BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 9 26 juni 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 9 26 juni 2015"

Transcriptie

1 Jaargang 15 nummer 9 26 juni 2015 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 2 juli: Eindfeest VSO ZML/MG, PRO. 2 juli: Laatste schooldag 3 juli: Diploma uitreiking DGO en PRO Bereikbaarheid Als u een vraag heeft voor de groepsleiding van uw zoon/dochter is het handig om buiten de lestijden te bellen. Wanneer u belt vermeld dan de lokaalnaam, de kleur met het nummer. VAN DE DIRECTIE WERVING NIEUWE DIRECTEUR Vorig schooljaar heeft het bestuur van De Kleine Prins er voor gekozen om voor de periode van een jaar de aansturing van de school te beleggen bij een interim directeur. Dat jaar is nu bijna voorbij. Over de definitieve invulling van de directie heeft de voorzitter van het college van bestuur overleg gehad met het managementteam van de school en de medezeggenschapsraad van de school. Daarna is besloten om de werving voor een nieuwe directeur in gang te zetten. Er is inmiddels een sollicitatiecommissie samengesteld. Nog voor de zomervakantie zal deze commissie het profiel opstellen. Eind augustus zal via de landelijke media een advertentie geplaatst worden. Verwacht wordt dat een nieuwe directeur ergens tussen 1 oktober 2015 en 1 januari 2016 in dienst zal komen. Hierover wordt u in een later stadium uitgebreider geïnformeerd. EMB SO EN VSO Dit schooljaar hebben we experimenteel gewerkt in een afdeling waarin EMB SO en EMB VSO inhoudelijk in één team werkten onder leiding van een LC leerkracht. Dit is geëvalueerd en het managementteam heeft hierin het besluit genomen dat we deze organisatievorm willen voortzetten. In de praktijk blijft echter gewaarborgd dat de EMB SO groepen blijven samenwerken met de SO groepen. Datzelfde geldt voor de EMB VSO groepen die blijven samenwerken met de VSO ZML groepen. Het beleid van De Kleine Prins is dat medewerkers worden aangestuurd door een teamleider. De afdeling EMB SO en VSO zal dan ook een teamleider krijgen. De werving hiervan wordt direct na de zomervakantie opgestart. De MR heeft op dit besluit instemming verleend. HUIDIGE PRO GROEP Historisch gezien is vanuit de afdeling VSO ZML langzamerhand een groep leerlingen de school ingekomen die cognitief op een hoger niveau functioneerden, maar wel een grote behoefte hadden aan praktijkonderwijs. Dat zijn we de PRO groep gaan noemen. In vergelijking tot wat praktijkscholen bieden is het natuurlijk niet vergelijkbaar met het praktijkonderwijs. In de loop der tijd is echter het aantal leerlingen wat via AKA trajecten gecertificeerd kon worden voor het uitstroomprofiel arbeid of het uitstroomprofiel MBO niveau 2 gegroeid. Gelijktijdig is ook de afdeling DGO in onze school ontstaan. Daarin zit een groep leerlingen die op VMBO-T niveau kan doen omdat zij ook een grotere behoefte aan praktijkonderwijs nodig hebben.

2 In het aankomend schooljaar zal wat we nu de PRO groep noemen verder gaan als een groep op VMBO-Basis niveau. In cognitief opzicht gaan de leerlingen meedraaien in de rooster van de afdeling DGO. Voor het noodzakelijke praktijkonderwijs zullen de middagvakken in de afdeling VSO ZML ingezet worden en om meer mogelijkheden in dit praktijkonderwijs te realiseren zullen we een symbiose (samenwerking) gaan zoeken met een reguliere VMBO school uit het eigen samenwerkingsverband (Qinas). Ook zal de al bestaande samenwerking met het ROC Amersfoort verder versterkt en uitgebreid worden waar mogelijk. Uiteindelijk zal de VMBO basisgroep geheel ingedeeld gaan worden in de afdeling DGO, maar dat zal langs de weg der geleidelijkheid ingezet worden. In het schooljaar zal t.b.v. deze groep tussen de afdeling VSO ZML en de afdeling VSO DGO een intensieve samenwerking gerealiseerd worden om dit goed vorm te geven. Uiteindelijk zullen we de leerroute VMBO-basis verder opbouwen en versterken om nog beter dan nu aan de ontwikkelingsbehoefte van deze groep leerlingen tegemoet te kunnen komen. In de groepsindeling is goed gekeken waar welke leerlingen het best bij kunnen worden ingedeeld. Ook is hierover met de MR van de school gesproken; zij staat achter deze ontwikkeling. AANDACHTSPUNT IN RELATIE TOT LEERLINGENVERVOER Wij merken dat vrijwel elke dag enkele taxi s te laat op school aankomen. Soms ligt dat aan files. Daar valt helaas weinig aan te doen in onze drukke regio. Wij krijgen echter ook feedback van de taxichauffeurs dat het regelmatig voorkomt dat leerlingen niet tijdig klaar zijn waardoor de taxi moet wachten. Wij verzoeken u met klem om er voor zorg te dragen dat uw kind s morgens op tijd klaar is voor het vervoer naar school. De onderwijsinspectie heeft ons hierop aangesproken. Later op school betekent namelijk verlies aan onderwijstijd. Dit kunnen we snappen. Langs deze weg vraag ik hier aandacht voor in de hoop dat in het nieuwe schooljaar alle leerlingen zo veel als mogelijk op tijd op school aankomen. Dank voor uw medewerking. ZOMERVAKANTIE Na een jaar hard werken mogen we nu lekker gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Op donderdag 2 juli 2015 is de laatste schooldag voor alle leerlingen. Omdat er op vrijdag 3 juli 2015 voor een groep leerlingen uit de afdeling DGO nog mondelinge examens zijn, zal voor de afdeling DGO en de VMBO-basisgroep (nieuwe naam) op vrijdag 3 juli 2015 vanaf uur nog de uitreikingsbijeenkomst van de diploma s plaatsvinden. Daarna begint voor iedereen de vakantie. De betreffende groep leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) heeft hiervoor een aparte uitnodiging ontvangen. Ik wens iedereen een hele fijne tijd toe met veel zon en weinig regen. Voor de leerlingen start het nieuwe schooljaar op maandag 17 augustus Kees van Heesbeen Directeur a.i.

3 NIEUWS UIT HET SO VERKEER De opening van verkeer. We gingen veilig oversteken. Wij mochten stempelen als de kinderen goed kunnen oversteken. Das en Wezel waren er ook. We krijgen nu verkeerslessen in de klas. Van lucas en willemijn. ROMMELMARKT Dit zijn de opa en oma van Lidewij Natter. Zij hebben geld overhandigd dat zij hebben verdiend tijdens een rommelmarkt. Het is 350. Het gaat besteed worden aan buitenspeel materiaal. JUFFENDAG Oranje 2 heeft 18 juni juffendag bij Manege zonder drempels in Bennekom gevierd. Bij aankomst zijn wij eerst gaan spelen in de (aangepaste) speeltuin. Met z n allen op de rolstoeldraaimolen en de juffen hard hollen om de draaimolen draaiend te houden. Toen was het tijd om huifbed te rijden en daarna snoezelen in de ontvangstruimte van de manege. Na de lunch zijn wij nog een keer gaan spelen in de speeltuin. Lekker op de schommel liggen of op de trampoline. Iedereen heeft genoten van deze dag.

4 NIEUWS UIT HET VSO LESSEN AFVALSCHEIDING De lessen van afvalscheiding vond ik heel leuk ik heb posters gemaakt ter ere van avalscheidingen. Seabert die posters heb ik door de hele school opgehangen. Ik hoop seabert er bekender van wordt maar of dat gaat lukken weet ik niet. Door Niels V uit VSO5. Ik vind de lessen afvalscheiding geinig je moet dan niet denken aan dat een bananenschil gaat scheiden van zijn banaan maar het is meer van je een je hebt een aantal bakken en daar moet je het in doen zo scheidt je afval. Zo doen we het eigenlijk al ons hele leven. Door Chris K uit VSO5. TENNISVERENIGING DE KUIL Op zondag 14 juni ben ik bij de Tennisvereniging "de Kuil" geweest. Zij hadden een jaarlijks open toernooi gespeeld en hebben d.m.v. het thema Tennis en Taste allerlei lekkere hapjes verkocht. Er is 500 opgehaald en de tennisvereniging heeft samen met de sponsoren dit bedrag verdubbeld tot Dit bedrag (een mooie cheque) hebben zij ter beschikking gesteld voor de Mytylschool, met als doel allerlei sportartikelen of iets dergelijks aan te schaffen voor onze leerlingen. Daarbij is onze dank groot, wat een fantastisch aanbod! Groet Bob Salomon (leerkracht in het DGO) BOCCIA Chantal van Engelen en Bart van der Veen hebben beiden een plek veroverd in het (eerste) Nederlands Boccia Talententeam. Dit betekent dat zij naast hun trainingen bij Bocciavereniging Gooi, ook trainingen gaan krijgen van bondscoach Joep Pelsser en zijn team en dat zij wellicht in de toekomst opvolgers zullen worden van de huidige spelers van het Nederlands Boccia Team. Chantal Bart

5 T-BERG Donderdag 24 juni was de certificaat uitreiking in het Theehuis. Leerlingen van de Mytylschool de Trappenberg, de Mozarthof en VISIO die afgelopen periode stage hebben gelopen in het theehuis kregen hun certificaat uitgereikt door Johan Lankreijer. Er waren veel trotse leerlingen en ouders! Job, Laurens, Anne, Sven, Patrick, Sultan, Rumeysa, Neslihan, Meike, Frank, Daphne en Marenne GEFELICITEERD! ONDERZOEK NAAR VITAMINE D TEKORT OP DE MYTYLSCHOOL. In Vogelvlucht van september 2013 heeft de schoolarts van de Mytylschool u eerder geïnformeerd over suppletie van vitamine D voor uw kind. In een recent onderzoek van Erasmus Universiteit waarbij ze 4000 kinderen hebben onderzocht vonden zij een vitamine D tekort bij 1 op de 3 kinderen. Een vitamine D tekort geeft risico op spierzwakte, spierpijn en poreuze (breekbare) botten. Wij willen graag op de Mytylschool onderzoeken welke kinderen een tekort aan vitamine D hebben, welke factoren daar een rol bij spelen (o.a. buitenspelen, dieet, niveau van functioneren) en een adequaat vitamine D behandeladvies geven. Voor de kinderen die een ernstig tekort aan vitamine D hebben is suppleren met druppeltjes of pilletjes namelijk niet voldoende. Deze kinderen moeten eerst met een zogenaamde "stootkuur" behandeld worden. Om de vitamine D waarde te bepalen in het bloed van uw kind willen we eenmalig bloed prikken in februari Dit is middels een prikje in de elleboogsplooi. U mag hier uiteraard bij aanwezig zijn en de huid kunnen we vooraf verdoven d.m.v. een verdovingspleister. Wij bieden aan dat we op de Mytylschool uw kind komen prikken. Dit zal onder schooltijd zijn en zal maximaal 15 minuten duren. Als u liever zelf met uw kind naar een ziekenhuis wil kan dat natuurlijk ook. De uitslag en bijbehorende vitamine D advies zal aan u doorgegeven worden middels een brief. Aan het onderzoek zijn geen kosten voor u of uw kind verbonden. Na de zomervakantie zullen we u en uw kind middels een brief vragen of u mee wilt doen aan dit onderzoek. Hierbij ontvangt u ook nog meer informatie over dit onderzoek. U bent op geen enkele manier verplicht hieraan mee te doen. Ook heeft het wel of niet meedoen aan dit onderzoek geen invloed op de behandeling en / of schoolsituatie. Wij zullen u middels de Vogelvlucht op de hoogte houden van de voortgang van het onderzoek. Bedankt voor uw aandacht. Met vriendelijke groeten, Mw Evelien Res (AIOS revalidatiegeneeskunde, De Trappenberg/AMC) Mw Katinka Folmer (kinderrevalidatiearts De Trappenberg, Huizen) Mw Annet Schölvink (schoolarts mytylschool De Trappenberg, Huizen) Mw Anita Beelen (Hoofd Onderzoek Merem De Trappenberg/ Afdeling Revalidatie AMC) EEN HELE FIJNE VAKANTIE TOT HET VOLGENDE SCHOOLJAAR.

BELANGRIJKE DATA. VAN DE DIRECTIE Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 16 nummer 5 28 januari

BELANGRIJKE DATA. VAN DE DIRECTIE Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 16 nummer 5 28 januari Jaargang 16 nummer 5 28 januari Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 29 januari: onderwijsverslagen/rapporten

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 4 17 december 2015

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 4 17 december 2015 Jaargang 16 nummer 4 17 december 2015 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 18 december : organisatie dag,

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 5 12 december 2014

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 5 12 december 2014 Jaargang 15 nummer 5 12 december 2014 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 BELANGRIJKE DATA 15 december: Oudergesprekken DGO 21 januari: Open atelier MB 28 januari:

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 8 29 mei 2015

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 8 29 mei 2015 Jaargang 15 nummer 8 29 mei 2015 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 12 juni: groepsindeling bekend 17

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA. 23 t/m 27 september: Werkweek voor leerlingen diplomagericht onderwijs VSO.

BELANGRIJKE DATA. 23 t/m 27 september: Werkweek voor leerlingen diplomagericht onderwijs VSO. Jaargang 14 nummer 1 20 september 2013 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 F 035-6929697 Postbank: 269564 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl W www.mytylschool-detrappenberg.nl

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 8 11 juli 2016

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 8 11 juli 2016 Jaargang 16 nummer 8 11 juli 2016 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 13 juli: Afscheid leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 So Mikado Stiemensweg 175 Meivakantie; Na een lang blok van 10 weken met enerverende activiteiten kan ik u vertellen dat we als team echt toe zijn aan de meivakantie! Afgelopen

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA NIEUWS UIT HET SO. Jaargang 15 nummer 4 12 december 2014

BELANGRIJKE DATA NIEUWS UIT HET SO. Jaargang 15 nummer 4 12 december 2014 Jaargang 15 nummer 4 12 december 2014 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 BELANGRIJKE DATA 15 december: Oudergesprekken DGO 17 december: Meespeeltheater Kerst SO 18

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 3 19 november

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 3 19 november Jaargang 16 nummer 3 19 november Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 5 december : Sinterklaas viering

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 2 8 oktober 2015

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 2 8 oktober 2015 Jaargang 16 nummer 2 8 oktober 2015 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 16 oktober: Dam-, en speldag VSO/DGO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015

Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 Nieuwsbrief Jaargang 15, 2015 VSO Mikado Stiemensweg 44 Terugblik op ouderavond schooltijden Op donderdag 22 januari vond de ouderavond plaats waarin een model werd gepresenteerd voor mogelijke nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 10 3 juni 2013. De Heer is mijn herder, Ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven En ik zie wel hoe het wordt. Ik komt tot rust aan stille beekjes En ik lig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers,

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers, Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4 Amsterdam, 14 april Betreft: belangrijke data examens Geachte ouders/verzorgers, Het eerste gedeelte van het examen, de praktijk examens, zitten er (bijna)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat.

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat. Nummer: 18 20 mei 2016 Agenda: Dag Maandag 23-5 Dinsdag 24-5 Woensdag 25-5 Week 22 Activiteit OR-vergadering Gr. 7 & 8 naar een voorstelling Meester- en juffendag Start afname CITO-toetsen Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Agenda. Management SO

Agenda. Management SO Nieuwsbrief SO 114 donderdag 28 mei Redactieadres: Blauwe Vogelweg 11, 3585 LK Utrecht E-mail: e.grit@mytylschoolutrecht.nl Agenda Vrijdag 19 juni zomer- rapport mee Donderdag 25 juni ouderavond Management

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 24 6 maart 2014

JAARGANG 17 NR. 24 6 maart 2014 JAARGANG 17 NR. 24 6 maart 2014 TERUGKOPPELING OUDERPEILING CONTINUOOSTER Naar aanleiding van vragen en opmerkingen van ouders tijdens de informatieavonden aan het begin van het schooljaar heeft de SR/MR

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Donderdag 7 juli 2016

Donderdag 7 juli 2016 Donderdag 7 juli 2016 Nummer 12 Jaargang 19 IKC Zeven Zeeën http://ikczevenzeeen.nl/ In dit nummer: Talent van de week Verrassing groep 1 t/m 4 Laatste nieuws uit groep 4A Nieuws van de directie Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015

Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015 Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015 Belangrijke data Maandag 21 september Studiedag leerlingen zijn vrij Dinsdag 22 september Studiedag leerlingen zijn vrij Woensdag 23 september Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding

Mooie shirtjes! Prachtig toch, de nieuwe sporttenues? Met veel dank aan de ouderrraad! Inleiding NIEUWSBRIEF 12/16 mei 2014 Inleiding Na een mooie, welverdiende vakantie is iedereen op De Dijck weer begonnen aan de laatste periode van tien weken. Een periode waarin de leerlingen van de groepen 7 zich

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: zomervakantie herfstvakantie 14 oktober 2016 Inhoud Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Personele situatie Belangrijke data Groenlijn vmbo

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Algemene INFO. INFO mei 2019

Algemene INFO. INFO mei 2019 Algemene INFO INFO 11 23 mei 2019 Zo werkt dit op t Schoolhuys Zoals al eerder gecommuniceerd heeft de inspectie van het onderwijs op 9 april 2019 een kwaliteitsonderzoek uitgevoerd op t Schoolhuys. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 13 mei 2015

Nieuwsbrief 17 13 mei 2015 Nieuwsbrief 17 13 mei 2015 Inhoud Schoolreis groep 3 t/m 7 Uitslag eindtoets groep 8 Vraag van een ouder Nieuws uit groep ½ B Eerste openpodium Agenda Informatie /advertentie Fietslessen Scholierenverzekering

Nadere informatie

7 juli 2015 Nr. 19. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Laatste schooldag + rapport mee gr 8

7 juli 2015 Nr. 19. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Laatste schooldag + rapport mee gr 8 7 juli 2015 Nr. 19 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 28 6/7-12/7 Eindmusical groep 8 Laatste schooldag + rapport mee gr 8 Groepen 1-2 hele dag vrij Groepen 3 t/ m 7 12.15 uur vrij

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: start schooljaar herfstvakantie 2015 16-10- 2015 Inhoud Personele situatie Belangrijke data Fotoproject Eigen kracht Toelaatbaarheidsverklaring

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Nr. 20 Jaargang juli 2017 Belangrijke data 21 juli uur begin zomervakantie t/m 1 september

TRIANGELKLANKEN. Nr. 20 Jaargang juli 2017 Belangrijke data 21 juli uur begin zomervakantie t/m 1 september TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 20 Jaargang

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Zomervakantie Vanaf vrijdag 5 juli zijn de leerlingen vrij. Op maandag 19 augustus is de eerste schooldag.

Zomervakantie Vanaf vrijdag 5 juli zijn de leerlingen vrij. Op maandag 19 augustus is de eerste schooldag. Jaargang 13 nummer 7 28 juni 2013 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 F 035-6929697 Postbank: 269564 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl W www.mytylschool-detrappenberg.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 juli 2015

Donderdagbrief 2 juli 2015 Donderdagbrief 2 juli 2015 Musical groep 8!!! Maandag 29 juni was het eindelijk zo ver. De afscheidsmusical van groep 8. Op de tribune zat een uitzinnig publiek klaar om naar het musicalspektakel te gaan

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden?

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden? Vervolg 2 e informatieavond Andere schooltijden? Agenda Doel van deze avond Terugblik Concrete invulling van voorkeursmodellen Ouderraadpleging Vragen en slot Terugblik Twee informatieavonden in mei: Aanleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 1 week 38. In dit nummer. Van de directeur

Jaargang 5 - nummer 1 week 38. In dit nummer. Van de directeur Jaargang 5 - nummer 1 week 38 In dit nummer Van de directeur 1 Ziekmelden 2 Ouderraad 2 Vakantieregeling 2015-2016 3 Vakantierooster en vrij vragen 4 Introductieprogramma klas G3A 5 Wat staat er op het

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

April 2019 Algemene nieuwsbrief locatie Blauwe Vogelweg, SO en VSO-uitstroomprofiel dagbesteding

April 2019 Algemene nieuwsbrief locatie Blauwe Vogelweg, SO en VSO-uitstroomprofiel dagbesteding April 2019 Algemene nieuwsbrief locatie Blauwe Vogelweg, SO en VSO-uitstroomprofiel dagbesteding Bezoek ons ook op facebook: mytylschool De Thermiek e-mailadres redactie: ekraan@dethermiek.nl Bereikbaarheid

