NIEUWSBRIEF Nummer 7 26 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Nummer 7 26 november 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Nummer 7 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld of mmeerveld@smdbwoudenberg.nl Algemeen We hebben een paar weken achter de rug met veel activiteiten: het schoolontbijt, cultuurmenu bij de kleuters, groep 3 is naar het bos geweest met Erik Eekhoorn, groep 5 en 6 zijn naar de Vogeltentoonstelling geweest, groep 5 heeft een afsluiting van het project van Oud in het Cultuurhuis gehad, de voorleeswedstrijd van groep 7 en 8 is geweest, en daarnaast waren er ook nog de inloopgesprekken. Leuk om te zien dat er van alles gebeurt op school! Parkeren bij de Camp Op donderdagmiddag worden de kinderen van groep 3 en 4 na gym opgehaald bij de Camp. Zoals u ongetwijfeld al is opgevallen, is er een deel van de parkeerplaats afgezet. Dit is een verplichting voor en daardoor een bewuste keuze van de naschoolse opvang! Zij moeten deze (buiten) speelruimte bieden aan de kinderen die ze opvangen. De overige parkeerruimte bij de Camp is groot genoeg, waardoor zij deze ruimte ook echt afgezet willen en moeten houden. Al begrijpen we dat iedereen het liefst voor de deur wil parkeren. We rekenen op uw begrip en medewerking! Fluorouder We zijn nog steeds op zoek naar een fluorouder voor groep 5. Op woensdagmorgen krijgen de kinderen om 8.45 uur een klein bekertje met fluorvloeistof waar ze vervolgens 1 minuut mee spoelen. U zamelt de bekertjes weer in en gooit ze leeg. Al met al bent u hier maximaal een kwartier mee bezig. Welke ouder zou zich hiervoor willen opgeven? Aanmelden kan bij avdwaerdt@smdbwoudenberg.nl Bouwzaken Inmiddels is ook de omgevingsvergunning binnen. We wisten dat deze onderweg was, maar het is toch fijn te weten dat nu aan alle officiële voorwaarden voldaan is. Gisteren heeft de aannemer de bestaande situatie opgenomen, als voorbereiding op het heien. In week 49 wordt de bouwplaats in gereedheid gebracht en gaat er geheid worden. In de kerstvakantie worden de bestaande armaturen door de installateur vervangen door LED armaturen. Ook worden dan de werkzaamheden voor het vervangen van de UTP kabels voorbereid zodat de bouwvakkers tijdens schooldagen niet meer boven het plafond hoeven.

2 Tijdelijke wijziging schooltijden Aan het einde van het jaar hopen we met elkaar de vernieuwde school in gebruik te nemen. Dat betekent dat we een flinke verhuizing voor de boeg hebben. In overleg met de Raad van Toezicht en de Medezeggenschapsraad hebben we daarom besloten om met ingang van januari tot aan de zomervakantie de kinderen iedere dag een kwartier langer les te geven en de school dagelijks om half 9 te laten beginnen i.p.v. kwart voor 9. Op deze manier ontstaat ruimte om de kinderen een aantal dagen vrij te geven tijdens de verhuizing. Omdat we op dit moment nog niet precies weten wanneer de verhuizing plaatsvindt, kunnen we nu nog niet aangeven wanneer we deze dagen gaan inzetten. Wanneer een en ander duidelijk is, zullen we u dit zo spoedig mogelijk laten weten, zodat u hier tijdig rekening mee kunt houden. Wanneer u te zijner tijd problemen hebt met de opvang van uw kinderen, bieden wij, wanneer dit echt noodzakelijk is, opvang op school aan. Presentatie geleidehond Afgelopen dinsdag is een presentatie gegeven door een ambassadeur van de KNGF. De kinderen kregen allerlei informatie en konden al hun vragen stellen. Zoals wij u in de vorige nieuwsbrief meldden, worden op onze school doppen verzameld voor geleidehonden. Echter, er blijkt nog wat onduidelijkheid om welke doppen het gaat. Alle plastic doppen en deksels mogen ingezameld worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de doppen van deze producten: - Mineraal- of spuitwater - Frisdrankflessen - Melk- of yoghurtpakken - Fruitsappakken - Sportdrank - Wasmiddelen (zowel de doppen van de flessen als het doseerdopje) - Zepen en shampooflessen - Deo-en spuitbussen - Slagroombussen - Pindakaas- en chocoladepastapotten De doppen gaan naar een recyclebedrijf en per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Vluchtelingenwerk Van 26 t/m 29 december hoopt meester Pieter Schonewille met een groep vrijwilligers naar Calais te vertrekken, om de duizenden gestrande vluchtelingen daar te helpen. Het lijkt hem mooi om ook als school iets voor ze te doen, vandaar het volgende idee. Vanaf maandag 30 november zullen op beide locaties blikken eten worden ingezameld in de hal. Deze wil hij samen met veel andere spullen meenemen naar Calais. Graag inzamelen vóór 19 december. Het zou mooi zijn als we een flink aantal dozen vol kunnen verzamelen, dus neem zoveel mee als u kunt/wilt missen! De volgende etenswaren worden gevraagd (graag alleen in blikken en te openen met lipjes en houdbaar tot minstens eind januari): - Vlees; tonijn, kip, lam, rundvlees, GEEN varkensvlees. - Groente; kidneybonen, bruine bonen, mais, erwten, linzen, tomaten. - Maaltijdsoep (let ook weer op evt. varkensvlees).

3 Op deze manier kunt u vrij simpel toch heel praktisch helpen! P.S. Mocht u daarnaast nog dekens, slaapzakken, slaapmatjes en stevige tenten (min. 3 persoons) kunnen missen voor de mensen daar, dan kunt u die bij meester Pieter thuis afgeven (Prangelaar 11 in ), daar is op school niet zoveel ruimte voor. Personeel Jubileum Vorige week dinsdag was het 40 jaar geleden dat meester Haring aan het onderwijs én aan onze school verbonden werd. Op zijn eigen verzoek, hebben we er niet te veel aandacht aan geschonken, maar we konden het uiteraard ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zelf heeft hij de kinderen getrakteerd, waarna hij door de kinderen is toegezongen. Tijdens de pauze hebben we hem uiteraard wel even in het zonnetje gezet! Stage Jaco van Dijk en Jasper Mulder zijn studenten van de sportacademie. Zij zullen een aantal dinsdagen de gymlessen van de kleuters verzorgen. We wensen hen een gezellige en leerzame tijd op onze school toe! Nascholing Hoogbegaafdheid Gistermiddag zijn juf Annelies, juf IJda, juf Brigitte en juf Anneke naar De Driestar geweest voor een cursus over hoogbegaafdheid. Het was een erg interessante en leerzame middag! D.V. 2 december gaan zij nogmaals voor het vervolg. Dan hoopt juf Agnes ook mee te gaan. ICT Schoolspot Als ouder van schoolgaande kinderen kunt u softwarepakketten (Office 365 / 2016, Windows 10, etc.) voor een zeer voordelige prijs aanschaffen op U hoeft zich daarvoor als ouder slechts eenmalig aan te melden en kunt dan na inloggen de door u gewenste pakketten bestellen. Onderbouwlocatie Welkom Graag willen we Florian Korlaar (giraffengroep) en Levi van Zwet (leeuwengroep) welkom heten. In de komende weken zullen zij een aantal momenten op school zijn om te wennen. In januari zullen ze dan officeel starten. We wensen jullie, samen met jullie ouders, een heel goede en fijne tijd toe op onze school en hopen dat jullie snel gewend zullen zijn. Erik Eekhoorn Op donderdag 12 november brachten de kinderen van groep 3 Erik Eekhoorn weer terug naar het bos. Hij was in zijn holletje en maar net ontsnapt aan een marter doordat hij door de achteruitgang ging. Maar op zijn vlucht verdwaalde hij en kwam bij ons op school terecht. We hebben heel goed voor hem gezorgd, maar hij hoort nu eenmaal in het bos, dus brachten we hem terug. En wie vonden we daar? Eefje, zijn vrouwtje! Erik was bang dat zij door de marter was aangevallen, maar gelukkig niet!

4 Ze was door mensen gevonden bij de weg en naar hetzelfde bos gebracht waar wij nu waren! Ze konden gelukkig nu samen weer een nieuw nestje gaan bouwen. Daarna zijn we op eekhoorn-speurtocht gegaan: eekhoorn-nesten zoeken, geurtjes ruiken als een eekhoorn, blaadjes zoeken, eekhoorn-eten zoeken En aan het eind speelden we nog lekker in het speelbos met zand, water en takken! Met het prachtige herfstzonnetje erbij was het een stralende middag!! Bovenbouwlocatie Voorleeswedstrijd Vorige week donderdag was er een geslaagde voorleeswedstrijd: na een spannende competitie kwam Charlotte Breugem als winnaar uit de bus. Zij mag door naar de regionale voorleeswedstrijd. Onderwijsmarkt Donderdag 7 januari 2016 wordt van uur tot uur de jaarlijkse onderwijsmarkt gehouden. Scholen voor Voortgezet Onderwijs uit de regio presenteren zich hier voor ouders en leerlingen uit groep 7 en 8. Op deze manier kunt u een indruk krijgen van de scholen en vragen stellen aan docenten van de scholen. In tegenstelling tot andere jaren wordt de scholenmarkt dit jaar in Partycentrum Schimmel gehouden. Stationsweg Oost EP Telefoon: +31 (0) Versiering In de hal van de locatie Rehoboth heeft meester Haring met hulp van kinderen uit groep 8 een grote sinterklaasschildering gemaakt om het geheel wat in sfeer te brengen. Een erg leuk resultaat!

5 Ouderraad Graag willen we het ouderhulpformulier, dat als bijlage bij de vorige nieuwsbrief was gevoegd, nog een keer onder uw aandacht brengen. Hebt u het al ingevuld en opgestuurd/ingeleverd? Ja? Heel fijn dat u zich betrokken voelt bij de school van uw kinderen! Nee? Wat houdt u tegen? Het klopt dat het wat tijd kost, maar dat hoeft niet veel te zijn. Sommige taken kunt u zelfs thuis doen of op een tijdstip dat u het beste uit komt. Misschien hebt u geen zin maar bedenk u dan wel, dat een ander die taak voor u moet doen en misschien wel 3 of meer taken zal moeten doen, waardoor het wel veel werk wordt. Als iedereen wat doet, dan is er voor niemand teveel werk. Kijk het formulier nog eens door, er zit vast iets bij wat u kunt doen. Op vrijdag 4 december bezoekt de Sint met zijn Pieten onze school. We verwachten hem om 8:45 uur op de locatie Willen van Oranjeschool. Breng uw kind(eren) op tijd naar school en u kunt samen met hen de Sint opwachten op het schoolplein. De kinderen staat een gezellige ochtend te wachten met spelletjes en een bezoekje aan Sinterklaas. Halverwege de ochtend vertrekken Sint en Pieten naar de locatie Rehobothschool. De OR zorgt voor chocolademelk en iets lekkers voor alle kinderen. Termijn vol, kinderen van school; dan zit het werk voor de OR erop en daardoor zoeken we regelmatig nieuwe leden. We mochten Annet Moesbergen verwelkomen als nieuw lid. Fijn dat je ons wilt helpen. Houdt u van organiseren? Of bent u meer van het financiële werk? We zoeken nog 2 nieuwe leden en een penningmeester. Iets voor u? Mail ons voor meer informatie. Mocht u nog tips of ideeën hebben voor de ouderraad: OR@smdbwoudenberg.nl Bereikbaarheid Mocht er iets zijn met betrekking tot uw kind(eren) of de groep van uw kind(eren), dan kunt u contact opnemen met de groepsleerkracht. De collega s staan u graag te woord. Alle adressen zijn gelijkgetrokken (voorletter en naam en Iets wat breder ligt en betrekking heeft op de bouw, kunt u delen met de bouwcoördinatoren. Kleuterbouw (groep 1 en 2) Bovenbouw (groep 3 t/m 8) Gera van Oosterum gvoosterum@smdbwoudenberg.nl Aanwezig maandag en dinsdag (WvO) Agnes Hardeman ahardeman@smdbwoudenberg.nl Aanwezig dinsdag en donderdag (RS) Voor vragen met betrekking tot ICT kunt u contact opnemen met: Leo van der Meij lvdmeij@smdbwoudenberg.nl. Aanwezig: Dinsdagmorgen (WvO) Dinsdagmiddag (RS)

6 Voor vragen betreffende de zorg in het algemeen of uw kind(eren) in het bijzonder, kunt u ook in eerste instantie neemt u contact op met de groepsleerkracht contact opnemen met de beide Intern Begeleiders, te weten Onderbouw (groep 1 t/m 4) Bovenbouw (groep 5 t/m 8) Brigitte Bikker (onderbouw) bbikker@smdbwoudenberg.nl Aanwezig: Dinsdagochtend (RS) Dinsdagmiddag en donderdag (WvO) Anneke Dorst (bovenbouw) adorst@smdbwoudenberg.nl Aanwezig: maandagmiddag en dinsdag (RS) Voor het expertisecentrum ( kunt u contact opnemen met Liesbeth van der Steeg WvO-@expertisecentrum-uniek.nl. Meer algemene vragen Dinsdag en donderdag locatie WvO: Dinsdag (locatie RS) en vrijdag (locatie WvO) Andrea van de Waerdt avdwaerdt@smdbwoudenberg.nl. Aanwezig: dinsdag en donderdag (WvO) Liesbeth van der Steeg lvdsteeg@smdbwoudenberg.nl. Aanwezig: dinsdag (RS) en vrijdag (WvO) Tenslotte Marianne Meerveld is op maandag- en dinsdagmorgen, en op donderdag- en vrijdagmiddag op locatie WvO aanwezig. Op maandag- en dinsdagmiddag, en op donderdag- en vrijdagmorgen is zij aanwezig op locatie RS. Met vriendelijke groet, Mede namens het team Marianne Meerveld

7 Activiteitenkalender (Vetgedrukte items zijn nieuw) 4 december Sinterklaasviering op school 7 december Gebedskring WvO 8.45 uur 16 december Kerstviering kleuters s avonds in Eben Haëzer 17 december Kerstviering groep 3 en 4 in de klas (ouders van de kinderen uit groep 3 zijn hierbij welkom) 17 december Kerstviering groep 5 t/m 8 s avonds in de klas, zonder ouders 18 december Continurooster voor groep 5 t/m 8. Om uur is de school uit 21 december t/m Kerstvakantie 1 januari 4 januari Gebedskring WvO 8.45 uur 7 januari Scholenmarkt Hotel Schimmel 11 januari Gebedsweek 18 januari Themaweek Kerk en School 24 januari Themadienst Kerk en School

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 5 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF Nummer 14 januari 2016 NIEUWSBRIEF Nummer W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858 of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 8 10 december 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 8 10 december 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 8 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 3 1 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 3 1 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 15 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015 Vereniging Christelijk Basisonderwijs W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 17 4 juni 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 17 4 juni 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 17 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 16 april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 14 16 april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 14 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016

NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016 NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld

Nadere informatie

Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan.

Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan. 17 Algemeen Wat went het snel, zo n mooie nieuwe school! Het is ook leuk om te zien hoe de kinderen ervan genieten dat ze met hun broer of zus in dezelfde school zitten. Ds. Wessels schreef in de kerkbode

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 7 april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 14 7 april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 14 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad:

Nieuwsbrief 22 februari 2016 CONTACT A G E N D A. Welkom. Kenia. Sneeuwdag Vanuit de leerlingenraad: Nieuwsbrief 22 februari 2016 Welkom Graag wijzen we u er op dat in de week van 29 februari tot en met vrijdag 4 maart de school gesloten is in verband met de voorjaarsvakantie. De NSO draait wel gewoon

Nadere informatie

Infopunt 07 4 december 2013

Infopunt 07 4 december 2013 Infopunt 07 4 december 2013 Vol verwachting klopt ons hart! De school ziet er feestelijk uit met alle Sinterklaas versieringen en natuurlijk, onze grootste blikvanger, die prachtige boot. Bij en in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 20 november 2014

Nieuwsbrief 7 20 november 2014 Vol verwachting klopt ons hart. Op maandagochtend werden kinderen en ouders verrast met een school, die weer helemaal was versierd in Sinterklaassfeer. Dankzij een groep actieve ouders is dit weer helemaal

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend

t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: AVG Studiedag Eindtoets CITO Doordraaiochtend 1 t Kuierjournaal 12 e jaargang no. 18: 15-06-18 Studiedag AVG De kinderen hebben woensdag 20 juni geen school. Er is voor de leerkrachten een studiedag. Er wordt teruggekeken op dit schooljaar en er worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Marly Buitink

Veel leesplezier, De Redactie. Marly Buitink 29 november 2013, jaargang 22. nr. 6 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs Het Kraaiennest

Nieuwsbrief Obs Het Kraaiennest Nieuwsbrief Obs Het Kraaiennest Datum: 3 december 2015 Nummer: 8 Inhoud Schooltijden... 1 Enkele reacties... 2 Tussenstand van het aantal stemmen... 2 Sinterklaasfeest... 2 Excursie Pietendorp... 2 Minimusical

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie