Weekbrief. Vrijdag 22 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief. Vrijdag 22 april 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school"

Transcriptie

1 Vrijdag 22 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 22 april Koningsontbijt 26 april Koningsspelen in de Sporthal 27 april Koningsdag (alle kinderen vrij) 30 april t/m 8 mei Meivakantie Aanwezigheid directie / MIB Ramona Donderdag 28 april Nieuws uit de school Stichting Leergeld Bijgaand bij deze weekbrief vindt u het belangrijkste gedeelte van de folder van Stichting Leergeld. Deze stichting maakt het mogelijk om kinderen,waar het thuis financieel moeilijk is, toch mee te laten doen. Voor belangstellende ouders liggen morgen bij de bak met weekbrieven deze folders met inschrijfmogelijkheden om mee te nemen. Streetwise De foto s van streetwise van vorige week zijn terug te vinden op de site van de school! Fruit eten Zoals u al weet hebben we deze week voor de laatste keer dit jaar fruit geleverd gekregen. Vanaf volgende week verwachten we dat alle kinderen in elk geval op dinsdag en donderdag fruit meenemen naar school. Koningsontbijt Foto s van het koningsontbijt staan op de site van de school Koningsspelen Dinsdag 26 april vinden de Koningsspelen plaats. De planning voor deze dag is als volgt: - Groep 1 en 2, van 8.45 tot uur - Groep 3 en 4, van tot uur - Groep 5 en 6, van tot uur - Groep 7 en 8, van tot uur Het is de bedoeling dat u uw kind brengt en haalt naar en van de sporthal in Ter Apel. Uiteraard mag u blijven kijken. U kunt dan plaatsnemen op de tribune. Voorafgaand aan en na deelname aan de sportactiviteit is uw kind de rest van de dag vrij.

2 Juf Ina De meivakantie en dus het afscheid van juf Ina komt snel dichterbij. Juf Ina heeft aangegeven geen receptie te willen. Als u afscheid wilt nemen kunt u uiteraard de school even binnen lopen! Juf Ina neemt vrijdag 29 april afscheid. Vervanging juf Ina We zijn ontzettend druk met de vervanging van juf Ina voor na de meivakantie. Zodra we meer weten brengen we u op de hoogte. Vervanging juf Anneke Dinsdag 31 mei neemt juf Anneke afscheid. Op de invulling van dit afscheid komen we binnenkort terug. We zijn blij u te kunnen vertellen dat juf Lianda bereid is de dagen van juf Anneke op te vangen tot de zomervakantie. Op maandag, dinsdag en woensdag krijgt groep 3/4 dus les van juf Lianda en op donderdag en vrijdag van juf Paulien. Fietseninzamelactie Ieder kind heeft recht op een fiets. Wist je dat 1 op de 5 kinderen in Groningen in armoede opgroeit? Dat betekent vaak onvoldoende eten, geen verjaardagspartijtje, geen zwemdiploma, geen kapper en geen fiets. De ANWB heeft een actie georganiseerd die heet: Doneer een fiets! De ANWB vindt dat ieder kind recht heeft op een fiets. De wereld in vrijheid ontdekken is een voorwaarde voor persoonlijke groei en sociale ontwikkeling. Dank zij een fiets kan het naar de juiste school, een speelpleintje of naar vriendjes in een andere buur. Een fiets is gewoon én een verrijking. Heb je een fiets over of er een ongebruikt in de schuur staan: Leer je gebruikte fiets in de periode van 18 t/m 23 april in bij Theo Bruning Fietsen en help op die manier ervoor te zorgen dat elk kind een fiets heeft.

3 Nieuws uit de groepen Peuters juf Lida De peuters hebben het heel erg druk gehad met het moederdagcadeautje. Het is bijna af! Erg spannend! Donderdag was het een hele drukke dag voor wat betreft feestlijkheden en een afscheid. Shanine ging trakteren omdat ze grote zus is geworden van Lindsey en de ouders van Marijn en Kiki kwamen langs om babybroertje Reinier te laten zien. Marijn en Kiki gingen ook nog trakteren. Wat een feest!!! Jammer genoeg moesten we afscheid nemen van onze hulp juf Leonie! Helaas kan ze het niet meer combineren met haar andere werkzaamheden. Namens de Ouder Commissie werden haar bloemen en een attentie aangeboden. Ook namens de peuters en het Bonifatius team heeft ze nog een cadeaubon gekregen. We wensen haar heel veel plezier en succes toe! Gelukkig kan Rina, die inmiddels al een paar weken helpt op de dinsdag, ook de donderdag voor haar rekening nemen.

4 Groep 1/2 juf Caroline, juf Ina en Juf Rianne Kijk Juf, Jezus op de kruis Vandaag een heerlijke dag om buiten te spelen. Verstoppertje spelen, tellen tot 10 bij de boom en zoeken maar! Ook werd er samen een knikkerbaan gemaakt. In de klas zijn alle kinderen heel flink aan het werk geweest voor hun mama. Op de foto s is duidelijk te zien dat ze mama wel heel erg lief vinden Groep 3/4 juf Anneke en juf Pauline Bezoek Bieb Maandag 18 april heeft groep 3 en 4 een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Er was een speciaal programma voor de kinderen. Na een mooi verhaalboek, mochten de kinderen in groepjes onder begeleiding verschillende opdrachten uitvoeren. zoals Kruiswoordpuzzel invullen, woordspel op de Ipad en het opzoeken van een boek aan de hand van een plaatje. Het was een gezellig en leerzaam bezoek.

5 Groep 5/6 juf Lian en juf Lianda Moederdag We zijn in de klas druk bezig met Moederdag, de foto s komen later nog. A.s. Maandag moeten de kinderen een grote tas bij zich hebben omdat dan hun werkje mee naar huis gaat. Luc Koning-mappen, woordenschat en map leerdoelen Iedere donderdag gaan het woordenschatschrift mee naar school. Iedere maandag moeten de kinderen hun map leerdoelen meenemen en voor de kinderen die lezen met Luc Koning geldt dat de map op maandag mee naar school gaat en op woensdag weer mee naar huis. Voor deze leesbladen is het de bedoeling dat de kinderen de tekst en de woorden drie keer op tijd lezen. Groep 7/8 juf Mirjam De kinderen hebben deze week een poster gemaakt in het kader van het klassenlunch project. Ieder groepje heeft een gezonde lunch bedacht. De kinderen hebben vervolgens gestemd op de mooiste posters. De poster van Lindsey, Ichelle en Floor vonden de kinderen het origineelst. Deze poster wordt ingestuurd voor de klassenlunch wedstrijd.

6 Overig nieuws Oranjemarkt Woensdag 27 april is er van tot uur een oranjemarkt bij de R.K. kerk. Tijdens de gezellige rommel- en kindermarkt is er live-muziek van Engelbert en de Ter Apeler Harmonie treedt op. Er zijn gratis standplaatsen voor non-food. Daarnaast is het mogelijk marktkramen te huren (vooraf reserveren). Voor inlichtingen kunt u bellen naar: Enquête m.b.t. beweegbehoeftes van kinderen in Ter Apel Doormiddel van deze enquête willen het Huis voor de Sport Groningen en Stichting Rzijn een beeld krijgen van de beweegbehoeftes van kinderen van de basisscholen in Ter Apel. De laatste vragen van de enquête gaan over een eventuele vakantieactiviteit. Aan de hand van de interesses van uw kind kunnen wij activiteiten aanbieden die aansluiten bij de behoeftes van uw kind. Zou u deze enquête samen met uw kind in willen vullen? Als u meer kinderen op de basisschool heeft, zou u de enquête dan per kind in willen vullen? Via onderstaande link gaat u naar de enquête. Vrijkaarten dames SC Heerenveen FC Twente Trefwoord Neem de tijd Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 21, aflevering 4, thema 1 In de weken van 25 april tot 20 mei nemen we op school twee weken de tijd voor het Trefwoord-thema Neem de tijd. De andere weken nemen/maken de kinderen met u thuis tijd vrij voor feesten of herdenkingen als Koningsdag, 4 en 5 mei, Hemelvaart en Pinksteren.

7 Tijd is belangrijk en bepaalt ons leven. Ook voor kinderen: zo gauw ze klok kunnen kijken ontstaat er een besef van zo laat moet ik op school zijn, zo laat eten we, zo laat ga ik naar mijn vriendje. Het lijkt soms wel of alles om tijd draait. Gek genoeg lijkt tijd tegelijkertijd de laatste tijd helemaal niet zo belangrijk te zijn nu we 24/7 bereikbaar zijn, continu, alsof tijd niet meer bestaat. En dat ontregelt ons leven. We vergeten hoe belangrijk het is om ergens de tijd voor te nemen. Reden genoeg om met kinderen eens na te denken over de tijd, over ónze tijd, én over de tijd voor en na ons: de geschiedenis-tijd. De kinderen staan stil bij de wijze uitspraak Voor alles is er een tijd uit het bijbelboek Prediker. Ze lopen de momenten langs die onze tijd en aandacht verdienen. In de onderbouw beginnen de kinderen in de klokkenwinkel en denken na over Alles op zijn tijd : over de tijd voor slapen en de tijd voor spelen; voor ruzie en voor vrede; tijd om te denken en te doen; om te lachen en te huilen; om te scheuren en te naaien; om te bouwen en te slopen; om te zwijgen en te praten; om te planten en te plukken. De verhalen van Hemelvaart en Pinksteren worden hiermee verbonden. In midden- en bovenbouw komen de tijden uit Prediker als volgt langs: Neem de tijd om te vieren en te rouwen, bv. rond 4-5 mei een tijdje stilstaan bij de geschiedenis van oorlog en bevrijding. Neem de tijd om vast te houden en los te laten, waarbij het verhaal Hemelvaart past, als de leerlingen Jezus zien verdwijnen. Heb tijd om te ontvlammen en te verkillen, om ergens enthousiast voor te worden, zoals met Pinksteren als de Geest weer opvlamt. Er is een tijd om te scheuren en te herstellen : kinderen denken na over hoe iets kapot kan gaan, maar daarna weer hersteld kan worden. En in deze meimaand wordt het tijd om te planten en te rooien, d.w.z. je moet nu planten, want hoe kun anders straks oogsten of rooien. En er is een tijd van komen en een tijd van gaan : hoe leuk is het om een tijdje vol spanning en plezier naar iets toe te leven en hoe is het daarna als iets moois weer voorbij is. Tot slot overwegen de kinderen wat die tijd en de klok voor ons betekent en hoe we de tijd die ons gegeven is het best kunnen gebruiken om geen tijd te kort te komen. Daarvoor nemen we de tijd. Team Bonifatius Folder bijgevoegd in apart bestand.

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes!

20 en 21 April maken de jongens en meisjes uit groep 8 de eindtoets van Route 8. We wensen ze heel veel succes! INFO Jaargang 21, Nummer 32, 19-4-2016 20 en 21-04-2016 Route 8 Eindtoets groep 8 22-04-2016 Koningsspelen 8.00 uur op school. Vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 5 vrij. Vanaf 13.00 uur groep 6 t/m 8 vrij. 27-04-2016

Nadere informatie

We lopen rustig in de gang!

We lopen rustig in de gang! Jaargang: 28 Nummer: 30 18 april 2016 Redactie Diedelbrief: diedeldoorn@hotmail.com E-mail school: diedeldoorn@primenius.nl Regel van de Week We lopen rustig in de gang! Agenda Woensdag 20 april Donderdag

Nadere informatie

15 april 2016 jaargang 24 nummer 31

15 april 2016 jaargang 24 nummer 31 15 april 2016 jaargang 24 nummer 31 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Sint Bernardusschool

Nieuwsbrief 15 Sint Bernardusschool Nieuwsbrief 15 Sint Bernardusschool Nummer 15 18 april 2016 Jarigen in april: Nieuws in het kort Beste allemaal, De afgelopen periode hebben we met elkaar stilgestaan bij de voorbereiding op het Paasfeest,

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Weekbrief. Brief personele wijziging Naast de weekbrief ontvangt u vandaag in de mail een brief over een personele wijziging per 1 mei.

Weekbrief. Brief personele wijziging Naast de weekbrief ontvangt u vandaag in de mail een brief over een personele wijziging per 1 mei. Donderdag 28 januari 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 5 februari Carnaval op school (let op! We hanteren de normale schooltijden) 6 februari Carnavalsoptocht 8 februari Rosenmontag kinderen vrij 18

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 25 24 maart 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 5 31-03 Luuk, groep 8 31-03 Nomy, groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Weekbrief. Extra bouwdagen wegens enorm succes! Komen jullie weer helpen?? Iedereen is welkom!

Weekbrief. Extra bouwdagen wegens enorm succes! Komen jullie weer helpen?? Iedereen is welkom! Vrijdag 27 januari 2017 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 februari Carnaval op school 17 t/m 19 februari Oud papier container 18 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 31,

INFO. Jaargang 23, Nummer 31, INFO Jaargang 23, Nummer 31, 9-5-2017 Maandag 08 mei Directie aanwezig Dinsdag 09 mei OR-vergadering Woensdag 10 mei Donderdag 11 mei Directie s middags aanwezig Vrijdag 12 mei Directie aanwezig Maandag

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Info april 2019

Info april 2019 Info 20 11 april 2019 12 april Palmpasen activiteit 17 april Himmelwike 18 april Koningsspelen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi Mocht

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 10 februari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie. Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 10 februari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie. Nieuws uit de school Vrijdag 10 februari 2017 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 februari Carnaval op school 17 t/m 19 februari Oud papier container 18 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 25 februari Optocht Ter Apel 27 februari

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 30 12-05-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Open dagen Afgelopen dinsdag en donderdag stond de school open voor belangstellenden. De opkomst was jammer genoeg niet

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs mei 2014

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs mei 2014 basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2014 In deze VLOTte Babbel: Voorwoord Schoolvoetbal uitslagen Onderzoek woordenschat Avondvierdaagse Datum kleuterschoolreis Kalender Feestelijke

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS de Finne Mei 2018

Nieuwsbrief CBS de Finne Mei 2018 Nieuwsbrief CBS de Finne Mei 2018 CBS de Finne Aldeboarn Jancko Douwamastrjitte 45 8495 JA Aldeboarn 0566-631302 info@definne-aldeboarn.nl www.definne-aldeboarn.nl 26/4 Nieuwsbrief mei 27/4 Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

... plezier op de BSO

... plezier op de BSO ... plezier op de BSO Jaarprogramma Zo in de Boomhut 2018-2019 Onze BSO ligt aan de westgroenweg 1, naast de Petrus & Paulusschool. Bij ons beleven kinderen, van diverse scholen samen leuke avonturen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 27 28 maart 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-03 Veerle, groep 6 28-03 Sem, groep 1B 31-03 Nomy, groep 8

Nadere informatie

Agenda: huiswerk. Aankomende week zijn er geen jarigen. Agenda: belangrijke dagen

Agenda: huiswerk. Aankomende week zijn er geen jarigen. Agenda: belangrijke dagen vrijdag 17 april 2015, 27 e jaargang Nummer 31, week 16 Aankomende week zijn er geen jarigen Agenda: belangrijke dagen 20 april 21 april Leestalentproject op de middag om 13.30 uur. voor gr 3,4, 5 en 6

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema:

Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Thema: Nieuwsbrief t Rommelpotje april/mei 2014 Beste ouders/verzorgers, Thema: Het einde van ons thema naar de dokter gaan is bijna in zicht. De kinderen vinden dit thema ontzettend interessant. Ze hebben met

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Van elkaars spullen afblijven!

Van elkaars spullen afblijven! Agenda Dinsdag 5 juli Rapport mee Woensdag 6 juli Groep 3 t/m 7 naar de musical van groep 8 in t Schienvat Donderdag 7 juli Musical groep 8 (alleen voor de ouders van groep 8) Dinsdag 12 juli 10 minuten

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

Kalender. Schoolvoetbaltoernooi groot succes

Kalender. Schoolvoetbaltoernooi groot succes Jaargang 22, nummer 15, datum 14 april t/m 11 mei 2017 Kalender 14 april : de kinderen zijn vrij i.v.m. Goede Vrijdag 17 april : de kinderen zijn vrij i.v.m. Tweede Paasdag 18 t/m 20 apr. : centrale eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Prismajournaal 17 donderdag 22 mei

Prismajournaal 17 donderdag 22 mei Prismajournaal 17 donderdag 22 mei Schoolreis Op 6 juni gaan we met schoolreis. Ter herinnering hierbij nogmaals de belangrijkste informatie. Schoolreis groepen 1,2 en 3 De kinderen komen gewoon om 8.30

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna April 2019 Jaargang 2018-2019 Nummer 9 Belangrijke data: 18 april 13.00u Paasvieringen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 6 mei Weer naar school 14 mei Medezeggenschapsraad 15 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep

Uitstroom Stella en Lars zijn nu officieel doorgestroomd naar de peutergroep Babygroep Nieuwe kinderen Jeanot: komt op maandag, dinsdag en woensdag. Robin: komt op vrijdag. Joris: komt op dinsdag en donderdag. Novan: komt op maandag en donderdag. Ella: komt op maandag en woensdag

Nadere informatie

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft Datum: 21 mei 2019 Jaargang: 29 Nummer: 10 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 2 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 2 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 2 september 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 6 september Ouderavond (19.30 uur) 9 september Schoolreis 13 september Openingsviering in de kerk (9.00 uur) Ouderavond (start om 19.00 uur) 23

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 1 nummer 12 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief. Jaargang 1 nummer 12 april Beste ouders / verzorgers, Jaargang 1 nummer 12 april 2016 Nieuwsbrief Beste ouders / verzorgers, De Kinderburg Knorrenburgerlaan 2 2171 AZ Sassenheim Tel: 0252-213113 directie@kinderburg.nl www.kinderburg.nl Wat gaat een schooljaar

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie