Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 21, 18 februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 21, 18 februari 2016"

Transcriptie

1 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 21, 18 februari 2016 Algemeen Heel veel dank Wij willen iedereen bedanken voor de leuke, gezellige, sfeervolle carnavalsochtend op vrijdag 5 februari. Extra bedankje voor Carolyn, Astrid en Mirjam. Zij hebben dit jaar voor de laatste keer hun beste carnavalsbeentje voor gezet. Zij geven de scepter door aan een nieuwe ploeg enthousiaste carnavalsouders. Ook een bedankje aan Christian Swaanen en zijn maatje voor het leveren van licht en geluid! De kinderen hebben volop genoten!!! Daar doen we het allemaal voor. GMR verkiezingen Elk jaar worden in de maand april verkiezingen voor De Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR) gehouden. Dit jaar is de datum voor de GMR verkiezingen vastgesteld 14 april a.s. Wij zijn ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste medewerkers en ouders/verzorgers die mee willen denken en praten over de koers van Eenbes Basisonderwijs. Wij roepen geïnteresseerden op om zich vóór 31 maart a.s. kandidaat te stellen voor de GMR. In de bijlage bij deze Raagten Actueel leest u hier meer over. Beleef de lente De lente is weer in aantocht! Er zijn zelfs al vogels die al actief zijn met het maken van een nest. Wil je volgen hoe het met ze gaat, dan kun je via de webcam van de vogelbescherming zien hoe ze een nest bouwen, eieren krijgen, hoe de jongen uit het ei komen, opgroeien en leren vliegen. Sommige vogels kun je nu al volgen, andere vogels zijn nog onderweg van b.v. Afrika. Knap he, zoveel kilometers vliegen, en dan vaak de plek van vorig jaar weer terug vinden! Tot ongeveer juni kun je de volgende vogels volgen: Bosuil, kerkuil, steenuil, ijsvogel, slechtvalk, grauwe kiekendief, grote stern, ooievaar, tuinvogels, weidevogels, spreeuw en koolmees.

2 De trouwe vogelvolgers onder ons zien nu dat er dit jaar weer nieuwe soorten vogels worden gevolgd. Veel kijkplezier! Groep Dankjewel Fijn om iedereen na de carnavalsvakantie weer terug te zien op school! Een bedankje voor de ouders die ons hebben geholpen tijdens de carnavalsviering vrijdag voor de vakantie. We hebben er samen een super gezellige ochtend van gemaakt! Thema De komende twee weken zal er in de kleuterklassen nog gewerkt worden rondom het thema techniek-bouwen. Tijdens de werklessen krijgen de kinderen opdrachten die met dit thema te maken hebben, maar ook in de kring zijn we hiermee bezig. Vraag uw kind er thuis maar eens naar! De kinderen mogen ook spulletjes meebrengen die bij het thema horen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gereedschap. We maken dan weer een mooie thematafel in de klas. Welkom Maandag a.s. starten in groep 0-1-2a Elisa Chen en Jamie Wasser. In groep 0-1-2b start Luuk van Duijnhoven. Wij wensen hen een heel fijne tijd toe op de Raagten waarin ze veel zullen leren. Nieuwe letter Vrijdag wordt er weer een nieuwe letter aangeboden aan de kinderen en dat is deze keer de letter /v/ van verbouwen. Op maandag mogen de kinderen weer spulletjes meebrengen van deze letter voor in onze letterkastjes en -tafels. Groep 3 Kern 7 piraten In deze kern staat het thema Piraten centraal en we hebben prachtige piratenvlotten geknutseld. Ook hebben we een thematafel gemaakt en hopen op nog veel meer spullen die bij piraten horen. De kinderen mogen die meebrengen van thuis. In deze kern gaat het vooral om woorden : die beginnen met: sch bv school schip etc. die eindigen met: ng bv ring bang etc. Maar ook gaat het om de woorden die een letter hebben die anders uitgesproken worden: bv web, daar spreek je de b uit als een p bad, daar spreek je de d uit als een t ze, daar spreek je de e uit als een u.

3 Bezoekje aan de bieb Afgelopen dinsdag mochten we een bezoekje brengen aan de bieb. De kinderen mochten via een leuke speurtocht de bieb gaan verkennen. Daarna sloten we af met een heel mooi verhaal. Gelukkig vertelden veel kinderen dat ze zelf al een pasje hadden. Sommige kinderen hadden er nog geen en die mogen gratis een pasje gaan halen om zo ook leuke boeken te gaan lenen. Dus. snel naar de bieb voor een pasje! Kijkkwartiertje Op donderdag 25 februari staat onze deur om 8.30 uur weer open zodat u een kijkje kunt komen nemen in de klas. De kinderen laten graag hun schriftjes en ook de piratenvlotten zien. Hopelijk tot dan!! Tentoonstelling Op maandagmorgen 22 februari hebben we een tentoonstelling in het Oude Raadhuis in Beek en Donk. We mogen met de bus daar naar toe en we worden ook weer netjes bij school afgezet. De activiteit duurt tot ongeveer uur, dus het zou kunnen zijn dat we een paar minuutjes later op school zijn. Wilt u daar rekening mee houden? Alvast bedankt! Groetjes van juf Wilma en Miranda. Groep 4 Herhaling Expositie Op maandag 22 februari brengen we met de groep een bezoek aan een expositie in het Oude Raadhuis. We worden daarvoor met de bus opgehaald en ook weer teruggebracht. Deze dag dienen de kinderen om 13.00u op school te zijn. Om 13.05u gaat de bus vertrekken. We zitten vast aan een strak tijdschema omdat er nog meerdere bezoeken gepland staan van andere scholen. Zorgt u ervoor dat uw kind op tijd op school is a.u.b.. Oproepje Aanstaande maandag hebben wc-rolletjes nodig voor de handenarbeid-les. Het zou erg fijn zijn als elk kind twee rolletjes meebrengt. Alvast heel erg bedankt! Ook zijn we op zoek naar schroefjes, moeren, revetten, haakjes, elektriciteitsdraad etc. Heeft u thuis nog wat over? U maakt ons er erg blij mee. Techniek Deze week zijn we gestart met het werken rondom techniek. We hebben ons verdiept in de molen die op windkracht werkt. Ook hebben we zelf een molentje gemaakt, we hebben ze getest en ze werken allemaal. Super!

4 Studiedag Noteert u alvast in uw agenda dat de kinderen op woensdag 2 maart vrij zijn i.v.m. een studiedag van het team? Kijkkwartiertje Donderdag 3 maart bent u om 8.30u van harte welkom tijdens ons kijkkwartiertje. Groep 5 Na een heerlijk weekje van plezier en doe maar waar je zin in hebt, is er al weer hard gewerkt in groep 5. Bibliotheek Op donderdag 10 maart gaan we weer naar de bieb. Misschien kunt u dit op de kalender noteren. Geschiedenis Tijdens de geschiedenislessen gaan we de kinderen duidelijk maken dat we in een waterrijk land wonen. Dat water van heel groot belang is, maar dat water ook een enorme vijand kan zijn. Onze eeuwenlange strijd tegen het water die nog steeds niet is gewonnen. Groep 6 Clinic boksen Afgelopen dinsdag hebben wij een clinic gekregen over de techniek van boksen. Deze werd gegeven door Riny Heesakkers van boksschool Laarbeek. Voor de clinic had Jim zijn spreekbeurt over boksen gedaan. Omdat Jim ook op boksen zit, vroeg hij aan zijn trainer of hij ons er wat meer over kon leren. We begonnen met een warming-up, waarin we veel moesten rennen, touwtjespringen en alle spieren opwarmen. Daarna begon het echte werk! We trokken de bokshandschoenen aan en leerden verschillende slag- en stoottechnieken. Toen we dat hadden geoefend, mochten we ook nog korte partijtjes tegen elkaar oefenen. Het was een leerzame, vermoeiende clinic!

5 Nieuw blok aardrijkskunde Deze week zijn we begonnen met een nieuw blok van aardrijkskunde. Het gaat over fabrieken en werken en wat daar allemaal mee te maken heeft. Zo hebben we al geleerd hoe ijzer wordt gemaakt en wat export is. De komende weken gaan we hier nog verder mee over leren en werken. Techniekweken Over 2 weken starten we met de techniekweken. Wij zijn nog opzoek naar een enthousiaste papa, mama, opa, oma, oom of tante die werkt in de technische sector. Bent of kent u iemand en vindt u het leuk om als gastspreker hier iets over te vertellen aan groep 6? Dan mag u zich melden bij juf Laura of meneer Erwin. Nieuwe ronde spreekbeurten Alle kinderen in groep 6 hebben hun eerste spreekbeurt gehad van dit schooljaar. Wat hebben ze het allemaal fantastisch gedaan! Deze week zijn we alweer begonnen met de tweede ronde spreekbeurten. Keylie, Jolijn en Jim hebben het spits afgebeten. Alle kinderen hebben een briefje meegekregen met daarop het (voorlopige) onderwerp en de datum. In de klas hangt ook nog een lijst. Wilt u uw kind er op tijd aan herinneren om te starten met het maken van de spreekbeurt? En wat hulp is altijd fijn. Bij juf Laura of meneer Erwin is een lijst met tips voor de spreekbeurt op te halen. Groep 7 Excursie groep 7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam Op maandag 29 februari gaan we met de groepen 7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam. s Morgens worden we door een speciale Rijksmuseum-bus opgehaald. Omdat we met iets te veel personen zijn gaan er enkele leerlingen van groep 8 en twee leerkrachten met de trein. De excursie in het Rijksmuseum duurt ongeveer twee uur. De kinderen worden in groepen rondgeleid door speciale gidsen. Natuurlijk gaan we De Nachtwacht zien; dat is een geweldige belevenis. Om de kinderen goed voor te bereiden zullen we komende week extra aandacht besteden aan Kunst en het Rijksmuseum.

6 De kinderen hebben allemaal een lunchpakket nodig. We zijn (als er niets bijzonders gebeurt in het verkeer) om 15:30 uur weer terug op school. Techniekweken De techniekweken zijn verzet, ze starten op maandag 29 februari. Wij zijn op zoek naar allerlei technische materialen om een techniekhoek in de klas in te kunnen richten. Heeft u nog materialen liggen dan zijn ze bij ons in de groep van harte welkom. Ook zijn wij op zoek naar een gastspreker die iets kan vertellen over een technisch beroep. Bent u de spreker/spreekster die we zoeken of kent u iemand die iets kan vertellen over techniek? Dan horen wij het graag! Ouderavond Marietje Kessels Project De ouderavond van het Marietje Kessels Project is op maandagavond 22 februari van 19:00 tot 20:00 uur. Wij hopen op een grote opkomst. Groep 8 Excursie groep 7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam Op maandag 29 februari gaan we met de groepen 7 en 8 naar het Rijksmuseum in Amsterdam. s Morgens worden we door een speciale Rijksmuseum-bus opgehaald. Omdat we met iets te veel personen zijn gaan er enkele leerlingen van groep 8 en twee leerkrachten met de trein. De excursie in het Rijksmuseum duurt ongeveer twee uur. De kinderen worden in groepen rondgeleid door speciale gidsen. Natuurlijk gaan we De Nachtwacht zien; dat is een geweldige belevenis. Om de kinderen goed voor te bereiden zullen we komende week extra aandacht besteden aan Kunst en het Rijksmuseum. De kinderen hebben allemaal een lunchpakket nodig. We zijn (als er niets bijzonders gebeurt in het verkeer) om 15:30 uur weer terug op school.

