STICHTING SCIENCE INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STICHTING SCIENCE INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2013"

Transcriptie

1 STICHTING SCIENCE INTERNATIONAL JAARVERSLAG 2013 Algemeen De stichting is bij notariële akte d.d. 05 augustus 1999 opgericht ten overstaan van notaris Mr F.P. Bentum te Amstelveen. De stichting is gevestigd te Amsterdam, en is op 14 september 1999 ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel en fabrieken van Amsterdam onder dossiernummer Het bestuur van de stichting was in 2013 als volgt samengesteld: J.G. Oldenziel voorzitter F.F. Bekker secretaris P.E. Brommer penningmeester J.J.M. Franse bestuurslid. De stichting heeft als doel internationale contacten te bevorderen tussen beoefenaren van de natuurwetenschappen en daarmee de overdracht op internationaal niveau te bevorderen van kennis en vaardigheden op dat gebied. Hieronder valt in ieder geval de ontwikkelings-samenwerking op het gebied van de natuurkunde, in het bijzonder de samenwerking van de Universiteit van Amsterdam met diverse instellingen in Vietnam. Volgens de statuten wordt bij opheffing van de stichting een eventueel batig saldo besteed in overeenstemming met de doelstelling van de stichting of ten behoeve van een het algemeen nut beogende instelling. Op 26 januari 2000 is de stichting aangemerkt als instelling zoals bedoeld in artikel 24 lid 4 Successiewet 1956 (een algemeen nut beogende instelling) door de belastingdienst (Afd. Ondernemingen, 's-hertogenbosch, brief-kenmerk 16719), verlengd per 1 Januari 2008 (brief d.d. 20 September In 2009 heeft de Stichting verklaard te voldoen aan de per 1 Januari 2010 geldende (scherpere) voorwaarden. De Stichting publiceert, overeenkomstig de sinds 2014 geldende verplichting, een openbaar jaarverslag op de website science-international.nl Werkwijze: projektseries en projekten, projektfondsen De activiteiten van de stichting worden projectmatig uitgevoerd. Een projekt heeft een bepaald doel en een beperkte duur. Het bestuur van de stichting wijst voor ieder projekt een 'verantwoordelijk bestuurslid' aan. De coördinatie van een projekt kan worden opgedragen aan een 'projektcoördinator', al dan niet een bestuurslid. De projektcoördinator is via het 'verantwoordelijke bestuurslid' verantwoording verschuldigd aan het bestuur. Een 'projektserie' omvat een of meer projekten met overeenkomstige doelen. Dit is doorgaans het geval bij langdurige samenwerkings-overeenkomsten. Het bestuur bepaalt de omvang van de middelen die bestemd worden voor de bekostiging van een serie projekten (projektserie, gefinancierd via projektfonds), en ook van de omvang van de voor elk projekt apart bestemde middelen. In voorkomende gevallen hoort het bestuur eerst de 'sponsor(s)' van de voor een projekt benodigde middelen.

2 Projekten Education India Het bestuur van de Stichting Science International heeft besloten om na de succesvolle eerste fase van het door de Stichting gefaciliteerde project Education India met betrekking tot gebruik van ICT in het basisonderwijs in India tussen het Amstel Instituut van de Universiteit van Amsterdam en het Miranda House van de Universiteit van Delhi, de ondersteuning niet voort te zetten met de financiering van de oorspronkelijk geplande tweede fase. De reden hiervan is enerzijds dat na een ingrijpende reorganisatie het Amstel Instituut niet meer bestaat binnen de faculteit der Natuurwetenschappen en dat anderzijds van de zijde van het Miranda House onvoldoende belangstelling en activiteit werd ervaren om op een verantwoorde wijze het project verder te ondersteunen. De resterende middelen, EUR zijn op 30 September 2013 toegevoegd aan de Algemene Reserve. HISPARC In aansluiting op het Hisparc project met de Hanoi University of Science van 2007 is door de Stichting een tweede samenwerking geïnitieerd met een universiteit in Hanoi. Het betreft hier de Hanoi National University of Education. De samenwerking is in een beginfase, er zijn concrete plannen over ondersteuning van de leraren opleiding van de HNUE met apparatuur die door de Hisparc groep van het Nikhef Instituut in Amsterdam wordt geproduceerd. Het bestuur heeft een bedrag van 6000 Euro aan ondersteuning toegezegd, voorlopig geadministreerd als het projekt "Counters" (SSI-projekt "Develop and produce HISPARC counters"). Documentary Het bestuur heeft besloten 5000 Euro ter beschikking stellen om materiaal te verzamelen over oorsprong, voortgang en resultaten van de Universitaire Ontwikkeling Samenwerking van de Nederlandse en Vietnamese universiteiten door middel van interviews op korte termijn met direct betrokken Vietnamezen en door het bezoeken van een aantal locaties. De filmer/interviewer moet zich tevoren op de hoogte stellen van de inhoud van het boekje Vietnam-Holland University Cooperation ( ). SSI zal betrokkenen in Vietnam informeren over het bezoek van de filmer/interviewer. Gebruik van het verzamelde materiaal vereist instemming van SSI. Naderhand bleek dat ook Peter de Goeje bezig was een nauw verwante documentaire te bevorderen. Vervolgens is besloten samen verder te gaan, in samenwerking met 'producer mevr.lily van der Bergh' ('Open Studio Projekten' ) Overige projekten In 2013 geen bijzonderheden (zie financieel overzicht)

3 Financieel overzicht Projekten, fondsen, consignes Voor een bepaald doel bestemde middelen worden gealloceerd in een projektfonds. Vanuit een fonds worden met dat doel overeenkomende projekten (met eindige duur) gefinancierd of mede gefinancierd. Kosten worden direkt op de projekt-rekening afgeboekt. Bij afsluiten van een projekt wordt het resultaat naar het overeenkomstige fonds overgebracht, tenzij het bestuur, in voorkomende gevallen na overleg met de sponsor(s), een andere bestemming aangeeft. Van derden afkomstige middelen, waarvan de doel-bestemming (nog) niet is vastgelegd, worden aangemerkt als "Onder beheer", in afwachting van een nadere bepaling van het doel door het bestuur (in overleg met de betrokken derde). Over 'middelen onder beheer' wordt geen rente vergoed. Exploitatie Via balansboekingen wordt per kwartaal een kwartaalbalans opgesteld. Kosten zijn apparatuurkosten (afschrijvingen) algemene kosten (kantoor, bestuur, etc.) betaalde rente. (achtergestelde leningen, langlopend krediet: 0,5% per kwartaal) incidentele uitgaven Opbrengsten zijn apparatuur-baten (in rekening gebracht voor gebruik apparatuur) overhead, management fees (in rekening gebracht bij projekten of bij derden) ontvangen rente toevallige baten Belastingen De stichting is eindgebruiker en derhalve niet BTW-plichtig. Bijzonderheden: Geen.

4 Balans De activa worden onderscheiden in vaste activa, in 2013geen materiële middelen; vlottende activa, min of meer vastgelegd (beleggingen, deposito, etc): uitstaande middelen; vlottende activa, direkt in te zetten (betaalrekening, kas, etc.): liquide middelen. vlottende activa, indien nog niet binnengekomen: vorderingen. Uitstaande valuta, behalve dollars (USD), worden gewaardeerd op de bij aanschaf geldende koers. Dollars (USD) worden sinds medio 2003 apart geadministreerd; er komen steeds evenveel USD op Activa als op Passiva (niet zichtbaar op de geconsolideerde balans: daar wordt geen onderscheid gemaakt tussen USD en EUR). Beleggingen (beleggingsfondsen, aandelen,..) worden gewaardeerd op de waarde op de dag van laatste schriftelijke opgave; in de slotbalans op de laatst opgegeven waarde. In 2013 niet van toepassing. De passiva worden onderscheiden in eigen vermogen, waaronder verstaan kapitaal, reserves, resultaten en donaties; vreemd vermogen, zoals achtergestelde leningen; bezwaard vermogen, bestemd voor een bepaald doel, of nog "onder beheer" ; schulden (kortlopend). Er is bij de oprichting geen kapitaal gestort in het eigen vermogen. Het resultaat (post results) is de som van het exploitatie-resultaat en het beleggings-resultaat. Het totaal wordt ten laste gebracht van de algemene reserve (bestuursbesluit d.d. 25 Feb-2014, via bevestigd). Ook de ontvangen donaties worden aan de algemene reserve toegevoegd (in 2013 niet van toepassing). De Algemene Reserve begin 2014 wordt dan ( ) EUR = EUR Het vreemd vermogen omvat de achtergestelde leningen. In 2013 niet van toepassing. Het bezwaard vermogen omvat de "onder beheer" genomen middelen en het vermogen dat bij overeenkomst en/of bestuursbesluit een vaste bestemming heeft, dan wel gereserveerd is voor het uitvoeren van een bepaald projekt. Onder schulden worden de binnen een jaar af te lossen verplichtingen verstaan.

5 Stichting Science International Balance 01 January 2013 up to 31 Dec 2013 Activa total Liquidities Short Accounts Short ABN Pay balance Jan 2013 ABN_pay 2012 To Activa Jan 2013 ABN _pay 2011 from Activa Mar 2013 Quarter 1 ABN-pay To Activa Apr 2013 ABN Bestuur from Activa Jun 2013 ABN pay Q2 to Activa Jul 2013 ABN pay Q2 fromactiva Sep 2013 ABN pay Q3 to Activa Oct 2013 ABN betaal Q3 from Activa Dec 2013 total Q4 ABNpay to Activa Liquidities Long Accounts Long ABN bestuurspaar Balance Jan 2013 ABN spaarrekening 2012 to Activa Jan 2013 ABN bestuurspaar from Activa Mar 2013 Quarter 1 ABN save to Activa Oct 2013 total Q3 EURpay from Activa Dec 2013 total Q4 ABN EUR save to Activa ABN internet balance Jan 2013 ABN internetrekening 2012 to Activa Jan 2013 ABN internet from Activa Mar 2013 Internetkwartaal Q1 to Activa Apr 2013 ABN internet Q1 from Activa Jun 2013 Quarter 2 ABN internet to Activa Jul 2013 ABN internet Q2 from Activa Sep 2013 ABN internet Q3 to Activa Oct 2013 total Q3 ABNkwartaal fromactiva Dec 2013 total Q4 ABNkwartaal to Activa ABN_USD balance Jan 2013 ABN-USD 2012 to Activa Jan 2013 ABN USD 2012 from Activa Mar 2013 Quarter 1 ABN_USD to Activa

6 Passiva total Eigen vermogen Reserves Free Reserves Jan 2013 Donations 2012 to Passiva Alg Reserve Jan 2013 Explo result 2012 to Passiva Alg Reserve Jan 2013 Algemene reserve 2012 to Passiva Sep 2013 Reservering ontwikkeling counters Sep 2013 Opheffing projekten India Dec 2013 Start-bijdrage documentary USD reserve Jan 2013 Reserve Usd 2012 to Passiva Reserve Board Jan 2013 Reserve Bestuur 2012 to Passiva Reserve Financ Admin Jan 2013 Reserve Fin Adm 2012 to Passiva Reserve Travel Jan 2013 Reserve BestuurTravel 2012 to Passiva Results Exploitation Results Mar 2013 Total bank cost Q1 to Passiva Mar 2013 Total General costs Q Mar 2013 Total Explo gain Q1 to Passiva Jun 2013 Total general costs Q2 to Passiva Jun 2013 Total bank cost Q2 to Passiva Jun 2013 Total gain Q2 to Passiva Sep 2013 Total banking costs Q3 to Passiva Sep 2013 Total general costs Q3 to Passiva Sep 2013 Total interest Q3 to Passiva Dec 2013 Total Q4 banking costs to Passiva Dec 2013 Total Q4 interest to Passiva Dec 2013 Total Q4 General costs to Passiva Bezwaard vermogen Projectfunds Fundraising Projects Jan 2013 SSI fundraising 2012 to Passiva Jan 2013 FundRaising 2012 To Proj PhysB Mar 2013 batterijen (PC) Mar 2013 Total fundraising Q1 to Passiva Jun 2013 total fundraising Q2 to Passiva Sep 2013 Total fundraising Q Dec 2013 Q4 fundraising to Passiva HISPARC projects

7 1 Jan 2013 HISPARC 2012 to Passiva Jan 2013 HISPARC from Passiva to Project Mar 2013 Total HISPARC Q1 to Passiva ITIMS Hanoi projects Jan 2013 ITIMS 2012 to Passiva Jan 2013 ITIMS 2012 from Passiva to Project Mar 2013 Total ITIMS proj. Q1 to Passiva Development SSI Pract Sep 2013 Total Develop SSI-Pract Q3to Passiva Dec 2013 Total Q4 Documentary to Passiva Education India Jan 2013 EduIndia 2012 to Passiva Jan 2013 EduIndia 2012 from Passiva Mar 2013 Edu_Basic (India) Q2 to Passiva Jul 2013 Projekt Prathiba from Passiva Consignes Consigne workgroup Brück Jan 2013 Werkgroep Brück 2012 to Passiva Creditors Creditors Short Creditors Short Persons EUR Jan 2013 Credit short Persons EUR 2012 to Passiva Jan 2013 Credit Short 2012 Oldenziel EUR Jan 2013 Credit Short 2012 Brommer EUR Jan 2013 Credit Short 2012 Bekker EUR Jan 2013 Credit Short Franse EUR Jan 2013 Bijdrage vertaalkosten Kom Wet Techn Vietnam Mar 2013 Credit Pers EUR Total Q1 to Passiva Apr 2013 CreditShort Total from Passiva Jun 2013 CreditShort Toital Q2 to Passiva Jul 2013 Credit short Perrs Total from Passiva Sep 2013 Total Credit Pers Short Q3 to Passiva Oct 2013 Total Q3 CreditPersShort from Passiva Dec 2013 Total Q4 CrdtPersShort to Passiva

STICHTING SCIENCE INTERNATIONAL FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012

STICHTING SCIENCE INTERNATIONAL FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 STICHTING SCIENCE INTERNATIONAL FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 Algemeen De stichting is bij notariële akte d.d. 05 augustus 1999 opgericht ten overstaan van notaris Mr F.P. Bentum te Amstelveen. De stichting

Nadere informatie

RAPPORT aan het Bestuur van STICHTING OPMAAT, GOUDA. inzake de jaarrekening 2015

RAPPORT aan het Bestuur van STICHTING OPMAAT, GOUDA. inzake de jaarrekening 2015 RAPPORT aan het Bestuur van inzake de jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Rapport Algemene opmerkingen 1 Bijlagen Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2015 3 2 Staat van baten en lasten over 2015 5 3 Toelichting

Nadere informatie

Inhoud. Stichting Alle Hoeken van de Kamermuziek Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING Algemeen. Balans per 31 december 2010

Inhoud. Stichting Alle Hoeken van de Kamermuziek Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING Algemeen. Balans per 31 december 2010 Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2010 Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2010 Exploitatierekening over het jaar 2010 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Toelichting bij de balans

Nadere informatie

Stichting Monumentaal Walcker-orgel Doesburg Doesburg

Stichting Monumentaal Walcker-orgel Doesburg Doesburg Stichting Monumentaal Walcker-orgel Doesburg Doesburg Jaarrekening 2018 1 BALANS ACTIVA VLOTTENDE ACTIVA 31-dec-18 31-dec-17 Vorderingen Te ontvangen donaties 60 - Te ontvangen bedragen 288 3.803 348 3.803

Nadere informatie

Stichting Alle Hoeken van de Kamermuziek Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING 2015

Stichting Alle Hoeken van de Kamermuziek Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING 2015 Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2015 Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2015 Exploitatierekening over het jaar 2015 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Toelichting bij de balans

Nadere informatie

Stichting CHAVAH. Jaarrekening. Stichting CHAVAH

Stichting CHAVAH. Jaarrekening. Stichting CHAVAH Jaarrekening Stichting CHAVAH 2015 1 Inhoudsopgave BESTUURSVERSLAG 3 JAARREKENING 2015 6 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 7 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2014-15 8 TOELICHTING BEHORENDE TOT DE JAARREKENING 2015

Nadere informatie

Inhoud. Stichting Alle Hoeken van de Kamermuziek Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING Algemeen. Balans per 31 december 2011

Inhoud. Stichting Alle Hoeken van de Kamermuziek Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING Algemeen. Balans per 31 december 2011 Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2011 Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2011 Exploitatierekening over het jaar 2011 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Toelichting bij de balans

Nadere informatie

Stichting Addis Alem

Stichting Addis Alem Betreft: JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA RAPPORT 1 Opdracht 3 2 Algemeen 4 3 Resultaten 5 4 Financiële positie 6 JAARREKENING Balans per 31 december 2017 9 Staat van baten en lasten over 2017 11

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2014

Jaarverslaggeving 2014 Jaarverslaggeving 2014 Stichting Vrienden van het EBC gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2014 3 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERSTOEL ONTEIGENINGS- BELEMMERINGENRECHT

JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERSTOEL ONTEIGENINGS- BELEMMERINGENRECHT JAARVERSLAG 2015 STICHTING LEERSTOEL ONTEIGENINGS- EN BELEMMERINGENRECHT INHOUD Pagina BESTUURSVERSLAG 2 JAARREKENING Staat van baten en lasten over 2015 4 Balans per 31 december 2015 4 Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Barokensemble Eik en Linde. Jaarverslag 2012

Stichting Barokensemble Eik en Linde. Jaarverslag 2012 Stichting Barokensemble Eik en Linde Jaarverslag 2012 K.B. Gould Secretaris C.T. Tuijnman Voorzitter M. Abspoel Penningmeester INHOUDSOPGAVE Jaarverslag 1 Voorwoord 1 2 Jaarverslag bestuur 2 Bijlagen Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Platform Bestuurlijke Informatie

Stichting Platform Bestuurlijke Informatie Stichting Platform Bestuurlijke Informatie Arnhem Jaarrekening 2012 Pagina 1 van 9 Jaarrekening Balans per 31 december 2012 Staat van baten en lasten over 2012 Toelichting op de balans en de staat van

Nadere informatie

Stichting Prof.J.W. van Belkum Fonds gevestigd te Utrecht Jaarverslag 2011

Stichting Prof.J.W. van Belkum Fonds gevestigd te Utrecht Jaarverslag 2011 1 Stichting Prof.J.W. van Belkum Fonds gevestigd te Utrecht Jaarverslag 2011 2 Inhoud Verslag van het bestuur 3 1.1 Oprichting 1.2 Doel en vermogen 1.3 Gang van zaken in 2011 Jaarrekening 2.1 Balans per

Nadere informatie

Stichting Friendship Apeldoorn. Rapport inzake jaarstukken april DK/lw - 1

Stichting Friendship Apeldoorn. Rapport inzake jaarstukken april DK/lw - 1 Rapport inzake jaarstukken 2016 25 april 2017 3113255230-DK/lw - 1 Inhoud Blad Rapportage 3 Fiscale positie 4 Jaarstukken 2016 5 Bestuursverslag 6 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2016 8 Staat van

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting "Vrienden van de Populier" binnen Stichting de Zorgboog

FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting Vrienden van de Populier binnen Stichting de Zorgboog FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting "Vrienden van de Populier" binnen Stichting de Zorgboog INHOUDSOPGAVE pagina Jaarverslag / Bestuursverslag 1 Bestuur en vaststelling jaarrekening 3 Jaarrekening 1 Balans

Nadere informatie

JAARREKENING HOUSING4MORE

JAARREKENING HOUSING4MORE JAARREKENING 2014 HOUSING4MORE Balans per 31-12-2014 31-12-2014 31-12-2013 31-12-2014 31-12-2013 Vaste activa Reserves en fondsen Materiële vaste activa (1) 0 0 Reserves (4) Algemene reserve 11.696 7.399

Nadere informatie

Gravenstichting Brabant Het Bestuur Poolsterlaan AM EINDHOVEN. Jaarrekening 2015

Gravenstichting Brabant Het Bestuur Poolsterlaan AM EINDHOVEN. Jaarrekening 2015 Gravenstichting Brabant Het Bestuur Poolsterlaan 5 5632 AM EINDHOVEN Jaarrekening 2015 Gravenstichting Brabant Het Bestuur Poolsterlaan 5 5632 AM EINDHOVEN Jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Inleiding

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2015 Balans per 31 december 2015 3 Resultatenrekening over 31 december 2015 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Stichting Zuidzijde. Jaarrekening 2013

Stichting Zuidzijde. Jaarrekening 2013 Stichting Zuidzijde Jaarrekening 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 2 2 Samenstellingsverklaring 2 3 Algemeen 3 4 Financiële positie 4 JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2013 6

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Voorzieningen OlmenEs

Jaarrekening Stichting Voorzieningen OlmenEs Jaarrekening 2018 OlmenEs INHOUDSOPGAVE Pagina Informatie over de stichting 1 Akkoordverklaring 2 Jaarrekening 2018 Balans per 31 december 2018 3 Resultatenrekening over 2018 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Uitgebracht aan het bestuur van de. Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking van de Katholieke Universiteit. te Nijmegen

Uitgebracht aan het bestuur van de. Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking van de Katholieke Universiteit. te Nijmegen Uitgebracht aan het bestuur van de Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking van de Katholieke Universiteit te Nijmegen INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 Samengesteld door: Radboudumc Financiën Administratie

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2017

Jaarverslaggeving 2017 Jaarverslaggeving 2017 gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2017 3 2.2 Staat van baten en lasten over 2017 5 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 1 JAARVERSLAG 2015 Activiteiten in 2015 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Per 29 december 2014 hebben de secretaris en penningmeester van het oude bestuur

Nadere informatie

Jaarrekening UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen. te Nijmegen

Jaarrekening UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen. te Nijmegen Jaarrekening 2018 UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen te Nijmegen Samengesteld door: Radboudumc Financiële administratie Administratie Verbonden Rechtspersonen Nijmegen, juni 2018 Blad-2 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Stichting Kilimanjaro Media. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2012

Stichting Kilimanjaro Media. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2012 Jaarrekening 2012 Nummer Kamer van Koophandel: 34303511 Datum: 19 maart 2013 Aantal exemplaren: 3 Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht 4 Samenstellingsverklaring 5 Financiële positie 6 Grafische weergave

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013 Stichting Safeline te Lochem

Jaarverslaggeving 2013 Stichting Safeline te Lochem Jaarverslaggeving 2013 Stichting Safeline te Lochem Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel Oost Nederland Dossiernummer 56482949 I N H O U D S O P G A V E Pagina A. ACCOUNTANTSRAPPORTAGE 1.

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2014 Balans per 31 december 2014 3 Resultatenrekening over 2014 4 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden van Dôme

Jaarrekening Stichting Vrienden van Dôme Jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2014 2 Staat van baten en lasten over 2014 3 Waarderingsgrondslagen 4 Toelichting op de Balans per 31 december 2014 5 Toelichting op

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013

Jaarverslaggeving 2013 Jaarverslaggeving 2013 gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2013 3 2.2 Staat van baten en lasten over 2013 5 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Stichting Geert Groote Huis Deventer Jaarrekening 2016

Stichting Geert Groote Huis Deventer Jaarrekening 2016 Jaarrekening 2016 1 Inhoud Blad Algemeen Oprichting, doel, bestuursgegevens 4 Resultaat 5 Financiële positie 6 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 8 Winst-en verliesrekening over 2016 9 Toelichting

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2013 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2013 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuursverslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2013 2 Staat van baten en lasten over 2013 3 Toelichting op de

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2016

FINANCIEEL VERSLAG 2016 FINANCIEEL VERSLAG 2016 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM TE BREDA FINANCIEEL VERSLAG 2016 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM p/a Trip van Zoudtlandtkazerne De La Reijweg

Nadere informatie

JAARREKENING 2016 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2016 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2016 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuur verslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2016 2 Staat van baten en lasten over 2016 3 Toelichting op de

Nadere informatie

Stichting Steunfonds De Lichtenberg/ Nijenstede te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2014

Stichting Steunfonds De Lichtenberg/ Nijenstede te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2014 iren Stichting Steunfonds De Lichtenberg/ Nijenstede te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2014 Auren Accounting Products Amersfoort B.V. Amsterdamseweg 3, Postbus 693, 3800 AR Amersfoort, Telefoon

Nadere informatie

Stichtng Voorzieningen OlmenEs

Stichtng Voorzieningen OlmenEs Stichtng Voorzieningen OlmenEs Jaarrekening 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina Informatie over de stichting 1 Akkoordverklaring 2 Jaarrekening 2012 Balans per 31 december 2012 3 Resultatenrekening over 2012 4 Grondslagen

Nadere informatie

JAARREKENING HOUSING4MORE

JAARREKENING HOUSING4MORE JAARREKENING 2015 HOUSING4MORE Balans per 31-12-2015 31-12-2015 31-12-2014 31-12-2015 31-12-2014 Vaste activa Reserves en fondsen Materiële vaste activa (1) 0 0 Reserves (4) Algemene reserve 10.155 7.857

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1-

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- Activiteiten in 2014 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Ìn januari 2014 is bekend geworden dat de, in de Schuylenburcht gevestigde artsenpraktijk, zal gaan verhuizen naar

Nadere informatie

Stichting Just 100 Heroes gevestigd te Eindhoven. Rapport inzake de Jaarrekening 6 september 2012 tot en met 31 december 2013

Stichting Just 100 Heroes gevestigd te Eindhoven. Rapport inzake de Jaarrekening 6 september 2012 tot en met 31 december 2013 gevestigd te Rapport inzake de Jaarrekening 6 september 2012 tot en met 31 december 2013 Aan het bestuur van Stichting Just 100 Heroes Kalverstraat 11 5642 CD EINDHOVEN Datum: Behandeld door: Ons kenmerk:

Nadere informatie

UMC St Radboud Steunstichting Verloskunde en Gynaecologie te Nijmegen

UMC St Radboud Steunstichting Verloskunde en Gynaecologie te Nijmegen Rapport Uitgebracht aan het bestuur van de UMC St Radboud Steunstichting Verloskunde en Gynaecologie te Nijmegen inzake financieel jaarverslag 2016 samengesteld door: Radboudumc Concernstaf Financiën Subafdeling

Nadere informatie

Financieel verslag boekjaar Stichting Vrienden van het Nederlands Textielmuseum Goirkestraat GN Tilburg

Financieel verslag boekjaar Stichting Vrienden van het Nederlands Textielmuseum Goirkestraat GN Tilburg Goirkestraat 96 5046 GN Tilburg Pagina 2 Inhoud Pagina Rapportage Algemeen 4 Donaties 5 Jaarstukken 2016 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 7 Winst-en-verliesrekening over 2016 8 Toelichting Algemeen

Nadere informatie

Stichting Wervelwind Ensemble Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2014

Stichting Wervelwind Ensemble Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2014 Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2014 Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2014 Exploitatierekening over het jaar 2014 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Toelichting bij de balans

Nadere informatie

JAARREKENING 2015 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2015 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2015 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuur verslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2015 2 Staat van baten en lasten over 2015 3 Toelichting op de

Nadere informatie

JAARREKENING 2014 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2014 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2014 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuursverslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2014 2 Staat van baten en lasten over 2014 3 Toelichting op de

Nadere informatie

T.V. de Eemslag. Jaarrapport. Meer slagkracht met de Eemslag 40 jaar

T.V. de Eemslag. Jaarrapport. Meer slagkracht met de Eemslag 40 jaar T.V. de Eemslag 2014 Jaarrapport Het verslagjaar 2014 is met een positief resultaat van 31.809, - afgesloten. (2013: 24.968, -) Wanneer wij dit vergelijken met 2013 hebben zo wel de opbrengsten als de

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017 3 Resultatenrekening over 31 december 2017 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Stichting Friendship Apeldoorn. Rapport inzake jaarstukken juli DK/lw - 1

Stichting Friendship Apeldoorn. Rapport inzake jaarstukken juli DK/lw - 1 Rapport inzake jaarstukken 2015 25 juli 2016 3113255230-DK/lw - 1 Inhoud Blad Rapportage 3 Fiscale positie 4 Jaarstukken 2015 5 Bestuursverslag 6 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2015 8 Staat van

Nadere informatie

Jaarrekening UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen. te Nijmegen

Jaarrekening UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen. te Nijmegen Jaarrekening 2017 UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen te Nijmegen Samengesteld door: Radboudumc Concernstaf Financiën Administratie Verbonden Rechtspersonen Nijmegen, juni 2018 Blad-2 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de samengestelde jaarrekening van de Stichting Female Cancer Foundation, betrekking hebbend op het jaar 2014.

Hierbij ontvangt u de samengestelde jaarrekening van de Stichting Female Cancer Foundation, betrekking hebbend op het jaar 2014. Aan het bestuur van de Stichting Female Cancer Foundation p/a Professor van Reeslaan 20 1261 CT BLARICUM Amstelveen, juni 2015 Geacht bestuur, Hierbij ontvangt u de samengestelde jaarrekening van de Stichting

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Amma Nederland. Jaarrekening 2014. Pagina 1 van 5

Stichting Vrienden van Amma Nederland. Jaarrekening 2014. Pagina 1 van 5 Jaarrekening 2014 Pagina 1 van 5 Balans per 31 december 2014 Debet Credit Materiële Vaste Activa Automatisering 449,10 Afschrijving Automatisering 65,46 Financiële Vaste Activa Langlopende lening Stichting

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2014

FINANCIEEL VERSLAG 2014 FINANCIEEL VERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM TE BREDA FINANCIEEL VERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM p/a Trip van Zoudtlandtkazerne De La Reijweg

Nadere informatie

Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania. te Hengelo. Rapport inzake de jaarrekening 2015

Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania. te Hengelo. Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Onderwijsbevordering Noord-West Tanzania te Hengelo Rapport inzake de jaarrekening 2015 Inhoudsopgave Pagina Accountantsrapport Algemeen 3 Samenstellingsverklaring 4 Jaarrekening Balans per 31

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2016 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM TE BREDA

FINANCIEEL VERSLAG 2016 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM TE BREDA FINANCIEEL VERSLAG 2016 STICHTING VRIENDEN VAN HET GENERAAL MACZEK MUSEUM TE BREDA Financieel verslag 2016 Stichting Vrienden van het Generaal Maczek Museum p/a Trip van Zoudtlandtkazerne De La Reijweg

Nadere informatie

J A A R R E K E N I N G 2012. Stichting People's Trust Nederland

J A A R R E K E N I N G 2012. Stichting People's Trust Nederland J A A R R E K E N I N G 2012 Stichting People's Trust Nederland blad 2 Inhoudsopgave blad: I Jaarverslag bestuur 3 en 4 II Jaarrekening 1. Grondslagen van de financiële verslaggeving 5 en 6 2. Balans per

Nadere informatie

Stichting realisatie gedachtegoed Geert Groote Deventer Jaarrekening 2013

Stichting realisatie gedachtegoed Geert Groote Deventer Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 1 Inhoud Blad Algemeen Oprichting, doel, bestuursgegevens 4 Resultaat 5 Financiële positie 6 Jaarrekening Balans per 31 december 2013 8 Winst- en verliesrekening over 2013 9 Toelichting

Nadere informatie

Jaarrekening 2013. Stichting Casa Tiberias te Rotterdam

Jaarrekening 2013. Stichting Casa Tiberias te Rotterdam Jaarrekening 2013 Stichting Casa Tiberias te Rotterdam Inhoudsopgave 1 Jaarrekening 3 1.1 Algemeen 4 1.2 Balans per 31 december 2013 5 1.3 Staat van baten en lasten 7 1.4 Toelichting op de balans per 31

Nadere informatie

Stichting Wervelwind Ensemble Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2013

Stichting Wervelwind Ensemble Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2013 Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2013 Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2013 Exploitatierekening over het jaar 2013 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Toelichting bij de balans

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Wauw te Leeuwarden

Jaarverslag Stichting Wauw te Leeuwarden Jaarverslag 2015 Stichting Wauw James Wattstraat 4 Internet http://www.hsfinance.nl 8912 AR Leeuwarden Handelsregister Leeuwarden 01143891 Telefoon: 06-22 55 31 18 E-mail: info@hsfinance.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Stichting Zuidzijde. Jaarrekening 2011/2012

Stichting Zuidzijde. Jaarrekening 2011/2012 Stichting Zuidzijde Jaarrekening 2011/2012 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 2 2 Samenstellingsverklaring 2 3 Algemeen 3 4 Financiële positie 4 JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2012

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN

Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN Jaarverslag 2012 Stichting De Versterking SLOTEN INHOUD 1 BESTUURSVERSLAG 2 FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 2012 2.1 Balans per 31 december 2012 2.2 Staat van baten en lasten over 2012 2.3 Toelichting

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017

FINANCIEEL VERSLAG 2017 FINANCIEEL VERSLAG 2017 TE BREDA FINANCIEEL VERSLAG 2017 p/a Trip van Zoudtlandtkazerne De La Reijweg 95 4818 BA Breda Oprichtingsdatum : 8 september 2010 Kamer van Koophandel Breda : Dossiernummer 50805444

Nadere informatie

Balans per 31 december 2014, na resultaatbestemming

Balans per 31 december 2014, na resultaatbestemming Balans per 31 december 2014, na resultaatbestemming Actief Vaste activa Materiële vaste activa Vlottende activa Vorderingen 659 Liquide middelen 14.625 15.284 Baai Dellewal 2014 pagina 1 Balans per 31

Nadere informatie

Stichting Openbaar Museum Modelbouw Postbus AE DE BILT. Financieel verslag (t.b.v. website) 2015

Stichting Openbaar Museum Modelbouw Postbus AE DE BILT. Financieel verslag (t.b.v. website) 2015 Stichting Openbaar Museum Modelbouw Postbus 232 3730 AE DE BILT Financieel verslag (t.b.v. website) 2015 Stichting Openbaar Museum Modelbouw Postbus 232 3730 AE DE BILT Jaarrapport 2015 Rapportdatum: 23

Nadere informatie

Stichting Veghel HartSave

Stichting Veghel HartSave Stichting Veghel HartSave Jaarrekening 2012 21 mei 2013 Pagina 1 van 13 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2012 3 2. Staat van Baten en Lasten over 2012 4 3. Geldstroom overzicht

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Open Hof Spilsluizen 5 9712 NR GRONINGEN. Rapport inzake de jaarrekening 2013

Stichting Vrienden van de Open Hof Spilsluizen 5 9712 NR GRONINGEN. Rapport inzake de jaarrekening 2013 Spilsluizen 5 9712 NR GRONINGEN Rapport inzake de jaarrekening 2013 kerkelijk bureau Protestantse Gemeente te, 19 maart 2014 AdV/PGG Inhoudsopgave Pagina 1. Rapport kerkelijk bureau PGG 1.1 Opdracht 2

Nadere informatie

Rapport. Uitgebracht aan het bestuur van de. UMC St Radboud Steunstichting Neurologie. te Nijmegen. INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG over 2016

Rapport. Uitgebracht aan het bestuur van de. UMC St Radboud Steunstichting Neurologie. te Nijmegen. INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG over 2016 Rapport Uitgebracht aan het bestuur van de UMC St Radboud Steunstichting Neurologie te Nijmegen INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG over 2016 Samengesteld door: Radboudumc Financiën Administratie Verbonden Rechtspersonen

Nadere informatie

RAPPORT. betreffende de jaarrekening 2013 van Stichting Importunus to Leeuwarden. Pagina 1

RAPPORT. betreffende de jaarrekening 2013 van Stichting Importunus to Leeuwarden. Pagina 1 RAPPORT betreffende de jaarrekening 2013 van Stichting Importunus to Leeuwarden Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen JAARRAPPORT Jaarrekening Balans per 31 december 2013 Exploitatierekening over 2013

Nadere informatie

JAARREKENING2012. van. StichtingGhetoExposed. te Nijmegen

JAARREKENING2012. van. StichtingGhetoExposed. te Nijmegen JAARREKENING2012 van StichtingGhetoExposed te Nijmegen d.d. 30 augustus 2013 Jaarrekening 2012 van Stichting Ghetto Exposed Nijmegen INHOUDSOPGAVE PAGINA RAPPORT Inleiding 1 Handelsregister 1 Bestuur 1

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

Stichting MicroHulp Helmond

Stichting MicroHulp Helmond Stichting MicroHulp Helmond te Helmond Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina Algemeen 2 Jaarrekening 2016 Balans per 31 december 2016 3 Resultatenrekening over 31 december 2016 4 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Stichting Zuidzijde. Jaarrekening 2014

Stichting Zuidzijde. Jaarrekening 2014 Stichting Zuidzijde Jaarrekening 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Opdracht 2 2 Ontbreken van de verklaring 2 3 Algemeen 3 4 Financiële positie 4 JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2014

Nadere informatie

Stichting Lechaim Jaarverslag 2014. Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg

Stichting Lechaim Jaarverslag 2014. Jaarverslag. Stichting Lechaim. Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg Jaarverslag 2014 Stichting Lechaim Helping Israëli Victims of Terror Giek 56 8081 NW Elburg 1 Inhoud Algemeen Werkzaamheden Pagina 3 De Stichting Pagina 3-5 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Pagina

Nadere informatie

JAARREKENING 2017 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2017 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2017 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuur verslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2017 2 Staat van baten en lasten over 2017 3 Toelichting op de

Nadere informatie

Inhoud. Stichting Wervelwind Ensemble Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING Algemeen. Balans per 31 december 2012

Inhoud. Stichting Wervelwind Ensemble Balistraat PZ Utrecht JAARREKENING Algemeen. Balans per 31 december 2012 Balistraat 74 3531 PZ Utrecht JAARREKENING 2012 Inhoud Algemeen Balans per 31 december 2012 Exploitatierekening over het jaar 2012 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Toelichting bij de balans

Nadere informatie

Stichting Het Nederlandsch Economisch-Historisch Archief JAARREKENING 2018

Stichting Het Nederlandsch Economisch-Historisch Archief JAARREKENING 2018 Stichting Het Nederlandsch Economisch-Historisch Archief JAARREKENING 2018 Amsterdam, mei 2019 Stichting Het Nederlandsch Economisch-Historisch Archief 2018 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening 2018 Algemene toelichting

Nadere informatie

Stichting By the Ocean we Unite het bestuur Sprenglaar KD ALMERE. Jaarrekening 2016

Stichting By the Ocean we Unite het bestuur Sprenglaar KD ALMERE. Jaarrekening 2016 Stichting By the Ocean we Unite het bestuur Sprenglaar 174 1359 KD ALMERE Jaarrekening 2016 Stichting By the Ocean we Unite Sprenglaar 174 1359 KD ALMERE Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Informatie

Nadere informatie

ALGEMEEN. De stichting staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam onder nummer

ALGEMEEN. De stichting staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam onder nummer ALGEMEEN A. JURIDISCHE STRUCTUUR EN DOELSTELLING De stichting Universiteit voor Islamitische Wetenschappen en Onderzoek (hierna: Islamic University of Applied Sciences Rotterdam) is op 21 november 1997

Nadere informatie

Jaarrekening en accountantsrapport. Stichting Tot Behoud van Alphens Erfgoed

Jaarrekening en accountantsrapport. Stichting Tot Behoud van Alphens Erfgoed Jaarrekening en accountantsrapport Stichting Tot Behoud van Alphens Erfgoed over 2014 --dit document is elektronisch gewaarmerkt-- INHOUDSOPGAVE Pagina Accountantsrapport Samenstellingsverklaring 1 Algemeen

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015

Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015 Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015 Stichting Passend Uitdagend Onderwijs voor Talentvolle Leerlingen Inhoudsopgave Bladzijde 1. Jaarrekening 2 2. Informatie over de Stichting 2 3. Bestuursverslag

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2016 ii Stichting Vrienden van Bandra East Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar

Nadere informatie

Stichting Koppie-Au. Voorwoord

Stichting Koppie-Au. Voorwoord Voorwoord Stichting Koppie-Au heeft een intensief tweede jaar achter de rug. Een jaar waarin veel energie is gestopt in het bouwen van het crowdfunding platform koppie-au.nl en waarin een begin is gemaakt

Nadere informatie

Stichting Charlotte s'jacob Fonds. Financieel jaarverslag

Stichting Charlotte s'jacob Fonds. Financieel jaarverslag Stichting Charlotte s'jacob Fonds Financieel jaarverslag 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Beoordelingsverklaring 3 2 JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2017 5 2 Staat van Baten en Lasten

Nadere informatie

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2013

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2013 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Koesteeg 6 7731 BA Ommen JAARREKENING 2013 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Bladzijde 2 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag van het bestuur bladzijde 4 Jaarstukken - Balans bladzijde

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2015

Jaarverslaggeving 2015 Jaarverslaggeving 2015 Stichting Vrienden van het EBC gevestigd te 't Harde (statutair gevestigd te Oldebroek) Inhoud pagina 1.1 Verslag bestuur 2 2.1 Balans per 31 december 2015 3 2.2 Staat van baten

Nadere informatie

MAURITS EN ANNA DE KOCK STICHTING TE AMSTERDAM

MAURITS EN ANNA DE KOCK STICHTING TE AMSTERDAM MAURITS EN ANNA DE KOCK STICHTING TE AMSTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Ontbreken van de verklaring 2 2 Algemeen 2 3 Ontbreken van de verklaring 4 JAARREKENING

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015

Rapport inzake de jaarrekening 2015 Stichting Vrienden van Hospice Wageningen-Renkum Melkweg 1 6707 CZ Wageningen tel: 0317-450047 email: vrienden@hospicewageningenrenkum.nl bankrekening nr.: IBAN NL30 RABO 0155 6526 99 ANBI nr: 8214.91.647

Nadere informatie

Stichting Monumentaal Walcker-orgel Doesburg Doesburg

Stichting Monumentaal Walcker-orgel Doesburg Doesburg Stichting Monumentaal Walcker-orgel Doesburg Doesburg Jaarrekening 2016 1 BALANS ACTIVA VLOTTENDE ACTIVA 31-dec-16 31-dec-15 Vorderingen Te ontvangen donaties 15 45 Te vorderen op Stibema 0 775 15 820

Nadere informatie

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2014

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2014 Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 1.1. Balans per 31 december 2014 1.2. Resultatenrekening over 2014 1.3. Waarderingsgrondslagen 1.4. Toelichting op de

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2006 van de STICHTING BALI BUNDAR ALPHEN AAN DEN RIJN

FINANCIEEL VERSLAG 2006 van de STICHTING BALI BUNDAR ALPHEN AAN DEN RIJN FINANCIEEL VERSLAG van de STICHTING BALI BUNDAR RAPPORT I Verslag van het bestuur 1 Oprichting van de Stichting 2 2 Missie 2 3 Projecten 2 4 Ondertekening 2 II Jaarrekening 3 1 Balans per 31 december 3

Nadere informatie

Activa Materiële vaste activa Vorderingen Omzetbelasting Overige vorderingen en Overlopende activa

Activa Materiële vaste activa Vorderingen Omzetbelasting Overige vorderingen en Overlopende activa te BALANS PER 31 DECEMBER 2012 (2011) (Na voorgestelde resultaatbestemming) Activa 2012 2011 Vaste Activa Materiële vaste activa -- -- Vlottende Activa Vorderingen Omzetbelasting 801 808 Overige vorderingen

Nadere informatie

Rapport. Uitgebracht aan het bestuur van de. UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen. te Nijmegen. INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG over 2016

Rapport. Uitgebracht aan het bestuur van de. UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen. te Nijmegen. INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG over 2016 Rapport Uitgebracht aan het bestuur van de UMC St Radboud Steunstichting Genetica Nijmegen te Nijmegen INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG over 2016 Samengesteld door: Radboudumc Concernstaf Financiën Administratie

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2015 Stichting Safeline te Linschoten

Jaarverslaggeving 2015 Stichting Safeline te Linschoten Jaarverslaggeving 2015 Stichting Safeline te Linschoten Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel Oost Nederland Dossiernummer 56482949 I N H O U D S O P G A V E Pagina A. ACCOUNTANTSRAPPORTAGE

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Davor Ter attentie van het Bestuur Rondostraat PB HELLEVOETSLUIS

Jaarrekening Stichting Davor Ter attentie van het Bestuur Rondostraat PB HELLEVOETSLUIS Jaarrekening 2015 Stichting Davor Ter attentie van het Bestuur Rondostraat 40 3223 PB HELLEVOETSLUIS Stichting Davor Ter attentie van het Bestuur Rondostraat 40 3223 PB HELLEVOETSLUIS Jaarrekening 2015

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden

Jaarrekening Stichting De Vier Pelikanen te Leeuwarden Jaarrekening 2015 Stichting De Vier Pelikanen James Wattstraat 4 Internet http://www.hsfinance.nl 8912 AR Leeuwarden Handelsregister Leeuwarden 01143891 Telefoon: 06-22 55 31 18 E-mail: info@hsfinance.nl

Nadere informatie

Balans per 31 december 2013

Balans per 31 december 2013 Stichting Kinderoncologisch Centrum Rotterdam, Rotterdam Pagina 1 Balans per 31 december 2013 Activa Vaste activa Financiele vaste activa Effecters 1 930.432 5.516.368 Vlottende activa Vorderingen Belastingen

Nadere informatie

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015

Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015 Stichting ZGT Overzee Jaarbericht 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 1.1. Balans per 31 december 2015 1.2. Resultatenrekening over 2015 1.3. Waarderingsgrondslagen 1.4. Toelichting op de

Nadere informatie

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2012

STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE. Koesteeg BA Ommen JAARREKENING 2012 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Koesteeg 6 7731 BA Ommen JAARREKENING 2012 STICHTING JAN EN MINIE DE WILDE Bladzijde 2 INHOUDSOPGAVE Jaarverslag van het bestuur bladzijde 4 Jaarstukken - Balans bladzijde

Nadere informatie

Stichting NES AMMIM. Nederland

Stichting NES AMMIM. Nederland Stichting NES AMMIM Nederland Jaarrekening 2014 1 Inhoudsopgave Pagina Algemeen 1. Gegevens van de rechtspersoon 3 2. Bestuursverslag 4 3. Bestuursverklaring 5 Jaarrekening 1. Balans 31 december 2014 (2013)

Nadere informatie

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013 Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Inzake de jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Opdracht 3 1.2 Beoordelingsverklaring 3 1.3 Algemeen 4 1.4 Resultaten 5 2. Bestuursverslag

Nadere informatie