Data Connect M2M. Mobiele datacommunicatie tussen apparaten, machines en systemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Data Connect M2M. Mobiele datacommunicatie tussen apparaten, machines en systemen"

Transcriptie

1 Mobiele datacommunicatie tussen apparaten, machines en systemen

2 Draadloze machine-to-machine communicatie Machines worden slimmer. Niet alleen doen ze hun werk sneller en nauwkeuriger, maar ze zijn ook steeds beter in staat met elkaar te communiceren. Het ene systeem belt het andere en geeft meetstanden of opdrachten door. Geheel automatisch en efficiënt, zonder tussenkomst van mensen. Maar wat als uw apparatuur op een afgelegen, moeilijk toegankelijke locatie staat, zonder vaste verbindingen? Of als het om een mobiele toepassing gaat? Ook dan kunnen uw systemen probleemloos communiceren. Data Connect machine-to-machine (M2M) en Data Connect Mobile Pay van KPN Mobile zorgen voor een betrouwbare, draadloze verbinding tussen uw apparatuur.

3 Via vindt er bewaking plaats van bijvoorbeeld vaartuigen zodat er op afstand sluizen en bruggen kunnen worden bediend. Een onderdeel van uw bedrijf houdt waterstanden bij. Of controleert gasmeters. Uw computers volgen vrachtauto s, lading, dure goederen. De mobiele betaalautomaten van uw bezorgers verzorgen een pinbetaling. Uw systeem weegt het afval in een vuilcontainer en rekent af. Het zijn zo maar wat voorbeelden van efficiënte werkprocessen waarbij draadloze communicatie tussen machines, apparaten, voertuigen en systemen betrokken is. is de mobiele datadienst die dat voor u verzorgt. Het waarborgt een goede, betrouwbare communicatie waar uw systeem ook staat. Misschien heeft u meetapparatuur op een verafgelegen locatie, sluis of gemaal. Of uw bezorger laat een klant op een boerderij in de polder pinnen. Geen probleem voor. Want de basis van deze dienst is het mobiele netwerk van KPN Mobile het beste netwerk wat betreft betrouwbaarheid, dekking en service. Toepassing op maat Met kiest u een oplossing die bij u past. Draadloze communicatie met kent vele varianten zoals een automatisch gegenereerd SMS-bericht naar bijvoorbeeld een servicemonteur. U kunt grotere hoeveelheden gegevens versturen via een GSMverbinding. Of u werkt met snelle GPRS-verbindingen. Het maakt bovendien niet uit hoeveel machines of systemen u met laat communiceren. Misschien gaat het wel om tienduizenden meetsystemen. Maar ook met één toepassing kunt u al efficiënter werken en kosten besparen. Misschien heeft u meetapparatuur op een verafgelegen locatie, sluis of gemaal. verzorgt de draadloze communicatie.

4 Data Connect Mobile Pay een unieke toepassing van Eén van de unieke toepassingen van Data Connect M2M is zo service- en klantgericht dat we het een speciale naam hebben gegeven: Data Connect Mobile Pay. Het gaat om mobiele betaalautomaten die draadloos transacties kunnen afhandelen. Uw klanten kunnen dus overal in Nederland betalen met de pinpas, Chipknip of creditcard. Op het terras, aan de deur, op de markt, in de taxi waar dan ook, binnen en buiten. De voordelen hiervan zijn evident. Zo is het een veilig idee dat uw mobiele medewerkers bijvoorbeeld taxichauffeurs of bezorgers geen grote hoeveelheden geld meer bij zich dragen. Het betekent ook dat u uw service aan uw klanten op een hoger peil brengt. Zij hoeven bijvoorbeeld niet speciaal geld in huis te halen om een koelkast, bankstel of tas met boodschappen thuis af te rekenen. En minstens zo belangrijk: uw klanten worden in hun aankopen niet beperkt door het geld dat ze toevallig in de portemonnee hebben. Voor marktkooplieden of verkopers op een beurs of evenement kan dat een aardige omzetverhoging betekenen! Het KPN Mobile netwerk is gecertificeerd door Interpay, de onderneming die verantwoordelijk is voor het elektronisch betalingsverkeer in Nederland, zodat mobiel pinnen net zo veilig is als pinnen in de winkel. Ook verkeerslichten kunnen worden gemonitord via ; eventuele storingen kunnen geheel automatisch worden gemeld. Iets voor uw bedrijf? Grote kans dat ook zinvol is voor uw bedrijf. Er zijn immers veel bedrijfsprocessen die gebaat zijn bij geautomatiseerde draadloze communicatie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties: - Uw bedrijf heeft te maken met meten of monitoren op afstand. Wellicht kunnen niet al die meetresultaten via vaste verbindingen worden overgeseind of wordt er weinig informatie verstuurd waardoor de kosten hoog zijn. - Uw bedrijf is verantwoordelijk voor service aan lease- of huurapparatuur. Een kopieermachine kan uw monteurs dan bijvoorbeeld automatisch melden dat zich een storing voordoet. Of een frisdrankautomaat bericht dat hij bijgevuld moet worden. - Uw mobiele medewerkers bezorgers, (taxi)chauffeurs, enzovoorts rekenen rechtstreeks af met de klant. Uit overwegingen van veiligheid en service wilt u uw medewerkers voorzien van mobiele pinapparatuur. Deze handelen de transactie veilig draadloos af. In al deze gevallen kunt u uw bedrijfsprocessen verbeteren door de apparatuur automatisch te laten communiceren. Met. Goedkoop en efficiënt. De voordelen van De inzet van betekent een verdere automatisering van uw bedrijfsproces. Ook mobiele of ontoegankelijk gelegen systemen communiceren nu op een betrouwbare en eenvoudige wijze. Gevolg? Afhankelijk van

5 de toepassing maakt u een einde aan arbeidsintensieve taken van uw medewerkers zoals het ophalen van meetgegevens. U kunt snel ingrijpen en anticiperen. En u verhoogt uw service aan uw klanten. Met gebruikt u bovendien het best geteste netwerk wat betreft van betrouwbaarheid, dekking en service. KPN Mobile biedt u met een totaaloplossing, al dan niet in samenwerking met onze geselecteerde partners. Om gebruik te kunnen maken van levert KPN Mobile u de juiste abonnementsvorm. Voor de installatie van de SIM-kaart, de juiste instelling van de apparatuur en de serviceverlening kunt u terecht bij system integrators - meestal de leverancier van de betreffende apparatuur. Zodra de system integrator de mobiele SIM-kaarten heeft geïnstalleerd, kunnen uw machines draadloos communiceren. KPN Mobile regelt de probleemloze communicatie tussen uw machines en systemen, terwijl de system integrator uw aanspreekpunt is voor service op uw apparatuur. SMS, GSM-Data of GPRS? U kunt bij Data Connect - M2M kiezen uit de varianten SMS, GSM-Data en GPRS. Wat zijn de verschillen en wat is in uw geval de beste keuze? Volledig geïnstalleerde totaaloplossing SMS Uw systemen kunnen met de SMS-variant een kort tekstbericht (maximaal 160 tekens) versturen naar een mobiele telefoon. Een voordeel van dit systeem is dat er buffering plaatsvindt in het netwerk van KPN Mobile; u zult dus nooit last hebben van een bezette verbinding. Het is echter wel een relatief duurdere vorm van datacommunicatie. Het is dan ook vooral interessant voor het geautomatiseerd (incidenteel) melden van bijvoorbeeld defecten of schade. Uw monteur in het veld of een beveiligingsbeambte ontvangt dan direct een tekstboodschap op zijn mobiele telefoon. Een automatisch gegenereerd SMS-bericht naar een servicemonteur. maakt het mogelijk.

6 GSM-Data GSM-Data verloopt natuurlijk via het bekende GSM-protocol. Het heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend netwerk voor niet alleen spraak, maar voor ook datacommunicatie of SMS. Momenteel werken de meeste telemetrie-toepassingen op basis van deze mogelijkheid. Dit is een goede optie wanneer u grotere hoeveelheden data wilt verzenden. GPRS GPRS maakt het mogelijk om meer en sneller informatie te verzenden en ontvangen dan mogelijk is met GSM. U kunt online blijven: u betaalt alleen voor de hoeveelheid verzonden en ontvangen informatie. GPRS is dan ook vooral interessant voor toepassingen waarvoor gedurende langere tijd de verbinding opengehouden moet worden omdat er bijvoorbeeld voortdurend kleinere hoeveelheden data worden verstuurd. Voor GPRS zijn wel speciale modems vereist. Welke variant voor u het beste is, hangt van een aantal factoren af: De toepassing waarvoor u wilt gebruiken. Is die bijvoorbeeld informatie-intensief? Is een hogere overdrachtsnelheid een belangrijke pré? De frequentie waarmee data wordt verzonden en ontvangen. Bij hoge frequenties kan het kostenefficiënter zijn om always on te zijn, in plaats van steeds opnieuw in te moeten bellen. De kosten van de benodigde apparatuur. Draadloze communicatie tussen machines, apparaten, voertuigen en systemen. Speciaal geschikt voor telemetrie, telecommand en draadloos afhandelen van transacties (mobiele betaalautomaten). Vergroot de efficiency en betrouwbaarheid van werkprocessen. Maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN Mobile. Keuze uit de varianten SMS, GSM-Data en GPRS. Automatisch financieel voordeel.

7 Zowel data- als spraaktoepassingen De tarieven van Bij gaat het in principe alleen om de geautomatiseerde overdracht van data. Telemetrie (meten op afstand), telecommand (sturen op afstand) en mobiele transacties zijn de belangrijkste toepassingen. In bijzondere gevallen kan via echter ook spraak worden overgebracht. Bijvoorbeeld bij het uitluisteren van gestolen voertuigen of voor een automatische verbinding met een meldkamer na een crash. Hierbij kan een meldkamer horen wat er in het voertuig gebeurt en zo nodig communiceren. Het verzenden en plaatsen van data voor bijvoorbeeld route-informatieborden verloopt snel en efficiënt via. De tarieven van bestaan uit vaste elementen (eenmalig aansluittarief en maandelijks abonnement) en variabele kosten. De variabele kosten zijn de kosten van de datacommunicatie zelf: per bericht (bij SMSdienst), per minuut (bij GSM) of per hoeveelheid verzonden of ontvangen data (GPRS). Uw bedrijf krijgt automatisch korting op het aansluittarief en de abonnementskosten bij het afsluiten van grotere aantallen abonnementen. Ook ontvangt u korting als u een meerjarig abonnement afsluit. Hoe dan ook, is financieel aantrekkelijk voor zowel kleine gebruikers (vanaf één abonnement) als zeer grote (tienduizend of meer abonnementen). Een kort overzicht van enkele belangrijke kenmerken van de tarievenstructuur van : Lage maandelijkse kosten. Daarom ook zeer interessant voor toepassingen met kleinere hoeveelheden data. Bij een looptijd van twee of drie jaar krijgt u korting op het maandelijkse abonnement. Korting op het maandelijkse abonnementsbedrag als u meerdere abonnementen afsluit. U krijgt al korting vanaf elf abonnementen. Korting op het aansluittarief bij afname van grotere aantallen SIM-kaarten. Lage SMS tarieven naar korte kiescode. Aantrekkelijke nachttarieven. Koppeling met GPRS-bundels/abonnementen mogelijk. Een actueel overzicht van de tarieven van Data Connect M2M vindt u in het Tarievenoverzicht Data Connect M2M van KPN Mobile. Meer informatie? Bij deze brochure zijn aanvullende leaflets beschikbaar die ingaan op specifieke oplossingen. U kunt deze verkrijgen of aanvullende informatie vragen via uw accountmanager van KPN Telecom, uw vaste contactpersoon van KPN Mobile, of één van de KPN Mobile Partners bij u in de buurt. U vindt ook informatie op trefwoord M2M, of u belt gratis met de Klantenservice KPN Mobile via telefoonnummer

8 AD-9369/10-02 Drukfouten en wijzigingen voorbehouden.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten.

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. U heeft geen trek in technische, logistieke of administratieve investeringen. U wilt uw klanten verwennen

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

7 Cluster 6: Ambulante handel: voedingsmiddelen

7 Cluster 6: Ambulante handel: voedingsmiddelen 7 Cluster 6: Ambulante handel: voedingsmiddelen 7.1 Typering van het cluster Het cluster omvat alle bedrijven die als hoofdactiviteit op de markt food producten verkopen zoals vlees, vis, groenten en fruit,

Nadere informatie

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 1 Inhoudsopga ve 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 2 Functionele beschrijving... 4 2.1 Pinterminals en bandbreedte... 4 2.1.1 Pinterminals...

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen.

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen. Vof. Schreuder s kassacentrum kan u snel en voordelig van een pinautomaat en bijbehorend payment-contract voorzien. Door gebruik te maken van het CCV-pay systeem kunnen we veel sneller en gemakkelijker

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Mobiel Internet Dienstbeschrijving

Mobiel Internet Dienstbeschrijving Mobiel Internet Dienstbeschrijving o ktober 2013 INHOUD MOBIEL INTERNET 3 ABONNEMENTEN 3 BASISAANBOD 3 OPTIONELE MODULES VOOR MOBIEL INTERNET 5 TARIEVEN 5 INFORMATIEBEVEILIGING 5 MOBIEL INTERNET De tijd

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen stelt aan uw mobiele bereikbaarheid en bovendien meer

Nadere informatie

Maakt u gebruik van een onderstaande dienst? Analoge lijnen en ISDN2 ISDN 15, 20 en 30 Line Rental

Maakt u gebruik van een onderstaande dienst? Analoge lijnen en ISDN2 ISDN 15, 20 en 30 Line Rental Voor alle deelnemers van Parkmanagement de Veenkoloniën heeft Atlantic Telecom een interessante collectieve aanbieding waardoor er tot wel 60% bespaart kan worden op uw telefonie kosten, zonder dat u daarvoor

Nadere informatie

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Sluit u aan op breedband

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Sluit u aan op breedband Het nieuwe pinnen gaat beginnen Sluit u aan op breedband 2 Het nieuwe pinnen gaat beginnen Sluit u aan op breedband De aangewezen verbinding voor het nieuwe pinnen is een breedbandverbinding. Dat is zeker

Nadere informatie

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Altijd dichtbij SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Tekst maximaal 160 tekens Berichten versturen naar vaste nummers van KPN en naar alle mobiele nummers Nummer SMS centrale:

Nadere informatie

Header. Dé Business Provider. Beste Yes klant,

Header. Dé Business Provider. Beste Yes klant, Beste Yes klant, Binnenkort ontvangt u uw eerste factuur voor uw mobiele aansluiting(en) bij Yes Telecom. Uw factuur bestaat uit verschillende onderdelen; totaaloverzicht, gedetailleerd overzicht per aansluiting

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034 Productinformatie & Tarieven 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een internetbundel (zie 2.3). Een abonnement

Nadere informatie

HANDLEIDING TMN SIM KAART PORTUGAL

HANDLEIDING TMN SIM KAART PORTUGAL HANDLEIDING TMN SIM KAART PORTUGAL Copyright 2012. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf

BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect Het mobiele abonnement op maat voor uw bedrijf BedrijfsSelect, wat betekent dat voor uw bedrijf? Met BedrijfsSelect bent u verzekerd van de juiste mobiele oplossing voor uw bedrijf. Elk

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING SMS versturen SMS versturen 1. Introductie Dit document beschrijft de werking van de SMS message functie van Sprinter

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 1 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Tarieven. Onderstaande tarieven gelden voor offertes vanaf 1 maart 2013. Voor alle prijzen, tenzij anders vermeld, geldt:

Tarieven. Onderstaande tarieven gelden voor offertes vanaf 1 maart 2013. Voor alle prijzen, tenzij anders vermeld, geldt: Tarieven Yes Telecom is dé mobiele provider voor de zakelijke markt. Yes Telecom begrijpt dat de zakelijke klant hogere eisen stelt aan mobiele bereikbaarheid. Daarom biedt Yes Telecom de zekerheid en

Nadere informatie

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012

Mobile Business. Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 03/2012 Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties 9040146 03/2012 Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen? De juiste beslissingen nemen, ondersteund door een optimale

Nadere informatie

Uw totale telecompartner

Uw totale telecompartner Zorgeloos communiceren Eén aanspreekpunt Jarenlange ervaring Uw totale telecompartner Totale telecom oplossingen 100% bereikbaar Teleservice is er trots op u een compleet portfolio op het gebied van telecom

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

Aanvraag- /wijzigingsformulier DigiAccess Lees voor het invullen eerst de toelichting

Aanvraag- /wijzigingsformulier DigiAccess Lees voor het invullen eerst de toelichting 1. Wat wenst u? Nieuwe aansluiting DigiAccess. Vul nu vraag 2 en verder in. Vul ook pagina 2 in. Wijzigen van uw DigiAccess aansluiting Vul nu vraag 3 en verder in. Vul op pagina 2 de punten 2 t/m 5 in.

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1027 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst... 3 1.2 Varianten...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 4 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht dienst...

Nadere informatie

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things

LoRa van KPN. Connectiviteit voor Internet of Things LoRa van KPN Connectiviteit voor Internet of Things Energie-efficiënt verbindingen maken Internet of Things is steeds meer een wezenlijk onderdeel van ons bestaan. Alles en iedereen kan tegenwoordig met

Nadere informatie

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties

Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Mobile Business Efficiënt communiceren met uw zakenrelaties Nieuw! Extended Fleet Onbeperkt bellen naar alle Mobistar-nummers en vaste lijnen! Ik kies voor mijn bedrijf Het geheim achter efficiënt zakendoen?

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Yes Business Abonnement Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt

Nadere informatie

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Ook bij u!

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Ook bij u! pinnen gaat beginnen. Ook bij u! pinnen gaat beginnen. Ook bij u! Nederland stapt over op het pinnen met de chip in plaats van met de magneetstrip. De eerste pilots van het nieuwe pinnen zijn gestart.

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

9 Cluster 8: Horeca, drankverstrekkers

9 Cluster 8: Horeca, drankverstrekkers 9 Cluster 8: Horeca, drankverstrekkers 9.1 Typering van het cluster Nederland telt ongeveer 11.000 cafés, die behoren tot ruim 9.600 ondernemi n- gen. Kenmerkend voor de cafés is gewoonlijk de kleine schaal

Nadere informatie

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack

One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack One Office Voice Pack Vaste en mobiele telefonie in één pack In alle vrijheid communiceren en zakendoen Mobistar biedt geïntegreerde oplossingen die uw zaak mobieler en productiever maken. U kan overal

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

2 Cluster 1: Grote bedragen, veel transacties

2 Cluster 1: Grote bedragen, veel transacties 2 Cluster 1: Grote bedragen, veel transacties 2.1 Typering van het cluster Het cluster 'grote bedragen, veel transacties' omvat de detailhandelsbranches warenhuizen, bouwmarkten en supermarkten. Zij hebben

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

MOBIEL PREPAID BELLEN & INTERNETTEN

MOBIEL PREPAID BELLEN & INTERNETTEN Tarieven Simpel Goedkoop Zonder verborgen kosten Kostenman maakt korte metten met hoge prijzen Overzicht van de telefonie-diensten door MEDIONmobile Prepaid Alle prijzen die vermeld worden in dit tarievenoverzicht,

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick

Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick Verkorte handleiding Vodafone Mobile Connect USB-stick Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe USB-stick*. In deze verkorte handleiding vertellen wij u hoe u snel aan de slag kunt met het modem en

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Simpel Goedkoop. Zonder verborgen kosten ALDI TALK. MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN. Tarieven. www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS

Simpel Goedkoop. Zonder verborgen kosten ALDI TALK. MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN. Tarieven. www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS Simpel Goedkoop Zonder verborgen kosten ALDI TALK MOBIEL PREPAID bellen & INTERNETTEN Tarieven www.alditalk.nl HOGE KWALITEIT LAGE PRIJS Overzicht van de telefonie-diensten door MEDIONmobile Prepaid Alle

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Triple play vergelijking Consumind Augustus 2015 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen:

Triple play vergelijking Consumind Augustus 2015 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Triple play vergelijking Consumind Augustus 2015 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Achtergrond en algemene informatie Internet, TV en (Vaste) Telefonie markt Voordelen Triple Play Vergelijking

Nadere informatie

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie.

De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. De slimste oplossing voor temperatuurbewaking en -registratie. w w w. l o g o n l i n e. n l 2 LogOnline: Ook een slimme oplossing voor u! LogOnline is de innovatieve online bewaak- en registratieservice

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED

GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED GEBRUIKERSHANDLEIDING TRACENET ADVANCED 1 / 6 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD......Pag. 3 VERPLICHTE HANDELINGEN... Pag. 3 1. INSTRUCTIES... Pag. 4 2. CENTRAAL TELEFOONNUMMER +31 (0) 20 4040 919... Pag. 4 2.1

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een nieuwe DigiAccess verbinding

Aanvraagformulier voor een nieuwe DigiAccess verbinding Aanvraagformulier voor een nieuwe DigiAccess verbinding Lees eerst de bijlage op bladzijde 5 en 6 voor u onderstaande gegevens invult. Adresgegevens 1 Adres contractant Naam en voorletters of bedrijfsnaam

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Mobile

Dienstbeschrijving Managed Mobile Dienstbeschrijving Managed Mobile Inhoud Dienstbeschrijving Managed Mobile... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Positionering dienst Managed Mobile... 3 1.3

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat OpMaat basisabonnement per gebruiker Sim per gebruiker sim only Gesprekstarieven (buiten de bundel) Mobiel Bellen naar mobiele nummers internet Bellen naar vaste nummers

Nadere informatie

Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer

Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer per 1 januari 2009 Tarieven Binnenland Girale bijschrijvingen Overboeking EUR 0,14 Acceptgiro EUR 0,25 Spoedoverboeking EUR 1,19 Incasso via OfficeNet/Internet Bankieren/Access

Nadere informatie

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING

EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING EDITIE 1 DIENSTBESCHRIJVING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. OVERZICHT VOIP IN DE CLOUD MOBILE ABONNEMENTEN... 4 2.1. Alle VOIP in de Cloud Mobile varianten vrij combineerbaar... 4 2.2. Altijd onbeperkt

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 2.0

MaxiTEL. dienst beschrijving. www.maxitel.nl. Laatste wijziging: April 2015 Versie: 2.0 Laatste wijziging: April 2015 Versie: 2.0 E-mail: info@maxitel.nl - Telefoon: 0172-754 000 Fax: 0172-754 010 - ACM Registraties: 942487 / 942488 1/9 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Machine-to-machine

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 28 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis 0,- Bellen en sms en voor 0,30 per minuut/sms. ten is alleen

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie

Vraag & Antwoord voor ambassadeursactie 1. Waarom zou ik overstappen? 2. Wat kunnen klanten verwachten wanneer zij kiezen voor de diensten van PLINQ / TriNed? Wij in Heeze, Leende en Sterksel zijn met elkaar een mooi lokaal initiatief begonnen.

Nadere informatie

tarieven zakelijk betalingsverkeer Blad 1 van 8

tarieven zakelijk betalingsverkeer Blad 1 van 8 tarieven zakelijk betalingsverkeer 2012 Blad 1 van 8 Tarieven Binnenland Girale bijschrijvingen Overboeking 0,14 Acceptgiro 0,25 Spoedoverboeking 1,19 Incasso via Internet Bankieren/Access Online 0,082

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees Sim only abonnement 24 maanden Ben 100 min/sms Ben 300 min/sms Ben onbeperkt Maandbedrag (exclusief korting) 4,50 7,00 15,00 Aantal minuten of sms binnen de 100 300 Onbeperkt Tarief

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen?

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? Veel gestelde vragen 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kan ik besparen met Optibel? 3. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen beloven. Kan dat ook? 4. Hoe zit het met de

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

T-Mobile introduceert MyFaves.

T-Mobile introduceert MyFaves. T-Mobile introduceert. Priscilla Tomasoa, T-Mobile Netherlands BV. April 2008. 1. Wat is? Nieuwe service om via je mobiele telefoon je sociale netwerk te onderhouden. Abonnement *waar het draait om contact

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

Voorwaarden dienstverlening

Voorwaarden dienstverlening Voorwaarden dienstverlening 0 Voorwaarden dienstverlening Compaan is een dienst van Servicepoort B.V. Versie van 19 maart 2014 (1.0) Artikel 1: Definities 1. Compaan: De tablet computer inclusief software

Nadere informatie

Prijslijst voor abonnees

Prijslijst voor abonnees Prijslijst voor abonnees De genoemde tarieven op deze prijslijst zijn exclusief kortingen. Wil je de tarieven inclusief korting inzien? Kijk dan op www.ben.nl/tarievenoverzicht Sim only abonnement 24 maanden

Nadere informatie

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven Vodafone prepaid Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven per 1 december 2003 Tarieven Vodafone prepaid

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 11 Nummer: 1029 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst Managed Mobile...

Nadere informatie

simpel. vertrouwd. voordelig.

simpel. vertrouwd. voordelig. simpel. vertrouwd. voordelig. www.mobileservice.nl Mobiele communicatie Het kan ook anders! Simpele, vertrouwde en voordelige oplossingen Mobile Service biedt wat ú wilt: Simpele, vertrouwde en voordelige

Nadere informatie

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit Zodat u efficiënt kunt ondernemen Financial Lease dat is onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease

Nadere informatie

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING!

Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Dean Mobile ONGEKENDE SERVICE! ENORME BESPARING! Meet Dean Klantenservice Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dean Connect. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting U betaalt per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting U betaalt per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde aansluiting per maand,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per minuut 0,4 Diensten

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing in dit nummer Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 2 Operationele lease is altijd dan zelf kopen Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 2 sluiten 03 Inleiding 04 Verborgen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 3 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

13 Cluster 12: de benzineservicestations

13 Cluster 12: de benzineservicestations 13 Cluster 12: de benzineservicestations 13.1 Typering van het cluster Tot dit cluster behoren alle tankstations in Nederland met de daarbij behorende winkels (tankshop). Nederland telt circa 2.200 benzineservicestations,

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking

Nadere informatie

Triple play vergelijking Consumind december 2016

Triple play vergelijking Consumind december 2016 Triple play vergelijking Consumind december 2016 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Achtergrond en algemene informatie Internet, TV en (Vaste) Telefonie markt Voordelen Triple Play Vergelijking

Nadere informatie

De slimme meter Klaar voor de toekomst

De slimme meter Klaar voor de toekomst De slimme meter Klaar voor de toekomst met de slimme meter bent u klaar voor de toekomst Endinet maakt haar energienetten klaar voor de toekomst. Net als de auto-, de telefoonen bankindustrie worden ook

Nadere informatie