21-25 september 15 ACROBATEN!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21-25 september 15 ACROBATEN!"

Transcriptie

1 ACROBATEN! september 15 Onze 4de week startte nogal acrobatisch en daar had het maandagforum van Wim vast en zeker iets mee te maken (Wim vraagt zo nu en dan es wie iets speciaals kan met z n lijf)! En ja hoor: onze groene klassers voerden de hele dag verder kunstjes en trukken uit. We besloten een trukkenhoek in te richten en ik haalde enkele kaartjes uit met verschillende acrobatenkunsten op die ze dolgraag uit probeerden!

2 ONDERZOEKJE Aaliyah bracht een zeemeermin mee en vertelde dat ze niet lang onder water kan blijven. Tot iemand opmerkte: leeft een zeemeermin echt? Bestaan die echt?!? De meningen waren verdeeld, dus besloten we dit es van dichterbij te onderzoeken. Zo groeide dus een 2de onderzoekje: We leerden iets bij over kieuwen en schubben en fantasie en verhalen. Alles werd netjes opgetekend en even later in de kring voorgesteld. Benieuwd naar het antwoord? Vraag je kleuter maar of kom es kijken aan ons prikbord!

3 TOVERDINGEN We werkten onze toverkunstwerkjes af en waren blij met ons resultaat! Vanonder de zwarte verf toverden we mooie keuren tevoorschijn! En Warre had een wel erg speciale t-shirt aan.we zochten de meest donkere ruimte van de school op om het tover-effect te kunnen zien En intussen smulden we een koekje in de boomhut!

4 KRINGDINGEN Tijdens het opruimen kwam Suza tot een idee die ze ons voorstelde in de kring. En zo werd n nieuwe afspraak gemaakt, begrijpen jullie waar het over zou kunnen gaan? Stella beet als eerste de spits af met haar weetjeskring! Ze vertelde ons waar chocolade vandaan kwam en nadien bekeken we samen nog es het heel proces via een filmpje op schooltv. Het was interessant, prima gedaan meid!

5 EERSTE PROJECT! De Noordpool en de ijsberen bleven ook deze week hot item tijdens kringgesprekken, dus besloten we er ineens een echt project van te maken! We beginnen een project altijd met de vraag wat weten we al over dit onderwerp? Dat wordt uitgetekend en in de kring gehangen. We weten nu dus al dat ijsberen en pinguïns elkaar niet kennen, want ze wonen elk aan de andere kant van de wereld! In knutselboeken werd naar noordpoolknutsels gezocht.

6 Daarna komt de vraag wat willen we weten? en zo verzamelen we ook alle onderzoeksvraagjes waar we gedurende het project een antwoord op proberen te vinden. Ze hangen uit in de kring, kom gerust es zine, er zitten echte koddige vragen tussen! :-) En dan denken we na over wat willen we allemaal doen? Alle ideetjes worden uitgetekend op projectkaartjes en komen op ons planningsbord. Elke dag plannen we samen wat we gaan aanpakken. Nog iets wat hoort bij een projectstart: Een bezoekje brengen aan de bibliotheek, op zoek naar allerlei boeken over de Noordpool. We ontdekten dat er verhalen (prentenboeken) te vinden zijn en ook weetjesboeken. Met n lading boeken keerden we terug naar klas!

7 Intussen vonden de ijsberen en pinguins de weg naar onze klas! We konden er meteen n tel en rekenspelletje mee spelen: het aantal ijsberen en pinguins vergelijken, hoeveel meer zijn het er? Welk dier staat op de 3de plaats in de rij? Of de 5de? Wie staat er net voor de 4de ijsbeer? enz. Ook veel boeken, films en weetjes werden meegebracht, super!

8 Ze vuren bergen vragen af, verslinden de boeken, gaan op onderzoek, bruisen van de ideeën, Waaw, wat n gretige bende! We ontdekten al dat het op de Noord en Zuidpool altijd koud is en dat het rond de evenaar altijd warm is en dat de dieren die er leven hier ook aangepast aan zijn, waarom ijsberen en poolvossen toch op de Noordpool kunnen leven (dikke vacht), we hadden het over wintervacht en ruien bij dieren bij ons en over de oplossing voor dit seizoensprobleem bij mensen (warme kleren aantrekken). We luisterden in de kring al naar 2 spannende verhalen van Lars, de kleine ijsbeer. Yemen had wel een heel toepasselijke t-shirt aan en Sander maakte een prachtige tekening!

9 Vrijdag begonnen we aan ons eerste grote werk: we wilden een Noordpool in onze klas We zochten een plank in de berging en bouwden er een decor op met dozen en papier. We hadden ook vele stroken stof nodig...

10 Dan werd alles naar buiten verhuisd, want wat er volgde is toch wel n kliederig klusje... We mengden 2 delen gipspoeder met 1 deel water, roerden es goed en hopla: het kliederen kon beginnen! (met dank aan fotograaf Stella!)

11 In de namiddag kwam Teemu, papa van Bo en geboren in Finland, ons heel wat vertellen over de Noordpool. We bekeken enkele filmpjes van de echte Noordpool en zagen zelfs enkele live beelden vanuit onze groene klas! We ontdekten op welke manieren we op de Noordpool geraken, want er zijn dus geen luchthavens of starten, hoe mooi noorderlicht is en dat er op de Polen slechts 2 seizoenen zijn, waarbij het in de winter dus wekenlang nacht is en in de zomer wekenlang dag! Wat waren ze geboeid! Dankjewel Teemu voor je uitleg op kleutermaat! En na de uiteenzetting toonden we Teemu onze eigen Noordpool en tot onze verassing was die al mooi hard geworden! Volgende week maken we dieren voor erin!

12 ZWEMMEN We gingen voor t eerst zwemmen en in de groene klas doen we dat samen met Evi, met Leen als assistent ;-) We deden enkele spelletjes en konden nadien es laten zien wat wij al allemaal durven in het water! Amai, t zijn echte waterratten, super!

13 SCHRIJFKRIEBELS Thema: herfst - vallende bewegingen, stippen (hard/zacht, snel/langzaam), korte verticale streepjes

14 EN DAN WAS ER NOG De denkspelen-fascinatie Elias die ons Knex-plannetjes leert nabouwen De groeiende interesse in letters! Nele die ons een matrix leert maken De ontdekking van nieuw materiaal De puzzelwoede ;-)

15 Het plezier van samen te spelen!

16 DITJES EN DATJES We spraken af dat we tijdens projecten enkel project-gerelateerde spulletjes meebrengen naar klas, het zou fijn zijn als jullie ons helpen deze afspraak na te leven. Dankjewel daarvoor! Ook dit jaar gaan we voor een luizenvrije klas, maar daarvoor zijn regelmatige controles van de haren natuurlijk nodig ik ben dus op zoek naar een tweetal luizenmama s, -papa s en/of grootouders die telkens na een vakantie (en bij acute nood) in onze klas alle hoofdjes willen controleren. Geef gerust n seintje als je je hiervoor wil engageren, we zijn jullie nu al ontzettend dankbaar! Dankjewel aan de ouders van Flavie om de muur op onze zolder te schilderen! AGENDA Wij gaan zwemmen op: 21/10, 25/11, 9/12, 20/1, 3/2, 2/3, 27/4, 18/5 en 8/6! Klasavond: 1 oktober om 20u, van harte welkom! Maandag 5 oktober: Vrije dag Graag tot maandag, Leen

28 september - 2 oktober 15 OVER ONS PROJECT. Ons project leeft en groeit elke dag! Hier n overzichtje van wat de voorbije week zoal aan bod kwam:

28 september - 2 oktober 15 OVER ONS PROJECT. Ons project leeft en groeit elke dag! Hier n overzichtje van wat de voorbije week zoal aan bod kwam: 28 september - 2 oktober 15 OVER ONS PROJECT Ons project leeft en groeit elke dag! Hier n overzichtje van wat de voorbije week zoal aan bod kwam: We maakten pooldieren uit plasticine voor op onze Noordpool

Nadere informatie

Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid!

Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid! en n stukje van 35 23/05 10/06/ 16 FORUM OP MAANDAG Yemen mocht het podium op. Zij blaast deze week 6 kaarsjes uit. Gelukkige verjaardag meid! OVER ONS PROJECT We werken verder aan onze goochelhoeden.

Nadere informatie

9-20 november 15 ORIGAMI BUITEN UITWAAIEN

9-20 november 15 ORIGAMI BUITEN UITWAAIEN 9-20 november 15 ORIGAMI De ukjes in onze klas vouwen nogal graag dingen in papier. Vandaag proberen we eens origami uit. Dit ziet er soms heel moeilijk uit, maar is eigenlijk best wel eenvoudig om te

Nadere informatie

Iedereen kreeg ook een groter naamkaartje, voor wie z n naam al es wil proberen schrijven. (meer uitleg op de klasavond)

Iedereen kreeg ook een groter naamkaartje, voor wie z n naam al es wil proberen schrijven. (meer uitleg op de klasavond) 1-4 september 15 Op het openingsfeest stapten we van bij Katrijn over het koord tot bij mij en vanaf dat moment zaten we écht in de groene klas! Het nieuwe schooljaar is geopend, welkom allemaal! En op

Nadere informatie

5-9september 16 Op maandag geen Leen in de klas, maar dan staat Marieke paraat om de groene klassers op de eerste dag van de week te begeleiden.

5-9september 16 Op maandag geen Leen in de klas, maar dan staat Marieke paraat om de groene klassers op de eerste dag van de week te begeleiden. 5-9september 16 Op maandag geen Leen in de klas, maar dan staat Marieke paraat om de groene klassers op de eerste dag van de week te begeleiden. Tijdens het eerste maandagforum konden we luisteren naar

Nadere informatie

Het klasnieuws: week 19 en 20

Het klasnieuws: week 19 en 20 Het klasnieuws: week 19 en 20 Ditjes en datjes Donderdag 12 februari: atelier Vrijdag 13 februari: dikke truiendag Woensdag 25 februari: kleuterglibberen in Finlandia. Zaterdag 28 februari: kinderfuif

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Forum Kijkkring: groot-klein- Zwemmen Babbelkring Afwerken moetwerkjes. Kalenderkring middelgroot > Landen België, Polen Moetwerkje: Spel bij Ka- en Turkije.

Nadere informatie

18-29 januari 16 EIGEN WERKTIJD

18-29 januari 16 EIGEN WERKTIJD 18-29 januari 16 EIGEN WERKTIJD De eigen werktijd loopt vlot, de kinderen zijn verbazend snel weg met het systeem en wij doen ons best alles goed op te volgen. De meeste kinderen doen dit echt graag en

Nadere informatie

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT 26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT Het project gonst langs alle kanten: Overal horen en vinden de kinderen geluiden en muziek in en zo worden we elke dag wel weer door n andere vondst verrast: De laatste moetwerkjes

Nadere informatie

30/1 10/02/ 17. Hij had ook nog een vraagje want hij wist niet meer hoe de tong werd gemaakt. Ik nodigde hiervoor 2 vriendjes van klas 1 uit.

30/1 10/02/ 17. Hij had ook nog een vraagje want hij wist niet meer hoe de tong werd gemaakt. Ik nodigde hiervoor 2 vriendjes van klas 1 uit. 30/1 10/02/ 17 We mochten samen met klas 1 en 2 naar het toneel. Wat voelden wij ons groot ;). Het verhaal van klein duimpje werd gespeeld door 1 persoon. Heel gek vonden wij dat! We hadden het in de kring

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

Door onze huiswerkopdracht hebben we intussen ook een hele verzameling geïmproviseerde instrumenten

Door onze huiswerkopdracht hebben we intussen ook een hele verzameling geïmproviseerde instrumenten 19 23/09/ 16 Na een deugddoend bewegingsforum gingen we op maandag van start in de kring. Enkele kinderen hadden al wat muziekinstrumenten mee. We hadden het over blaas en snaarinstrumenten. We vonden

Nadere informatie

Week van 25 tot 29 mei 2015

Week van 25 tot 29 mei 2015 Week van 25 tot 29 mei 2015 Project: prinsessen Maandag: Pinkstermaandag Dinsdag: Deze week werd ons turnen gewisseld. I.p.v. turnen op donderdag krijgen we éénmalig turen op dinsdag. Na de praatronde

Nadere informatie

Maandag had Marcel een spelletje meegebracht naar de klas. Hij legde het uit aan de kindjes die het wilden spelen. Het was erg leuk om te zien dat

Maandag had Marcel een spelletje meegebracht naar de klas. Hij legde het uit aan de kindjes die het wilden spelen. Het was erg leuk om te zien dat Klasnieuws week 10 Maandag zijn we de week gestart met een zeer uitgebreide babbelkring. Iedereen had wel iets te vertellen over de vakantie of had iets leuks mee naar de klas waar een verhaal bij hoorde.

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

We zijn ook nog op zoek naar: een microscoop, beitels, oude tandenborstels en zeven (~zeef), een beeldhouwer :),...

We zijn ook nog op zoek naar: een microscoop, beitels, oude tandenborstels en zeven (~zeef), een beeldhouwer :),... Hallo lieve ouders Wil je zien wat er zich, deze week, tussen te muren van de groene klas afspeelde? Bekijk dan zeker dit nieuwe klasnieuws. Veel leesplezier! Lieve groetjes Annelies en Katrijn P.S.: De

Nadere informatie

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt!

Deze week leerden we de schakeltjes kennen. Leuk speelgoed waarmee we lange slingers kunnen maken. En wat werden er lange slingers gemaakt! Klasnieuws week 2 Maandag vierden we Helle haar verjaardag. De hele dag zorgde Helle voor leuke liedjes. Dankjewel DJ Helle! In de kring zongen we voor haar en vierden we haar verjaardag uitvoerig! Helle

Nadere informatie

Maandag gingen we zoals meestal aan de slag met een moetje. Deze keer was dit een kunstwerk maken met zout. Wanneer je dit dan schildert lopen de

Maandag gingen we zoals meestal aan de slag met een moetje. Deze keer was dit een kunstwerk maken met zout. Wanneer je dit dan schildert lopen de Klasnieuws week 21 Deze week was er heel veel werkenthousiasme in de klas. Er werden nieuwe oorden ontdekt en er werd veel aan elkaar geleerd, getoond, met elkaar gewerkt. Wauw! Het begon maandag toen

Nadere informatie

Hier HEEL VEEL lees en kijkvoer over de voorbije twee weken in de groene klas, veel plezier ermee!

Hier HEEL VEEL lees en kijkvoer over de voorbije twee weken in de groene klas, veel plezier ermee! Hallo beste ouders! Hier HEEL VEEL lees en kijkvoer over de voorbije twee weken in de groene klas, veel plezier ermee! Lezen jullie ook zeker de oproep en de vooruitblik? Er staat een primeurke in! We

Nadere informatie

Nog enkele gastjes hadden wat werkjes af te werken, want dat moest natuurlijk ook nog gebeuren.

Nog enkele gastjes hadden wat werkjes af te werken, want dat moest natuurlijk ook nog gebeuren. 24 28/04/ 17 Maandag startte de dag zoals gewoonlijk met het forum. Omdat er vorige week maandag geen forum was, stond het podium goed vol. En ook onze Leon mocht erbij staan! Wat was hij fier. Volgende

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

We startten maandag met een dansforum. Ook de groene klas mocht een dansje tonen op het podium.

We startten maandag met een dansforum. Ook de groene klas mocht een dansje tonen op het podium. We startten maandag met een dansforum. Ook de groene klas mocht een dansje tonen op het podium. Lonne is deze week onze koorddanser: Onze drie jarige meiden van deze week mochten ook op het podium! Marys

Nadere informatie

Voorbereiding post 2. Met de mens mee Groep 1-2-3

Voorbereiding post 2. Met de mens mee Groep 1-2-3 Voorbereiding post 2 Met de mens mee Groep 1-2-3 Welkom bij IVN Valkenswaard-Waalre Dit is de digitale voorbereiding op post 2: Met de mens mee, voor groep 1, 2 en 3. Inhoud: Algemeen Verhaal Spel Werkvel

Nadere informatie

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Voorganger: Ds. M.N. Ariesen-Holwerda Organist: Kees Nottrot Pianist: Peter Wagenaar Afkondigingen Zingen van een psalm 122: 1 en

Nadere informatie

Wat vonden we er veel!

Wat vonden we er veel! Klasnieuws week 28 Na een twee weken durende vakantie was het welletjes geweest. Eindelijk mochten we weer naar de klas! Niet alleen voor velen onder hen, maar ook voor mij was het ontzettend leuk om terug

Nadere informatie

In het thema van ziek zijn leerden we een leuk versje: Puk is ziek.

In het thema van ziek zijn leerden we een leuk versje: Puk is ziek. Leon was deze week onze koorddanser. Joepie: opnieuw met 20 kleuters in de kring, een deugddoend terugzien! We bekeken onze pronostiek, wie zat er het dichtste bij? :) In de kring hadden we het over het

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Week van 22 februari tot 26 februari 2016

Week van 22 februari tot 26 februari 2016 Week van 22 februari tot 26 februari 2016 Project: Maandag: Tijdens het forum van deze week kozen we met de ganse school een nieuw muziekje. Er werden vier liedjes aan ons voorgesteld en er werd vrij unaniem

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 stadsspel op dinsdag 2 september. Emily Leon

Nieuwsbrief 1 stadsspel op dinsdag 2 september. Emily Leon Nieuwsbrief 1 stadsspel op dinsdag 2 september. Emily Leon Op dinsdagnamiddag 2 september 2014 beleefden we samen met onze klas (7CZR) een aangenaam stadspel in Aalst. De zon was van de partij en iedereen

Nadere informatie

Het verhaal van Max. Jaargang 9, nummer 3 20 september 2015

Het verhaal van Max. Jaargang 9, nummer 3 20 september 2015 KLASNIEUWS UIT KLAS 4! Het verhaal van Max Jaargang 9, nummer 3 20 september 2015 We brachten het verhaal van Max en de rotsmuizen in een toneel. Of hoe we goed voor onze bol, waarop we leven, moeten zorgen.

Nadere informatie

Maar de kringtafel werd te klein Dus we maakten een grotere muziekhoek met foto s waar alles hoort. Wat hadden we er al veel!

Maar de kringtafel werd te klein Dus we maakten een grotere muziekhoek met foto s waar alles hoort. Wat hadden we er al veel! Klasnieuws week 17 Maandag lag er in de kring iets onder een laken. Wat was dat? Na even piepen zagen we een klein gitaartje! Hoe kon het geluid maken? Noemt het echt klein gitaartje?... We hadden heel

Nadere informatie

Maandag legde ik uit wat een weefgetouw was. Ook de geschiedenis erachter kwamen we te weten. Daarna mochten zij het ook eens proberen.

Maandag legde ik uit wat een weefgetouw was. Ook de geschiedenis erachter kwamen we te weten. Daarna mochten zij het ook eens proberen. Klasnieuws week 20 Maandag vlogen we er aan de knutseltafel in met iets wat de gastjes zelf hadden voorgesteld. Bij het kringgesprek bij het begin van het project mogen ze dus altijd zeggen wat ze allemaal

Nadere informatie

Terug in de klas probeerde ik nog even de werktijd te organiseren. Normaal valt die op dinsdagvoormiddag.

Terug in de klas probeerde ik nog even de werktijd te organiseren. Normaal valt die op dinsdagvoormiddag. Klasnieuws week 29 Maandag werd er heel geconcentreerd gewerkt en gespeeld door velen. Er werden heel wat blokkenpuzzels gemaakt, met de kleine vormpjes werden er figuren nagemaakt, met de steekparels

Nadere informatie

nog aan het schip toegevoegd. Het goud van de piraten werd

nog aan het schip toegevoegd. Het goud van de piraten werd Schip AHOY Piraten!! Zo begonnen we deze week. Heel enthousiast gingen we aan de slag met de eerste plannen die we vorige week maakten: onze boot afwerken. Er moest nog een vlag komen, die moest gehesen

Nadere informatie

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst.

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst. Herfst Nog niet zolang geleden liepen we in korte broek, kon de jas thuis blijven en was de temperatuur zelfs hoog, te hoog voor dit seizoen. Maar nu waait het, het regent en vallen de blaadjes van de

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

Week van 7 tot 11 september 2015

Week van 7 tot 11 september 2015 Week van 7 tot 11 september 2015 Project: Maandag: Na het forum hadden we de praatkring. Thor had een echte, levende buxuskever mee die we met een vergrootglas konden bekijken. Ook het (lege) slakkenhuisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

Welkom allemaal bij de eerste Schoolkrant van groep 2 in het schooljaar 2015-2016. De kinderen en de juf wensen u veel lees- en kijkplezier

Welkom allemaal bij de eerste Schoolkrant van groep 2 in het schooljaar 2015-2016. De kinderen en de juf wensen u veel lees- en kijkplezier Welkom allemaal bij de eerste Schoolkrant van groep 2 in het schooljaar 2015-2016. De kinderen en de juf wensen u veel lees- en kijkplezier De eerste activiteit van het schooljaar is voor alle groepen

Nadere informatie

Klasnieuws week 23. Maandag gingen we in de kring aan de slag met de vraag: Wat willen jullie doen over ons project?

Klasnieuws week 23. Maandag gingen we in de kring aan de slag met de vraag: Wat willen jullie doen over ons project? Klasnieuws week 23 Hoi hoi! Deze week vlogen we in ons project de ruimte! Wat een fantastisch thema om rond te werken! De hele week lang leefde het zeer sterk bij alle kleuters. Maandag gingen we in de

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

REKENEN MET AFLATOUN HOEVEEL MUNTJES? (15 MINUTEN) MUNTJES!! (15 MINUTEN) MEL & JOL OP DE MARKT (30 MINUTEN) VAN GROOT NAAR KLEIN (15 MINUTEN)

REKENEN MET AFLATOUN HOEVEEL MUNTJES? (15 MINUTEN) MUNTJES!! (15 MINUTEN) MEL & JOL OP DE MARKT (30 MINUTEN) VAN GROOT NAAR KLEIN (15 MINUTEN) REKENEN MET AFLATOUN De leerlingen ontdekken dat er verschillende soorten munten zijn. Ze leren dat bepaalde voorwerpen verschillende waarden kunnen hebben. Ze leren sorteren op grootte, kleur en materiaal.

Nadere informatie

Marlies was ons koorddansertje de voorbije week!

Marlies was ons koorddansertje de voorbije week! Wim oefende op maandag en dinsdag om een goeie hulpsint te worden: hij leerde op het dak lopen en hoe hij op een paard moest rijden. Met onze mooie mijter deed hij dit heel goed! Marlies was ons koorddansertje

Nadere informatie

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6

Werkstukken maken op PCBO-Het Mozaiek Groep 6 We gaan een werkstuk maken en je mag het helemaal zelf doen. Het is helemaal jouw eigen werkstuk. Maar om je even goed op weg te helpen hebben we hieronder alle stapjes even op een rij gezet. Wat moet

Nadere informatie

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij.

Bij dit mooie weer hoort het koekje buiten opeten natuurlijk ook bij. Klasnieuws week 34 Maandag was het zoals de rest van de week zeer warm en dat al van s morgens. Daarom besloot ik om enkele tafeltjes en stoelen op ons terrasje te zetten. Ook tijdens enkele andere momenten

Nadere informatie

Nora was deze week ons koorddansertje!

Nora was deze week ons koorddansertje! Nora was deze week ons koorddansertje! Omdat het tijdens de eerste helft van de week zo koud was in de klas trokken we af en toe naar de relaxatieruimte om daar onze kring of activiteiten te doen. Daar

Nadere informatie

Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen thuis eens goed te controleren en te behandelen indien nodig!! Bedankt!!!!!!

Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen thuis eens goed te controleren en te behandelen indien nodig!! Bedankt!!!!!! NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E LUIZEN Er zijn hier en daar weer luisjes gesignaleerd Gelieve je kinderen

Nadere informatie

Anna was deze week het koorddanseresje in de groene klas!

Anna was deze week het koorddanseresje in de groene klas! Anna was deze week het koorddanseresje in de groene klas! Nele deed deze week s ochtends de kring zodat Annelies of Katrijn bij de frisse start van de dag al meteen met een groepje kleuters aan de slag

Nadere informatie

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje?

Terug in de klas bood ik een fijn werkje aan. Wie kon de taart mooi versieren volgens het Voorgestelde versieringetje? Klasnieuws week 19 Maandag bood ik een ganzenspel aan maar in een ridderjasje. Ik speelde met hen mee. Het was erg spannend, want als je op een figuurtje kwam te staan kon het zijn dat je stappen vooruit

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 januari tot vrijdag 22 januari Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nu Juleske terug genezen is en zijn rode vlekjes allemaal weg zijn, is hij enorm

Nadere informatie

Brrrrrrr.?ik wil sneeuw

Brrrrrrr.?ik wil sneeuw Brrrrrrr.?ik wil sneeuw Brrrrr, wat was het koud het afgelopen weekend. Toch? We hebben zelfs een beetje sneeuw gehad. Maar het duurde niet lang. Het wil maar niet lukken met de winter. Ik denk dat u niet

Nadere informatie

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor.

Klasnieuws week 24. Zelf een spelletje kiezen lukt wel goed. Dit deden ze ook al af en toe ervoor. Klasnieuws week 24 Vanaf maandag zette ik op de twee tafels en de spelletjestafel niets meer klaar. Ze mogen nu zelf een spelletje uit de kast halen die ze al kennen en willen spelen en dozen kiezen uit

Nadere informatie

De lieveheersbeestjes en de bijtjes

De lieveheersbeestjes en de bijtjes NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E De lieveheersbeestjes en de bijtjes Ons weekje verkeer is weer voorbijgevlogen.

Nadere informatie

13 17/03/ 17. Ja, we hebben de zon gezien dit weekend en dat konden we merken in onze kring >>>

13 17/03/ 17. Ja, we hebben de zon gezien dit weekend en dat konden we merken in onze kring >>> 13 17/03/ 17 Ja, we hebben de zon gezien dit weekend en dat konden we merken in onze kring >>>

Nadere informatie

27 30/03/ 17. En we probeerden die rolstoel ook al eens uit in de zaal. Met Lieve hebben we opnieuw een heel leuk gezelschapsspel gespeeld.

27 30/03/ 17. En we probeerden die rolstoel ook al eens uit in de zaal. Met Lieve hebben we opnieuw een heel leuk gezelschapsspel gespeeld. Vandaag begon de dag met een forum over anders zijn. Zo hoorden we het verhaal over Emma die net zoals ons was, maar wel in een rolstoel zat. Elke dag van deze week zal er een forum zijn over mensen met

Nadere informatie

Lessenserie. middenbouw. Bijlage. Inhouds opgave

Lessenserie. middenbouw. Bijlage. Inhouds opgave Bijlage Lessenserie middenbouw Inhouds opgave 1. Brood-en-viskaart Pag. 2 2. Embleem Bonisa Zending Pag. 3 3. Brief Pag. 4 4. Foto Thain Pag. 5 5. Voorbeeldposter Pag. 6 6. Brood Pag. 7 7. Vis Pag. 8 8.

Nadere informatie

Speelde Annelies samen met Ann-Sophie en enkele kinderen van het lager het verhaal Repelsteeltje. En Katrijn wil de foto s van dit historisch moment

Speelde Annelies samen met Ann-Sophie en enkele kinderen van het lager het verhaal Repelsteeltje. En Katrijn wil de foto s van dit historisch moment Speelde Annelies samen met Ann-Sophie en enkele kinderen van het lager het verhaal Repelsteeltje. En Katrijn wil de foto s van dit historisch moment graag met jullie delen. Met dank aan de geheime paparazzi-fotograaf!

Nadere informatie

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015 Klasnieuws 9 26-30 oktober 2015 Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant. Grote oren, grote poten en een lange slurf van voren. Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant! Onze muziekkoffer

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Week van 1 tot 5 juni 2015

Week van 1 tot 5 juni 2015 Week van 1 tot 5 juni 2015 Project: diplomaweek Maandag: Deze morgen stonden heel wat kinderen te popelen om aan de slag te gaan met ons toneel. Hun geduld werd nog wat op de proef gesteld want eerst kwam

Nadere informatie

Het klasnieuws: week 25 Ditjes en datjes

Het klasnieuws: week 25 Ditjes en datjes Het klasnieuws: week 25 Ditjes en datjes Zondag 22 maart: tweedehandsbeurs Dinsdag 31 maart en donderdag 2 april: grootouderfeest 15, 16 en 17 juni: Mierekamp Week 25 Deze week zijn we iets anders gestart

Nadere informatie

En nu niet schrikken J

En nu niet schrikken J Klasnieuws week 9 Maandag vlogen we erin met een dikke patat! Of zou ik zeggen met een dikke pompoen. We namen onze pompoen van de kast en haalden alles eruit wat we konden. Letterlijk en figuurlijk J

Nadere informatie

Klasnieuws klas 3week 6,7 & 8

Klasnieuws klas 3week 6,7 & 8 Klasnieuws klas 3week 6,7 & 8 De uitstap naar Zonnegloed was een heerlijke dag! Een heel grote dankjewel aan Jonas, Kim, Fien, Hanne en Hilde voor de extra begeleiding! Dankzij jullie hulp konden we in

Nadere informatie

Negende openingsfeest

Negende openingsfeest KLASNIEUWS UIT KLAS 4! Jaargang 9, nummer 1 6 september 2015 Negende openingsfeest Zondag was het zover. Na het dansen van de nieuwe schooldans en het koordmoment, werd het schooljaar plechtig geopend!

Nadere informatie

Erichem, 19 februari Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3,

Erichem, 19 februari Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, Erichem, 19 februari 2016 Beste ouders/ verzorgers van groep 1-2-3, De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met de thema's Noordpool en Zuidpool en machines en uitvindingen. Groep 3 is aan de slag gegaan

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen!

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen! Harpflash 8 november 2013 2013 is het jaar van het voorlezen! Daarom en om leesplezier bij jong en oud te bevorderen organiseren wij volgende week (van 12 t.e.m. 15 november) een heuse voorleesweek! Tijdens

Nadere informatie

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 FLIPPEN Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 Verantwoording: Opleiding: Media Vormgeven School: Media college Amsterdam Jaar: 1 Projectomschrijving: Het maken van

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

KINDEREN VAN HET LICHT

KINDEREN VAN HET LICHT KINDEREN VAN HET LICHT Verteller: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

Zon, aarde en maan. Expertgroep 3: De seizoenen. Naam leerling:... Leden expertgroep:...

Zon, aarde en maan. Expertgroep 3: De seizoenen. Naam leerling:... Leden expertgroep:... Expertgroep 3: De seizoenen Naam leerling:.... Leden expertgroep:... Voorbereiding Lente, zomer, herfst en winter zijn seizoenen met elk hun eigen karakter. Jullie gaan onderzoeken hoe het komt dat we

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NAAM. Uil kijkt in een boek. Het is een boek over dieren. Er staan plaatjes in. Van elk dier één. Uil ziet een leeuw. En een pauw. En een bever.

NAAM. Uil kijkt in een boek. Het is een boek over dieren. Er staan plaatjes in. Van elk dier één. Uil ziet een leeuw. En een pauw. En een bever. Vos en Waar is Haas het ijs? NAAM Uil kijkt in een boek. Het is een boek over dieren. Er staan plaatjes in. Van elk dier één. Uil ziet een leeuw. En een pauw. En een bever. Wat een raar beest! lacht Uil.

Nadere informatie

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout

D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout D E P A U L U S C A K E of de suiker is niet méér waard dan het zout Personen Verteller Huisvrouw Cake ingrediënten; o Bloem o Zout o Suiker o Eieren o Kersen o Sukade o Krenten o Boter (Bij dit toneelstuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school.

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school. Jaargang 19 nummer 09 Vrijdag 16oktober 2015 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Agenda oktober / november Oktobermaand kindermaand Gymnastiek Indeling van de bouwen Het is raar maar waar Kinderboekenweek

Nadere informatie

De meeuwen van de Afsluitdijk

De meeuwen van de Afsluitdijk De meeuwen van de Afsluitdijk Eerste druk, oktober 2011 2011 Ellen D. IJzendoorn Kleuringbewerking cover: Kasper Smoolenaars ISBN: 978-90-484-9016-5 NUR: 277 Uitgever: Literoza, Zoetermeer www.literoza.nl

Nadere informatie

Klasnieuws week 35 & 36

Klasnieuws week 35 & 36 Klasnieuws week 35 & 36 Vorige week maandag hadden we een zeer drukke dag. In de voormiddag gingen we naar rollebolle en in de namiddag naar het toneel. De gastjes genoten enorm van Rollebolle. Vooral

Nadere informatie

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie!

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Klasnieuws week 9 Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Maandag speelden we het spelletje Vlotte geesten, maar ook Sem had een balans spelletje mee. Leuk!

Nadere informatie

Klasnieuws week 10. Maandag op het forum was het aan de rode klas om de schooldans op het podium te dansen!

Klasnieuws week 10. Maandag op het forum was het aan de rode klas om de schooldans op het podium te dansen! Klasnieuws week 10 Maandag op het forum was het aan de rode klas om de schooldans op het podium te dansen! We keken een filmpje over honden en ontdekten dat er vele verschillende soorten bestaan, rassen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Die samenhorigheid trokken we mee naar de afsluitkring.

Die samenhorigheid trokken we mee naar de afsluitkring. 22/05 02/06/ 17 Na het Move-Forum vloog onze koorddanser Ella er meteen in. Kalenders werden juist geplaatst en de vele verhalen werden verteld. We gingen wat dieper in op het verhaal over de bijen Deze

Nadere informatie

Abe is deze week ons Koorddansertje!

Abe is deze week ons Koorddansertje! Annelies vertelde het verhaal van De hond in de spiegelkamer. Het verhaal liet ons zien dat een vriendelijk woord ook vaak voor een vriendelijk woord bij de ander zorgt. Abe is deze week ons Koorddansertje!

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 1 Vera Kleuskens groep 7 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Wat is E.H.B.O... 5 2. E.H.B.O. vereniging... 6 3. Cursus... 7+8+9 4. Reanimatie en A.E.D....

Nadere informatie

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase

Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie. Introductiefase Les 3 Integratie Leestekst: Een contact-advertentie "Welkom:... " Introductiefase 1. "In de vorige twee lessen hebben we met de kaart gewerkt, waarop alle vragen stonden die we gebruikt hebben om de tekst

Nadere informatie

Klasnieuws 2. schoenen om te dansen

Klasnieuws 2. schoenen om te dansen BLAUWE KLAS 14 SEPTEMBER 2018 Klasnieuws 2 schoenen om te dansen Wat zit er in, waar denk je aan? Onze muziekkoffer deed voor het eerst zijn intrede. Musiceren uit volle borst :) (kort filmpje zal nog

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Ons kringbord vullen we vanaf nu wat anders in. Onze vlinders hebben onze dagen van de week, de daglijn, het weer, al heel goed onder de knie.

Ons kringbord vullen we vanaf nu wat anders in. Onze vlinders hebben onze dagen van de week, de daglijn, het weer, al heel goed onder de knie. KLASNIEUWS 31 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 MEI 2016 JUNI 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Klasnieuws week 25. Met vriendelijke groeten, Cedric Herreman.

Klasnieuws week 25. Met vriendelijke groeten, Cedric Herreman. Klasnieuws week 25 Hallo, Mijn naam is Cedric Herreman, derdejaarsstudent Bachelor in het Kleuteronderwijs aan de Katholieke Hogeschool VIVES te Tielt. Tussen 12 maart en 30 maart loop ik stage bij u zoon

Nadere informatie