Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade 2007

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade 2007"

Transcriptie

1 Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer W. Simons door burgemeester Jos Som Tijd: uur Simons, W.B. (Wim) 60 jaar oud Hemeling 19, 6462 HV Kerkrade De heer Simons was tot 1985 penningmeester van de Kanarievrienden te Beek en tot 2000 penningmeester van de Kanarievereniging Zang en Kleur Kerkrade. Tevens was hij medeoprichter en secretaris tot 2000 van de Zuidelijke Speciaalclub Harzers. Ook was de heer Simons tot 2000 secretaris van de Technische Commissie Zangvogels van de Algemene Bond van Vogelhouders. Hij was tevens landelijke Keurmeester Zangvogels. Daarnaast was de heer Simons voorzitter van de Sponsorcommissie en voorzitter van de Vereniging Harmonie St. Pancratius Nulland en medeorganisator van diverse festiviteiten binnen de Scouting St. Willibrord Nulland/Bleijerheide. Tevens was hij nog collectant van de Nierstichting, organisator van diverse activiteiten binnen de Oranjevereniging Kerkrade, oprichter en lid van het comité Behoud H. Maria Gorettikerk Nulland, oprichter en lid van de Wijkraad Nullan, lid van de Kandidatencommissie Raadsverkiezingen van Groen Links Kerkrade. 2. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer W. Coerver door burgemeester Jos Som Tijd: uur Plaats: KVC Oranje, Voorterstraat 80, 6462 SX Kerkrade Ridder in de Orde van Oranje Nassau Coerver, W.J. (Wiel) 82 jaar oud Kerkplein 37, 6461 EG Kerkrade De heer Coerver was van 1954 tot 1959 voetballer bij Rapid JC en is sindsdien werkzaam als professioneel voetbal (top)trainer. Als speler was hij succesvol bij SV Bleijerheide van 1936 tot 1954 en van 1954 tot 1959 bij Rapid J.C. In 1956 werd de heer Coerver met Rapid J.C. voetbalkampioen van Nederland en in 1974 won hij als coach met Feijenoord de UEFA-cup en datzelfde jaar als coach met Feijenoord de nationale titel. De heer Coerver was succesvol trainer van onder andere Sparta Rotterdam, Roda J.C., NEC, Go-Ahead Eagles en van de Indonesische Voetbalbond. Hij was grondlegger van de Coerver-methode, die gericht is op een zo volledig mogelijke balbeheersing, aangevuld met de nodige techniek.

2 In tal van landen van de wereld is de heer Coerver actief geweest om zijn trainingsmethode aan jeugdige voetballers te onderwijzen en hij was auteur van verschillende voetbalboeken en DVD s. De Coerver-methode wordt in tal van landen door vele nationale voetbalbonden en clubs omarmd, onder andere bij Manchester United en Tottenham Hotspurs. Als voetbalgoeroe wordt hij steeds meer over de hele wereld erkend en gerespecteerd. Hij ontwikkelde een trainingsmethode waarbij hij een systematische en methodische uitwerking gaf van de voetbaltechniek en waarbij persoonlijkheidsvorming een belangrijke rol speelt. In de afgelopen 30 jaar is zijn methode uitgegroeid tot de Coerverfilosofie, waarmee hij nationale en internationale bekendheid heeft verworden. Deze methode draagt bij aan het uitbouwen van het presentatieniveau van de jonge sporters, waarbij techniek (balbeheersing) een wezenlijk onderdeel is. Tot op heden weet hij zijn enthousiasme en kennis over de voetbalsport uit te dragen, onder meer door het geven van trainingen in binnen- en buitenland, het geven van lezingen en clinics en het schrijven van publicaties. Er zijn boeken en DVD s in diverse talen over de oefenstof uitgebracht. Dat zijn trainingsmethode tot op heden actueel is, blijkt uit het feit dat thans de Wiel Coerver Foundation is opgericht, met het doel de Wiel Coerver Academy te starten, zodat er een opleidingsinstituut ontstaat dat, vanuit zijn opleidingsvisie, jonge mensen zal vormen. 3. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan mevrouw A. Derks-Wetzels door burgemeester Jos Som Tijd: uur Derks-Wetzels, A.H. (Annie) 69 jaar oud Vasstraat 51, 6471 HT Eygelshoven Mevrouw Derks-Wetzels is vanaf 1961 collectant van het KWF, de Hartstichting, de Nierstichting, Ziekensectie en Caritas. Ook is ze brigadier bij het oversteken en organisator van het jaarlijkse uitstapje van de Ziekensectie, penningmeester van de Zonnebloem, voorzitter van de ziekensectie, voorzitter van de Katholieke Vrouwen Vereniging van Ars, voorzitter en medeoprichter van de gymnastiekgroep bejaardensociëteit en van Meer Bewegen Voor Ouderen 4. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer J. Prevo door burgemeester Jos Som Tijd: uur Plaats: A genne Komm, Laurastraat 127, 6471 JJ Eygelshoven Prevo, J.H.W. (Joep) 59 jaar oud Laurastraat 69, 6471 JH Eygelshoven

3 De heer Prevo is medeoprichter en bestuurslid van de Heemkundevereniging Stichting Eygelshoven door de Eeuwen Heen en voorzitter van de werkgroep fotografie. Tevens is hij bestuurslid, penningmeester en lid van de commissie van bijstand van Harmonie St. Caecilia te Eygelshoven, administrateur van de club van honderd. De heer Prevo onderhoudt ook contacten met de Duitse zustervereniging in Pfaffenrath en geeft jonge muzikanten les. Hij is lid van de Stichting Vrienden van het oude kerkje te Eygelshoven en lid van de Stichting 875 jaar Eygelshoven die de festiviteiten in het kader van het 875-jarig bestaan van Eygelshoven organiseert. 5. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer J. Vinders door burgemeester Jos Som Tijd: uur Plaats: Café Jules aan de markt te Kerkrade Vinders, J.W.A (Jack) 57 jaar oud St. Hubertuslaan 17, 6467 CH Kerkrade In het verleden was de heer Vinders vrijwilliger bij het Jeugd- en Jongerenwerk Speckholzerheide, oprichter van het Bewegingstheater Watheb, een provinciale instelling, oprichter en bestuurslid van het Jongerenkoor Kerkrade-West, penningmeester en bestuurslid ban het Limburgse COC (Cultureel Ontmoetingscentrum Homoseksuelen), mede-oprichter en bestuurslid COC afd. Kerkrade en bestuurslid en voorzitter van de Tennisvereniging Dentgenbach Kerkrade en voorzitter van de Commissie Recreatie. De heer Vinders is daarnaast al meer dan 35 jaar begeleider van kinderen en ouders van zwak sociale gezinnen en Ambassadeur van het vrijwilligerswerk van de Parkstad. Tevens is hij medewerker van het Kinder Aids Fonds Parkstad en voorbereider van een benefietconcert (op 15 april) voor de Stichting Cystic Fibrosis. 6. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer K. Honings door burgemeester Jos Som Tijd: 8.30 uur Plaats: Snowworld Landgraaf Honings, K.J. (Sjef) 66 jaar oud Prof. Cobbenhagenstraat 11, 6461 VA Kerkrade De heer Honings is bestuurslid van V.V. De Geete, oprichter en secretaris van de vereniging van Oud-Prinsen van V.V. De Geete, bühnebouwer en lid van de jubileumcommissie van V.V. De Geete in 1982, 1993 en Tevens is hij afgevaardigd bestuurslid van de V.V. De Geete bij het overkoepeld orgaan van de Carnavalsverenigingen van de voormalige gemeente Ubach Over Worms en de gemeente Landgraaf. Ook is hij lid geweest van de commissie Feestweekend Sporthal met betrekking tot een carnavalsevenement.

4 In het verleden was de heer Honings jeugdleider van Jong Nederland, vrijwilliger bij de gehandicaptenvereniging "De Kerkraadse kabouters" en vrijwilliger bij de postzegelvereniging VOR (Rijkswaterstaat, Adviesdienst Verkeer en Vervoer). 7. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer P. Kousen door burgemeester Jos Som Tijd: 9.00 uur Kousen, P. (Peter) 63 jaar oud Chèvremontstraat 60, 6463 CL Kerkrade De heer Kousen is meer dan 45 jaar jeugdleider, elftalleider en begeleider van de jeugdvoetballers van Roda JC te Kerkrade. Hij begeleidt en coacht aanstormend talent tijdens trainingen, competitiewedstrijden en nationale en internationale toernooien. Tevens is hij lid van de activiteitencommissie van Koninklijke harmonie St. Philomena te Kerkrade. 8. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer D. Houtema door burgemeester Jos Som Tijd: 9.30 uur Houtema, D.R.F. (Din) 60 jaar oud Franckstraat 49, 6461 XE Kerkrade In het verleden was de heer Houtema actief als voorzitter van de KAJ (Katholieke Arbeiders Jeugd) afd. Terwinselen en Kerkrade, lid van de KAJ Utrecht, voorzitter KWJ Oostelijke Mijnstreek en bestuurslid van de Nationale Raad van de KWJ. Tevens was hij bestuurslid van de stichting Jeugdbelangen Kerkrade, bestuurslid van de kindervakantieweek van de gemeente Kerkrade en bestuurslid van de Stichting Jeugdraad in Kerkrade. Ook was hij vice-voorzitter van Jeugdwelzijn van de gemeente Kerkrade. Daarnaast was de heer Houtema ook bestuurslid van de Federatie van Kerkraadse Zanggezelschappen en lid van de commissie Opening WMC, afdeling Zangkoren, bestuurslid van de kring Kerkrade van de KVP, kandidaat-gemeenteraadslid voor het CDA en de CDU en koster en lid van het kerkbestuur van de St. Lambertuskerk Kerkrade. Tot heden is de heer Houtema actief lid (van onder andere de muziekcommissie) en voorheen voorzitter van het Mannenkoor David in Kerkrade en was hij medeoprichter en voorzitter van het jeugdkoor The little David Singers in Speckholzerheide. Ook was hij diaken van de parochie Gracht Kerkrade, voorzitter dan wel lid van een aantal parochiële werkgroepen, aalmoezenier van de scouting St. Lambertus Kerkrade, docent godsdienstles op de Lambertusschool en tot heden diaken van de parochies St. Lambertus en Ste. Catharina in Kerkrade.

5 Tot slot was de heer Houtema lid van het schoolbestuur van de LTS Kerkrade, voorzitter van de commissie Personele Zaken en voorzitter van de benoemingscommissie. Hij was jurylid van de commissie Beroepsoriëntatie in Utrecht en lid van de examencommissie Beroepsbegeleidend onderwijs van het Ministerie van Onderwijs en tevens medeoprichter en bestuurslid van het Kort Middelbaar Beroeps Onderwijs in Kerkrade, bestuurslid van de stichting Hospice in Heerlen, initiatiefnemer tot de oprichting van en actief betrokken bij het Dienstencentrum schriftelijk studeren in Kerkrade. 9. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer Fr. Steffan door burgemeester Jos Som Tijd: uur Steffan, Fr.J.G. (Frans) 71 jaar oud Kampstraat 146, 6466 BX Kerkrade De heer Steffan is voorzitter/penningmeester van de Kegelvereniging Gezellig Samen Zijn en Kegeltje 80, collectant in de kerk van Speckholzerheide en collectant voor de Nierstichting. Tevens doet hij vrijwilligerswerk als vrijwilliger bij de Zonnebloem, als lid van het Processiecomité en als vrijwilliger bij het Ziekentridium bezorger van het parochieblad. In het verleden was hij ook vrijwilliger bij het restaureren van de St. Martinuskerk te Speckholzerheide. Hij verrichte diverse hand- en spandiensten. 10. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer J. Hanssen door burgemeester Jos Som Tijd: uur Hanssen, J.A. (Andries) 66 jaar oud Akerstraat 114B, 6466 HM Kerkrade De heer Hanssen is bestuurslid van en vrijwilliger bij de jaarlijkse Terwinseler Straatmarkt. Tevens is hij bestuurslid en voorzitter van voetbalvereniging RKTSV-Terwinselen, voorzitter van het dreamteam een groep vrijwilligers die regelmatig klussen klaart voor het voetbalcomplex en vrijwilliger bij het AZC Amstenrade en Spaubeek. In het verleden bezorger van maaltijden voor Tafeltje-dek-je in Terwinselen.

