jeugd de nieuwe competitie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jeugd de nieuwe competitie 2009-2010"

Transcriptie

1 jeugd de nieuwe competitie voor de aftrap

2 AAN ALLE JEUGDLEDEN VAN DE CVV REDICHEM. Voorgaande jaren, hebben we aan het begin van het seizoen steeds een boekje samengesteld, waarin we alle gegevens hadden verzameld voor het nieuwe seizoen. Helaas maakt de KNVB pas in de 2 e helft van augustus het definitieve wedstrijdprogramma bekend, zodat we dat niet in dit boekje kunnen publiceren. Ook zijn nog niet alle bekerwedstrijden bekend. In dit boekje daarom nu alleen de voorlopige teamindeling, de voorlopige competitie-indeling, de indeling voor de beker, de leiders, trainers, trainingstijden, enz. Het woordje voorlopig is met opzet onderstreept. Na de eerste wedstrijden en eerste trainingen zal bekeken worden of er wijzigingen in de teamindeling moeten komen. Dit geldt voor alle teams! Je kunt verderop in dit boekje zelf nalezen hoe de indeling tot stand is gekomen. In dit boekje is weer het huishoudelijk reglement van de jeugdafdeling opgenomen. Ieder jeugdlid behoort dit in zijn bezit te hebben en ook te kennen, maar in het afgelopen seizoen is helaas een paar keer geconstateerd dat enkele jeugdleden zich niet aan deze regels konden houden. In een enkel geval moest een leider of trainer - en zelfs het jeugdbestuur - ook bestraffend optreden. Wij hopen dat dit in het nieuwe seizoen niet meer voor zal komen. Lees het reglement en dit boekje maar eens zorgvuldig door en mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij je trainer, leider of iemand van het jeugdbestuur. Deze leiders, trainers en jeugdbestuur, zullen weer hun uiterste best doen om er een goed voetbalseizoen van te maken. Wij wensen je veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen. Het Jeugdbestuur.

3 jeugdbestuur Jeugdvoorzitter: Harrald Schneithorst, Berkendreef 1 Renkum. Tel Jeugdsecretaris: Ineke de Graaf, Schaapsdrift 26 Renkum. Tel Pennigmeester jeugd: Tom van Roekel, Grote Omloop 12 Renkum. Tel Wedstrijdsecr. jun.: Nico Heijkamp, Vendelier 1 Heelsum. Tel Wedstrijdsecr. pup.: Marcel v. Weelden, W. Marisstr. 18 Heelsum. Tel Technische zaken: Ton v.d. Bovenkamp, Reijmerweg 40A Renkum. Tel Çommissaris en activiteiten junioren: Jan Dorland, Reijmerweg 51 Renkum. Tel Commissaris en activiteiten pupillen: Rini van Ernst, Eekwal 33 Renkum. Tel clubtenue Er is bij Redichem een actie om te kleine schoenen en sportkleding opnieuw te gebruiken. Gebruikte spullen kunnen worden verkocht en gekocht tegen een zacht prijsje. Informatie bij Peter Schouten, Swaenepol 20, Renkum tel Regelmatig verschijnt in het clubblad een overzicht van de beschikbare spullen. Wanneer er winst wordt gemaakt, komt de opbrengst ten goede aan de clubkas van de jeugdafdeling.

4 Huishoudelijk reglement jeugd (roken en alcohol) Binnen de jeugdafdeling merken we in sommige gevallen (het blijven uitzonderingen) dat er reeds op zeer jeugdige leeftijd gerookt wordt. Binnen onze vereniging vinden we dat niet passend. De combinatie roken/sport is geen ideale en ook vinden we het niet een goede uitstraling hebben. Niet naar bezoekers, maar zeker ook niet naar andere jeugdleden. In de gesprekken die leden van het jeugdbestuur voerden met jeugdleiders- en trainers is dit soms ook ter sprake gekomen. Ook door hen wordt dit als vervelend ervaren en zij zouden dit veranderd willen zien. Het jeugdbestuur steunt de leiders en trainers hierin. Daarom is besloten het huishoudelijk jeugdreglement uit te breiden met een extra punt. Het punt geeft een interne gedragsregel aan waarbij wij ons het recht voorbehouden om jeugdleden onder de 16 jaar aan te spreken op dit gedrag ten einde te voorkomen dat deze jeugdspelers van Redichem roken als ze zich op ons sportpark begeven. Voor de volledigheid hebben wij deze gedragsregel uitgebreid met betrekking tot het gebruik van alcohol onder de 16 jaar. leeftijdsgrenzen seizoen Hieronder volgt een overzicht van de verschillende leeftijdscategorieën. Deze indeling geldt voor het gehele seizoen Categorie: geboren op of na: A-junioren 01 januari 1991 B-junioren 01 januari 1993 C-junioren 01 januari 1995 D-pupillen 01 januari 1997 E-pupillen 01 januari 1999 F-pupillen 01 januari 2001

5 vergaderingen jeugdafdeling Gedurende het seizoen zijn er binnen de jeugdafdeling regelmatig vergaderingen met alle jeugdmedewerkers (jeugdbestuur, leiders, trainers, enz.) Meestal een week daaraan voorafgaand is er een vergadering van alleen het jeugdbestuur. Wil je een onderwerp ter sprake brengen dan kan dat aan één van de jeugdbestuursleden kenbaar worden gemaakt. Aanwezigheid bij een vergadering is ook mogelijk, maar dan via een afspraak met de jeugdsecretaris. De vergadering voor alle jeugdleiders en trainers wordt gehouden in de bestuurskamer van het clubhuis. De vergaderingen voor leiders/trainers zijn opgedeeld in twee delen: voor pupillen aanvang uur en voor junioren aanvang uur. Vergaderrooster: Jeugdbestuur Leiders/trainers rooster kantinediensten Van alle ouders van jeugdspelers wordt verwacht dat zij eenmaal per jaar een ochtend helpen bij het draaien van een kantinedienst. Redichem is een vereniging die draait op vrijwilligers. Zonder deze bijdrage van de ouders is het niet mogelijk de kantine op de zaterdagochtend open te houden. Ouders worden om 08:00 uur verwacht, tot uiterlijk 12:00 uur. Eén van de leden van het jeugdbestuur opent de kantine en kan indien nodig uitleg geven. Op de zaterdagochtend wordt in de kantine niet gerookt en geen alcohol geschonken. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat u bij verhindering zelf ruilt of voor een vervanger zorgt. Het rooster zal via clubblad en website bekend worden gemaakt.

6 team-indeling jeugdafdeling Bij de jeugd worden de teams in eerste instantie ingedeeld naar de leeftijdsgrenzen, die door de KNVB zijn vastgesteld. De bovenstaande indeling naar leeftijd is dus heel makkelijk, maar komt in de praktijk zelden goed uit. Het wordt al ingewikkelder, wanneer in een bepaalde leeftijdsgroep zoveel spelers zijn, dat er meer teams gemaakt kunnen worden, of wanneer er in een leeftijdsgroep te weinig spelers zijn. Zijn er in een bepaalde leeftijdsgroep meerdere teams samen te stellen, dan worden de volgende criteria gehanteerd. Zijn er 2 teams in een leeftijdsgroep te maken, dan is het niet zo dat alle goede spelers in het 1 e team komen en alle mindere in het 2 e team. Bij een indeling van 2 teams in 1 leeftijdsgroep wordt naar een groot aantal zaken gekeken, zoals: voetbalkwaliteiten, spelinzicht en spelbeleving, is de speler een aanvaller of verdediger, hoe lang zit hij al in die bepaalde leeftijdsgroep, met welke jongens kan de speler goed overweg, met welke spelers kan hij minder opschieten, hoe is zijn lichaamsbouw, hoe gedraagt hij zich binnen en buiten het veld, enz. Het wil dus lang niet altijd zeggen dat ook de beste voetballers in het hoogste elftal worden geplaatst. Je kunt bijvoorbeeld in een D1 niet allemaal goede aanvallers indelen. Of allemaal goede verdedigers. Of allemaal goede voetballers die linksbenig zijn. Zijn er in een leeftijdsgroep meer dan 2 teams samen te stellen, dan zal worden getracht het 1 e team zo sterk mogelijk te maken. Ook hierbij spelen de specifieke voetbalkwaliteiten van het individu een rol. Zoals hierboven al gemeld, gaat het er om een sterk team samen te stellen en dat gaat niet met alleen maar goede aanvallers. De kunst is een goede mix te vinden. Het streven naar een sterk team in een leeftijdsgroep, mag echter niet tot gevolg hebben dat het laagste team in een leeftijdsgroep het zwakste team is. Alle mindere voetballers bij elkaar in het laagste team, moet worden voorkomen.

7 Het geeft deze spelers minder mogelijkheden om te leren een betere voetballer te worden. Er ontbreekt een voorbeeld en elke vorm van samenspel zal minder eenvoudig verlopen. Er zullen daarom altijd een paar spelers in het laagste team worden ingedeeld, die ook in een hoger team wel tot hun recht zouden komen. Belangrijk hierbij is te weten, welke spelers ook buiten het voetbal veel met elkaar optrekken. Indien er in een leeftijdsgroep te weinig spelers zijn om een team te vormen of teveel voor 1 en te weinig voor 2 dan zullen de betere en lichamelijk sterkere spelers uit een lagere leeftijdsgroep worden doorgeschoven. Overeenkomstig de aanbevelingen van de KNVB zal er in voorkomende gevallen zo weinig mogelijk met dispensatiespelers worden gewerkt. Het gebruik van dispensatiespelers mag nimmer tot doel hebben een team sterker te maken.

8 de training DE START I.v.m. het grote aantal leden en de in verhouding beperkte beschikbaarheid van de trainingsaccommodatie, hebben we zoals altijd wat problemen om het trainingsschema goed in te passen. Ook zijn er nog wat problemen met de combinatie veld tijd trainer beschikbaarheid. Daarnaast zullen er de eerste weken i.v.m. vakanties nog andere trainers op het veld staan, dan verderop in dit boekje vermeld. Voorlopig gaan we beginnen zoals het hieronder vermeld staat, maar er kunnen nog wijzigingen optreden. De eerste trainingen zijn in de week van 17 augustus. junioren A1 maandag uur uur. Veld 5 donderdag uur uur. Veld 7 junioren B1 maandag uur - 20:30 uur. Veld 5 donderdag uur uur. Veld 7 junioren C1 maandag uur uur. Veld 7 woensdag uur uur. Veld 11 pupillen D1 dinsdag uur uur. Veld 7 donderdag uur uur. Veld 11 pupillen D2 dinsdag uur uur. Veld 7 donderdag uur uur. Veld 5 E-pupillen maandag 18:30 uur 19:30 uur. Veld 7 woensdag 18:30 uur 19:30 uur. Veld 7 F-pupillen woensdag uur uur. Veld 5 KEEPERSTRAINING (start 1 e training wordt nog bekend gemaakt) Junioren en D-pupillen donderdag 19:30 uur 20:15 uur. Veld 7 E- en F-pupillen maandag 18:00 uur 1 Veld 11

9 de trainers A1-junioren: Peter Swart, Verlengde Hoflaan 79 Arnhem. Tel B1-junioren: Jan Ploeg, Korenbloemstraat 18 Renkum. Tel C1-junioren: D1-pupillen dinsdag: Gert Brussen, Br. Streeflandweg 9 Renkum. Tel Joost Riksen, Bergerhof 22 Renkum. Tel D2-pupillen (dinsdag): Casper Bosveld, Dorpsstraat Renkum. Tel Stijn Bakker, Thijsselaan 61 Wageningen. Tel D1-pupillen donderdag: D2-pupillen donderdag:

10 de trainers vervolg E-pupillen (maandag): René Penninks, Hackettweg 45 Renkum. Tel E-pupillen (woensdag) Henk van Almenkerk, Maatweg 18 Renkum. Tel Jan Willem Jansen, Pr. Bernhardlaan 10 Heelsum. Tel F-pupillen: Willem Helmink, Dorpsstraat Renkum. Tel Jan Roseboom, Berkendreef 17 Renkum. Tel Maarten Kerhof, Vendelier 73 Heelsum. Tel Michel Bosveld, Torenlaan 20 Heelsum. Tel Keeperstrainers: Alex van Zwam, Dankmeijerweg 3 Renkum. Tel (junioren). Hans van Beek, Frans Campmanweg 22 Renkum. Tel (jun.). Carlo Blom, Eekwal 29 Renkum. Tel (pupillen). Sleutels kleedkamers Alle trainers krijgen een sleutel van de materialenruimte, hierin hangen de sleutels van alle kleedkamers. De trainer opent de kleedkamer(s) en HANGT DE SLEUTEL WEER TERUG OP HET BORD. De laatste trainer sluit de kleedkamers af. Het is dus niet de bedoeling dat sleutels mee naar het veld worden genomen, in een jaszak blijven zitten of - nog erger - in de kleedkamer zelf blijven liggen. Het zal niet altijd mogelijk zijn dat de trainers tijdens de training de kleedkamers op slot kunnen houden, dus voor de spelers geldt: neem geen waardevolle spullen mee naar het sportpark. Mocht je toch wat waardevols bij je hebben, neem het dan mee naar het veld en geef het in bewaring bij de trainer. Heren trainers, denk hier svp aan en maak een gezamenlijk tasje o.i.d.

11 de teams (junioren) JUNIOREN A1 Stijn Bakker Luke Boersma Bram Boltjes Paul Dorland Rémon Eleveld Marijn Gerrits Thijs de Graaf Jasper Harbers Aron Jansen Davey van Marsbergen Willem Jan Roosenboom Wouter Severs Simon Soutendijk Jesse Spoelstra Bart v.d. Werf Rowan Wildekamp JUNIOREN B1 Xander Eleveld Coen Gerrits Yoeri Gros Stijn Jansen Herjo de Jong Robin Krol Alfonso Ohue Luuk Pijpers Jens Ploeg Remon Rensen Joël Sabandar Jordy van Weelden Lieven de Zwart JUNIOREN C1 Job Bakker Dominick Basomoine Nick van Beek Lennart Fuchs Rick Hakemulder Jeffrey Janssen Willard de Jong Jeroen Kok Luuk van der Plas Bram Riksen Edwin Soutendijk Erwin Willemsen

12 de teams ( pupillen) PUPILLEN D1 Sven van Almenkerk Tim van den Berg Jasper de Boer Max Boltze Jesper Brehler Leon Brussen Matthijs de Jong Ymar de Jong Sam Karelse Astrit Nebihi Ruben van Osch Mathijs Riksen Jan Siemen Smink Jordy Verstegen Imre Zwijnen PUPILLEN D2 Martijn Buddendorf Renaldo Duits Coen van Elden Brian van Ernst Nino Kuik Marc van Miert Niek van der Molen Evert Noppen Guus Penninks Bram van der Plas Jordy Scheffer Martijn Scheffer Thomas Tjeerdsma Fabian Voets Koen Vos Koen de Vries PUPILLEN E1 PUPILLEN E2 PUPILLEN E3 Niels v. Almenkerk Bart Blom Jorn Blom Bram de Boer Jur van Doorn Issa Shamoen Tristan Slotboom Tim Zegveld Ruben Bik Brent Jansen Hugo Jansen Mats Penninks Stan Pijpers Hidde Remmits Coen Rolloos Joost Vastenhoud Thom Vonk Max Ferrando Kasper Jansen Kevin v.d. Kolk Mike v.d. Kolk Belén de Roba Cortada Damy Verstegen Jarth Vons Tim Willemsen

13 de teams (pupillen) PUPILLEN E4 Dima van Benten Robin Buddingh Rik Derwig Lars Leertouwer Jan van der Molen Dani Vos Thomas Wolff Danny de Woo PUPILLEN E5 Pascal Duits Joris Jansen Mareno Kennis Julian Leeuwis Niels Stunnenberg Roel van der Wal Erik Willemsen Jelmar Willemze Raoul Willemze PUPILLEN F1 PUPILLEN F2 PUPILLEN F3 Coen Jansen Nik Ledder Niels de Rijk Daan Rolloos Sven Veenendaal Jeffrey Vleeming Ernst Vonk Koen van Zwam Niels Bakker Martijn Jägers Alexander ter Laak Robin Ronk Koen Scheffer Nick Schuurman Luuk Vincent Lars Vleeming David Beenen Hugo Beentjes Sil de Boer Luuk Derwig Roel de Kok Bauke v.d. Molen Felix Rupert Robin de Woo PUPILLEN F4 Daan van Beek Misha van Benten Justin Bosveld Maarten van Ernst Mika van Ernst Thom Gerritsen Lars Gerritsen Dion Gros Niels Leertouwer

14 de grootte van de teams Zoals je in dit boekje kunt zien, zitten de meeste teams behalve de D- pupillen - niet al te ruim in de spelers. Dit is bewust gedaan, omdat we er vanuit gaan dat iedereen graag zoveel mogelijk wil voetballen. Bij de E-pupillen hadden we bijvoorbeeld ook met 4 teams kunnen beginnen, maar dan hadden alle teams minimaal 10 spelers gehad. Met misschien nog een paar nieuwe leden erbij, worden deze teams dan al snel te groot. En veel wisselbeurten per wedstrijd is natuurlijk ook niet zo fijn. Door deze VOORLOPIGE indeling zijn enkele spelers niet in hun oude team terecht gekomen Zodra de mogelijkheid zich voordoet zal hier rekening mee worden gehouden. Wij zijn er dus vanuit gegaan dat onze jeugdleden graag willen voetballen en willen daarom proberen met het aantal teams te starten, zoals in dit boekje is terug te vinden. Wanneer iedereen beseft, dat hij lid is van een voetbalclub die op zaterdag zijn wedstrijden speelt, zal het ook niet nodig zijn om eventueel een team uit de competitie terug te trekken. En misschien ken je nog iemand van jouw leeftijd die ook graag bij een voetbalclub zou willen. Een paar keertjes meetrainen mag altijd.

15 de leiders Junioren A1 Ton v.d. Kraats, Houtsniplaan 70 Doorwerth. Tel Jan Roseboom, Berkendreef 17 Renkum. Tel Junioren B1 Jan Ploeg, Korenbloemstraat 18 Renkum. Tel Egbert Pijpers, Gerrit Schutlaan 14 Heelsum. Tel Marcel v. Weelden, Willem Marisstraat 18 Heelsum. Tel Junioren C1 Hans van Beek, Frans Campmanweg 22 Renkum. Tel Hans Fuchs, v. Ingenweg 9 Renkum. Tel Harrald Schneithorst, Berkendreef 1 Renkum. Tel Niels Kooij, Doornenkampseweg 52 Heelsum. Tel Pupillen D1 Dick van den Berg, Ir. Munterlaan 64 Heveadorp. Tel Willem Smink, Mr. Teppemastraat 7 Renkum. Tel Pupillen D2 Rini van Ernst, Eekwal 33 Renkum. Tel Bob v.d. Plas, Lindelaan 12 Renkum. Tel Pupillen E1 Henk van Almenkerk, Maatweg 18 Renkum. Tel Carlo Blom, Eekwal 29 Renkum. Tel Pupillen E2 René Penninks, Hackettweg 45 Renkum. Tel Pupillen E3 Sandro de Roba Cortada, Kastanjelaan 7 Heelsum. Tel Arnoud Vons, Lindelaan 7 Renkum. Tel Pupillen E4 Berna Leertouwer, Keijenbergseweg 25 Renkum. Tel

16 de leiders vervolg Pupillen E5 Gé Willemsen, Airborneweg 32 Renkum. Tel Pupillen F1 Pupillen F2 Pupillen F3 Peter de Kok, Groenendaalseweg 49 Renkum. Tel Hans de Boer, Europalaan 51 Renkum. Tel Pupillen F4 Michel Bosveld, Torenlaan 20 Heelsum. Tel Erik van Ernst, Zwanebloemstraat 2 Renkum. Tel leiders gezocht Zoals in het overzicht van de leiders en trainers is te zien, kunnen we nog wel wat hulp in de begeleiding gebruiken. Wij streven er altijd naar om per team 2 leiders beschikbaar te hebben. Nog niet helemaal gelukt dus. Wie zorgt voor aanvulling? Aanmelden kan bij het jeugdbestuur.

17 bekerwedstrijden jeugdteams Voor ALLE jeugdteams staan er ook weer bekerwedstrijden op het programma. Er wordt gestart met poules van 4 of 3 teams. De poulewinnaars gaan verder in het bekende Knock-outsysteem. POULE-INDELING: Poule A1 Poule B1 Poule C1 Groep 3 5 Groep 13 5 Groep 13 1 Arnhemse Boys A1 ESA B4 Bataven C3 Ostrabeke A1 RKHVV B3 OVC 85 C1 Redichem A1 Redichem B1 Redichem C1 RVW A1D SDOO C1 Poule D1 Poule D2 Poule E1 Groep Groep Groep 3 06 Redichem D1 Angeren D2 AZ 2000 E1 ESA D9 Elistha D3G ESA E6 RKHVV D7M Excelsior Z. D2 Redichem E1 Spero D6 Redichem D2 Spero E3 Poule E2 Poule E3 Poule E4 Poule E5 Groep Groep Groep Groep ESA E10 Redichem E3 Redichem E4 Lienden E4M Eendracht A. E1 RKSV Driel E3 Dodewaard E2 Redichem E5 Redichem E2 SVHA E5M sv DFS E2 Kesteren E3 Uchta E2 Kesteren E4 Dodewaard E3 Poule F1 Poule F2 Poule F3 Groep Groep Groep ESA F6 Redichem F2 Redichem F3 Spero F9 Spero F6 Excelsior Z. F2 RKHVV F4 Excelsior Z. F1 Uchta F2 Redichem F1 Uchta F1

18 bekerprogramma jeugdteams Het programma is momenteel slechts gedeeltelijk bekend en omdat verschillende wedstrijden i.v.m. vakanties, jubileum en airborne wandeltocht verplaatst zullen worden, kan het juiste programma hier niet worden geplaatst. Je wordt geïnformeerd door je leider. Zodra de wedstrijden bekend zijn kun je het programma ook vinden op of De bekerfinales worden op zaterdag 15 mei gespeeld start van de competitie De competitie van het seizoen gaat officieel op zaterdag 12 september a.s. van start. Andere jaren was dit een week eerder en viel de competitiestart samen met de Airborne Wandeltocht. Op de dag van de Airborne Wandeltocht (zaterdag 5 september) staan nu echter voor de meeste teams bekerwedstrijden op het programma. Maar ook nu geldt weer dat we deze wedstrijden zoveel mogelijk op een andere dag willen laten spelen. Op het moment dat dit boekje werd samengesteld, was er nog geen wedstrijdprogramma. Zodra hierover meer bekend is, krijg je dit te horen via je teamleider. Het actuele programma kun je ook altijd vinden op of programma programma voor de komende periode

19 de competitie voor pupillen De pupillenteams spelen tot aan de winterstop een halve competitie; dus 1x tegen elkaar (alleen in najaarscompetitie). Aan de hand van de resultaten van deze competitie kunnen de teams na de winterstop opnieuw worden ingedeeld. LET OP. In de loop van de competitie kunnen er wijzigingen optreden i.v.m. terugtrekken en/of toevoegen van teams. Ook de aanvangstijden kunnen veranderen. De juiste informatie is altijd te vinden op en/of De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie is vastgesteld op zaterdag 30 januari, de laatste wedstrijddag is zaterdag 8 mei speelduur en aanvangstijden Speelduur wedstrijden Aanvangstijd thuiswedstrijden A-junioren 2x45 minuten uur. B-junioren 2x40 minuten uur. C-junioren 2x35 minuten uur. D-pupillen 2x30 minuten 9.00 uur. E-pupillen 2x25 minuten uur. (E2 en E4) 9.00 uur. (E1, E3 en E5) F-pupillen 2x20 minuten uur. (F1, F2 en F4) 9.00 uur. (F3) De tijden die bij de competitie-indeling achter de naam van de teams vermeld staan, zijn de aanvangstijden van hun thuiswedstrijden.

20 competitie-indeling junioren 2 e KLASSE P 3 e KLASSE O Advendo '57 A1D 14:30 uur. Bennekom A2 10:30 uur. Blauw Geel '55 A2 12:30 uur. Dodewaard A1D 12:00 uur. DTS '35 A2 13:45 uur. Fortissimo A1 14:30 uur. ONA '53 A1 14:30 uur. Redichem A1 12:00 uur. RVW A1D 15:00 uur. SDS '55 A1 15:00 uur. SKV/Wageningen A1 12:00 uur. WAVV A1 15:00 uur. Bennekom B3 13:00 uur. Blauw Geel '55 B3 10:00 uur. DTS '35 B3 10:00 uur. ESA B5G 15:15 uur. ESA B6G 15:15 uur. Ostrabeke B1D 12:00 uur. Redichem B1 12:00 uur. SDS '55 B1 12:00 uur. SKV/Wageningen B4 15:00 uur. VDZ B2D 12:45 uur. VVOP B3 12:30 uur. 4 e KLASSE S Bennekom C5 11:00 uur. Dodewaard C1 11:00 uur. Elistha C1D 11:30 uur. EMM C1D 12:00 uur. Excelsior Z. C1D 10:30 uur. Kesteren C2 13:00 uur. Ostrabeke C1 11:00 uur. OVC '85 C2G 14:30 uur. Redichem C1 12:00 uur. RODA '28 C3 11:00 uur. SKV/Wageningen C4 12:00 uur. Uchta C1 13:00 uur.

21 competitie-indeling pupillen 4 e KLASSE AP * 4 e KLASSE AQ Angeren D2 11:00 uur. Arnhemia D2 9:30 uur. Arnhemse Boys D1 10:30 uur. AZ 2000 D2 10:30 uur. Eendracht A. D1D 12:00 uur. ESA D6 10:30 uur. MASV D1 13:00 uur. Ostrabeke D2 Paasberg De D1 11:00 uur. Presikhaaf FC D1 10:00 uur. Redichem D1 * SC Valburg D1D 12:45 uur. Bemmel SC D3 Eldenia D4 ESA D7 ESA D8 Jonge Kracht D3 OSC D3 Redichem D2 RKHVV D4 RVW D3 SML D5 Spero D6 VDZ D6 8:45 uur. 10:30 uur. 8:30 uur. 8:30 uur. 12:00 uur. 11:30 uur. 8:30 uur. 12:45 uur. 2 e KLASSE AG 3 e KLASSE AK Bennekom E4 8:45 uur. DFS sv E1 9:30 uur. Dodewaard E1 Driel RKSV E1 DTS '35 E6 8:30 uur. EMM E1 9:30 uur. Excelsior Z. E1 10:00 uur. Kesteren E1 11:00 uur. Redichem E1 RVW E1 SKV/Wageningen E5 SVHA E1 10:15 uur. Bennekom E8 9:45 uur. DTS '35 E11 9:30 uur. Excelsior Z. E3 10:00 uur. Kesteren E2 Lienden E2 8:30 uur. Redichem E2 10:00 uur. RVW E3 SDOO E4 10:15 uur. SKV/Wageningen E6 Uchta E1 10:00 uur. WAVV E2 10:30 uur. * Indeling van Redichem D1 is onder voorbehoud; een wijziging is aangevraagd

22 competitie-indeling pupillen vervolg 4 e KLASSE AX 4 e KLASSE AW De Bataven E7M Eldenia E8 ESA E12 Jonge Kracht E5 Ostrabeke E4 OVC '85 E4G Redichem E3 RKHVV E7 RVW E4 Spero E11 SVHA E4 VDZ E9 10:45 uur. 8:30 uur. 10:15 uur. 8:30 uur. 8:30 uur. 10:00 uur. Bataven E8 Bemmel SC E10 10:00 uur. Eldenia E9M 10:45 uur. ESA E13 8:30 uur. OVC '85 E5M 10:15 uur. Redichem E4 10:00 uur. RKHVV E9 8:30 uur. RVW E5 SKV/Wageningen E8 SML E10 9:30 uur. Spero E12 8:30 uur. VDZ E10 8:45 uur. 4 e KLASSE AR 3 e KLASSE AI Advendo '57 E4 10:15 uur. Advendo '57 E3D 11:15 uur. Bennekom E11 9:45 uur. Bennekom E10 8:45 uur. DTS '35 E13 8:30 uur. ESA E15 8:30 uur. ESA E14 8:30 uur. ONA '53 E4 OVC '85 E6G 10:15 uur. Redichem E5 RVW E6 SKV/Wageningen E11 Dodewaard F1 Excelsior Z. F1 Kesteren F1 Lienden F2 ONA '53 F1 OVC '85 F2 Redichem F1 SVHA F1 Uchta F1 Valburg F1 WAVV F1 10:00 uur. 8:30 uur. 10:30 uur. 10:00 uur. 10:30 uur.

23 competitie-indeling pupillen vervolg 3 e KLASSE AJ 4 e KLASSE AS Arnhemse Boys F3 Bemmel SC F4 11:00 uur. Driel RKSV F2 11:00 uur. Eldenia F3 10:45 uur. ESA F5 9:30 uur. OSC F2 10:15 uur. OVC '85 F3 Redichem F2 10:00 uur. SDOO F2 SKV/Wageningen F4 10:00 uur. Spero F5 10:00 uur. Spero F4 10:00 uur. Driel RKSV F3 11:00 uur. Excelsior Z. F3G 10:00 uur. Lienden F3 9:45 uur. Ostrabeke F2 OVC '85 F4 Redichem F3 SDOO F4 SDOO F3 10:15 uur. SKV/Wageningen F6 10:00 uur. SVHA F4 Wodanseck F2G 9:30 uur. De competitie-indeling van Redichem F4 is nog niet bekend

24 berichtgeving van afgelasting Hieronder staat aangegeven hoe je te weten kunt komen of het voetballen vanwege slechte weersomstandigheden afgelast kan zijn. Dit zijn de mogelijkheden. * Teletekst pagina 603, vanaf vrijdag uur. * De "ANP Nieuws- en sportlijn" vanaf uur. Tel * ANP Nieuwsdienst vrijdag uur zaterdag 8.00 uur. * Informatielijn District Oost vanaf vrijdag uur. Tel * Redichem-clubhuis vanaf 8.30 uur. Tel AFGELASTINGSREGELING Belangrijk is het dan ook om te weten dat de K.N.V.B. het land heeft onderverdeeld in 6 districten. Alle Redichem-teams, van 1e elftal tot en met de F-pupillen spelen in District Oost. Per district is er echter nog een onderverdeling in 2 categorieën gemaakt. Deze ziet er als volgt uit. * categorie A : 1e elftallen en senioren t/m reserve 3 e klasse Junioren t/m 1 e klasse D-pupillen top- en hoofdklasse * categorie B : overige senioren, junioren en pupillen. Of misschien iets duidelijker: Redichem 1 en 2 = categorie A Redichem 3 t/m 5 en A1 t/m C1 = categorie B Redichem D1 t/m F4 = categorie B De indeling in districten en categorieën zien we ook terug op Teletekst pagina 603, vanaf vrijdag uur.

25 berichtgeving van afgelasting vervolg SCHERMINDELING TELETEKST AFGELASTINGSBERICHTEN De wedstrijden voor zaterdag zijn in de volgende districten AFGELAST KNVB categorie A Categorie B Landelijk - - Noord X X Oost - X West I - - West II - - Zuid I X X Zuid II X X X=afgelast Wanneer voorgaand schema op teletekst te zien is, betekent dit dat er in district Noord niet gevoetbald wordt. In district Oost zou alleen de wedstrijd van ons eerste elftal doorgaan, de rest is afgelast. In district West I en West II wordt door iedereen gevoetbald en in het Zuiden is alles afgelast. Een algehele afgelasting betekent automatisch dat ook alle wedstrijden die door de districten worden georganiseerd, zijn afgelast. Er kunnen overigens ook nog plaatselijke afgelastingen zijn. Wanneer aan het hek van ons sportpark het bordje "ALLES AFGELAST" hangt, betekent dit dat op het Wilhelmina Sportpark alles afgelast is. Uitwedstrijden kunnen dan eventueel wel doorgaan.

26 huishoudelijk reglement jeugdafdeling 1. Spelers worden op tijd op de afgesproken plaats verwacht. Voor trainingen geldt, dat men op de aanvangstijd in sporttenue op het veld hoort te staan. Voor wedstrijden gelden per team afgesproken regelingen. 2. Tijdens wedstrijden (zowel competitie- als oefenwedstrijden) dienen de spelers het juiste clubtenue te dragen. Dit bestaat uit: geel shirt, zwarte broek (eventueel met gele strepen aan de zijkant) en zwarte kousen (eventueel met gele strepen bovenaan). Het dragen van voetbalschoenen met schroefnoppen is niet toegestaan voor pupillen. (D t/m F) 3. Tijdens wedstrijden en trainingen zijn de spelers verplicht om scheenbeschermers te dragen. 4. Na afloop van wedstrijden en trainingen zijn de spelers verplicht te douchen. Badslippers zijn daarbij gewenst. 5. Wanneer een speler niet aan wedstrijden of trainingen deel kan nemen dient hij dit vroegtijdig (uiterlijk 3 dagen voor datum) bij leider c.q. trainer te melden. 6. Spelers, trainers en leiders zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de materialen en kleedaccomodatie, waarvan gebruik gemaakt wordt. Zij dienen alleen gebruikt te worden voor het doel waarvoor ze gemaakt zijn. Beschadigingen en/of vernielingen worden zwaar bestraft. 7. De kleedkamer met doucheruimte dient schoon achtergelaten te worden. 8. De spelers dienen de aanwijzingen van de leiders en trainers op te volgen. 9. Voetbal is een teamsport. Acceptatie van je teamgenoten is daarbij noodzakelijk. Vloeken, een grote mond en/of scheldpartijen horen daar dus niet bij. 10. Een wedstrijd kan niet zonder tegenstander en scheidsrechter worden gespeeld. Spelers dienen zich daarom ook ten opzichte van deze mensen correct te gedragen. 11. Van spelers onder de 16 jaar wordt niet verwacht dat zij op het sportpark roken en/of alcohol gebruiken. Leden van het bestuur, leiders en trainers hebben het recht om de betreffende jeugdleden hierop aan te spreken ten einde te voorkomen dat jeugdspelers van Redichem roken en alcohol gebruiken op het sportpark. 12. Beëindiging van het lidmaatschap kan uitsluitend door schriftelijke kennisgeving aan de secretaris. Indien gedurende het seizoen het lidmaatschap wordt opgezegd is men, conform de statuten, contributie verschuldigd tot het einde van het lopende verenigingsjaar. Een verenigingsjaar start op 1 juli en eindigt op 30 juni van het opvolgende jaar. Overeenkomstig de KNVB-reglementen, is overschrijving naar een andere vereniging, alleen mogelijk aan het einde van het voetbalseizoen. (In de maand mei.) Spelers die zich niet aan de bovenstaande regels houden, lopen de kans voor één of meerdere wedstrijden of trainingen uitgesloten te worden.vernielingen, diefstal en/of vechtpartijen, kunnen beëindiging van het lidmaatschap van Redichem betekenen.

27 voetbal voor 4- en 5-jarigen Wedstrijdvoetbal in competitieverband is alleen toegestaan vanaf 6 jaar. De KNVB staat wel toe dat voor jongere kinderen trainingen worden gehouden en er eventueel onderling 4 tegen 4 wordt gespeeld. Veel verenigingen zijn hier al mee bezig onder de naam Mini-F of Kaboutervoetbal. Redichem is hier vorig seizoen mee begonnen en er blijkt ook voldoende belangstelling te zijn om ook komend seizoen weer met een groep(je) Mini-F-pupillen van start te gaan. De trainingen zullen ook op de woensdagmiddag plaatsvinden, of bij zeer grote belangstelling - ook op zaterdagmorgen. Spelers die in 2004 of 2003 zijn geboren kunnen zich nu dus ook aanmelden bij de vereniging. Aanmelden kan bij Ton v.d. Bovenkamp of Ineke de Graaf. (adres en tel. nr. zie pagina 2.

28 aantekeningen

29 aantekeningen

30 lees altijd het clubblad om op de hoogte te blijven van wijzigingen en/of toevoegingen Of kijk op

jan.bastiaan.olthof@gmail.com

jan.bastiaan.olthof@gmail.com NIEUWSBRIEF JEUGD De VOORLOPIGE teamindeling staat al enige tijd op de Redichem website, maar omdat we in de week van 17 augustus met de trainingen willen starten, ontvang je hierbij een nieuwsbrief, met

Nadere informatie

jeugd de nieuwe competitie

jeugd de nieuwe competitie jeugd de nieuwe competitie 2010 2011 voor de aftrap AAN ALLE JEUGDLEDEN VAN DE CVV REDICHEM. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, hebben we ook dit jaar weer een boekje samengesteld, waarin we alle

Nadere informatie

1 e elftal 2 e klasse 3 e klasse e klasse F 4 e klasse 01 6 e klasse 19 Vrijdag 1-03 Vrijdag 1-05

1 e elftal 2 e klasse 3 e klasse e klasse F 4 e klasse 01 6 e klasse 19 Vrijdag 1-03 Vrijdag 1-05 1 e elftal 2 e klasse 3 e klasse 35+ 45+ 4 e klasse F 4 e klasse 01 6 e klasse 19 Vrijdag 1-03 Vrijdag 1-05 O.V.C 85 1 O.V.C 85 2 O.V.C 85 3 O.V.C 85 1 O.V.C 85 1 Angeren 1 Arnhemia 2 Arnhemse Boys 6 Ede

Nadere informatie

Uitslagen en eindstanden Excelsior 1 Beker. Excelsior 1 2e klasse G

Uitslagen en eindstanden Excelsior 1 Beker. Excelsior 1 2e klasse G Excelsior 1 Beker Eindstand Gesp W G V P DPV DPT Datum Thuis Uit Ronde Uitslag 1. Leones 1 2 2 0 0 6 11 1 14-08-12 Leones 1 Excelsior 1 1 4-1 2. Excelsior 1 2 1 0 1 3 4 5 25-08-12 Kesteren 1 Excelsior

Nadere informatie

JEUGDTOERNOOIEN 2016 PROGRAMMABOEKJE

JEUGDTOERNOOIEN 2016 PROGRAMMABOEKJE JEUGDTOERNOOIEN 2016 PROGRAMMABOEKJE Voetbalvereniging Uchta Sportpark De Hoeken Keizerstraat 102 4053HK IJzendoorn 14 & 21 mei 2016 Voorwoord Beste deelnemers, Ook dit jaar organiseert de jeugdafdeling

Nadere informatie

1 e Bornbouw Meisjesvoetbaltoernooi 2017

1 e Bornbouw Meisjesvoetbaltoernooi 2017 1 e Bornbouw Meisjesvoetbaltoernooi 2017 Donderdag 25 mei 2017 MO11 en MO13: 9:00-12:00 uur MO15 en MO17 13:30-17:15 uur Beste voetbalsters / sportvriendinnen, Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Wedstrijdschema seizoen

Wedstrijdschema seizoen 11-feb.-17 Uchta JO17-1G - Orion JO17-4 12:00 18-feb.-17 Kesteren JO17-1d - Uchta JO17-1G 13:00-11-mrt.-17 Uchta JO17-1G - DTS Ede JO17-4 12:00 18-mrt.-17 Uchta JO17-1G - Redichem JO17-2 12:00 25-mrt.-17

Nadere informatie

INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ

INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ INFORMATIEGIDS VOOR NIEUWE JEUGDLEDEN BIJ Inleiding SC Woezik is opgericht in 1961 en speelt op Sportpark Woezik te Wijchen. De vereniging wordt geleid door een bestuur dat door de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN '------------' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie 14 oktober 2013 Gedragsregels spelers SJO Oostermoer 1. Spelers moeten

Nadere informatie

Informatiebrief nieuwe leden

Informatiebrief nieuwe leden Informatiebrief nieuwe leden C.V. Wieringermeer opgericht 24 augustus 1956 Welkom bij C.V. Wieringermeer! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor C.V. Wieringermeer en hopen dat je je snel thuis voelt bij

Nadere informatie

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Opstarten trainingen. De volgende teams starten hun trainingen op vanaf zaterdag 1 augustus: A1, B1, C1, D1 Alle overige teams kunnen hun trainingen

Nadere informatie

V.V. Tricht jeugdafdeling

V.V. Tricht jeugdafdeling V.V. Tricht jeugdafdeling Seizoen 2013-2014 Tricht, juni 2013 Beste sportvrienden, vriendinnen, ouders en begeleiders, Bijgaand treffen jullie de digitale informatie voor het seizoen 2013-2014 aan. Hierin

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden...

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden... JEUGD INFOBOEKJE Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Wedstrijdprogramma... 3 3. Thuiswedstrijden... 3 4. Uitwedstrijden... 4 5. Afgelaste wedstrijden... 4 6. Afmelden... 5 7. Verjaardagen... 5 8. Speciale activiteiten...

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

V.V. Tricht jeugdafdeling

V.V. Tricht jeugdafdeling Seizoen 2012-2013 V.V. Tricht jeugdafdeling Tricht, juni 2012 Beste sportvrienden, vriendinnen, ouders en begeleiders, Bijgaand treffen jullie de digitale informatie voor het seizoen 2012-2013 aan. Hierin

Nadere informatie

VV MUSKETIERS JEUGDVOETBALTOERNOOI. 22 mei 2015 C & B JUNIOREN. 23 mei 2015 MINI, F, E & D PUPILLEN

VV MUSKETIERS JEUGDVOETBALTOERNOOI. 22 mei 2015 C & B JUNIOREN. 23 mei 2015 MINI, F, E & D PUPILLEN VV MUSKETIERS JEUGDVOETBALTOERNOOI 22 mei 2015 C & B JUNIOREN 23 mei 2015 MINI, F, E & D PUPILLEN Sportpark Sportweg Elst (UT) Tel Accommodatie 0318 471 650 Tel Toernooisecr 0657 595 260 Voorwoord. Graag

Nadere informatie

SPORT COMBINATIE BADHOEVEDORP

SPORT COMBINATIE BADHOEVEDORP SPORT COMBINATIE BADHOEVEDORP sc Badhoevedorp is op 1 juli 1931 opgericht. Onze sportvereniging kent drie afdelingen: Veldvoetbal Zaalvoetbal Honk- & softbal Voorts zijn er meerdere commissies met eigen

Nadere informatie

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels spelers SJO ZVC 14 1. Spelers moeten zich correct gedragen t.o.v. medespelers, tegenstanders, bestuursleden, scheidsrechters, leiders, trainers, enz. Schelden, vloeken

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

SC Millingen 2 - Veld Zaterdag, 0213 Mannen Zaterdag reserve (A-cat) 3e klasse A

SC Millingen 2 - Veld Zaterdag, 0213 Mannen Zaterdag reserve (A-cat) 3e klasse A SC Millingen 2 - Veld Zaterdag, 0213 Mannen Zaterdag reserve (A-cat) 3e klasse A DZC '68 3 DFS sv 2 7-0 10-09-2016 DZSV 2 Bemmel SC 2 3-2 10-09-2016 Fortissimo 2 AVW '66 4 2-6 10-09-2016 De Treffers 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD. Jeugdbestuur

NIEUWSBRIEF JEUGD. Jeugdbestuur Jeugdbestuur Jeugdsecretaris: Willem Smink Tel. 0317-310 520; Email: w.smink@wxs.nl Wedstrijdsecretaris: Cor Rolloos Tel. 0317-311 901; Email: cor.rolloos@gmail.nl Technische zaken: Ton van de Bovenkamp

Nadere informatie

Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92

Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92 Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92 Inhoud: Onderwerp Pagina Start nieuwe seizoen 3 Wedstrijdprogramma Beker 3 Start competitie 3 Indeling competitie 3 Beheer 4 Wedstrijdkleding 4 Thuiswedstrijdinfo

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Programmaboekje E pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje E pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje E pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zaterdag 17 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma E pupillen

Nadere informatie

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6)

Bestuur Dagelijks bestuur : Voorzitter + Secretaris + Penningmeester Bestuurslid algemene-, accommodatie-, jeugdzaken Commissievoorzitters (6) INFORMATIE VOETBALVERENIGING HSC 28 Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, en commissieleden, n.l. bij voorkeur de voorzitters van

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Infoboekje. voor de jeugd van. v.v. Nieuw-Lekkerland

Infoboekje. voor de jeugd van. v.v. Nieuw-Lekkerland Infoboekje voor de jeugd van v.v. Nieuw-Lekkerland Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Algemeen... 4 Clubkleuren... 4 Lid worden... 4 Contributie... 4 Ledenadministratie... 4 Opzeggen lidmaatschap...

Nadere informatie

VSV D- pupillen. Selectiebijeenkomst 25 juni 20.00 uur kantine VSV

VSV D- pupillen. Selectiebijeenkomst 25 juni 20.00 uur kantine VSV Selectiebijeenkomst 25 juni 20.00 uur kantine VSV Seizoen 2009-2010 Beste (voorlopige) selectiespeler, De voorbereiding op het seizoen 2009-2010 staat alweer voor de deur. De technische staf heeft jou

Nadere informatie

G.V.V.V. Programma. 20 e. Arie Blankenspoor. F - pupillen. 24 mei-14

G.V.V.V. Programma. 20 e. Arie Blankenspoor. F - pupillen. 24 mei-14 G.V.V.V. 20 e Arie Blankenspoor F - pupillen 24 mei-14 Programma Welkom! Namens de Toernooicommissie en het jeugdbestuur van G.V.V.V. heten wij alle spelers, leiders, trainers, scheidsrechters alsmede

Nadere informatie

JUUN toernooi 2013 VV Krabbendijke

JUUN toernooi 2013 VV Krabbendijke JUUN toernooi 2013 VV Krabbendijke Jeugdtoernooien : 18 mei Mini,F & E 25 mei D en C 1 juni B Beste deelnemer, Welkom op de achtste editie van het Juun toernooi. Wij als VV Krabbendijke zijn weer blij

Nadere informatie

V.V. Tricht jeugdafdeling

V.V. Tricht jeugdafdeling V.V. Tricht jeugdafdeling seizoen 2016-2017 Seizoen 2016-2017 Tricht, augustus 2017 Beste sportvrienden, vriendinnen, ouders en begeleiders, Bijgaand treffen jullie de digitale informatie voor het seizoen

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 8.30 uur

Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 8.30 uur Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 8.30 uur 1 Index Blz. 2 Info Blz. 3 Aanspreekpunt Blz. 4 Voorwoord Blz. 5 AVW 66 Blz. 6 Veldinfo Blz. 7 Poule indeling Blz. 8 Kleedkamer indeling Blz. 9 Toernooischema

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi

20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 20 Juni 2015 KCVO Talententoernooi 1 Voorwoord Dit is het tweede jaar dat wij als KCVO het KCVO talenten toernooi organiseren en de opkomst is nog groter dan vorig jaar. We hebben helaas veel teams op

Nadere informatie

Jeugdvoetbaltoernooien 2011

Jeugdvoetbaltoernooien 2011 Jeugdvoetbaltoernooien 2011 D-pupillen Zaterdag 21 mei 2011 C-junioren Zaterdag 21 mei 2011 E-pupillen Zaterdag 28 mei 2011 Datum 29 april 2011 Versie 1.0 Adres Website Kantine Sportpark De Hoeken Keizerstraat

Nadere informatie

VV MUSKETIERS JEUGDVOETBALTOERNOOI. 27 mei 2016 C & B JUNIOREN. 28 mei 2016 MINI, F, E & D PUPILLEN

VV MUSKETIERS JEUGDVOETBALTOERNOOI. 27 mei 2016 C & B JUNIOREN. 28 mei 2016 MINI, F, E & D PUPILLEN VV MUSKETIERS JEUGDVOETBALTOERNOOI 27 mei 2016 C & B JUNIOREN 28 mei 2016 MINI, F, E & D PUPILLEN Sportpark Sportweg Elst (UT) Tel Accommodatie 0318 471 650 Tel Toernooisecr 0657 595 260 Voorwoord. Graag

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 2 OKTOBER 2009

Jaargang 35 nummer 2 OKTOBER 2009 Jaargang 35 nummer 2 OKTOBER 2009 Postadres: Mailadres: Redactie: Distributie: Internet: postbus 32, 6870 AA Renkum redactie@redichem.nl Wim van Bruxvoort Jacqueline Middelbos http://www.redichem.nl Wasserij:

Nadere informatie

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking.

op sportpark in Oploo het officiële startschot plaats van de samenwerking. Samen verder... Inleiding Vorig jaar juli hebben de besturen van Excellent, Westerbeekse Boys en SVS besloten tot een samenwerking van de jeugdafdelingen met ingang van het seizoen 2017/2018. In bijeenkomsten

Nadere informatie

G.V.V.V. Programma. 20 e. Arie Blankenspoor. F - pupillen. 25 mei-13

G.V.V.V. Programma. 20 e. Arie Blankenspoor. F - pupillen. 25 mei-13 G.V.V.V. 20 e Arie Blankenspoor F - pupillen 25 mei-13 Programma Welkom! Namens de Toernooicommissie en het jeugdbestuur van G.V.V.V. heten wij alle spelers, leiders, trainers, scheidsrechters alsmede

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG. van de regiovergadering regio 3 veldvoetbal van de KNVB district Oost gehouden op 18 oktober 2011 bij ESA te Arnhem

BEKNOPT VERSLAG. van de regiovergadering regio 3 veldvoetbal van de KNVB district Oost gehouden op 18 oktober 2011 bij ESA te Arnhem BEKNOPT VERSLAG van de regiovergadering regio 3 veldvoetbal van de KNVB district Oost gehouden op 18 oktober 2011 bij ESA te Arnhem Aanwezig: Bestuur: Regioafgevaardigden: Afgevaardigde AV Medewerk(st)ers:

Nadere informatie

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden

WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016. Informatie voor leden Informatie voor leden WELKOM BIJ VV RHELICO 2015-2016 In dit boekje tref je, als nieuw lid van de voetbalvereniging Rhelico, de eerste algemene informatie aan om je een beetje wegwijs te maken. Het is

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders / verzorgers,

Voorwoord. Beste ouders / verzorgers, Voorwoord Beste ouders / verzorgers, Met deze jeugdkompas willen wij u als ouder/verzorger wegwijs maken bij SVHA. In dit boekje vindt u belangrijke informatie over onze club, de organisatie en het bestuur,

Nadere informatie

Welkom bij EVC Versie 15 mei 2012

Welkom bij EVC Versie 15 mei 2012 Welkom bij EVC Contact Bezoekadres Postadres Sportpark EVC EVC Keetzijde 20 Postbus 42 1135 VX Edam 1135 ZG Edam Telefoon Telefoon kantine 0299 321703 Afkeuringslijn 0299 321704 Telefoon bestuurskamer

Nadere informatie

Informatie over. Sportclub Silvolde. Met plezier naar resultaat. Uw wegwijzer binnen de club. www.sportclubsilvolde.nl

Informatie over. Sportclub Silvolde. Met plezier naar resultaat. Uw wegwijzer binnen de club. www.sportclubsilvolde.nl Informatie over Sportclub Silvolde Met plezier naar resultaat Uw wegwijzer binnen de club www.sportclubsilvolde.nl INTRODUCTIE In dit informatieboekje, dat is bedoeld voor alle (nieuwe) leden, ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015

Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Gedragsprotocol Zwart-Wit 63 17 maart 2015 Dit protocol maakt onderdeel uit van het huishoudelijk reglement (artikel 25). Een voetbalclub is een samenleving in het klein. In een samenleving zijn regels

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

RKSV SARTO Seizoen 2013/2014

RKSV SARTO Seizoen 2013/2014 RKSV SARTO Seizoen 2013/2014 Informatieavond voor ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden Programma 1. Opening 2. Organisatie 3. Normen en Waarden 4. Jeugdopleiding 5. Praktische informatie 6. Wat verwachten

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

LBC seizoen 2015/2016

LBC seizoen 2015/2016 Beste LBC-ers, ouders en trainers, Hierbij ontvangen jullie alle informa e om het nieuwe voetbal seizoen mee te starten. Het lijkt nog ver weg, maar de vakan e is snel voorbij. Bekijk het even aandach

Nadere informatie

De eerste wegwijzer binnen de voetbalvereniging. Opgezet door de jeugdcommissie van v.v. Dronrijp. www.vvdronrijp.nl. v.v.

De eerste wegwijzer binnen de voetbalvereniging. Opgezet door de jeugdcommissie van v.v. Dronrijp. www.vvdronrijp.nl. v.v. De eerste wegwijzer binnen de voetbalvereniging Opgezet door de jeugdcommissie van v.v. Dronrijp www.vvdronrijp.nl v.v. Dronrijp Informatieboekje Nieuwe jeugdleden Dronrijp, februari 2011 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd uur

Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd uur Zaterdag 20 mei 2017 Aanvang eerste wedstrijd 12.30 uur 1 Index Blz. 2 Info Blz. 3 Aanspreekpunt Blz. 4 Voorwoord Blz. 5 AVW 66 Blz. 6 Veldinfo Blz. 7 Poule indeling Blz. 8 Kleedkamer indeling Blz. 9 Toernooischema

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk 2013 Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk Jeugdcommissie svhoutwijk 2013 Voorwoord: Het nieuwe seizoen gaat binnenkort weer van start, een nieuw seizoen vol goede voornemens en

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

VV SAMBEEK INFORMATIEBOEKJE

VV SAMBEEK INFORMATIEBOEKJE VV SAMBEEK INFORMATIEBOEKJE Het blauwe boekje VOOR JEUGDSPELERS Praktische informatie voor nieuwe jeugdleden en hun ouders over trainingen, wedstrijden, het lidmaatschap en alle andere zaken rondom het

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Welkom! Organisatie van de vereniging GAVC. De Jeugdcommissie:

Welkom! Organisatie van de vereniging GAVC. De Jeugdcommissie: INFORMATIEBOEKJE 2015 Welkom! Bij deze heten we je van harte welkom bij GAVC. We hopen dat je binnen onze vereniging vindt wat je zoekt en dat je nog jaren met veel plezier lid bent van onze vereniging.

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League

Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart :00-12:15 F-Pupillen en Champions League Indeling, Wedstrijdschema Kleedkamerindeling, Reglement en plattegrond zaterdag 30 maart 2013 09:00-12:15 F-Pupillen en Champions League Mede mogelijk gemaakt door: www.cafetariaridderhof.nl Pagina: 1

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE Jeugdafdeling

INFORMATIEBOEKJE Jeugdafdeling INFORMATIEBOEKJE Jeugdafdeling V.V. GAVC Seizoen 2008-2009 Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave blz. 1 2. Organisatie van de vereniging GAVC blz. 2 3. De jeugdcommissie blz. 2 4. Contributie blz. 3 5. De leeftijdscategorieen

Nadere informatie

Voetbalvereniging vv Arnhemia

Voetbalvereniging vv Arnhemia BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE JEUGDVOETBAL ARNHEMIA 1. LIDMAATSCHAP Ouders/verzorgers melden hun zoon of dochter aan als lid van v.v. Arnhemia door invulling van het aanmeldingsformulier. Hierop moet

Nadere informatie

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers Bewaarexemplaar Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers www.vvworkum.nl Inleiding Welkom nieuwe leden en ouders / verzorgers Je bent nu in het bezit van de informatiebrochure van voetbalvereniging

Nadere informatie

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler,

Sporting Krommenie. Voorwoord. Trainingstijden Beste speler, Sporting Krommenie In de nieuwsbrief voorwoord wie zijn wij? spelers regelement af berichten Leiders oefenprogramma start seizoen 2017-2018 trainingstijden 2017-2018 Gegevens van de trainers: Seizoen 2017-2018

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI F C HARLINGEN FC HARLINGEN MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 Voorwoord. Beste sportvrienden, In navolging op het fc Harlingen jeugdtoernooi dat al sinds vele jaren het sluitstuk van de

Nadere informatie

SARTO Seizoen 2012/2013

SARTO Seizoen 2012/2013 SARTO Seizoen 2012/2013 Informatieavond voor ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden 21 augustus 2012 Programma 1. Opening 2. Organisatie 3. Normen en Waarden 4. Jeugdopleiding 5. Praktische informatie

Nadere informatie

Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C.

Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C. Informatieboekje Jeugdafdeling R.K.P.S.C. Seizoen 2016 2017 Versie 1.0 Voorwoord Voor jullie ligt het informatieboekje voor de jeugdafdeling van voetbalvereniging R.K.P.S.C. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Info Jeugdvoetbaldag. 2 juni 2012. Sportpark Ervenbos te Emmeloord. Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord

Info Jeugdvoetbaldag. 2 juni 2012. Sportpark Ervenbos te Emmeloord. Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ervenbos te Emmeloord 2 juni 2012 Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord Jeugdvoetbaldag, een voetbaldag

Nadere informatie

De Zwaluwentoernooien in 2010

De Zwaluwentoernooien in 2010 De Zwaluwentoernooien in 2010 Hierbij het programmaboekje met alle informatie omtrent de Zwaluwentoernooien 2010. De A tm D teams uit de Acategorie spelen op 28 augustus hun eerste bekerwedstrijd in het

Nadere informatie

KICK-OFF VV Schipluiden J.O.15 groepering

KICK-OFF VV Schipluiden J.O.15 groepering KICK-OFF VV Schipluiden J.O.15 groepering SEIZOEN 2018-2019 1 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Groepering J.O.15 jeugd seizoen 2018-2019 4 Begeleiding vvschipluiden J.O.15 5 Programma Voorbereiding seizoen 2018-2019

Nadere informatie

G.V.V.V. 20 e E1. E1 jeugdtoernooi. Programma. 31-mei-14

G.V.V.V. 20 e E1. E1 jeugdtoernooi. Programma. 31-mei-14 G.V.V.V. 20 e E1 E1 jeugdtoernooi 31-mei-14 Programma Welkom! Namens de Toernooicommissie en het jeugdbestuur van G.V.V.V. heten wij alle spelers, leiders, trainers, scheidsrechters alsmede alle meegereisde

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6.

Inhoudsopgave. Voorwoord 2. Het jaar opstarten 2. Afgelastingen 4. Voor de wedstrijd 5. Tijdens de wedstrijd 6. Rust 6. Inhoudsopgave pag. Voorwoord 2 Het jaar opstarten 2 Afgelastingen 4 Voor de wedstrijd 5 Tijdens de wedstrijd 6 Rust 6 Na de wedstrijd 6 Speeltijden 7 Overige belangrijke informatie 8 Invullen officiële

Nadere informatie

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi

44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 44 e fc Harlingen jeugdtoernooi 30 mei 2019 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Na een onderbreking van een seizoen is fc Harlingen weer terug met haar jeugdtoernooi. En wij zijn dan ook zeer verheugd dat

Nadere informatie

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s

Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Programma 3 e editie van De Davelaar Sport Cup Donderdag 13 augustus en Zaterdag 15 augustus Georganiseerd door vv De Merino s Sportpark De Groene Velden 1 1 Beste sportvrienden, De toernooicommissie heet

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe leden (uitgave augustus 2013) Inhoudsopgave:

Informatie voor nieuwe leden (uitgave augustus 2013) Inhoudsopgave: 1 Informatie voor aspirant leden van R.k.s.v. BSC Informatie voor nieuwe leden (uitgave augustus 2013) Inhoudsopgave: 1. Verenigingsdoelstelling 2. Aanmelden en opzeggen bij BSC 3. Contributie 4. Verenigingsinformatie

Nadere informatie

Informatiebulletin: Accommodatie: Sportpark Het Veer Het Veer DH Avenhorn T

Informatiebulletin: Accommodatie: Sportpark Het Veer Het Veer DH Avenhorn T Informatiebulletin: Bij Kwiek 78 voetballen is leuk voor jong en oud. Het is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Met trots noemen wij ons het sportieve hart van

Nadere informatie

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim

Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Informatieboekje s.v. Hatto-Heim Seizoen 2018 / 2019 Je bent in beeld als je bij Hatto Heim speelt Welkom bij s.v. Hatto-Heim! Wij zijn blij dat je hebt gekozen voor s.v. Hatto-Heim en hopen dat jij je

Nadere informatie

Blue Ladies Toernooi

Blue Ladies Toernooi fc Harlingen 1 e fc Harlingen Blue Ladies Toernooi 3 Juni 2017 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Toen Marit Galema en Jan Helvrich bij ons als bestuur van fc Harlingen kwamen met de vraag wat wij ervan zouden

Nadere informatie

Toernooien 2010. D-pupillen 19 mei 2010. C-pupillen 26 mei 2010 18:30 uur

Toernooien 2010. D-pupillen 19 mei 2010. C-pupillen 26 mei 2010 18:30 uur Toernooien 2010 D-pupillen 19 mei 2010 18:30 uur C-pupillen 26 mei 2010 18:30 uur A-junioren 26 mei 2010 18:30 uur E- pupillen 29 mei 2010 09:00 uur F- pupillen 29 mei 2010 13:30 uur Adres Website Kantine

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur

De Jeugdcommissie is onderdeel van het Hoofdbestuur Technische commissie Voorzitter Arno Reusink Materialen Robert Oolbekkink Secretaris Linda Tuitert Wedstrijd Secretaris Rene van der Meer Scheidsrechters coördinator Erik Paalman Voorzitter VOJAC Remco

Nadere informatie

Welkomst- en informatieboekje voor jeugdleden en hun ouders/verzorgers.

Welkomst- en informatieboekje voor jeugdleden en hun ouders/verzorgers. Welkomst- en informatieboekje voor jeugdleden en hun ouders/verzorgers. seizoen 2015 2016 1 Adres Sportpark West End Zilverlaan 10/2 9743 RK Groningen Telefoon: 050-3137702 email: jeugdafdeling@svlycurgus.nl

Nadere informatie

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013

Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Programmaboekje D pupillen Warming up voetbaltoernooi 2013 Datum : zondag 18 augustus 2013 Locatie: Sportpark Schuytgraaf Marasingel 251 6846 DX Arnhem 026-3817773 Teamindeling en programma D pupillen

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

10 geboden v.v. Gestel:

10 geboden v.v. Gestel: 10 geboden v.v. Gestel: Je bent lid van een vereniging en niet van één team. Toon respect voor iedereen. Accepteer de beslissing van leiding, trainers en de scheidsrechter. Complimenten zijn altijd leuk.

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA. Organisatie van de vereniging

INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA. Organisatie van de vereniging INFORMATIE VOETBALVERENIGING CLUZONA Organisatie van de vereniging Onze vereniging heeft een bestuur welke is opgebouwd uit een dagelijks bestuur, vice-voorzitter en commissieleden, n.l. bij voorkeur de

Nadere informatie

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen

Jeugdtoernooidagen. E-pupillen Jeugdtoernooidagen Epupillen Welkom bij voetbalvereniging AFC 34 Namens AFC 34 is het ons een genoegen u welkom te heten op één van onze jeugdtoernooien. Met elkaar hopen wij er weer een geslaagd toernooi

Nadere informatie