ROTTERDAMSE VROUWENDAGKALENDER 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ROTTERDAMSE VROUWENDAGKALENDER 2013"

Transcriptie

1 ROTTERDAMSE VROUWENDAGKALENDER 2013 Zaterdag 2 maart Activiteit: Internationale Vrouwendag Creëer je eigen veiligheid Omschrijving: Hoe veilig zijn wij vrouwen eigenlijk? Juist in de tijden van economische crisis moeten vrouwen zichzelf de vraag regelmaat blijven stellen: veilig in je relatie, veilig binnen de muren van je eigen huis of op je werk en veilig op financieel gebied. Miljoenen vrouwen worden jaarlijks slachtoffer van seksueel en huishoudelijk geweld. Ook in Nederland. Veel vrouwen zijn zich niet bewust welke gevolgen hun levens- en loopbaankeuzes kunnen hebben voor hun eigen veiligheid. Wil jij je blikveld verruimen en investeren in je eigen veilige omgeving? Kom dan op zaterdag 2 maart naar de eerste Internationale Vrouwendag van Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis. Het nieuwe instituut wil op dit gebied het bewustzijn van vrouwen vergroten en biedt daarom een gevarieerd programma met lezingen en workshops rond het thema veiligheid. Organisatie: Atria Kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis Waar & Hoe laat: Vanaf uur. Amstelkerk en Atria, Amsterdam Voor wie: Alle vrouwen Meer info: of via Gerla van Ophem, T: (020) & G.vanOphem@atria-kennisinstituut.nl Aanmelden: aanmeldformulier op Kosten: 7,50 euro incl. lunch en borrel Dinsdag 5 maart Activiteit: Vrouwen Vol Waarde Omschrijving: In de week van internationale vrouwendag organiseert You&Mies een leuke avond rondom het thema Women&Work. Op deze avond delen verschillende inspirerende vrouwen hun verhaal. Verhalen van passie, lef, obstakels overwinnen, beren verslaan, vallen en opstaan, doorzettingsvermogen, humor en DOEN! De toegang is gratis. Het enige wat we vragen is of je wat te eten en drinken mee wilt nemen om met elkaar te delen. Bij voorkeur iets waar je goede herinneringen aan hebt of wat jij heel lekker vindt. Het mag zelf gemaakt zijn of zelf gekocht. Als het jou maar blij maakt. Organisatie:You&Mies Waar & Hoe laat: uur, Kootsekade 17a, 3051 PC ROTTERDAM Meer info: Aanmelden door het sturen van een mail met je naam en telefoonnummer naar info@youandmies.nl ovv Vrouwen Vol Waarde. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

2 Woensdag 06 maart Activiteit: Inspiratie Safari Omschrijving: In aanloop naar de Rotterdamse viering van Internationale Vrouwendag, die dit jaar in het teken staat van De Arbeidsmarkt is Breder dan je Denkt, organiseert Dona Daria de Vrouwendag Inspiratiesafari. Een tour langs vrouwelijke ondernemers in de deelgemeenten Noord of Centrum, waarbij zij jou kennis laten maken met hun bedrijf, vertellen hoe zij ondernemer zijn geworden, hoe zij het ervaren, hoe zij hun werk combineren met de zorg voor het gezin etc. Na afloop krijg je een lunch en volg je een workshop Moodboard maken. Onder begeleiding van een coach maak je een collage over je droombaan. Vervolgens gaat de coach met jou in gesprek over hoe jij denkt de eerste stappen richting die baan te realiseren. Organisatie: Dona Daria Waar & Hoe laat: Van 9:00-15:30 uur. Er worden 2 inspiratiesafari s gehouden, 1 in deelgemeente Noord en 1 in deelgemeente Centrum. De lunch en de workshop vinden plaats bij Dona Daria aan de Gerard Scholtenstraat 129. Voor wie: De inspiratiesafari is voor vrouwen die werk zoeken, inspiratie willen opdoen en/of zich aan het oriënteren zijn op de arbeidsmarkt. Leeftijd en opleidingsniveau spelen geen rol. Alle vrouwen zijn welkom. Meer info: Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Emel Yüce, e.yuce@donadaria.nl of Er wordt verwacht dat de deelnemers het volledige programma mee volgen. Er wordt geen kinderopvang voorzien. Activiteit: Zelfstandig in 2013! Omschrijving: Het Vrouwenpodium nodigt je van harte uit voor dé talkshow van het jaar over zelfstandigheid van vrouwen in Een bijeenkomst waarin vertegenwoordigers uit politiek, wetenschap, vakbonden, belangenorganisaties met elkaar en jou in gesprek gaan over de zelfstandigheid van vrouwen in Waar staan we als vrouwen in 2013, en waar willen we naartoe? Waar lopen vrouwen tegenaan? En vooral waar liggen mogelijkheden? Wat betekent zelfstandig zijn voor Inkomen, Zelfredzaamheid en Zelfbeschikkingsrecht? In 3 gespreksrondes worden deze thema s op ludieke wijze uitgebeeld en vervolgens bediscussieerd. Organisatie: Het Vrouwenpodium Waar & Hoe laat: uur, Laaktheater in Den Haag Meer info: voor meer informatie of kijk op de site: *Meld je voor 1 maart aan en vol = vol. Activiteit: Koffieochtend Participatie Omschrijving: Freddy Bal en Cora Buitig komen spreken en een kennismaking met Rotterdams Wijktheater. Afsluiting onder het genot van koffie en hapjes. Organisatie: Wijknetwerk met Positieve Vrouwen Waar & Hoe laat: uur in het Wijkgebouw Focus, Oudewatering 324, Beverwaard Voor wie: Iedereen is welkom! Meer info: Aanmelden niet nodig *Meld je voor 1 maart aan en vol = vol.

3 Donderdag 07 maart Activiteit: Voorlichting en workshop "Kennismaken met de zorg" Omschrijving: Tijdens de voorlichting maak je kennis met Zorgcampus en de opleiding Helpende en Verzorgende en tijdens de workshop maak je kennis met werken in de zorg. Dan ga je oefenen met bloedsuiker prikken, hartslag meten en werken met een tillift. De docent van Zorgcampus zal je hierbij begeleiden. Organisatie: Zorgcampus Waar & Hoe laat: Tijden: uur uur uur Locatie: Zorgcampus, Mathenesserlaan 480 die in de zorg willen werken met een diploma. En deze vragen met "ja" beantwoordt: Wil jij graag in de zorg met ouderen werken? Spreek jij goed Nederlands? Heb jij een opleiding op MBO niveau 2, VMBO of MAVO? Heb jij een bijstandsuitkering? Meer info: Aanmelden via de website Geef je contactgegevens door en dat jij je wil aanmelden voor de voorlichting en workshop. VRIJDAG 8 MAART Activiteit: Vrouwendag Inspiratie Ontbijt Omschrijving: Een exclusief inspirerend en feestelijk ontbijt voor politici, professionals en sleutelfiguren om effectieve initiatieven en dilemma s te bespreken op belangrijke emancipatoire vraagstukken. Organisatie: Dona Daria, kenniscentrum emancipatie Waar & Hoe laat: Dona Daria, Gerard Scholtenstraat 129, 3035 SJ Rotterdam. 09:00-11:30 Voor wie: Politici, Professionals, Sleutelfiguren. Let op: dit ontbijt is alleen toegankelijk voor genodigden (dus alleen op uitnodiging) Meer info: Activiteit: Stel je financiële vraag aan Finance for Women Omschrijving: Finance for Women geeft op 08 maart gratis financieel advies aan 5 winnaressen! Dus heb jij een vraag over jouw financiele situatie? Lig je nachten te tobben over je hypotheek? Of wil je een keer aan het eind van de maand een stukje geld overhouden in plaats van andersom? Mail jouw vraag op vrijdag 08 maart naar info@financeforwomen.nl en win! Organisatie: Finance for Women Waar & Hoe laat: Op 8 maart de gehele dag via . Voor wie: alle vrouwen Meer info:

4 Activiteit: 8 Maart Vrouwendag MEIDENVILLA Omschrijving: Donderdag 8 maart staat bekend als Vrouwendag en daarom willen wij als Meidenvilla op die dag een evenement organiseren,waarbij alle meiden & vrouwen van de deelgemeente Feijenoord uitgenodigd zullen worden. Organisatie: Meidenvilla Waar & Hoe laat: Meidenvilla Vliegwiel, Hillevliet KD te Rotterdam, van uur tot uur. Voor wie: Alle meiden en vrouwen van de deelgemeente Feijenoord Meer info: Smahane Mefras / Smahane.m@live.nl Nassira Antar / Gwn_nassira@live.nl Activiteit: Vrijdagmiddag Couscous Omschrijving: Netwerken en het inzetten van het netwerk voor kwetsbare mensen in de maatschappij Organisatie: Münchhausenbeweging Rotterdam Waar & Hoe laat: 17:00-19:30 uur, Humanitas Bergweg Voor wie: Jongeren en de baronnen, baronessen en hartenjagers van Münchhausen Meer info: Aanmelden verplicht! Activiteit: Vrouwendag Ondernemende Vrouwen Omschrijving: Op 8 maart 2013 gaat een groep vrouwen uit de wijk met ondersteuning van Buurtwerk een fantastische dag bieden aan vrouwen uit de wijk Prins Alexander. Het thema is ondernemende vrouwen. De vrouwen krijgen workshops om te leren ook financieel op eigen benen te staan. Er staat ook nog een taartwedstrijd op het programma even als een maaltijd en een feest! Het wordt een heel gezellig en knallende dag! Organisatie: Alexander Buurtwerk (ondersteuner) Waar & Hoe laat: uur, LCC Zevenkamp, Ambachtplein 141 Meer info: mailen naar info@buurtwerk.nl of bellen naar Activiteit: Kenniskring De weg naar werk in de Haven Omschrijving: Om de Antilliaanse gemeenschap enthousiast te maken voor het werk in de haven start in februari de Trùk di pan tour. Een campagneteam, bestaande uit vertegenwoordigers van havenbedrijven/-opleiders en sleutelfiguren uit de Rotterdams-Antilliaanse gemeenschap, gaat in gesprek met Antillianen die op zoek zijn naar werk en voorziet deze van informatie over concrete mogelijkheden in de haven. De tour eindigt op 8 maart bij het Millinxparkhuis in Charlois. Tijdens de kenniskring wordt stilgestaan bij de uitkomsten van deze tour. Organisatie: Samen werken aan een veilig Rotterdam, Gemeente Rotterdam Waar & Hoe laat: uur tot uur, Locatie Millinxparkhuis, Millinxstraat 69 in Rotterdam Charlois Voor wie: Antilliaanse gemeenschap Meer info:

5 Activiteit: Ladies only! Omschrijving: Driegangendiner, Modeshows, Dj muziek Organisatie: Resto VanHarte Oude Noorden, Meidenwerk Mozaiek Welzijn Noord en Noordplus Waar & Hoe laat: Geopend 17:30uur,Diner 18:00 uur. Buurtcentrum Mozaïek, Schommelstraat 69 Voor wie: Alle vrouwen, van jong tot oud! Meer info: Reserveren kan via of online via *Kosten voor de avond zijn 6 p.p. en op vertoon van Rotterdampas 3 p.p. Reserveren verplicht! Maaltijd is halal en er is een mogelijkheid om vegetarisch te eten ( aangeven bij reservering) Activiteit: Passie & Power! Omschrijving: Workshop Passie & Power, aanvang uur. Internationale Vrouwendag staat in het teken van strijdbaarheid van vrouwen. Strijdbaarheid begint met dromen en de kracht om daarvoor te vechten. Ter inspiratie vertellen vier vrouwen over hun dromen en wat ze doen om deze waar te maken. Maar wat is jouw Passie en Power? Samen gaan we daarover in gesprek. Er wordt gezorgd voor muziek,entertainment en kinderopvang! Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom!! Lunch om uur. Entree is gratis! Organisatie: VEC Botu Waar & Hoe laat: uur, Taanderstraat 121 Voor wie: Voor alle vrouwen Meer info: Activiteit: Talkshow Women & Work Omschrijving: Waarom zou je gaan werken als je partner genoeg geld verdient? Zijn er nog beroepen die echt niet geschikt zijn voor vrouwen? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens de talkshow Women&Work van Dona Daria. Tijdens deze interactieve talkshow in het stadhuis van Rotterdam gaan special guests, professionals en andere gasten op ludieke wijze met elkaar in discussie over werken, financiële zelfredzaamheid en emancipatie. Daarnaast presenteert onderzoeker Marian de Gruijter van het Verwey-Jonker instituut de resultaten van haar onderzoek rondom niet-uitkeringsgerechtigde vrouwen. Kortom, het wordt een middag vol inhoud en fun! Organisatie: Dona Daria Waar & Hoe laat: Burgerzaal, Stadhuis Rotterdam (Coolsingel), uur. Voor wie: Iedereen die interesse heeft is welkom: man vrouw, jong en oud. Meer info: Graag aanmelden via: info@donadaria.nl Het exacte programma is binnenkort te vinden op de website van Dona Daria. Bij aanmelding krijg je het programma t.z.t. via de mail toegestuurd. Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar: n.vanwingerden@donadaria.nl Wil je weten wat Dona Daria verder nog doet rondom vrouwendag? Kijk op onze website voor het volledige programma.

6 Activiteit: Vier je Vrouw-Zijn Prikkel je zintuigen - Eer je baarmoeder Verwen je lichaam -Geniet van het samen zijn - Exclusief voor de bewuste vrouw! Omschrijving: We starten met een begeleide meditatie om je baarmoeder te helen. Vanuit dans en beweging maken we contact met onze vrouwelijkheid en ware essentie. De film Face of Birth wordt op deze dag wereldwijd vertoond om aandacht te vragen voor het onnodige leed dat wordt veroorzaakt tijdens de geboorte. Deze avond zullen we ook een lokale actie steunen, omtrent geboortezorg. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Vier met ons mee! Bijdrage: 45 Organisatie: De Avontuur 'Ark for Healing, Well-Being & Inner Growth' Waar & Hoe laat: uur, Scheepsmakerskade 2b, Rotterdam (eerste schip achter 'eetcafe Het Gesprek') Voor wie: Voor de bewuste vrouw. Meer info: OpAvontuur@outlook.com Sarika: of Sanjula: Activiteit: Damesborrel Omschrijving: De viering van 8 maart Internationale Vrouwendag staat dit jaar in het teken van thema s die (nog steeds) belangrijk zijn voor vrouwen zoals economische zelfstandigheid, ambities, arbeid & zorg. Els Kuijper zal de avond openen om uur. De dag wordt gezellig afgesloten met een damesborrel/feest. De eerste drankjes en hapjes zijn gratis en worden aangeboden door het Rotterdams Vrouwenfonds. Organisatie: Initiatief van Teana Boston-Mammah, Annet Schipper en Diana van Dijk. Waar & Hoe laat: Vanaf uur in Room aan de Van Vollenhovenstraat 62. Meer info: Vooraf melden is niet nodig maar er is een beperkt aantal plaatsen, dus kom op tijd. Zaterdag 09 maart Activiteit: Onze kracht als vrouwen in de maatschappij Omschrijving: Er wordt een workshop Qualiteit gegeven, Cultuurverbinding door muziek en een trommelshow door Pendrecht heen. Organisatie: Stichting African United Women Waar & Hoe laat: uur, Participatie Centrum, Kerkwegsingel 61 Voor wie: Alle vrouwen Meer info: Bridget Nalwoga, Agnes Mwenzei Activiteit: Huiselijk geweld tegen vrouwen Omschrijving: Er wordt gediscussieerd over het thema huiselijk geweld tegen vrouwen, daarna volgt er muzikale entertainment. Organisatie: Alevitisch Cultureel Centrum Waar & Hoe laat: uur, Vijverhofstraat 27, Rotterdam Meer info: Sennur Yesil,

7 Activiteit: Vrouwendag Omschrijving: Eten,live muziek en optreden kinderdansgroep Organisatie: Ataturkcu dusunce dernegi (vereniging voor het gedachtegoed van Ataturk) Waar & Hoe laat: Vanaf uur, Djoj, Anthony Duyklaan 6-7 Voor wie: Mannen en vrouwen Meer info: Entree 25 euro, incl eten en drinken Activiteit: Identiteit en Integratie Omschrijving: Een lezing van Halleh Ghorashi, hoogleraar van diversiteit en integratie, workshops, Funda Müjde en nog veel meer. Organisatie: De Stichting Iraanse vrouwen (SIV) Waar & Hoe laat: uur, Lommerijk Voor wie: Iedereen Meer info: In verband met de ruimte graag vooraf aanmelden via: Zondag 10 maart Activiteit: Arbeidsmarkt Breder dan je denkt Omschrijving: Er wordt een theaterstuk gegeven over de thema, en vervolgens worden er gedachtes en meningen met de publiek over het thema gewisseld. En een stukje entertainment! Organisatie: Stichting Casa Tibérias Waar & Hoe laat: Van uur tot met uur, Westzeedijk 5 Rotterdam Voor wie: Iedereen is welkom! Meer info: Ângela Ben-David/ Maris Huijts, telefoon nr:

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Trainershandboek Man actief. Activering van allochtone mannen in een kwetsbare positie

Trainershandboek Man actief. Activering van allochtone mannen in een kwetsbare positie Trainershandboek Man actief Activering van allochtone mannen in een kwetsbare positie Trainershandboek Man Actief Activering van allochtone mannen in een kwetsbare positie Perihan Utlu en Wil Verschoor

Nadere informatie

Onderwijs met hoofd en hart

Onderwijs met hoofd en hart Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven Onderwijs met hoofd en hart www.altra.nl minigids_school2care.indd 1 18-06-15 14:22 Beste leerling, welkom bij School2Care! School2Care

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016

Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016 Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016 Deal nr. Dealmaker Omschrijving Voorwaarden Aantal plekken 1 Asito Ontdek tijdens een rondetafelgesprek van Asito hoe jij werk en zorg kunt combineren

Nadere informatie

Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand

Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand Tell Me and I Will Forget Show Me and I May Remember Involve Me and I Will Understand Confucius Wat doet dance4life? Informeren en activeren! Een wereld zonder hiv en aids is mogelijk. Voor de oplossingen

Nadere informatie

Familie opstelling, ook iets voor jou?

Familie opstelling, ook iets voor jou? Familie opstelling, ook iets voor jou? Familie opstellingen zijn mij niet vreemd. Ik ben er een fan van. Nu suggereert het woord dat het over familie gaat maar dat hoeft niet zo te zijn. Een opstelling

Nadere informatie

Charlois. Ontmoetingscentrum. Activiteitenprogramma maart en april 2016. Bewegen. Eten en drinken. Advies en Informatie.

Charlois. Ontmoetingscentrum. Activiteitenprogramma maart en april 2016. Bewegen. Eten en drinken. Advies en Informatie. Eten en drinken Activiteitenprogramma maart en april 2016 Ontmoetingscentrum Advies en Informatie Charlois Steun voor Mantelzorg Dagbesteding Spel en Creativiteit ONTMOETINGS- CENTRUM CHARLOIS In dit

Nadere informatie

Meetellen en Meedoen

Meetellen en Meedoen Vrijdag 23 november, 13.00-17.00 uur, RASA, Pauwstraat 13a, Utrecht Meetellen en Meedoen Debat over sociale uitsluiting, armoede en diversiteit in Nederland MOVISIE organiseert een publiek debat met experts

Nadere informatie

Extra aandacht vragen én geven

Extra aandacht vragen én geven SPECIAL September 2015 Extra aandacht vragen én geven Programma Week van Dementie Extra aandacht vragen én geven Voor u ligt een speciale editie van onze nieuwsbrief. Als netwerk zijn we steeds op zoek

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein

11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Zaterdag 21 september 11.00-16.00 Woonzorgcentrum Eben Haëzer op burendag-markt, Winkelcentrum Gein Op de burenmarkt bij het Winkelcentrum Gein kunnen belangstellende bewoners bij de marktstand van het

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les PROGRAMMA Samen eten Verschillende koks uit de buurt koken, we drinken een glas wijn en nemen het leven door. Datum: Iedere 2 e vrijdag van de maand Tijd: vanaf 17.00 uur tot ± 21.00 uur Prijs: 17,50 (incl.

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Senioren ontmoeten elkaar. Verslag van 2 oktober 2010

Senioren ontmoeten elkaar. Verslag van 2 oktober 2010 Senioren ontmoeten elkaar Verslag van 2 oktober 2010 Meer overeenkomsten dan verschillen Dit is, in het kort, de conclusie van de lunchbijeenkomst Senioren ontmoeten elkaar 1 op 2 oktober 2010. De lunchbijeenkomst

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Begeleiding. novacollege.nl/welzijn. Kinderopvang. Onderwijs. Sociaal werk. Welzijn 2016/2017

Begeleiding. novacollege.nl/welzijn. Kinderopvang. Onderwijs. Sociaal werk. Welzijn 2016/2017 novacollege.nl/welzijn Begeleiding Kinderopvang Onderwijs Sociaal werk Welzijn 2016/2017 Van jongs af weet ik al dat ik wil werken met verstandelijk beperkte jongeren. Dat is vanwege mijn broertje, ik

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren.

