ALGEMENE GEGEVENS 1 CHASSIS/FRAME 4 MOTOR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE GEGEVENS 1 CHASSIS/FRAME 4 MOTOR"

Transcriptie

1

2 ALGEMENE GEGEVENS Koetswerk: coupé, sedan, cabriolet, enz. Het originele bouwjaar kan afwijken van datum eerste toelating op het kentekenbewijs deel 1A. Indien u kunt aantonen dat uw voertuig voor de datum van eerste toelating gebouwd is, dan kunt u dit invullen. Het motorbloknummer moet u kunnen aanwijzen (geen gietnummers). Brandstof: zoals benzine, diesel, LPG, enz. Bij motorwijzigingen (zie punt 4) kunnen het vermogen, boring, slag en cilinderinhoud afwijken van de standaardgegevens. U dient de gegevens van de motor met de huidige specificaties op te geven. Spoorbreedte: houdt rekening met veranderingen bij het monteren van andere velgen. Let op: indien U bijv. de bumpers demonteert, dan veranderen de standaardafmetingen van het voertuig. 1 CHASSIS/FRAME Het ingeslagen chassisnummer moet u kunnen aanwijzen aan de Technische Commissaris. 2 3 VOOR en ACHTERWIELOPHANGING Wielstanden anders dan origineel of in period zijn niet toegestaan. Het ophangsysteem mag niet gewijzigd worden (veertype, locatie van wielen en assen) tenzij in period. Schokdemper modificaties en/of stabilisatorstang (anti roll bar) modificaties zijn toegestaan mits in period. Verstelbare schokdempers mits van het zelfde type en specificaties zijn toegestaan. Verlagen of verhogen van de voertuigstand is niet toegestaan tenzij origineel, optie of in period. Verzwaarde veren zijn toegestaan. Een verstevigingsstang tussen de bovenste bevestigingspunten van de voorwielophanging is toegestaan. 4 MOTOR Cilinderkop en motorblok: De compressieverhouding mag worden gewijzigd door afvlakken van het blok of de cilinderkop en / of door het weglaten van de pakking of het gebruik van een pakking met een gewijzigde dikte. Let op: een eventueel vervangende motorblok moet in period en overeenkomstig merk en type zijn. Zuigers, nokkenassen, kleppen, vliegwiel: Deze mogen worden gewijzigd op voorwaarde dat deze modificatie(s) in period werden toegepast. Motoren met meer cilinderinhoud dan een in period overeenkomstig type met minder cilinderinhoud is toegestaan. (bijvoorbeeld in een Alfa Romeo GT mag een 1300 cc motor vervangen worden door een 1750 cc motor) Een motor welke geschikt is gemaakt voor loodvrije brandstof is toegestaan. Een carter beschermingsplaat is toegestaan. Oliekoelers mogen, ongeacht merk of type, worden gemonteerd. De locatie van oliekoelers mag worden gewijzigd mits het uiterlijk van de auto daarmee niet veranderd. Ieder type of model radiateur dat in period door de fabrikant werd geleverd is toegestaan. Het aantal bladen van de koelvin mag gewijzigd worden. Een (extra) elektrische koelventilator(en) is/zijn toegestaan. Het uitlaatspruitstuk moet identiek blijven aan het origineel tenzij anders als optie of in period leverbaar was. De keuze van het type dempers en uitlaatpijp is vrij. Het resulterende geluidsniveau moet te allen tijde binnen de wettelijke grenzen blijven van de landen waar het evenement wordt gehouden.

3 5 ONTSTEKING Elektronische ontsteking is toegestaan. Bobine, condensator, distributie of magneto merken zijn vrij op voorwaarde dat zij voldoen aan de specificaties van de fabrikant van het betreffende model. 6 CARBURATIE/INJECTIE Modificaties aan carburateurs of vervanging door een ander type en/of merk zijn toegestaan, mits origineel, optioneel of in period toepasbaar werd geacht. Voertuigen voorzien van benzine inspuiting mogen worden geconverteerd naar carburateurs mits van een type dat in period toepasbaar werd geacht. Sportluchtfilters (bijvoorbeeld van het merk K&N ) zijn toegestaan. 7 BRANDSTOFTOEVOER Mechanische brandstofpompen mogen worden vervangen door elektrische brandstofpompen of vice versa. Een extra brandstofpomp mag worden toegevoegd. Brandstoftank(s) volgens originele afmetingen en uitvoering. Een veiligheidsbrandstoftank is toegestaan mits degelijk gemonteerd en op een zo origineel mogelijke locatie e.e.a. ter beoordeling van de Technisch Commissaris. Toegestaan zijn periode authentieke modificaties. Een beschermplaat onder de benzinetank is toegestaan. Loodvervangers en octaan boosters worden toegestaan. 8 VERSNELLINGSBAK Het voertuig moet voorzien zijn van de originele of een in period of vroeger type versnellingbak. "In bijzondere gevallen kan, in overleg met de FEHAC, hiervan worden afgeweken. Hierbij mag dan de totale overbrenging, in iedere versnelling afzonderlijk, niet meer afwijken dan + of 5 % van de originele overbrenging" Voertuigen welke oorspronkelijk waren uitgerust met een (semi) automatische transmissie mogen worden geconverteerd naar een handgeschakelde bak mits van een type zoals door de fabriek in period werd toegepast voor eenzelfde model voertuig of vice versa. Het aanbrengen van een overdrive in aanvulling op de bestaande versnellingsbak is toegestaan mits deze voldoet aan de in period fabrieksspecificaties en in period door de fabriek al dan niet als optie werd geleverd. 9 AANDRIJVING Alleen de eindoverbrengingsverhoudingen die volgens de in period specificaties van het voertuig werden toegepast zijn toegestaan. Een mechanisch beperkt sperdifferentieel van een type dat overeenkomt met de in period specificaties van het voertuig mag worden gebruikt.

4 10 REMSYSTEEM Remsysteem en onderdelen van het remsysteem uitsluitend toegestaan volgens in period specificaties maar met de hierna beschreven uitzonderingen: o Een gescheiden remsysteem is toegestaan mits er geen twee aparte hoofdremcilinders gemonteerd worden; o Een van binnenuit verstelbare remdrukverdeler is niet toegestaan; o Aan frictiemateriaal zijn geen beperkingen opgelegd; o Schijfremmen, geventileerde schijven en remklauwen met meerdere zuigers zijn alleen toegestaan indien dit ook in period werd toegepast; o Installatie van een air box rondom de schijven voor koelingdoeleinden is niet toegestaan; o Hydraulische leidingen mogen worden vervangen door «Aeroquip» type leidingen. Een rembekrachtiger mag worden gemonteerd, mits in period uitgevoerd. De handrem mag worden aangepast voor directe ontkoppeling (het zogenaamde fly off type). 11 STUURINRICHTING. Stuurwielmaten en uitvoeringen zijn vrij mits periode authentiek. Ombouw van rechts naar links gestuurd of andersom is toegestaan. Enkelvoudige stuurkolommen mogen om veiligheidsredenen vervangen worden door stuurkolommen met kruiskoppelingen of telescopische hulpmiddelen op voorwaarde dat alle oorspronkelijke functies gehandhaafd blijven. 12 WIELEN Niet originele of affabriek velgen zijn toegestaan, mits deze ook in period geleverd werden. De maat van velgen mag maximaal 1 inch (of 25 mm) breder zijn dan origineel affabriek werd geleverd. U mag dus de maat van een velg wijzigen van 4Jx13 naar 5Jx13. De diameter van de velg moet gelijk blijven en mag niet vergroot worden. Een velg met een hoogte van 13 inch blijft dus 13 inch. 13 BANDEN Toegestaan zijn banden van soort en type waarmee de auto van origine was afgeleverd dan wel als optie of in period verkrijgbaar waren. De afrollengte van de band mag maximaal 5% afwijken van origineel (of fabrieksoptie). In combinatie met een toegestane velgbreedte zijn banden toegestaan van een breedtemaat die maximaal 20 mm. (dan wel 1 inch waar van toepassing) afwijkt van origineel. Als voorbeeld: indien het voertuig oorspronkelijk werd geleverd met een bandenmaat van 165 mag deze gewijzigd worden in maximaal 185. Dus 165/70R15 mag vervangen worden door 185/70R15. Diagonaal banden mogen worden vervangen door radiaalbanden. Als alternatief voor all weather banden zijn ook M+S banden toegestaan. Een tweede bandenmaat of type is mogelijk en kan op de FIVA Id Card vermeld worden mits deze uiteraard binnen de normen vallen. U kunt dit op het formulier aangeven.

5 14 CARROSSERIE Het voertuig dient haar originele in period model te behouden en mag niet voorzien zijn van recent aangebrachte koelopeningen, verbredingen enz. waardoor het model van het voertuig wezenlijk veranderd. De toevoeging van een rolbar of rolkooi wordt niet gezien als een modelwijziging. Uitbouw of verbouw van de carrosserie is alleen toegestaan indien deze modificaties ook in period en alleen voor gebruik op de openbare weg werden toegestaan. Vervanging van carrosseriedelen is toegestaan mits vervaardigd volgens het originele ontwerp en conform de originele materialen. Krik bevestigingspunten mogen worden verstevigd, veranderd of worden toegevoegd. Het verwijderen van bumpers inclusief bevestigingsdelen is toegestaan. Elk type demonteerbare hardtop zoals in period door de fabrikant van het voertuig of door een externe leverancier geleverd is toegestaan. 15 INTERIEUR Andere stoelen, zoals bijvoorbeeld kuipstoelen zijn toegestaan mits in period. Moderne, zogenaamde FIA schaalstoelen, zijn niet toegestaan. Ramen van Perspex of ander kunststof zijn niet toegestaan, tenzij origineel of af fabriek optioneel werd geleverd. Interieurdelen zoals deurpanelen, vloerbedekking, hemelbekleding enzovoorts mogen niet verwijderd worden. Niet affabriek gemonteerde c.q. niet originele veiligheidsgordels, zowel 3 punts als meerpunts modellen, met eventuele bijbehorende kussentjes zijn alleen in gedekte kleuren of conform de kleurstelling van het interieur toegestaan. Een rolbeugel of rolkooi met maximaal 6 bevestigingspunten is toegestaan mits zo onopvallend mogelijk gemonteerd en in een zo onopvallend mogelijke kleurstelling. De verticalen delen mogen alleen onder het dak onderling verbonden zijn. Deze zijn alleen toegestaan in klasse E,F en G (van 1946 tot 1970+). Indien een rolbeugel of rolkooi is gemonteerd mag een deel van de achterzitting(en) verwijderd worden. De achterzitting(en) dienen minimaal rudimentair bekleed te zijn. Een (automatische) brandblusinstallatie (zoals bijvoorbeeld gehomologeerd door de FIA in overeenstemming met de huidige Appendix J), is niet toegestaan. 16 INSTRUMENTEN/ACCESSOIRES Aanvullende accessoires mits in period worden toegestaan op voorwaarde dat deze niet van invloed zijn op het gedrag van de auto, zelfs niet indirect, de prestaties van de motor, de stuurinrichting, de transmissie, de wegligging of de remmen beïnvloeden. Dergelijke accessoires zijn, die met betrekking tot de esthetiek, het interieur comfort (verlichting, verwarming, radio, enz.) en die gemakkelijker of veiliger rijden met het voertuig toestaan. (ruitensproeier, enz.). Een intercom installatie, bijvoorbeeld een Peltor, is niet toegestaan. Apparatuur welke functioneert middels enige vorm van GPS is niet toegestaan. Een claxon mag worden gewijzigd ongeacht model of type of extra worden toegevoegd. Het mag worden aangepast zodat ook de copiloot de claxon kan gebruiken. Zowel de voorruit als de achterruit mag worden vervangen door een van hetzelfde materiaal en type maar voorzien van verwarming.

6 17 ELEKTRISCHE INSTALLATIE De nominale spanning van de accu en van alle elektrische instrumenten mag worden omgebouwd van 6 tot 12 Volt. Het type, merk en capaciteit (ampère uur) van de accu zijn vrij. De accu moet solide gemonteerd zijn. Bescherming van de accuklemmen tegen het risico van kortsluiting is verplicht. Ombouw van gelijkstroomdynamo naar wisselstroomdynamo is toegestaan. Een aan de buitenzijde op de carrosserie geplaatste hoofdstroomschakelaar is niet toegestaan. Deze is wel toegestaan in de motorruimte, kofferbak of interieur van de auto. Extra relais mogen worden toegevoegd en accukabels mogen worden verlengd. Alle elektrische schakelaars en/of controlelampjes mogen worden veranderd met betrekking tot hun het doel, de plaats en in het geval van extra accessoires, hun aantal mits de schakelaars en/of controlelampjes in period zijn uitgevoerd. Een handbediende pomp voor het ruiten reinigingssysteem mag worden vervangen door een systeem met een in period elektrische pomp. 18 VERLICHTING Het is toegestaan om de volgende extra lampen, met een maximale glasdiameter van 180 mm, op het voertuig te monteren, mits deze extra verlichting een in period model/type zijn en volgens de wettelijke voorschriften geschakeld: Indien het voertuig vanaf fabriek is uitgerust met 2 koplampen: additioneel aan de voorzijde: maximaal vier lampen (bijvoorbeeld 2 breed en 2 verstralers). Indien het voertuig vanaf fabriek is uitgerust met meer dan 2 koplampen: additioneel aan de voorzijde: maximaal twee lampen (2 breed of 2 verstralers). Ter verduidelijking: een voertuig mag nooit meer dan 6 lampen aan de voorzijde voeren (uitgezonderd parkeerlichten). Verder mag het voertuig uitgerust zijn met: daklamp (alleen te gebruiken bij stilstand van het voertuig!); (extra) achteruitrijlamp met een maximale glasdiameter van 160 mm op voorwaarde dat deze alleen kan worden ingeschakeld indien de achteruitversnelling is ingeschakeld (conform de wettelijke regelgeving). mistachterlicht; H4 gloeilampen in de hoofdverlichting. Koplamp covers mogen worden gemonteerd op voorwaarde dat zij niet van invloed zijn op de aerodynamica van de auto tenzij deze als fabrieksoptie in period leverbaar waren. Gasontladingslampen (Xenon) of alle soorten van imitatie gasontladingslampen zijn nimmer toegestaan.

7

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006

Pagina 1 van 9. Fictieve opdrachtgever. Fictief adres. Fictieve postcode en plaats. Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 Fictieve opdrachtgever Fictief adres Fictieve postcode en plaats Capelle aan den IJssel, 05-01-2006 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE Opdrachtgever : Fictief Expert : Fictief Opdrachtdatum : 02-01-2006

Nadere informatie

Toetstermen Carrosserietechnicus niveau 3 Praktijk (CREBO-nummer 56051) (versie 05, augustus 2006)

Toetstermen Carrosserietechnicus niveau 3 Praktijk (CREBO-nummer 56051) (versie 05, augustus 2006) Bij het uitoefenen van alle hieronder vermelde vaardigheden dienen de daarbij noodzakelijke technieken en gereedschappen worden toegepast en dient rekening te worden gehouden met eigenschappen van materialen,

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever:

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Taxatierapport Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Dhr. A.H. Maaskant Uitvoeringsdatum: 19-09-2014 Vervaldatum: 23-09-2017 Taxatie uitgevoerd door: Ir. A.C. Wisse InterClassic s Jupiterweg 14 3893 GD

Nadere informatie

Mercedes-Benz personenwagens

Mercedes-Benz personenwagens onderhoudsysteem voor type 123 servicebeurt na elke 7.500*/10.000 km of ieder jaar onderhoudsbeurt na elke 15.000*/20.000 km of iedere twee jaar extra werkzaamheden na elke 45.000*/60.000 km of iedere

Nadere informatie

De RENAULT ONDERHOUDSBEURT

De RENAULT ONDERHOUDSBEURT Pagina 5. De Renault onderhoudsbeurt 6. Motor 7. Benzine en dieselmotor / roetfilter 8. Turbo & intercooler 9. Smeersysteem 10. Koelvloeistof systeem 11. In- & uitlaatsysteem 12. Aandrijflijn 13. Handgeschakelde

Nadere informatie

BARCHETTA CATALOGUS INDEX

BARCHETTA CATALOGUS INDEX BARCHETTA CATALOGUS INDEX 1. Motor 2. Brandstof systeem 3. Koeling 4. Uitlaat systeem 5. Klokken panelen 6. Stuurinrichting 7. Versnellingsbak en toebehoren 8. Schokbrekers en veren 9. Velgen en toebehoren

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT BMW E30 Standaard 2015

SPORTIEF REGLEMENT BMW E30 Standaard 2015 SPORTIEF REGLEMENT BMW E30 Standaard 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport Nationaal

Nadere informatie

Dossier : voertuig zonder documenten

Dossier : voertuig zonder documenten Dossier : voertuig zonder documenten Ik, ondergetekende verklaar in eer en geweten, dat de gegeven antwoorden juist en correct zijn en geef volmacht aan de BFOV om mijn dossier te behandelen bij de FOD

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties PERSINFORMATIE Mazda Motor Nederland Technische specificaties Vernieuwde Mazda6 2018 Deze technische specificaties zijn onder voorbehoud van niet aangekondigde wijzigingen. Alle cijfers en specificaties

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015

SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 SPORTIEF REGLEMENT VRIJE KLASSEN 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen, in het bijzonder het vermelde onder CATEGORIE

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. Type : 320

Kenteken : n.v.t. Type : 320 Kenteken : n.v.t. Merk : BMW Type : 320 Dossiernummer : 2016644 Datum taxatie : 30/08/2016 Kenteken : n.v.t. Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140 Kenteken : 49-KPR-5 Merk : Mercedes-Benz Type : W140 Dossiernummer : 2016829 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

D NRT - 07022014 - V1 1

D NRT - 07022014 - V1 1 SPORTIEF REGLEMENT VOLVO 360 CUPS 2014 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport Nationaal

Nadere informatie

T A X A T I E R A P P O R T MERCEDES-BENZ SL 500 PRIOR 18-JPH-7

T A X A T I E R A P P O R T MERCEDES-BENZ SL 500 PRIOR 18-JPH-7 KOPIE T A X A T I E R A P P O R T MERCEDES-BENZ SL 500 PRIOR 18-JPH-7 RAPPORT VAN INSPECTIE EN TAXATIE. Taxatiedatum: 30 juni 2012. Rapportnr.: 120722. Automerk: Model: Type: Carrosserie: Kenteken: Mercedes-Benz

Nadere informatie

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers.

Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Hieronder vindt u een uiteenzetting inzake de reglementaire voorschriften voor oldtimers. Opgelet! Recent zijn er een aantal wijzigingen geweest in de reglementering voor de oldtimers. Zo is sinds 1 juli

Nadere informatie

Reglement bangerstox A.S.G. 2014

Reglement bangerstox A.S.G. 2014 Reglement bangerstox A.S.G. 2014 Coureur / Deelnemer: 1. Coureur / deelnemer is verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B en 18 jaar zijn, en deze ten alle tijden te kunnen tonen! Vlagsignalen:

Nadere informatie

DUTCH TIME ATTACK TECHNISCH REGLEMENT

DUTCH TIME ATTACK TECHNISCH REGLEMENT DUTCH TIME ATTACK TECHNISCH REGLEMENT 2019 1. Algemeen 3 1.1 Afwijken van het reglement 3 1.2 Staat van het voertuig 3 1.3 Niet voldoen aan het reglement 3 1.4 Kenteken 3 1.5 Vragen/contact 3 2. Technisch

Nadere informatie

Kenteken : AL : 2-AXLE-RIGED BODY

Kenteken : AL : 2-AXLE-RIGED BODY Kenteken : AL-97-34 Merk Type : Riley : 2-AXLE-RIGED BODY Dossiernummer : 2016753 Datum taxatie : 30/09/2016 Kenteken : AL-97-34 Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E

604_38_063 ALFA MITO JTD NL :07 Pagina 1 ALFA MiTo S E R V I C E ALFA MiTo S E R V I C E Dit supplement vormt een aanvulling op de informatie in het instructieboekje waarbij dit supplement geleverd wordt. Voor de onderwerpen die in dit supplement niet worden behandeld,

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatierapport nummer: Onderwerp van Taxatie: BMW 528i E39 M52. In opdracht van:

Taxatierapport. Taxatierapport nummer: Onderwerp van Taxatie: BMW 528i E39 M52. In opdracht van: Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Taxatierapport nummer: 26901 Onderwerp van Taxatie: BMW 528i E39 M52 In opdracht van: Young Timer Trading Dhr. H. Lamers Industrieweg 9b 6673 DE Andelst Uitgevoerd

