De energiezuinigste personenlift

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De energiezuinigste personenlift"

Transcriptie

1 De energiezuinigste personenlift Unieke personenlift! Zeer energiezuinig met een revolutionaire aandrijving door een combinatie van accu s en 230 Volt voeding. Energy efficient

2 Met de Energy introduceert Tramétex Lifttechniek een volwaardige tractielift waarbij sprake is van een totaal nieuw concept voor aandrijving en elektrische voeding van de lift. Naast de natuurlijk zeer belangrijke kwestie dat de Energy zich kenmerkt door een zeer laag energieverbruik maakt met name de wijze waarop de elektrische voeding wordt verzorgd deze lift uniek in zijn soort. Bij de Energy is namelijk sprake van een combinatie van een standaard 230 Volt lichtnet aansluiting en een accupakket (uitgevoerd met standaard marktconforme tractie accu s). De Energy werkt hierbij in basis op het accupakket die vervolgens door de lichtnet aansluiting wordt voorzien van de benodigde laadstroom. Zeer groot voordeel hierbij is dat zelfs bij stroomuitval de lift nog op een normale wijze kan worden gebruikt en dit niet slechts éénmalig maar zelfs voor langere tijd. De lift vraagt dan ook eigenlijk alleen maar laadstroom uit het lichtnet waardoor hierbij sprake is van een aanzienlijk lagere belasting van uw elektrische installatie. De aandrijving van de lift bestaat uit een moderne tractiemotor met een voor tractieliften begrippen ongekend laag vermogen van slechts 0,55 kw. Kortom denkt u energiezuinig, maar wilt u wel graag gebruik maken van een moderne installatie met alle gemakken en luxe en tegelijk daarbij het technische voordeel dat zelfs bij stroomuitval u de lift nog kunt gebruiken, dan is zeer waarschijnlijk de Energy voor u de juiste liftinstallatie. Heeft u interesse in deze unieke techniek? Achterin deze brochure tonen wij nog een aantal specifieke details van de Energy. Kenmerken: 2.

3 3.

4 Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen. Afmetingen conform de Europese richtlijn voor tractieliften EN 81.1 Afmetingen afwijkend van de Europese richtlijn voor tractieliften EN 81.1 Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen - Maatvoering in millimeters. 4.

5 5.

6 Standaard Materiaalkeuze Vloerbekleding - Linoleum Rubber noppen Geen bekleding Cabine profielen - Kunststof gelamineerd Cabine wanden Kunststof gelamineerd 6.

7 Optionele Materiaalkeuze Cabine profielen / wanden - RVS Cabine profielen / wanden - Speciale staalsoorten 7.

8 Optionele Materiaalkeuze Vloerbekleding - Graniet Cabine wanden - Parel (Kunststof laminaat) 8.

9 Optionele Materiaalkeuze Cabine wanden - Houtlook (Kunststof laminaat) Cabine wanden - Houtlook iriserend (Kunststof laminaat) Cabine wanden - Metaallook (Kunststof laminaat) 9.

10 Optionele Materiaalkeuze Cabine wanden - Steen / marmer (Kunststof laminaat) Cabine wanden - Aluminium - Magie (Kunststof laminaat) 10.

11 Optionele Materiaalkeuze Cabine wanden - Digitaal (Kunststof laminaat) Cabine wanden - Oxiden (Kunststof laminaat) Cabine wanden - Fantasie (Kunststof laminaat) 11.

12 Deuren De liftdeuren. Naast de cabine vormt natuurlijk, over het algemeen, de toegangsdeur tot de lift het uiterlijk van de gehele installatie. De liftdeur is voor de gebruiker de eerste kennismaking met de lift en moet aan de gebruiker een gevoel van degelijkheid en kwaliteit uitstralen zodat direct een vertrouwd en veilig gevoel ontstaat voor gebruik van de lift. Dat de kwaliteit en veiligheid van de deuren van groot belang is behoeft geen nadere uitleg, dat is vanzelfsprekend het eerste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de deuren. Daarnaast is het design van het grootste belang om de lift onderdeel te laten vormen van het gebouw of de woning. Wij leveren voor de Energy een grote range aan deuren, veelal uitgevoerd als volledig automatische telescoopdeuren, uitgevoerd in 2 of 3-paneels en naar wens uit te voeren als gelakte deur, RVS of zelfs geheel in glas. 12.

13 Opties Vierkante drukknoppen Display Multivision (t.b.v. de Energy) Display Icaro Display Dedalo (t.b.v. de Elfo) Verticaal bedieningsplateau (COP) Display Foto (t.b.v. de Elfo) Cabine plafond Labyrint Ruit Heelal LED spots 13.

14 Technische informatie Microprocessor Deze moderne besturingskaart met microprocessor heeft een aantal belangrijke kenmerken: 1. Aanzienlijk verbeterd rijcomfort door de toepassing van meer efficiente besturingsalgoritmes. Dit heeft als voordeel een verbeterd retoursignaal van de in de liftschacht toegepaste zogenaamde encoders, hierdoor verzorgd de besturing een hoge rijsnelheid volledig vrij van vibraties en een soepele stille aankomst op de betreffende stopplaats. 2. Er vind continue controle plaats tussen de besturing en de aandrijfmotor (snelheid, maximale vermogen etc.) alsmede tussen de besturing en de elektrische voeding. Hierdoor wordt zowel de aandrijfmotor alsook de besturing en microprocessor beschermd tegen kortsluiting, overbelasting en eventuele andere storingen. 3. Aanzienlijke verbeteringen in de diagnostic van de lift hierbij valt te denken aan: * Hardware en software encoder controle, draairichting motor en signalering van mogelijk te verwachten problemen. * Status van de aandrijving en connectie met de besturing. * Controle maximale snelheid. * Controle minimale laadstatus van de accu s. * Foutdiagnose en storingslogboek (tot wel 100 regels worden opgeslagen. Deuraandrijving De volledig elektronisch gestuurde aandrijving van de cabinedeuren is speciaal ontwikkeld voor de Energy. Het is de laatste R&D ontwikkeling van de leidende ondernemingen in deuraandrijvingen en komt tegemoet aan de wens tot het voldoen aan de laatste regels op dit gebied en gebruik bij machinekamerloze liften. De bij de Engergy toegepaste uitvoering is dan ook voorzien van een eigen besturing (controller) met een elektronische regeling gevoed door een 48 Volt voeding (accu s) waardoor een normaal functioneren van de lift bij stroomuitval is gegarandeerd. 14.

15 Technische informatie Aandrijving De TTN-209-D aandrijving is ook een speciaal voor de Energy ontwikkelde aandrijving en is een uitgekiende doorontwikkeling van de jarenlange ervaring op het terrein van de tractieliften. Dit heeft dan ook geleid tot een aandrijving met de navolgende resultaten: - Aanzienlijk gereduceerde afmetingen van de aandrijving - Aanzienlijk toegenomen efficiency van het opgenomen vermogen. - Aanzienlijk toegenomen gebruik van de aandrijving zonder 230 Volt voeding op de lift. - Toegenomen vermogen - Toegenomen controle vanuit de besturing van al de motorconfiguraties - Verbetering in het comfort tijdens de rit. Cabine display De Energy is uitgevoerd met een zogenaamd Multivision display. Alarm signaal uitgestuurd Overbelasting Alarm signaal ontvangen Logo liftleverancier Accu laadstatus CE markering en ID-nummer van de keurende instantie Serienummer van de lift Het Multivision display geeft op een gebruiksvriendelijke en duidelijke wijze de noodzakelijke informatie van de lift aan. Ook voor de ondeskundige gebruiker is in één oogopslag duidelijk of bijvoorbeeld de accu s van de lift worden opgeladen 15.

16 Europaweg NE Bodegraven -Tel. +31(0) / Fax. +31(0) Website: / Info@trametex.nl Nieuwbouw - Service - Onderhoud - Renovatie van liftinstallaties

Elfo. Personenlift - Woonhuislift. De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget.

Elfo. Personenlift - Woonhuislift. De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget. Personenlift - Woonhuislift De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget. De hydraulische personenlift, de Elfo, is ontwikkeld overeenkomstig de machinerichtlijn

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk. Apollo A Platformlift met cabine

Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk. Apollo A Platformlift met cabine Apollo A-9000 Platformlift met cabine Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk Apollo A-9000 De volledig nieuwe platformlift met cabine! Tramétex nieuwe cabine

Nadere informatie

Gebruik. Personen. Rolstoel. Mindervalide. Scootmobiel. Goederen. Rollator. Pallets. Kinderwagen. Bagage. Fiets

Gebruik. Personen. Rolstoel. Mindervalide. Scootmobiel. Goederen. Rollator. Pallets. Kinderwagen. Bagage. Fiets PERSONENLIFT A-5000 Gebruik Personen Mindervalide Rollator Kinderwagen Bagage Rolstoel Scootmobiel Goederen Pallets Fiets Wat is een spindellift? Bij onze lift is geen machinekamer, liftput of dakopbouw

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Wat is een spindellift?

Wat is een spindellift? PERSONENLIFT A-5000 Wat is een spindellift? Bij onze lift is geen machinekamer, liftput of dakopbouw benodigd. Dit maakt onze lift uiterst geschikt voor zowel nieuw- als bestaande bouw. De lift is voorzien

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.0 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 0. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste, doch ten hoogste

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft solid

liftforce ROLSTOELLIft solid DE betrouwbare ROLSTOELLIFT solid liftforce ROLSTOELLIft solid 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN

80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 1 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten hoogste

Nadere informatie

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift.

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift. Fleur Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen Platformlift Ook toepasbaar als: Mindervalidelift Personenlift Omschrijving De Fleur platformlift is speciaal

Nadere informatie

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS wat verwacht u van een liftenfirma? Als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet over één nacht

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift De veilige en betrouwbare platformlift liftforce platformlift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Tramétex LIFTTECHNIEK. Spindel aangedreven platformliften en woonhuisliften

Tramétex LIFTTECHNIEK. Spindel aangedreven platformliften en woonhuisliften Tramétex LIFTTECHNIEK Spindel aangedreven platformliften en woonhuisliften Tramétex LIFTTECHNIEK Platformliften voor eersteklas mobiliteit Geïnspireerd door vormgeving, comfort en eenvoud. Een platformlift

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft connect

liftforce ROLSTOELLIft connect DE betrouwbare ROLSTOELLIFT CONNECT liftforce ROLSTOELLIft connect 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

SOUVEREIGN Cabine lift

SOUVEREIGN Cabine lift SOUVEREIGN Cabine lift 1 SOUVEREIGN, zusje van de conventionele personenlift De SOUVEREIGN is ontworpen voor de klant die het comfort en liftgevoel wenst van een conventionele personenlift, maar tegelijkertijd

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft connect

liftforce ROLSTOELLIft connect DE betrouwbare ROLSTOELLIFT CONNECT liftforce ROLSTOELLIft connect 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT liftforce klein goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp,

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift De veilige en betrouwbare platformlift liftforce platformlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT liftforce SERVICElift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen 1/5 INHOUDSOPGAVE Pagina 2 Toepassing Regelgeving Pagina 3 Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen Pagina 4 Schachtafwerking Schachtdeuren Tableaus en besturing Pagina 5 Afmetingen 2/5 TOEPASSING

Nadere informatie

SLM. Tractielift met machinekamer

SLM. Tractielift met machinekamer SLM Tractielift met machinekamer Flexibiliteit Het type SLM biedt alle gebruikelijke opties, maar gaat verder waar de concurrentie stopt. Zo kan de SLM worden uitgevoerd met o.a.: Afwijkende maatvoeringen

Nadere informatie

Personenliften PHENOM en BRAVO

Personenliften PHENOM en BRAVO Personenliften PHENOM en BRAVO Axess personenliften Axess personenliften onderscheiden zich in design en de veelheid aan mogelijkheden om de lift te personaliseren. De cabines in deze brochure zijn ondermeer

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Goederenliften Plateauliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION

A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION Special Edition jubileum uitgave van de A-5000 Aesy Liften... mooi, veilig en eenvoudig te plaatsen De A-5000 evenaart zijn naam, in Nederland

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw

NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw Prettig klantencontact isdeeerste voorsprong 2 NL LIFTEN Fijn om mee te werken Naast het leveren van een perfect product hecht NL LIFTEN grote waarde aan een prettig

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD Inhoud Dubbele cabines Standaard dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Ford Dubbele cabines

Nadere informatie

NL HOMELIFT. NL Homelift- De perfecte oplossing voor vrijheid en mobiliteit in een wereld vrij van trappen. HHL-W Line

NL HOMELIFT. NL Homelift- De perfecte oplossing voor vrijheid en mobiliteit in een wereld vrij van trappen. HHL-W Line NL Liften Tel:06-51776337 Noordlierweg 3 E: info@nlliften.nl 2636 AA Schipluiden W: www.nlliften.nl KvK 27331982 NL HOMELIFT HHL-W Line NL Homelift- De perfecte oplossing voor vrijheid en mobiliteit in

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

Domilift H-1250 Semi-vrijstaande plateauliften

Domilift H-1250 Semi-vrijstaande plateauliften Domilift H-1250 Semi-vrijstaande plateauliften Sales Guide Semi-vrijstaande plateaulift opvoerhoogte: 1250 mm Doordacht ontwerp Fraai design: mooi afgewerkte lift, vrijwel geen zichtbare bouten of schroeven,

Nadere informatie

vertex Energiezuinige liften voor kantoren en woongebouwen

vertex Energiezuinige liften voor kantoren en woongebouwen vertex Energiezuinige liften voor kantoren en woongebouwen A C C E S S I B I L I T Y T O A H I G H E R L E V E L 2 Grunbach VERTEX Personenliften GRUNBACH Fijn om mee te werken Grunbach hecht grote waarde

Nadere informatie

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning.

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. EBD Techniek - Strickledeweg 96-3044 EL Rotterdam T +31(0)10 4373211 F +31(0)10 4154410 E info@mijnlift.nl I www.mijnlift.nl Een nieuwe generatie thuislift

Nadere informatie

Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht

Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht Daarom. De belangrijkste vraag voor u is: waarom Aesy Lift? Sinds 2005 is het de missie van Aesy Lift

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

AUTOLIFT. Hydraulische lift

AUTOLIFT. Hydraulische lift AUTOLIFT Hydraulische lift Hydraulisch liftsysteem Het hydraulisch liftsysteem biedt een oplossing voor hefhoogtes tot ca. 25 meter. De hefvermogens variëren van 4000 kg tot 5000 kg. Flexibiliteit Onze

Nadere informatie

E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y CO 2. Intelligente laadsystemen voor tractiebatterijen

E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y CO 2. Intelligente laadsystemen voor tractiebatterijen World Class Charging Systems E x c e l l e n t T e c h n o l o g y, E f f i c i e n c y a n d Q u a l i t y Energy Efficiency Natural Resources CO 2 Intelligente laadsystemen voor tractiebatterijen 2 B

Nadere informatie

PREMIER Platform lift

PREMIER Platform lift PREMIER Platform lift 1 PREMIER, Makkelijk en comfortabel in het gebruik De PREMIER zet de standaard in platformliften: Toonaangevend in liftontwikkeling, ontwerp, kwaliteit & techniek en toch lage kosten.

Nadere informatie

kwaliteit combineren met betaalbaar design

kwaliteit combineren met betaalbaar design 3 LUXE CABINE LIFTEN De Aesy Liften filosofie? kwaliteit combineren met betaalbaar design Aesy Liften is opgericht in 2005. Wij zien de behoefte van scherp geprijsde liften, voor iedereen en in elk gebouw.

Nadere informatie

Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN. Access. Everywhere. For Everyone.

Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN. Access. Everywhere. For Everyone. Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN Access. Everywhere. For Everyone. 2 Access BDD Altura Gold Pro TOEGANKELIJKHEID VOOR OPENBARE GEBOUWEN Altura Gold Pro is een compacte en betaalbare

Nadere informatie

Serve-Rite to you Technische speci caties Germany & Luxembourg Gewichten PowerPack Koeling en aandrijving Ladecon guraties The Netherlands

Serve-Rite to you Technische speci caties Germany & Luxembourg Gewichten PowerPack Koeling en aandrijving Ladecon guraties The Netherlands Serve-Rite to you De perfecte buffetwagen met een gastvriendelijke uitstraling Facilitair i manager Wij werken niet met hardware, maar met care-ware. Goede zorg bouw je op goede apparatuur. De uitdaging

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften

Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften Trapliften De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften Cabineliften Personenliften zonder liftput zonder machinekamer zonder dakopbouw inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Cabineliften Goederenliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

MKM. Machinekamerloze tractielift

MKM. Machinekamerloze tractielift MKM Machinekamerloze tractielift EEN LIFT WAARVAN U ZELF DE UITVOERING BEPAALT. ONBEPERKTE KEUZE UIT MATERIALEN, VORMGEVING EN TOE TE PASSEN COMPONENTEN. ALLES GEHEEL VOLGENS UW EIGEN WENS. De MKM is zowel

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur RR392 ASSA ABLOY Entrance Systems RR392 Robuuste industriële deur die waar voor zijn geld biedt Opent na het loszetten van de rem automatisch (afhankelijk van de maat) door de ingebouwde

Nadere informatie

Kastinterieurs op maat en Accessoires

Kastinterieurs op maat en Accessoires Kastinterieurs op maat en Accessoires 0811 Veelzijdige kastruimte De Select kastinterieurs zijn in diverse kleuren leverbaar, net als de bijpassende deuren, laden en achterwanden. U kunt bovendien kiezen

Nadere informatie

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force V is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Schuifdeuraandrijving serie AC-21

Schuifdeuraandrijving serie AC-21 Schuifdeuraandrijving serie AC-21 DICTATOR heeft met de deuraandrijving type 900-21 een uitvoering ontwikkeld welke samen met de besturing SQUARE 940 voldoet aan de eisen volgens de norm EN 12453 (gebruiksveiligheid

Nadere informatie

KONE Thorax goederenheffer

KONE Thorax goederenheffer de onmisbare schakel in uw logistiek KONE Thorax goederenheffer Elektrische goederenheffer Thorax de onmisbare schakel in uw logistiek De Thorax goederenheffer biedt toegevoegde waarde voor uw logistieke

Nadere informatie

Personenlift A x Gelijkzijdige toegang

Personenlift A x Gelijkzijdige toegang Personenlift A-5-1362x152 - Gelijkzijdige toegang 1362 Tussenwand is de scheidingswand tussen platform & machinezijde zijde D (=tussenwand) 152 dagmaat 9 totale schachthoogte 53 vlakke put 5mm Bevestiging

Nadere informatie

personen-goederenlift

personen-goederenlift De veilige en betrouwbare personen-goederenlift liftforce personen-goederenlift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT Schachtloze huisliften Open cabine HLO-3000 en HLO-3500 De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

personenliften

personenliften personenliften www.personenliften.nl Flexitec. Liften van hoog niveau. Liften op maat, voor het overbruggen van kleine tot grote hoogteverschillen Flexitec is al geruime tijd gespecialiseerd in innovatieve

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

Duurzaam maatwerk is onze standaard

Duurzaam maatwerk is onze standaard Sectionaaldeuren Duurzaam maatwerk is onze standaard sectionaal deuren TOONAANGEVEND Salco is al jaren hét toonaangevend deurenbedrijf in Noord Holland. Naast onze, zeer snel leverbare standaard sectionaaldeuren,

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Lödige autoliften TRAFFICO & VERTICAR. Technology in Motion

Lödige autoliften TRAFFICO & VERTICAR. Technology in Motion Lödige autoliften TRAFFICO & VERTICAR Technology in Motion Parkeerplaatsen zijn schaars Hierdoor zijn vooral kantoorgebouwen, hotels, maar ook woongebouwen getroffen. De noodzakelijke parkeerplaatsen worden

Nadere informatie

EASYLIFT DE UNIEKE VERTICALE HUISLIFT

EASYLIFT DE UNIEKE VERTICALE HUISLIFT BEL GRATIS! 0800 20 950 EASYLIFT DE UNIEKE VERTICALE HUISLIFT Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 EIGENSCHAPPEN EASYLIFT DE UNIEKE

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie

Möhringer Liften bestaat 100 jaar en blijft innoveren.

Möhringer Liften bestaat 100 jaar en blijft innoveren. BLUE MASTER Möhringer Liften bestaat 100 jaar en blijft innoveren. Met de Blue Master introduceert Möhringer Liften haar meest economische oplossing voor een lift met vrij op de markt beschikbare componenten.

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT. liftforce. rolstoellift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT. liftforce. rolstoellift DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT liftforce rolstoellift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Brengt uw woning op een hoger niveau

Brengt uw woning op een hoger niveau Brengt uw woning op een hoger niveau De elegante thuislift Lift op de begane grond Lift op weg naar boven Lift op de verdieping 2 De elegante thuislift Met zijn grotendeels transparante ontwerp is de MijnLift

Nadere informatie

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM Microhoogwerker GEPATENTEERD KRACHT SYSTEeM Voor binnen- én buitengebruik Past door alle loopdeuren Past uitstekend in liften Voldoet aan EN280, met CE markering Traploos verstelbaar Laag eigen gewicht

Nadere informatie

iroom manager Een frisse start van uw meeting begint met plannen iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling

iroom manager Een frisse start van uw meeting begint met plannen iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling Focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling Vergeet het bordje met insteekvel naast de deur. Vergeet tijdrovende typ-,

Nadere informatie

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE vertical solutions Wat verwacht u van een LIftenfIrMa? als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet

Nadere informatie

Heftafels. Maatwerk- en standaardlifttechnieken

Heftafels. Maatwerk- en standaardlifttechnieken Heftafels Maatwerk- en standaardlifttechnieken Roton Lifts Europe levert zowel standaard als maatwerk lifttechniek. Wij werken nauw samen met nagenoeg alle belangrijke fabrikanten binnen Europa waarbij

Nadere informatie

De winst van elektrisch

De winst van elektrisch Wintertuin Elektrische systemen gordijnrails comfort luxe, kracht, op hoog elegantie niveau& gemak De winst van elektrisch In elke denkbare situatie biedt elektrische gordijnbediening voordelen. Gordijnen

Nadere informatie

thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden

thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden thyssenkrupp Encasa HE2 Huislift Welkom comfort met grote mogelijkheden 2 Uw leven, uw huis, welcome home. HE2 Huislift, welcome home 3 Uw leven, groeien naar een nieuwe dimensie Groeien is ervaring op

Nadere informatie

732,- Gratis bezorgd in Nederland

732,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap wand rvs LC98BB542 732,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LC98BB542

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

Elektronische bedieningspanelen

Elektronische bedieningspanelen Elektronische bedieningspanelen WISA Tronic Hygiënische non-touch spoeltechniek Een streling voor het oog Met de Eos panelen van WISA haalt u state of the art bedieningspanelen in huis. Een sieraad voor

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

ALGEMEEN 00.03 WERKZAAMHEDEN DERDEN

ALGEMEEN 00.03 WERKZAAMHEDEN DERDEN 00 ALGEMEEN 00.03 WERKZAAMHEDEN DERDEN 00.03.10 WERKZAAMHEDEN DOOR DERDEN 01. WERKZAAMHEDEN DOOR DERDEN Door derden worden uitgevoerd: - de liftinstallatie: - het aanbrengen van een hijsbint en de muurankerrails

Nadere informatie

Cabine Schuifdeur Bouwkundig - Gelijkzijdige toegang

Cabine Schuifdeur Bouwkundig - Gelijkzijdige toegang Cabine Schuifdeur Bouwkundig - Gelijkzijdige toegang Cabine aanzicht plafond 7" level indicator zijde D (=) sparings diepte 167 Cabine aanzicht Cabine aanzicht Cabine aanzicht bedieningspaneel deurkozijn

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Jaarlijks onderhoud verplicht conform Europese norm EN14637! Voor meer informatie zie pag. 3 GEBRUIKERSHANDLEIDING Brand- en/of rookwerend rolscherm + Firescreen Control Type: Bouwjaar: Fabrikant / leverancier

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

MP LEVEL. Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten

MP LEVEL.  Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten MP LEVEL Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten Personen Personen & bagage Mindervaliden Rolstoelgebruikers Kinderwagen Kleine goederen Goederen Bed & brancard Uiteindelijk hebben we alles doorgerekend

Nadere informatie

EASYLIFT DE UNIEKE VERTICALE HUISLIFT

EASYLIFT DE UNIEKE VERTICALE HUISLIFT BEL GRATIS! 0800 20 950 EASYLIFT DE UNIEKE VERTICALE HUISLIFT Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 EIGENSCHAPPEN EASYLIFT DE UNIEKE

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Jade Traplift rechte trap

Jade Traplift rechte trap Jade Traplift rechte trap Een doordachte mix van design en ergonomie www.coopman.be Jade De nieuwste traplift van Coopman Comfortlift, de Jade, is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. De Jade onderscheidt

Nadere informatie