Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art 73a Fw) Verslagdatum : 30 januari 2013 Nummer: 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art 73a Fw) Verslagdatum : 30 januari 2013 Nummer: 4"

Transcriptie

1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art 73a Fw) Verslagdatum : 30 januari 2013 Nummer: 4 Gegevens onderneming : Aquarium Sport Pijnacker BV Faillissementsnummer : F 11/929 Datum uitspraak : 6 december 2011 Curator : Mr J.A.M. Reuser Rechter-commissaris : Mw Mr A. van der Poort-Schoenmakers Activiteiten onderneming : Kwekerij, alsmede handelsonderneming (import en export en inkoop en verkoop) van aquariumplanten en waterplanten. Omzetgegevens : ruim ,00 Personeel gemiddeld aantal: 4 Saldo einde verslagperiode: ,91 Verslagperiode : 8 augustus 2012/30 januari 2013 Bestede uren in verslagperiode : 275 min. = 4,58 uur Bestede uren totaal : min. = 80,33 uur Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aquarium Sport Pijnacker is de werkmaatschappij, de aandelen ervan worden gehouden door twee besloten vennootschappen, De Vreede Beheer BV en Cryptocoryne BV. De aandelen in die vennootschappen worden gehouden door de Stichting E.J. de Vreede. Mevrouw E.J. de Vreede was middellijk de enige aandeelhouder en enige bestuurder van de gefailleerde. 1.2 Winst en verlies Gedurende de laatste jaren is er structureel verlies geleden. Die verliescijfers beliepen bedragen tussen de ,00 en ,00. Dientengevolge is het eigen vermogen hoe langer hoe negatiever geworden. Per ultimo 2010 was het eigen vermogen ,00 negatief. 1.3 Balanstotaal Het balanstotaal bedroeg ultimo 2010 nog slechts , Lopende procedures Daarvan is niets gebleken. 1.5 Verzekeringen De verzekeringen zijn alle opgezegd, met uitzondering van de verzekeringen betreffende de twee auto/s, maar toen die verkocht en geleverd waren zijn ook die verzekeringen ten einde gebracht. 1.6 Huur Het bedrijf is eigendom van de holding en er zou van een nietgeformaliseerde huurrelatie sprake zijn.

2 Pag S.OV Oorzaak faillissement De gefailleerde verder te noemen ASP is in 1969 met de bedrijfsactiviteiten gestart en in 1974 als besloten vennootschap doorgegaan. ASP was eigendom van de heer Koenzen en diens echtgenote, mevrouw E. de Vreede, terwijl ook een broer van mevrouw De Vreede, de heer L. de Vreede, in het bedrijf werkzaam was. Op enig moment is aan het huwelijk tussen Koenzen en De Vreede een einde gekomen. Voor De Vreede is dat reden geweest om de bedrijfsactiviteiten zelf voort te zetten, tezamen met haar broer. De resultaten daarvan waren, althans volgens De Vreede, redelijk tot goed, er is jarenlang een respectabel resultaat gerealiseerd en ASP beschikte zelfs over twee vestigingen in Pijnacker, zowel over een vestiging nabij de woning van De Vreede alsook in een gehuurd tuinbouwbedrijf aan de Overgauwseweg. Op enig moment is de markt ingezakt en dat zorgde voor de nodige problemen. Het vertrek van de heer L. de Vreede kwam daar nog bij. Mevrouw De Vreede, op leeftijd zijnde (72 jaar oud), kwam er toen alleen voor te staan. Er is overgegaan tot beëindiging van de bedrijfsactiviteiten in het gehuurde tuinbouwbedrijf en het aldaar aanwezige personeel is in de hoofdvestiging terechtgekomen. Daar was echter onvoldoende werk voor. Bovendien zou de productiviteit te wensen hebben overgelaten. In 2010 is middels een collectieve ontslagaanvraag, deels met succes, geprobeerd om het personeelsbestand te saneren, hetgeen uiteindelijk, met veel pijn en moeite en tegen betaling van aanzienlijke kosten, is gelukt. Omdat de bedrijfsresultaten te wensen overlieten en de verliezen uit de periode van overbezetting niet gemakkelijk ongedaan gemaakt konden worden kwam ASP in grote liquiditeitsproblemen terecht. Er is aan de Rabobank gevraagd om het bestaande krediet uit te breiden, maar de bank heeft daarop negatief beslist. Voor mevrouw De Vreede is dat reden geweest om uiteindelijk, in samenspraak met haar accountant, de heer Van Leeuwen, over te gaan tot eigen aangifte van het faillissement, nadat het personeel tevoren al op non-actief was gesteld en de nog wel waarde hebbende voorraad te gelde was gemaakt. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement: Aantal in jaar voor faillissement: Datum ontslagaanzegging: 9 december Activa 3.1 Beschrijving:

3 Pag S.OV4. Het tuinbouwbedrijf is geen eigendom van de gefailleerde, doch van De Vreede Beheer. 3.2 Verkoopopbrengst: Van een verkoopopbrengst is dus geen sprake. 3.3 Hoogte hypotheek: Wel is op het bedrijf ten behoeve van de Rabobank een hypotheek gevestigd, terwijl ook op de woning van mevrouw De Vreede ten gunste van de Rabobank een hypotheek gevestigd is, voor de schuld van ASP aan de bank. 3.4 Boedelbijdrage: N.v.t. 3.5 Werkzaamheden Bedrijfsmiddelen 3.6 Beschrijving: De twee bedrijfswagens zijn ingenomen, schoongemaakt, verkoopklaar gemaakt, getaxeerd en uiteindelijk voor aanvaardbare prijzen verkocht. 3.7 Verkoopopbrengst: De twee wagens hebben tezamen, inclusief BTW, ruim ,00 opgeleverd. 3.8 Boedelbijdrage: De bank bezit geen zekerheden en uit dien hoofde ook geen pandrecht en van een boedelbijdrage is daarom geen sprake. 3.8 Bodemvoorrecht fiscus: Daarvan is geen sprake, aangezien de Rabobank heeft erkend slechts zekerheden van mevrouw De Vreede en De Vreede Beheer BV in handen te hebben (de hypothecaire inschrijvingen), zodat er van een pandrecht op inventaris en debiteurenvorderingen en overige bedrijfsmiddelen geen sprake is. Voorraden/onderhanden werk 3.9 Beschrijving: Van voorraden met enige waarde kan niet gesproken worden Verkoopopbrengst: De verkoopopbrengst daarvan zal nihil zijn Boedelbijdrage: N.v.t. Andere activa 3.12 Beschrijving: Van andere activa lijkt vooralsnog geen sprake te zijn Verkoopopbrengst: N.v.t. 4. Debiteuren Van tastbare debiteurenvorderingen blijkt geen sprake meer te zijn, afgezien van een zeer aanzienlijke vordering op een aan ASP gelieerde vennootschap, Animal Fun BV. Daarnaast is er sprake van vorderingen op grond van kennelijk onbehoorlijk bestuur en derhalve aan bestuurdersaansprakelijkheid jegens het bestuur van ASP. 5. Bank/Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en): De bank heeft een vordering ingediend van ,26.

4 Pag S.OV Leasecontracten: Van leasecontracten zou geen sprake zijn. 5.3 Beschrijving zekerheden: Zie Separatistenpositie: N.v.t. 5.5 Boedelbijdragen: N.v.t. 5.6 Eigendomsvoorbehoud: Uiteindelijk hebben zich nog leveranciers met eigendomsvoorbehoud gemeld. Die zijn in de gelegenheid gesteld om de aan hen nog in eigendom toebehorende zaken terug te nemen, hetgeen voor een deel is gebeurd. 5.7 Reclamerechten: N.v.t. 5.8 Retentierechten: N.v.t. 6. Doorstarten/voortzetten onderneming Voortzetten 6.1 Exploitatie/zekerheden: N.v.t. 6.2 Financiële verslaglegging: N.v.t. 6.3 Werkzaamheden Doorstart 6.4 Beschrijving: N.v.t. 6.5 Verantwoording: N.v.t. 6.6 Opbrengst: N.v.t. 6.7 Boedelbijdrage: N.v.t. 6.8 Werkzaamheden 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht: In hoeverre de administratieve verplichtingen correct zijn nagekomen is nog in onderzoek. 7.2 Depot jaarrekeningen: Duidelijk is het in ieder geval dat de administratie lange tijd niet op orde is geweest, zodat dientengevolge ook voor een belangrijk deel te laat tot het deponeren van de jaarrekeningen is overgegaan. Gebleken is dat de jaarrekening over 2000 pas medio 2005 is gedeponeerd en de jaarrekeningen over de jaren 2001 tot en met 2003 pas in De jaarrekeningen over 2004 en 2005 blijken helemaal niet gedeponeerd te zijn. De jaarrekeningen over de jaren 2006 tot en met 2009 zijn pas in februari 2011 gedeponeerd. In tegenstelling tot hetgeen eerder was gemeld is de deponeringsverplichting dus niet correct nagekomen. Over 2009 is er sprake geweest van een onbelangrijk verzuim maar over 2006 tot en met 2008 is er overduidelijk te laat gedeponeerd, hetgeen mogelijkerwijs tot aansprakelijkheid ex art 2 : 248 Bw zou kunnen leiden. Het één en ander is echter nog in onderzoek. 7.3 Goedk. Verkl. Accountant: N.v.t. 7.4 Stortingsverplichting aandelen: Nog in onderzoek. 7.5 Onbehoorlijk bestuur: Nog in onderzoek. 7.6 Paulianeus handelen: Nog in onderzoek. 7.7 Werkzaamheden 8. Crediteuren Zie bijgevoegde crediteurenlijst.

5 Pag S.OV4. 9. Procedures N.v.t. 10. Overig Omdat er mogelijkerwijs nog diverse vorderingen, op de gelieerde vennootschap en het bestuur moeten worden geïncasseerd zal dit faillissement vermoedelijk nog wel geruime tijd duren. Het volgende verslag zal worden ingediend in juli 2013 of zoveel eerder als er belangrijke ontwikkelingen te melden zijn. Mr J.A.M. Reuser curator

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 25 februari 2011

Faillissementsverslag nummer 1 datum: 25 februari 2011 Faillissementsverslag nummer 1 datum: 25 februari 2011 Gegevens onderneming : Van der Hoorn Onroerend Goed B.V te Ter Aar Faillissementsnummer : F.11/70 Datum uitspraak : 25 januari 2011 Curator : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 4 november 2016. Gegevens onderneming: Carroja Holding B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/236 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 februari 2014 Nummer: een Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 Gegevens onderneming: Van Kralingen Apeldoorn Beheer B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20 Faillissementsnummer : C/05/15/605

Nadere informatie

Verslagperiode : 24 februari 2015 t/m 26 maart 2015 Bestede uren in verslagperiode : 15:24 Bestede uren Totaal : 15:24

Verslagperiode : 24 februari 2015 t/m 26 maart 2015 Bestede uren in verslagperiode : 15:24 Bestede uren Totaal : 15:24 Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 26 maart 2015 Gegevens onderneming : Keukens & Trends B.V. Faillissementsnummer : C/02/15/114 F Datum uitspraak : 24 februari

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 maart 2016 Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C 05/15/ 842 F Datum uitspraak : 26 Oktober

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 26 november 2012 Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. Faillissementsnummer : F. 546/2012

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4 mei 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd Datum uitspraak: 10 maart 2015 Curator:

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij : 2012: 14.604,--

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij : 2012: 14.604,-- Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 mei 2014 Nummer: twee Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/169 NL:TZ:0000013179:F001 16-05-2017 mr.drs. M. Haasjes mr. M.M.F. Holtrop Algemeen Gegevens onderneming Lodder & Co Den Haag

Nadere informatie

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 8-6-2011 WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Datum uitspraak:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 30 augustus 2012 Gegevens onderneming : Dreefstaete Consultancy B.V., gevestigd te 2071 TS Santpoort Noord aan de Santpoortse Dreef 138.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015 Gegevens onderneming: De besloten vennootschap All-in Badkamers B.V., gevestigd te (7418 CJ) Deventer aan de Staverenstraat 11. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 januari 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Longhouse B.V. Faillissementsnummer : F 09/ 523 Datum uitspraak : 21 juli 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 november 2015 Gegevens onderneming: VOC Sport B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C 05/15/ 842 F Datum uitspraak : 26 Oktober

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 maart Gegevens onderneming: Leswa Consultancy B.V. gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 maart Gegevens onderneming: Leswa Consultancy B.V. gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 maart 2016 Gegevens onderneming: Leswa Consultancy B.V. gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219. Faillissementsnummer : C/05/15/844 F Datum uitspraak : 26

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juni 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Leswa Holding B.V., gevestigd te Ugchelen aan de Ugchelseweg 219 Faillissementsnummer : C/05/15/843 F

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum 18 januari 2010 Nummer 1 Gegevens onderneming M.A. Rook Holding B.V. Datum uitspraak 15 december 2009 Curator Mr.J.J. Wittekamp R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18 juli 2013 Gegevens onderneming: Veta Holding B.V., gevestigd te Grotelant 7, 9679 Datum uitspraak: 2 juli 2013 Curator:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

: Weerwat B.V. : 27231077

: Weerwat B.V. : 27231077 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Weerwat B.V. : 27231077 Faillissementsnummer : C/09/15/278 Datum uitspraak : 12 mei

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015. Gegevens onderneming: Berga Infra B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/374 F Datum uitspraak: 19 mei 2015 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Bestede uren Totaal : mr. J.B. de Meester: 1 uur en 6 minuten : D.I.E. van Dijke LLB: 1 uur

Bestede uren Totaal : mr. J.B. de Meester: 1 uur en 6 minuten : D.I.E. van Dijke LLB: 1 uur Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 18 maart 2016 Nummer: twee Gegevens onderneming : Bij de Vaate Goes B.V. Faillissementsnummer : C/02/15/603 F Datum uitspraak : 8 december

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Uitvoering van gevelwerkzaamheden. Omzetgegevens : zie verslag 1. Personeel gemiddeld aantal : zie verslag 1.

Activiteiten onderneming : Uitvoering van gevelwerkzaamheden. Omzetgegevens : zie verslag 1. Personeel gemiddeld aantal : zie verslag 1. Faillissementsverslag nummer 17 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Carré H B.V. statutair gevestigd te (3891 KG) Zeewolde, aan de Mast 20a. Faillissementsnummer : 04/519 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H30 Service BV, gevestigd te Doetinchem en aldaar zaakdoende op het adres te (7001 BM) Doetinchem,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/749 NL:TZ:0000000884:F001 13-10-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 02

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 02 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 02 opgesteld op 9 april 2014 Gefailleerde Mousquetaire B.V. Faillissementsnummer C/08/13/1061 F Datum uitspraak 4 december 2013 Curator mr. G.A. van Genderen Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 mei 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Bij jou thuis B.V. 28085710 Faillissementsnummer : F12/314 Datum uitspraak : 24 april

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 27 augustus 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd te Datum uitspraak: 10 maart 2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-07-09 Insolventienummer F.08/9/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000094934:F00 Datum uitspraak 0-0-09 R-C

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: 29 april 2014 Nummer: 1 Gegevens gefailleerde : De besloten vennootschap

Nadere informatie

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries

Faillissementsnummer Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mw Mr M. Pellikaan Mw Mr M. Messchaert De Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 7de openbare verslag Datum 23 september 2010 Gegevens onderneming Cart-o-box Europe BV Faillissementsnummer 09/16 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Curator Mr

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5-6 Datum: 14 januari 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011

Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Faillissementsverslag Nummer: 5 Datum: 1 juli 2011 Gegevens onderneming : Loopwijzer B.V. Faillissementsnummer : F 09/439 Datum uitspraak : 16 juni 2009 Rechter-commissaris : mr. D.R. van der Meer Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 opgesteld op 16 oktober 2014 Gefailleerde Clic Soft B.V. h.o.d.n. Print4All Faillissementsnummer C 08/14/42 F Datum uitspraak 15 januari 2014 Curator mr. ing. M.S. de Waard Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 8 mei 2017 Gegevens onderneming: L.J. Nederkoorn Holding Faillissementsnummer: C/01/15/668 F Datum uitspraak: 3 november

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/12/1220 NL:TZ:0000008207:F002 28-12-2012 mr. H.J. School mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming DIT IS HET EINDVERSLAG

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000009744:F002 06-12-2016 mr. C.G.H. Hofland mr. Thomas van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Rumor Breda BV Activiteiten onderneming Winkel

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 7 maart 2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 7 januari 2014 Curator: mr S. van Gessel R-C: mr L.T. de Jonge Activiteiten

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

: De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768 Datum uitspraak : 11 oktober 2011

: De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768 Datum uitspraak : 11 oktober 2011 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 mei 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 01

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 01 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 01 opgesteld op 19 januari 2014 Gefailleerde Clic Soft B.V. h.o.d.n. Print4All Faillissementsnummer C 08/14/42 F Datum uitspraak 15 januari 2014 Curator mr. ing. M.S. de Waard Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 mei 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 mei 2015

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015 Gegevens onderneming: Ropa Beleggings B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20. Faillissementsnummer : C05/13/1069 Datum uitspraak

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110)

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4-3-2011 Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevrouw Mr C.M. Degenaar Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/111 NL:TZ:0000011721:F001 14-03-2017 mr. J.M.R. IJpma mr. AE de Vos Algemeen Gegevens onderneming Restaurant VandeMarkt B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 juli 2013 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Laurens Marius College B.V., gevestigd te Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg 41-45. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/17/162 NL:TZ:0000013262:F001 17-05-2017 mr. J.A. Holsbrink mr. M Koopmans Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/111 NL:TZ:0000011721:F001 14-03-2017 mr. J.M.R. IJpma mr. AE de Vos Algemeen Gegevens onderneming Restaurant VandeMarkt B.V.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/37 NL:TZ:0000010513:F001 17-01-2017 mr. S.G.A. van der Horst mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming HHS Stralen en Coaten

Nadere informatie

3. Activa. Zie faillissementsverslag nr.1.

3. Activa. Zie faillissementsverslag nr.1. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 januari 2014 Gegevens onderneming: Trade Way B.V. Inschrijving KvK: Centraal Gelderland onder nummer 08057711 Faillissementsnummer: C/05/13/562 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 november 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013 Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 Faillissementsnummer : C16/13/1088 Datum uitspraak : 1 oktober

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/332 NL:TZ:0000015221:F001 29-08-2017 Mr. H.J. Alberts mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Vinotake

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar sverslag rechtspersoon (ex art. 73a FW.) Het van Flinter BV is uitgesproken door de Rechtbank Amsterdam. De verdere behandeling is overgedragen aan de Rechtbank Midden Nederland Verslagnummer:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DE CONSUMENTENADVISEUR B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DE CONSUMENTENADVISEUR B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DE CONSUMENTENADVISEUR B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Consumentenadviseur

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/194 NL:TZ:0000012832:F001 25-04-2017 Mr. M.H. de Vries mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Catering Gift B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/125 NL:TZ:0000000533:F001 14-07-2015 mr. P. de Wilde mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Slaapspecialist Leeuwarden

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

De aandelen van de vennootschap worden gehouden door Mient Ate de Bruin. Het bestuur van de vennootschap rust bij de enig aandeelhouder.

De aandelen van de vennootschap worden gehouden door Mient Ate de Bruin. Het bestuur van de vennootschap rust bij de enig aandeelhouder. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2010 Gegevens onderneming: Nederlandse Beveiligingsdienst B.V. Faillissementsnummer: 10/680 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 mei 2005 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Leeuw Huissen B.V., statutair gevestigd te Huissen, kantoorhoudende

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012. Gegevens onderneming. : De besloten vennootschap De Vlinder

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012. Gegevens onderneming. : De besloten vennootschap De Vlinder OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 augustus 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Vlinder Inschrijvingsnummer handelsregister Elektrotechniek BV t.h.o.d.n. Mariposa lichtarchitectuur.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/396 NL:TZ:0000015933:F003 24-10-2017 mr. P. de Koning mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 Gegevens onderneming : Holding Nutrigro B.V. Faillissementsnummer : 12/652 F Datum uitspraak : 3 juli 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 22 juni 2015 Gegevens onderneming: Broekema Beveiliging B.V., KvK-nummer 54091292, gevestigd te (9663 AV) Nieuwe Pekela aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 (EINDVERSLAG) Datum: 15 augustus 2013 Gegevens onderneming: Hako Onderhoud B.V., gevestigd aan de Transportweg 32, Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.16/15/805 NL:TZ:0000001258:F001 10112015 mr. M. Waijers mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De Gagel Groep B.V. Activiteiten onderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 opgesteld op 27 januari 2014 Gefailleerde Prowi Kozijnen B.V. Faillissementsnummer C/08/13/145 F Datum uitspraak 06 maart 2013 Curator mr. ing. M.S. de Waard Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016

Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 OPENBAAR FAILLISSEMENTS VERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Philmass B.V. Nummer: 17 Datum: 13 september 2016 Gegevens onderneming : Philmass B.V Dossiernummer : 03100021 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Verslagperiode : 9 december 2014-12 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : zie bijlage Bestede uren Totaal : zie bijlage

Verslagperiode : 9 december 2014-12 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : zie bijlage Bestede uren Totaal : zie bijlage Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 3 april 2015 Gegevens onderneming : Trading in Motion BV Faillissementsnummer : 14/884 F Datum uitspraak : 9 december 2014 Curator

Nadere informatie

Gegevens onderneming 09/17 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mr J.L.A.J. Peeters Mw Mr M. Messchaert De Vries

Gegevens onderneming 09/17 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Mr J.A. Velenturf Mr J.L.A.J. Peeters Mw Mr M. Messchaert De Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4de openbare verslag Datum 15 oktober 2009 Gegevens onderneming Cob BV 09/17 F Datum uitspraak 13 januari 2009 Curator Mr J.A. Velenturf R-C Mr J.L.A.J. Peeters

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000011187:F001 27-01-2015 mr. H. Boven mr. Elske Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming DBK Investments BV Activiteiten onderneming Uitbaten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/748 NL:TZ:0000001893:F001 15-12-2015 mr. W.M. Welage mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Beaco B.V. Gording 61 5406

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 6 mei 2015 Gegevens onderneming: 3C Clinics Holding B.V. (KvK nr. 32130060), gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de Paterswoldseweg

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 1 april 2015 Gegevens onderneming : Tecflow Export Company B.V., gevestigd te 1943 DA Beverwijk aan de Anjelierenlaan 1. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 4 Datum: 13 juli 2012 Datum uitspraak: Curator: R-C: Dervio B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33174468, 34242409 en 33155114,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/390 NL:TZ:0000015019:F001 15-08-2017 mr. R.M. Avezaat mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming J.O.L. Holding B.V. Beugsloepweg

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake de faillissementen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Arjan Boot Beheer, statutair gevestigd te

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag/eindverslag

Openbaar faillissementsverslag/eindverslag Openbaar faillissementsverslag/eindverslag Nummer: 3 Datum: 10 mei 2012 Gegevens: Medicijnman Beheer B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 33164153, statutair gevestigd

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: VSL NUTH B.V. Datum: 6 november 2015 Nummer: verslag 8 Gegevens onderneming : VSL NUTH B.V. Dossiernummer : F03130002 Faillissementsnummer

Nadere informatie