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

KWALITEITSWET (V)SO DE SPRIENKE KWALITEITSWET (V)SO DE SPRIENKE. Uitdaging Beweging Perspectief

KWALITEITSWET (V)SO DE SPRIENKE KWALITEITSWET (V)SO DE SPRIENKE. Uitdaging Beweging Perspectief DE SPRIENKE Uitdaging Beweging Perspectief Mytylschool de Sprienke Vivaldipad 1, 4462 JA Goes Telefoon: 0113 22 91 50 E-mail: info@desprienke.nl Website: www.desprienke.nl KWALITEITSWET (V)SO KWALITEITSWET

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 1 september 2015 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 1 1 september 2015 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Vooraankondiging gebarenworkshop Algemeen: Luizen Algemeen: Gymzaal verbouwing Algemeen: Klaar voor de start! SO: Personeel SO: ouderavond VSO: Stagiaires VSO: Kantine/kok

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Passend Onderwijs. VMBO met leerwegondersteuning Leerwegen: BBL, KBL, TL. pomonavmbo.nl

Passend Onderwijs. VMBO met leerwegondersteuning Leerwegen: BBL, KBL, TL. pomonavmbo.nl Passend Onderwijs VMBO met leerwegondersteuning Leerwegen: BBL, KBL, TL pomonavmbo.nl Welkom op onze school Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Ook kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Met

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

30 april 2015 Tweede nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

30 april 2015 Tweede nieuwsbrief voor ouders/verzorgers datum betreft 30 april 2015 Tweede nieuwsbrief voor ouders/verzorgers contactpersoon Loes Aarts - bijlage(n) Beste ouders/verzorgers en leerlingen, U leest de tweede nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3

INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3 INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Een nieuwsbrief vol informatie ligt voor u. Neem de tijd om de inhoud te lezen en stel gerust uw vragen als iets

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Achtergrond informatie Toolkit Ouderbetrokkenheid vakantieschool

Achtergrond informatie Toolkit Ouderbetrokkenheid vakantieschool Achtergrond informatie Toolkit Ouderbetrokkenheid vakantieschool De vakantieschool is een bijzonder moment, waarbij de sfeer op school anders is dan anders. Er is extra aandacht voor de leerlingen en de

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 14, 2014

Nieuwsbrief Jaargang 14, 2014 Nieuwsbrief Jaargang 14, 2014 VSO Mikado Stiemensweg 44 Nieuwe teamleider SO Mikado: Beste ouder(s)/verzorgers, Met plezier kan ik U mededelen dat we een nieuwe teamleider SO hebben gevonden. Het is Jacqueline

Nadere informatie

NEWSBULLETIN-3 DUBBELSTER AND EUROPE!

NEWSBULLETIN-3 DUBBELSTER AND EUROPE! NEWSBULLETIN-3 DUBBELSTER AND EUROPE! Hierbij ontvangt u het derde Newsbulletin Dubbelster and Europe, een uitgave van de werkgroep Internationalisering. In dit bulletin vindt u een verslag van de afsluiting

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Maandinfo. - Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima helpen bij de overblijf op hun school!

Maandinfo. - Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima helpen bij de overblijf op hun school! Maandinfo De Globetrotter Walhallalaan 116 3072 EX Rotterdam 010-4842437 www.deglobetrotter.nl Belangrijke data Woensdag 4 april: paasfeest Donderdag 5 april t/m maandag 9 april: school dicht Dinsdag 10

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

De achtste editie van de nieuwsbrief

De achtste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 Jaargang 6 18-12-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De achtste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 21 december t/m 1 januari: Kerstvakantie 4 januari: start

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoud BHV en EHBO Dyslexie informatiemiddag Van de MR. Schoolvoetbal

Belangrijke data. Inhoud BHV en EHBO Dyslexie informatiemiddag Van de MR. Schoolvoetbal Schooljaar 2013-2014 Verschijnt 2-wekelijks Datum 04-04-2014 Belangrijke data wo. 9 april wo. 9 april vr. 18 t/m ma. 21 april wo. 23 april vr. 25 april za.26 april Paasknutselcircuit Schoolvoetbal Paasweekeinde

Nadere informatie