6 11. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer H. Kockelkorn door burgemeester Jos Som Tijd: uur Kockelkorn, H.J.G. (Herman) 74 jaar oud St. Pieterstraat 83, 6463 CS Kerkrade In het verleden was de heer Kockelkorn voorzitter van het bestuur van de LOZO Middenstandsvereniging Kerkrade. Hij was initiatiefnemer van de fusie van de drie afzonderlijke middenstandsverenigingen in de omgeving van Kerkrade. Tevens was hij voorzitter van het bestuur van de Voetbalvereniging VV Chèvremont, medeoprichter, lid en voorzitter van het bestuur van de Raad van Toezicht van de Coöperatieve vereniging voor de Belangen Behartiging van de Limburgser Brood- en Banketbakker, initiator en organisator van het jaarlijks HEKO-Furo Volleybaltournooi in Kerkrade en initiatiefnemer en medeorganisator van de LOZO Roderlandbeurs in de Rodahal. Op dit moment is de heer Kockelkorn nog lid van de Commissie van Bijstand van het Mannenkoor CMK 1912 Chevremont, medeoprichter en bestuurslid van de Stichting Vriendenkring Harmonie St. Philomena te Chèvremont en vrijwilliger bij het Verpleeghuis Luckerheide. Ook is hij voorzitter van het bestuur van de initiatiefgroep tot het behoud van het Kloeëster Chèvremont. De initiatiefgroep zet zich in voor het behoud van het oude monumentale kloostergebouw van Chèvremont. 12. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer J. Leusink door burgemeester Jos Som Tijd: uur Leusink, J.N.H.H. (Hans) 57 jaar oud Aardaker 12, 6467 JA Kerkrade De heer Leusink is dirigent van het Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius, dirigent van het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph en dirigent van het schoolkoor en schoolorkest Eijkenhagencollege; hij is initiatiefnemer van het internationaal muziekfestival in 1998 en Tevens is hij medeoprichter en bestuurslid van Euro School Net 2000, een netwerk bestaande uit 16 Europese scholen en lerarenopleidingen die samenwerken op onderwijsgebied. Hij is één van de grote stimulatoren die via bilaterale contacten een bloeiend scholennetwerk van momenteel 12 scholen voor voortgezet onderwijs uit Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Italië, Roemenië, Finland en Nederland verder wist uit te breiden. Ook is de heer Leusink medeoprichter van de landelijke ElOS-commissie (Europa als Leefomgeving Op Scholen). Van dit landelijk project is hij de coördinator.

7 In het verleden was de heer Leusink organist en dirigent van het kerkkoor Maria Gorettiparochie te Kerkrade en dirigent van het MZK van de St. Jozef Kaalheide. 13. Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer G. van de Gaar door burgemeester Jos Som Tijd: uur Van de Gaar, G.J.H. (Ger) 57 jaar oud Aardaker 6, 6467 JA Kerkrade Vanuit zijn beroep is de heer Van de Gaar secretaris van het bestuur van de Kring Zuid-Limburg van de Rabobank en lid van de Centrale Kringvergadering van Rabobank Nederland. Daarnaast is hij lid en voorzitter van het bestuur van de Begrafenis- en Crematievereniging Holz U.a. Kerkrade, penningmeester van het bestuur van de Stichting Samenwerkende Begrafenis- en Crematievereniging Limburg, penningmeester van het bestuur van de Stichting Sport- en Hockey Accommodatie Kerkrade en oprichter en penningmeester van het bestuur van de Stichting Citymanagement Kerkrade (SCK). In deze stichting zijn onder meer de Cluster Centramanagement en het Bedrijventerreinmanagement vertegenwoordigd. Tevens is de heer Van de Gaar penningmeester van het bestuur van de Stichting Ste Marie musiceert, penningmeester van het bestuur van de Vereniging Koning van de Vrede en penningmeester van het bestuur van de Stichting Ailbertus Rolduc. Naast bovengenoemde activiteiten heeft hij zich actief ingezet voor de inzamelingsactie Hats vuur Azië ten bate van de slachtoffers van de tsunami in Azië. Daarnaast was/is hij lid en/of penningmeester van diverse feest- en erecomité in Kerkrade.

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer H.J. Schetters door burgemeester Jos Som

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer H.J. Schetters door burgemeester Jos Som Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade 2011 Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan de heer H.J. Schetters door burgemeester Jos Som Tijd: 18.00 uur Schetters H.J. (Hub) 72 jaar oud Chevremontstraat

Nadere informatie

Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade 2013

Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade 2013 Bijlage bij persbericht Lintjesregen Kerkrade 2013 Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan mevrouw I.J. Schroeder-Ploum door burgemeester Tijd: 17.30 uur Plaats: Heidsjer Tref Patronaatstraat 19, 6466

Nadere informatie

Roepnaam vereniging/stichting Actief in kern Soort vereniging Aantal Stemmen Gewonnen bedrag Top 20 Toon Hermans Huis Parkstad Heerlen

Roepnaam vereniging/stichting Actief in kern Soort vereniging Aantal Stemmen Gewonnen bedrag Top 20 Toon Hermans Huis Parkstad Heerlen Top 20 Toon Hermans Huis Parkstad Heerlen maatschappelijk 428 2.140,00 Jong Nederland Waubach Landgraaf maatschappelijk 363 1.815,00 Brunssumse gehandicapten sportvereniging Brunssum sport 295 1.475,00

Nadere informatie

Nummer 3 - juni Toon Peerboom voorzitter

Nummer 3 - juni Toon Peerboom voorzitter Nummer 3 - juni 2017 Om te beginnen Beste lezers, we naderen langzaam maar zeker het einde van het schooljaar. Terugkijkend kunnen we constateren dat er in het afgelopen jaar meer dan 30 uitvoeringen zijn

Nadere informatie

AANMELDINGEN EVENEMENTEN 2013

AANMELDINGEN EVENEMENTEN 2013 AANMELDINGEN EVENEMENTEN 2013 Datum : zondag 6 januari 2013 Organisatie : Kirchröatsjer Vasteloavends Verain, Alaaf Kirchroa 1936 Evenement : Proklamatsiejoeën Sjtadsprins 2013 Tijdstip : van 13.00 uur

Nadere informatie

Muziekeducatie voor kinderen

Muziekeducatie voor kinderen Rotary Kerkrade 24 mei 2017 Muziekeducatie voor kinderen Toon Peerboom Inhoud 1 Effect muziekonderwijs op kinderen 2 Maatschappelijk belang vier cases 3 Twee lokale programma s n Klinkend Perspectief CantaYoung

Nadere informatie

Nevenfuncties burgemeester, wethouders en raadsleden van de Gemeente Schinnen

Nevenfuncties burgemeester, wethouders en raadsleden van de Gemeente Schinnen Nevenfuncties burgemeester, wethouders en raadsleden van de Gemeente Schinnen Juni 2016 Naam Functie Hoofdfunctie en nevenfuncties Bezoldigd ja/nee 1 L.J.P.M. Frissen burgemeester Raad van Toezicht Dichterbij,

Nadere informatie

Samen Sterk. initiatiefneemster Only Friends Limburg. Dennis Gebbink. Mariëlle Houben

Samen Sterk. initiatiefneemster Only Friends Limburg. Dennis Gebbink. Mariëlle Houben f Samen Sterk Dennis Gebbink - Initiatiefnemer - Gemeente Amsterdam - Sporters zijn helden - Sponsoren - Vrijwilligers - Lifestyle club in Amsterdam Mariëlle Houben initiatiefneemster Only Friends Limburg

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Regioraad Regio Limburg-Noord

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Regioraad Regio Limburg-Noord OVERZICHT NEVENFUNCTIES LEDEN COLLEGE B&W GEMEENTE ECHT-SUSTEREN Datum: 16-12-2016 Burgemeester drs. J.W.M.M.J. Hessels Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Regioraad Regio

Nadere informatie

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Regioraad Regio Limburg-Noord

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Regioraad Regio Limburg-Noord OVERZICHT NEVENFUNCTIES LEDEN COLLEGE B&W GEMEENTE ECHT-SUSTEREN Datum: 01-12-2016 Burgemeester drs. J.W.M.M.J. Hessels Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Regioraad Regio

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II - VAC. Sponsormogelijkheden

GRAAF WILLEM II - VAC. Sponsormogelijkheden GRAAF WILLEM II - VAC Sponsormogelijkheden Onderscheiden met de KONINKLIJKE Erepenning RKSV GRAAF WILLEM II-VAC Graaf Willem, een investering waard Graaf Willem is trots en dankbaar dat veel bedrijven

Nadere informatie

Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje - Nassau:

Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje - Nassau: Postbus 1 3430 AA Bezoekadres Stadsplein 1 3431 LZ www.nieuwegein.nl Benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje - Nassau: De heer G. Buwalda (76) spant zich al sinds 1972 in voor de samenleving; met name

Nadere informatie

Lid in de Orde van Oranje-Nassau J.C.M. (José) Jacobs uit Gilze

Lid in de Orde van Oranje-Nassau J.C.M. (José) Jacobs uit Gilze J.C.M. (José) Jacobs uit Gilze Al 19 jaar voorzitter van zangvereniging Gilzer Cantorij en de laatste jaren ook secretaris. Ze is kartrekker van vele activiteiten. Ze heeft ook nadrukkelijk oog voor de

Nadere informatie

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding Wie wilt u voordragen voor een lintje? Vul hier de gegevens in van degene die u wilt voordragen. Persoonsgegevens Voornamen (voluit): Tussenvoegsel(s):

Nadere informatie

STICHTING ORGELKRING KERKRADE

STICHTING ORGELKRING KERKRADE DOELSTELLING De Stichting is opgericht voor onbepaalde tijd en heeft als doelstelling de bevordering van de kennis en de belangstelling voor het orgel, in het bijzonder: het Müllerorgel, zich bevindende

Nadere informatie

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Vergadering van Vennoten Grondexploitatiemaatschappij Bocage CV Nee

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Vergadering van Vennoten Grondexploitatiemaatschappij Bocage CV Nee OVERZICHT NEVENFUNCTIES LEDEN COLLEGE B&W GEMEENTE ECHT-SUSTEREN Datum: 31-01-2018 Burgemeester drs. J.W.M.M.J. Hessels Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Vergadering van

Nadere informatie

Inleiding door de burgemeester

Inleiding door de burgemeester Toespraken ter gelegenheid van de uitreiking van Koninklijke Onderscheidingen bij de Algemene Gelegenheid van 2012 (vrijdag 27 april 2012, in de Raadzaal van het gemeentehuis van Soest), uitgesproken door

Nadere informatie

De belangrijkste gegevens op een rij

De belangrijkste gegevens op een rij 1 De belangrijkste gegevens op een rij Naam: Stichting Amsterdam Verbindt RSIN: 852481949 Contact: Henny Heijmans T. 06 4320 2211 E. info@amsterdamverbindt.nl Bestuurssamenstelling Peter Taks: Voorzitter

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

1976 1979 1981 1985

1976 1979 1981  1985 1962 "De dag van de Postzegel" was het begin van een stukje Tongerse geschiedenis. Na Genk, Winterslag; Hasselt en Heusden kwam de heroprichting van de Tongerse postzegelvereniging "Ambiorix". De stichting

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Een leven lang MSC. Beleidsplan Jeugdvoetbal

Een leven lang MSC. Beleidsplan Jeugdvoetbal Een leven lang MSC Beleidsplan Jeugdvoetbal 2013-2016 Inhoud: Voorwoord... 3 1. Missie... 4 2. Visie... 5 3. Doelstellingen... 6 4. Realisatie... 7 Beleidsplan Jeugdvoetbal 2013-2016 2 Voorwoord Onder

Nadere informatie

Decorandi Koninklijke onderscheidingen

Decorandi Koninklijke onderscheidingen 26 april 2019, 16:42 (CEST) Decorandi Koninklijke onderscheidingen Mevrouw M.C. Westrup-Rigter (78 jaar): Lid in de Orde van Oranje Nassau Mevrouw (Mar) Westrup zet zich vanaf 1990 vrijwillig in als secretaris

Nadere informatie

Archief J.W.C. Aarts. Plaatsingslijst

Archief J.W.C. Aarts. Plaatsingslijst Plaatsingslijst Archief J.W.C. Aarts Archiefnummer: 1152 Archiefnaam: AART Sector: Onderwijs en wetenschappen Soort archief: Persoonsarchief Datering: 1905-1981 Katholiek Documentatie Centrum 2010 1 Dagboeken

Nadere informatie

Beleidsvoornemens

Beleidsvoornemens Beleidsvoornemens 2018-2019 Speerpunten 1. Zorgen voor voldoende en kwalitatief jeugdkader 2. Scheidsrechters en beoordelaars 3.Volledige bezetting van de commissies en vrijwilligerstaken 4. Ledenbehoud

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Resultaten maatschappelijke dialoog

Resultaten maatschappelijke dialoog Resultaten maatschappelijke dialoog Veere Dinsdag 31 mei 2016, Verenigingsgebouw "Het Akkoord" Deelnemers Aanwezig Stadsraad Veere Toneelvereniging Tot Leringhe ende Vermaeck Shantykoor Het Veerse Scheepstuig

Nadere informatie

De vrijwilliger in de hockeyvereniging

De vrijwilliger in de hockeyvereniging Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk Johan Wakkie Nieuwegein, november 2010 Inhoud Strategische Visie Ontwikkeling De vrijwilliger in de hockeyvereniging Strategische visie ontwikkeling

Nadere informatie

Hub Reneerkens (1911-1982)

Hub Reneerkens (1911-1982) Hub Reneerkens (1911-1982) Mensen die Hub Reneerkens gekend hebben kunnen zo wel enkele verenigingen opnoemen waarbij hij was betrokken. Tel je die verenigingen en instanties bij elkaar dan kom je tot

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1.1 Welke drie Eredivisie teams werden dit seizoen door een club uit een lagere divisie uitgeschakeld in de KNVB-beker? 1.2 Welke twee Nederlanders maakten

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Nummer 5 januari 2018

Nummer 5 januari 2018 Nummer 5 januari 2018 2018: een nieuw jaar om met plezier te zingen! Het nieuwe jaar is enkele dagen oud. We blikken terug op een voor CantaYoung zeer succesvol verlopen 2017. Op vele kleine en grote optredens

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding 1 Wie wilt u voordragen voor een lintje? Vul hier de gegevens in van degene die u wilt voordragen. Persoonsgegevens Voornamen (voluit): Tussenvoegsel(s):

Nadere informatie

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 www.himalayawelfare.org 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van de Himalaya Welfare Foundation. De Stichting Himalaya Welfare is opgericht op

Nadere informatie

STICHTING ORGELKRING KERKRADE

STICHTING ORGELKRING KERKRADE DOELSTELLING De Stichting is opgericht voor onbepaalde tijd en heeft als doelstelling de bevordering van de kennis en de belangstelling voor het orgel, in het bijzonder: het Müllerorgel, zich bevindende

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie

CantaYoung, laat kinderen zingen in Kerkrade - projectplan -

CantaYoung, laat kinderen zingen in Kerkrade - projectplan - , laat kinderen zingen in Kerkrade - projectplan - 1 Inleiding Het project streeft ernaar dat kinderen in Kerkrade (weer) gaan zingen. Daartoe worden schoolkoren opgericht in de basisscholen en wordt er

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Een sterke skeelervereniging vertelt".

Een sterke skeelervereniging vertelt. Van beginnersles Naar EK organisator Een sterke skeelervereniging vertelt". Locatie waar het allemaal gebeurt Hoe het allemaal begon! De start van het skeeleren in 1985 Trainen voor de wintermarathons

Nadere informatie

Gouverneur Theo Bovens start zijn Limburgtour 2012 in Voerendaal, Simpelveld en Kerkrade

Gouverneur Theo Bovens start zijn Limburgtour 2012 in Voerendaal, Simpelveld en Kerkrade Gouverneur Theo Bovens start zijn Limburgtour 2012 in Voerendaal, Simpelveld en Kerkrade Nadat hij eind 2011 al 20 van de 33 Limburgse gemeenten heeft bezocht, hervat de Commissaris van de Koningin zijn

Nadere informatie

Regionale risico-inventarisatie Veiligheidsregio s

Regionale risico-inventarisatie Veiligheidsregio s Regionale risico-inventarisatie Veiligheidsregio s Voor bekende risico s waarvoor vergunning verleend is. En voor overige risico s als bijv. infectie ziekten bosbranden of hoogwater. Voor vergunde risico

Nadere informatie

Voorstel raad - verordening

Voorstel raad - verordening Voorstel raad - verordening Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.1885 B.17.1885 Landgraaf, 7 november 2017 ONDERWERP: Subsidieverordening vrijwilligersorganisaties Landgraaf 2013 84 PROGRAMMA

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Het huishoudelijk reglement van SV Nootdorp is een verzameling van regels en bepalingen ter ondersteuning van de statuten van SV Nootdorp. Het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

ROZE ZATERDAG VENLO-KREFELD 2019 LESBIENNE HOMOSEKSUEEL BISEKSUEEL TRANSGENDER INTERSEKSUEEL

ROZE ZATERDAG VENLO-KREFELD 2019 LESBIENNE HOMOSEKSUEEL BISEKSUEEL TRANSGENDER INTERSEKSUEEL LESBIENNE HOMOSEKSUEEL BISEKSUEEL TRANSGENDER INTERSEKSUEEL ROZE ZATERDAG VENLO-KREFELD 2019 Stichting Roze Zaterdag organiseert sinds 1977 jaarlijks in Nederland een zaterdag ter bevordering van integratie

Nadere informatie

Dagbesteding. Dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen

Dagbesteding. Dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen Dagbesteding Dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen Dagbesteding Dagbesteding biedt de deelnemers niet alleen een prettige invulling van de dag, maar ook structuur en activering in een afwisselend

Nadere informatie

Korte historie Mannenkoor Bel Canto

Korte historie Mannenkoor Bel Canto Korte historie Mannenkoor Bel Canto Op 4 juli 1934 werd Bel Canto opgericht door een viertal leden van een kerkkoor. De oprichtingsvoorzitter was de heer A.B. Schotman. Al snel telde Bel Canto 23 leden.

Nadere informatie

Al eens gedacht aan. G-voetbal?

Al eens gedacht aan. G-voetbal? Al eens gedacht aan G-voetbal? Even voorstellen De Bergse voetbalvereniging M.O.C. 17 is met zijn ongeveer 1100 leden de grootste sportvereniging in de regio. M.O.C. 17 is een familieclub met ambities.

Nadere informatie

Koninklijke onderscheiding dhr. ir. Hans van Dord, 16 december 2017

Koninklijke onderscheiding dhr. ir. Hans van Dord, 16 december 2017 1 Koninklijke onderscheiding dhr. ir. Hans van Dord, 16 december 2017 Beste mensen, Voor mij is het als oud-biologieleraar altijd weer een feest om in Burgers Zoo te zijn. Ik geniet altijd volop van de

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

CLUBFICHE 2013 IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. ...

CLUBFICHE 2013 IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. ... IN DRUKLETTERS INVULLEN A.U.B. NAAM CLUB: AFKORTING: Adres maatschappelijke zetel: Provincie: E-mail:. Website:. Rekeningnummer:.../..../ Rechtsvorm: feitelijke vereniging vzw andere:.. Datum oprichting:.

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2016

Inhoudelijk jaarverslag 2016 Inhoudelijk jaarverslag 2016 Januari 2017 Voorwoord Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag over het jaar 2016. Alle activiteiten en ontwikkelingen in het jaar 2016 worden met u gedeeld. Sinds jaren is

Nadere informatie

Rabobank Clubkas Campagne uitslag Rabobank Breda

Rabobank Clubkas Campagne uitslag Rabobank Breda Rabobank Clubkas Campagne uitslag 2016 Rabobank Breda Naam vereniging Locatie Bedrag BAK van Boemeldonck Prinsenbeek 3.194,00 Atletiekvereniging SPRINT Breda - Algemeen 1.683,70 De Zilverberk Prinsenbeek

Nadere informatie

M.A. van der Eerden-Vonk, H.J. Postema Februari 1996; juni 2018

M.A. van der Eerden-Vonk, H.J. Postema Februari 1996; juni 2018 124 Fanfare St. Caecilia te Schalkwijk 1909-2010 M.A. van der Eerden-Vonk, H.J. Postema Februari 1996; juni 2018 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanwijzingen voor de gebruiker...3 Inventaris...4 I. Stukken

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Liturgierooster parochies Ubach over Worms maart 16 t/m oktober 16

Liturgierooster parochies Ubach over Worms maart 16 t/m oktober 16 Liturgierooster parochies Ubach over Worms maart 16 t/m oktober 16 Datum Mnd Tijd Kerk Zondag Celeb Lector Koor Misdienaars K Za. 05 18.00 A 4 e zondag 40d C P Fieke VZ PH & soliste Zoë - Sarah B - Lune

Nadere informatie

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019

Winterjeugdtoernooi Alfa Sport 2019 Reglement 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. Het toernooi staat open voor spelers die op de dagen dat het toernooi gehouden wordt, door de KNVB of buitenlandse bond gerechtigd

Nadere informatie

Jos Hardesmeets. Leeftijd 65. 3e keus voor de functie. Neen

Jos Hardesmeets. Leeftijd 65. 3e keus voor de functie. Neen Jos Hardesmeets Edam Leeftijd 65 lid raad van commissarissen NV De Meerlanden okt 2014 voorzitter initiatiefgroep deelname gemeenteraadsverkiezingen 2015 Edam-Volendam- Zeevang Secretaris afdeling Heemstede

Nadere informatie

Beste amateurpartners,

Beste amateurpartners, Beste amateurpartners, Op vrijdagavond 20 februari organiseert Roda JC, in nauwe samenwerking met De Aanvoerders een Aanvoerdersraad. Een Aanvoerdersraad is een inspirerende sessie, waarbij voetballers

Nadere informatie

1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van zeven mei 2012

1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van zeven mei 2012 LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder Winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 Notulen Vergadering Raad van Bestuur tien september 2012 Lokaal Caballos

Nadere informatie

v.v. ZIGO is volop in beweging Samen zijn wij v.v. Zigo

v.v. ZIGO is volop in beweging Samen zijn wij v.v. Zigo v.v. ZIGO is volop in beweging Samen zijn wij v.v. Zigo Zonder Inspanning Geen Overwinning Dat telde in 1936 en dat telt vandaag nog steeds. Samen voetballen, samen sporten, samen ontspannen en samen een

Nadere informatie

RKVVM. Nieuwsbrief #04/13. Op weg naar RKVVM 2.0

RKVVM. Nieuwsbrief #04/13. Op weg naar RKVVM 2.0 www.rkvvm.nl RKVVM Nieuwsbrief #04/13 In deze editie Kort nieuws G-voetbaltoernooi bij RKVVM Column Jacques Marx Vader en zoon in de picture! Uit de oude doos Op weg naar RKVVM 2.0 Seizoen 2013 2014 Tijdens

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.000 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

1. VOORWOORD. Februari 2014 Ankie van Rongen-Olsthoorn voorzitter

1. VOORWOORD. Februari 2014 Ankie van Rongen-Olsthoorn voorzitter 1. VOORWOORD Hoewel wij verwachtten, dat er wegens de crisis veel meer aanvragen binnen zouden komen dan andere jaren, was dit niet het geval. Er werd dit jaar ongeveer hetzelfde aantal aanvragen gedaan

Nadere informatie

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter.

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter. Bestuur VV SWEEL Voorzitter Wedstrijd Secretariaat Secretaris Financiën Faciliteiten Beheerder Commercieel Technische coördinator Senioren Voetbalzaken Jeugd Technisch coördinator Jeugd Missie Visie Wedstrijd

Nadere informatie

Beleidsplan Vrijwilligers AV Spirit Lelystad

Beleidsplan Vrijwilligers AV Spirit Lelystad Beleidsplan Vrijwilligers AV Spirit Lelystad 1 Inhoudsopgave 1) Inleiding. Blz. 3 2) Vrijwilligersbeleid. Blz. 4 3) Beleidsgroep vrijwilligers/vrijwilligerscoördinator. Blz. 5 4) Functies binnen AV Spirit

Nadere informatie

CantaYoung Plan van aanpak

CantaYoung Plan van aanpak Plan van aanpak 2016-2020 Samenvatting Waarom? wil kinderen in Kerkrade laten zingen, omdat dat goed is voor hun ontwikkeling in zowel cognitieve als sociale zin (zie ook de resultaten van het onderzoek

Nadere informatie

Uitbetalingen declaraties burgemeester Krewinkel 4e kwartaal Taxiritten. Datum Doel van de reis Van locatie Naar locatie

Uitbetalingen declaraties burgemeester Krewinkel 4e kwartaal Taxiritten. Datum Doel van de reis Van locatie Naar locatie 03-10-2016 Expo Real Vliegveld Keulen 05-10-2016 Naar thuisadres Vliegveld Keulen 06-10-2016 Burgemeestersdag Grathem Loorderstraat 06-10-2016 Naar thuisadres Grathem Loorderstraat 07-10-2016 Stadhuis

Nadere informatie

A HOME AWAY FROM HOME

A HOME AWAY FROM HOME Jury biografieën Open Oproep A HOME AWAY FROM HOME Nieuwe huisvestingsoplossingen voor asielzoekers nederlandwordtanders.nl/openoproep/ V.l.n.r.: Mick Eekhout - Adri Duivesteijn - Ferdows Kazemi - Carolien

Nadere informatie

De heer Cees Veldkamp (75) is vanmorgen (vrijdag 24 april) benoemd tot Ridder

De heer Cees Veldkamp (75) is vanmorgen (vrijdag 24 april) benoemd tot Ridder NIEUWSBRIEF H. MARIA PAROCHIE WALCHEREN JAARGANG 8 AFLEVERING 192 25 april 2015 Petrus en Pauluskerk Onze Lieve Vrouwekerk Dishoek Domburg Vrouwenpolder Zoutelande C.H.J. Veldkamp Ridder in de Orde van

Nadere informatie

Deelnemers aan de fietstocht naar Sypesteyn

Deelnemers aan de fietstocht naar Sypesteyn 10 Deelnemers aan de fietstocht naar Sypesteyn SPORTKOEPELS IN SOEST 1932-1962 door Th.M. Peet Het begrip "overkoepelende organisatie" komt reeds lang voor in het algemeen spraakgebruik. Zo ook in de Soester

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

HOOFDSTUK 11 VRIJWILLIGERSBELEID S.V. GROL

HOOFDSTUK 11 VRIJWILLIGERSBELEID S.V. GROL HOOFDSTUK 11 VRIJWILLIGERSBELEID S.V. GROL 11.1 DE UITGANGSPUNTEN De omgeving van de s.v. Grol is meer dan een voetbal/omgeving. Het is een omgeving waarin iedereen zich op zijn of haar manier prettig

Nadere informatie

SUBSIDIEPROGRAMMA 2015 vastgesteld 9 december 2014+A6

SUBSIDIEPROGRAMMA 2015 vastgesteld 9 december 2014+A6 Programma 1: De sociale stad 6027 minderhedenbeleid COC Dunya Servische Vereniging Sloga Walcheren Mozaiek 517 integratie 2.069 integratie 3.454 integratie 3.375 integratie VluchtelingenWerk Zeeland 30.102

Nadere informatie

Jeugdplan BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD. van Henk Brink. telefoon versienummer 0.

Jeugdplan BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD. van Henk Brink. telefoon versienummer 0. van Henk Brink telefoon 06-57326712 e-mail henkpetra@ziggo.nl versienummer 0.1 datum 30-8-2017 ons kenmerk Jeugdplan 2017-2018 BESTEMD VOOR ALLE BETROKKENEN BIJ DE JEUGD Jeugdplan 2017-2018 Aanleiding

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013 Coaching Education Trip Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United Hatfield, Londen 14 oktober 16 oktober 2013 1 Informatie bestemming ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

VOETBALVISIE VAN DE CLUB

VOETBALVISIE VAN DE CLUB Hoofdstuk 1 VOETBALVISIE VAN DE CLUB Een gezonde amateurclub zijn die op een aanvaardbaar niveau speelt dat een gemeente als Herentals (20.529 inwoners,zonder de deelgemeenten) verdient. De club moet een

Nadere informatie

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren.

Het gaf mij veel energie om een eigen evenement te organiseren. Het Cruyff Foundation Community Program De Johan Cruyff Foundation wil jongeren langdurig binden aan het Cruyff Court en de wijk. Wij willen jongeren meer zelfvertrouwen geven, kansen bieden om hun talent

Nadere informatie

Subsidieprogramma 2018

Subsidieprogramma 2018 Subsidieprogramma 2018 De per programma genoemde bedragen zijn de subsidieplafonds voor 2018. De te verlenen subsidies kunnen lager zijn, niet hoger. Programma 1: De sociale stad subsidie plafond 2018

Nadere informatie

Waarom ging de WTTC Destination Award naar Parkstad?

Waarom ging de WTTC Destination Award naar Parkstad? Parkstad Limburg Wie is de WTTC? Waarom ging de WTTC Destination Award naar Parkstad? Al vóór de prijs had Parkstad wapenfeiten: Grootste indoor skihal ter wereld Grootste outdoor klimpark van Europa

Nadere informatie

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018

Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Plan van Aanpak Technisch kader jeugdafdeling 2015-2018 Inhoudsopgave 1. Missie v.v. Vorden:...2 2. Organogram "voetbalvereniging Vorden"...2 3. Organogram "Jeugdcommissie"...2 4. Huidige situatie jeugdafdeling...3

Nadere informatie

Inleiding door de burgemeester

Inleiding door de burgemeester Toespraken ter gelegenheid van de uitreiking van Koninklijke Onderscheidingen bij de Algemene Gelegenheid van 2012 (vrijdag 27 april 2012, in de Raadzaal van het gemeentehuis van Soest), uitgesproken door

Nadere informatie

Doe mee! Kerkrade op weg hartveilig te worden. >>> www.kerkrade.nl 01. Kerkrade Hartveilig Nieuwsbrief 4 juli 2009

Doe mee! Kerkrade op weg hartveilig te worden. >>> www.kerkrade.nl 01. Kerkrade Hartveilig Nieuwsbrief 4 juli 2009 Kerkrade op weg hartveilig te worden Doe mee! Kerkrade Hartveilig Nieuwsbrief 4 juli 2009 Met deze vierde nieuwsbrief willen wij u weer graag verder informeren over Kerkrade Hartveilig. Sinds 6 april 2009

Nadere informatie

Sponsorbeleidsplan. TV "De Peppelieren"

Sponsorbeleidsplan. TV De Peppelieren Sponsorbeleidsplan TV "De Peppelieren" Inhoudsopgave: 1. Verenigingsbeleid... 3 2. Sterk en Zwakke Punten... 4 3. Kansen en bedreigingen... 4 3.1 Kansen... 4 3.2 Bedreigingen... 4 4. Doelen... 4 5. Doelgroepen...

Nadere informatie

Bijlage 1 Operationele Doelstellingen. Accommodatiebeleid

Bijlage 1 Operationele Doelstellingen. Accommodatiebeleid Bezinnen Bijlage 1 Operationele Doelstellingen Doen Denken Beslissen 1. Accommodatiebeleid Accommodatiebeleid a. De vereniging AV Fortuna zal gedurende de beleidsperiode zorgen voor optimale trainings-

Nadere informatie

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER PAROCHIEBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op redactie@sint-hubertus-genhout.nl bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts

Nadere informatie

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Algemeen en Dagelijks bestuur GR Servicecentrum MER

Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Nee Algemeen en Dagelijks bestuur GR Servicecentrum MER OVERZICHT NEVENFUNCTIES LEDEN COLLEGE B&W GEMEENTE ECHT-SUSTEREN Datum: 19-06-2018 Burgemeester dr. J.W.M.M.J. Hessels Uit hoofde van ambt Algemeen bestuur Veiligheidsregio Limburg-Noord Algemeen en Dagelijks

Nadere informatie

Het Graafs Museum heeft in 2017 de volgende tentoonstellingen georganiseerd; de Vrienden van het museum waren bij elke opening speciaal uitgenodigd.

Het Graafs Museum heeft in 2017 de volgende tentoonstellingen georganiseerd; de Vrienden van het museum waren bij elke opening speciaal uitgenodigd. Jaarverslag 2017 De Stichting Vrienden van het Graafs Museum is in 2013 opgericht met als doel het ondersteunen van de Stichting Graeft Voort (Graafs Museum en Graafs Kazemattenmuseum) in de meest ruime

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten 'S-Hertogenbosch en Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten 'S-Hertogenbosch en Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten 'S-Hertogenbosch en Omgeving Uitgave 2 seizoen 2017-2018 Beste vrijwilligers! Het seizoen is weer halverwege, vandaar weer de nieuwsbrief. De volgende onderwerpen komen

Nadere informatie

Agenda 2015. Overzicht activiteiten 2015.

Agenda 2015. Overzicht activiteiten 2015. Overzicht activiteiten 2015. Studiecentrum Het studiecentrum is elke woensdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. In overleg met H. Dortants is het regelmatig mogelijk om eerder toegang

Nadere informatie

Handboek Beleid en Strategie

Handboek Beleid en Strategie Handboek Beleid en Strategie - 1 - INHOUD 1. INLEIDING 3 2. MISSIE 4 3. JEUGDCOÖRDINATIE 4 3.1. Taken van de jeugdcoördinator 4 3.2. Workshops en stages 4 3.3. Documentatie en benodigdheden 4 3.4. Financiën

Nadere informatie

Ard Smit Nieuwe Niedorp laatstelijk gestemd: AB/ PvdA ardsmitwoonservice@hetnet.nl 0226-411713 06-23990598

Ard Smit Nieuwe Niedorp laatstelijk gestemd: AB/ PvdA ardsmitwoonservice@hetnet.nl 0226-411713 06-23990598 kandidaten LADA 2010 lijst 6 Rob Ravensteijn laatstelijk gestemd: PvdA /GL robravensteijn@hotmail.com 0224-541776 1 12 jaar gemeenteraad onderwijs, milieu voorzitter Culturele Stichting Niedorp, Kop vol

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

9 bouwkavels aan de Rolduckerstraat en Jozef Eckstraat

9 bouwkavels aan de Rolduckerstraat en Jozef Eckstraat 9 bouwkavels aan de Rolduckerstraat en Jozef Eckstraat 9 bouwkavels aan de Rolduckerstraat - Jozef Eckstraat Ruim wonen nabij het centrum van Kerkrade In Kerkrade-Oost, op het terrein van de voormalige

Nadere informatie

Jaarverslag Optimistenbond 2012

Jaarverslag Optimistenbond 2012 Jaarverslag Optimistenbond 2012 november 2013, opgesteld door Ruud van Middelaar Inleiding Jaarverslag 2012 1 De optimistenbond bestaat nu, sinds 26 augustus 2009, 4 jaar. We zijn met een klein aantal

Nadere informatie

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL

BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL BVV BARENDRECHT NIEUWSBRIEF ZOMERSPECIAL Beste leden van BVV Barendrecht, Hierbij ontvangt u voor de 1 e maal de Zomerspecial van BVV Barendrecht. Ook gedurende de zomervakantie zitten wij zeker niet stil

Nadere informatie

Archief Katholieke Stichting voor Wijk-, Buurt- en Clubhuiswerk, Haarlem

Archief Katholieke Stichting voor Wijk-, Buurt- en Clubhuiswerk, Haarlem Plaatsingslijst Archief Katholieke Stichting voor Wijk-, Buurt- en Clubhuiswerk, Haarlem Archiefnummer: 37 Archiefnaam: KSWH Sector: Caritas en maatschappelijk werk / instellingsarchief Datering: 1921-1974

Nadere informatie