15 april 2016 jaargang 24 nummer 31

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 april 2016 jaargang 24 nummer 31"

Transcriptie

1 15 april 2016 jaargang 24 nummer 31 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst komt ten goede van de school; daar doen we weer heel leuke dingen mee! Dank u voor uw bijdrage! Leesvirus 2016: Groep 6 is LEESVIRUS KAMPIOEN bibliotheek Klazienaveen 2016 geworden. Tijdens het eindfeest in de bibliotheek heeft Esmeralda ook nog de boekenquiz gewonnen. Gabriëlla en Daphne hebben een leesvirusrap gemaakt en laten zien in de bibliotheek.

2 Verkeersexamen groep 7 Op 12 april was het praktische verkeersexamen voor groep 7. Zoals gebruikelijk was onze school de startplaats voor de kinderen van alle scholen in Klazienaveen en Nieuw-Dordrecht, in totaal zo n 270 kinderen. Van onze BSO De Uilenboom Geboorte zoon Charona Charona is op 8 april bevallen van een prachtige zoon genaamd Xavi. Hij is iets te vroeg geboren en moet nog wel wat aansterken. Alles gaat gelukkig goed met moeder en zoon. Op de BSO staat het geboortekaartje. Kom gerust binnen om het kaartje te bekijken. Deze week waren we verwend met beschuit met muisjes. Dat was smullen. Charona is een trotse moeder en heeft al beloofd om een keer langs te komen als zij en Xavi zijn aangesterkt. Daar kijken we natuurlijk met zijn allen naar uit! Thema april Deze maand is het thema ik hou van Holland. De kinderen hebben heel groot Nederland getekend en uitgeknipt. het is zo groot uitgeknipt dat we molentjes en bootjes etc. kunnen knutselen en dit hierop plaatsen. Dit kinderen vinden het leuk om hier elke dag mee bezig te zijn en zo Nederland steeds een beetje meer af te krijgen. Hieronder alvast het resultaat tot nu toe. Verder worden er spelletjes gespeeld. Met het mooie weer gaan we ook regelmatig naar buiten. Oudercommissie We hebben de eerste aanmeldingen binnen voor de oudercommissie. De ouders die zich hebben opgeven alvast bedankt. Als u zich ook wilt aanmelden voor de oudercommissie van de BSO dan horen wij dat graag.

3 Herhaling. Koningsontbijt en koningsspelen Herhaling Op vrijdag 22 april moeten alle kinderen om 8:00 uur op school aanwezig zijn zodat we om 8:15 gezamenlijk naar de Witte Olifant kunnen lopen voor de foto (zie vorig weekbericht). Denkt u aan het rode of oranje shirt? Koningsspelen groep 1 t/m 5 Na het ontbijt gaan de kinderen van groep 1 t/m 5 terug naar school en wordt er op school een sportmorgen/spelletjesmorgen georganiseerd. Alle kinderen, dus van groep 1 t/m groep 5, zijn op vrijdag 22 april om uur vrij!!! Koningsspelen groep 6 t/m 8 Na het ontbijt gaan de kinderen van groep 6 t/m 8 op de fiets naar de sportvelden van KZC voor de sportdag. We vertrekken gezamenlijk van school. De sportdag is omstreeks uur afgelopen. De kinderen fietsen in principe op eigen gelegenheid terug naar huis, maar als u het prettiger vindt dat ze onder begeleiding van de leerkracht naar school terugfietsen, wilt u uw kind dan een briefje meegeven naar school waarop u aangeeft dat uw kind met de groepsleerkracht terugfietst. BVD De kinderen van groep 6 t/m groep 8 zijn op vrijdag 22 april ongeveer om uur vrij!!! Neem de tijd Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 21, aflevering 4, thema 1 In de weken van 25 april tot 20 mei nemen we op school twee weken de tijd voor het Trefwoord-thema Neem de tijd. De andere weken nemen/maken de kinderen met u thuis tijd vrij voor feesten of herdenkingen als Koningsdag, 4 en 5 mei, Hemelvaart en Pinksteren. Tijd is belangrijk en bepaalt ons leven. Ook voor kinderen: zo gauw ze klok kunnen kijken ontstaat er een besef van zo laat moet ik op school zijn, zo laat eten we, zo laat ga ik naar mijn vriendje. Het lijkt soms wel of alles om tijd draait. Gek genoeg lijkt tijd tegelijkertijd de laatste tijd helemaal niet zo belangrijk te zijn nu we 24/7 bereikbaar zijn, continu, alsof tijd niet meer bestaat. En dat ontregelt ons leven. We vergeten hoe belangrijk het is om ergens de tijd voor te nemen. Reden genoeg om met kinderen eens na te denken over de tijd, over ónze tijd, én over de tijd voor en na ons: de geschiedenis-tijd. De kinderen staan stil bij de wijze uitspraak Voor alles is er een tijd uit het bijbelboek Prediker. Ze lopen de momenten langs die onze tijd en aandacht verdienen. In de onderbouw beginnen de kinderen in de klokkenwinkel en denken na over Alles op zijn tijd : over de tijd voor slapen en de tijd voor spelen; voor ruzie en voor vrede; tijd om te denken en te doen; om te lachen en te huilen; om te scheuren en te naaien; om te bouwen en te slopen; om te zwijgen en te praten; om te planten en te plukken. De verhalen van Hemelvaart en Pinksteren worden hiermee verbonden.

4 In midden- en bovenbouw komen de tijden uit Prediker als volgt langs: Neem de tijd om te vieren en te rouwen, bv. rond 4-5 mei een tijdje stilstaan bij de geschiedenis van oorlog en bevrijding. Neem de tijd om vast te houden en los te laten, waarbij het verhaal Hemelvaart past, als de leerlingen Jezus zien verdwijnen. Heb tijd om te ontvlammen en te verkillen, om ergens enthousiast voor te worden, zoals met Pinksteren als de Geest weer opvlamt. Er is een tijd om te scheuren en te herstellen : kinderen denken na over hoe iets kapot kan gaan, maar daarna weer hersteld kan worden. En in deze meimaand wordt het tijd om te planten en te rooien, d.w.z. je moet nu planten, want hoe kun anders straks oogsten of rooien. En er is een tijd van komen en een tijd van gaan : hoe leuk is het om een tijdje vol spanning en plezier naar iets toe te leven en hoe is het daarna als iets moois weer voorbij is. Tot slot overwegen de kinderen wat die tijd en de klok voor ons betekent en hoe we de tijd die ons gegeven is het best kunnen gebruiken om geen tijd te kort te komen. Daarvoor nemen we de tijd. Groep 1A Deze week hebben we het thema eten afgesloten. Volgende week beginnen met een nieuw thema kunst. De kinderen mogen spullen meenemen voor op de thematafel. We beginnen deze week met het themaverhaal en de nieuwe woorden. De kunstenaar Piet Mondriaan staat centraal tijdens het werken en spelen. Woensdag hadden we streetwise. De kinderen hebben geleerd hoe ze moeten oversteken, verkeersgeluiden herkennen en hoe doe ik mijn gordel om. De kinderen krijgen daarom een certificaat mee naar huis. Op het certificaat staat een website waar de groepsfoto op staat. Groep 1B Volgende week werken we verder over het thema Kunst. Centraal staat de kunstenaar Piet Mondriaan. Veel kinderen vinden het benoemen van een vierkant en rechthoek nog moeilijk de vormen komen in zijn schilderijen goed aan bod. De leerlingen mogen voorwerpen, schilderijtjes meenemen voor in het museum. Ik-opdracht mijn eigen Mondriaan getallen-opdracht kralenplank met voorbeeld

5 Voor het koningsontbijt en de sportdag op vrijdag 22 april zoek ik een paar ouders die mee willen lopen naar het centrum, willen helpen tijdens het ontbijt en aansluitend een groepje kleuters willen begeleiden tijdens onze sportdag. Voor opgave hangt er een briefje op het bord bij de deur. Groep 2 In het begin van de week hebben we gewerkt over verkeer, en regels in het verkeer. Woensdag was Street wise op school. Vanaf donderdag werken we over Kunst. Eerst komt ook bij ons Mondriaan en andere schilders aan bod. Voor het koningsontbijt en de sportdag op vrijdag 22 april zoek ik een paar ouders die mee willen lopen naar het centrum, willen helpen tijdens het ontbijt en aansluitend met een groepje kleuters spelletjes doen voor de sportdag. Groep 3 Streetwise, blik en klik! Koningsspelen Na het ontbijt hebben de groepen 1 t/m 5 een sportdag op onze school. Deze dag heb ik nog een aantal ouders nodig voor de begeleiding van de groepjes. Heeft u zin en tijd om te helpen? Dan graag even melden bij de leerkracht.

6 Groep 4 Streetwise! Blik en klik Rekenen: verder met blok 10; geld, tijd en tafel van 5 en 6 Taal: start nieuw thema: Verkeer is overal Speling: regel TOREN komt aan bod. Vier keer wijzer: Verder met alle opdrachten. Gezocht: leesouders Voor de woensdag en donderdag zoek ik nog 2 ouders die met de kinderen een kwartier willen lezen. Dit doen we om het technisch lezen van de leerlingen te bevorderen. Groep 5 Rekenen: Getallen boven de Geldsommen en digitale en analoge tijden. Taal: Thema Wat een lekker bekkie,over het gebit. Spelling: herhaling van de afspraken Toren, Torren en Dirigent. Geschiedenis: De prehistorie. Streetwise: veel geleerd over vooral de remweg van een auto en het belang van het goede gebruik van de gordel.

7 Groep 6 VierKeerWijzer: 28 april hebben we de topotoets van Noord-Nederland Rekenen: -Oefenen lengte en gewicht -Aflezen en tekenen van plattegrond bij een blokkenbouwsel -Keer- en deelsommen met grote getallen met nullen -Bepalen van gewicht Taal: Herhaling van onderwerp en persoonsvorm. Spelling: Herhalen van de afspraak: W1 Werkwoorden in de t.t. Zoek eerst van het werkwoord de stam. Bij ik komt er niets achter de stam achter de stam. Bij een ander komt er een t achter de stam. Bij wij/anderen schrijf je het hele werkwoord. Herhalen van de afspraak: W2 Zwakke werkwoorden in de v.t. Zoek eerst van het werkwoord de stam. Bij ik en een ander komt er te of de achter de stam. Bij wij/anderen komt er ten of den achter de stam. Streetwise groep 6: Groep 7 Groep 7 heeft dinsdag meegedaan aan het praktisch verkeersexamen.

8 Streetwise Groep 7 heeft een parcours gefietst met allerlei hindernissen. Groep 8 Streetwise Groep 8 heeft met Streetwise een parcours gefietst. Hierbij kregen zij uitleg over wat een parcours fietsen te maken heeft met zelf veilig fietsen in het verkeer. Verder heeft groep 8 mogen uitproberen hoe lang je remweg is met je fiets. Heel leuk om te doen en leerzaam! Als afsluiting mochten de leerlingen een rondje met een elektrische step over het parcours rijden.

9 Centrale Eindtoets Dinsdagmorgen 19 april, woensdagmorgen 20 april en donderdagmorgen 21 april maakt groep 8 de centrale eindtoets. We wensen de leerlingen van groep 8 veel succes!!! 3d-printer Na weken achter elkaar eraan gebouwd te hebben is het gelukt, onze 3d-printer doet het! Bij deze willen we Heino de Vries, Marcel Snellen en René Rolink hartelijk bedanken!!!!!!!

10 Een fijn weekend, het team van de St Henricusschool

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes!

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes! INFO Jaargang 21, Nummer 32, 19-4-2016 20 en 21-04-2016 Route 8 Eindtoets groep 8 22-04-2016 Koningsspelen 8.00 uur op school. Vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 5 vrij. Vanaf 13.00 uur groep 6 t/m 8 vrij. 27-04-2016

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 22 april 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 22 april 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Vrijdag 22 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 22 april Koningsontbijt 26 april Koningsspelen in de Sporthal 27 april Koningsdag (alle kinderen vrij) 30 april t/m 8 mei Meivakantie Aanwezigheid

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

We lopen rustig in de gang!

We lopen rustig in de gang! Jaargang: 28 Nummer: 30 18 april 2016 Redactie Diedelbrief: diedeldoorn@hotmail.com E-mail school: diedeldoorn@primenius.nl Regel van de Week We lopen rustig in de gang! Agenda Woensdag 20 april Donderdag

Nadere informatie

Koningsontbijt en koningsspelen

Koningsontbijt en koningsspelen 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Koningsontbijt en koningsspelen Op vrijdag 22 april moeten alle kinderen om 8:00 uur op school aanwezig zijn zodat we om 8:15 gezamenlijk naar de Witte Olifant kunnen

Nadere informatie

22 april 2016 jaargang 24 nummer 32

22 april 2016 jaargang 24 nummer 32 22 april 2016 jaargang 24 nummer 32 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Sint Bernardusschool

Nieuwsbrief 15 Sint Bernardusschool Nieuwsbrief 15 Sint Bernardusschool Nummer 15 18 april 2016 Jarigen in april: Nieuws in het kort Beste allemaal, De afgelopen periode hebben we met elkaar stilgestaan bij de voorbereiding op het Paasfeest,

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

27 mei 2016 jaargang 24 nummer 36

27 mei 2016 jaargang 24 nummer 36 27 mei 2016 jaargang 24 nummer 36 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda DI16 DI23 WO17 WO24 DO18 DO25 VR26 VR19. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda DI16 DI23 WO17 WO24 DO18 DO25 VR26 VR19. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 34 12-05-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA15 MA22 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

26 februari 2016 jaargang 24 nummer 25

26 februari 2016 jaargang 24 nummer 25 26 februari 2016 jaargang 24 nummer 25 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28

24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 24 maart 2016 jaargang 24 nummer 28 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 27 17-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda WO29 MA20 MA27 DI21 DI28 WO22 DO23

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 St. Henri cusschool RKBS " St. Henri cus" Jhr. de Jongestraat 26 7891 KNKl azi enaveen Tel. : 0591-312366 Groei pl aats voor mensen Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 Nieuwe kleutergroep Vanaf

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Denkt U aan lege cartridges van printers? En aan de PLUS-sponsorzegel/vouchers.

Denkt U aan lege cartridges van printers? En aan de PLUS-sponsorzegel/vouchers. St. Henri cusschool RKBS " St. Henri cus" Jhr. de Jongestraat 26 7891 KNKl azi enaveen Tel. : 0591-312366 Groei pl aats voor mensen Datum: 20 november 2015 Jaargang: 24 Nummer: 13 Een extra kleutergroep!!

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam.

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam. Weekbericht van 16 april 2018 Algemeen Agenda Vrijdag 20 april : Koningsspelen (groep 1-8, zie hieronder) Vrijdag 27 april : Vrij (Koningsdag) 27 april 11 mei : Meivakantie Koningsspelen (vrijdag 20 april)

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen.

Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen. Informatie over de gang van zaken in leerjaar 5 Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen. ALGEMEEN Het allerbelangrijkste vinden wij dat de kinderen

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 31,

INFO. Jaargang 23, Nummer 31, INFO Jaargang 23, Nummer 31, 9-5-2017 Maandag 08 mei Directie aanwezig Dinsdag 09 mei OR-vergadering Woensdag 10 mei Donderdag 11 mei Directie s middags aanwezig Vrijdag 12 mei Directie aanwezig Maandag

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

R.K. Basisschool De Vlinder Stockholm 3-8 3124 SG Schiedam 010-4717036 info@devlinder-schiedam.nl www.devlinder-schiedam.nl

R.K. Basisschool De Vlinder Stockholm 3-8 3124 SG Schiedam 010-4717036 info@devlinder-schiedam.nl www.devlinder-schiedam.nl Fladdernieuws R.K. Basisschool De Vlinder Stockholm 3-8 3124 SG Schiedam 010-4717036 info@devlinder-schiedam.nl www.devlinder-schiedam.nl Onze huidige bouwsteen: Wij helpen elkaar Jaargang 17, nr.31 Datum:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

17 juni 2016 jaargang 24 nummer 39

17 juni 2016 jaargang 24 nummer 39 17 juni 2016 jaargang 24 nummer 39 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014

Nieuwsbrief nummer 3 2013-2014 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 50 6852 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 3-2014

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Info 11. Datum: 24-3-2016

Info 11. Datum: 24-3-2016 Info 11 Datum: 24-3-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Met veel plezier stuur ik jullie de Info van maart. Vanochtend is het paasontbijt geweest, met een heel gezellige opening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

24 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

24 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 24 mei 2017 AGENDA 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije dag 31 mei Techniekochtend groepen 3 en 4 2 juni Leerlingenraadvergadering 2 juni Plusgroep 5 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 13 25-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda Sinterklaasfeest MA28 MA05 DI29

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Weekbericht 6 april 2016

Weekbericht 6 april 2016 Weekbericht 6 april 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, PROJECT DE ZOETE DIAMANT Deze week krijgen de kinderen in groep 3,4,5,6 en 7 een zakje met bietenzaadjes mee naar

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 29 2 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Vrijdag 3 april Goede vrijdag. Kinderen vrij Maandag 6 april Tweede Paasdag. Kinderen vrij Woensdag 8 april Boekenruilbeurs Donderdag

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie