Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving"

Transcriptie

1 Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage wordt verzorgd door een groot aantal afbouwbedrijven in Nederland.

2 Wipro BV gevestigd te Winterswijk, produceert systeemwanden (verplaatsbare scheidingswanden) onder de naam Askon Systeemwand. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse toebehoren bij dit wandsysteem. De wanden zijn leverbaar in allerlei variaties, zowel wat kleur, uitvoering, vormgeving als materialen betreft. Begrippen als kwaliteit, vlotte levering en flexibiliteit zijn voor Wipro vanzelfsprekend. Verkoop en montage van de Askon Systeemwand wordt verzorgd door een groot aantal afbouwbedrijven in Nederland. Een keuze voor de Askon Systeemwand betekent: uitgebreide mogelijkheden korte levertijden deskundig advies en technische ondersteuning prima prijs/kwaliteit verhouding

3 Basisuitvoeringen Askon Systeemwand is leverbaar in 3 basisuitvoeringen: De wandpanelen worden gescheiden door omega-profielen die worden afgewerkt met naar keuze een inlegbies of een aluminium kliklijst. Nulvoegwand. De dichte wandpanelen sluiten bijna naadloos op elkaar aan, er wordt geen gebruik gemaakt van omega-profielen. Volglaswanden. Deze wanden bestaan vrijwel geheel uit glas, van vloer tot plafond. De Askon Systeemwand is een flexibel product en dus volledig aan te passen aan uw wensen. Zo zijn de panelen, profielen, deuren en hangen sluitwerk in vele uitvoeringen verkrijgbaar, en ook nog eens onderling te combineren. Daarnaast levert Wipro ook een aantal bijpassende accessoires, van vitrines tot kantoorschermen en whiteboards. In deze brochure trachten we u een beeld te geven van de haast onbegrensde mogelijkheden van de Askon Systeemwand.

4 Dichte wand, panelen gescheiden door omegaprofiel met inlegbies Wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen (o.a. gipspaneel bekleed met vinyl en gemelamineerde spaanplaat). Zowel voor de aluminiumprofielen als de wandpanelen zijn talloze kleurcombinaties verkrijgbaar.

5 Dichte wand, panelen gescheiden door aluminium kliklijst Ook hier zijn vele mogelijkheden denkbaar, zowel in vorm, materiaalgebruik en kleur.

6 Nulvoegwand Duidelijk zichtbaar is dat de dichte wandpanelen niet gescheiden worden door een omega-profiel of kliklijst. Toepassing van verschillende materialen en kleuren is eveneens geen probleem.

7 Volglaswand Deze wand bestaat geheel uit glaspanelen van gehard of gelaagd glas met een glasdikte van 10 of 12 mm. De bijbehorende deuren zijn voorzien van RVS of aluminium beslag. De glazen panelen kunnen worden geleverd met folie in diverse kleuren of kunnen worden gezandstraald. Eventueel kan uw bedrijfslogo worden aangebracht op de glaspanelen.

8 Glaselementen verticaal Deze wand bestaat geheel uit verticaal geplaatste glaselementen. Deze glaselementen kunnen worden geleverd met enkele of dubbele beglazing en kunnen uiteraard voorzien worden van folie in diverse kleuren. Bovendien kunnen jaloezieën of lamellen tussen de dubbele beglazing worden ingebouwd.

9 Glaselementen horizontaal GEAPELD De horizontaal geplaatste glaselementen geven een bijzonder ruimtelijk effect. De mogelijkheden zijn gelijk aan die van de verticale elementen.

10 DICHTE ELEMENTEN GEAPELD Deze wand is opgebouwd uit gestapelde elementen in dichte uitvoering. Een combinatie met glaselementen is vanzelfsprekend mogelijk.

11 Dichte wand in combinatie met glaselementen Dit zijn enkele van de vele variaties die met dit wandsysteem mogelijk zijn.

12 Glaselementen met folie Door glaselementen te voorzien van folie ontstaan er speciale effecten. Op deze manier krijgt het wandsysteem een persoonlijk en/of bedrijfsgebonden karakter.

13 Deuren Als onderdeel van de systeemwand kunnen deuren in vrijwel eindeloze variaties geleverd worden. Naast verschillende afmetingen en kleuren is het mogelijk glasopeningen aan te brengen en kan een keuze worden gemaakt uit allerlei soorten hang- en sluitwerk.

14 Schuifdeursysteem Een schuifdeur is een fraaie uitbreiding van deze systeemwand en is tevens ruimtebesparend. Schuifdeuren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

15 VeEl mogelijkheden... Naast de verschillende uitvoeringen van dit wandsysteem en de combinaties daarvan, is de wand op eenvoudige wijze nog functioneler te maken door onder andere: toepassing van jaloezieën of lamellen in de glaselementen, eventueel elektrisch bedienbaar de panelen al dan niet zichtbaar te bekleden met staal, waardoor m.b.v. magneten allerlei zaken aan de wand bevestigd kunnen worden whiteborden of schuifloketten te integreren in de wand

16 De Askon Systeemwand is meer dan een wand alleen... De vele toepassingsmogelijkheden, naast kleur en vorm, maar ook de vele accessoires maken deze wand tot een compleet wandsysteem. Het is niet alleen bijzonder functioneel maar ook sterk sfeerbepalend.

17 Beknopte technische informatie Algemeen Wanddikte 100 mm. Wandhoogte Variabel Buitenconstructie Aluminium Raam-en deurkozijn Aluminium Moduulbreedte mm. Beplating/wandbekleding Gips met vinyl, gemelamineerde spaanplaat, staalplaten ( magnetisch ), MDF. Beglazing Naar keuze enkel of dubbel, veiligheidsglas, figuurglas, glas beplakt met folie en/of gezandstraald, glaselementen voorzien van lamellen of jaloezieën. Deuren Kanaalspaan / stomp in diverse afmetingen al dan niet met glasopening(en). Hardglazen deuren, verdiepingshoge deuren,schuifdeuren en dubbele deuren passen ook prima in dit wandsysteem. Kleuren Aluminium Blank geanodiseerd, RAL 9016(wit) en alle andere RAL kleuren. Vinyl Een uitgebreide collectie is beschikbaar zowel wat kleur, structuur als kwaliteit betreft. In de basisuitvoering wordt wit vinyl geleverd. Deuren De deuren zijn leverbaar met een kunststof toplaag (HPL) in diverse kleuren, ook zijn diverse houtmotieven beschikbaar. Inlegbiezen Grijs, wit en zwart zijn de standaardkleuren, ook hier zijn andere kleuren mogelijk. Brandwerendheid / geluidsisolatie dichte wand Askon Systeemwand in basisuitvoering, dicht wanddeel Geluidsisolatie: 44 db Askon Systeemwand in brandwerende uitvoering, dicht wanddeel Brandwerendheid: 37 minuten - Geluidsisolatie: 48 db deur en kozijn Askon Systeemwand in brandwerende uitvoering, dichte deur Brandwerendheid: 39 minuten Askon Systeemwand in brandwerende uitvoering, deur met glasopening Brandwerendheid: 34 minuten

18 Wand Wand Blauw 1D 1C D 2C 2A 2A 2D 2C 2A 2A 90GR OM 90GR 90GR Wand Wand Wand D 3C 3A 3A Blauw 3D 3C 3A 3A 3D1 3C1 3A1 3A1 Blauw 3D1 3C1 3A1 3A D 4C 4A 4A 4D 4C 4A 4A Blauw 8D 8C 8A 8A 90GR 90GR OM 90GR OM 90GR Wand Wand Wand Wand D 9C 9A 9A Blauw 9D 9C 9A 9A D 10C 10A 10A Blauw 10D 10C 10A 10A D 11C 11A 11A 11D 11C 11A 11A 11D 11C 11A 11A D Float 4 Tekenprogramma Float 4 1C Blauw Met behulp van een professioneel tekenprogramma wordt elk project op maat en OM OM OM 90GR 90GR 90GR volledig naar wens geproduceerd. 90GR OM

19

20 Overige producten en accessoires Kantoorschermen

21 Overige producten en accessoires Glas- en whiteborden

22 Overige producten en accessoires Schilderij-ophangsysteem Vitrines

23 Overige producten en accessoires Verlichting (LED) LED-verlichting betekent forse energiebesparing en lange levensduur.

24 De Askon Systeemwand (incl. accessoires) wordt verkocht, geleverd en vakkundig gemonteerd door: Dealer van de Askon Systeemwand Postadres: Postbus AE Winterswijk (NL) Bezoekadres: Tinbergenstraat JL Winterswijk (NL) Telefoon: Telefax: Internet: K.v.K:

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Een topproduct van Astrimex. Weet van wanden AS Styleline. Stil Geluidsisolatie tot 49 db 2 Kantoor- en bedrijfsruimten worden

Nadere informatie

TechnoWand. meer dan wanden

TechnoWand. meer dan wanden TechnoWand meer dan wanden TechnoWand: méér dan wanden TechnoWand, gevestigd in Aalten, produceert sinds 1994 systeemwanden voor kantoren, scholen, fabrieken en instellingen. In nauw overleg met onze klanten

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN SONICO. Espero mobiele wandsystemen

MOBIELE WANDEN SONICO. Espero mobiele wandsystemen MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN SONICO De Sonico bestaat uit een aantal afzonderlijke panelen die opgehangen zijn aan een plafondrail en zo verschoven kunnen worden. Om een wand te vormen kunnen de panelen

Nadere informatie

01 Onder systeemwanden worden verstaan vooraf afgewerkte en in het werk af te werken systeemwanden, alsmede toebehoren.

01 Onder systeemwanden worden verstaan vooraf afgewerkte en in het werk af te werken systeemwanden, alsmede toebehoren. BESTEKTEKST 44.02 Systeemwanden TechnoWand 44.02.1 BEGRIPPEN 44.02.10 Begrippen: algemeen 01 Onder systeemwanden worden verstaan vooraf afgewerkte en in het werk af te werken systeemwanden, alsmede toebehoren.

Nadere informatie

Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te

Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te zetten in werkelijkheid. Voor projecten groot en klein.

Nadere informatie

Systeemwanden Flexibele Systemen Levendige Ruimten

Systeemwanden Flexibele Systemen Levendige Ruimten build for life Alcoa Architectural Systems Systeemwanden Flexibele Systemen Levendige Ruimten Systeemwanden Scheidingswanden innovatief en modern Esthetische en efficiënte oplossingen Het wandsysteem Space

Nadere informatie

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering

Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering MaarsMetaLine Geen compromissen. Dat is voor Maars steeds weer het uitgangspunt. Een principe dat zich weerspiegelt in elk product. In het ontwerp en de uitvoering van elke systeemwand. Perfectie plus

Nadere informatie

_big entrance. uniek op maat flexibel

_big entrance. uniek op maat flexibel new ideas on_space _big entrance 02 uniek op maat flexibel ESD is uitgegroeid tot een vooraanstaand producent van kwaliteit systeemwanden. De systeemwanden worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat

Nadere informatie

new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden

new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden _big entrance 02 uniek op maat flexibel Onze fraaie systeemwanden zijn op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Doordat er zo minder geluidsoverdracht

Nadere informatie

40 jaar uw afbouwpartner BOVERO. Systeemwanden. VCA gecertificeerd. ISO 9001-2000 gecertificeerd

40 jaar uw afbouwpartner BOVERO. Systeemwanden. VCA gecertificeerd. ISO 9001-2000 gecertificeerd Al 40 jaar uw afbouwpartner BOVERO Systeemwanden VCA gecertificeerd ISO 9001-2000 gecertificeerd Inhoud - Systeemwanden. - Modulen specificatie - Deuren specificatie - Beslag specificatie - Foto s - Contactgegevens

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 THUIS IN VELE STIJLEN

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 THUIS IN VELE STIJLEN V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 THUIS IN VELE STIJLEN UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB 2000 De JB 2000 verplaatsbare scheidingswand is een gemoduleerde,

Nadere informatie

VISIO 85 GLAZEN PANEELWANDEN

VISIO 85 GLAZEN PANEELWANDEN VISIO 85 GLAZEN PANEELWANDEN Visio 85, ontwerp en bediening Glas associëren we met helderheid, zuiverheid, transparantie en reflectie. Steeds meer architecten en eindgebruikers waarderen de eigenschappen

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

V1703 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 THUIS IN VELE STIJLEN

V1703 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 THUIS IN VELE STIJLEN V1703 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 THUIS IN VELE STIJLEN UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB 2000 De JB 2000 verplaatsbare scheidingswand is een gemoduleerde,

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

P R O F I E L F O L D E R

P R O F I E L F O L D E R PROFIELFOLDER Brakel Wandsystemen: een kwalitatief modulair wandsysteem met onbegrensde mogelijkheden. State-of-the-art in esthetiek, design, afwerking en details. Onbegrensd in keuzes, materialen en vormgeving.

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB FLUSH De JB FLUSH verplaatsbare scheidingswand is een gemoduleerde, verdiepingshoge

Nadere informatie

V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE

V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB FLUSH De JB FLUSH verplaatsbare scheidingswand is een gemoduleerde, verdiepingshoge

Nadere informatie

Systeemwanden Flexibele Systemen Levendige Ruimten

Systeemwanden Flexibele Systemen Levendige Ruimten build for life Alcoa Architectural Systems Systeemwanden Flexibele Systemen Levendige Ruimten Systeemwanden Scheidingswanden innovatief en modern Esthetische en efficiënte oplossingen Het wandsysteem Space

Nadere informatie

EUROCLOlSON-DECO. Decoratieve Wanden

EUROCLOlSON-DECO. Decoratieve Wanden Decoratieve Wanden EUROCLOISON-DECO is een eigentijds systeem dat beantwoordt aan de vraag van de markt. Het combineert een oerdegelijke kwaliteit met betaalbare luxe, leverbaar binnen haalbare termijnen.

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

VISIO 100 Mobiele glazen paneelwand

VISIO 100 Mobiele glazen paneelwand VISIO Mobiele glazen paneelwand Type Karakter / toepassing Paneel afmetingen: Dikte Hoogte Breedte Deurpaneel Frame opbouw Paneel aanzicht Cassettes Beglazing Blindering Geluidsisolatie Rw-waarde (lab)

Nadere informatie

Fit in - glas Postbus 1338 4700 BH Roosendaal. Tel. : +31 Mob. : +31654690456 E-mail : info@fitin-glas.nl. Wouwse Plantage, 15-03-2014.

Fit in - glas Postbus 1338 4700 BH Roosendaal. Tel. : +31 Mob. : +31654690456 E-mail : info@fitin-glas.nl. Wouwse Plantage, 15-03-2014. Fit in - glas Postbus 1338 4700 BH Roosendaal Tel. : +31 Mob. : +31654690456 E-mail : info@fitin-glas.nl Wouwse Plantage, 15-03-2014 Onze ref. Uw adviseur Behandeld door Project : kvk/fi141106028 : K.

Nadere informatie

6.2 TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN

6.2 TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN 6.2 TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN 6.2 Total Glas draaiende achterzetramen La Poste, Deventer Architecten- en ingenieursbureau Kristinsson, Deventer TOTAL GLAS DRAAIENDE ACHTERZETRAMEN Toepassing

Nadere informatie

V1501 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE

V1501 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE V1501 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FLUSH STRALENDE KLASSE UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB FLUSH De JB FLUSH verplaatsbare scheidingswand is een gemoduleerde, verdiepingshoge

Nadere informatie

SYSTEMS CLIP-IN. Smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik. Kitloze volglazen scheidingswanden

SYSTEMS CLIP-IN. Smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik. Kitloze volglazen scheidingswanden SYSTEMS CLIP-IN Smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik Kitloze volglazen scheidingswanden SYSTEMS CLIP-IN smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik Omschrijving SYSTEMS CLIP-IN

Nadere informatie

Horizon. the new design in single glazed walls

Horizon. the new design in single glazed walls Horizon the new design in single glazed walls Ultieme combi van design, toegankelijkheid en privacy Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische

Nadere informatie

Voor iedere situatie een passende deur

Voor iedere situatie een passende deur COMPLEET ASSORTIMENT Industriële binnendeuren collectie Voor iedere situatie een passende deur Toepasbaar als draai-, schuif- of taatsdeur Glasdeuren en bijpassende dichte modellen Direct uit voorraad

Nadere informatie

ASW GlassWall & Aluminium kaderdeuren

ASW GlassWall & Aluminium kaderdeuren ASW GlassWall & Aluminium kaderdeuren Nieuw in ons assortiment zijn de ASW GlassWall en Aluminium kaderdeuren. Dit enkel glas wandsysteem past naadloos bij onze wandsystemen doordat, het vloer- en plafondprofiel

Nadere informatie

Productinfo paneelwanden Sonata T110 en T90

Productinfo paneelwanden Sonata T110 en T90 Korte beschrijving V12.0NL Geluidsisolatie Productinfo paneelwanden Sonata T110 en T90 Een paneelwand is een mobiele wand welke is opgebouwd uit losse sandwichpanelen die eenvoudig door één persoon verplaatsbaar

Nadere informatie

Horizon. Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische oplossing voor uw

Horizon. Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische oplossing voor uw Horizon Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische oplossing voor uw werkomgeving. De geringe profielhoogte en de naadloze aansluiting met andere

Nadere informatie

Stalen montagekozijnen

Stalen montagekozijnen Deuren eigen engineerafdeling maatwerk deuren afzetmarkt toplaag zorgoplossingen export DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Stalen montagekozijnen productie mogelijkheden Woningbouw 46 db glas kozijnen

Nadere informatie

Total Glas gevellamellen

Total Glas gevellamellen Total Glas gevellamellen 1 2 De veelzijdige Total Glas gevellamellen zijn onder meer toe te passen als architecturale zonwering, gevelbekleding en beglazing van galerijen. De volglazen lamellen kunnen

Nadere informatie

Einsteinstraat 17, 6227 BS Maastricht - Heer, telefoon: 043-361 01 99, e-mail: info@aartsglas.nl, website: www.aartsglas.nl

Einsteinstraat 17, 6227 BS Maastricht - Heer, telefoon: 043-361 01 99, e-mail: info@aartsglas.nl, website: www.aartsglas.nl * Levering en herstellen van alle soorten glas * Glas in lood en gebrandschilderd glas * Dubbelwandig glas * Hardglazen deuren * Douche- en badwanden * Spiegels * Schilderij-lijsten * Ontspiegeld glas

Nadere informatie

Horizontale schuiframen en -deuren

Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

Volg ons op: Kitloze volglazen scheidingswand SYSTEEMWAND & GLASWAND

Volg ons op: Kitloze volglazen scheidingswand SYSTEEMWAND & GLASWAND Volg ons op: OBI 600 Kitloze volglazen scheidingswand SYSTEEMWAND & GLASWAND 2 Volg ons op: OBI 600 VOLGLASwand GLASHELDER Obimex biedt je een overtuigend antwoord op de eisen van vandaag: Less is more.

Nadere informatie

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt.

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt. R Methermo XL naar binnen draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal en de lichtinval en het uitzicht onbeperkt. De draaiende

Nadere informatie

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN SLIMLINE SYSTEEMWANDEN STRAK, STIJLVOL EN GELUIDSISOLEREND Clearvision 30 2 Clearvision 100 / Flushdeur Verwol Interieursystemen Verwol ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert al meer dan 30 jaar

Nadere informatie

monobloc cassettes, 2 x enkel glas, 4-6 mm, gelaagd / gehard aluminium klikprofiel op stalen omega, breedte 30 mm

monobloc cassettes, 2 x enkel glas, 4-6 mm, gelaagd / gehard aluminium klikprofiel op stalen omega, breedte 30 mm GLSS UEL GLSWNEN MONOLO Een compleet en beproefd wandsysteem dat dubbel glas in cassettes combineert met gesloten kantoorwanden. TecnoLine Glass is modulair, flexibel en verplaatsbaar binnen uw organisatie.

Nadere informatie

Brochure. Oktober 2018

Brochure. Oktober 2018 Oktober 2018 Brochure p.2 De Ritswand USP s p.3 De Ritswand Een vrijstaand circulair wandsysteem dat kan worden aangepast aan uw specifieke wensen van uw kantoorinrichting en dat vele malen her te gebruiken

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Deuren eigen engineerafdeling maatwerk - deuren afzetmarkt toplaag 50 d zorgoplossingen export productie mogelijkheden woningbouw 46 d glas kozijnen testen panelen kruk profiel Stalen montagekozijnen utiliteit

Nadere informatie

ASW NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

ASW NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 ASW NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 GlassWall met aluminium kaderdeuren in combinatie met FineWall Na de introductie van het enkelglas wandsysteem GlassWall en aluminium kaderdeuren zijn er inmiddels veel projecten

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

GewoonGers. Inleiding

GewoonGers. Inleiding PRODUCTINFORMATIE Inleiding De producten van zijn volledig vrij in te delen. Verder laten wij ons niet binden aan standaardiseringen. Alles per project op maat gemaakt, dát is onze standaard! Hiermee geven

Nadere informatie

Deze uitvoering is gebaseerd op de door u verstrekte maatvoering. Bij opdracht zal nog exact worden ingemeten door Fit in-glas.

Deze uitvoering is gebaseerd op de door u verstrekte maatvoering. Bij opdracht zal nog exact worden ingemeten door Fit in-glas. Fit in - glas Postbus 1338 4700 BH Roosendaal Tel. : Mob. : +31654690456 E-mail :.. Wouwse Plantage, 17-04-2014 Onze ref. Uw adviseur Behandeld door Project : kvk/db/fig142105027 : K. van Kinderen : kvk

Nadere informatie

D370-4 Interieur Stadskantoren Haarlem Zijlpoort perceel 1 binnenwanden ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

D370-4 Interieur Stadskantoren Haarlem Zijlpoort perceel 1 binnenwanden ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN Doll architecten 1 01 VOOR HET WERK GELDENDE VOORWAARDEN U.A.V. 1989 01.05 TEKENINGEN EN BEREKENINGEN 01.05.10 TEKENINGEN EN BEREKENINGEN 05. DOOR DE AANNEMER TE VERVAARDIGEN

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een volledig transparante gevel kan worden

Nadere informatie

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Creatieve ruimteplanning, Verplaatsbare wanden voor kantoren en bedrijfsruimten Serie DB System 75 Extra solide en super akoestische scheidingswanden, uitermate

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

design & functie PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN met designelementen Dé specialist in plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw.

design & functie PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN met designelementen Dé specialist in plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw. design & functie PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN met designelementen Dé specialist in plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw. FUNCTIONEEL,RENDABEL & Design PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN

Nadere informatie

D370-4 Interieur Stadskantoren Haarlem Zijlpoort perceel 1 binnenwanden ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

D370-4 Interieur Stadskantoren Haarlem Zijlpoort perceel 1 binnenwanden ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN Doll architecten 1 01 VOOR HET WERK GELDENDE VOORWAARDEN U.A.V. 1989 01.05 TEKENINGEN EN BEREKENINGEN 01.05.10 TEKENINGEN EN BEREKENINGEN 05. DOOR DE AANNEMER TE VERVAARDIGEN

Nadere informatie

VOLG ONS OP: MARVO 600 KITLOZE VOLGLAZEN SCHEIDINGSWAND MARVO WAND. glaswand oplossingen

VOLG ONS OP: MARVO 600 KITLOZE VOLGLAZEN SCHEIDINGSWAND MARVO WAND. glaswand oplossingen VOLG ONS OP: MARVO 600 KITLOZE VOLGLAZEN SCHEIDINGSWAND MARVO WAND glaswand oplossingen 2 VOLG ONS OP: MARVO 600 VOLGLASWAND GLASHELDER Marvo biedt je een overtuigend antwoord op de eisen van vandaag:

Nadere informatie

Colt Coltlite. Coltlite Natuurlijke ventilatie

Colt Coltlite. Coltlite Natuurlijke ventilatie Coltlite Natuurlijke ventilatie Colt Coltlite De Coltlite is een natuurlijk ventilatiesysteem met glazen louvres. Het frame en de draaipunten zijn vervaardigd van aluminium. De glazen louvres worden standaard

Nadere informatie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Wallsz teksten site openingspagina Wallsz U heeft het al begrepen, Wallsz levert wanden. Systemen voor de interieurbouw. En die z is de eerste letter van onze vestigingsplaats: Zwolle. Maar daarmee is

Nadere informatie

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN 1 2 Methermo naar binnen draaiende ramen kunnen worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het buitenaanzicht van de aluminium ramen is slechts

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst DR-103 DR-104 DR-101 DR-102 Talloze mogelijkheden DR-107 DR-108 DR-105 DR-106 Ontwerp, kleur, uitvoering en afmeting, DR-111 DR-112 DR-109 DR-110 u mag het zeggen

Nadere informatie

SOUNDS LIKE SILENCE INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR INHOUD

SOUNDS LIKE SILENCE INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR INHOUD INSPIRERENDE WERKOMGEVING AKOESTISCH MEUBILAIR Maak met de akoestische oplossingen van DOX acoustics een inspirerende werkomgeving op maat die eigenheid en visie tot uitdrukking brengt. Een praktische

Nadere informatie

WANDEN ONTWERPER INTACT. Relocatable Partitions

WANDEN ONTWERPER INTACT. Relocatable Partitions WANDEN ONTWERPER INTACT INTACT INTACT 3000 NV is gevestigd in het hart van de Europese Unie. Als Belgisch ontwerper en fabrikant van moduleerbare scheidingswanden, levert INTACT 3000 niet alleen lokaal

Nadere informatie

SYSTEMS CLIP-IN. Smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik. Kitloze volglazen scheidingswanden.

SYSTEMS CLIP-IN. Smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik. Kitloze volglazen scheidingswanden. SYSTEMS CLIP-IN Smetloze transparantie, flexibiliteit in ruimtegebruik Kitloze volglazen scheidingswanden The future of glass. Since 1665. www.interiorglassolutions.com SYSTEMS CLIP-IN smetloze transparantie,

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING 20

MONTAGEHANDLEIDING 20 MONTAGEHANDLEIDING 20 Vloeraansluiting Allereerst dienen de montagelatten te worden aangebracht op de gewenste plaats waar de Spanell systeemwand moet komen. Dit kan door middel van schroeven, lijmen of

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN SLIMLINE SYSTEEMWANDEN STRAK, STIJLVOL EN GELUIDSISOLEREND Verwol Interieursystemen Verwol ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige systeemwanden en deuren.

Nadere informatie

BLAD 1: KOZIJNEN IN PUIEN

BLAD 1: KOZIJNEN IN PUIEN Stroomschema's beoordeling brandwerende puiconstructies versie 2; 22 april 2011 BLAD 1: KOZIJNEN IN PUIEN Staal Puisysteem (profielen) afmetingen pui < 2000 x 3000 mm stalen glaslatten of gelijkwaardig

Nadere informatie

Brandwerendheid volgens NEN-EN 1634 van een stompe 54 mm Krepel dubbele deuren met glasopening in een plaatstalen kozijn.

Brandwerendheid volgens NEN-EN 1634 van een stompe 54 mm Krepel dubbele deuren met glasopening in een plaatstalen kozijn. Krepel Deuren J.R. Krepellaan 5-7 Postbus 2 7380 AA Klarenbeek T:+31 (0) 301 13 41 F:+31 (0) 301 21 52 info@krepel.nl www.krepel.nl Samenvatting van onderzoek Brandwerendheid volgens NEN-EN 1634 van een

Nadere informatie

www.carport4all.nl info@carport4all.nl Mob. 0623 754 386

www.carport4all.nl info@carport4all.nl Mob. 0623 754 386 Aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat beplating. Doe Het Zelf 2.50 852,= 969,= 1.175,= 1.332,= 1.469,= 1.910,= 1.949,= 2.204,= 2.439,= 2.674,= 3.00 930,= 1.077,= 1.303,= 1.459,= 1.616,= 1.998,=

Nadere informatie

259,- PRIJS AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT. SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat PRIJS PER DEUR V.A. TRENDcollEcTiE 2013

259,- PRIJS AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT. SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat PRIJS PER DEUR V.A. TRENDcollEcTiE 2013 SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat TRENDcollEcTiE 2013 LICHTLOPENDE DEurEN met ALumINIum FrAmE OP maat GEmAAKTE SCHuIF- DEurEN EN KASTINTErIEurS INmETEN EN montage * PER 259,- DEUR V.A. AA-KWALITEIT

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAMEN.

DRAAIKIEPRAMEN. DRAAIKIEPRAMEN 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval. De ramen kunnen

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN EN KASTINTERIEURS OP MAAT. TRENDcollectie 2013 PRIJS 259,- PRIJS PER DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT

SCHUIFDEUREN EN KASTINTERIEURS OP MAAT. TRENDcollectie 2013 PRIJS 259,- PRIJS PER DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT TRENDcollectie 2013 LICHTLOPENDe deuren met ALUMINIUM FRAME OP MAAT GEMAAKTE SCHUIF- DEUREN EN KASTINTERIEURS INMETEN EN MONTAGE * 259,- DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT Collectie trendkleuren

Nadere informatie

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN

SLIMLINE SYSTEEMWANDEN SLIMLINE SYSTEEMWANDEN STRAK, STIJLVOL EN GELUIDSISOLEREND Verwol Interieursystemen Verwol ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige systeemwanden en deuren.

Nadere informatie

QbiQ geeft IQ de ruimte WELKOM BIJ QBIQ

QbiQ geeft IQ de ruimte WELKOM BIJ QBIQ QbiQ geeft IQ de ruimte WELKOM BIJ QBIQ DE ZEKERHEID VAN KWALITEIT OOntwerpen is aftasten. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Met de slimme wand- en glasoplossingen van QbiQ kan je als architect

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAMEN.

DRAAIKIEPRAMEN. DRAAIKIEPRAMEN 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval. De ramen kunnen

Nadere informatie

V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 ACCESSOIRES

V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 ACCESSOIRES V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 ACCESSOIRES UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB 2000 ACCESSOIRES Bij een verplaatsbaar wandsysteem horen natuurlijk ook verplaatsbare

Nadere informatie

TOTAL GLAS GEVELLAMELLEN

TOTAL GLAS GEVELLAMELLEN 1 2 De veelzijdige Total Glas gevellamellen zijn onder meer toe te passen als architecturale zonwering, gevelbekleding en beglazing van galerijen. De volglazen lamellen kunnen zowel horizontaal als verticaal

Nadere informatie

TOTAL GLAS GEVELLAMELLEN

TOTAL GLAS GEVELLAMELLEN 1 2 4 5 v 3 300 25 375 2885 2535 25 375 6.1.1 Toepassing Total Glas lamellen kunnen worden toegepast als zonwering, balustrades en/of windschermen. glasbreedte 300 Hoogte panelen De glaspanelen van het

Nadere informatie

Gebruikt / Gerenoveerd

Gebruikt / Gerenoveerd De Meeuw Oirschot Postbus 18 5688 ZG OIRSCHOT 0499-572024 www.demeeuw.com hergebruik@demeeuw.com Gebouw HG-010 Gebruikt / Gerenoveerd Dossier HG-010 Tekening M2020-0178831 Oppervlakte 74 m² Afmeting 13,54

Nadere informatie

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS MODERN, KLASSIEK OF EIGENTIJDS ONZE TERRASOVERKAPPING PAST ZICH AAN UW WENSEN AAN EEN SYSTEEM MET ALLE MOGELIJKHEDEN DAT OP ELK MOMENT KAN WORDEN UITGEBREID ERHARDT terrasoverkapping

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar binnen draaiende ramen, deuren en vaste ramen kunnen modulair worden gecombineerd, zodat vrijwel iedere gewenste gevelindeling kan

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt.

Afmetingen Methermo XL ramen en deuren kunnen in bijzonder grote afmetingen worden gemaakt. R METHERMO XL RAMEN/ GEVELS - NAAR BUITEN DRAAIEND Methermo XL naar buiten draaiende ramen en gevels kenmerken zich door de ultraslanke raam- en kozijnprofielen. Hierdoor is het glasoppervlak maximaal

Nadere informatie

STALEN DEUREN: eyecatchers in huis. Bekend van: Thuis in staal

STALEN DEUREN: eyecatchers in huis. Bekend van: Thuis in staal STALEN DEUREN: eyecatchers in huis Bekend van: Thuis in staal Samen met Tomassen je droom vormgeven. Dankzij onze jarenlange ervaring met staal komen we altijd tot een uniek ontwerp op maat. Of het nu

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT

V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 4000 EENVOUDIG TRANSPARANT V1701 SYSTEEMBESCHRIJVING EENVOUDIG TRANSPARANT UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR Eenvoud en transparantie, 2 kernwoorden die ons wandsysteem kenmerken. Het systeem

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

Prijslijst. Collectie Bistro ; Raam enkelvoudig ; hxb ; 1080 x 456 mm, zwarte structuurlak. 1 glaspaneel en 1 horizontaal plakprofiel.

Prijslijst. Collectie Bistro ; Raam enkelvoudig ; hxb ; 1080 x 456 mm, zwarte structuurlak. 1 glaspaneel en 1 horizontaal plakprofiel. Collectie Bistro Geïnspireerd op de klassieke Franse vorm van verticale stijlen en gesloten panelen. Aluminium profielen van 32 mm dik. Glaspanelen van 4 mm dik gehard glas. (zg. veiligheidsglas ) Pagina

Nadere informatie

systems clip-in silence

systems clip-in silence systems clip-in silence Geluidwerende glazen deur- en wandsystemen Thema Geluid www.boermansconstruct.be www.glassolutions.be inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Basis wanddetails SYSTEMS CLIP-IN SILENCE 3

Nadere informatie

Fit in - glas Postbus BH Roosendaal. Tel. : +31 Mob. : Wouwse Plantage,

Fit in - glas Postbus BH Roosendaal. Tel. : +31 Mob. : Wouwse Plantage, Fit in - glas Postbus 1338 4700BH Roosendaal Tel. : +31 Mob. : +31654690456 E-mail : info@fitin-glas.nl Wouwse Plantage, 15-03-2014 Onze ref. Uw adviseur Behandeld door Project : kvk/fi141106028 : K. van

Nadere informatie

PRODUCTEN INTERIEUR. Glazen balustraden

PRODUCTEN INTERIEUR. Glazen balustraden Glazen balustraden Glazen balustraden verhogen het transparante karakter van een ruimte en vergroten het doorzicht van binnen naar buiten zodat een heldere en ruimtelijk gevoel ontstaat. Glazen balustrades

Nadere informatie

VISIO MOBIELE GLASWAND

VISIO MOBIELE GLASWAND MOBIELE GLASWAND MOBIELE GLASWAND Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

Folie eiken overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01 Datum: 11-04-2013

Folie eiken overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01 Datum: 11-04-2013 Folie eiken overheaddeur bestekomschrijving volgens Stabu Versie 1.01 Datum: 11-04-2013 Fabricaat: ALBIN CE Type: Overheaddeur design folie AFS-40 1 Windbelasting klasse 5, NEN-EN 12424 1 Waterdichtheid

Nadere informatie