BELANGRIJKE DATA NIEUWS UIT HET SO. Jaargang 15 nummer 4 12 december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELANGRIJKE DATA NIEUWS UIT HET SO. Jaargang 15 nummer 4 12 december 2014"

Transcriptie

1 Jaargang 15 nummer 4 12 december 2014 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T BELANGRIJKE DATA 15 december: Oudergesprekken DGO 17 december: Meespeeltheater Kerst SO 18 december: Kerstviering SO / Kerstavond VSO 19 december: Studiedag, alle leerlingen zijn vrij 22 dec t/m 2 jan.: Kerstvakantie 5 januari: Studiedag, alle leerlingen zijn vrij 6 t/m 16 januari: Toetsweken SO 14 januari: Kleutervrij Bereikbaarheid Als u een vraag heeft voor de groepsleiding van uw zoon/dochter is het handig om buiten de lestijden te bellen. Wanneer u belt vermeld dan de lokaalnaam, de kleur met het nummer. NIEUWS UIT HET SO Sint en Piet bij Mytylschool de Trappenberg Vol verwachting klopte ons hart. Gelukkig lieten Sinterklaas en de Pieten ons niet te lang wachten! De muzikanten speelden direct bij binnenkomst en het koortje heeft uit volle borst gezongen. De staf van Sinterklaas moest even vastgehouden worden en dat wilde heel veel kinderen wel even doen. Roan heeft de Pieten laten zien hoe je een goede koprol maakt. Daar konden zij veel van leren; het leek wel een salto! Sinterklaas is in de klassen op bezoek gegaan. Hij heeft zoveel goede dingen verteld over alle kinderen, hij was zo trots op ze! In Geel 4 wilde Sinterklaas dat Ajdin even zijn haar mooi maakte; net zo mooi als van de kinderen die gel in hun haren hadden. Ajdin heeft goed zijn best gedaan! Simon heeft laten zien dat hij goed kon veters strikken en Marieke heeft met Sinterklaas de konijnen en kippen besproken. Sinterklaas heeft écht overal heel veel verstand van. Eén van de Pieten ging droogzwemmen om te laten zien dat hij ook iets heel goed kon. Maar het beste konden de Pieten nog wel cadeautjes en pepernoten uitdelen! Het was weer een gezellig feest. Dank u Sinterklaasje! Namens alle kinderen van het SO.

2 NIEUWS UIT HET VSO Wij feliciteren Matthijs Wasman uit blauw 4 met het behalen van zijn type-diploma (DGO) Stage Chris Serieus Request Ik loop stage op hoeve Vredeveld in Lelystad. Dat is leuk, want daar hebben ze Herfords-koeien, ezels, vogels, kippen en eenden. En er zijn werktuinen. De bazen Sjaak Astrid, Habib, Vincent en Peggy staan altijd voor je klaar. Ik verzorg de dieren en ik maai het gras in de lente en zaag hout in de winter. Als jullie langskomen dan kan ik jullie golfkar-rijlessen geven. Dat zou ik heel leuk vinden! Chris Kabbedijk vso5 Deze week heeft u een brief gekregen over de actie van Serieus Request. Ook dit jaar willen wij weer geld inzamelen voor Serieus Request. De leerlingen kunnen een kerstwens ophangen in de kerstboom voor Tevens staan er collectebussen op meerdere plaatsen in school. De Boom staat er al mooi bij! Met dank aan de ouderraad. Wij hopen dat de actie goed verloopt en zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Dit jaar vraag Serieus Request aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Voor meer informatie kunt u naar Rood 5 Rood 5 is met de schoolbus naar tuincentrum Eurofleur geweest. We hebben daar met elkaar de kerstafdeling bewonderd. Wat is het daar mooi zeg! Veel bewegende figuren maar ook levende dieren. Er was een echte kameel, ezels en konijnen. Voor iedereen is het echt aan te bevelen om hier eens naar toe te gaan. PERSONEEL Op dit moment hebben we een aantal langdurig zieken: Karin Paulich, klassenassistent in Geel 3. Zij wordt vervangen door Hedwich van t Hullenaar. Lambert Verburg, leerkracht in Rood 3 is ook nog ziek en wordt vervangen door Bea Schipper. Noortje vd Wassenberg, klassenassistent in het VSO. Zij wordt vervangen door Debby van der Veen. Corrie Sinoo, teamleider van de SO afdeling. Zij wordt vervangen door Verona Bakker. Bob Salomon en Kitty van Straten, beide leerkracht in het DGO. Zij worden vervangen door Bram Teunissen. Ron Brouwer, teamleider in het DGO is ziek. Hij word op donderdag vervangen door Joyce Bek. Zij is met ingang van 1 januari 2015 benoemd als teamleider voor de DGO afdeling. Joyce zal dan van maandag t/m donderdag aanwezig zijn.

3 NIEUWS VANUIT HET MT Studiedag team Op 27 november 2014 hebben we binnen de school een studiedag gehad. Deze is op verschillende manieren ingevuld. Gezamenlijke start Tijdens een centrale presentatie in de hal van de school hebben we kennisgemaakt met twee nieuwe teamleiders. Op de eerste plaats was dat Verona Bakker, die Corrie Sinoo vervangt gedurende haar ziekteverlof. Ook maakten wij kennis met Joyce Bek, die vanaf 1 januari 2015 de nieuwe teamleider is van de afdeling DGO. Beiden veel plezier en succes in de nieuwe baan. Eer zijn momenteel veel zieken binnen het team. We zijn er gelukkig in geslaagd om alle vervangingen goed in te vullen, al was dat best een flinke opgave. Het is fijn als het lukt om langdurige zieken goed te vervangen waardoor de kwaliteit van het onderwijs gewoon door kan lopen. De invallers die dit aangaat wil daar hartelijk voor bedanken. Ook is tijdens deze bijeenkomst stil gestaan bij een ontwikkeltraject wat de komende tijd gaat lopen over de sociaal emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Binnen onze school volgen we in de breedste zin van het woord de ontwikkeling van onze leerlingen. Dat gaat niet alleen over de vorderingen op het gebied van rekenen en taal. We vinden het ook belangrijk om te volgen hoe onze leerlingen in hun vel zitten, hoe ze omgaan met hun handicap en of er bijvoorbeeld gepest wordt binnen onze school. Er gebeurt al wel veel op dit terrein binnen de school maar dat vertoont op dit moment te weinig samenhang. Het traject wat gaat lopen probeert meer samenhang aan te brengen aan de ene kant en ook willen we graag een meetinstrument invoeren om de sociaal emotionele ontwikkeling meer planmatig te kunnenvolgen. Teamvergaderingen In het tweede deel van de dag is in alle teams gewerkt aan thema s die te maken hebben met opbrengstgericht werken, het geven van feedback, organisatievraagstukken en afstemming tussen leerkrachten en assistenten. Het voert te ver om dat allemaal in detail hier te beschrijven. Zorgformulieren Eerder dit jaar hebben alle ouder(s)/verzorger(s) een brief gehad met het verzoek het zorgformulier in te sturen. Op dit moment hebben wij dit formulier nog van 32 leerlingen niet binnen. Zonder deze zorgformulieren mogen wij wettelijk gezien feitelijk geen zorg verlenen, medicijnen uitdelen etc. Ouders die dit formulier nog niet hebben ingeleverd verzoek ik met klem dit alsnog te doen. Als u geen zorgformulier meer heeft kunt u het downloaden op de website van de school en u vindt het bij het hoofdstuk downloads. Kerstvakantie Volgende week donderdag 18 december 2014 is de laatste schooldag voor de kerstvakantie. Langs deze weg wil ik graag iedereen een gelukkig kerstfeest toewensen en een mooie jaarwisseling. Ik wens iedereen namens alle medewerkers tevens al vast een gelukkig en gezond 2015 toe. De school gaat weer van start op dinsdag 6 januari Op maandag 5 januari 2015 is er voor het team een studiedag.

4 NIEUWS VANUIT HET REVALIDATIECENTRUM. Binnen het revalidatiecentrum zijn wij druk bezig onze informatieverstrekking te herzien en verbeteren. Zo wordt er momenteel druk aan de website gewerkt. Ook is er in de afgelopen periode een brochure gemaakt; Poliklinische revalidatie Behandelgroep Mytylschool Kinderen 4-20 jaar, informatie voor ouders, Huizen Deze brochure geeft algemene informatie over de revalidatiebehandeling van kinderen/jongeren die op de mytylschool zitten en in het centrum worden behandeld. Deze brochure wordt uitgereikt aan de kinderen van de mytylschool die starten met een revalidatiebehandeling in het centrum. Hoewel de brochure voor iedereen nieuw is hebben wij er niet voor gekozen deze aan iedereen te verstrekken. Wij verwachten dat veel van de informatie voor ouders/verzorgers die al lang in het centrum komen bekend is. Wilt u de brochure toch graag bekijken dan kunt u dit doen op onze website Als u via de knop revalidatiecentrum de Trappenberg onderaan de startpagina doorklikt, vindt u onder de knop kinderen in de bovenbalk de tab brochures. Indien u de brochure graag op papier wilt hebben kunt u dit via de behandelaars van uw kind vragen, dan zorgen wij ervoor. Ook kunt u hem vinden in de verschillende informatierekken in het centrum. Met vriendelijke groet Fini Maris, Teammanager behandelgroep mytylschool revalidatiecentrum De Trappenberg WETENSWAARDIGHEDEN Versierochtend voor kerst Op woensdag 10 december is de hal vol met Sinterklaasversieringen weer omgebouwd tot een echt gezellige kerstsfeer. Een warm welkom voor iedereen die binnenloopt. We bedanken de ouders die hierbij hebben geholpen! De volgende vogelvlucht komt uit op 16 januari 2015

5

6

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 5 12 december 2014

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 5 12 december 2014 Jaargang 15 nummer 5 12 december 2014 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 BELANGRIJKE DATA 15 december: Oudergesprekken DGO 21 januari: Open atelier MB 28 januari:

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA NIEUWS UIT HET VSO. Jaargang 15 nummer 3 14 november 2014

BELANGRIJKE DATA NIEUWS UIT HET VSO. Jaargang 15 nummer 3 14 november 2014 Jaargang 15 nummer 3 14 november 2014 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 BELANGRIJKE DATA 17 november: Versieravond voor Sint 19 november: Onderbouw is vrij 27 november:

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA. 23 t/m 27 september: Werkweek voor leerlingen diplomagericht onderwijs VSO.

BELANGRIJKE DATA. 23 t/m 27 september: Werkweek voor leerlingen diplomagericht onderwijs VSO. Jaargang 14 nummer 1 20 september 2013 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 F 035-6929697 Postbank: 269564 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl W www.mytylschool-detrappenberg.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2013

Nieuwsbrief 23 december 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 23 december 2013 Nieuwsbrief Onze nieuwsbrief kunt u op verschillende manieren lezen: U krijgt hem toegstuurd

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 3 19 november

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 3 19 november Jaargang 16 nummer 3 19 november Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 5 december : Sinterklaas viering

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 8 11 juli 2016

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 16 nummer 8 11 juli 2016 Jaargang 16 nummer 8 11 juli 2016 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 13 juli: Afscheid leerlingen van

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 8 29 mei 2015

BELANGRIJKE DATA VAN DE DIRECTIE. Jaargang 15 nummer 8 29 mei 2015 Jaargang 15 nummer 8 29 mei 2015 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl BELANGRIJKE DATA 12 juni: groepsindeling bekend 17

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Zomervakantie Vanaf vrijdag 5 juli zijn de leerlingen vrij. Op maandag 19 augustus is de eerste schooldag.

Zomervakantie Vanaf vrijdag 5 juli zijn de leerlingen vrij. Op maandag 19 augustus is de eerste schooldag. Jaargang 13 nummer 7 28 juni 2013 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 F 035-6929697 Postbank: 269564 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl W www.mytylschool-detrappenberg.nl

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATA De leerlingen krijgen het onderwijsverslag mee naar huis. Maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari: Voorjaarsvakantie

BELANGRIJKE DATA De leerlingen krijgen het onderwijsverslag mee naar huis. Maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari: Voorjaarsvakantie Jaargang 13 nummer 4 1 februari 2013 Mytylschool De Trappenberg Crailoseweg 116 a 1272 EX Huizen T 035-6915237 F 035-6929697 Postbank: 269564 E secretariaat@mytylschool-detrappenberg.nl W www.mytylschool-detrappenberg.nl

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 4 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 december 2015 In dit nummer: 1 Respect 2 Nieuws van de school (Sinterklaas, Kerst workshops en Beweegwijs) 3 Piep, zei de muis 3 Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014

Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Editienummer 3 december 2013/ januari 2014 Schooljaar 2013-2014 Datum 19 december 2013 Op de kalender Vrijdag 20 december Begin Kerstvakantie Maandag 6 januari 2014 Studiedag team Dinsdag 7 januari Eerste

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Kerstnieuwsbrief schooljaar 2015-2016 17 december 2015

Kerstnieuwsbrief schooljaar 2015-2016 17 december 2015 Kerstnieuwsbrief schooljaar 2015-2016 17 december 2015 Beste ouders, Terwijl de kortste dag snel nadert en een lange kerstvakantie voor de deur staat, gaan onze gedachten terug naar schooljaar 2015. Het

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers,

Het Lepelaartje. Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het is al weer begin december. De komende maand werken we op school toe naar Sinterklaas en Kerst. Daarover moet u wat dingen weten. Al deze informatie staat in dit Lepelaartje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 47 Vrijdag 20 november 2015

Nieuwsbrief Week 47 Vrijdag 20 november 2015 Nieuwsbrief Week 47 Vrijdag 20 november 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem. Rommelpiet bezocht het Palet Dinsdagnacht was

Nadere informatie

Lahr-Uulke. Beste ouders/verzorgers, Kerstwerkgroep

Lahr-Uulke. Beste ouders/verzorgers, Kerstwerkgroep SCHOOLJAAR 2014-2015 B A S I S S C H O O L L A H R H O F Beste ouders/verzorgers, Activiteiten December 5 december: Sinterklaasviering 13 december: Oud papier 18 december: Kerstdiner Let i.v.m. dit Kerstdiner

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Vanavond Kerstviering

Vanavond Kerstviering Nieuwsbrief 18 december 2014 Hierbij de nieuwsbrief met de nieuwtjes en ontwikkelingen van de Tweestromenschool. Heeft u kopij voor de nieuwsbrief, mail deze dan naar d.snoeren@tweestromenschool.nl Vanavond

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 17 DECEMBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl

MONCHY MAGAZINE 17 DECEMBER 2015. MONCHY-DE SPIL Lupinestraat 12 6841 GD Arnhem Tel. 026-3212674. Mail info@monchyschool.nl MONCHY MAGAZINE 17 DECEMBER 2015 WAT IS ER UIT DE WENSENAVOND VOOR OUDERS GEKOMEN? In september hebben veel ouders hun wensen voor onze school opgeschreven. Met een aantal leerkrachten en een externe deskundige

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie