatierapport. Inspectiedatum : 2 november 2011 (Foto s afkomstig van 1 e inspectie op 23-05-2011) Plaats : Oudeschild Texel (UK Resto)

Taxatierapport. Inspectiedatum : 2 november 2011 (Foto s afkomstig van 1 e inspectie op 23-05-2011) Plaats : Oudeschild Texel (UK Resto) Taxatierapport Inspectiedatum : 2 november 2011 (Foto s afkomstig van 1 e inspectie op 23-05-2011) Plaats : Oudeschild Texel (UK Resto) Ingevolge uw opdracht een inspectie en taxatie uit te voeren aan

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148388 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 33-LR-VZ Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

op voorraad bougie kabels compleet kachelradiateur compleet

op voorraad bougie kabels compleet kachelradiateur compleet motorisch e.d. Nokkenas R5 zuigers en bussen R5 Cilinderkop nieuw Cilinderkop gebruikt Carburateur standaard Carburateur Alpine/Alpine Turbo/Automatic Choke kabel Gas kabel Rem kabel Bobine bougies Rotor

Nadere informatie

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG

FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG FORDSON NEW MAJOR RESTAURATIE VERSLAG A.B.J. Bauhuis. 15-1-2010 In Oktober 2008 kocht ik mijn Fordson New Major met bouwjaar December 1955 in het Duitse Sogöl kort bij Lingen in het Emsland. De major was

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. : 911 Turbo

Kenteken : n.v.t. : 911 Turbo Kenteken : n.v.t. Merk Type : Porsche : 911 Turbo Dossiernummer : 2016765 Datum taxatie : 12/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Innameprotocol. Voorbeelden van Gebruiksschade. Krassen Krassen die gepolijst kunnen worden en kleiner zijn dan 10 cm.

Innameprotocol. Voorbeelden van Gebruiksschade. Krassen Krassen die gepolijst kunnen worden en kleiner zijn dan 10 cm. Innameprotocol Voorbeelden van Gebruiksschade Krassen Krassen die gepolijst kunnen worden en kleiner zijn dan 10 cm. Beschadigingen Beschadigingen die kleiner zijn dan 24mm en niet dieper dan 2mm. 1 2

Nadere informatie

Innameprotocol. Autoinspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843 - www. autoinspectie.nl

Innameprotocol. Autoinspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843 - www. autoinspectie.nl Innameprotocol Voertuiginspecties Transparant inspectierapport Inspectie App Volledige ontzorging Onafhankelijk Erkend Register Taxateurs Landelijke dekking AutoInspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148451 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 83-LRL-3 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Postcode 5015 BB Plaats Tilburg E-mail marco@deautoavenue.nl Type

Nadere informatie

Kenteken : DR Merk : JAGUAR Type : XJ

Kenteken : DR Merk : JAGUAR Type : XJ Kenteken : DR-43-96 Merk Type : JAGUAR : XJ Dossiernummer : 2016751 Datum taxatie : 30/09/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW

Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Goedgekeurd Datum opname en inspectie : 19 mei 2010 Dossiernummer : OM1190510 Naam opdrachtgever : zie eigenaar Eigenaar + tenaamstelling : L.M. Gubbels Adres :

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Hyundai i i-drive Cool Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Hyundai i i-drive Cool Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 13-9-2017 werkorder 148386 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 74-THS-5 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Hyundai i10 1.1 i-drive Cool Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

Vakgarage De Liesbosch

Vakgarage De Liesbosch Kenteken 63-xk-tl Datum keuring 27-10-2010 Merk en type Fiat Grande Punto Afgifte datum deel 1 27-06-2007 Afgelezen kilometerstand 48178 NAP logisch ja APK vervaldatum 27-06-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage

Nadere informatie

Restauratie werkzaamheden W SLC. Geplaatst door wietse - 22 juni :57

Restauratie werkzaamheden W SLC. Geplaatst door wietse - 22 juni :57 Restauratie werkzaamheden W107 280SLC. Geplaatst door wietse - 22 juni 2013 20:57 Na hier en daar geïnformeerd te hebben toch maar zelf, samen met mijn broer, aan de slag gegaan. Die vloerplaten stonden

Nadere informatie

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 Fictieve opdrachtgever Fictief adres Fictieve postcode en plaats Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE Opdrachtgever : Fictief Expert : Fictief Opdrachtdatum : 02-01-2006

Nadere informatie

Kenteken 58-HV-RN Datum keuring Merk en type

Kenteken 58-HV-RN Datum keuring Merk en type Kenteken 58-HV-RN Datum keuring 19-04-2011 Merk en type Fiat Punto Afgifte datum deel 1 19-04-2011 Afgelezen kilometerstand 63981 NAP logisch ja APK vervaldatum 19-04-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. : Landrover. Type : Serie III 109

Kenteken : n.v.t. : Landrover. Type : Serie III 109 Kenteken : n.v.t. Merk : Landrover Type : Serie III 109 Dossiernummer : 2016164 Datum taxatie : 18/02/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type : n.v.t. : Terreinauto : Landrover : 109 Estate Bouwjaar : 1979

Nadere informatie

Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel

Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel Expertisenorm bij J. v/d Heijdenstraat 38 3261 LE Oud-Beijerland Tel.: 0186-62 13 06 Fax: 0186 61 94 44 E-mail: info@rijnmondlease.nl Internet: www.rijnmondlease.nl

Nadere informatie

Kenteken 15-GR-PF Datum keuring Merk en type

Kenteken 15-GR-PF Datum keuring Merk en type Kenteken 15-GR-PF Datum keuring 01-04-2011 Merk en type Ford Ka Afgifte datum deel 1 26-03-2001 Afgelezen kilometerstand 55580 NAP logisch nee APK vervaldatum 26-03-2011 Keurende Vakgarage Vakgarage Dekkers

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 2-10-2017 werkorder 148836 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 4-SXT-03 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Seat Mii 1.0 5 deurs Chill Out Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. Type : 911

Kenteken : n.v.t. Type : 911 Kenteken : n.v.t. Merk : Porsche Type : 911 Dossiernummer : 2016832 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Yanneske 1 - W SE 1971 Geplaatst door yanneske1-09 nov :42

Yanneske 1 - W SE 1971 Geplaatst door yanneske1-09 nov :42 Yanneske 1 - W108 2.8SE 1971 Geplaatst door yanneske1-09 nov 2017 12:42 Ik zal mij hier ook even voorstellen. Ben Yannick, 28jaar afkomstig uit België en eigenaar van een project w108. Heb al servicetechnieker

Nadere informatie

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955

Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 Restauratie van een Güldner ALD 17PS bouwjaar 1955 De Güldner ALD bouwjaar 1955 heeft in 1994 een motorschade opgelopen en is toen in een schuur weggezet. Ik heb de trekker eerst maar eens bekeken. De

Nadere informatie

Inleiding Interieur... 4

Inleiding Interieur... 4 Inspectie Norm 1 Inhoud Inleiding... 3 1.0 Interieur... 4 1.1 Bekleding... 4 1.2 Dashboard / middenconsole / sierdelen... 4 1.3 Mattenset / vloerbekleding... 4 1.4 Instrumenten... 4 1.5 Laadruimte... 4

Nadere informatie

Handleiding voor het inleveren van je auto

Handleiding voor het inleveren van je auto Handleiding voor het inleveren van je auto BEL met +31 (0)30-850 1500 MAIL naar inleveren@justlease.nl Inlevering van je lease auto bij einde contract Na de contractperiode lever je de lease auto in bij

Nadere informatie

Kenteken : 83-EU-60. : Landrover. Type : Serie III 109

Kenteken : 83-EU-60. : Landrover. Type : Serie III 109 Kenteken : 83-EU-60 Merk : Landrover Type : Serie III 109 Dossiernummer : 2016761 Datum taxatie : 12/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type : 83-EU-60 : Terreinauto : Landrover : 109 Stawag Bouwjaar

Nadere informatie

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140 Kenteken : 49-KPR-5 Merk : Mercedes-Benz Type : W140 Dossiernummer : 2016829 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Private Lease Innameprotocol. Klachtenregeling. Verzekeringsvoorwaarden. Acceptatieprocedure

Private Lease Innameprotocol. Klachtenregeling. Verzekeringsvoorwaarden. Acceptatieprocedure Private Lease Innameprotocol Verzekeringsvoorwaarden Privacy Aanvullende Acceptatieprocedure Klachtenregeling en Gebruiksvoorwaarden Voorwaarden Versie: v20160614 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inleverlocaties...

Nadere informatie

Hoe moet een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract worden beoordeeld op schade?

Hoe moet een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract worden beoordeeld op schade? Inname protocol Inleiding: Hoe moet een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract worden beoordeeld op schade? Het doel: Duidelijkheid verschaffen over de wijze waarop motorrijtuigen

Nadere informatie

Kenteken : DM : Chieftain

Kenteken : DM : Chieftain Kenteken : DM-27-38 Merk Type : Pontiac : Chieftain Dossiernummer : 2016815 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Innameprotocol Multilease Normen en schade bij inname einde contract

Innameprotocol Multilease Normen en schade bij inname einde contract Innameprotocol Multilease Normen en schade bij inname einde contract Inleiding 1. Richtlijnen voor inleveren van uw leaseauto 2. Interieur en kofferruimte 3. Carrosserie (exterieur) 4. Bumpers, stootlijst

Nadere informatie

Garantietijden MC1, MC2, City, Cargo, Campus, Highland S = schade G = garantie CODE Werkzaamheden Tijd O = onderhoud

Garantietijden MC1, MC2, City, Cargo, Campus, Highland S = schade G = garantie CODE Werkzaamheden Tijd O = onderhoud Garantietijden MC1, MC2, City, Cargo, Campus, Highland S = schade G = garantie CODE Werkzaamheden Tijd O = onderhoud EXTERIEUR C03 De en montage van de achterklep accessoires 0,50 S C12 Vervangen van portierslot

Nadere informatie

Stap 2: Het constateren van eventuele beschadigingen aan het interieur van het voertuig.

Stap 2: Het constateren van eventuele beschadigingen aan het interieur van het voertuig. Bijlage Inname handleiding lease auto s Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een lease-auto dient te worden ingeleverd. Bovendien wordt beschreven op welke

Nadere informatie

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury Kenteken : 02-JB-GX Merk Type : Sylva : Fury Dossiernummer : 2016750 Datum taxatie : 03/09/2016 Kenteken : 02-JB-GX Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

1.Carrosserie en lak. Krassen die langer zijn dan 10 cm en niet meer te polijsten zijn. Beschadigingen groter dan 24mm (1 euro muntstuk) Krassen

1.Carrosserie en lak. Krassen die langer zijn dan 10 cm en niet meer te polijsten zijn. Beschadigingen groter dan 24mm (1 euro muntstuk) Krassen INLEVERSCHADE Beschadigingen aan de auto ten gevolge van bijvoorbeeld steenslag, aanrijding en (poging tot) inbraak waarbij de ontstane schade niet voldoet aan de criteria's zoals deze zijn omschreven

Nadere informatie

Beoordeling van schade bij inname van uw leaseauto

Beoordeling van schade bij inname van uw leaseauto Beoordeling van schade bij inname van uw leaseauto Leaseauto s hebben aan het eind van de contractperiode regelmatig beschadigingen. Een beschadiging kan gebruiksschade zijn, dat vinden wij acceptabel.

Nadere informatie

Inname Wijzer. Richtlijnen inzake innameschades

Inname Wijzer. Richtlijnen inzake innameschades Inname Wijzer Richtlijnen inzake innameschades Inleiding 2 In dit handboek vindt u terug hoe een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract wordt beoordeeld op schade. Het doel: Deze

Nadere informatie

Voorraadlijst Renault Oer5

Voorraadlijst Renault Oer5 Voorraadlijst Renault Oer5 Art. nr. motorisch e.d. Voorraad 1 Choke kabel 4 2 kabel gaspedaal 12 3 koppelingskabel 5 4 km. teller kabels div. types 8 5 Dynamo 20 ook nieuw leverbaar 6 Startmotor 11 ook

Nadere informatie

OVERZICHT ACCEPTABELE- NIET ACCEPTABELE INNAMESCHADES

OVERZICHT ACCEPTABELE- NIET ACCEPTABELE INNAMESCHADES OVERZICHT ACCEPTABELE- NIET ACCEPTABELE INNAMESCHADES Onderstaande norm hanteert Personal Car Lease bij de inname van uw leaseauto. In samenwerking met Autoinspectie.nl is deze opgesteld. Hij is vanuit

Nadere informatie

Kenteken : AL : 2-AXLE-RIGED BODY

Kenteken : AL : 2-AXLE-RIGED BODY Kenteken : AL-97-34 Merk Type : Riley : 2-AXLE-RIGED BODY Dossiernummer : 2016753 Datum taxatie : 30/09/2016 Kenteken : AL-97-34 Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW

TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW TAXATIERAPPORT Volgens artikel 7: 960 BW datum opname en inspectie : 16-05-2014 plaats opname en inspectie : XXXXX dossiernummer : 20140765 naam opdrachtgever : Dhr. XXX eigenaar : Dhr. XXX adres : XXXXXXX

Nadere informatie

Innameprotocol Bourguignon Lease & Verhuur versie: /6

Innameprotocol Bourguignon Lease & Verhuur versie: /6 Innameprotocol Bourguignon Lease & Verhuur versie: 1.0 2017/6 Inleiding Deze handleiding is uitgegeven door Bourguignon Lease & Verhuur om duidelijkheid te verschaffen hoe een geleased of gehuurd motorvoertuig

Nadere informatie

Mercedes-Benz personenwagens

Mercedes-Benz personenwagens onderhoudsysteem voor type 123 servicebeurt na elke 7.500*/10.000 km of ieder jaar onderhoudsbeurt na elke 15.000*/20.000 km of iedere twee jaar extra werkzaamheden na elke 45.000*/60.000 km of iedere

Nadere informatie

Restauratie Big Healey

Restauratie Big Healey Restauratie Big Healey Meestal wordt een redelijk uitziende Healey, een zogenaamde Sunshine State Car aangeschaft. Deze Healey s worden via een aantal natte Amerikaanse Staten naar Nederland verhuisd.

Nadere informatie

Inleiding. Protocol. Inname

Inleiding. Protocol. Inname SCHADEPROTOCOL Inleiding Leaseauto's die aan het einde van een contract bij ProLease worden ingeleverd, vertonen altijd enige mate van schade. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal jaar gebruikt

Nadere informatie

Kenteken : GL-744-N Merk : Ferrari Type : 308 GTSI

Kenteken : GL-744-N Merk : Ferrari Type : 308 GTSI Kenteken : GL-744-N Merk Type : Ferrari : 308 GTSI Dossiernummer : 2016818 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Innameprotocol Bourguignon Lease & Verhuur versie 2017/6

Innameprotocol Bourguignon Lease & Verhuur versie 2017/6 Een betere weg vooruit Innameprotocol Bourguignon Lease & Verhuur versie 2017/6 INLEIDING: Deze handleiding is uitgegeven door Bourguignon Lease & Verhuur om duidelijkheid te verschaffen hoe een geleasd

Nadere informatie

Copyright / Impressum

Copyright / Impressum Copyright / Impressum Uitgever Eurotax Nederland b.v. Postbus 1625 3800 BP Amersfoort Impressum en redactie Abonnementen & distributie Jeroen Mulder Eurotax Nederland b.v. Postbus 1625 3800 BP Amersfoort

Nadere informatie

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd

Dak wordt compleet weer aangeleverd met de rolbar. Deurplaten verwijderen > Vervagingsplaten kunnen worden geleverd Opbouw Mercedes SLK Cup auto Interieur Demontage van de stoelen dashboard bekleding-speakers- airbags achter ruitjes verwijderen incl. de elektro motoren Dak > Dak compleet verwijderen > meegeven met het

Nadere informatie

Acceptabele en niet verwijtbare gebruiksschades:

Acceptabele en niet verwijtbare gebruiksschades: Onderstaande norm hanteert Oostendorp Autolease bij de inname van uw leaseauto. Deze is vanuit de praktijk ontwikkeld. Wij streven er naar om dit zo duidelijk mogelijk weer te geven. Acceptabele en niet

Nadere informatie

Innameprotocol Normen en schade bij inname einde contract

Innameprotocol Normen en schade bij inname einde contract Innameprotocol Normen en schade bij inname einde contract Inleiding 1. Richtlijnen voor inleveren van uw leaseauto 2. Interieur en kofferruimte 3. Carrosserie (exterieur) 4. Bumpers, stootlijst en spiegels

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. 0.1 : Items 4 0.2 Onderhoud 4 0.2 Suggesties 4

Inhoudsopgave. Inleiding 3. 0.1 : Items 4 0.2 Onderhoud 4 0.2 Suggesties 4 Inhoudsopgave Inleiding 3 0.1 : Items 4 0.2 Onderhoud 4 0.2 Suggesties 4 1.0 : Interieur 5 1.1 Dashboard 5 1.2 Hemelbekleding 5 1.3 Middenconsole / Decorinleg 5 1.4 Bekleding 5 1.5 Instrumenten 5 1.6 Matten

Nadere informatie

Expertisenorm bij SternLease

Expertisenorm bij SternLease Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel Expertisenorm bij SternLease Ampèrestraat 71 1446 TZ PURMEREND Postbus 370 1440 AJ PURMEREND Tel.: 0299-46 92 00 Fax: 0299-46 92 01 E-mail: info@sternlease.nl

Nadere informatie

Toepassing WOK Criteria. Versie 1.0, 12 mei 2009

Toepassing WOK Criteria. Versie 1.0, 12 mei 2009 Toepassing WOK Criteria Versie 1.0, 12 mei 2009 Handleiding WOK criteria In dit document staan de criteria beschreven voor het plaatsen van de WOK indicatie. Deze criteria zijn samengesteld onder regie

Nadere informatie

Innameprotocol bij het inleveren van de Leaseauto. Acceptabele en niet verwijtbare gebruiksschades:

Innameprotocol bij het inleveren van de Leaseauto. Acceptabele en niet verwijtbare gebruiksschades: Innameprotocol bij het inleveren van de Leaseauto Het innameprotocol is ontwikkeld om het voor u als klant zo helder mogelijk te maken wat u kan verwachten bij inlevering van de leaseauto als het contract

Nadere informatie

FIAT AUTO. CALIBRO -procedure. Controle van auto s tijdens het distributieproces vanaf de fabriek tot de dealer. Fiat Group Automobiles S.p.A.

FIAT AUTO. CALIBRO -procedure. Controle van auto s tijdens het distributieproces vanaf de fabriek tot de dealer. Fiat Group Automobiles S.p.A. FIAT AUTO Fiat Group Automobiles S.p.A. CALIBRO -procedure Controle van auto s tijdens het distributieproces vanaf de fabriek tot de dealer Aanvulling juni 2007 Fiat Group Automobiles S.p.A. Fiat Group

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Stuurwiel, leer. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Stuurwiel, leer. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Instructienr. 30756608 Versie 1.2 Ond. nr. 30756607, 30756606, 31316446 Stuurwiel, leer IMG-339612 Volvo Car Corporation Stuurwiel, leer- 30756608 - V1.2 Pagina 1

Nadere informatie

U kunt als richtlijn bij inlevering aanhouden dat alles wat bij aflevering aanwezig was bij de auto, bij inlevering ook weer aanwezig moet zijn.

U kunt als richtlijn bij inlevering aanhouden dat alles wat bij aflevering aanwezig was bij de auto, bij inlevering ook weer aanwezig moet zijn. Inleverprocedure Inleverprocedure Schoonmaken: De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: Buitenkant van de auto reinigen d.m.v. de wasstraat of een handmatige,vergelijkbare reiniging.

Nadere informatie

Innameprotocol Hoe levert u de auto in? Wat levert u bij de auto in? Omschrijving meest geconstateerde beschadigingen en verontreinigingen

Innameprotocol Hoe levert u de auto in? Wat levert u bij de auto in? Omschrijving meest geconstateerde beschadigingen en verontreinigingen Innameprotocol Dit is het Innameprotocol waarin is opgenomen hoe u de auto moet inleveren en is een omschrijving opgenomen van de bij inname van voertuigen meest geconstateerde beschadigingen en verontreinigingen.

Nadere informatie

Innameprocedure leaseauto. Let op! Inleverlocatie

Innameprocedure leaseauto. Let op! Inleverlocatie Innameprocedure leaseauto 1. Richtlijnen 2. Gebruiksbeschadiging 3. Inleverschade 4. Inleverlocaties 1. RICHTLIJNEN VOOR DE INNAME VAN UW LEASEAUTO Hier vindt u een beschrijving van wat er moet gebeuren

Nadere informatie

Schade beoordeling bij inname leaseauto

Schade beoordeling bij inname leaseauto Schade beoordeling bij inname leaseauto Inhoud Definitie van gebruiksschade... 3 Acceptabele gebruiksschade personenauto en bedrijfswagen... 4 Niet acceptabele schade personenauto... 5 Niet acceptabele

Nadere informatie

Inname protocol Vision Car Lease BV

Inname protocol Vision Car Lease BV INNAMEPROTOCOL Schade aan auto s van Vision Car Lease: Wat is en wat niet? Gebruiksschade en schade Bij Vision Car Lease wordt een onderscheid gemaakt tussen gebruiksschade en schade. Onder gebruiksschade

Nadere informatie

BARCHETTA CATALOGUS INDEX

BARCHETTA CATALOGUS INDEX BARCHETTA CATALOGUS INDEX 1. Motor 2. Brandstof systeem 3. Koeling 4. Uitlaat systeem 5. Klokken panelen 6. Stuurinrichting 7. Versnellingsbak en toebehoren 8. Schokbrekers en veren 9. Velgen en toebehoren

Nadere informatie

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type :

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type : Kenteken : 92-62-VE Merk : Volkswagen Type : 113021 Dossiernummer : 2016813 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken : 92-62-VE Soort voertuig : Personenauto Merk : Volkswagen Type : 113021 Uitvoering : 1300

Nadere informatie

De duurzame mobiliteitsprovider. Handleiding voor het inleveren van uw auto

De duurzame mobiliteitsprovider. Handleiding voor het inleveren van uw auto De duurzame mobiliteitsprovider Handleiding voor het inleveren van uw auto Inlevering van uw lease auto bij einde contract Aan het einde van de contractperiode levert u uw lease auto in bij Terberg Leasing

Nadere informatie

Omschrijving meest geconstateerde beschadigingen en verontreinigingen

Omschrijving meest geconstateerde beschadigingen en verontreinigingen Innameprotocol Dit is het Innameprotocol waarin is opgenomen hoe u de auto moet inleveren en is een omschrijving opgenomen van de bij inname van voertuigen meest geconstateerde beschadigingen en verontreinigingen.

Nadere informatie

versie dd 28-09-2010 Keuringsprotocol

versie dd 28-09-2010 Keuringsprotocol Keuringsprotocol Wat houdt de abc-keuring in? De abc-keuring van Van Abeelen Keuringen geeft inzicht in de actuele technische toestand van een voertuig. Bij de keuring wordt dit protocol stipt gevolgd.

Nadere informatie

Mogelijke Proeve- of BPVopdrachten. Assistent Mobiliteitsbranche (AMB PA)

Mogelijke Proeve- of BPVopdrachten. Assistent Mobiliteitsbranche (AMB PA) Mogelijke Proeve- of BPVopdrachten Assistent Mobiliteitsbranche (AMB PA) Cohort: vanaf augustus 2016 Crebo: 25255 versie: 1v1 1 / 11 Inhoud Inleiding... 3 Profiel kerntaak 6 Basis kerntaak 1: Assisteert

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn:

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn: Inleveren van uw leaseauto Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een lease-auto dient te worden ingeleverd. Bovendien wordt beschreven op welke wijze Justlease.nl

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. GEGEVENS KENTEKENBEWIJS

TAXATIERAPPORT. GEGEVENS KENTEKENBEWIJS RAPPORTVANTAXATIE TAXATIERAPPORT. Ondergetekende,A.C.Keijmeltaxateur,wonendeteGoedereedeverklaartopverzoek vanbelanghebbendeenovereenkomstigartikel7:960bwtehebbengetaxeerdop 1januari2012eenpersonenautoenwelalsvolgt:

Nadere informatie

Kenteken : 87-PGP-4. : Rolls-Royce. : Silver Spirit

Kenteken : 87-PGP-4. : Rolls-Royce. : Silver Spirit Kenteken : 87-PGP-4 Merk Type : Rolls-Royce : Silver Spirit Dossiernummer : 2016814 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof

Nadere informatie

ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30

ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30 ALGEMEEN Algemeen principeschema van het remsysteem 30 ALGEMEEN Maten van het remsysteem 30 VOOR T R E I N ALGEMEEN Aantrekkoppels (dan.m) 30 VOOR T R E I N ALGEMEEN Aantrekkoppels (dan.m) 30 A C H T E

Nadere informatie

Servicevoorschrift Pagina 1 van 6 Test- en hervulhandleiding

Servicevoorschrift Pagina 1 van 6 Test- en hervulhandleiding Servicevoorschrift Pagina 1 van 6 Servicevoorschrift Pagina 2 van 6 Nr. Omschrijving S 2 DF 1 Borgpen 142 101 2. Drukindicator 501 816 3. Spindel met O-ring 142 082 4. Ventiel met 140 435 bevestigingsmoer

Nadere informatie

T A X A T I E R A P P O R T Volgens artikel 7:960 BW (voorheen 275 Wetboek van Koophandel) Register-Taxateur VRT FEHAC goedgekeurd taxatierapport

T A X A T I E R A P P O R T Volgens artikel 7:960 BW (voorheen 275 Wetboek van Koophandel) Register-Taxateur VRT FEHAC goedgekeurd taxatierapport Volgens artikel 7:960 BW (voorheen 275 Wetboek van Koophandel) Register-Taxateur VRT FEHAC goedgekeurd taxatierapport pagina 1/5 taxatienummer T190252865 Datum taxatie: 27-02-2019 Naam taxateur: I.J.C.

Nadere informatie

ALGEMENE GEGEVENS 1 CHASSIS/FRAME 4 MOTOR

ALGEMENE GEGEVENS 1 CHASSIS/FRAME 4 MOTOR ALGEMENE GEGEVENS Koetswerk: coupé, sedan, cabriolet, enz. Het originele bouwjaar kan afwijken van datum eerste toelating op het kentekenbewijs deel 1A. Indien u kunt aantonen dat uw voertuig voor de datum

Nadere informatie

Kenteken : LB-ZZ-73. : Lotus Omega

Kenteken : LB-ZZ-73. : Lotus Omega Kenteken : LB-ZZ-73 Merk Type : Opel : Lotus Omega Dossiernummer : 2016417 Datum taxatie : 01/05/2016 Kenteken : LB-ZZ-73 Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof

Nadere informatie

Met Chip bedoelen wij: Een stukje van maximaal 2 x 2 mm van de lak dat ontbreekt en waar geen roest te zien is.

Met Chip bedoelen wij: Een stukje van maximaal 2 x 2 mm van de lak dat ontbreekt en waar geen roest te zien is. Innameprotocol Dit is het Innameprotocol bedoeld in artikel 62 van de Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease. In dit innameprotocol is een omschrijving opgenomen van de bij inname van voertuigen meest

Nadere informatie

Staat van de auto De auto dient in goede staat (dat wil zeggen schoon van binnen en buiten) ingeleverd te worden.

Staat van de auto De auto dient in goede staat (dat wil zeggen schoon van binnen en buiten) ingeleverd te worden. Innameprotocol Proces inleveren leaseauto Iedere leaseperiode loopt op een gegeven moment af. Om het proces van inname zo duidelijk mogelijk te maken, hebben wij deze procedure opgesteld. Zo weet u precies

Nadere informatie

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn:

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn: Inleveren van uw leaseauto Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een lease-auto dient te worden ingeleverd. Bovendien wordt beschreven op welke wijze Justlease.nl

Nadere informatie

Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs

Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs Riley onderdelen Nr. Afbeelding Omschrijving Prijs 1. oed werkend klokje. E125.- 2. Sierstrips goede staat 57.cm lang E 20.- 3. 4. Old stock verdeler nieuw, per stuk 5. 4 Deur asbakjes, het open bakje

Nadere informatie

Afgelezen tellerstand: Datum deel I. Datum 1e toelating. APK datum

Afgelezen tellerstand: Datum deel I. Datum 1e toelating. APK datum Opdrachtgever: (zie leveringsvoorwaarden op het laatste blad of www.dekra.nl) Naam Adres Woonplaats Gegevens voertuig: Merk Model Type Kenteken Afgelezen tellerstand: km mijl Datum deel I Datum 1e toelating

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

Servicevoorschrift Pagina 1 van 6 NL S019-FLN S 6 DN eco Uitgave 08/2008 NEN 2559

Servicevoorschrift Pagina 1 van 6 NL S019-FLN S 6 DN eco Uitgave 08/2008 NEN 2559 Servicevoorschrift Pagina 1 van 6 Servicevoorschrift Pagina 2 van 6 Tek.nr. S 6 DN eco 1 Borgpen 142 101 2. Drukindicator 501 817 3. Spindel met 142 082 0-Ring 4. Ventiel met 140 423 zeskant moer 5. 0-Ring

Nadere informatie

Innameprotocol versie 1.0 mei 2017

Innameprotocol versie 1.0 mei 2017 Innameprotocol 1 Inhoud Uitleg 3 Checklist 4 1.0 Interieur 5 2.0 Exterieur 8 3.0 Wielen 12 4.0 Verlichting 13 5.0 Glaswerk 14 6.0 Accessoires en bescheiden 15 2 Uitleg Dit protocol is bestemd voor voertuigen

Nadere informatie

HANDLEIDING INNAMESCHADE LEASEAUTO

HANDLEIDING INNAMESCHADE LEASEAUTO HANDLEIDING INNAMESCHADE LEASEAUTO 1 Inleiding: In deze handleiding leggen wij u uit hoe wij al onze motorvoertuigen tijdens en aan het einde van een contractperiode beoordelen op schade. Het doel: Het

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

HeMeX Inname protocol

HeMeX Inname protocol HeMeX Inname protocol Dit inname protocol geeft duidelijkheid over: De staat waarin het (TKV) voertuig ingeleverd dient te worden. De wijze waarop het (TKV) voertuig beoordeeld wordt. Dit inname protocol

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

D NRT - 07022014 - V1 1

D NRT - 07022014 - V1 1 SPORTIEF REGLEMENT VOLVO 360 CUPS 2014 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport Nationaal

Nadere informatie

Innameprotocol. Dat schakelt makkelijk!

Innameprotocol. Dat schakelt makkelijk! Innameprotocol Dat schakelt makkelijk! Het Innameprotocol Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij VOLKSWAGEN LEASING worden ingeleverd vertonen vaak enige mate van gebruikssporen. Dat is heel

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. Type : 320

Kenteken : n.v.t. Type : 320 Kenteken : n.v.t. Merk : BMW Type : 320 Dossiernummer : 2016644 Datum taxatie : 30/08/2016 Kenteken : n.v.t. Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Innameprotocol Van der Vleuten Leasing

Innameprotocol Van der Vleuten Leasing 1 Innameprotocol Van der Vleuten Leasing 2 3 Schade aan lease auto s Wat is acceptabel en wat niet? Leaseauto s die na contractbeëindiging of opschorting weer bij Van der Vleuten Leasing worden ingeleverd,

Nadere informatie

Oer Coupé (130 pk) uit 1966

Oer Coupé (130 pk) uit 1966 Oer-911 2.0 Coupé (130 pk) uit 1966 Jaargenoten Er zijn maar weinig autobezitters die kunnen zeggen dat ze uit hetzelfde jaar stammen als hun auto. Frank Serr zag echter in hetzelfde jaar het levenslicht

Nadere informatie

Innameprotocol Myleasecar MLC

Innameprotocol Myleasecar MLC Innameprotocol Myleasecar MLC-1.1 01-04-2018 Het Innameprotocol Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij Myleasecar B.V. worden ingeleverd vertonen vaak enige mate van gebruikssporen. Dat is heel

Nadere informatie

Voorbeelden geaccepteerde en niet geaccepteerde schades.

Voorbeelden geaccepteerde en niet geaccepteerde schades. Voorbeelden geaccepteerde en niet geaccepteerde schades. Banden Winterbanden in de periode oktober t/m maart op originele velgen Kleine beschadigingen waarbij canvas niet zichtbaar is Velgen Krassen/beschadigingen

Nadere informatie

DEKRA Kwaliteitscontrole

DEKRA Kwaliteitscontrole DEKRA Kwaliteitscontrole Dossiergegevens Dossiernummer Keurmeester 17132742 MCAM Datum inspectie 24-7-217 Voertuiggegevens Merk Mazda Chassisnummer JMZDK6W761122762 Type CX 3 Km stand 24.119 Motortype

Nadere informatie