7 Open dag VO Helmond Op zondag 21 februari is de Open Dag van de Helmondse VO scholen. De open dag is van uur. Aanmelden Op maandag 7 maart en dinsdag 8 maart is het aanmelden gepland bij Dr. Knippenbergcollege in Helmond van uur en uur. Commanderij College: woensdag 9 maart uur, donderdag 10 maart uur, vrijdag 11 maart uur. U moet dat zelf doen. Het verstandigste is dat u dat samen met uw kind doet. U heeft dan al een eerste contact met de nieuwe school. Carnaval 2016 Prins Martijn en Prinses Lara hebben laten zien dat zij de juiste kinderen waren om aan het Carnavalsfeest leiding te geven. Het was wederom een heel gezellig feest. Dat de prins en de prinses nog andere talenten hebben, blijkt uit het volgende. Prins Martijn was de beste darter bij de jongens en Prinses Lara was de beste darter bij de meisjes. Boomfeestdag 2016 In het kader van Boomplantdag brengen we een bezoek aan de Bimd in Aarle-Rixtel. IVN Laarbeek leert de kinderen in een voorlichting/tentoonstelling het belang van bomen. De voorlichting is op woensdag 24 februari. We vertrekken vanaf school om 8.30 uur per fiets. Later wordt op de Landelijke Boomfeestdag ( woensdag 16 maart) een boom geplant in de nabijheid van de school of op het schoolterrein. Voorleeskampioenschap Laarbeek Op donderdag 25 februari wordt dit Kampioenschap gehouden in De Dreef in Aarle-Rixtel. Lana Raaijmakers gaat onze school als schoolkampioen vertegenwoordigen. Natuurlijk gaan we met de hele klas mee om Lana te ondersteunen. Het kampioenschap is van 9.30 uur tot uur. Nieuws van de Kinderopvang Wat heb jij aan vandaag? Tijdens de afgelopen weken zijn we bezig geweest met het thema Wat heb jij aan vandaag. Het was een super leuk thema, waarin we veel aandacht hebben besteed aan de kleren. Zo hebben we de kleren van Puk gewassen, kettingen gemaakt, verschillende gekleurde hoedjes van papier gemaakt. Ook hebben we de kinderen mooi gemaakt met nagellak en we hebben ze opgemaakt en gel in hun haren gedaan. We hebben zelfs met de hele groep elke dag dezelfde kleur kleren aangehad! We hebben ons natuurlijk ook nog verkleed en flink carnaval gevierd. Dit was erg gezellig. Het volgende thema waar we over een paar weken aan gaan werken is lente/pasen dus laat het mooie weertje maar komen!

8 Nieuws van buiten Kinderzanggroep KiKo Zondag 28 februari MARY S SISTERS IN DE JUNGLE door kinderzanggroep KiKo Op zondag 28 februari brengt kinderzanggroep KiKo uit Laarbeek MARY S SISTERS IN DE JUNGLE, een vrolijke familievoorstelling voor jong en oud. Er zijn 2 voorstellingen, om uur én om uur, in de Toneelzaal van MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. De toegang is gratis. De 25 kinderen van KiKo zijn al maanden druk in de weer om u weer te kunnen verwelkomen voor de jaarlijkse midwintervoorstelling. Deze keer een mix van stukjes uit musicals die bij iedereen bekend zijn. Volg het spannende avontuur van Simba met zijn vrienden. Wat gaat Mary beleven als ze gaat oppassen? En, wat gebeurt er als Dolores onderduikt in het klooster. De 3 groepen van KiKo brengen ieder hun eigen verhaal.

9 Kom gezellig kijken met de hele familie, zondag 28 februari om uur of om uur. De zaal gaat 10 minuten voor aanvang van de voorstellingen open en de toegang is gratis. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en vind je zingen leuk? Kom dan zeker kijken of KiKo iets voor jou is. Nieuwe leden zijn altijd welkom. En dat geldt natuurlijk voor jongens en meiden! Voor verdere informatie kijk op onze vernieuwde website Houtse Toneelgroep speelt kindertoneel: De vloek van Tout-am-Ooghie De Houtse Toneelgroep speelt een nieuwe kindervoorstelling: De vloek van Tout-am-oogie! Ver, heel ver weg in de bloedhete woestijn van Egypte zijn Professor Mariëtte Zandstra en Tineke Puzzel, twee archeologen, op zoek naar schatten in de woestijn. De zoektocht heeft tot nu toe nog niet meer opgeleverd dan een paar stenen en scherven. Maar... het wordt gevaarlijk, er gebeuren vreemde dingen en er verschijnen vreemde figuren. En dan er is ook nog zoiets als: De vloek van Tout-am-ooghie. Dat klinkt spannend, en dat is het ook Spanning, vrolijkheid en humor voor jong en oud wisselen elkaar continu af in deze leuke familievoorstelling. Mis het niet. Speeldata: zaterdag 27 februari om 19:00 uur en zondag 28 februari om 10:30 & 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond) Entreekaarten: Entree 4,50 p.p. Online reserveren / reserveerlijn

