NIEUWSBRIEF Nummer 8 10 december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Nummer 8 10 december 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nummer 8 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld of mmeerveld@smdbwoudenberg.nl Algemeen Algemene Ledenvergadering Afgelopen dinsdag is de algemene ledenvergadering van onze schoolvereniging gehouden. De volgende onderwerpen stonden op de agenda. Invulling vacature Raad van Toezicht Tijdens deze vergadering hebben de aanwezige leden Wilbert Bergacker gekozen als lid van de Raad van Toezicht. We zijn blij dat Wilbert deze taak op zich wil nemen en dat hiermee de vacature, die ontstaan is door het vertrek van Rinke Schuitemaker, is ingevuld. In de volgende nieuwsbrief zal Wilbert zich aan u voorstellen. Huisvesting Johan Verduijn gaf een toelichting op de voortgang van de bouw, die volgens plan verloopt. Op de website zal de planning van de aannemer geplaatst worden, zodat u als ouders ook kunt volgen wat er gebeurt en gepland staat. Samenwerking De Viermaster De Raad van Toezicht en directie hebben in de achterliggende maanden verkennende gesprekken gevoerd met Vereniging De Viermaster uit Ederveen om te komen tot een toekomstvaste basis voor het christelijk onderwijs op onze school. Tijdens de vergadering is een toelichting gegeven op aanleiding voor deze gesprekken. Belangrijkste redenen hiervoor zijn de huidige kwetsbaarheid van onze vereniging, de toename van regelgeving en de ambitie om expertise en professionaliteit verder te versterken. De Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs"De Viermaster" is een vereniging die sinds 1 augustus 2006 acht basisscholen onder haar beheer heeft met ongeveer 140 leerkrachten en 1500 kinderen. De naam "De Viermaster" heeft betrekking op de vier schoolbesturen waaruit de Vereniging is ontstaan (op vindt u meer informatie). De christelijke identiteit en de ruimte die de aangesloten scholen hebben om hun eigen accenten te leggen, zijn belangrijke overwegingen geweest bij de keuze voor De Viermaster. Voor onze vereniging is behoud van de eigenheid (identiteit en karakter van onze school) het uitgangspunt in de gesprekken.

2 Op dit moment wordt onder begeleiding van een externe adviseur in beeld gebracht welke aspecten belangrijk zijn om de identiteit en het karakter te kunnen borgen. Hierbij is ook de Medezeggenschapsraad betrokken. Een volgende stap in het proces is het ondertekenen van een intentieverklaring. Wij hopen u hierover in januari 2016 nader te kunnen berichten. Wij zullen deze verklaring te zijner tijd voorleggen aan de leden van onze vereniging. Wanneer u nog geen lid bent van de schoolvereniging, kunt u meer informatie en een inschrijfformulier aanvragen bij Andrea van de Waerdt (avdwaerdt@smdbwoudenberg.nl) Het is een mooie manier om betrokken te zijn bij het onderwijs aan uw kind(eren)! Advent We zien uit naar het Kerstfeest, waarin we de komst van de Heere Jezus herdenken en vieren. Mooi om hier op school ook mee bezig te zijn. In de groepen worden deze weken de Bijbelverhalen, die voorafgaan aan het Kerstfeest verteld en er wordt hard geoefend voor de viering in de klas of in Eben-Haëzer (kleutergroepen). Verderop in de nieuwsbrief vindt u hier meer informatie over. Sinterklaas Wat was het weer gezellig! De kinderen genoten van het spellencircuit en alles er omheen. We willen de ouderraad hartelijk danken voor de organisatie van dit gezellige feest. Controle leerplicht Binnenkort staat de kerstvakantie weer voor de deur waarbij de mogelijkheid bestaat dat een leerling op de vrijdag voor de vakantie niet aanwezig is. Reden kan zijn: ziekmelding, afwezig zonder opgaaf van reden of verlofaanvraag afgewezen en toch gegaan. De leerplichtambtenaar zal onze school bezoeken op vrijdag 18 december a.s. Mocht uw kind ongeoorloofd afwezig zijn, kan dit tot een boete lijden. Luizencontrole Bij de tussentijdse controle op de bovenbouw zijn geen nieuwe kinderen met luizen gevonden. Op de onderbouwlocatie zijn er helaas wel luizen geconstateerd in groep 4. Het is goed als ouders van alle groepen blijven controleren, het liefst elke week dan blijft het aantal luizen beperkt. In het geval van luizen is het belangrijk dat ouders blijven kammen om de neten te verwijderen. Nieuwe aanvangstijd Vanaf maandag 4 januari starten we met de nieuwe starttijd, waarover we u in de vorige nieuwsbrief hebben geïnformeerd. Vanaf 8.15 uur mogen de kinderen in de klas gebracht worden. Houdt u er rekening mee, zodat we ook echt om 8.30 uur kunnen beginnen?!

3 Personeel Jarig Komend weekend hopen juf Hanneke Vroon (12 december) en juf Cora van Heck (13 december) hun verjaardag te vieren. In de vakantie hoopt juf Iris Hageman (30 december) jarig te zijn. Vanaf deze plaats een hartelijke felicitatie en al het goede toegewenst voor jullie nieuwe levensjaar! Welkom Na de kerstvakantie hoopt juf Maartje na haar zwangerschaps- en ouderschapsverlof weer terug te komen op onze school. Op dinsdag zal zij groep 6 ondersteunen en op vrijdag zal zij weer in groep 4 te vinden zijn. We wensen juf Maartje weer veel werkplezier toe! Meester Haring hoopt meester Haring op dinsdag (hele dag), woensdag en donderdagmorgen weer voor groep 8 te staan. Juf Rinneke zal na de kerstvakantie op dinsdag en woensdag in groep 5 zijn. Dit betekent dat zowel groep 4 als groep 5 afscheid neemt van juf Joke van Binsbergen, die we hartelijk bedanken voor haar inzet in de afgelopen periode! Leerlingen Geboorte Op 26 november is de familie Broeders verblijd met de geboorte van Finn. Hij is het broertje van Sven uit de olifantengroep! We wensen jullie alle goeds toe en Gods zegen en nabijheid bij het opvoeden van jullie kinderen. Intern Begeleiders Sova training U kunt uw kind nog opgeven voor de sociale vaardigheidstraining, die Sonja Koster op onze school geeft. Bij voldoende aanmeldingen start er in januari weer een onderbouw- en bovenbouwgroep. De cursus heet Stevig in je schoenen staan en wordt onder schooltijd gegeven. U kunt voor uw vragen en de aanmelding terecht bij de intern begeleiders Brigitte Bikker (groep 3-4) en Anneke Dorst (groep 5-8). Onderbouwlocatie Welkom Deze week mogen we verschillende nieuwe kinderen verwelkomen op onze school. Suze van Veluw heeft deze week gekeken in de giraffengroep, Hugo van Dijk, Ate van der Meulen en Julia Rauw zijn aan het wennen in de olifantengroep. We hopen dat jullie snel gewend zullen zijn op onze school en dat jullie, samen met jullie vader en moeder, een fijne tijd zullen hebben. Bovenbouwlocatie Vanuit de bouwvergadering. Dinsdag 8 december hebben we weer een vruchtbare vergadering gehad. Mooi om te zien hoe enthousiast de collega s zijn om het beste en leukste onderwijs te geven. We hebben wat afspraken aangescherpt en opgefrist over de becijfering van Blits en Nieuwsbegrip. Hoe geven we dat weer op het rapport en wat is onze normering? Beide methodes bieden veel mogelijkheden. Door elkaar hierover te informeren maken we ons onderwijs sterker. Daarnaast hebben we het gehad over een doorgaande lijn van presenteren en werkstukken. Goed om hier met elkaar over te brainstormen, we komen er nog op terug. Verder natuurlijk de praktische zaken als sinterklaas (wat was het gezellig, Ouderraad bedankt!) Kerst en onderwijskundige activiteiten.

4 Mad Science Vandaag is de eerste cursusmiddag van Mad Science. De bijeenkomst start om uur en vindt plaats op de bovenbouwlocatie. Leuk dat 10 kinderen zich hiervoor aangemeld hebben! Het worden vast interessante en leerzame middagen! Continurooster Vrijdag 18 december hebben we zoals inmiddels gebruikelijk een continurooster voor de bovenbouw. De kinderen eten tussen de middag hun zelf meegebrachte lunch en zijn dan om uur uit, waarna de kerstvakantie begint. Ouderraad Het zijn de laatste weken van het jaar waarin veel gebeurt thuis en op school. De Sint bracht een bezoek aan beide locaties en deed dat op een ludieke manier. Er kwam wel een auto met verhuiskar aan rijden, maar de Sint was in geen velden of wegen te bekennen. De auto stopte voor de school, de deuren gingen open en daar kwamen Sint en Pieten tevoorschijn. Een knipoog van de Sint naar de verhuizing komend jaar. Met een bedankje aan Erwin Geijtenbeek die zo vriendelijk was de Sint naar school te brengen en aan alle andere mensen die betrokken waren bij het bezoek. De volgende viering staat alweer op de planning: het Kerstfeest. Het zijn bijzondere weken voor de kinderen, waarin zij horen over de geboorte van Jezus. De adventskaarsen worden aangestoken en zij zingen de mooie kerstliedjes. Vrede op aarde, die op dit moment zo ver weg lijkt, maar er is hoop. Dit mogen wij op school vieren op 16 en 17 december. De ouderraad verzorgt drinken en koeken voor de kinderen tijdens de vieringen en zij krijgen een verrassing mee. Op 17 december vieren groep 5 t/m 8 s avonds Kerst in de eigen klas. Na afloop bent u welkom om uw kind(eren) op te halen en dan nog even te blijven voor warme chocolademelk met iets lekkers. U bent vanaf 20:00 uur welkom. (Als het regent verzoeken we u om 20:15 uur pas te komen, want dan kunt u binnen terecht). De ouderraad wenst u gezegende kerstdagen en heel veel goeds voor het nieuwe jaar. OR@smdbwoudenberg.nl Overblijven Bovenbouw Tijdelijk zullen er op de bovenbouwlocatie geen tosti s bij het overblijven gemaakt worden. In verband met de verbouwing zijn er tijdelijk minder stroomgroepen. Door het gebruik van de tosti apparaten is er regelmatig stroomstoring op school. Besloten is dat de tosti apparaten tot aan de oplevering niet gebruikt mogen worden. Jammer voor onze kinderen, maar we hopen op begrip. Expertisecentrum Dag allemaal, Na een aantal plezierige jaren ga ik stoppen als logopedist binnen het Expertisecentrum in. De reden hiervoor is dat ik in januari aan de gang hoop te gaan in Blaricum. Een nieuwe uitdaging! Terugkijkend op een goede periode draag ik mijn werkzaamheden hier over aan Hilde Huismans. Zij loopt nu al een paar keer mee en na de kerstvakantie zal zij het verder oppakken. Zij stelt zich aan jullie voor Hartelijke groet, Lieneke de Jong, Logopedist Expertisecentrum Uniek Mijn naam is Hilde Huismans (1990). Vanaf januari ga ik als logopedist aan de gang voor het Expertisecentrum op de Willem van Oranjeschool. In Groningen heb ik aan de Hanzehogeschool de opleiding logopedie gedaan. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen in de vrije vestiging en het speciaal onderwijs.

5 Gedurende beide stages heb ik kinderen met verschillende leeftijden en spraak- en taalproblemen behandeld. Ik heb erg veel zin om hier te beginnen. Mocht u mij willen bereiken, dan kan dat op het nummer of op mijn mailadres hildehuismans@expertisecentrum-uniek.nl. Wie weet tot horens of tot ziens. Bereikbaarheid Mocht er iets zijn met betrekking tot uw kind(eren) of de groep van uw kind(eren), dan kunt u contact opnemen met de groepsleerkracht. De collega s staan u graag te woord. Alle adressen zijn gelijkgetrokken (voorletter en naam en Iets wat breder ligt en betrekking heeft op de bouw, kunt u delen met de bouwcoördinatoren. Kleuterbouw (groep 1 en 2) Bovenbouw (groep 3 t/m 8) Gera van Oosterum gvoosterum@smdbwoudenberg.nl Aanwezig maandag en dinsdag (WvO) Agnes Hardeman ahardeman@smdbwoudenberg.nl Aanwezig dinsdag en donderdag (RS) Voor vragen met betrekking tot ICT kunt u contact opnemen met: Leo van der Meij lvdmeij@smdbwoudenberg.nl. Aanwezig: Dinsdagmorgen (WvO) Dinsdagmiddag (RS) Voor vragen betreffende de zorg in het algemeen of uw kind(eren) in het bijzonder, kunt u ook in eerste instantie neemt u contact op met de groepsleerkracht contact opnemen met de beide Intern Begeleiders, te weten Onderbouw (groep 1 t/m 4) Bovenbouw (groep 5 t/m 8) Brigitte Bikker (onderbouw) bbikker@smdbwoudenberg.nl Aanwezig: Dinsdagochtend (RS) Dinsdagmiddag en donderdag (WvO) Anneke Dorst (bovenbouw) adorst@smdbwoudenberg.nl Aanwezig: maandagmiddag en dinsdag (RS) Voor het expertisecentrum ( kunt u contact opnemen met Liesbeth van der Steeg WvO-@expertisecentrum-uniek.nl.

6 Meer algemene vragen Dinsdag en donderdag locatie WvO: Dinsdag (locatie RS) en vrijdag (locatie WvO) Andrea van de Waerdt Aanwezig: dinsdag en donderdag (WvO) Liesbeth van der Steeg Aanwezig: dinsdag (RS) en vrijdag (WvO) Tenslotte Marianne Meerveld is op maandag- en dinsdagmorgen, en op donderdag- en vrijdagmiddag op locatie WvO aanwezig. Op maandag- en dinsdagmiddag, en op donderdag- en vrijdagmorgen is zij aanwezig op locatie RS. Met vriendelijke groet, Mede namens het team Marianne Meerveld Activiteitenkalender (Vetgedrukte items zijn nieuw) 7 december Gebedskring WvO 8.5 uur 16 december Kerstviering kleuters s avonds in Eben Haëzer 17 december Kerstviering groep 3 en 4 in de klas (ouders van de kinderen uit groep 3 zijn hierbij welkom) 17 december Kerstviering groep 5 t/m 8 s avonds in de klas, zonder ouders Vanaf uur (of bij slecht weer vanaf uur) ontmoeting 18 december Continurooster voor groep 5 t/m 8. Om uur is de school uit 21 december t/m Kerstvakantie 1 januari 4 januari Gebedskring WvO 8.45 uur 7 januari Scholenmarkt Hotel Schimmel 11 januari Gebedsweek 18 januari Ouderpanel, Locatie WvO uur u wordt hiervoor apart uitgenodigd 18 januari Themaweek Kerk en School 24 januari Themadienst Kerk en School 8 februari Ouderavond, georganiseerd door de Ouderraad, uitnodiging volgt

NIEUWSBRIEF Nummer 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF Nummer 14 januari 2016 NIEUWSBRIEF Nummer W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858 of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 5 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 3 1 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 3 1 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015 Vereniging Christelijk Basisonderwijs W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 15 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 7 26 november 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 7 26 november 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 7 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 16 april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 14 16 april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 14 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 17 4 juni 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 17 4 juni 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 17 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan.

Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan. 17 Algemeen Wat went het snel, zo n mooie nieuwe school! Het is ook leuk om te zien hoe de kinderen ervan genieten dat ze met hun broer of zus in dezelfde school zitten. Ds. Wessels schreef in de kerkbode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016

NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016 NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 20 november 2014

Nieuwsbrief 7 20 november 2014 Vol verwachting klopt ons hart. Op maandagochtend werden kinderen en ouders verrast met een school, die weer helemaal was versierd in Sinterklaassfeer. Dankzij een groep actieve ouders is dit weer helemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 7 april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 14 7 april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 14 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014

Nieuws van school: Agenda. Nieuwsbrief 9, donderdag 18 dec 2014 Nieuws van school: Ouderinformatie-avond over schoolconcept. Op 19 januari staat een ouderavond gepland. Op deze avond willen we u graag informeren over de stand van zaken rondom het schoolconcept: Hoe

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief januari 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Het jaar 2018 Allereerst namens alle geledingen van de school Gods zegen voor 2018 toegewenst! We hopen van harte dat het Bijbels onderwijs gezegend zal worden en dat ook in het nieuwe jaar het onderwijs

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 December 2014

Nieuwsbrief 4 December 2014 Nieuwsbrief 4 December 2014 Inhoud deze maand: 1. Ouderpanel 2. Luizen 3. Schooltuin/schoolplein 4. Studiedag 5. Weekopening 6. Kerst op z n kop 7. Nieuwjaarsinloop 8. Nieuws uit de groepen/ Kind op maandag

Nadere informatie