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. 27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. OP KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Laat je een lang weekend

Nadere informatie

PROGRAMMA Eten en filmavond Keramieken Computer/tablet les Poëzie en Stem Argentijnse Kookworkshop met Michiel de Vlieger

PROGRAMMA Eten en filmavond Keramieken Computer/tablet les Poëzie en Stem Argentijnse Kookworkshop met Michiel de Vlieger PROGRAMMA Eten en filmavond Verschillende koks uit de buurt koken, we drinken een glas wijn en sluiten af met een film. Datum: Iedere 2 e vrijdag van de maand Tijd: vanaf 17.00 uur tot ± 21.00 uur Prijs:

Nadere informatie

Aankomende activiteiten. Algemene Leden Vergadering PRASNA. zaterdag 14 mei 2016. Arya Samaj Mandir Slaghekstraat 95A 3074 LB Rotterdam

Aankomende activiteiten. Algemene Leden Vergadering PRASNA. zaterdag 14 mei 2016. Arya Samaj Mandir Slaghekstraat 95A 3074 LB Rotterdam // Aankomende activiteiten Algemene Leden Vergadering PRASNA zaterdag 14 mei 2016 Arya Samaj Mandir Slaghekstraat 95A 3074 LB Rotterdam Tijd: 12.30 tot 17.00 Mandirdienst + ALgemene Leden Vergadering VAS

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

JOUW STAP NAAR DE ECHTE WERELD

JOUW STAP NAAR DE ECHTE WERELD JOUW STAP NAAR DE ECHTE WERELD WELKOM Wat leuk dat je meer wil weten over onze school. We vertellen je graag meer, want wij zijn heel trots op onze mooie school en leerlingen. Ons gebouw is klein, zo weet

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Bij LeS-Lokaal kun je (weer) ervaren hoe het is om te leren. LeS staat voor Leren En Samen doen. Iedereen is gewoon student en alle lessen zijn gratis te volgen. Persoonlijke

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

Even uitrusten van de indrukken? Kom gerust fris, thee of koffie met iets lekkers gebruiken in de aula op de begane grond.

Even uitrusten van de indrukken? Kom gerust fris, thee of koffie met iets lekkers gebruiken in de aula op de begane grond. Programma Open Dag locatie Umbriëllaan (vmbo-kb/tl en vmbo-bb/kb) Woensdag 10 februari 2016, 16.00-21.00 uur Beste leerling(e) van groep 8, Hartelijk welkom op de Open Dag van het Huygens College! Wat

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

JVOZ FUN&VOETBAL VEEL VOETBALPLEZIER MET FUN & VOETBAL!

JVOZ FUN&VOETBAL VEEL VOETBALPLEZIER MET FUN & VOETBAL! JVOZ FUN&VOETBAL VEEL VOETBALPLEZIER MET FUN & VOETBAL! 1 Inhoudsopgave Voetbalplezier bij JVOZ 3 ZLM Voetbal 2-daagse 4 Kalender ZLM Voetbal 2-daagse 2012 5 ZLM Voetbalclinics 7 Kalender ZLM Voetbalclinics

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

030-8201. explore. studieintermezzo van de vrije hogeschool

030-8201. explore. studieintermezzo van de vrije hogeschool vrijehoge 030-8201 info@vrije explore studieintermezzo van de vrije hogeschool We leven in een bruisende, snelle tijd waarin veel van je wordt verwacht. Dit betekent onder andere dat je op basis van slechts

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

& het ROC Een programma over beeldvorming

& het ROC Een programma over beeldvorming & het ROC Een programma over beeldvorming Informatie voor docenten van het ROCvA Educatie JHM 1 februari 2011 Inhoud Korte omschrijving en praktische informatie 3 Gastles - opzet 5 Museumbezoek - informatie

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Amsterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Het keukentafelgesprek

Het keukentafelgesprek Het keukentafelgesprek Informatie over het keukentafelgesprek Waarom een keukentafelgesprek? De Wmo heeft andere uitgangspunten dan de AWBZ. De AWBZ kent een recht op zorg. Er zijn landelijke richtlijnen

Nadere informatie

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN 3 T/M 8 SEPTEMBER 2018 GOLFEN VOOR GOEDE DOELEN SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN HOOFDSPONSOR: MA NACHTGOLF VOOR UITBUS PLUS ZUIDPLAS 3/9 DI GOLFEN VOOR STICHTING PASSIE 4/9 De stichting Uitbus Plus Zuidplas

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Juli 17

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Juli 17 Activiteiten Walcheren Juli 17 Studio 58 zegt: het is tijd voor een goed zomer feest! Wij zouden het fantastisch vinden als jullie dit disco dance- feest samen met ons wil komen beleven. Disco dance feest

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014 Walcheren Februari 2014 TOVEREN TOVEREN MET FOTO S Een leuke minicursus over werken met fotografische technieken In vier workshops, drie avonden en één keer op zaterdag, gaan we leuke, verrassende technieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege

Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege Waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege Verbondenheid, Inspiratie, Verantwoordelijkheid, Ambitie: dit zijn waardevolle woorden voor het Sint-Laurenscollege. We kunnen veel bereiken als school,

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

Rotterdams Ambassadrices Netwerk

Rotterdams Ambassadrices Netwerk De ambassadrice als werver van inburgeraars 1. Inleiding; eigen ervaringen 2 A. Wat is werven 2 B. Het belang van werven 2 C. Verwachtingen 3 D. Rollenspel 4 E. Opdracht 4 2. Voortraject: 4 A. Doel 4 B.

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen

Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Trainee bij Vechtstromen Waterschap Vechtstromen geeft ruimte aan jouw

Nadere informatie

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij School2Care! CoachJ Je coach is de komende tijd je steun en toeverlaat.

Nadere informatie

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART

Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART Als ik hier een diploma kon halen was ik het liefst hier gebleven ONDERWIJS MET HOOFD EN HART WWW.ALTRA.NL Beste leerling, welkom bij School2Care! School2Care is geen gewone school, dat zul je snel genoeg

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert.

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert. Nummer 2, jaargang 4, juli 2015 Special Cursusaanbod Bureau Herstel Beste lezer.. Voor je ligt de Herstel nieuwsbrief. Deze keer met als onderwerp het cursusaanbod van Bureau Herstel. Cursusaanbod voor

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2017 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Activiteiten en voorlichtingen in ruimte 1 wordt Nederlands gesproken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

WIJKCENTRUM PANORAMA

WIJKCENTRUM PANORAMA WIJKCENTRUM PANORAMA Activiteiten 2017 In wijkcentrum Panorama kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Voor volwassenen, ouderen én kinderen. Voor alle activiteiten geldt: Aanmelden

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

WELKOM OP DE HUISMANSTRAAT

WELKOM OP DE HUISMANSTRAAT WELKOM OP DE HUISMANSTRAAT Wij weten dat je het kan LMC PRAKTIJK- ONDERWIJS WELKOM In Rotterdam Zuid staat tussen de havens in de wijk Charlois onze school LMC Praktijkonderwijs Huismanstraat. Wij maken

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

KOFFIE met Tijd: 10:30-12:00 uur In september start Villa Randwijck op donderdagochtend met een nieuwe activiteit:

KOFFIE met Tijd: 10:30-12:00 uur In september start Villa Randwijck op donderdagochtend met een nieuwe activiteit: Amstelveen 2 mei 2014 6 augustus 2014 Groeten uit de Bourgondischelaan 3 Beste Randwijckers, In Villa Randwijck is het rustig. Velen van u zijn op vakantie in het buitenland of genieten van de zomer in

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug

Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Zomeraanbod - programma week 33 10 aug t/m 16 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Speelse muzikale workshop

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS?

LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS? LEIDT STRESS JOU OF LEID JIJ STRESS? LEER STRESS EENVOUDIG TE OVERWINNEN REALISEER EEN DOORBRAAK NAAR EEN STRESSVRIJ LEVEN WORKSHOP STRESS OVERWINNEN stress effectief voorkomen zelf-ontdekken en zelf-beleven

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie