HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM: 088 023 5000"

Transcriptie

1

2 Eventim NL (voorheen See Tickets) is onderdeel van Europa s grootste ticketing- en live-entertainmentbedrijf: CTS Eventim AG & Co KGaA. Wij zijn het meest veelzijdige ticketingbedrijf van Nederland met het breedste aanbod voor consumenten. Als producent/organisator kun je in elke fase van de organisatie van je evenement bij ons terecht. En we doen net zoveel voor je als je wilt. We nemen de ticketverkoop voor onze rekening, regelen de kassa s op locatie, maar we kunnen ook veel doen als het gaat om promotie en marketing van je evenement. Omdat we zelf de kennis en de mensen in huis hebben, kunnen we snel schakelen. En wat we ook voor je doen, je kunt altijd rekenen op een professioneel en toegewijd team dat heldere afspraken maakt en beloftes nakomt. HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM:

3 functionaliteiten als de desktop website. De App is verkrijgbaar via de App Store en op Google Play. Ons inhouse callcenter bestaat uit 50 werkplekken, bemand door onze eigen medewerkers. We kunnen meerdere telefoonnummers servicen en als je wilt, werken we voor jou met een dedicated telefoonnummer. Ons callcenter is 365 dagen per jaar open van tot uur. We verwerken vooral inkomende telefoongesprekken, maar we bellen ook naar klanten, bijvoorbeeld om ze te informeren dat een show wordt afgelast. Tenslotte heb je de beschikking over een landelijk dekkend retaildistributienetwerk. Wij verkopen namelijk via de ruim 450 winkels van Primera. We hebben verschillende on- en offline verkoopkanalen: we verkopen je tickets via jouw website, via onze (mobiele) website, onze App, ons callcenter en alle 450 Primera winkels. Door onze partnershop te integreren in jouw website kun je jouw tickets verkopen in je eigen look & feel, maar wordt de afhandeling van de order volledig gedaan door Eventim. is een druk bezochte consumentenwebsite, met een volledige social media integratie en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Andere functionaliteiten zijn onder meer een Ticketalarm om op de hoogte te blijven van je favoriete artiest, een interactieve plattegrond en een uitgebreide zoekfunctie. Via onze App en mobiele website is het mogelijk altijd en overal tickets te bestellen. De App en mobiele website bevatten dezelfde

4 Met ons online rapportagetool Webreporting vraag je realtime verkoopstanden op wanneer je maar wilt. De gegevens van webreporting kun je exporteren voor je eigen rapportages. Eventim biedt ook ondersteuning op het operationele vlak. Is je evenement bijvoorbeeld nog niet uitverkocht? Dan leveren wij je kassa s op locatie. Zo kun je tot (na) aanvang van je evenement tickets blijven verkopen. Bij onze kassa s kunnen bezoekers ook gereserveerde tickets afhalen. Toegangscontrole is een belangrijk deel van je evenement. Het scannen van de tickets is hier onderdeel van. Je kunt de de scanning zelf organiseren, maar je kunt ook ons team van scan- en supportmedewerkers inschakelen. Onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring en zorgen voor een professionele ontvangst van je gasten. In combinatie met onze scanapparatuur verloopt de toegangscontrole soepel en ontstaan er geen wachtrijen.

5 Voor acties in closed-circuitgroepen hebben we een speciale link waarmee acties op een verkoopsite zichtbaar kunnen worden gemaakt. Verwerking van acties voor de Nationale Postcode Loterij, via een eigen telefoonnummer en online. Fanticket: een hardcopy ticket geheel in stijl van je actie, evenement en/of artiest. Zie voorbeeld hieronder. Foto: Roy Beusker Onze marketingafdeling kan je helpen met de promotie van je evenement. Met onze marketing- en communicatiemiddelen bereiken we een eigen doelgroep. We hebben veel ervaring met promotionele activiteiten en marketingacties. Alles kan: een korting per ticket, 4 tickets voor de prijs van 3, weggeven van een premium etc. Denk bijvoorbeeld aan: Voucheractie, die bijvoorbeeld kan worden ingezet bij supermarkten of andere ketens: bij aankoop van een x aantal boodschappen ontvangt u een voucher cadeau. (Lezers)acties, waarbij de consumenten onder vermelding van een actiecode, tickets kunnen boeken via het callcenter en/of online. Overweeg je een actie? Schakel ons op tijd in!

6 Tips: Aanbevelingen die we doen aan onze bezoekers. Take-over: een grote achtergrond op de homepage, inclusief een clickable banner naar je evenement. Onze website is het drukstbezochte ticketingportal van Nederland met gemiddeld bezoeken per maand. Onze website bevat een homepage en vele subpagina s. De subpagina s zijn opgesplitst in categorie, venue en stad zodat het voor de consument eenvoudig zoeken en filteren is. De homepage bevat meerdere onderdelen zoals een grote zoekbalk, grote teasers bovenaan, tips, een top 10 en een aantal van onze categorieën uitgelicht. Op de homepage is het mogelijk voor de volgende onderdelen per week een positie in te kopen: Teaser groot: de grootste positie op onze homepage. De grote Teaser bevindt zich in de header bovenin en is roulerend. Teaser klein: de één na grootste positie op onze homepage. Bevindt zich net als de grote Teaser in de header bovenin.

7 De grootste sociale netwerksite Facebook biedt voor ons veel meer opties dan alleen communicatie met de doelgroep. Het zorgt middels ons iframe ook voor interactie. Met onze simpele module is het mogelijk de kaartverkoop van je evenement op je eigen Facebookpagina te houden. Daarnaast bevat onze eigen Facebookpagina ook een ticketshop waardoor ook wij via Facebook kaarten kunnen verkopen. We zijn actief op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google Plus en Instagram. Via onze Twitter- en Facebookpagina s blijven we in dialoog met onze volgers en houden we volgers op de hoogte van nieuwe evenementen, nieuwtjes en (kortings)acties. Natuurlijk kun je op onze sociale netwerken een actie uitzetten of nieuws over je productie plaatsen (altijd in overleg met redactie).

8 Via Facebook vind je op basis van beschikbare profielinformatie en voorkeuren van Facebookgebruikers precies je doelgroep. Zo target je heel gericht advertenties op hot prospects. We helpen bij het opzetten en doormeten van je campagne en rekenen alleen de kosten van Facebook door. Wij worden hierin geadviseerd door de consultants van Netprofiler, die Google Adwords certified zijn en ons toegang verschaffen tot de nieuwste advertentievormen zoals Facebook Premium Ads.

9 Ons netwerk bestaat uit uitgaansagenda s en genre specifieke platforms als: We hebben een groot netwerk van affiliate websites die de evenementen van onze website ook op hun eigen website plaatsen. Zij promoten dus kosteloos jouw evenement en linken voor de kaartverkoop door naar Eventim. Kindertheatergids.nl Djguide.nl Partyflock.nl Artistguide.nl Cjptickets.nl Clubjudge.nl Musical.nl Wattedoenvandaag.nl Theatersinnederland.nl Theagenda.nl 1erang.nl Theaterreserveringen.com Songkick.nl Guestzone.nl Citynumbers.nl Het netwerk levert ons jaarlijks extra bezoeken op

10 We gebruiken e-campaigning tool Selligent Interactive Marketing. Je kunt ook zelf een adressenbestand aanleveren: zorg er dan voor dat de adressen via een opt-in verkregen zijn. Een aantal keer per jaar versturen we ons interactieve magazine aan +/ nieuwsbriefleden. De terugkerende thema s zijn lentetips, zomervakantie, start theaterseizoen, Sinterklaas en feestmaand december. Een interactief magazine met video s, foto s en audiofragmenten, zodat de lezer echt een voorproefje krijgt van je productie. Via communiceren we in totaal met +/ mensen. Dat doen we op drie verschillende manieren. Naast de geplande uitingen hebben we ook ons geautomatiseerde Ticketalarm. De consument kan zich op onze website inschrijven voor het Ticketalarm van zijn of haar favoriete evenement of artiest. Als we dat evenement of een evenement met die artiest in verkoop gaan nemen, sturen we (automatisch) een mail uit naar de consumenten die zich voor dat evenement of die artiest hebben ingeschreven. Zo zijn je grootste fans als eerste op de hoogte. Ten eerste via de maandelijkse nieuwsbrief waarin een selectie van ons aanbod wordt verzonden naar mailadressen. In de tweede plaats doen we dat via onze categori ings. Hierin wordt een selectie van een bepaalde categorie toegelicht. Bij deze categori ings bereiken wij tussen de en mensen. Ten slotte communiceren we via dedicated mailings. Hiermee bereik je specifieke doelgroepen met een exclusieve mail welke wordt verzonden naar de voor jou interessante selectie, zoals regio of boekingshistorie.

11 Onze database heeft meer dan 3,5 miljoen gevalideerde, unieke huisadressen en meer dan adressen. Die kun je gebruiken voor direct mailings en campagnes. Natuurlijk werken we altijd binnen de grenzen van de privacywetgeving. We kunnen gericht segmenteren en o.a. postcode-, profiel- en regressieanalyses maken. Met onze responsmetingen en analyses meet je de doeltreffendheid van je campa gnes.

12 Primera Je tickets kunnen ook worden verkocht bij de 450 Primera winkels in heel Nederland. Daarnaast kunnen wij je uiteraard in contact brengen met Primera om te kijken wat de marketingmogelijkheden zijn bij Primera. Denk hierbij aan: Huis-aan-Huisfolder, 12x per jaar, oplage van 2,6 miljoen Narrowcasting Toonbanklegger Plafondhangers Instore folder Buitenbord Tijdschriftenschapbakje We hebben ook offline mediapartners. Zo kunnen we je evenement extra onder de aandacht brengen. Eventim Agenda Een eigen agenda die elke maand op ruim uitgaanslocaties wordt verspreid, met een een oplage van De agenda wordt verspreid bij restaurants, bioscopen, cafés en andere uitgaanslocaties in de grote steden van Nederland.

13 Voordeel voor producent/organisator: Additionele verkoop door speciale groepsacties Meer bereik door communicatie vanuit andere partijen Je evenement wordt toegankelijker voor bezoekers vanuit heel Nederland. Verzorgen van zakelijke arrangementen als upsell Doelgroepen op een rij: Touringcarbedrijven Personeelsverenigingen Zakenrelaties Sportverenigingen Consumentengroepen Eventim kan naast individuele ticketverkoop ook groepsboekingen verzorgen voor consumenten (B2C) en de zakelijke markt (B2B). Dit vraagt om een intensievere aanpak waarbij de wensen van zowel de producent/organisator als groepsaanvrager op elkaar afgestemd worden. Het kan namelijk alleen om tickets gaan (ticket-only), maar ook om uitgebreidere programma s zoals lunch- en dinerarrangementen. Vooraf aan het evenement wordt samen met de producent/organisator een plan gemaakt en kunnen mogelijke groepskortingen worden besproken. Eventim zal de markt actief benaderen via ings en via onze goed bezochte website. Eventim weet dat persoonlijk contact essentieel is en beschikt daarom ook over een speciale afdeling voor de groepsaanvragen.

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen!

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen! Voorwoord Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites. Als ondernemer kun je dus niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media als je je doelgroep wilt bereiken.

Nadere informatie

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden Digitale Toolkit Social Media voor sportclubs,gemeenten en sportbonden 2 De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek Deze toolkit is gemaakt voor sportclubs, gemeenten, sportbonden

Nadere informatie

copyright 2010 Blinker BV

copyright 2010 Blinker BV copyright 2010 Blinker BV H1 Inleiding... 2 H2 Het belang van sociale media en e-mail... 3 2.1 Social media en e-mail grote potentie... 3 2.2 E-mail: het grootste online direct marketingkanaal... 4 2.3

Nadere informatie

Kennisbundel 25 praktische tips. om zelf e-mailadressen te verzamelen. De prettigste software voor professionele e-mail marketing

Kennisbundel 25 praktische tips. om zelf e-mailadressen te verzamelen. De prettigste software voor professionele e-mail marketing Kennisbundel 25 praktische tips om zelf e-mailadressen te verzamelen De prettigste software voor professionele e-mail marketing Een nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële)

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

ONLINE MARKETING Esther Hagen, versie 26/01/2015

ONLINE MARKETING Esther Hagen, versie 26/01/2015 ONLINE MARKETING Esther Hagen, versie 26/01/2015 Mijn taak is het in kaart brengen van de online mogelijkheden voor VVV Schiermonnikoog. Een raamwerk maken, waaruit binnen haalbare (financiële en beleidsmatige)

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Ebook Internet Marketing Strategie

Ebook Internet Marketing Strategie Websiteontwerp Huisstijl Fotografie Copywriting Internet marketing Ebook Internet Marketing - website - content - social media - nieuwsbrieven Inclusief handig stappenplan en checklists Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

FLIPPING. BOOK 2015 editie.

FLIPPING. BOOK 2015 editie. FLIPPING BOOK 2015 editie. DIT IS CLARENZ. De kracht van Clarenz ligt in het ontwikkelen van een passende oplossing voor al uw online uitdagingen. Waar andere internetbedrijven stoppen, gaan wij met veel

Nadere informatie

Whitepaper. Social Media Strategie in 12 stappen. facebook.com/marketingmonday. Door Richard van Hooijdonk

Whitepaper. Social Media Strategie in 12 stappen. facebook.com/marketingmonday. Door Richard van Hooijdonk Whitepaper Social Media Strategie in 12 stappen Door Richard van Hooijdonk facebook.com/marketingmonday 2 Stappenplan Inhoud Management Samenvatting 4 Social Media Cycle: in 12 stappen naar een strategie

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

GRATIS E-book Introductie van Facebook!

GRATIS E-book Introductie van Facebook! GRATIS E-book Introductie van Facebook! Pagina 1 van 46 2011 Vincent Smit Inleiding Mijn naam is Vincent Smit en ik ben de oprichter van Just Connecting waarmee ik sinds december 2008 ondernemers train

Nadere informatie

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult De WEBSHOP GIDS De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat bevat deze gids? 4 De huidige e-commerce markt 5 De 8 belangrijkste trends

Nadere informatie

www.omnipotential.nl 1

www.omnipotential.nl 1 www.omnipotential.nl 1 Beste lezer, Bedankt voor het downloaden van dit rapport. In dit rapport staan ruim 25 tips om meer resultaat uit je bedrijfswebsite te halen. Sommige tips lijken voor de een logisch,

Nadere informatie

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing. Beste lezer, Bedankt dat je de moeite hebt genomen onze site te bezoeken en dit document te downloaden. Welkom bij Exsal Internetmarketing. De groeiende impact van het zakendoen op internet is ondertussen

Nadere informatie

E-mail marketing verleden tijd?

E-mail marketing verleden tijd? E-mail marketing verleden tijd? Seminar onderzoek van Joost van der Goot STUDENT: 1582927 DOCENT: Rob van den Idsert DATUM: 04-01-2015 1 of 21 Inhoudsopgave - Inleiding blz 3 - Aanleiding blz 3 - Doelstelling

Nadere informatie

Klanten zijn kostbaar

Klanten zijn kostbaar Productkaart Inleiding Wie zijn mijn klanten, waarom kopen ze bij mij, en hoe bereik ik ze? Dat zijn vragen die wij dagelijks beantwoorden. Bij Court1 houden we ons 24/7 bezig met database marketing. Met

Nadere informatie

30 TIPS OM E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

30 TIPS OM E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN 30 TIPS OM E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN Pagina 1 Versie 1.5 mei 2008 Copyright Blinker B.V. WELKOM BIJ BLINKER Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten.

Nadere informatie

Sociale media. en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf. multifunctioneel

Sociale media. en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf. multifunctioneel Sociale media en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf multifunctioneel Anno 2012 zijn sociale media een nieuwe klanten binnen te halen, wat er speelt en het gesprek aangaan.

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence

Handleiding LinkedIn. Interim Intelligence Handleiding LinkedIn Interim Intelligence Inhoud 1. Wat is LinkedIn? 2 2. Profiel 3 Registreren 3 Profiel aanmaken 3 Settings 5 Personaliseren en optimaliseren 5 3. Netwerk bouwen 7 Adresboek koppelen

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Meer doen met e-mail marketing

Meer doen met e-mail marketing Meer doen met e-mail marketing Introductie Dit white paper is geschreven voor iedereen die met communicatie te maken heeft. En in het bijzonder voor communicatieprofessionals die aan e-mail marketing doen.

Nadere informatie

Bengels Mediabrochure 2014

Bengels Mediabrochure 2014 Vakblad voor kindermode Een uitgave van Bengels Mediabrochure 2014 vakblad website nieuwsbrieven events online vakbeurs search engine marketing local search Vakblad voor kindermode Juli 2013 Een uitgave

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

Persoonlijke communicatie. Databewerking Transactiemail Direct Mail E-mail marketing Crossmedia Interactive print Beeldpersonalisatie

Persoonlijke communicatie. Databewerking Transactiemail Direct Mail E-mail marketing Crossmedia Interactive print Beeldpersonalisatie Persoonlijke communicatie Databewerking Transactiemail Direct Mail E-mail marketing Crossmedia Interactive print Beeldpersonalisatie Colofon Uitgave: Bruka Service B.V. Vormgeving: Bruka Service B.V. Conceptrealisatie:

Nadere informatie

Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2

Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 door Richard van Hooijdonk MarketingMonday januari 2011 inhoud Nieuwe marketing in 10 artikelen Deel 2 Pagina 01 social media benutten met weinig tijd 4 02 wie is

Nadere informatie