Nadere informatie

Porsche Keuringsrapport voor kenteken. wpozzz91zds160627

Porsche Keuringsrapport voor kenteken. wpozzz91zds160627 Porsche Keuringsrapport voor kenteken wpozzz91zds160627 Dealer: Porsche Centrum Rotterdam Contactpersoon: Bert Vrolijk Keuringsdatum: 2015 Alle rechten voorbehouden. Keuring uitgevoerd door Porsche. Bekijk

Nadere informatie

Belgian Max Challenge

Belgian Max Challenge Belgian Max Challenge Technisch 2017 reglement KZ KZ 1. Chassis & motor Het chassis dient CIK gehomologeerd te zijn. Er kan enkel één chassis worden ingeschreven. Ieder chassis én motor(en) dienen voorzien

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 Organisatie: Deze klasse wordt georganiseerd door de Stichting D.N.R.T. Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, het Wedstrijdreglement

Nadere informatie

Kenteken : DR Merk : JAGUAR Type : XJ

Kenteken : DR Merk : JAGUAR Type : XJ Kenteken : DR-43-96 Merk Type : JAGUAR : XJ Dossiernummer : 2016751 Datum taxatie : 30/09/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Kenteken : DM : Chieftain

Kenteken : DM : Chieftain Kenteken : DM-27-38 Merk Type : Pontiac : Chieftain Dossiernummer : 2016815 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Kenteken : GL-744-N Merk : Ferrari Type : 308 GTSI

Kenteken : GL-744-N Merk : Ferrari Type : 308 GTSI Kenteken : GL-744-N Merk Type : Ferrari : 308 GTSI Dossiernummer : 2016818 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. : 911 Turbo

Kenteken : n.v.t. : 911 Turbo Kenteken : n.v.t. Merk Type : Porsche : 911 Turbo Dossiernummer : 2016765 Datum taxatie : 12/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Reglement Standaardklasse t/m 2000 cc

Reglement Standaardklasse t/m 2000 cc Reglement Standaardklasse t/m 2000 cc 1. Onder standaardklasse wordt verstaan dat het type auto door de fabrikant standaard en in normale serie geleverd moet zijn en aan de Nederlandse wettelijke bepalingen

Nadere informatie

Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW

Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Inzake: Hymer B 614 45 SR-XB In opdracht van: T.A. van de Wijngaard Uitgevoerd door: F.Th.M. Bolsenbroek Gerechtelijk beëdigd & SKO/TMV register Automakelaar &

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

Technisch Reglement Nissan 350Z 2015. (Als bedoeld in het Algemeen Rallycross Reglement 2015 Art. 5) Technisch reglement Nissan 350Z 2014

Technisch Reglement Nissan 350Z 2015. (Als bedoeld in het Algemeen Rallycross Reglement 2015 Art. 5) Technisch reglement Nissan 350Z 2014 Technisch reglement Nissan 350Z 2014 Er wordt uitgegaan van een Nissan 350 z in standaard uitvoering, welke voldoet aan de FIA N-GT 005 homologatie. Hierbij zijn uitsluitend onderstaand genoemde veranderingen

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Seat Mii deurs Chill Out Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 2-10-2017 werkorder 148836 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 4-SXT-03 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Seat Mii 1.0 5 deurs Chill Out Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

8 Reglement sectie brandstof 1:10

8 Reglement sectie brandstof 1:10 8 Reglement sectie brandstof 1:10 Dit Reglement maakt deel uit van Het huishoudelijk Reglement van MRM en is een aanvulling op het Algemeen Wedstrijd Reglement. 8.1 Technisch reglement 200mm (sedan) Modelwagens

Nadere informatie

VER-EENVOUDIGD BASIS VEILIGHEIDS REGELEMENT.

VER-EENVOUDIGD BASIS VEILIGHEIDS REGELEMENT. VER-EENVOUDIGD BASIS VEILIGHEIDS REGELEMENT. Ramo Regio Klasse. HIERAAN KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN ( KNAF REGELEMENT IS LEIDEND ) VOOR 2015 GELD DAT NOG GEREDEN MAG WORDEN MET DE ROLKOOI DIE VOLDOET

Nadere informatie

Technisch Reglement Chassis KZ2 Klassen

Technisch Reglement Chassis KZ2 Klassen Technisch Reglement Chassis KZ2 Klassen 4.00 / Chassis Maximaal één per evenement. Het homologatieblad en/of certificaat dient men altijd te kunnen overleggen. 4.01 / Remsysteem Uitsluitend hydraulisch,

Nadere informatie

Kenteken : LB-ZZ-73. : Lotus Omega

Kenteken : LB-ZZ-73. : Lotus Omega Kenteken : LB-ZZ-73 Merk Type : Opel : Lotus Omega Dossiernummer : 2016417 Datum taxatie : 01/05/2016 Kenteken : LB-ZZ-73 Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof

Nadere informatie

Technisch reglement rodeo klasse

Technisch reglement rodeo klasse Technisch reglement rodeo klasse Wijzigingen t.o.v. 2010 zijn in Rood aangegeven. Vanaf 2010: zijn niet drukgevulde motoren met meer dan 2 kleppen per cilinder toegestaan. Reglementswijzigingen op termijn:

Nadere informatie

versie dd 28-09-2010 Keuringsprotocol

versie dd 28-09-2010 Keuringsprotocol Keuringsprotocol Wat houdt de abc-keuring in? De abc-keuring van Van Abeelen Keuringen geeft inzicht in de actuele technische toestand van een voertuig. Bij de keuring wordt dit protocol stipt gevolgd.

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148451 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 83-LRL-3 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Postcode 5015 BB Plaats Tilburg E-mail marco@deautoavenue.nl Type

Nadere informatie

HOOFDSTUK 5 : PROSTOCKS

HOOFDSTUK 5 : PROSTOCKS HOOFDSTUK 5 : PROSTOCKS A. Chassis Het chassis bestaat uit de volgende delen c.q. moet aan de volgende regels voldoen: 1. Een standaard motorblok of origineel vervangingsonderdeel waarin een standaard

Nadere informatie

Reglement Standaardklasse t/m 1600 cc

Reglement Standaardklasse t/m 1600 cc Reglement Standaardklasse t/m 1600 cc 1. Onder standaardklasse wordt verstaan dat het type auto door de fabrikant standaard en in normale serie geleverd moet zijn en aan de Nederlandse wettelijke bepalingen

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE4490

SPECIFICATIES TLE4490 TLE4490 SPECIFICATIES TLE4490F MOTOR Merk...ISEKI Diesel Model... E4CG-WB34 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding...

Nadere informatie

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel V40 V40 1.816V 2.0 16V MOTOR - type - cilinderaantal/kleppen - cilinderinhoud (cc) - compressieverhouding - brandstofsysteem - boring/slag (mm) - katalysator - max. vermogen ECE kw/pkimin 1 - max. koppel

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW

Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Taxatierapport Volgens artikel 7: 960 BW Taxatierapport nummer: Onderwerp van Taxatie: In opdracht van: Dhr. P.C. van Wort Pelgrimstraat 46 4354 AS Vrouwenpolder Uitgevoerd door: E. Pinckers Registertaxateur

Nadere informatie

Examen VMBO-GL 2005 VOERTUIGENTECHNIEK CSE GL. tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage.

Examen VMBO-GL 2005 VOERTUIGENTECHNIEK CSE GL. tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Examen VMBO-GL 2005 tijdvak 1 maandag 23 mei 9.00-11.00 uur VOERTUIGENTECHNIEK CSE GL Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Het gebruik van een symbolenboekje is toegestaan. Dit examen bestaat uit 64

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT 2013 SUPER-PRO STREET VERSIE 1.2

TECHNISCH REGLEMENT 2013 SUPER-PRO STREET VERSIE 1.2 TECHNISCH REGLEMENT 2013 SUPER-PRO STREET VERSIE 1.2 Toyo Tires Time-Attack 2013 Technisch Reglement Super-Pro Street V1.2 Inhoud Inleiding... 1 Algemeen... 1 1 Motorisch... 2 2 Aandrijving... 3 3 Ophanging...

Nadere informatie

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD)

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) Met het Kia Service Plan bent u op voorhand verzekerd van 3 jaar onderhoud van uw nieuwe Kia door uw officiële Kia-dealer of erkend Kia-reparateur.

Nadere informatie

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR

SPECIFICATIES TLE3400 TLE3400 MOTOR SPECIFICATIES MOTOR Merk...ISEKI Diesel...E3CD-WTB11 Motortype...4 cycli, watergekoeld, in-line met bovenliggende kleppen Aanzuiging...Normaal aangezogen Compressieverhouding... 22,7 Cilinderinhoud...1,498

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 18-9-2017 werkorder 148388 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 33-LR-VZ Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Mitsubishi Space Star 1.8 Comfort Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type :

Kenteken : VE. : Volkswagen. Type : Kenteken : 92-62-VE Merk : Volkswagen Type : 113021 Dossiernummer : 2016813 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken : 92-62-VE Soort voertuig : Personenauto Merk : Volkswagen Type : 113021 Uitvoering : 1300

Nadere informatie

BMW 1-SERIE. 118 D 5drs KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN km 43-TF-DV. Handgeschakeld (6)

BMW 1-SERIE. 118 D 5drs KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN km 43-TF-DV. Handgeschakeld (6) BMW 1-SERIE 118 D 5drs KENTEKEN 43-TF-DV TRANSMISSIE Handgeschakeld (6) BOUWJAAR 2006 VERMOGEN 90 kw (123 PK) TELLERSTAND 212.852 km BRANDSTOF Diesel VERBRUIK 5.00 L / 100 km CARROSSERIE Hatchback (5-drs)

Nadere informatie

Register. BMW speciale gereedschappen auto-elektronica. in kabelkast I en II

Register. BMW speciale gereedschappen auto-elektronica. in kabelkast I en II Register BMW speciale gereedschappen auto-elektronica in kabelkast I en II 00 0 199 2 Hoofdgroep 00 Onderhoud en algemene richtlijnen Hoofdgroep 11 Motor Hoofdgroep 12 Elektrische installatie van de motor

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i30

De nieuwe generatie. Hyundai i30 De nieuwe generatie Hyundai i30 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Een auto voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de derde generatie Hyundai i30 is niet gefocust op één persoon,

Nadere informatie

Kenteken : 83-EU-60. : Landrover. Type : Serie III 109

Kenteken : 83-EU-60. : Landrover. Type : Serie III 109 Kenteken : 83-EU-60 Merk : Landrover Type : Serie III 109 Dossiernummer : 2016761 Datum taxatie : 12/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type : 83-EU-60 : Terreinauto : Landrover : 109 Stawag Bouwjaar

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

Kwaliteitscontrole Rapport

Kwaliteitscontrole Rapport Nr. 1642 Kwaliteitscontrole Rapport Porsche 996 GT 3 cup (Blauwe vleugel) 2001 By Patrick Dussolier Porsche 996 GT3 Cup 2001 Dossiernummer: 1642 Datum waarde bepaling: 14-06-2016 Plaats onderzoek: Opslagplaats

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. : Landrover. Type : Serie III 109

Kenteken : n.v.t. : Landrover. Type : Serie III 109 Kenteken : n.v.t. Merk : Landrover Type : Serie III 109 Dossiernummer : 2016164 Datum taxatie : 18/02/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type : n.v.t. : Terreinauto : Landrover : 109 Estate Bouwjaar : 1979

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Hyundai i i-drive Cool Airco. Straat Kapt.

Bovag checklist. werkorder Klant. Auto. De Auto Avenue Tilburg BV. Hyundai i i-drive Cool Airco. Straat Kapt. Bovag checklist dd. 13-9-2017 werkorder 148386 Klant Auto Naam De Auto Avenue Tilburg BV Kenteken 74-THS-5 Straat Kapt. Hatterasstraat 11 Type Hyundai i10 1.1 i-drive Cool Airco Postcode 5015 BB Plaats

Nadere informatie

NRK Technisch. Klasse 43S VT250 Senioren Series

NRK Technisch. Klasse 43S VT250 Senioren Series NRK Technisch Klasse 43S VT250 Senioren Series 2015 TECHNISCH REGLEMENT KARTING NFK 43S VT250 Senioren Series NOOT: Dit aanvullend technisch reglement maakt deel uit van het NRK (NFK Reglement Karting)

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

Kenteken : n.v.t. Type : 911

Kenteken : n.v.t. Type : 911 Kenteken : n.v.t. Merk : Porsche Type : 911 Dossiernummer : 2016832 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ VERLENGDE GARANTIE

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ VERLENGDE GARANTIE www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ VERLENGDE GARANTIE MOBIEL+ VERLENGDE GARANTIE DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom

Nadere informatie

Technisch Reglement 60cc MINI SERIES

Technisch Reglement 60cc MINI SERIES Technisch Reglement 60cc MINI SERIES 1.00 / Chassis Maximaal één per evenement. Uitsluitend chassis welke zijn vervaardigd door fabrikanten met CIK-FIA homologaties worden toegestaan. Of een door Chrono

Nadere informatie

Bijlage A1: Technisch reglement Peugeot Sport Junior Challenge

Bijlage A1: Technisch reglement Peugeot Sport Junior Challenge Concept Reglement Versie 07-01-2017 Peugeot Sport Junior Challenge 2017 Bijlage A1: Technisch reglement Peugeot Sport Junior Challenge 1. Algemene bepalingen 1.1 De Peugeot Sport Challenge betreft een

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Reglement Damesklasse

Reglement Damesklasse Reglement Damesklasse 1. In de Damesklasse zijn geen licentiehouders toegestaan. 2. Toegelaten worden alleen die deelnemende voertuigen die direct en zonder aanpassingen voldoen aan het standaard 1600cc,

Nadere informatie

De anato mie van De 96 8 CS porsche live

De anato mie van De 96 8 CS porsche live De anato van de 96 68 porschescenelive porsche techniek mie 8 CS Met een 968 Clubsport met een sportpakket legde Porsche-technicus Rolf Kaul zo n 40.000 kilometer af op de Nürburgring-Nordschleife. Dus

Nadere informatie

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders

SPECIFICATIES. Cilinderinhoud ml ml ml Aantal cilinders TH4295, 4335, 4365 MOTOR TH4295 TH4335 TH4365 Merk... Iseki Diesel...Iseki Diesel...Iseki Diesel Model...E3CD... E3CD... E3CG Type indirecte injectie...indirecte injectie...indirecte injectie... Indirecte

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Alfa Romeo GT

Finnik Autorapport - Alfa Romeo GT Finnik Autorapport - Alfa Romeo GT Deze Alfa Romeo GT komt uit 2006 en kostte toen 39.490. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2006 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert.

Nadere informatie

PROJECT 911 2.2 T coupe

PROJECT 911 2.2 T coupe PROJECT 911 2.2 T coupe Dit project beschrijft kort en bondig de restauratie van een ivoorwitte Porsche 911 2.2T coupe uit 1970. De auto is door de eigenaar in 1996 in Italië gevonden en geïmporteerd.

Nadere informatie

D E M E E R W A A R D E VAN MITSUBISHI

D E M E E R W A A R D E VAN MITSUBISHI VERLENGDE GARANTIE D E M E E R W A A R D E VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. Deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel~. Dat is het Mitsubishi-label voor alle

Nadere informatie

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury

Kenteken : 02-JB-GX Merk : Sylva Type : Fury Kenteken : 02-JB-GX Merk Type : Sylva : Fury Dossiernummer : 2016750 Datum taxatie : 03/09/2016 Kenteken : 02-JB-GX Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Technisch Reglement Chassis KZ2 Klassen

Technisch Reglement Chassis KZ2 Klassen Technisch Reglement Chassis KZ2 Klassen 4.00 / Chassis Maximaal één per evenement. Alleen CIK/FIA gehomologeerde Karts of Chrono gecertificeerde karts zijn toegestaan welke niet ouder zijn dan 2006. Het

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

Kenteken : NV-JD-43 : 850 R

Kenteken : NV-JD-43 : 850 R Kenteken : NV-JD-43 Merk Type : VOLVO : 850 R Dossiernummer : 2016987 Datum taxatie : 12/10/2016 Kenteken : NV-JD-43 Soort voertuig : Personenauto Merk : Volvo Type : 850 Uitvoering : R Bouwjaar : 1996

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Peugeot 206 CC

Finnik Autorapport - Peugeot 206 CC Finnik Autorapport - Peugeot 206 CC Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 40-LS-FP

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Peugeot 207

Finnik Autorapport - Peugeot 207 Finnik Autorapport - Peugeot 207 Deze Peugeot 207 komt uit 2008 en kostte toen 14.949. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2008 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 94 PK levert.

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

Inleiding. Protocol. Inname

Inleiding. Protocol. Inname SCHADEPROTOCOL Inleiding Leaseauto's die aan het einde van een contract bij ProLease worden ingeleverd, vertonen altijd enige mate van schade. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal jaar gebruikt

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT VOLVO 360 CUP 2012

SPORTIEF REGLEMENT VOLVO 360 CUP 2012 SPORTIEF REGLEMENT VOLVO 360 CUP 2012 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport Nationaal

Nadere informatie

AUDI S5. S5 SPORTBACK 3.0TFSI QUATTRO S-Tronic Aut. KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN. 100.

AUDI S5. S5 SPORTBACK 3.0TFSI QUATTRO S-Tronic Aut. KENTEKEN TELLERSTAND BRANDSTOF TRANSMISSIE VERBRUIK BOUWJAAR CARROSSERIE VERMOGEN. 100. AUDI S5 S5 SPORTBACK 3.0TFSI QUATTRO S-Tronic Aut. KENTEKEN 12-AB-56 TRANSMISSIE Automatisch BOUWJAAR 2012 VERMOGEN 245 kw (334 PK) TELLERSTAND 100.825 km BRANDSTOF Benzine VERBRUIK 8.00 L / 100 km CARROSSERIE

Nadere informatie

Technisch Reglement. Klasse 01T 160cc 4T Mini

Technisch Reglement. Klasse 01T 160cc 4T Mini Technisch Reglement Klasse 01T 160cc 4T Mini 2015 TECHNISCH REGLEMENT KARTING NFK 01T 160cc 4T MINI Series NOOT: Dit aanvullend technisch reglement maakt deel uit van het NRK (NFK Reglement Karting) dat

Nadere informatie

Porsche Keuringsrapport voor kenteken WP0ZZZ96ZLS451746

Porsche Keuringsrapport voor kenteken WP0ZZZ96ZLS451746 Porsche Keuringsrapport voor kenteken WP0ZZZ96ZLS451746 Dealer: Porsche Centrum Rotterdam Contactpersoon: Bert Vrolijk Keuringsdatum: 11-03-2016 2016 Alle rechten voorbehouden. Keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

Kenteken : PZ : Harley-Davidson

Kenteken : PZ : Harley-Davidson Kenteken : PZ-67-17 Merk Type : Harley-Davidson : WLC Dossiernummer : 2016816 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

GREEN GARANT Autokeuring

GREEN GARANT Autokeuring 1. Voertuig identificatie 4. Inspectie motorruimte 2. Inspectie voertuig binnenzijde 5. Inspectie onderzijde voertuig 3. Rijtest 6. Uitlezen foutcodes 09-2013 pag. 1 / 5 1. Voertuig identificatie en controle

Nadere informatie

Dit document is een handleiding voor diegenen die deelnemen in de standaard of een aanverwante klasse en hun rolkooi moeten vernieuwen.

Dit document is een handleiding voor diegenen die deelnemen in de standaard of een aanverwante klasse en hun rolkooi moeten vernieuwen. Dit document is een handleiding voor diegenen die deelnemen in de standaard of een aanverwante klasse en hun rolkooi moeten vernieuwen. Echter het KNAF reglement is leidend hierbij: zie www.knaf.nl. Kijk

Nadere informatie

Volvo Diesels de stille economen

Volvo Diesels de stille economen Volvo Diesels de stille economen Produceren conventionele diesels nogal wat hinderlijke motorgeluiden, de Volvo dieselmotor doet z'n krachtige werk in alle stilte. Dat is overigens niet zo verwonderlijk

Nadere informatie

Lichte transportvoertuigen

Lichte transportvoertuigen Lichte transportvoertuigen GESCHIEDENIS De Ape is een voertuig met een lange geschiedenis en kent vele tradities. Al in 1948 zoemde de eerste Ape (Italiaans voor Bij) door de smalle en bochtige stegen

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Seat Alhambra

Finnik Autorapport - Seat Alhambra Finnik Autorapport - Seat Alhambra Deze Seat Alhambra komt uit 2011 en kostte toen 48.799. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 150 PK levert.

Nadere informatie

REGLEMENT BMW E36 CUP 2010

REGLEMENT BMW E36 CUP 2010 REGLEMENT BMW E36 CUP 2010 Artikel 1 Kampioenschap De te behalen punten per race (ook wel heat genoemd) voor teams die in de race gestart zijn: 1 e - 30 6 e - 18 11 e - 12 16 e - 7 21 e - 2 2 e - 27 7

Nadere informatie