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Nieuwsbrief 28 februari Schooljaar 2013-2014 Nummer 14 Datum: Activiteit: Tijd: Zaterdag 01-03 Vakantie t/m zondag 9 maart Dinsdag 12-03 Luizenkammen LET OP GEEN GEL EN/ OF VLECHTEN!!!!! Woensdag 19-03

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 23, 3 maart 2016 Algemeen Terugblik zinvolle studiedag Terwijl de kinderen afgelopen woensdag genoten van een extra dagje vrij, hadden de leerkrachten en pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 24, 15 maart 2018 Algemeen Verkeersveiligheid rondom school Omdat wij de veiligheid voor de kinderen heel belangrijk vinden, willen wij u vragen om rekening te houden met

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 3, 14 september Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 3, 14 september 2017 Algemeen Belangrijke data Inloopavond: vanavond, donderdag 7 september: inloopavond 18.30 tot 19.30 uur voor alle kinderen èn hun (groot-)ouders/ verzorgers!

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016

Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Z WIJSEN NIEUWS Wekelijkse nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2015-2016 vrijdag 22 januari 2016 Beste ouders, verzorgers, Ook deze week ontvangt u weer een goed gevulde nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr februari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 19 2 februari 2017 Algemeen Bijna Carnaval! Op vrijdagochtend 24 februari luiden wij op onze school het begin van Carnaval in. Let op: Het feest duurt van 9:30 12:00 uur.

Nadere informatie

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team.

Studiedag Op dinsdag 28 juni zijn alle kinderen de hele dag vrij van school i.v.m. studiedag voor het team. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 36, 16 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Het is elk jaar weer even puzzelen om de groepsverdeling voor het nieuwe schooljaar rond te krijgen. Hoeveel

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 38, 30 juni 2016 Algemeen Schoolreisje Dankzij de ouders van de ouderraad hebben de kinderen van groep 1 t/m 7 weer een heerlijk schoolreisje gehad. Voor de groepen 1 t/m

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018

Raagten Actueel. Algemeen. Groep 1 en 2. Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 19, 25 januari 2018 Algemeen Carnavalsviering Het is nog wat vroeg, maar we willen dit alvast wel onder de aandacht brengen: Vrijdag 9 februari is het Carnaval op De Raagten.

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr januari 2017 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 16 12 januari 2017 Algemeen Nationale Voorleesdagen Van woensdag 25 januari tot zaterdag 4 februari zijn weer de Nationale Voorleesdagen. In alle groepen wordt woensdagochtend

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 41 nr. 21, 22 februari Belangrijke data Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 21, 22 februari 2018 Algemeen Belangrijke data Woensdag 28 februari: Donderdag 1 maart: Vrijdag 23 maart: Alle kinderen om 11.30 uur uit Creatieve avond: 18.30-19.30 uur

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters)

Gewone schooldag (inspectiebezoek bij de kleuters) Raagten Actueel Jaargang 41 nr. 35, 21 juni 2018 Algemeen We hebben super genoten van het schoolreisje. Kort overzicht laatste twee schoolweken Omdat er allerlei bijzondere activiteiten op de planning

Nadere informatie

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Bezoek van Timo Zweers ( vader van Hélène groep 6a ) we hebben bezoek gehad voor het thema beroepen Het was de vader van Helene Zweers. Hij heeft het beroep: optometrist.

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie