HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM: 088 023 5000"

Transcriptie

1

2 Eventim NL (voorheen See Tickets) is onderdeel van Europa s grootste ticketing- en live-entertainmentbedrijf: CTS Eventim AG & Co KGaA. Wij zijn het meest veelzijdige ticketingbedrijf van Nederland met het breedste aanbod voor consumenten. Als producent/organisator kun je in elke fase van de organisatie van je evenement bij ons terecht. En we doen net zoveel voor je als je wilt. We nemen de ticketverkoop voor onze rekening, regelen de kassa s op locatie, maar we kunnen ook veel doen als het gaat om promotie en marketing van je evenement. Omdat we zelf de kennis en de mensen in huis hebben, kunnen we snel schakelen. En wat we ook voor je doen, je kunt altijd rekenen op een professioneel en toegewijd team dat heldere afspraken maakt en beloftes nakomt. HEB JE VRAGEN, KUNNEN WE IETS VOOR JE UITZOEKEN OF WIL JE ZAKEN DOEN? BEL ONS SALESTEAM:

3 functionaliteiten als de desktop website. De App is verkrijgbaar via de App Store en op Google Play. Ons inhouse callcenter bestaat uit 50 werkplekken, bemand door onze eigen medewerkers. We kunnen meerdere telefoonnummers servicen en als je wilt, werken we voor jou met een dedicated telefoonnummer. Ons callcenter is 365 dagen per jaar open van tot uur. We verwerken vooral inkomende telefoongesprekken, maar we bellen ook naar klanten, bijvoorbeeld om ze te informeren dat een show wordt afgelast. Tenslotte heb je de beschikking over een landelijk dekkend retaildistributienetwerk. Wij verkopen namelijk via de ruim 450 winkels van Primera. We hebben verschillende on- en offline verkoopkanalen: we verkopen je tickets via jouw website, via onze (mobiele) website, onze App, ons callcenter en alle 450 Primera winkels. Door onze partnershop te integreren in jouw website kun je jouw tickets verkopen in je eigen look & feel, maar wordt de afhandeling van de order volledig gedaan door Eventim. is een druk bezochte consumentenwebsite, met een volledige social media integratie en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Andere functionaliteiten zijn onder meer een Ticketalarm om op de hoogte te blijven van je favoriete artiest, een interactieve plattegrond en een uitgebreide zoekfunctie. Via onze App en mobiele website is het mogelijk altijd en overal tickets te bestellen. De App en mobiele website bevatten dezelfde

4 Met ons online rapportagetool Webreporting vraag je realtime verkoopstanden op wanneer je maar wilt. De gegevens van webreporting kun je exporteren voor je eigen rapportages. Eventim biedt ook ondersteuning op het operationele vlak. Is je evenement bijvoorbeeld nog niet uitverkocht? Dan leveren wij je kassa s op locatie. Zo kun je tot (na) aanvang van je evenement tickets blijven verkopen. Bij onze kassa s kunnen bezoekers ook gereserveerde tickets afhalen. Toegangscontrole is een belangrijk deel van je evenement. Het scannen van de tickets is hier onderdeel van. Je kunt de de scanning zelf organiseren, maar je kunt ook ons team van scan- en supportmedewerkers inschakelen. Onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring en zorgen voor een professionele ontvangst van je gasten. In combinatie met onze scanapparatuur verloopt de toegangscontrole soepel en ontstaan er geen wachtrijen.

5 Voor acties in closed-circuitgroepen hebben we een speciale link waarmee acties op een verkoopsite zichtbaar kunnen worden gemaakt. Verwerking van acties voor de Nationale Postcode Loterij, via een eigen telefoonnummer en online. Fanticket: een hardcopy ticket geheel in stijl van je actie, evenement en/of artiest. Zie voorbeeld hieronder. Foto: Roy Beusker Onze marketingafdeling kan je helpen met de promotie van je evenement. Met onze marketing- en communicatiemiddelen bereiken we een eigen doelgroep. We hebben veel ervaring met promotionele activiteiten en marketingacties. Alles kan: een korting per ticket, 4 tickets voor de prijs van 3, weggeven van een premium etc. Denk bijvoorbeeld aan: Voucheractie, die bijvoorbeeld kan worden ingezet bij supermarkten of andere ketens: bij aankoop van een x aantal boodschappen ontvangt u een voucher cadeau. (Lezers)acties, waarbij de consumenten onder vermelding van een actiecode, tickets kunnen boeken via het callcenter en/of online. Overweeg je een actie? Schakel ons op tijd in!

6 Tips: Aanbevelingen die we doen aan onze bezoekers. Take-over: een grote achtergrond op de homepage, inclusief een clickable banner naar je evenement. Onze website is het drukstbezochte ticketingportal van Nederland met gemiddeld bezoeken per maand. Onze website bevat een homepage en vele subpagina s. De subpagina s zijn opgesplitst in categorie, venue en stad zodat het voor de consument eenvoudig zoeken en filteren is. De homepage bevat meerdere onderdelen zoals een grote zoekbalk, grote teasers bovenaan, tips, een top 10 en een aantal van onze categorieën uitgelicht. Op de homepage is het mogelijk voor de volgende onderdelen per week een positie in te kopen: Teaser groot: de grootste positie op onze homepage. De grote Teaser bevindt zich in de header bovenin en is roulerend. Teaser klein: de één na grootste positie op onze homepage. Bevindt zich net als de grote Teaser in de header bovenin.

7 De grootste sociale netwerksite Facebook biedt voor ons veel meer opties dan alleen communicatie met de doelgroep. Het zorgt middels ons iframe ook voor interactie. Met onze simpele module is het mogelijk de kaartverkoop van je evenement op je eigen Facebookpagina te houden. Daarnaast bevat onze eigen Facebookpagina ook een ticketshop waardoor ook wij via Facebook kaarten kunnen verkopen. We zijn actief op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google Plus en Instagram. Via onze Twitter- en Facebookpagina s blijven we in dialoog met onze volgers en houden we volgers op de hoogte van nieuwe evenementen, nieuwtjes en (kortings)acties. Natuurlijk kun je op onze sociale netwerken een actie uitzetten of nieuws over je productie plaatsen (altijd in overleg met redactie).

8 Via Facebook vind je op basis van beschikbare profielinformatie en voorkeuren van Facebookgebruikers precies je doelgroep. Zo target je heel gericht advertenties op hot prospects. We helpen bij het opzetten en doormeten van je campagne en rekenen alleen de kosten van Facebook door. Wij worden hierin geadviseerd door de consultants van Netprofiler, die Google Adwords certified zijn en ons toegang verschaffen tot de nieuwste advertentievormen zoals Facebook Premium Ads.

9 Ons netwerk bestaat uit uitgaansagenda s en genre specifieke platforms als: We hebben een groot netwerk van affiliate websites die de evenementen van onze website ook op hun eigen website plaatsen. Zij promoten dus kosteloos jouw evenement en linken voor de kaartverkoop door naar Eventim. Kindertheatergids.nl Djguide.nl Partyflock.nl Artistguide.nl Cjptickets.nl Clubjudge.nl Musical.nl Wattedoenvandaag.nl Theatersinnederland.nl Theagenda.nl 1erang.nl Theaterreserveringen.com Songkick.nl Guestzone.nl Citynumbers.nl Het netwerk levert ons jaarlijks extra bezoeken op

10 We gebruiken e-campaigning tool Selligent Interactive Marketing. Je kunt ook zelf een adressenbestand aanleveren: zorg er dan voor dat de adressen via een opt-in verkregen zijn. Een aantal keer per jaar versturen we ons interactieve magazine aan +/ nieuwsbriefleden. De terugkerende thema s zijn lentetips, zomervakantie, start theaterseizoen, Sinterklaas en feestmaand december. Een interactief magazine met video s, foto s en audiofragmenten, zodat de lezer echt een voorproefje krijgt van je productie. Via communiceren we in totaal met +/ mensen. Dat doen we op drie verschillende manieren. Naast de geplande uitingen hebben we ook ons geautomatiseerde Ticketalarm. De consument kan zich op onze website inschrijven voor het Ticketalarm van zijn of haar favoriete evenement of artiest. Als we dat evenement of een evenement met die artiest in verkoop gaan nemen, sturen we (automatisch) een mail uit naar de consumenten die zich voor dat evenement of die artiest hebben ingeschreven. Zo zijn je grootste fans als eerste op de hoogte. Ten eerste via de maandelijkse nieuwsbrief waarin een selectie van ons aanbod wordt verzonden naar mailadressen. In de tweede plaats doen we dat via onze categori ings. Hierin wordt een selectie van een bepaalde categorie toegelicht. Bij deze categori ings bereiken wij tussen de en mensen. Ten slotte communiceren we via dedicated mailings. Hiermee bereik je specifieke doelgroepen met een exclusieve mail welke wordt verzonden naar de voor jou interessante selectie, zoals regio of boekingshistorie.

11 Onze database heeft meer dan 3,5 miljoen gevalideerde, unieke huisadressen en meer dan adressen. Die kun je gebruiken voor direct mailings en campagnes. Natuurlijk werken we altijd binnen de grenzen van de privacywetgeving. We kunnen gericht segmenteren en o.a. postcode-, profiel- en regressieanalyses maken. Met onze responsmetingen en analyses meet je de doeltreffendheid van je campa gnes.

12 Primera Je tickets kunnen ook worden verkocht bij de 450 Primera winkels in heel Nederland. Daarnaast kunnen wij je uiteraard in contact brengen met Primera om te kijken wat de marketingmogelijkheden zijn bij Primera. Denk hierbij aan: Huis-aan-Huisfolder, 12x per jaar, oplage van 2,6 miljoen Narrowcasting Toonbanklegger Plafondhangers Instore folder Buitenbord Tijdschriftenschapbakje We hebben ook offline mediapartners. Zo kunnen we je evenement extra onder de aandacht brengen. Eventim Agenda Een eigen agenda die elke maand op ruim uitgaanslocaties wordt verspreid, met een een oplage van De agenda wordt verspreid bij restaurants, bioscopen, cafés en andere uitgaanslocaties in de grote steden van Nederland.

13 Voordeel voor producent/organisator: Additionele verkoop door speciale groepsacties Meer bereik door communicatie vanuit andere partijen Je evenement wordt toegankelijker voor bezoekers vanuit heel Nederland. Verzorgen van zakelijke arrangementen als upsell Doelgroepen op een rij: Touringcarbedrijven Personeelsverenigingen Zakenrelaties Sportverenigingen Consumentengroepen Eventim kan naast individuele ticketverkoop ook groepsboekingen verzorgen voor consumenten (B2C) en de zakelijke markt (B2B). Dit vraagt om een intensievere aanpak waarbij de wensen van zowel de producent/organisator als groepsaanvrager op elkaar afgestemd worden. Het kan namelijk alleen om tickets gaan (ticket-only), maar ook om uitgebreidere programma s zoals lunch- en dinerarrangementen. Vooraf aan het evenement wordt samen met de producent/organisator een plan gemaakt en kunnen mogelijke groepskortingen worden besproken. Eventim zal de markt actief benaderen via ings en via onze goed bezochte website. Eventim weet dat persoonlijk contact essentieel is en beschikt daarom ook over een speciale afdeling voor de groepsaanvragen.

Neem contact op met ons salesteam, dan gaan we op zoek naar de ticketingoplossing die het beste bij jouw evenement past.

Neem contact op met ons salesteam, dan gaan we op zoek naar de ticketingoplossing die het beste bij jouw evenement past. WIJ ZIJN EVENTIM Wij doen er alles aan om jouw evenement tot een succes te maken. Vanaf het eerste verkochte tot het allerlaatste gescande ticket. Samen met jou vinden wij de ticketingoplossing die bij

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

HET GROOTSTE UIT EN TICKETING PLATFORM VAN HET NOORDEN

HET GROOTSTE UIT EN TICKETING PLATFORM VAN HET NOORDEN DIT IS VANPLAN! HET GROOTSTE UIT EN TICKETING PLATFORM VAN HET NOORDEN Ticketverkoop en promotie van alle evenementen in Noord-Nederland DIT IS VANPLAN! Met VanPlan biedt NDC mediagroep de evenementenwereld

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 2014 Achtergrondinformatie Vrouw Met Stijl is opgericht in 2011 door Natalia Rakhorst. Inspireren, motiveren, elkaar helpen en blij maken. Dat is wat Vrouw Met Stijl doet op het

Nadere informatie

Online Marketeer Kennistest

Online Marketeer Kennistest Online Marketeer Kennistest 1 U heeft 60 minuten voor deze kennistest Gebruik van hulpmiddelen zoals uw mobiele telefoon is verboden Niet alle vragen zijn even relevant, het geeft daarom niet als u niet

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

DE BASIS GEGEVENS OVER JOUW EVENT GEANALYSEERD DOOR ONS

DE BASIS GEGEVENS OVER JOUW EVENT GEANALYSEERD DOOR ONS ANALYTICS PAKKET: BRONS Ticketverkoop over tijd Groepsgrootte Verkoop per tickettype Verkoop per rang Verkoopkanalen Type apparaat Betaal- & bezorgmethoden DE BASIS GEGEVENS OVER JOUW EVENT GEANALYSEERD

Nadere informatie

Services. Kwettr Communicatie Kwettr Marketing Kwettr Data Analyses

Services. Kwettr Communicatie Kwettr Marketing Kwettr Data Analyses titel komt hier Wij zijn Kwettr. Online marketing bureau, gespecialiseerd in online betaal en beloon systemen voor social media. Kwettr maakt data analyses en voorspelt toekomstig koopgedrag op basis van

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo.com wonendoejezo.com/adverteren 2015 Via WonenDoeJeZo bereikt u iedere verhuizende consument Hét platform voor de woningkoper! Laat ik beginnen

Nadere informatie

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN 30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Inleiding... 2 Algemeen... 3 Website algemeen... 4 Inschrijfpagina... 5 Formulieren... 6 Online communicatie... 7 Offline...

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel!

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel! Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl 50 tips voor uw webwinkel! Inhoudsopgave 1. Webshop / layout... 4 2. Goede menu structuur... 4 3. USP s zichtbaar... 4 4. Een perfecte homepage?... 4

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

Vijf essentiële stappen in het moderne verkoopproces

Vijf essentiële stappen in het moderne verkoopproces Vijf essentiële stappen in het moderne verkoopproces Capelle aan den IJssel, 2 oktober 2014 Door: Wim van der Mark Programma - inhoud Inspelen op veranderend koopgedrag Vijf stappen in het moderne verkoopproces

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

Nitro Circus Campagne

Nitro Circus Campagne Nitro Circus Campagne Doelstelling campagne Rumour around the brand Salesboost Loyaliteit Relatie management Doelgroep Managed SMB (500 kopende klanten) (inclusief ITPRODEALERS) Unmanaged SMB (±5000 klanten)

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Uitwerking Case Social media-kanalen

Uitwerking Case Social media-kanalen Uitwerking Case Social media-kanalen Naam: Lorianne Hooijmans & Dennis Langeveld Docent: Isolde Sprenkels Groep: B13 1. Facebook Facebook kent de meeste gebruikers op social media. De gebruikers gebruiken

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

Active users zijn o.a.: En anderen

Active users zijn o.a.: En anderen ActiveTickets Active users zijn o.a.: En anderen Wat gaan we vandaag doen? Inleiding en kennismaking Antwoorden Wat is het? Wat heb ik eraan? Waarom ActiveTickets? Wat u van ActiveTickets mag verwachten

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

LOKALE CAMPAGNE SPANNENDE BOEKENWEKEN. Communicatieplan

LOKALE CAMPAGNE SPANNENDE BOEKENWEKEN. Communicatieplan LOKALE CAMPAGNE SPANNENDE BOEKENWEKEN Communicatieplan 1 april 2016 2 1 INLEIDING Dit communicatieplan dient ter ondersteuning van bibliotheken bij het plannen en uitvoeren van hun communicatie-activiteiten

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners?

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Stelling Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Tim Cosson Internet Strateeg Eigenaar mindworkz 26 jaar oud Woon samen Voetbal Geloof in samenwerken 1.Wat is social media? 2.Welke doelen

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal

MEDIAKIT 2015 4de kwartaal MEDIAKIT 2015 4de kwartaal In 2009 introduceerde Ellen Diermanse, als onderdeel van haar online mediabedrijf Femmedia, Vrouwblog.nl. De website groeide uit tot één van de grootste vrouwen communities van

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Acties voor Inwoners Promotie regio via infopunten Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes Social media Presentaties en gastcollege

Nadere informatie

Mediakit 2016 editie

Mediakit 2016 editie Mediakit 2016 editie Wij maken technologie begrijpelijk Contactgegevens Informatie over verkoop, traffic, redactie en de uitgever 2016 Titels: AndroidPlanet.nl iphoned.nl Smartphone.nl www.androidplanet.nl

Nadere informatie

Nederlandsche Tafelronde PROMOTEN VAN ACTIVITEITEN EN NIEUWS V 1.0. 25 MAART 2012

Nederlandsche Tafelronde PROMOTEN VAN ACTIVITEITEN EN NIEUWS V 1.0. 25 MAART 2012 Nederlandsche Tafelronde PROMOTEN VAN ACTIVITEITEN EN NIEUWS V 1.0. 25 MAART 2012 WAAROM DEZE PRESENTATIE? Nederlandsche Tafelrondes zijn zeer actief. Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd,

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI CIZZO.BE 1 2 Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI Wat is CIZZO? Fashion & lifestyle met pit, zowel offline als online. Dát is CIZZO in een notendop. Zonder zever bieden we vrouwelijke lezers

Nadere informatie

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK

ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK ONTSPANNEN ADVERTEREN MET DAGJE REGIO WORDT KLANT VAN DAGJE REGIO EN MAAK KANS OP EEN DAGJEREGIO-ZITZAK Zonder inspanning meer bezoekers op jouw eigen website. Relax adverteren vanaf 0,02 per dag! Meer

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

25 praktische tips om zelf emailadressen te verzamelen

25 praktische tips om zelf emailadressen te verzamelen 25 praktische tips om zelf emailadressen te verzamelen Een nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2018 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Stichting Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Content Marketing Datum: juni 2016 Content marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan stijgen

Nadere informatie

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >>

Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Bereik meer! Met mobiel adverteren 2013 >> Altijd en overal online Gebruik van smartphone in de lift Mensen zijn liever een dag zonder tv dan een dag zonder smartphone. Waar de gebruiker ook is, mobiel

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

laat mobiele websites en apps voor u werken

laat mobiele websites en apps voor u werken 8 laat mobiele websites en apps voor u werken juni 2012 www.multimove.nl Mobiele website of app? Bedenk wat u uw websitebezoeker wilt bieden en maak dan een keuze. Deze Paper helpt u op weg! 2 introductie

Nadere informatie

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren

7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren 7 ontwikkelingen waar de horecaondernemer van kan profiteren European Merchant Services 2015 1. Zorg ervoor dat u met de smartphone gevonden wordt Ondanks dat de groei van de smartphone inmiddels stabiliseert

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016 Social Media Marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg

Nadere informatie

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen 1 Social Media Strategie, advies en coaching Content creatie en workshop/train ingen 2 3 Programma: Social Media 2017 en aanpak 2018! Generatie Z:wat kunnen we van ze leren? Interactie met je fans -content

Nadere informatie

Ook op uw laatste plekje nog een klant?

Ook op uw laatste plekje nog een klant? Ook op uw laatste plekje nog een klant? We pakten nog net die laatste voorstelling mee! We konden nog last-minute een balletje slaan! op het laatste moment lekker én met een flinke korting uit eten...

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

DIGITALE MEDIAKIT 2018/2019 OVER SCHAATSEN.NL ALGEMENE CIJFERS. WEBSITE SCHAATSEN.NL (juli 2017/ juni 2018) SOCIAL MEDIA (maart 2018)

DIGITALE MEDIAKIT 2018/2019 OVER SCHAATSEN.NL ALGEMENE CIJFERS. WEBSITE SCHAATSEN.NL (juli 2017/ juni 2018) SOCIAL MEDIA (maart 2018) DIGITALE MEDIAKIT 2018/2019 OVER SCHAATSEN.NL Schaatsen.nl is een initiatief van de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Schaatsen.nl is hét platform voor alle schaatsliefhebbers. Van

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied.

ETEN EN DRINKEN. Automotive. Eten & Drinken. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied. ETEN EN DRINKEN Automotive Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Eten & Drinken Familie & Gezin Health & Personal Care Kids Nieuws & Informatie Reizen Websites: 7 Uniek

Nadere informatie

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé 1 Wie kent het merk Rituals Cosmetics? 2 en Rituals Edelstenen make-up? 3 In hoeveel landen is Rituals

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Klanten en prospecten. Wie zijn onze danspartners?

Klanten en prospecten. Wie zijn onze danspartners? Klanten en prospecten Wie zijn onze danspartners? Klanten en prospecten Voor je begint aan de tango: Weet wie je klanten zijn Weet welke doelgroep je aanspreekt Zoek de beste communicatiemethode om je

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied ETEN EN DRINKEN Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Websites: 10 Uniek bereik: 3.846.500 Impressies: 26.229.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken)

Jaar proposities. Gehele jaar, in overleg (per 4 weken) Jaarkalender 2016 Jaar proposities Weersponsoring Waar praat bijna heel Nederland dagelijks over? Precies het weer. Op Sky Radio hoor je meerdere keren per dag het weerbericht van Weeronline.nl. Weersponsoring

Nadere informatie

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek

WEER & VERKEER. Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek WEER & VERKEER Het Semilo Channel Weer & Verkeer De weg naar een groot mobiel publiek Websites: 13 Uniek bereik: 2.765.000 Impressies: 109.155.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie Health

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan Het Online Marketingplan Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan 1 Wil je een online marketingplan voor jouw organisatie beschrijven? In dit document vind je de opzet voor zo n plan.

Nadere informatie

SEO & Retail Hoe maak je het verschil?

SEO & Retail Hoe maak je het verschil? SEO & Retail Hoe maak je het verschil? Eduard Blacquière Senior SEO Consultant, OrangeValley 8 maart 2012 Zoekmachine optimalisatie (SEO) 1 2 3 Personalisatie Social search Social search 1,6 miljard zoekopdrachten

Nadere informatie

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst.

Cloud4Wi. Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Cloud4Wi Lever meer dan alleen toegang tot internet. Met Cloud4Wi lever je een volwaardige managed Wi-Fi hotspot dienst. Wi-Fi Overal en altijd Zet uw WiFi dienst om in een zakelijke kans! 2 2 Met Cloud4WI

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren.

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren. Werkwijze Hartelijk dank! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. Stichting Studentensteden is het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Tilburg Studentenstad

Tilburg Studentenstad Tilburg Studentenstad Je doet een bestuursjaar of bent lid van een commissie bij een Tilburgse studentenorganisatie. Dan wil je iets betekenen voor je vereniging. Misschien wil je jouw vereniging nog meer

Nadere informatie