Elfo. Personenlift - Woonhuislift. De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Elfo. Personenlift - Woonhuislift. De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget."

Transcriptie

1 Personenlift - Woonhuislift De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget.

2 De hydraulische personenlift, de Elfo, is ontwikkeld overeenkomstig de machinerichtlijn (2006/42/CE). Hierdoor is o.a. een beperkte putdiepte en lage schachtkop mogelijk alsmede is er geen periodieke keuring op deze installatie van toepassing. Uiteraard voldoet de lift wel aan alle richtlijnen en kan dan ook zondermeer als één van de veiligste liften in zijn soort beschouwd worden. Door het lage energieverbruik en de toepassing van kwalitatief hoogwaardige componenten is de Elfo niet alleen scherp in prijs bij aankoop, maar kunnen ook de operationele kosten van de lift tot de laagste in de markt gerekend worden. De Elfo is daarbij ontwikkeld niet vanuit de gedachte van productie, maar vanuit de gedachte van uw wensen, uw behoefte en de beschikbare locatie. De Elfo is dan ook geheel op maat te leveren. Niet langer een compromis dus tussen uw wensen en de leverbare maten, nee! De lift wordt op maat gemaakt naar de bij u beschikbare ruimte en dat zonder meerprijs. De Elfo heeft standaard al een fraaie keuze uit kleuren en afwerkingen maar biedt daarnaast met het optie programma de mogelijkheid om de lift geheel naar eigen smaak en wensen uit te voeren. Welgeteld zijn er maar liefst meer dan verschillende combinaties mogelijk. Met recht dus (altijd) een unieke lift! De Elfo kan geplaatst worden in een bouwkundige schacht, maar is ook leverbaar met een eigen schachtconstructie en kan daarbij worden voorzien van glaspanelen in verschillende tinten. Of het nu gaat om een woonhuis, kantoorgebouw of een klein appartementengebouw de Elfo voldoet zeker aan uw wensen. Vragen over de mogelijkheden of uitvoeringen? Wij helpen u graag verder bij uw keuze. 2.

3 3.

4 Lift inclusief schachtconstructie De Elfo kan geleverd worden inclusief een stalen schachtconstructie geschikt voor zowel inpandig gebruik als plaatsing in de buitenlucht. De constructie kan geleverd worden als standaard stalen schacht of in RVS. Als stalen schacht kan deze vervolgens naar keuze geleverd worden in elke denkbare RAL kleur (poedercoating) of als extra ook volledig gegalvaniseerd voor een opstelling in de buitenlucht. Cabine afwerking De zeer grote variatie aan accessoires, profielen, verlichting, spiegels en wandafwerking geeft u de keuze uit meer dan combinaties. Hierdoor kunt u uw Elfo geheel naar eigen smaak samenstellen tot een feitelijk uniek exemplaar. Esthetisch De grote flexibiliteit in maatvoering en design van de lift, gecombineerd met de aandacht en zorg voor de esthetische details, maken de Elfo bijna tot een kunstwerk voor uw binnenhuis architectuur. Door de fraaie detaillering en uitgebreide keuzes in accessoires wordt de Elfo daarmee de perfecte oplossing voor zowel de openbare ruimte als de private woning. 4.

5 Bouwkundige schacht De Elfo is standaard geschikt voor plaatsing in een bouwkundige (lift)schacht en is daarbij dan altijd toepasbaar voor het verticale transport van personen en goederen. De eenvoudige montage en de grote aandacht voor details maken de Elfo tot een extreem veilige en bovenal zeer duurzame installatie. Het onderhoud en de stroomverbruik zijn extreem laag. De Elfo kan in basis al werken op een 230 Volt 50 Hz. aansluiting. Schachtkop Cabine Schachtdeur Schacht De Elfo geplaatst in een bouwkundige schacht, panoramische draaideur met RVS bekleding en Caspim handgreep. Put De Elfo kan geleverd worden inclusief een separate, vergrendelbare, kast waarin de hydraulische installatie en besturing zijn ondergebracht. De kast kan tot max. 10 meter vanaf de liftschacht worden geplaatst. 5.

6 Stalen schachtconstructie Rooster Standaard vervaardigd uit stalen elementen met een poedercoat conservering in elke denkbare RAL-kleur. Andere leverbare uitvoering zijn gegalvaniseerd, eventueel aangevuld met een RAL kleur poedercoating, of in volledig RVS (standaard 304, 316 op aanvraag) in een gepolijste of geborstelde afwerking. Bekleding (glas) Dwarsverbinding Schachtdeur Stalen constructie Rooster De Elfo met Villa deur en RVS schachtconstructie. Bekleding (Ral-kleur) De schachtbekleding kan worden uitgevoerd in staalplaat of gelamineerde glaspanelen. Transparant Blank geëtst Zonwerend (brons) Melk-wit Brons Rook 6.

7 Elfo met stalen schachtconstructie, speciale RVS cabine met twee panoramische cabinewanden met matglas, RVS handrailing, ruit plafond en parket vloerbekleding. 7.

8 Handbediende schachtdeuren, geen cabinedeuren De liftcabine zonder cabinedeuren is de meest eenvoudige en daarbij de voordeligste Elfo. In deze uitvoering heeft de Elfo de meeste beschikbare binnenruimte en tegelijk toch dezelfde hefcapaciteiten. De afwezigheid van de cabinedeuren maakt de liftcabine met name aan de toegangszijden meer panoramisch. Uiteraard is aan de veiligheid gedacht en is aan de toegangszijde van de cabine altijd een veiligheidsfotocel of lichtgordijn voorzien. Liftbediening bij deze uitvoering. Overname besturing op de schachtdrukknoppen Vasthoud besturing op de cabinedrukknoppen Cabine 8.

9 Handbediende schachtdeuren, geen cabinedeuren Technische gegevens Capaciteit (kg) Snelheid (m/s) Standaard Standaard ,15 0,15 0,15 Vermogen (kw) Nominaal 1,5/1,8/2,2 1,5/1,8/2,2 1,5/1,8/2,2 El. Voeding (V) Standaard /400 Certificaat 2006/42/CE 2006/42/CE 2006/42/CE Schacht afmetingen Hefhoogte (mm) max / / / De max. hefhoogte is gebaseerd op de capaciteit > (300 kg) en (400 kg),haalbaarheidsrapport is noodzakelijk. Belastingsdiagram* (geen cabinedeur of met handbediende vouwdeuren) *Zie pagina 13 voor het belastingsdiagram van de Elfo met automatische vouwdeuren. Gebied Model Elfo Minimale put Minimale schachtkop A B C Elfo 300 kg Elfo 300 kg / Elfo XL 400 kg Elfo XL 400 kg * 2600 D D1 DCab (mm) Elfo XL 500 kg (zonder cabine deuren) Elfo XL 500 kg (zonder cabine deuren) (Extra levertijd.) *minder dan 2300 cabine intern h= 2000 Standaard schachtkop DCab DCab LCab LCab LCab (mm) 9.

10 Bouwkundige schacht, draaideuren, cabine zonder afsluiting. Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen en - Maatvoering in millimeters. Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen

11 Inclusief schacht, draaideuren, cabine zonder afsluiting. Elfo Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen - Maatvoering in millimeters. Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen

12 Handbediende schachtdeuren en vouwdeuren in de cabine In deze uitvoering is er een keuze uit handbediende of automatische vouwdeuren in de liftcabine. De aanwezigheid van cabinedeuren maakt dat de lift op twee verschillende manieren kan functioneren. Volledig automatisch als de cabinedeuren zijn gesloten. Vasthoudbediening (alleen handbediende vouwdeuren) als de vouwdeuren geopend blijven. Hierbij is altijd als veiligheid ook een fotocel geplaatst. De vouwdeuren zijn leverbaar in een RAL-kleur (poedercoating) of in RVS met een gepolijste of geborstelde (BA/SB) afwerking. Elfo met handbediende vouwdeuren en handbediende schachtdeuren Overname besturing op de schachtdrukknoppen vasthoudbediening deuren open Bediening in de cabine overnamebediening deuren gesloten Elfo met automatische vouwdeuren en handbediende schachtdeuren Overname besturing op de schachtdrukknoppen en in de cabine Cabine vouwdeur 12.

13 Handbediende schachtdeuren en vouwdeuren in de cabine Technische gegevens Capaciteit (kg) Snelheid (m/s) Standaard Standaard ,15 0,15 Vermogen (kw) Nominaal 1,5/1,8/2,2 1,5/1,8/2,2 El. Voeding (V) Standaard Certificaat 2006/42/CE 2006/42/CE Schacht afmetingen Hefhoogte (mm) max / / De max. hefhoogte is gebaseerd op de capaciteit > (300 kg) en (400 kg),haalbaarheidsrapport is noodzakelijk. Belastingsdiagram* (automatische cabine vouwdeuren) *Zie pagina 9 voor het belastingsdiagram van de Elfo met handbediende vouwdeuren. Gebied A Model Elfo Elfo 300 kg Minimale put Minimale schachtkop Standaard schachtkop B C Elfo 300 kg / Elfo XL 400 kg Elfo XL 400 kg DCab (mm) DCab LCab LCab (mm) 13.

14 Bouwkundige schacht, draaideuren, cabine met vouwdeur. Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen - Maatvoering in millimeters. Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen

15 Inclusief schacht, draaideuren, cabine met vouwdeur. Elfo Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen - Maatvoering in millimeters. Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen

16 Automatische telescoopdeuren voor schacht en cabine De lift met automatische telescoopdeuren is de Elfo met het hoogste comfort, vergelijkbaar met conventionele liften en daarbij tegelijk ook de voordelen van de liften onder de machinerichtlijn (lage onderhoudskosten, lage bouwkundige put en lage schachtkop). Door toepassing van de telescoopdeuren mag en kan de lift volledig automatisch werken. De telescoopdeuren zijn leverbaar in een uitvoering met gelamineerde staalplaat in kleur of design of voorzien van een afwerking met RVS plaat (gepolijst of geborsteld) tevens kunnen de deuren worden geleverd met glaspanelen. Liftbediening bij deze uitvoering. Overname besturing op de schachtdrukknoppen en in de cabine Automatische telescoopdeuren 16.

17 Automatische telescoopdeuren voor schacht en cabine Technische gegevens Capaciteit (kg) Snelheid (m/s) Standaard Standaard ,15 0,15 Vermogen (kw) Nominaal 1,5/1,8/2,2 1,5/1,8/2,2 El. Voeding (V) Standaard Certificaat 2006/42/CE 2006/42/CE Schacht afmetingen Hefhoogte (mm) max / / De max. hefhoogte is gebaseerd op de capaciteit > (300 kg) en (400 kg),haalbaarheidsrapport is noodzakelijk. Belastingsdiagram* (automatische telescoopdeuren) Gebied Model Elfo Minimale put Minimale schachtkop Standaard schachtkop A Elfo 300 kg B C Elfo 300 kg / Elfo XL 400 kg Elfo XL 400 kg DCab (mm) Beperkt gebied DCab LCab LCab (mm) 17.

18 Bouwkundige schacht, automatische telescoopdeuren. Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen n - Maatvoering in millimeters. Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen

19 Inclusief schacht, automatische telescoopdeuren. Elfo Tekeningen als indicatie en niet geschikt voor de bouwkundige voorbereidingen - Maatvoering in millimeters. Maatvoering volledig aanpasbaar aan uw wensen

20 Standaard Materiaalkeuze Vloerbekleding Linoleum Uitstekende weerstand, hoge slijtvastheid en makkelijk te onderhouden. Deze materialen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Cabine profielen Kunststof gelamineerd Hoge slijtvastheid en makkelijk te onderhouden, verkrijgbaar voor plinten, hoekprofielen en drukknoptableau s. Cabine wanden Kunststof gelamineerd Hoge slijtvastheid en makkelijk te onderhouden. De afbeeldingen in deze brochure geven slechts een indicatie van de leverbare materialen, een monster is op aanvraag te verkrijgen. Tramétex kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor afwijkingen tussen de afbeeldingen en de werkelijke materialen. 20.

21 Optionele Materiaalkeuze Cabine wanden Roestvast staal (RVS) RVS plaat behandeld voor een lange levensduur om de lift er vele jaren perfect uit te laten zien. RVS Scotch Brite geborsteld SB Scotch Brite geborsteld BA gepolijst RVS BA gepolijst Speciaal RVS RVS plaat gecoat voor een innovatieve en onconventionele uitstraling van de liftcabine. De afbeeldingen in deze brochure geven slechts een indicatie van de leverbare materialen, een monster is op aanvraag te verkrijgen. Tramétex kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor afwijkingen tussen de afbeeldingen en de werkelijke materialen. 21.

22 Optionele Materiaalkeuze Vloerbekleding Graniet Vloerbekleding gemaakt uit hoogwaardige natuurlijke materialen voor uw individuele wensen. Cabine wanden Kleur evolutie Moderne laminaat afwerking inclusief oplichtende materialen voor een echt unieke afwerking. De afbeeldingen in deze brochure geven slechts een indicatie van de leverbare materialen, een monster is op aanvraag te verkrijgen. Tramétex kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor afwijkingen tussen de afbeeldingen en de werkelijke materialen. 22.

23 Optionele Materiaalkeuze Cabine wanden Kleur intensiteit Licht in gewicht een slijtvaste laminaat afwerking, verkrijgbaar in vele kleuren. Materiaal expressie Kunststof laminaat, licht en sterk, met een textuur voor een fraai effect en passend bij vele soorten stalen afwerkingen. Kunststof laminaat, licht en sterk, met een fraaie textuur van de meest voorkomende houtsoorten. Hout De afbeeldingen in deze brochure geven slechts een indicatie van de leverbare materialen, een monster is op aanvraag te verkrijgen. Tramétex kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor afwijkingen tussen de afbeeldingen en de werkelijke materialen. 23.

24 Schachtdeuren Blinde deur Veiligheidsdeur Brandwerende deur Aluminiumdeur Deur model Villa Kleinvenster deur Grootvenster deur Panorama deur Dubbelvenster deur RVS deurgreep Caspim (Optioneel) Glaspanelen Transparant Blank geëtst Melkglas Brons Rook Zonwerend (brons) 24.

25 Opties Vierkante drukknoppen Display Dedalo (t.b.v. de Elfo) Verticaal bedieningsplateau (COP) Display Foto (t.b.v. de Elfo) Cabine plafond Labyrint Ruit Heelal LED spots 25.

26 Opties Handrailing Horizontale bediening COP Standaard cabine Aluminium Handrailing Numeriek toetsenbord Verticale bediening COP, in RVS Fotocel lichtgordijn RVS handrailing SB-geborsteld Enkele fotocel RVS handrailing BA-gepolijst Verticale bediening COP, afgewerkt in Siminilox 26.

27 Elfo met kunststof gelamineerde telescoop deuren. Elfo met Labyrinth plafond, verticale COP, kunststof gelamineerde wanden en gepolijste RVS hoekprofielen. Elfo met panoramische telescoop deuren. Elfo met LED spots, spiegelwand en gepolijste RVS hoekprofielen. 27.

28 Europaweg NE Bodegraven -Tel. +31(0) Website: / Info@trametex.nl Nieuwbouw - Service - Onderhoud - Renovatie van liftinstallaties

De energiezuinigste personenlift

De energiezuinigste personenlift De energiezuinigste personenlift Unieke personenlift! Zeer energiezuinig met een revolutionaire aandrijving door een combinatie van accu s en 230 Volt voeding. Energy efficient Met de Energy introduceert

Nadere informatie

Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk. Apollo A Platformlift met cabine

Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk. Apollo A Platformlift met cabine Apollo A-9000 Platformlift met cabine Nieuw! Platformift met volledige cabine. Luxe, comfort en zeer gebruiksvriendelijk Apollo A-9000 De volledig nieuwe platformlift met cabine! Tramétex nieuwe cabine

Nadere informatie

NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw

NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw Prettig klantencontact isdeeerste voorsprong 2 NL LIFTEN Fijn om mee te werken Naast het leveren van een perfect product hecht NL LIFTEN grote waarde aan een prettig

Nadere informatie

SOUVEREIGN Cabine lift

SOUVEREIGN Cabine lift SOUVEREIGN Cabine lift 1 SOUVEREIGN, zusje van de conventionele personenlift De SOUVEREIGN is ontworpen voor de klant die het comfort en liftgevoel wenst van een conventionele personenlift, maar tegelijkertijd

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift.

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift. Fleur Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen Platformlift Ook toepasbaar als: Mindervalidelift Personenlift Omschrijving De Fleur platformlift is speciaal

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.0 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 0. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste, doch ten hoogste

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

kwaliteit combineren met betaalbaar design

kwaliteit combineren met betaalbaar design 3 LUXE CABINE LIFTEN De Aesy Liften filosofie? kwaliteit combineren met betaalbaar design Aesy Liften is opgericht in 2005. Wij zien de behoefte van scherp geprijsde liften, voor iedereen en in elk gebouw.

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN

80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 1 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten hoogste

Nadere informatie

Brengt uw woning op een hoger niveau

Brengt uw woning op een hoger niveau Brengt uw woning op een hoger niveau De elegante thuislift Lift op de begane grond Lift op weg naar boven Lift op de verdieping 2 De elegante thuislift Met zijn grotendeels transparante ontwerp is de MijnLift

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT. liftforce. klein goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE KLEIN GOEDERENLIFT liftforce klein goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp,

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT. liftforce. SERVICElift DE VEILIGE EN BETROUWBARE SERVICELIFT liftforce SERVICElift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Gebruik. Personen. Rolstoel. Mindervalide. Scootmobiel. Goederen. Rollator. Pallets. Kinderwagen. Bagage. Fiets

Gebruik. Personen. Rolstoel. Mindervalide. Scootmobiel. Goederen. Rollator. Pallets. Kinderwagen. Bagage. Fiets PERSONENLIFT A-5000 Gebruik Personen Mindervalide Rollator Kinderwagen Bagage Rolstoel Scootmobiel Goederen Pallets Fiets Wat is een spindellift? Bij onze lift is geen machinekamer, liftput of dakopbouw

Nadere informatie

MP LEVEL. Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten

MP LEVEL.  Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten MP LEVEL Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten Personen Personen & bagage Mindervaliden Rolstoelgebruikers Kinderwagen Kleine goederen Goederen Bed & brancard Uiteindelijk hebben we alles doorgerekend

Nadere informatie

Tramétex LIFTTECHNIEK. Spindel aangedreven platformliften en woonhuisliften

Tramétex LIFTTECHNIEK. Spindel aangedreven platformliften en woonhuisliften Tramétex LIFTTECHNIEK Spindel aangedreven platformliften en woonhuisliften Tramétex LIFTTECHNIEK Platformliften voor eersteklas mobiliteit Geïnspireerd door vormgeving, comfort en eenvoud. Een platformlift

Nadere informatie

Centurion. Zonder put en dakuitbouw

Centurion. Zonder put en dakuitbouw Centurion Zonder put en dakuitbouw A C C E S S I B I L I T Y T O A H I G H E R L E V E L Prettig klantencontact is de eerste voorsprong 2 Grunbach Cabinelift Centurion GRUNBACH Fijn om mee te werken Naast

Nadere informatie

Wat is een spindellift?

Wat is een spindellift? PERSONENLIFT A-5000 Wat is een spindellift? Bij onze lift is geen machinekamer, liftput of dakopbouw benodigd. Dit maakt onze lift uiterst geschikt voor zowel nieuw- als bestaande bouw. De lift is voorzien

Nadere informatie

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen 1/5 INHOUDSOPGAVE Pagina 2 Toepassing Regelgeving Pagina 3 Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen Pagina 4 Schachtafwerking Schachtdeuren Tableaus en besturing Pagina 5 Afmetingen 2/5 TOEPASSING

Nadere informatie

LEVEL. Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten

LEVEL.   Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten inclusief gradient full-colour C= 0 M= 94Y= 100 K= 0 C= 0 M= 91 Y= 100 K= 23,5 PMS: 1795 PMS 1805 40% = zwart LEVEL Betrouwbare cabinelift met lage gebruikskosten bagage bagage Bed Bed Bed Bed Bed Bed

Nadere informatie

NL HOMELIFT. NL Homelift- De perfecte oplossing voor vrijheid en mobiliteit in een wereld vrij van trappen. HHL-W Line

NL HOMELIFT. NL Homelift- De perfecte oplossing voor vrijheid en mobiliteit in een wereld vrij van trappen. HHL-W Line NL Liften Tel:06-51776337 Noordlierweg 3 E: info@nlliften.nl 2636 AA Schipluiden W: www.nlliften.nl KvK 27331982 NL HOMELIFT HHL-W Line NL Homelift- De perfecte oplossing voor vrijheid en mobiliteit in

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft connect

liftforce ROLSTOELLIft connect DE betrouwbare ROLSTOELLIFT CONNECT liftforce ROLSTOELLIft connect 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

PREMIER Platform lift

PREMIER Platform lift PREMIER Platform lift 1 PREMIER, Makkelijk en comfortabel in het gebruik De PREMIER zet de standaard in platformliften: Toonaangevend in liftontwikkeling, ontwerp, kwaliteit & techniek en toch lage kosten.

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Cabineliften Goederenliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht

Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht Daarom. De belangrijkste vraag voor u is: waarom Aesy Lift? Sinds 2005 is het de missie van Aesy Lift

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften

Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften Trapliften De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Goederenliften Cabineliften Personenliften zonder liftput zonder machinekamer zonder dakopbouw inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE vertical solutions Wat verwacht u van een LIftenfIrMa? als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet

Nadere informatie

KONE Thorax goederenheffer

KONE Thorax goederenheffer de onmisbare schakel in uw logistiek KONE Thorax goederenheffer Elektrische goederenheffer Thorax de onmisbare schakel in uw logistiek De Thorax goederenheffer biedt toegevoegde waarde voor uw logistieke

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Goederenliften Plateauliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

MP DEA standaard. Comfortabele platformlift met verbazend veel gezichten

MP DEA standaard.  Comfortabele platformlift met verbazend veel gezichten MP DEA standaard Comfortabele platformlift met verbazend veel gezichten Personen Personen & bagage Mindervaliden Rolstoelgebruikers Kinderwagen Kleine goederen Goederen Bed & brancard Ik wilde alleen een

Nadere informatie

personen-goederenlift

personen-goederenlift De veilige en betrouwbare personen-goederenlift liftforce personen-goederenlift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft connect

liftforce ROLSTOELLIft connect DE betrouwbare ROLSTOELLIFT CONNECT liftforce ROLSTOELLIft connect 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft solid

liftforce ROLSTOELLIft solid DE betrouwbare ROLSTOELLIFT solid liftforce ROLSTOELLIft solid 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift

liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce De veilige en betrouwbare goederenlift goederenlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force V is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

www.metaglas.nl De mobiele Total Glas schuifwanden zijn volledig te openen en te sluiten. Door de eenvoudige

www.metaglas.nl De mobiele Total Glas schuifwanden zijn volledig te openen en te sluiten. Door de eenvoudige Total Glas horizontale schuifwanden 1 2 total glas horizontale schuifwanden De mobiele Total Glas schuifwanden zijn volledig te openen en te sluiten. Door de eenvoudige bediening zijn grote glaspanelen

Nadere informatie

PRESTIGE Cabine lift 1

PRESTIGE Cabine lift 1 PRESTIGE Cabine lift 1 PRESTIGE, elektrische lift met cabine De PRESTIGE heeft een comfortabele liftcabine in plaats van een platform. Luxe en elegantie op niveau. Ideaal voor woonhuizen, als brancardlift

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift De veilige en betrouwbare platformlift liftforce platformlift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift

De veilige en betrouwbare platformlift. liftforce. platformlift De veilige en betrouwbare platformlift liftforce platformlift liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Goederenliften. Maatwerk- en standaardlifttechnieken

Goederenliften. Maatwerk- en standaardlifttechnieken Goederenliften Maatwerk- en standaardlifttechnieken Roton Lifts Europe levert zowel standaard als maatwerk lifttechniek. Wij werken nauw samen met nagenoeg alle belangrijke fabrikanten binnen Europa waarbij

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT. liftforce. rolstoellift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT. liftforce. rolstoellift DE VEILIGE EN BETROUWBARE ROLSTOELLIFT liftforce rolstoellift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Charon heuphoge tourniquets

Charon heuphoge tourniquets Charon heuphoge tourniquets Stijlvolle toegangscontrole «De opening van ons nieuwe pand was een groot succes. De entree voelt ruim, transparant en open aan. De toegangscontrole vormt een harmonieus geheel

Nadere informatie

Homelift voor toepassing in particuliere- en openbare gebouwen

Homelift voor toepassing in particuliere- en openbare gebouwen voor toepassing in particuliere- en openbare gebouwen Mobiliteit wordt een steeds belangrijker aspect in onze samenleving. Dagelijks bewegen miljoenen mensen zich zonder beperkingen, steken grenzen over,

Nadere informatie

AUTOLIFT. Hydraulische lift

AUTOLIFT. Hydraulische lift AUTOLIFT Hydraulische lift Hydraulisch liftsysteem Het hydraulisch liftsysteem biedt een oplossing voor hefhoogtes tot ca. 25 meter. De hefvermogens variëren van 4000 kg tot 5000 kg. Flexibiliteit Onze

Nadere informatie

personenliften

personenliften personenliften www.personenliften.nl Flexitec. Liften van hoog niveau. Liften op maat, voor het overbruggen van kleine tot grote hoogteverschillen Flexitec is al geruime tijd gespecialiseerd in innovatieve

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION

A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION Special Edition jubileum uitgave van de A-5000 Aesy Liften... mooi, veilig en eenvoudig te plaatsen De A-5000 evenaart zijn naam, in Nederland

Nadere informatie

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS wat verwacht u van een liftenfirma? Als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet over één nacht

Nadere informatie

PST 1m - 2m - 3m. www.privalift.nl. Hefplateau voor binnen en buiten in 3 standaardmaten

PST 1m - 2m - 3m. www.privalift.nl. Hefplateau voor binnen en buiten in 3 standaardmaten C= 0 M= 94Y= 100 K= 0 C= 0 M= 91 Y= 100 K= 23,5 PMS: 1795 PMS 1805 inclusief gradient full-colour 40% = zwart PST 1m - 2m - 3m Hefplateau voor binnen en buiten in 3 standaardmaten Personen Personen & Personen

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

Personenliften PHENOM en BRAVO

Personenliften PHENOM en BRAVO Personenliften PHENOM en BRAVO Axess personenliften Axess personenliften onderscheiden zich in design en de veelheid aan mogelijkheden om de lift te personaliseren. De cabines in deze brochure zijn ondermeer

Nadere informatie

4.7 TOTAL GLAS DOUCHEDEUREN / CABINES

4.7 TOTAL GLAS DOUCHEDEUREN / CABINES 4.7 TOTAL GLAS DOUCHEDEUREN / CABINES 4.7 Total Glas douchedeuren / cabines Woonhuis, De Bilt DOUCHEDEUREN / CABINES Toepassing Total Glas douchedeuren en -cabines zijn samengesteld uit glas in combinatie

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

TEL +31( 0 ) FAX +31( 0 ) W eb

TEL +31( 0 ) FAX +31( 0 ) W eb PLATEAULIFT vallend onder MACHINE RICHTLIJN met automatische deuren en automatische besturing. MODEL VARIO 30-45-63 & 100 INSTALLATIE WORDT GELEVERD MET TYPE CERTIFICAAT LIFTINSTITUUT Enkele specifieke

Nadere informatie

DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT. liftforce. omni goederenlift

DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT. liftforce. omni goederenlift DE VEILIGE EN BETROUWBARE GOEDERENLIFT liftforce omni goederenlift 1 liftforce 2 Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Platformlift met schuivende vloer

Platformlift met schuivende vloer HideLift is onderdeel van de productgroep FreeLifeStyle en heeft als doel de verbetering van de toegankelijkheid van gebouwen. Platformlift met schuivende vloer Opvallend onopvallend HideLift blinkt uit

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

AVANSIS SB PLATFORMLIFTEN IN EEN GESLOTEN SCHACHT

AVANSIS SB PLATFORMLIFTEN IN EEN GESLOTEN SCHACHT BEL GRATIS! 0800 20 950 AVANSIS SB PLATFORMLIFTEN IN EEN GESLOTEN SCHACHT Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 AVANSIS SB AVANSIS SB

Nadere informatie

AVANSIS DHM DE HUISLIFT OP UW MAAT

AVANSIS DHM DE HUISLIFT OP UW MAAT 0800 20 950 www.comfortlift.be AVANSIS DHM DE HUISLIFT OP UW MAAT WWW.COMFORTLIFT.BE HYDRAULISCHE LIFT IN EEN GESLOTEN SCHACHT Uniek maatwerk, verbluffend resultaat Geen ingrijpende aanpassingen nodig

Nadere informatie

Klein vervoer op niveau

Klein vervoer op niveau Klein vervoer op niveau MP MICROLIFT Kleingoederenlift De MP Microlift van MP Liften levert de ideale oplossing om klein goederenvervoer tussen de verschillende niveaus te optimaliseren. MP LIFTEN MP Liften

Nadere informatie

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden.

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden. PARKEER HEFBRUG P230 Deze parkeer hefbrug is geschikt voor 2 voertuigen, en heeft een maximaal hefvermogen van 2300 kg. Dit is toereikend voor de meeste type voertuigen. Geparkeerd kunnen bijvoorbeeld

Nadere informatie

AVANSIS SB PLATFORMLIFTEN IN EEN GESLOTEN SCHACHT 300 JAAR ERVARING TOT UW DIENST

AVANSIS SB PLATFORMLIFTEN IN EEN GESLOTEN SCHACHT 300 JAAR ERVARING TOT UW DIENST 300 JAAR ERVARING TOT UW DIENST AVANSIS SB PLATFORMLIFTEN IN EEN GESLOTEN SCHACHT Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 AVANSIS SB AVANSIS

Nadere informatie

Horizontale schuiframen en -deuren

Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

C-MOD VOOR NIEUWE INSTALLATIES EN MODERNISATIES.

C-MOD VOOR NIEUWE INSTALLATIES EN MODERNISATIES. CMOD VOOR NIEUWE INSTALLATIES EN MODERNISATIES www.wittur.com De flexibele deur Compacte deur voor nieuwe en bestaande liftinstallaties met beperkte vrije ruimtes 1 Compact CMOD levert goede prestaties

Nadere informatie

ALGEMEEN 00.03 WERKZAAMHEDEN DERDEN

ALGEMEEN 00.03 WERKZAAMHEDEN DERDEN 00 ALGEMEEN 00.03 WERKZAAMHEDEN DERDEN 00.03.10 WERKZAAMHEDEN DOOR DERDEN 01. WERKZAAMHEDEN DOOR DERDEN Door derden worden uitgevoerd: - de liftinstallatie: - het aanbrengen van een hijsbint en de muurankerrails

Nadere informatie

Een tijdelijke lift de oplossing bij infra projecten

Een tijdelijke lift de oplossing bij infra projecten Een tijdelijke lift de oplossing bij infra projecten Reco Special Products produceert en verhuurt tijdelijke (nood) personenliften. Er zijn verschillende type tijdelijke liften beschikbaar voor zeer uiteenlopende

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

METHERMO DEUREN.

METHERMO DEUREN. METHERMO DEUREN 1 2 Methermo deuren zijn eigentijds en stijlvol. Het strakke design met superslanke profielen en veel glas zorgt voor maximale transparantie en lichtinval. De geïsoleerde glazen deuren

Nadere informatie

METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN

METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN 1 2 Methermo verticale schuiframen zijn een unieke oplossing voor gevels van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met dit innovatieve systeem is het mogelijk

Nadere informatie

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos

Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos Charon tourniquets Transparante Charon tourniquets Stijlvol Harmonieus Tijdloos In representatieve entrees, VIP-ruimtes of bij de toegang tot de directiekamer regelen de Charon tourniquets met motoraandrijving

Nadere informatie

Aritco 4000 & Aritco 6000 Onze stijlvolle liften voor particuliere woningen

Aritco 4000 & Aritco 6000 Onze stijlvolle liften voor particuliere woningen Aritco 4000 & Aritco 6000 Onze stijlvolle liften voor particuliere woningen 2 Welkom bij wonen op een hoger niveau Het is onze missie om de huislift tot een natuurlijk onderdeel van het leven van een huiseigenaar

Nadere informatie

Personenlift A x Gelijkzijdige toegang

Personenlift A x Gelijkzijdige toegang Personenlift A-5-1362x22 - Gelijkzijdige toegang 1362 Tussenwand is de scheidingswand tussen platform & machinezijde totale schachthoogte 53 vlakke put 5mm hoogte handgreep 825 zijde D (=tussenwand) 22

Nadere informatie

VISIO 100 Mobiele glazen paneelwand

VISIO 100 Mobiele glazen paneelwand VISIO Mobiele glazen paneelwand Type Karakter / toepassing Paneel afmetingen: Dikte Hoogte Breedte Deurpaneel Frame opbouw Paneel aanzicht Cassettes Beglazing Blindering Geluidsisolatie Rw-waarde (lab)

Nadere informatie

Hefplatformen. Zonder Schacht Avansis V Avansis VL+ Low Rise. Zonder Schacht Easylift. Met Schacht Movis. Met Schacht Avansis S1/S2

Hefplatformen. Zonder Schacht Avansis V Avansis VL+ Low Rise. Zonder Schacht Easylift. Met Schacht Movis. Met Schacht Avansis S1/S2 Productie & installatie Service & onderhoud Toegangkelijkheids- Renovaties technieken Toegangkelijkheids technieken 1 Trapliften Hefplatformen Huisliften Goederenliften Stoelliften Robijn Safier Jade Onyx

Nadere informatie

Aluminium gevelbekleding op maat.

Aluminium gevelbekleding op maat. 1 Aluminium gevelbekleding op maat. 2 Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. 3 Geef je gebouw een moderne toets. Mato staat

Nadere informatie

Flexitec. Liften van hoog niveau. Liften op maat, zonder bouwkundige ingrepen

Flexitec. Liften van hoog niveau. Liften op maat, zonder bouwkundige ingrepen Flexitec. Liften van hoog niveau. Liften op maat, zonder bouwkundige ingrepen Flexitec is gespecialiseerd in innovatieve liften voor goederen en personen. Zo helpen we om verdiepingen van gebouwen makkelijk

Nadere informatie

Bestektekst Excellent 65. Screen

Bestektekst Excellent 65. Screen Bestektekst Excellent 65 Screen ALGEMEEN Omschrijving De Screen Excellent 65 is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt, om inval van hinderlijk licht en opwarming van het

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

Horizon. the new design in single glazed walls

Horizon. the new design in single glazed walls Horizon the new design in single glazed walls Ultieme combi van design, toegankelijkheid en privacy Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische

Nadere informatie

80 LIFTINSTALLATIES ALGEMEEN

80 LIFTINSTALLATIES ALGEMEEN 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 80.00.20.02 BOUTVERBINDINGEN Montage punten zie opsteltekening van de lift leverancier 80.00.20.09 BOREN/LASSEN/SLIJPEN/AANWERKEN

Nadere informatie